<3


godnatt

idag är det söndag

och idag är det angelicas 16årsdag:D stort grattis till dig gumman. hennes dag ska firas nästa helg!
igår kväll blev de tillslut en lugnkvälll ändå.. synd men samtidigt skönt. först va patrik här med oss. sen kom koffa och alex ett tag.
idag har jag varit på birsta med mamma. blev två par byxor och ett halsband. sen har jag inte gjort så mycket mer. plockat dom sista hallonen coh gjort en hallonpaj. den blev inte bara lite god.
imornr är de skola och jag mår så dåligt för de. de är en enda stor pina och jag hatar de !'

jag har upptäckt miin nya älsklingslåt, som jag har spelat sönder nu i 2 dagar. den heter studio 54! jag är helt besatt


JAG VILL BARA TILLBAKS :/ saknar alla och allt hur mycket som helst.........


mat

gårdagskvällen tillbringade jag på södra bergets äng i en " jättekåta " . de blev ganska funny tillslut. de bjöds på gratis öl så de va ju bara att köra på liksom. en viss josefine larsson ville gå björnstigen , så så blev de. vi kom hem kanske runt 2 och då somnade vi på 2 secunder med kläderna och lamporna på

idag har jag varit på stan med sariiis och jossi och kerstin. blev en macka på coffee house och några inköp.
nu är sariiis här och vi håller på att fixa oss ionför kvällen. men vi vet inte riktigt vart vi ska ,
vi har nyss ätit en midddag som satte sig väldigt fint.. vi va hungrig!
nu ska jag göra trippellockar i sariiiis söta hår.
tjaoooooo
pussssss


23:08

hej, nu har även denna dag gått. jag började med att sova tills klockan halv 2. sen pallrade jag mig up till soffan där pappa redan satt. han är sjuk, och när han är de blir han dödssjuk, han blir ett litet barn och tror att han ska dö vilken sekund som helst.. så vi såg på skärgårdsdoktorn. sen åt jag middag sen åkte jag till jossi och såg på " freaky friday " med hennes boyfriend simon. jag blev insläppt i huset av hennes mamma. men tror jag kom lite olämpligt. de tog ett tag innan hennes låsta rum öppnades och dom sa att dom spelade monopol men hon öppnade i underkläder. förlåt att jag störde mitt i erat wild-sex (a)..
nu är jag i alla fall hemma igen. mår illa för vi proppade i oss chips och popcorn..
imorrn ska jag sova ut. sen ska jag på stan med sariiiisenoch på kvällen tror jag att jag och kerstin ska på en " avskedsfest " för hennes kompis kalle som ska flytta sig till Australien. Den ska tydligen äga rum ute så jag hoppas starkt på bra väder (Y)!!!

man lär väl ska ha kul den här helgen, för på måndag börjar allvaret på riktigt och jag skulle göra mycket för att slippa de! usch

nu håller ja g på att ta emot lite bilder från sariiis. de är bilder från i lördags när vi va hos henne och förfestade lite.
kommer nog läggas ut någon här :)
nu ska jag fixa mig för sängen sen lägga mig och se på mean girls. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT
puss godnatt

längtar faktiskt lite till vinter, då blir de åre!!!
men vore inte alls fel med lite längre sommar. eller en comeback till malta


22:18

nu ska jag göra comeback i bloggvärlden. och denna gång som en mer-uppdaterande-bloggare.
ska börja med att göra lite reklam för min vän jossi's nya blogg. www.improveme.se/blog/josefinhellqvist 
nu har 3 skoldagar gått och det känns lite bättre i klassen, men jag vill fortfarande byta. så vi får hoppas på de bästa
imorrn är de spin camp. men eftrsom att jag har varit sjjuk i 4 veckor nu så känner jag att jag tänker hoppa de. kanske lite andra anledningar också. som till exempel att jag inte känner för att tälta på bänkåsviken i spöregn.....
vet inte vad de är för fel. börjar nästan bli lite orolig själv.. jag mår inte så bra. har haft feber till och från nu i en månad och känner mig ganska nere och jätte trött hela tiden. och mår illa gör jag. känns som att jag ska spy ganska ofta. så tror att jag ska kolla upp de för de känns verkligen som att nåt är fel. men jag vet inte om jag vågar

just nu längtar jag tillbaks till malta. och venezuela längtar jag till också. mamma och jag hade en underbar vecka där på höstlovet förra året. de va en kanonresa med världens bästa mamma. och då överdriver jag inte. hon är världens bästa mamma.
om ni saknar bilder eller så, så kommer de komma snart. min kamera är inne på lagning. förhoppningsvis får vi en ny. den blev vattenskadad i malta. m,en har alla maltabilderna på datoern, men orkar bara inte lägga upp alla.
sista natten i malta va väldigt speciell. hände ganska mycket och jag råkade tappa bort min mobil. har ingen aning om vart den kan vara. för jag hade bara varit inne i 2 rum på hela natten och jag vände verkligen upp och ner på båda rummen hela morgonen. men ingen mobil.. många saker som jag inte fattar från den natten. spöken skulle vara den logiiskaste förklaringen till alla mina borttappade grejjer.

jag har 4 dagars ledighet nu och de känns så skönt och efterlängtat fast de bara har gått 3 dagar utan sommarlov...
vad jag ska hitta på vet jag inte. men sova är en sak som är mer än säker. och imorrn kväll ska jag och jossi ( hon stannar också hemma ) se på film hemma hos henne,.
igår kväll såg jag på film med simon. de va ju ganska så mysigt
nu ska jag lyssna på Elliott Smith - between the bars UNDERBAR LÅT

Pusssssssss!


29/7-18/8-08

ojjjjjjjj.......... här va de något man kan kalla b-l-o-g-g-t-o-r-k-a for exempel
jag har överlagt många gånger att skriva, men väl här så har bloggaren inom mig svikit och de finns helt enkelt för mycket att skriva om nu, så jag har ingenting att skriva om. ingenting skulle kunna beskriva malta resan. den måste man ha varit med på för att fatta hur underbart allt va. kan ju säga att jag saknar allt och alla så himla mycket och bara vill tillbaka dit. inga problems nångång och bara härliga människor, sol, bad och fest och allting! maten va kanske inget att hurra för, men absolut ingenting som hade kunnat förändra resan till de sämre! malta är något jag aldrig kommer glömma och de bästa jag gjort. kanske går in på detaljer och sånt där någon annan dag. just nu kommer jag inte på hur jag ska lägga upp de i allafall.. har inte orkat laggt upp några bilder än heller. men de kommer komma en hel del på facebook och bilddagboken inom en snartid. de finns bilder, om man säger så!
flygresan hem va jobbig.. alla bara satt och grinade. man kunde inte göra annat. sen på arlanda va de hemskt. säga hejdå till alla.......... inte kul

väl hemma så har jag umgåtts medmina underbara pumor. mest MT. dom har varit SAKNADE. sen min familj också såklart. kanske den bästa som finns.
sen nu har jag faktiskt tänkt att glömma allt gammalt och bara börja om på nytt. för jag orkar verkligen inte bry mig längre... kommer bli jobbigt, men " de kankse är bäst så " ... men jag vet vad jag känner och de kommer jag nog aldrig sluta göra. ska bara försöka ignorera de så gott de går¨

idag va första skoldagen.. jossi och jag hamnade inte i samma klass av 2 möjligga.. och min klass va inte som jag hade tänkt mig. har pratat med rektorn och allting, så hoppas jag får ett possitivt svar imorrn till klassbyte, annars byter jag nog linje. tänker inte gå tre år i den där klassen iaf.... på torsdag ska vi på " Alnö SPin Camp " . It sounds so much funpussssssssssssss hejdå :)

RSS 2.0