love

I miss you

very soon

nu  är jag på arlanda där jag ska vara till kl 1. sen åker vi;D fast det här känns mer som en mardrömms resa än någonting annat. jag tror inte jag överlever den faktiskt. jag ska äkta mig för : träd, vatten, sand, änkor, spindlar, myror, myggor, ormar, kackerlackor, mat, choklad.. jag vet inte vad jag ska kunna göra. haha!!
en uppdatering kommer väl däriofrån någon dag, om jag lyckas att hitta en dator!! ciao


wiiiiie

 vilken pesch de här är. hahha förlåt jossi. om 20 min är de meingen att jag och mamma ska ligga och sova. jag tror inte vi håller den tiden. ingen av oss är ens i närheten av klar. jag ska upp kl 4 imorrn bitti. så nu måste jag logga ut. hörs om 8 dagar:D :D

hejdå¨åååå


ohhhhhhhhhhhhhhh

äntligen en fridfull morgon då även jag kan sätta mig vid datorn. jag tror inte jag behöver stressa än, och de kanske blir jag som får plinga på linnéas dörr idag iställlet. jag tror så. jag och mamma har nyss varit och sagt hejdå till resten av familjen. dom är på väg till österrike nu. eller som längst har dom hunnit till njurunda, om dom ens har hunnit nånstans. dom sitter iaf i en buss med massa skidälskare. där har jag också suttit i två år den här tiden. men inte i år. jag och mamma ska ju ut på andra äventyr!!
idag har jag mitt största prov i nian förutom nationella. och jag har ingen aning om hur det känns. jag har inte pluggat mer än lite igår, eftersom att min bok har varit borta, eller den är fortfarande borta.
nu är de nästan lite tveksamt om jag hinner de här ändå.. klockan är ju 6 minuter över 8 redan.. jag har varit vaken sen halv sju. och jag hoppade upp ur sängen. de är inte sånt som brukar hända direkt. nu har jag mens verk. hehe..
jag lär ska gå och äta frukost nu, sen ska jag sminka mig litegranna,. sen har jag ju idrott så jag slipper klä på mig så mkt mer. just de, idag får vi fika i skolan också. de kommer förgylla hela dagen. appropå fika så måste jag skärpa mig nu..jag har varit och fikat på stan alla dagar i veckan plus helgen tror jag... och igår så va vi på texas och åt. men äta ska man ju göra i vilket fall som helst, så de gör ingenting. det va bara mysigt och roligt.
ikväll ska jag försöka hinna träna, och så ska jag skriva en bokrecension om den läskiga boken fotoalbumet. sen ska jag PACKA mycket!!!!
jag mår illa, har ont i huvet och det känns som att jag är jätte nervös över ingenting. men ändå är jag på jätte bra humör idag. va kul:D haha. de kanske blir en vild dag då. jag hoppas iaf på att få säga hejdå til en person innan jag åker. de lär inte bli så va ?! nee..
och en sak till. ikväl måste jag och kerstin boka språkresa nu. de ska bli kuuuuuuuuuuuul.

Linnéa: åh, nån gång måste vi ju gå in här. det är ju spa!
Jossi: åh, jaaa!!!! och vet du!!!!!! dom har SPA!!!!!!!!!!!!
hahahahahah, ni fattar inte hur roligt de är. i och försej va inte jag med. men jag fattar de ändå. om ni inte fattar så låt linnéa berättar händelsen för er. då kommer ni fatta hur roligt det är.  alla händelser borde ni egentligen be linnéa berätta för er. och be henne härma er eller andra också. jag lovar, de är jättekul!! jag kan lägga in en video nångång.
haha, thjoooooh!!..!!

Its dark and cold toonight

I'm walking all alone!!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det hände inget speciellt. Jag blev intryckt i hörn och lite halvt mobbad som vanligt, men jag börjar vänja mig nu. haha. Sen efter skolan va de tänkt att jag sara och kerstin skulle på ego sen på biteline. men så blev det inte. så ist för tyå tredje dagen eller fjärde dagen i rad satte sig jag och linnéa på charm och jag drack en varm choklad med grädde. det är min nya favorit. jag blir beroende. Så vi satt där ett tag, sen gick vi den vanliga rundan bort till kicks mm. Sen gick vi hem till linnéa för hon har ju flyttat. det är jätte mysigt där nu:) jag vill vara den första som sover där. där fick jag en coccosboll och vi kollade på TV och stat vid datorn. Sen vandrade jag hem, fast mamma plockade upp mig på ICA, där backarna började. Jag åt middag, sen så satte jag mig här och pluggade. Jag har hunnit med labbrapporetn och lite av bokrecensionen. Men ett bildspel till musiken imorrn fattade jag mig inte på hur man gjorde. så jag får sitta och läsa upp allt istället. jag blev klar med min novell igår också. om jag inte får VG på den är de fel på Björn och inte på min novell. Den är värd ett VG. Nu ska jag träna lite till SO provet som jag har på torsdag. det är typ de största provet i nian tror jag och jag har tappat bort min bok... sen kl 8 ska jag vara klar, för då tänker jag åka och träna på ego. vart så sugen på de nu. och idag fick jag också ett sug. de va jobbigt.. nu säger jag inget mer!!
Nu är det ju bara två dagar kvar till jag åker. jag längtar.
hihi hejdå

ohohohoh

nu är jag nytränad, nysolad och ska snart bli nyduschad. jag är nyäten också. idag har var en ganska rolig dag ändå, jag var på bushumör, och de va mina två kära vänninor också. ikväll ska jag skriva min novell.. jag kom en bra handling igår:D också ska jag sheaka loss här hemma till min skiva. hejdå:D snart heeeeelg igen :D 
 

pussssssseeeeeeeeeen

jossan

jag måste bara skriva att jag är en sån busa just nu . hahaha. alltså på bushumör. dom enda som fattar är nog linnéa och jossi. vi är ofta busor i skolan. riktiga busor , och kråkor. men nu är jag verkligen en busa och det här blir ett businlägg och jag vill bara mosa sönder nån. typ crackiiiiiieeiee!! de är jättekul att vara en busa, men bara om man har nån att busa sig mot. och jag är bara med mig själv nu. de är jobbigt. nån som viill vara med mig ???? och vara en busa!!!!!
okej, nu låter jag helt sinnessjuk!!½!!!!!1

for the old times

då är snart en till helg slut då. bara några få timmar kvar. eller ungefär 10 timmar.
i fredags så var ju jag och mamma ute och åt sen gick vi på bio, vi såg " berätta inte för någon ", den va bra och äcklig. iaf en tjej! den va inte som andra filmer om man säger så. man fick tänka väldigt mycket.
i lördags så sov jag till 8 min över 12. när jag precis hade klivit upp ringde Anna ( Zebs mamma ) och sa att dom va i sundsvall:D:D gisssa hur glad jag vart då. och här kommer något som förvånar vissa. jag klädde på mig och sminkade mig på 10 min!!!!! sen kom Zeb och Anna och hennes kompis åkte på IKEA. Zeb är ju 1 år och 9 månader nu så jag trodde han skulle vara stor och inte lika gosig. men han va jätteliten och jätte gosig. den sötaste som finns. sen kom mormor och maria. då gick vi på stan. sen hem och hann vara här ett tag sen kom Anna och min Zeb åkte hem :(:(:(  på kvällen åkte jag mamma, mormor och maria ut och åt på sjuk kryddor. det va jättegott och jag stank vitlök. sen åkte jag hem till linnéa. och dit kom kerstin och hennes kompis lisa. så vi gick ner på stan för att hitta kärleken. om vi hittade den vet jag inte. men tror inte det. vi hittade en massaa andra och ett nyt ställe som hette pipeline. de va kul där. linnéa kan faktikst ha hittat sin kärlek där.  hon såg iaf sin riktiga kärlek inne på first hotel, men de är inte han jag menar nu. så, såklart så spejjade vi utanför first hotel ganska mkt, haha!!
idag så har jag bara hunnit vaknat och bakat en kladdkaka och ätit smet. om 20 min ska jag och linnéa träna och sola på ego. sen ska jag plugga matte för vi har prov imorrn. också ska jag läsa ut min bok och skriva en bokrecension och sen ska jag skriva lite om Franz Joseph Haydn som jag ska hålla en lång redovisning alldeles ensam om på onsdag. också ska jag försöka börja på min novell. nu har jag mkt i skolan. fast de har jag inte fattat än.
också vill jag hinna med en promenad med en viss person ikväll. men så lär det inte bli. för ingenting blir som jag vill att det ska bli.. oftast iaf.

nu ska jag gå upp till dom övriga i huset.
snart kommer pappa och philip hem också. har saknat dom lite. men de är så skönt att vara ensam med mamma.
men många såna helger blir de i vinter, så de här är inte direkt den första och sista.

det är bara 12 dagar ( om man räknar med idag ) tills mamma och jag åker. jag längtar:D:D:D
hejdå:D


when a woman loves a man

nu är det helg igen. dagarna/veckorna går så fort. det va nyss helg.
veckan har varit rätt så skön. inga läxor alls nästan. igår kväll var mamma och jag nere på waynes och fikade. det va jättemysigt.
efter skolan idag gick jag jossi och linnéa ner på stan och fikade på charm. sedan kollade vi runt lite. sen kom mamma ner och jag och hon kollade på present till min moster.
nu snart ska jag och mamma ut och äta på kina sen ska vi gå på bio:) så mysigt. phihlip och pappa är i norge i helgen och åker skidor så jag och mamma är ensamma hemma. imorrn kommer mormor och moster upp. då ska vi på stan hela dagen, sen gå ut och äta. på söndag ska jag på IKEA med dom. om jag har tur så kommer Zeb imorrn, så jag får vara barnvakt till han., men tror inte han gör det.. :(

imorrn kväll vill jag göra nåt kul. nån som också vill det?!
ska fixa mig nu:)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS*********


bibbbblan

heeej.
idag har varit en rolig dag. först hade vi idrott och vi spelade fotbolls match! tjejerna-killarna. det va så kul och jag va lite bättre än vad jag brukar vara:D jag vill så gärna börja i linnéas lag! sen hade vi franska förhöret som jag har gruvat mig inför-. men de va bara ett test innan provet så vi skulle kumnna det då. de hette diktogloss. hon tog den delen av texten som jag inte kunde. den andra kunde jag helt utantill. de va nog för att jag se de till henne innan lektionen. hon ville vara taskig.
och en som alltid och taskig, äcklig ful och hatad är TED!!! usch. blääääääääää. han borde inte få vara lärare.
sen åt vi lunch. de va lasagne och kanelbulle, :D men man ifkc bara en. fast jossi lyckades få två!!
sen hade lvi arbetspass. då gjorde jag lite allt möjligt , men ingenting typ. läste en bok som jag inte läser och såg på en del av en film jag redan hade seyttt. och bytte kort med alla. hihi..
vi fick sluta en halvtimme tidigare idag. tror de va för att vi va duktiga och inte hade nått att göra.
efter skolan åkte jag och linnéa till biblioteket i stan och satt och skrev våran engelska där. haha. de är kul. och man pluggar mer där än hemma.
sen skjutsade jag hem henne och åkte hem och åt. sen satte jag mig här.
ikväll ska jag läsa SO + svara på frågor coh anteckna mycket. sen ska jag göra klart engelskan. och så ska jag se creap med jossi och linnéa. om vi hinner. men de hoppas mee.
jag vill egemntligen till ego. men de finns det ingen tid för!!
vi stod och pratade om hur rädd vi var för the grudge på skolan och då sa jennifer att vi måste se creap, nått mer sa hon inte!! så de känns som att jag måste det. de är rätt spännande.. tss!!
har någen ett bra tips på vad min novell på svenskan kan handla om ??
förresten.. idag fick vi några småkort på oss själva från fotograferingen. men de va ingen bra kvalité på just dom , för de är sånna  dom skcikart till skolan.
nu ska jagj visa mamma de enda som e kvar på mig och alla på mina klasskompisar , hiihiihhiihhih!!!!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS****************

jag kom på att

en sak har uppfyllits litegranna ur min önskelista. och de är mer minne på datorn. jag la nämligen över alla spanien och österrike bilder på en CD. då vart de mer plats:D
de va viktig information!!

en rosa älskare

hellu!! :)
idag har var en ganska hektiskt dag, men skööön.
skolan va som vanligt. vi hade slöjd, de är jätte kul och min ufosarie e snart klar:D och carina tycker att jag jobbar såå bra!! :D haha..
sen lunch, de va kalkon och de va faktiskt äckligt.. men riset va gott för de va jasmine ris.
sen så hade vi MA & ENG. på engelskan såg vi sista avsnittet av nåt vi ser på som handlar om en kille som blir uteliggare. de va dåligt slut :o de ska de inte va!!
sen efter skolan begav jag och jossi oss ner till ego och tränade. de är as kul. så va där tills kvart i 5 från 3.
sen hemma gjorde jag nudlar med soya och sen åkte jag till södra och va tränare åt dom små söta barnen. jag höll i träningen själv. eller fredde och jag gjorde det :) de är också as kul!!
sen kom jag hem och satte mmig här, duschade och sitter här igen. jag ska lägga mig och läsa snart. de är viktigt!!

än så länge har inget i min ösnkelista uppfyllits, haha.. :(
imorrn har vi tjej yoga på arbetspasset. sen ska jag ner på ego med kerstin :D:D och på kvällen ska jag plugggga!!

nu ska jag upp och leta frukt för linnéa och jag har bestämt att vi ska ha med oss en fruktuppladdning till skolan imorrn!! de är gooootttt.
just det imorrn på kvällen ska jag på språkrese information också ju.. hur ska detta hinnas med!!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS*********************


 


RSS 2.0