den sexigaste på många många dar.

de vart inte så att jag var med olle ikväll. jag tränade ist :) och satt här då som vanliigt.
snart så tänkte jag också gå och lägga mig. imorrn ska vi vara uppe på ängen och ta emot dom nya 6:Orna, he-he-he.. sen ska jag tillbaks till skolan och göra franska prov =/ .. sne på kvälen ska jag sola med mamma igeen och lämna in moppen på serviiice ! image13

haha en sööt bild från våran söta picknick!
godnatt alla :)

ingen sommar utan reggae

jag sitter här och diggar musik. "ingen sommar utan reggae" & lilla hjärtat. haha !!!!!!!!!
har nyss varit ute och ätit med majj familja eftersom att de är morsdag. vi åt på jop's, så jag åt en pizzaa. men de gör inget för jag ska träna seeen (kanske).
i fredags så var jag med kerstin, sara, jossi & linnéa. vi va först här hemma sen så gick vi upp i parken och hade picknick och musik. haha de va mysiigt. sen efter det så tog vi bussen ut till ljusta där vi va till kl 1 typ. men fuckkkkkkkkk you..... sen tog vi buseen hem å då kom backe, nalin, sebbe, gurra och sebastian hit. så då låg vi å sov med dom ett tag. sen fick dom gå hem. och då sov vi. och som tur va kom jossi tillbaks på morgonen från sin lilla utflykt haha.
dagen därpå. alltså igår var jag på staan med jossi, vi satt messst på ett fiiiiik och typ sov och träffade min faster som är här över helgen.
å igår kväll så såg vi på film hemma hos jossi, jag, jossi, linnéa, sara, kerstin och fredde. vi såg " one missed call 3 ", jag tkr faktiskt att den va braaaaaa. sen åkte jag hem och sov. eller jag sattt viiiiiiiiidddd datorn ett tag å soov seen.
idag så har jag soviit haha och typ ätit och snart ska jag åka och sola med min mammmiii å sen ska jag vara med olle :D vi ska nog åka moppe ellller seee påå fiiilm =) skulle träffat bönii idag,. men jag sov för länge så han hann åka hem. men han kmr på fredag igeeeen så då ska jag träffa haaan:D:D 

nu slutar jag skriiva. kan skrkiva mer ikväll eller tomorrow.
ciaooo babes!


löööv.

image11

mi estrella!

det vart inget franska prov idag. jag fick göra de nästa vecka när jag ville ;D fast tror jag ska göra det så tidigt som möjligt så man har det över. det är ju rätt så sköönt.
det vart stan idag efter skolan. med linnéa. jag köpte det jag skulle, men hittade inga skor och ingen jacka. eller jo en som jag kanske vill ha. det  är en på MQ. den va najjs.
jag tänkte färga håret mörkt ikväll. kastanj brunt tyyp:P men på sax & kam sa dom att jag inte kunde göra det själv för att det inte skulle bli som jag ville då. och det var ingen ide att jag färgade där heller nu innan sommaren.  för jag vill ha blont i sommar och då skule de slita jätte mycket på håret om jag först färgade sedan blekte.
men till hösten, då blir jag brunettt iaf. det står jag fast vid.
jaghar kommit på att om jag färgar de brunt så kommer jag se ut som min mamma. haha. och de vore kul om vi blev mer lika:D
ska inte skriva mer nu, skriver mer sen!
jag och linnéa ska åka moppe till " det hemliga stället ", fast först ska vi köpa fika :D


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! seya.

hola amigos.

jag har varit sjuk i 2 dagar nu. rätt så skönt att sova eller bara ligga och se film & äta glass när alla andra e i skolan (H)
min helg har varit härliig, helt okej. men den här helgen som kommer ska bli extra bra. plus att man har 2 dagars längre ledighet också. de e niiice! något som är mindre bra är att imorgon åker my kerstin till Norge. jag träffade inte henne någonting förra helgen, inte något i veckan och inte den här helgen. :( jag saknar deeej. och kommer sakna dej ännu mer ju :'( soooo baad & saad.
nu ska jag i alla fall sova för jag ska till skolan imorrn och göra franska prov. efter så ska jag nog ner på stan. har några inköp som jag måste göra!
Ciao! @ yaa go0diiingar.

hey sexy

det har gått många dagar sen jag skrev sist och det har väl hänt en del också. jag berättar ingenting.
åkte moppe med kersstin efterskolan idag. vi åkte till ett hemligt ställe.  var där igår kväll också. fast med jossi. har varit där hela veckan kan man nästan säga. och det var inte sista gången kan jag lova.
jag lämnade kerstin på drakstaden för att hennes martin har åkt från uppsala för att besöka henne :) så kuuuul. så i helgen kan jag inte träffa kerstin någonting. kännnns jättttte ledsamt :'( men hon har säkert jätte kul & det är huvudsaken.
nu ikväll så ska jag ut till alnö. ska träffa sara och linnéa. har intr träffat sara på hur länge som helst. fattar inte hur det har kunnat blivit så dumt :( kanske börjar en ny tidnu! sommareeen. .
jag måste skynda mej nu om jag ska hinna ner till linnéa sen till bussen.

det blir en rolig kväll imorrn kväll & ikväll hoppas jag . (:  
pusssshejdååå

ÅRE

I helgen har jag varit med kerstin i åre. har haft så otroligt kul med dej :D
villl verkligen tillbaks och göra om allt igen. 
har träffat många många roliga och varit med fredde och eric såkart=) och lite vanheden.
jag älskar min underbara vän kerstin sondell. du är värd allt och lite till.

Och imorrn är det skola då! längtar inte!
får nog förhoppningsvis tillbaks mitt biologi prov, så hoppas det har gått bra! jag tror iaf att jag hade G, men kan nog ha haft VG tillochmed:D
men nu ska jag sova då, så jag orkar upp imorrrnen! sov så gott då!! pusss

& Åre, de gillar vi!!! ;)


RSS 2.0