söndag

Helgen går jämt så fort och det är alldles för fort men just nu känns det ändå som att det är bra att helgen är över så vi går närmare mot sportlovet. Men samtidigt då kommer sportlovet snabbt vara förbi. På lovet ska jag och Daniel iallafall mysa på hos både hans och mina mor och far föräldrar. Det är så himla mysigt och jag längtar verkligen.
Helgen har varit väldigt trevlig! i fredags var vi hos Nella och firade henne. Åt god mat, drack och körde lite lapplekar och sånt där. Och det avslutades med nattmys i köket med tända ljus. Sen slutade Daniel jobba och jag åkte hem.
Igår var jag, mamma och philip på stan. Det blev en del inköp. Jag hittade skor på rean. Ett par på DNA och ett par på Scorett. Jag gillade verkligen båda. Sen köpte jag en ljusrosa lång väst som också var ett väldigt bra köp. Vi åt också en god lunch. Mysiiiiiigt.  
På kvällen åkte jag, Daniel, mamma och pappa på Thereses 20årsfest. Jättetrevligt och roligt med god mat osv. :) Jag tycker att det är så roligt när det är blandade åldrar och att dansa och sjunga med mammsen. Sen på natten tog jag och Daniel hand om Donna lite medans Therese och Johan var på Casinot. Sen åkte vi hem  till mig och sov och Daniel fick jättehög feber och låg och yrade hela natten. Lillgubben.♥ Idag har vi ätit pizza och bara legat vid TVn. Ett film tips är Tracys Hämnd. Se den! 5 timmar lång mini-serie. Hur bra som helst.

Nu ligger jag i sängen hemma hos Daniel och han och Micke ser på hockey. Vi har ätit rester sen igårikväll. Väldigt mummsigt.

Fredag

Lördag



Tyvärr så blev de inga fler bilder.. Jag kanske kan sno någonstans..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg !:)

2010-03-04 @ 20:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0