sundsvall i mitt hjärta.. (L)

NU ÄR DE NYÅR! GOTT NY ÅR! eller.. säger man kankse de imorrn på 12 slaget? återstår att se.
jag har glömt bort mig att skriva igen. dagarna bara rullar förbi, likaså jag! ..
jag va ju på stan där en dag. tror de va i måndags. alltså igår.. va ju meningen att ja skulle shoppa loss på rean. gissa vad de blev? ingenting passade min smak.. sen på kvällen va jag på birsta med mamma. skulle köpa en massa saker men blev bara ett par strumpbyxor som inte skulle köpasmen köpt blev dom. idag så bjöd jossis mamma mig och jossi på spa på södra, så vi va där och njöööt från 1-3. mycket skönt! och tack så mycket. sedan åkte vi ner till ego och solade. ikväll har jag färgat håret. blev mörkt och jag tycker de blev as snyggt! kul när man blir nöjd liksom. sen sydde mamma till min klänning, så nu e den perfekt. imorron måste jag upp klockan 10 för att  vara klar för en stadsrunda med mamma vid 11. ska ihnna med och köpa många saker.. känns jobbigt. sen på kvällen är de nyårsafton och jag längtar jhätttttte mycket! nu ska jag fortsätta att lägga upp bilder på bilddagboken sedan julen. sen ska jag gå och lägga mig och sova. igår la jag mig kvart över 11 och somnade 20 över. as bra gjort av mig
puss puss hejdå
 Så blev mitt hår

My lips

här såg de lite trögt ut och de stämmer ju absolut inte in på mig. jag är jämt jätte snabb!! det har varit många dagar sedan jag besökte blogg.se sist och jag ska försöka summera mig kort.
i tisdags åkte vi ner till mormor och stannade tills fredag. firade julen där och de va lika mysigt som alltid. är hel nöjd med julklapparna. :D sen på fredag åkte vi till farmor och åt lunch. hon hade beställt jätte god mat med massa exotiskafrukter, potatissallad, rostbiff, skinka och kyckling. sen fixade jag mamma, dom skulle ut på kvällen. vilken riktig snygging till mamma jag har! hon såg ut som 25 år. sen va jag kvar själv hos farmor. satt och pratade och drack konjaksglögg med henne ganska länge. mysigt. senare på kvällen åkte jag hem till sara och va med henne och andrea. något som måste göras oftare! saknar dom tjejerna! sen sov jag hos dennis på kvällen. och på lördag så åkte vi hem.
då kom pappas syster hit och min lillkusin. så träffade dom ett tag. också kom jossi cicci sara sara och kerstin sen sov kerstin här och senare på natten kom sazze och robin, så då såg vi på film och drack vin!
igår va de söndag och då åkte jag upp till baclen till 12 för att jobba i kiosken med mamma. och de va jobbigt. riktigt jobbigt och långtråkigt! och igår kväll va jag med jossi. vi gick till simon och spelade guitar hero och gosade med dixie. simon va trummisen, jossi basisten och jag sjöng. sen såg jag på film med sebbe ett tag.
och idag är de idag och de är måndag. jag klev upp för en stund sen. jonas kom förbi en liten stund. han måste ju vara världens snällaste kille. och nu sitter jag och väntar på att tuttan ska komma hit från simon. tar ju lite tid då. hon har ju lite svårt att slita sig från den mannen. han är också världens snällaste.
jag ska börja fixa mig, så vi kan gå ner på stan sen. jag har en hel del jag måste shopppa.
bilder från julen kommmer kankse imorrn eller så.
trist inlägg. Puss.

take it off

idag va de trögt med läsandet ser jag .. folk kankse vaknar till längre in mot natten.  de brukar jag ilallafall. fast iförse j brukaer inte jag vilja läsa bloggar då. nej, då är de mer spännande saker

idag känner jag mig lite roligare, fast ändå inte så rolig. tog ända tills de blev mörkt ute tills jag va klar och på väg ner på stan. gick med jossi och träffade cicci och ela. så satttmed dom mest hela tiden. har nyss ätit middag. tänkte se en film nu. eller så sprarar jag den tills inatt. har laddat hem en som verkar as bra. house bunny heter den.
ikväll ska jag till cicci och se på film med henne och jossi! kankse nea hookar upp också.
imorn ska jag föröska komma upp relativt tidigt för att gå på stan med philip. vi har lite inköp vi måste göra. sen på kvällen åker vi till mromor. ska bli jätte mysigt!
 åhhhhhh, vad jag önskar att vi skulle ut ikväll!

you say it best, when you say nothing at all




vad har hänt med mig? är jag på väg att bli en ensamvarg. förut klarade jag inte inte en timme utan en kompis och om de skulle gå en dag skulle jag dö av tråkhet. nu bara ligger jag i sängen och ser på film och orkar inte ens ta av mig pyjamas. som tur är så har jag ju varit sjuk och är fortfarande lite sjuk, så de kanske är därför, och de kankse går över snart! jag hoppas de. jag vill inte vara den tråkiga tjejen.. =( förvandla mig til mitt riktiga jag!
ja jag är ju fortfarande i samma utstyrsel som när jag vaknade. under dagen har jag hunnit bakat en pizza till familjen, ätit den, klättjulgranen, gjort godisbordet, sett på mimmi's & reinee's jul med familjen och doppat jordgubbar och bananer i smält choklad. jag har blivit ganska händig i köket faktiskt. känner mig jätte effektiv när jag är där. också har jag sett på dont mess with the zohan. och nu har jag lladdat hem 3 filmer till som jag ska se.. jag håller på blir en nörd.... hjälp mig ur de här snälla.

För något år sedan när jag precis hade upptäckt nerladdningsprogrammen, så kom jag på att jag skulle ladda hem sunset beach avsnitten som är min favorit serie. så jag gjorde det och såg alla avsnitt. alla som jag fick tag på. och de va många, väldigt många. runt 50 st tror jag och dom är ju drygt 1 timme lång. så dom såg jag på varje dag utan att tänka på konsekvenserna och utan att tänka alls. kommer inte ens ihåg att linnéa ringde mig ganska ofta och frågade om vi kunde ses men jag sa att jag inte kunde för jag såg på sunset beach, sen la jag på.
nu för ett tag sedan berättade linnéa att efter min sunset beach period fick hon ett förlåt-sms av mig, där jag ursäktade mig, för att jag hade sett så mycket på sunset beach och glömt mina vänner.
nu ska jag ta tag i de här, för jag vill inte att de ska bli så igen. jag ska bli en rolig kvinna som inte bara hänger i sängen.
nu ska jag se film. he he he he he he he he he he he
men självklart, om någon vill ses, 'är jag ju såklart på! save me ..

mycket roligt...
pusspuss

make my wish come true..

hej
klockan är över 4 och jag har inte kommit upp ur sänge än, inte ens tänt lampan, hur skönt är inte de här liksom . och man behöver inte ha ångest äöver att de är skola imorrn. men de har jag.. har inte riktigt fattat de underbara än. de är ju faktiskt lov och jul och de är helt perfekt tidpunkt. hiihi. såg nyss på dont mess with the zohan. väldigt underhållande film. så fort this christmas är sebar ska jag se den. fast innan ska jag göra pizza med mamma. ikväll ska vi göra vårat årliga godisbord. de är enormt och de är gott! de är bra men ändå inte bra
no more to say. ligger i en såbn konstig ställning så jag kan inte skriva allt jag vill.. skriver ner mina känslor senare. nu ska jag make the pizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzah

bloggstopp?

nono! bara ett litet " miss forgotten " bloggen alltså. inte jag.. eller jag kankse är de lite. jag har varit borta från omvärlden sen i onsdags. har haft sköna men slitiga hemma dagar. och då menar jag inte hårt arbetande utan matthet. sjukhet. huvudet har sprängts och halsen förstörde mina vardagliga intag av allt va de nu innebär. i fredags fick jag iaf besök en liten stund.. sä de va ju lite roligt. sen på kvällen åt jag med mamma på biteline och sen åkte vi ut till birsta. klarade inte av de så länge, men hittade iaf en nyårsklänning och en kofta coh en jacka. klänningen köpte jag idag, koftan hoppas jag att jag får i julklapp och jackan vet jag inte hur jag ska göra med.. jag hatar jackor men jag älskar dom. så på kvällen hyrde vi film och köpte chips och popcorn. såg på " the girl in the park " väldigt bra film, men slutet på alla filmer nu förtiden har börjat gjort mig väldigt besviken. de är  inte som dom gamla happyendings filmerna och alla lever lyckliga i alla sina dagar.. nu är de alltid ett konstigt och dåligt slut som inte är lyckligt men ska verka lyckligt och man försöker fatta men inser att man inte fattade nånting. man vill ju inte gå runt och undra efter man har sett filmen. då ska de ju liksom vara avklarat annars är de ju bara jobbigt och man vill försöka få tag på nån som man kan ringa och höra hur de egentligen va. alltså vad som va meningen och varför men sen kommer man ju på att de inte är verklighet och då blir de ännu jobbigare för då kommer man ju på sen att de inte finns nån mer förklaring eller fortsättning.. dåligt! sen sov jag! idag va mamam coh jag på stan. jag åt en god kyckling och curry macka på 1891 sen kollade vi litegrann utan framgång alls, sen så åkte vi ut till birsta igen. jag köpte klänningen och mamma köpte en as snygg kortskinnjacka. de är ju bra, för den vill hon mer än allt att jag ska låna.
ikväll har jag varit hos jossi med natha angelica cecilia linnéa och sara. sariiisen va där också. men jag va 1 timme sen pågrund av klädval.. så henne hann jag inte träffa :( vi åt en massa godis och pratade. planerade nyår litegranna och bytte julklappar. fast jag byttte ingen för jag ska byta med kerstin eftersom att hon är i norge. miss her.
har nyss varit ute och åkte lite med mamma och jossi . och nu är jag hemma och täönkte se en film eller lägga mig. svårt val.. är as trött och fortfarande inte helt frisk, så kanske ska sova. imorrn ska jag nog bara ta de lugnt hela dan. har inget måste. eller de känns som de. men jag borde inte ha de. och sen kommer philip och pappa hem och då ska vi ha familjemys och se på reines jul eller va den heter och dricka glöggg och sen klä julgranen. tror att jag ska gå i pjamas hela dan. vore bajsskönt.
inga mer news, godnatt
 

baby, that's the best of me

jag är sjukkk :( och jag är inte hes. har bara en riktig pain in the ass hals, feber och ont i hela ansiktet. inatt va de omöjligt att sova. visste inte vart jag skulle ta vägen, riktigt nerverande.
sov till lite efter 3 idag.eller sov och sov. sen dess har jag bara legat uppe framför tvn. ikväll är det övernattning på skolan, men någon sådan blir det itne för mig. kanske lika bra de..
imorrn blir jag också hemma. skulle vilja ta mig ner på stan och leta jackor, men de kommer nog inte orkas med. påkvällen ska jag ut och äta medmamma sen ska vi hem och se påfilm och äta godis.. jag längtar. vill ha de nu
ikväll måste jag skrkva en engelska uppsats. jag orkar inte =( någon som kan glra den åt mig?
jag är jätterolig..
pusspuss hejdå
 vettskrämd?


today we can change

tomorrow's to late

har precis vaknat upp från min skönhetssömn. jag har as ont i halsen, hela ansiktet och feber. inte så bra start, har pecis sjukanmält mig, så nu kryper jag ner i sängen igen. kan ju inte klaga på de iaf.
igårkväll va jag i backen med min jibbsis hahahah. vårat premiär åk för i år och jag kan säga att jag inte är så nöjd med min grova insats. jag satt mest i skogen på rumpan och blev blöt.
ska ta hem lite filmer nu, hörs senare idag

Have I waisted all your time?

Was it something that I said?
Was it something that I did?

nu ska de skrivas fina rader av en tjej som känner sig alldeles " out of control " på många olika sätt. ögonen kommer att sluta fungera vilken sekund som helst för att fliickan har synfel, men tar aldrig av sin dyrbara tid för att gå 10 meter snett över gatan och kolla upp det. hon sätter sig själv i situationer som hon egentligen inte kan hantera, men kommer att förbli det bästa hon vet och hon är för blåögd för att inse att det här är verkligheten, och att det faktiskt inte blir bättre. inte just nu, inte såhär.
förvirrande, right?
det är ju tur att jag själv nästan förstår vad jag menar iallafall.
tillbaka till svenska, sista måndagen innan det efterlängtade jullovet, är avklarad. jag har inte insett att det bara är tre dagar kvar i skolan, en vecka och 1 dag kvar till julafton och 6 dagar kvar till mens.. hoppa de sista om ni vill, kom inte på nåt mer som de va dagar kvar till. eller jo, nyår, men jag vet inte när det är och det känns ändå inte som en höjdare. blev ju inte alls som planerat, men jag har ju alla mina underbara tjejer och vi ska göra de bästa av situationen och jag tvivlar inte på att vi kommer att ha kul, även om sundsvalls resterande ungdomar är i vemdalen and have " the time of their lives " ..
det som stressar mig nåt så enormt är att jag inte har köpt en jul&nyårsklänning än. jag har inte ens hittat nån. det blir väl antagligen som jossi säger, att jag är ute dagen innan och letar febrilt. nåt jag också har panik över, är en jacka! jag hatar min vinterjacka. jag köpte den förra året och den kostar en massa pengar, men jag kan inte rå för att jag hatar den och inte vill ha på mig den.. förlåt mamma och pappa. men jag vill ha en blå sveajacka. men den finns inte i sundsvall.. hur ska jag göra? helt klart ett världsproblem.

Imorse när jag kom till skolan fick vi veta en väldigt hemsk sak. tänker på dig och hoppas verkligen att allt blir bra =/

I dont wanna be there when there's nothing left to say
I dont wanna be there when there's nothing left for me..


push me

And then just touch me till I can get my Satisfaction

Va mysigt de blir med skola imorrn. jag håller på längtar ihjäl mig och det bara sprätter i kroppen. ungefär som, Kalle Sprätt.
Min helg har varit väldigt " hemma " jag har bara varit hemma. har åkt lite bil och varit ute och gått , men annars inget. igår va jag ju själv  hela kvällen  och såg på film. mysigt, men ensamt. men som tur va fick jag lite besök lite senare en stund och de va ju faktistkt också ganska mysigt sen sov jag och imorse vaknade jag halv 2. sen har jag bakat knäckflarn och regnsjökaka med mamma och de va jag som gjorde middan idag och alla tkt de va gott hihiiihih. sen bakade jag och piipii lusesebullar. också har jag tagit en promenad med mamma. det här mina apor, det är mycket intressant läsning förstår ni
nu börjar jag hosta och få ont i huvet. man kan ju bara hoppas på en sak. Please Gud, BE WITH ME! och gud, ta mig också, ååååååååååååh,
...................................................
nu ska jag skriva en lista för jag har så tråkigt coh som vanligt så finner jag ingen inre ro för att plugga. nu laddarjag hem 27 dresses så jag ska kunna somna till den sen
och vet ni vad! jag känner inte alls för att gå till skolan imorrn. save me
i veckan ska jag plugga litegranna och träna men jag ska också hinna med att åka till backen med sariiisen och kerson.
vilken turbofart filmen hade. jag tröck nyss och den e klar inom 4 minutas.



VEM..

Vem är i rummet med dig? no one
Vem fick du sms av senast? sariiisen
Vem tänker du på nu?  tänkte inte på någon men nu började jag göra det
Vem pratade du senast i telefon med? kerson som e hemma nu
Vems hus var du senast i? jag har kommit på att jag är nästan aldrig i andras hus. de är jämt massa folk här, så de senaste huset jag va i va nog christians och linus appartment..

Vem sa du senast "jag älskar dig" till? de vet jag inte
Vem önskar du att du var med nu? ingen, för jag e as ful och stinker bräntskinn.. I did it again
Vem i din skola går dig mest på nerverna? de finns men de nämns inte

VAR..

Var går du i skolan? thoren business school
Var är din telefon? på fönsterbrädan framför mig
Var är din mamma? i piipiis rum
Var sover du? i min säng
Var handlar du mest? de vet jag inte
Var fick du tag på tröjan du har på dig? de är en pjamas och den fick jag tag på antingen i Spanien eller på HM
Vart åkte du senast bil? runt stan
Var i ditt rum är du? jag är inte i mitt rum..

VAD..

Vad åt du senast? en lussebulle
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? blå och vit randiga  
Vad är den närmaste saken som är blå? mitt linne och mina shorts
Vad gillar du mest med skolan? kompisarna
Vad har du på fötterna? små söta tår..
Vad är din favoritfärg? pink is thaaaaa shit
Vad är din favorithemsida? blogg.se, bloggar, bilddagboken och facebook
Vad är ditt favorit skomärke? sånt kan inte jag
Vad har du mest? tvångstankar
Vilken film såg du senast? the little black book
Vad gör du just nu? fördriver min tid

NÄR..

När är din födelsedag? den 8 april varje år
När gick du senast till ett köpcenter? om dom i stan gills så va de väl i fredags
När var senaste gången du tände ett ljus? de va nog ett tag sen, jag vågar inte sånt
När var du senast i skolan? i fredags..


När träffade du din pappa senast? för en stund sedan
När duschade du senast? två timmar sen

HAR DU NÅGONSIN..

Sovit i en annan säng? nej aldrig i hela mitt liv att jag skulle göra en sån sak
Tyckt att din kusin är het? nej
Sovit naken? jaharu
Kört över hastighetsgränsen? yeeahyeeahyeeah .......  
Målat om ditt rum? aaah och de e as fint
Dansat framför en spegel? almost every day
Fått hicka? jaaa
Stulit pengar från en kompis? men nej nej nej och nej 
Hoppat i en bil med folk du just träffat? ja
Varit i slagsmål? haha, vet inte om de räknas. men " typ "
Smugit ur ditt hus? ja
Haft känslor för någon som inte känt det samma? it happens all the time  
Blivit arresterad? nej
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar? jaaa  
Varit förälskad i en granne? haha, bara förr i tiden " in love " ni vet när man trodde att man var kär
Struntat i skolan för att göra något roligare? de har ju hänt
Sovit i en säng med någon av samma kön? jaaaaa

Sett någon död? nej hopppas jagj inte
Varit på ett plan? ja
Kysst en bild? måste man ju ibland
Sovit till tre? ja
Älskar eller saknar någon just nu? jag gör båda  
Kysst någon nån gång? jag? aldrig. sånt e inte min grejj
Tagit på någon annans könsorgan? men no way. äckligt............
Testat alkohol? S:S:S:S nääe
Testat droger? jag sniffade kryddor en gåpng
Gråtit dig till sömns pga. av kärlek? I have, many times

GodNatt♥
PS. Jag har ont i näsan..


from now you are never alone

äntligen, ritkigt äntligen har jag kommit på vad låten jag har letat i en veckas tid heter. Martin Stenmarck - A Million Candles Burning. har hittat en till bra också Daniel Powter - Best Of Me. so sweeeeeeeeeet så jag nästan vill grina

Igår va jag ner på franskan. onödigaste lektionen, bara för att ha den liksom. nära på att börja brinna där. skulle ha 2 timmar, ena halvtimmen fikade vi, sen sjöng vi heliga natt i 1 timme och sen fick vi sluta en halvtimme tidigare. låter de som en erfaren franskalärare? nej de gör de inte..
efter de blev de stan. jag köpte äntligen saras födelsedagaspresent och linnéas! ockås köpte jag en tröja till mig self. 
på kvällen va jag på bio och såg twilight med jossi sariiisen cicci och natha. underbart bra film och kan inte besrkiva han.. Im in love. sen åkte vi hem till mig där vi hade massa filmer, godis, chips och julbak. as gott. så kom också lennan, men sariiisen lämnade oss :( jocke, viktor och lars kom först. men två av dom drog ganska på en gång. senare kom robban linus lukas och oscar. blev lite sömn iaf.
idag så har jag inte gjort nånting alls. och nu ikväl, för första gången på hundra år, är jag hemma, med familjen! sov nyss i 3 timmar och de va as skönt! nu har jag laddat hem lite filmer, så ska se dom och mysa ner mig i min sköna säng med en massa täcken och Bubbsan & Baby. de känns som att de är skola imorrn och de är deju itne:D

snart jul och de ska bli riktigt skönt att få åka ner till hälsingland och träffa släkten. en jul hos mormor är en riktig jul.

HejSvejs♥

best of me

idag har jag inte hunnit med så mycket. mest på kvällskvisten som jag gjorde lite nytta.
de blev kina buffée till lunch och mmmmmmmmmmm vad gott
sen efter skolan så va jag på stan med natha och cicci. de blev ingen träning. mådde konstigt. de är lite knpeigt, för jag mår dåligt ganska ofta, typ jämt, men sen går de över lika fort. drar aldrig längre på mig en riktig förkylning osv. nu vill jag iaf vara jättehes. de önskar jag mig. fast de vill jag ha innan jul. helst imorrn när jag vaknar. håll tummarna!(Y)
ikväll så sov jag en stund. har börjat blivit så trött också. sen har jag ett till problem, vad nu de är. men de äre bara kråktuttan som vet om. efter handlingen med mamma så bakade vi julgodis tills imorrnnatt. dom som klagar på dom godisarna ska jag personligen uppsöka.dom är ljuvliga..
sen gjorde jag inget mer.. kankse inte gjorde så mycket nytta ändå?!
har ju skola imorrn klockan 9.. så de e väl bäst att man lägger sig snart så de inte blir en oversleepning. fast jag har kommit på att de är när jag lägger mig tidigt som jag försover mig. annars gör jag inte det.
nu kom jag på en bra sak jag gjorde idag. jag gjorde en riktig anställningsintervju med en sötgubbe. fast den va ju på låtsas men den va riktig. om ni fattar? han tyckte iaf att jag va jätte duktig och lugn och sansad och rolig att kommunicera med. han blev nog rätt impad där ett tag när jag drog upp mina förra framtidsdrömmar. den titeln heter: JossanÅklagare I Miami!
ikväll har jag smörjt in mig med buskräm.. nu blir de like the old times hahaha och jag kommer stinka imorrn.
- nej de är inte currynudlar med brändsoya till lunch.. de e busjosssan.
nu ska jag hälsa på sängen
byebey
Mum♥ På väg hem från våran drömmresa till Venezuela.. Tänk vad man saknar vissa saker..
Jag va brun!
Blond och med min älskade mamma!♥ Black and white.

curry

för några dagar sen så ökade mina läsarsiffror hela tiden, nu sjunker dom bara :(
iddag är jag jätte trött och fryser och nästan allting e roligt. specidellt helena med gummibena.
igår satt jag inte uppe sååå länge. men jag pliuggade iaf franska och provet imorse gick lite sisåsär bra. kunde mer än halva iaf. om en stund är de mat. jag funderar på om jag ska äta ute eller på skolan. de beror på maten. hoppas de är äckligt så jag får äta på kina buffen. jag är jättttte sugen
juste! på franskan kom anna-lena med den värsta nyheten man kan höra på en torsdag morgon nnär man är as trött och förväntar sig att få sova nästa dag. då säger hon att vi ska ha franska från 9-11.... på min lediga dag....
hejdå

cause you dont love me

just nu känns de lite: bläbläblä'
varför är för att jag har franska prov imorrn bitti kl halv 9 och jag har inte öppnat boken än. kommemr få sitta upp hela natten, men iförsej så e de skönt. för då kan jag somna till en film när jag är sådär riktigt trö trött och de e ju bara för skönigt.
imorse började jag 10 coh vaknade 5 i och då va de ju ingen anledning att stressa kände jag. så blev hemma till 12. bra morgon. men missade matten och nu känns de som att jag måste gå på fredag och de känns mindre bra :( inte bra alls faktiskt. fast jag tror inte att jag ska gå då. jag kan nog klura ut de  där hemma istället.
idag efter skolan tränade jag! sen har de inte hänt något mer förutom lite bilfärder några tusen varv runt stan med mamma och upp till backen

kom av mgi lite i skrivandet här. rngde kerstin. hon sitter på tåget till borås och hon anländer hos sin älskade om 20 min. dom ska bo hos hans farbror i en lägenhet, helt själva. hur ska dom småbarnen klara av de? dom kommer iaf pilla på varann jätte mycket. de vet jag. jag har beskådat det med egan ögon OCH ÖRON. så det kommer nog gå hett till där. jag sa åt henne att be grannarna sätta i öronpropparna. jag vet hur de är när dom är i farten och är helt hänsynslösa mot resterande levande människor. idag hann jag inte säga hejdå till henne :(:( gick inte att prata, för de bröts hela tiden mitt i min viktiga berättelse. men ska snart ringa upp och göra ett sista ttappert försök.
nu snart ska jag förflytta mig till min säng. men där finns de antagligen inget internet där. men ni vet vart ni har mig hela natten coh vad jag gör halva. så smsa mig gärna. please I am begging you. kanske kan ha förekommit fel stavning där
och önska mig lycka till på franskaprovet imorrn
imorrn annars ska jag bara träna och handla och baka. på fredag ska jag på stan hade jag tänkt och inhandla julklappar och lite försenade födelsedagspresenter.. en är 6 månader. men de är bättre sent än aldrig

men men, we keep in touch tonight? right?
 


who's that boy?

Tell me whats his name and does he feels the same?'

Jag är rastlös.. vad ska jag göra egentliegn? och den här veckan bara snurrar de i mitt huvud och jag känner mig lite rädd.. jag har en massa myror i brallan för de finns så mycket som jag vill göra. jag måste plugga ikväll. har franska prov på torsdag.. lär ju få plugga my ass of imorrn iställlet, för jag finner ingen ro
idag va de sovmorgonen och de är juuu as schööööönt. sen innan skolan blev de en take away kycklingsallad från coffeehouse. sen efter skolan så tränade jag
ikväll har jag gjort lika med noll. sett lite av en vampyrfilm. tycker att de kryllar av såna nu. börjar undra om världen snart kommer bli invaderade av blodtörstiga humans som kommer smitta alla homosapiens och världen kommer tillslut att utplånas. de är de som kommer bli jordens undergång. inte någon komet eller raket.
veckan börjar lida mot sitt slut nu snart igen. är ju bara 2 dagar kvar. helgen kommer bli lugn, riktigt lugn. på fredag ska de hållas en luciavakam här och på lördag e jag antagligen uppäten. inget mer med de..
i sommras när jag va i malta önskade jag att jag skule bli jätte hes och få ont i halsen. och precis de hände nån dag efter. en dag kunde jag inte prata. fick inte fram ett enda ord. de va ju lite tråkigt. jag fick pussas istället. så hela min maltaresa bestod av sjukdom, men härdade och hade lika roligt ändå
nu önskar jag mig samma sak. jag önskar att jag ska bli jättejättejätte hes, så jag får jätte fin röst och inte kan prata så bra också pussas.

jag funderar på att kanske göra lite nytta med franskan nu ändå. kommer ju bli riktigt jobbigt imorrn annars och inte tala om torsdagen. oj oj oj oj oj oj oj. och jag kan inte missa de för då måste jag antagligen gå på fredag och något sånt vill man inte riskera bara sådär
idag fick jag reda på att jag går på jullov nästa torsdag.. först kände jag bara: wooooooooow wihooooooooooo, typ så. men sen så kom ångesten uppkrypandes och paniken uppenbarade sig. jag har bara önskat mig två julklappar.. och jag har inte köpt en ändå och jag har inte fattat att de e jul snart och jagh har inte köpt jul och nyårs klänning. JAG FÅR PANIK
tiden måste sakna in faktiskt. helt allvarligt, tryck på brommsen nu gud eller jättarna
igår va jag sådär effektiv igen. hade glömt att de fanns en deadline för ett svenska arbete på 00.00. jag fick reda på det halv 11 och råskrev. klockan 00:00 prick, tröck jag på skicka knappen. vilken timing. fast jag hann inte läsa igenom de jag skrev
Mitt huvud värker och gör ont, SÅ HEJDÅ!!!♥


 
en liten söt bild sen i lördags. de ser ut som att jag har linus kropp och cicci putar med röööööööööööööööööööööven.

please stand up

It's time to say goodbye now. HELL YEAH

vad mer kan jag säga än att jag har varit en dålig bloggerska under min weekend här hemma i den soliga och hormoniska staden Sundsvall. My hometown. nej, inte riktigt..
I fredags så va jag på tjejmiddag hemma hos Sara Osman med Sariiis, Sofia och Jenny! de va jätte god mat. Sen gjorde vi inte så mycket. umgicks liksom bara. jag mådde illa hela kvällen pågrund av dagens bravavder....... secret stuffs. fast va nog inte så svårt att missa.. sen åkte jag och sariiis ner till christian och linus och  var där hela natten typ. såg på film och spelade mario cart. i lördags åt jag på ming palace med natha och cicci och amanda. sen va vi hä'r ett tag. sen åkte vi netr till christian och linus och festade och där blev vi hela kvällen och natten. mådde lika illa den kvällen. mår illa hela tiden. v ad är de som händer i min kropp?
Igår ( söndags ) låg jag och sov och såg  på film hela dan. va as skönt. sen såg jossi och jag film hos christian och linus med dom och robban ett tag. och idag va de måndag. då va de skola samt två besök hemma hos christian och linus. vi såg på norbit. jag älskar den filmen. den e ju såååååååååååå roliiiiiiig. haha vi har blivit  stämmgäster där tror jag.
finns inte så mycket mer att säga om dom dagarna. eller jo litegranna
ikväll ska jag försöka mkomma ihåg att lägga in bilderna sen den här helgen och förra helgen på datorn. så då kommmmer dom nog upp här sen då
ikvälll vet jag inte vad jag ska göra¨. hoppaspå nåt kul
nu ska jag eeeeeeeeeta middag.
psuspusspuss0uspss

som jag saknar det här stället and everything about it♥


blue, blue sky!

Läsloggen är klar och inlämnad. skööönt då liksom¨. nu kan jag slappna av helt och bara njuta inför helgen. eller ja, nästan. finns vissa oklarade kapitel. men faktiskt, så ska jag ta dagarna som dom kommer och inte planera varje sekund, även fast jag redan nästan gjort det. ska inte oroa mig för nånting iaf har jag bestämt

Nu sitter jag och saknar malta. och jag saknar alla som var på malta och jag saknar verkligen allt därifrån:( ta mig dit inatt.

Carro, Therese, Ella, Anna, Jag och Malin!♥

saaaaaaaad time

min familj åker till vemdalen imorrn och nu vet jag inte vad de är som händer.. jag har en stor klump i halsen och ögonen försöker hålla in tårarna som bara vill rinna ut.. jag är så rädd. så rädd att nåntign ska hända dom.. jag älskar dom, to much. dom är de bästa jag har. jag kan inte säga nånting. nu måste jag sluta skriva om de här för nu börjar jag grina... :'(

ska berätta om en rolig sak istället. idag va mamma och jag på ica och handlade! jag gick där och va i min egna lilla värld. vet inte vad jag tänkte på, antagligen aphövdingar eller något liknande. mamma hade precis stoppat ner en jätte gurka och går mot kassan. då kommer jag och går efter henne. och utan att tänka eller någonting, drar jag upp fetgurkan, tar den som en mikrofon och vänder mig mot en man som står i kön, kollar han i ögonen och sjunger med min gällaste och hesaste röst: I will always love you! sen går jag därifrån. mamma börjar as garva och efter ett tag står hon och jag där och fnittrar som två fulla tonåringar. alla i kön skrattade som höns och hon som stog framför oss försökte hålla sig men tillslut bara rann de tårar för henne. och jag har ingen aning om vad som hände och varför jag gjorde så där. men väldigt roligt  va de iaf

ikväll har jag varit hos cillan och sett på film med henne natha och jocke. vi såg först på fucking åmål. jag gillar den filmen. sen kollade vi på barnen i bullerbyn litegranna sen frösökte vi hitta en film coh sen åkte jag hem och därimellan så kollade vi ut fula/snygga personer i skolkatalogen också. dumma barn eller jocke e inte ett barn. han fyller ju 19 bast snart. blir en riktig stor kille. macho man

nu måste jag grejjja klart med min läslogg. sen ska jag sova för jag är pömmsig. de betuder att man är sexuelllt utmattad
Pusspuss
förresten så finns de blåbär under snön. dom leker bara kurra gömma med oss. och imorrn ska jag och jossi leka med dom för de är mycket godare med hittade än köpta i pajen
Pusspuss
JAG ÄLSKAR MAMMA PAPPA OCH PHILIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥

mina polare dom sa, att cool de ska man va

nu är de bara 2 timmar och 18 minutas kvar tills de blir helg, igen:D kan ju inte säga annat än att tiden bara flyger förbi. de känns lite jobbigt.. allt går nästan för fort. nu menarinte jag att veckorna ska gå saktare. men helgerna ska de och framför allt livet. snart fyller jag 17 år.. de känns konstigt. liksom 17 år och nyss fyllde jag 10 år! jag vill hinna med allt jag vill och jag vet inte ens vad jag vill.. jag tror att jag måste börja fundera lite mer, på lite vettigare saker. jag bara oroar mig om helgerna hela tiden, så att dom ska bli bra. men mitt liv då? vad ska jag ha för livsmotton? hur ska jag leva? vad ska jag tro på? vad vill jag? hur vill jag vara? och hur vill jag att andra ser mig? inombords nu när jag skriver de här, känner jag mig fortfarande som 10åringen. om jag tänker efter, så tänker jag sälllan på vad jag gör´.. vet inte ens själv vad jag menar nu. eller jo de vet jag, men de går inte att få fram som ett ord, de är liksom en känsla inom mig och en tanke i hjärnan, där någonting känns fel och som att jag lever på en annan planet. ap planeten, där man inte tänker på hur livet går och är. satt och tänkte en stund. och om jag förstår mig själv rätt, så menar jag att jag inte tänker så djupt. jag lever mer på ytan liksom. eller jag tänker väldigt mycket ibland, liksom djupt. men jag kan aldrig bestämma mig om vad jag tycker om saker. ibland tycker jag på ett sätt och sen nästa gång gör jag helt tvärtom emot de jag själv har bestämt mig för och tycker att de är helt okej då. men de gör inget nu. jag har inte så mycket att tänka på som jag måste göra annorlunda och proffessionellt än. de kommer när jag ska ta ansvar och då kommer jag väl fatta vad som försöker krypa upp nu. de kanske är moderkänslorna som spökar.

back to normal me. igår kväll somnade jag, vaknade upp och va typ dödssjuk, höll på att frysa ihjäl. så blev inget använd-hjärna. tog mig till skolan idag iaf. de va ju lite bra, för nyss har jag varit och käkat en god lunch med pappa på O'learys. Jag kommer sakna min familj när dom lämnar mig imorrn. :( känner mig jätte orolig att något ska hända med dom.
idag blir de ingen träning. ska fika på stan och planera helgen litegranna istället.
imrorn e jag ledig, så de innebär att ikväll måste jag skriva min läslogg.
Ciaooooooooo♥ // apjossan



 


All I want for christmas is you


I don't want a lot for christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneeth the Christmas-tree.
I just want you for my own
More than you could ever known.
Make my wish come true
Baby, All I want for christmas, is yooooooooooou. OooohOoooh.


klockan är 13:13! jag är i skolan. har tråkigt. ska se på greveholm.
igår så va vi hos christian och såg på film. mycket fin boning hade han och han hade bodde med som jag tror heter linus. vi slutar om 2 timmar och 20 minuter... då ska jag iväg och träna. sen ska jag kollla på jossis cheerleading uppvisning på hockeyn, om någon vill följa med. sen till kvällen har jag en hög med läxor som väntar. en läslogg, ett CV ett personligt brev och franska läxa......  
men imorrrn e ju faktiskt sista skoldagen. schöööööööööönt
på fredag morgon klockan seven eleven blir jag lämnad hemma själv, med hela huset i mina händer. vad ska jag hitta på för bus? svar: ingenting! ska vara en snäll och lydig flicka.
jag vil ha helg
nu ska jag jobba
puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss♥

cool

 
såhär såg ett utav mina desperata försök ut till att verka vara piercad.
och tro inte att jag va seriös, för de va jag!

hitttade ett gammalt roligt inlägg från min andra blogg. NJUT hahhaah:

nu kankse ni kommer tycka att jag är lite äcklig men jag kan inte rå för att de är min humor. de absolut roligaste jag vet. jag ska alltså berätta om ett underbart ögonblick som hände i sommras en kväll när jag och philip skulle sova på våran mardröms semester i Danmark som höll på att splittra familjen och några försvinnanden av familjemedlemmar inträffade några gånger också. men de är inte de som är grejjen. de där är bara bakgrunen. nu kommer händelsen:

jag och philip delade rum och vi skulle gå och lägga oss. vi låg och läste ett tag. sen somnade philip. jag kunde inte somna och visste inte ritkgit vad jag skulle hitta på för något. då kom jag på den rooliga idén. jag drog ner byxorna och satte my ass mot philiips ansikte sen la jag av en fet-brakare. hahahaha. de kan man kalla underbart-uppvaknande. undra hur det kändes för han. det va något som satte sig i hans minne iaf. för igår när vi åkte bil, så började han prata om det. och de lät faktiskt som att ha tyckte det va riktigt kul. det kanske framgick ganska bra i den här texten vart min humor ligger. jag ligger fortfarande på bajs och kiss nivån. måste bara tillägga att efter de där kunde varken han eller jag sova för vi skrattade så mycket. så då kom jag  på en rolig historia som jag berättade som godnattsaga till han. men den får ni höra nån kväll. så ni också somnar gott sen.


jag har snart inte tid för annat än mina tvångstankar. dom håller på att ta över hela mitt liv, hela mig. och dom börjar gå mig på nerverna och det är riktigt nerverande. JAG HATAR DOM!!!!!! det är nog nästan dags att söka upp en psykolog snart innan jag böjrar bli flr konstig. ni ska bara veta hur jobbigt det har varit att skriva det här inlägget. jag har fått gjort många saker mer än ni andra.


Vi ses på mentalsjukhuset!


sunshine throuhg my window

That's what you are. My shining star*


kvällen blev skön. såg på film här hemma med natha cilla robban och christian/kristian. vi såg " run fat boy, run! as rolig haha
nu ska jag lägga mig och se på greveholm avsnitten.
förut så letade jag igenom ett helt skåp efter de spelet. hittade bara fodralet och alla andra spel, men sjävlklar fanns ju inte greveholm. men ska få låna de av cillla. hihiihi
imorrn är de tisdag och de innebär sovmorgon till halv 1, en lång FEK lektion, sen träna!

Pusspuss♥

I need some love like I never needed love before

I really do.

Hejhej på er !
nu är det måndag igen ocgh jag är trött och fryser och tycker att de är jätte jobbigt. slutar om 40 minutas. då ska jag iväg och träna med nathaaa och sariiis.
har inte skrivit om min lördag om jag minns rätt. om jag har det så får ni väl höra igen. jag natha ela gabbie kerran och sariiis drog till timmy. vi blev kvar där hela kvällen. blev lite sång lite dans och lite allt mäjligt. inte överdrivet rolig kväll, men den va kul! sen för första gången på vääääääääääääldigt länge sov ingen hos mig. kändes tomt  och tråkigt men jag hade ju mamma i huset,
i söndags låg jag på barista hela dagen med natha ela jossi cilla och sariiiis. julskyltningen gick ju inte att gå på. de regnade ju dåligt mycket. på kvällen såg jag på film hos cilllla med natha jossi anton och jocke. vi såg på barnhemmet. den va läskig, men jag fattar fortfarande inte slutet.
ikväll så ska vi nog se på film hemma hos mig. jag ska iaf spela mysteriet på greveholm spelet också. längtar as mkt. håller på ser alla avsnitt nu. dom e så bra ju.


en tomte says : hi bye ♥

RSS 2.0