HEMMA

nu är jag hemma. eller jag kom hem i lördags, men har tyvärr inte haft någon dator ellertillgång till dator ( förutom hos sara ) för att alla datorer jag har närmat mig har inte fungerat av olika skäl. men äntligen nu idag så va vi ute och köpte en laptop. de va på tiden!! de som är väldigt synd är att jag har mina bilder på min andra dator och sen går inte ens att få på innan den skär ihop. så vet inte hur jag sa lyckad méd att överföra dom :/ måste göras!
jag kom hem i lördags. dagarna som gått har jag inte gjort allt för mycket. har umgåtts med sara linnea och kerstin. varit och badat för detmesta :)
ikväll kom jossi hem! underbart att träffa henne! så imorrn ska vi tilll henne och få höra alt om hennes resa.!
i spanien hade jag det bra. de blev mest stranden hela tiden. förutom en dag då vi åkte till Gibraltar och kollade på aporna. sen blev de lite party ocksså på tuttuifrutti. underbart ställe!
nu om mindre än en vecka så åker jag och kerstinooo malta. de ska väl bli för skönt ovh för kul. men känns ändå lite jobbigt att vara borta i tre veckor till. men sen är man ju hemma i ett helt år, så jag tror jag klarar det! kommer nog bli´ett minne för livet.de som händer i malta stannar ju i malta, så de kommer vila många hemligeheter hos mig och kerstin, och kankse några andra........
ikväll innan va jag på bio också förreten. såg MAMMA MIA!! kankse inte sån jätte bra film. om man älskar ABBA och  Grease är de nog de. man kan säga att de va som grease fast ABBA. men handlingen var bra. och de va egentligen musiken också..!!
nu har tiden runnit iväg här ser jag. men jag vill inte lämna min nya dator!!
men vi höres


This is the place in my heart
This is the place where I'm falling apart
Isn't this just where we met?
And is this the last chance that I'll ever get?
I wish I was lonely
Instead of just only
Crystal and see through and not enough to you


jag tycker om dig ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0