det sötaste som finns är att se jossan sova

aaheej;D;D
eftersom att vi va lediga idag från skolan så tänkte jag sova lääänge och de gjorde jag också tills jossi ringde coh väckte mig vid halv 2, de va lite jobbigt då men jag gick upp och gjorde mig klar för stan eftersom att jag trodde jag skulle gå på stan med kerstin men då vart de ist så att jag kerstin sara och linnéa åkte ner till videomix för att hyra film men sen där nere kom kerstin på att hon måste åka till träningen och sara kompå att hon skulle vara med jenny så då gjorde dom de. och jag coh linnéa kom på att vi kankse borde skriva våran skoluppgift men ist vart de så att vi satt vid datorn ända tills nu..
men nu ska jag snart till linnéa sen ska vi , jossi, kerstin och sara se på en sorglig film och äta massa goodis, förutom linnéa å sara som har godisförbud då. haha. dom tror dom kommer klara de i ett år. de tror inte jag!!!
sen ska vi göra nått buuuus sen ska sara och linnéa sova här hoppas jag.
men nu ska jag bättra på min make-up lite ;)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!


forever

 Jag älskar dig Linnéa.  Det är föralltid som vi alltid har sagt och alltid kommer att säga.

Stand - Jewel

ikväll har jag inte gjort någonting förutom att handlat mat/godis inför imorrn och suttit här.
jag fick nyss ett sms där de stog så här :
" Tycker du att jag ska lägga en stöt på läraren Jossan? För alltså jag är HELT seriös nu.? "
haha, så gulligt!! och de är ännu gulligare för hon är helt seriös också!
jag tycker du ska prova lägga in en stöt ;) de kan gå.
här nämner vi inga namn!! men ni kankse fattar ..

imorrn då åker vi alltså till skälsjön och har " roligt " med våran "mysiga" klass då !! :P blir jätte bra det...

snart tänkte jag krypa ner i sängen. jag vill inte göra det för de känns så hemskt att veta att nästa gång man vaknar upp så är de jätte tidigt och man e jätte trött.. de som kommer få de att gå lättare imorrn är att jag ska äta en god baguett på bussen. de kan faktiskt göra så att jag är glad imorrn när jag vaknar.

som ni kankse ser har jag designat om min blogg också. de kommer nog ske en gång per dag ungefär för de va så kul och jag blir aldrig nööjd:P fast just nu tycker jag att den är jätte söööt :D
Godnatt då:)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

godislåteen

hej !! :D

nu sitter jag hos linnéa.
idag va de en till skoldag då. vi gjorde ingenting.
sen gick vi hem till linnéa och brännde en skiva och sen kom sara och kerstin så då dansade vi och såg på just my luck.
ikväll ska jag åka och handla med mamma och sen till "birsta city" och köpa mysbyxor för imorrn ska vi till skälsjön med arbetslaget.. de ska bli jobbigt och jag misstänker att jag kommer få mens imorrn eller i övermorrrn .. eller i värsta fall ikväll. fast de vore bättre om jag fikc de ikväll för då va jag förberedd och hade med mig en uppladdning ist för att jag är där och vaknar med mens liksom... sen har jag inget skydd med mig. hahaha..
men nu ska vi gådå..
skriver ikväll när jag kommer hem då!! :)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

kvällsfika

kom nyss hem från en god kvällsfika med linnéa på waynes. hade längtat hela dan.
jag tog en varm choklad och en chokladboll. de va gott!
annars ikväll så har jag bara pratat i telefon, försökt lösa allting och sett på Eva&Adam-fyra födelsedagar och ett fiasko.

idag va första skol dan då. man kan ju inte direkt påstå att jag har en bra klass. den är helt sämst. förutom jossi och linnéa då. dom är bäst ju!
vi började kl 9 och slutade 20 över 11. så vi hann bara presentera oss för dom 3 nya i klassen och få papper och information.
efter skolmaten ( potatisbullar ) så gick jag linnéa, kerstin & sara på stan. vi satt på charm ett tag sen gick jag och linnéa och kollade lite på gina tricot.
sen gick vi hem och såg Rosa The Movie. den va inte så bra som jag hade tänkt mig.

Nu ska jag sitta här ett tag. fast bara ett litet tag för det va så tråkigt. sen så ska jag sova och imorrn ska jag upp halv 8 ..
de gick faktikst ovanligt bra att kliva upp i morse. mamma väckte mig 7. då vägrade jag kliva upp. men sen när kl va 6 min över så va jag pigg så då gick jag upp och duschade, sen tog jag frukost och sen gjorde jag mig klar. de va en sköön morgon;D hoppas imorrn blir lika.
fast dagen hoppas jag inte blir lika. den här dan har varit en jobbig dag ;/
önskar att jag inte gick dit i torsdags.. då skulle ingenting av allt de här ha hänt..

hehe, en sak! ikväll hade jag jeans för andra gången sedan påsklovet. hahaha. ska nog börja ha de nu.. de är ju så kallt ute. snart börjar de nog snöa.

nu ska jag gå. kolla bilddagboken, där heter jag : j0sssan :)
PUSSSSSSSSSSSSSSSS!

saad

vad jobbigt allt ska vara hela tiden. jag mår verkligen inte bra av det här. allt man gör, de gör man ju för att det ska bli rätt. det är iaf tanken, även om de nu aldrig blir så..
jag villlllll iinte mer ;(

shot trough your heart

jaa imorrn är de skola. ;( :)

idag har jag vaknat hos jossi, varit med om en brand (nästan) brödrosten började ryka så hela köket vart fullt typ, brandlarmet gick och vi hoppade runt i cirklar i huset haha. sen har jag åkt till ikea och inhandlat skolgrejjer. som tex ; pärm, 5 anteckningsblock, kalender, pennskrin, 4 pennor och en pennvässare. jag är redo!
nyss var jag uppe och gjorde min del av pizzan, vart typ en halv decimeter tjock. den ska jag äta snart sen så ska jag till linnéa och se på film med mina bästa! :) vi ska ses nån tjej film.

igår på dan kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. men på kvällen då var jag med jossi och linnéa. först så var vi här och åt tårta och jag åt middag, sen så va vi hos linnéa och åt tårta och sockerkaka och skrattade så tårarna rann. jossi kittlade mig under hakan så jag hade röda fläckar, haha. sen gick vi hem till jossi och gjorde oss "naturliga". tog bort allt smink, plattade till håret så de va jätte platt och gjorde mittbena. så serr man ju ut egentligen och jag är ganska så glad att de finns produkter som kan göra en finare. man fick sånt självförtroende så fort man gjorde sne-bena.
sen så satt vi i sängen och spelade in crackie-videosar, kröp in i lakan och pratade., vi skulle försöka vara uppe sent. så vi hade inget att göra så då satte vi mussepiggs semester, den va as kul! men linnea vart trött så hon gick och la sig i teverummet där hon skulle sova så jag och jossi låg och pratade ganska länge. sen sov viii!
imorse då vaknade man av en "m..k" haha. och sen en till å en till osv.. de vart många såna .. haha!!

fittor!

heyhey!
idag mår barbie inte så bra. mitt liv är fittigt. jag har fått tagit en gammal foundation som man ser ut som ett lik i. och jag är jätte ful och har klätt mig jätte fult och så är jag på dålgt humör pga av vissa..
dom kan gå och dränka sig i en fittälv!!!!!
nu ska barbie låta andra fittor sitta vid datorn och skriva fittblogg här på blogg.se
hejdå, love from barbie!!! (L)(L)(L)(L)(L)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)


fittor!

heyhey!
idag mår barbie inte så bra. mitt liv är fittigt. jag har fått tagit en gammal foundation som man ser ut som ett lik i. och jag är jätte ful och har klätt mig jätte fult och så är jag på dålgt humör pga av vissa..
dom kan gå och dränka sig i en fittälv!!!!!
nu ska barbie låta andra fittor sitta vid datorn och skriva fittblogg här på blogg.se
hejdå, love from barbie!!! (L)(L)(L)(L)(L)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)


I believe in miracles

du är det finaste jag vet

solen skiner kanske bara idag

igår vaknade jag rätt så sent så jag orkade inte sätta mig ute och sola. iställlet så satte jag mg här vid datorn ganska länge och kokade mig lite nudlar. sn så åkte jag och hämtade jossi och vi åkte till sidsjön. vi srpang ett varv och vi höll på dog. vi har inte bra kondition, haha! sen så badade vi och åkte hem igen.
sen kom jossi hit och vi satt vid datorn ett tag och sen åkte vi ner för att hyra gothika som vi ville se på med nån sen. så då gick vi runt lite på stan och kollade på drakbåtsgrejjen och sen åkte vi hem. då fick vi tag på felix och robert så då såg vi på film hos felix med felix robert och filip sen kom 3 st andra ..
när filmen va slut så¨gikc jag ut och där va linnéa, sara, fredde & eric så då åkte jag med dom ner till stan där de inte va så mkt folk så vi åkte till mcdonalds för jag va så hungrig. satt där ett tag sen åkte jag eric och fredde hem till fredde och såg på film och efter ett tag kom sara och linnéa. dom skulle smita ut! sen följde sara och linnéa med mig hem och sen sov jag!
idag vaknade jag vid 11 av att kerstin ringde. jag sa igår att dom skulle väcka mig om de va fint väder så de gjorde dom då och de va ju rätt så bra för jag har hunnit med att trampa lite och solat!
så nu ska jag gå upp och koka nudlar, sen ska jag steka dom och äta med makrill och soja. de är så gottt.
och sen ska jag antingen till birsta med sara linnéa och kerstin eller till stan med jossi och ikväll ska vi alla på stan och ha kul! tjao

sunny, i love you

http://j0sssan.bilddagboken.se/,  jag uppdaterar så ofta jag kan och har bilder där!


rivers of babiloon

det vart ingen tältning i förrgår..istället sov kerstin hos mig efter bion. vi skulle åka och bada på kuben men det stog en bil där så vi tordes inte, så då åkte vi till sidsjön och det skulle vi aldrig ha gjort. det va typ de läskigaste jag har varit med om. de slutade med att olle och hans kompisar fick lämna sin mat på mcdonalds för att åka och rädda 2 tjejer som låg på en brygga och va rädd för vargen som va vid moppen och ljuset som inte va av bilarna och the grudge. dom tjejerna va vi. haha!
sen hemma i lugnet så åt vi syltkakor och såg på " pledge this " som va en riktig skit film. de va en rik fjortis som trodde att hon va nått.. och de va paris hilton!
kerstin somnade till filmen och jag hade fullt upp att hålla ögonen öppna så då sov vi!
sen dan därpå vaknade vi, fixade oss och gick ner och träffade jossi på stan. kerstin tog bussen hem ganska på en gång för hon skulle surfa, men jag och jossi träffade några väldigt mogna killar och sen gick vi hem till henne.
och sen gick jag hem till mig. de va vaarmt..
så då åt jag sen åkte jag och hämtade jossi sen så åkte vi till kuben med picknick för vi skulle se felix träning. men när vi kom så tog den ju precis slut. så vi åkte hem och dansade, haha! sen kom sara flrbi en snabbis, sen skulle hon till fredde! och sen kom robert och felix och vi moppade till sidsjön. dom körde över en groda, de va jätte sotrgligt. alla tarmar och mag-innehåll åkte ut och den gick en meter så. :(..
men där va de tråkigt så då åkte vi och hyrde the grudge 2 och såg den hemma hos felix. den e läskig..
sen åkte jag hem och då kom mange förbi så då pratade jag lite med han ute och sen sov jag.
idag vaknade jag typ kvart över 12, då satt jag vid datorn ganska länge och åt lite nudlar och glass med choklad och cola sås.. sen då åkte jossi och jag till sidsjön för att springa.. vi höll på dog. men vi klarade det iaf..sen så badade vi och sen åkte vi hem.
nu har jag nyss ätit och duschat, så nu ska jag fixa mig. sen ska jag va med jossi. och kerstin hoppas jag för hon åker till stockholm imorrn på morgonen sen åker hon till rhodos på söndag och blir borta i en vecka .. ;o ;( I will miss my honey.. <3

jag skrikver mer sen., hejdå! :)


mens apelsin

min apelsin smakade mens och peppar:O jag har ont i magen


linnéa

och just det, idag kommer linnéa hem :))<3 hoppas hon har haft det bra, men de tror jag nog.
jag ska nog ta och ringa henne nu!


mamamama ma baker

helllu

igår va de en underbart härlig dag. jag vaknade runt halv 12, gick ut och solade på baksidan. sen kom sara och kerstin och vi tog mopparna och hämtade jossi sen åkte vi till sidsjön. sen kom felix, robert och filip dit också så då va vi där tills kl 5 nånting. vi hade med oss flytgrejjer. så jag och jossi åkte runt på en sköldpadda.
sen på kvällen va jag ute och åt med sara på biteline. de va såå gott. efter de gick vi till robert och såg på film med felix jossi och robert sen gick vi hem hit sara och jag och satt här ett tag sen tog vi moppen till max, men dom tog inga fler beställningar och mcdonalds va stängt så då åkte vi till statoil och fick oss 2 cheesshamburgare. den va inte lika god som jag hade förväntat mig, men nästan. sen åkte vi till kuben och badade. de va jätte mysigt och vattnet va så varmt så de steg upp ånga. as skönt. sen så åkte vi runt stan men vi hittade inte en enda människa ute så då åkte vi hem och sov.

idag så vaknade vi vid 12, gick ut och solade. sen åkte sara hem och jag fixade mig och åkte och spelade fotboll med felix robert och pontus, sen efter de till robert och satt och gjorde ingenting. eller dom spelade tv-spel och jag såg på nån film och målade naglarna och mobilen.
nu har jag ätit och snart kommer jossi. vi ska till sidsjön och bada. sen ska jag på bio med sara och kerstin och sen så ska jag kanske tälta.!
pusshejdååå


liiiista

Hur bor du: i hus
Brukar du komma i tid: jaa
Vad hade du i din mun senast: en hårsnodd
Har du bra kondition: hehehe
Hur lång är du: 1.65 nånting kanske
Hur känner du dig just nu: pigg och halvdeppig
Hur upplever du dig själv som person: jag är väl lite blandad
Vanligaste färg på dina kläder: rosa
Kan du laga mat: brukar inte det, men när jag vill så kan jag
Vad jobbar du med/pluggar du: skolan?
Vad har du på dig just nu: shorts och tröja
Har du någon fobi: jaa,
Hade du en bra kväll igår: haha långtråkig och pinsam
Vilket är ditt senaste inköp: en piggelin
Din favoritdryck på morgonen: juice
Projekt just nu: håller inte på med projekt för det är skola.
Vilken tid gick du upp idag: kl 12 tror jag,
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: näe,
Vad hade du sönder senast: mina fötter e lite trasiga
Har du haft mörkt hår: nooope, men ska ha till vintern
Vem snackade du med senast: linnéa IRL
Stjärntecken: vädur
Varm favoritdricka: varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: de e olika
Alkoholhaltig favoritdricka: cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: vad jag än gör känns de som att de e fel..
Saknar du någon just nu: mmmmmmmm
Gillar du dokumentärer: beror på
När fikade du senast: förut ikväll med sara
Vad ska man göra för att få dig irriterad: man ska göra saker jag inte tycker om
Snyggast just nu: de e lätt jag!
Snygging denna vecka som inte är din pojkvän: alla snyggingar
Om jag kunde skulle jag: få han
Het person jag vill känna bättre: han
Katter är: söta
Snällast denna vecka: mamma e alltid snällast
Person som gör mig engagerad: engagerad?
Någon jag stör mig på: han
Bekant jag vill pussa på: han
Är du dödligt kär: neej
Diggar mest: viktoria silverstedt
Om jag var döende skulle jag: gråta
Jag blir kåt när:jag blir det
Hälsning till nån babe: hello babe
Intressen: jag gillar att göra mycket saker
Vad gör du just nu: skriver blogg och laddar upp bilder på bilddagboken
Senaste person du kramade: linnéa
Senaste person du ringde: kerstin
Senaste person som ringde dig: kerstin
Hur många speglar finns i det rum du är i: 2
När var du i en affär senast: ICA affär förut idag
Vad har du för framtidsplaner: dom e många, jag behöver en rik man med efter namnet stevens som vill bo i L.A.
Vad drack du senast: saft
Vill du ha barn: jaa, helst nu
Längtar du till din nästa födelsedag: inte mer än annat
Har rakat dina ben någon gång: haha nej. jag odlar
Är du sugen på något nu: jaaaa
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: jag dricker ingen kopp kaffe någonsin
Hur vill du ha ditt kaffe: jag tycker inte om kaffe, så jag vill inte ha mitt kaffe på något sätt
Använder du hudkräm: om de behövs och om jag vill se brunare ut
Byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid TV:n: jag ser inte så ofta men om jag ser så springer jag till datorn
Har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut: nej
Attraheras du av män med skägg: haha beror på
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Fredrik Lindström, Henrik Schyffert eller Kristian Luuk: jag har 3 hål?
Vad ska man göra i en dusch: de man vill göra
Hångel: hångel e hångel
Hur märker man av din charm: min charm går inte att undvika helt enkelt
Brukar du baka: ibland
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jodå
Är du mytoman: va e de
När åt du senast: förut
Vilken låt lyssnade du senast på: markoolio - vi drar till fjällen :D
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej, inte vad jag vet
Vad tycker du är fint: rosa, bebisar och chiuahor
Vad tycker du är äckligt: äckliga saker
Vem fick du senast sms från: sara
Har du pengar på mobilen: jag har abonemang, så svar nej?

peppeliiin

nej, jag har faktiskt inte dött.. inte än iaf..
och nej jag mår inte dåligt för att jag skrev sådär.. jag hade bara ingen bättre början..

nu va de ett bra tag sen jag skrev här ser jag. de va sist när jag va i danmark. den veckan vill man ju inte tänka på så jag skriver lite mer så de inte syns när man läser,:P
men måste ju säga att min semester faktikst va jätte bra sista veckan. faktikst riktigt bra.
jag kommer inte ihåg vad jag har gjort varje dag från och med då.. men idag så vaknade jag hos jossan sen kom pappa och hämtade mig. satte mig ute och solade ett tag, sen fixade jag mig och fick skjuts ut till linnéas match i grytan. så då träffade jag sara och jenny där så kollade vi på macthen. dom förlorade med straffar. orättvist för dom spelade mycket bättre. de kändes så skönt att träffa sara, de va så länge sen! nästan hela sommaren. fattar inte vad vi har hållt på med. men nu känns de bra igen:)
pappa kom och hämtade så åkte vi hem och åt och sen kom sara. vi gick på en lång promenad, ända bort till kuben, sen satte vi oss där och pratade. as skönt att prata om allt. spec när man inte träffats på länge.
sen "bortskämda" som är vi är enligt fredde så kom mamma och hämtade oss, för vi orkade inte gå ända hem!
sen hemma då så fikade vi lite sen kom eric och fredde och vi åkte och sa hejdå till linnéa för hon åker till stockholm imorrn . lyckos henne och stackars oss då. så då stog vi ute hos henne och larvade oss ett tag. nån spelade banjoo eller gitarr hos hennes grannar så de va riktigt bra stämning, haha!
och nu sitter jag här liksom helt själv och skriver blogg som jag inte gjort på hundra år.
jag tror jag ska se en film snart faktiskt. Den heter "pledge this" och Paris Hilton e huvudperson. De e en äkta tjej film.
nu äter jag apelsin, hejdå!


RSS 2.0