gråtttttttttttt

tjooooos!
jag är inte längre någon aktiv bloggare..
men igår så  va de en slapp dag sen gick jag på bio med jossi, linnéa, kerstin, sara, olle, backe, petter, thomas, axel och fredrik. vi såg supersugen. den va rolig men långtråkig och nite värd att se..
en som jag måste se är " kärlek på menyn ".
sen så åkte jag hem och sov och nu vaknade jag fö r ett tag sen. ochh idag så ska jag :
baka kladdkaka
gå på ego med jossi
duscha
äta middag
plugga
sen sova. tror jag.
jag har inte så mkt mer roligt att berätta nu ??
jag kan göra en liten önskelista på saker jag vill ha:
en chiuaha
ett syskon
en egen liten bääb ( bebis )
en rosa telefon
mer minne på datorn
en massa pengar
och en underbar kille
kan någon ge mig det????????
jag kom på en till sak!!! jag vill till åre på nyår. och de är faktiskt ganska så stor chans att de blir så.. isf vet jag två glada tjejer. de vet kerstin också!!!!!!!!!v.44(#)

tillbaks på ruta ett

då va de tisdag igen då. och skola! dagen började kvart över 8 med moppetur till linnéa sen till skolan med henne därbak. sen hade vi franska, men då va jag sjuk så jag satt och va helt borta. sen hade vi idrott och då va jag också sjuk och linnéa med, så vi gick hem till henne och stekte nudlar med massa soja och tonfisk:D as gotttttttt. sen gick vi till skolan och åt igen med jossi. då åt vi ris och kycling klubba. de va också gott. men mitt i när man sitter å äter så springer dom iväg haha. så då va de bara att  lämna maten och följa efter.
haha efter vårat "uppdrag" så gick vi och åt igen. tredje gången f ör min del..
sen hade vi svenska med söta björn:D jag älskar svenska lektionerna nu. då fick vi tillbaks våran lägerinsändare sen läste vi en novell. den va dålig.
på arbetspasset så lånade jag enn bok, sen jobbade jag med att översätta en fransk låt som heter voyage voyage och är jättebra!! Celine Dion sjunger. och om ni ska lyssna så lyssna på techno verisonen.
sen gick vi ut och skulle åka hem med min moppe men då hade jag blivit instängd av 3 moppar för dom tyckte att jag parkerade så dåligt :( .. så då fick vi lyfta ut den och dom satt bara och skrattade.. haha. de va lite kul . och jag tänker parkera så imorrn med!! om jag nu åker moppe..
vi åkte hem till mig och åt 18 bullar. eller rättare sagt linnéa och jossi åt 18 bullar och jag åt glass!! sen ringde jag dennis, och han kommer i helgen:D och sen ringde faster marie så vi bestämde att vi ska åka till henne nån helg framöver..
sen nu ikväll har jag gjort min kemi läxa och börjat på min praoupg.. också har jag lyssnat på en ny låt som nog är delad första plats med sugababes. den heter Sonny J-can't stop moving. men den e bättre om man ser musikvideon inte bara hör låten. så kolla youtube!!
nu ska jag sova för mamma väcker mig halv 7 imorrn :( då ska jag upp..
men har ju iaf musik MED HEIDI första timmen så de är bra:D:D hon spelar bra låtar, om hon är på humör.. hoppas hon är det imorrn!!!
godnattttttttt!!! kolla: http://j0sssan.bilddagboken.se !!!!!!!!!!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS***************************


måndag

tjoho:D

nu har jag missat hela prao veckan, sen i helgen så hade jag ju inte dirkte så kul. ´fast jag va me jossi linnéa och kersitn iaf . de är ju alltid kul.

vi gick på stan, tog kort och va ute.

sen på söndan så låg jag innne undertäcket i sängen hela dan och såg på filmer . hihi., sen såg jag på film med pappa uppe sen sov jag ...

idaqg så va jag i skolan. började på en ufosarie på slöjden.

sen gick jag linnéa och jossi ner på stan och fikade på äckel pallas. de luktade rök och tantblöjja. de va jätte äckligt där så fika inte där..!!
sen så gick vi till affrohörnan där jag köpte as långt löshår. hahaha. man ska fläta in de som rasta flärtor i håret.  men jag tror inte att jag skulle passa i rasta flätor haha. så vi försökte göra hårförläggning ist, men de gick itne så bra... så vi tog bort allt..
sen åklte jag hem och då försökte jag igen.  så nu har jag "hårförläggning" som troligtvis åker bort senare ikväll..
hehe hejdå.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS********************************


lipglosssssss

 hihihihi

pussssssssss på deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

jag är sjuk idag igen. fast jag mår bättre men jag får inte gå ut ikväll, så de blir en hemma kväll med familjen, en bra film och chiiiiiips!!
mamma väckte mig inte ens i morse för hon visste att jag va sjuk så jag ställde kl på 11 för jag kan ju inte missa skilda världar halv 12.. men sen när man kommer upp är de ju fotbolllsVM ist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu hatar jag fotboll, spec damfotbolll...
jag ska försöka hitta dom där avsnitttten!! jag måste see.
jag lyssnar såklart på min älsklingslåt och pratar med min bästa kusin dennis på msn och vi planerar att han och jennifer ska komma upp till oss nästa helg ... de vore as kuuul.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS*************************************** 

wihoooo


pink is life

nu har jag varit sjuk nästan hela praon.. de är bara imorrn kvar och jag kommer nog inte kunna gå.. jag blir bara sjukare och sjukare =P
jag kankse har något allvarligt fel.. enligt linnéa lider jag av räksyndromen..
idag så klev jag upp kl 8 och duschade för jag trodde att jag va frisk, men de va jag inte. så jag blåste håret, åt frukost och la mig igen. men jag kunde inte sova för min näsa bara rann och va igen täppt så då gick jag upp och satte mig vid tvn..
så har min vecka varit i princip varje dag.. imorrn med antar jag..
finns inte så mkt att skriva om för ingenting verkar hända i mitt liv nu.

en sak som jag längtar till, väldigt mkt!! de är höstlovet. då är pappa och philip i österrike och mamma och jag ska åka till venezuela i västindien. såå braa.

jag ska göra om mitt rum lite.. jag ska köpa en rosa stor matta också ska jag ta bort den lilla tvn eftersom att alla kanaler visar myrornas krig där. så ist ska jag köpa en stor spegel och ha i hörnet sen ska jag ha mitt smink på tv-bordet..  också ska jag sättta upp en Chad Michael Murray affisch ovanför min säng.. de blir gulligt..


jag har fått en ny förebild/idol.. hon heter  "Hayden Leslie Panettiere", hon är med i bring it on. all or nothing som är min älsklingsfilm. som henne vill jag se ut och vara..
sen har jag hittat min nya bästa låt och grupp.. SUGABABES-about you now!! den har jag lyssnat på hela dagen..
2 andra som är mina idoler är såklart (L)barbie&paris hilton(L)!!


jag ska gå och lägga mig nu och hoppas att jag vaknar upp frisk för annars kommer linnéa hata mig resten av livet.. också kommer jag missa hela helgen också får jag inget praobetyg och kan inte skriva prao-upg..
jag kan ju iaf se nästa avsnitt på skilda världar.. de är de enda possitiva om dagarna. fast både igår och iförrgår va de fotboll isttälllet .....!!!!!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS*****************************

- and I know how I feel about you..


I'm still thinking of you

äntligen kommmer jag in här. internet har inte funkat på många dagar men snart kommer de någon som fixar det. nu är de väldigt långsaaamt..
jag mår inte så bra för tillfället! har träningsverk i hela kropppen så jag kan inte gå ner för trappan. blir nog svårt att komma upp imorrn.. plus att ja är sjuk idag. jag hostar och har ont i halsen också har jag nog feber också. så jag blir hemma imorrn, lika som idag..
jag var nog inte så van vid den träning jag fick i helgen. men de va en rätt bra helg änd¨å. jag känner mig mer motiverad;D haha..

vi haar prao den här veckan. jag och linnéa praoar på oscar's bar & restaurang,de verkar jättekul så hoppasjag är frisk snart.
också har jag ju köpt ego kort nu, så jag vill kunna gå och trääänaaaa.
nu ska jag sovaa.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!


de är svårt att hata dig ..

RSS 2.0