I'm happy, I'm feeling glad, I got sunshine..

..in a bag. den mest mystiska bland de mystiska.
nu är jag i skolan. idag hade vi sovmorgon till 5 över 10, så jag sov ända till 3 minutrer över 9. jag skulle kunna skriva hur länge som helst nu, för det här tangentbordet va de skönaste jag har skrivit på. men jag har tyvärr inte allt för lång tid på mig. jag börjar 10 över. och det är om 3 minuter.
kanske är bäst att jag går nu.
om ni vill läsa enb lite roligare blogg än den här, så läs min och kerstinäs gemensamma blogg :
http://www.freeride.se/blog/jobbsisters/.
byebye

igelkott's information á la Jozyyy

det var lördag kväll och jossi och jag satt i bilen tillsammans med Piipii och mamma påväg från videomix. Vi hade suttit och pratat om vad vi skulle göra under kvällen. Sen blev de tyst i bilen. ända tils jossi trycker ur sig det här citatet: Om ni hittar en igelkott så ska ni ta in den och sätta den i en kattbur med halm i. också ska ni mata den med blötkattmat och vatten, men inte mjök för då får dom tarminfektion..
hahahah. hon va helt seriös. de va kul.

nu sittere vi i datasalen. vi har nämligen smygit in här utan lov. snart har vi matte-. sen svenska, sen slutar vi. och då ska jag gå hem coh skriva min SO fördjupning. JAG HATAR DEN!!!!! Men jag har Kerstin till hjälp-. för hon ska upp till backen med mig sen. fast hon ska åka skidor och det orkar inte jag göra, så jag ska ta kort på henne. Lägger upp dom grymma korten sen.
nu börjar matten, byebyebeybeye


it's a broken heart

image155
:'(

...............

jag är sååååååååååååååååååååååååååååååååå less. orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
image154
kan man göra annat än hata skolan????? och söndagar

I feel me like ey dreamer

inatt sov kerstin här. vi gjorde inget specielltl. va med linnéa en stund. eller jo jusstem vi bakade världens godaste paj.
idag har jag hunnit med att se en film ( dans lärarens återkomst ), den är as bra, men lite lång kanske. också har jag varit ute på en promenad med mamma:)
ikväll ska jag vara med jossi. hoppas vi ska ut :)
igår köpte jag en skinnjacka,. tror jag ska behålla den. hann inte ta hål i naveln idag,:/
jag har inget att skriva. mitt hår är fett och jag behöver duscha. hejdå


fredag

oh lalalla jag vill ha dig!!!!


idag har jajg försovit mig. ganska rejält också. men jag har min gamla mobil att skylla på- för de va den jag ställde på alarm. men insåg imorse att klockan gick 8 timmar fel. haha.
men rätt skönt att ta de lugnt. så nu har jag bara en lektion idag. och de är SO. sne ska jag ner på stan och fka:)
 ikväll ska jag vara med kerstin. vi vill vara med några konstiga eller göra någpt specoellt och ovanligt. så om nån känner sig konstigt, speciell eller ovanlig så hör av er!! :D

kanske ska gå nu för jossis skull, så hon slipper vara själv i skolan. eftersom att linnéa också tog sig en liten sovmorgon.

byebye


I'm soooo exited....

I just can't hide it. I'm gonna loose control and I think I like it, I like it.

heeeeeeye.

hahhahhahhaa jagb har en sån rolig sak att berättra. men de är mycket roligare i verkligheten. men så här går den iaf:
jossi  har en regel när hon sitter och äter middag med hennes mamma och pappa. de är att hon ABSOLUT inte får möka vid matbordet.
men så en kväll satt dom och åt och helt plötsligt släpper jossi av en mök. men inte en vanlig mök. de lät mer som ett : mjaaaauuuuuu. Då lägger både Eva-Lena och lennart huvudet på snedden och kollar på sidan av bordet och säger : heeeeeeeej gubbasen. HHAHAHAHHAHA. dom trodde de va katten som kom. sanningen kom ju fram till slut och alla tyckte de va as kul.


hahahhaa. funny va ??

idag har jag tränat, de va jättte skööönt. men nu har jag ont i huvet och luktar svettt.
ska äta nu och ikväll ska jag vara med TUTTTTTTTTTTTANNNN.
cCIAOo

jag har försökt och försökt

men inte lyckats kommit in förrnns nu.
min dag har väl varit helt okej, förutom matteprovet som va de svåraste matteprovet jag gjort. slapp iaf franska provet.
ikväll va de backen. de blev inte så mycket åka, men alltid lika kul ändå??
imorrn börjar jag 20 över 9, så passar på att sitta lite extra länge vid min favorit leksak ikväll.

vissa dagar känner man hur fantasinsprödar ut till fingrarna som bara skriver och skriver massa roliga saker. så är de inte ikväll. jag känner mig bara tråkig nu när jag skriver. kanske är bäst jag slutar innan ni tappar intresset helt?!
jag ska göra en liten makeover på mig själv snart. jag ska: göra bruna slingor, pierca naveln och kanske pierca läppen!! några förslag på vad jag ska göra eller inte göra?!?!?!?!
nu ska jag lägga harpan tills jag klarar de, för de är så kul.
pusspusss

måndag


Halloj, Barbie is here.

Jag orkar inte berätta om skoldagen för den har inte alls varit intressant. Eller jo, lunchrasten var roligast på länge. Men det tycker inte Linnéa.
Jag har så mycket i skolan i veckan så jag kommer inte hinna åka till backen en  enda dag tror jag. hard life.
På onsdag har jag både franska och matteprov. och franska provet är de svåraste provet hittills har jag hört. Sen har jag två inlämmnings uppgifter som består av: en insändare om miljöräddning och en fördjupning i SO. sist men inte minst så är det svenska nationella prov på torsdag också.. vill inte leva den här veckan.
image153
Nu har vi äntligen skaffat en freeride-blogg, men de blev lite fel vid registeringen av " jibbsisters ".
http://www.freeride.se/blog/jobbsisters/.
Jag saknar den här flikkkkkan väldigt mycket nu:(.
nu ska jag äta sen plugga hela kvällen lång.
Skriver nog några rader också. byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nu är jag hemma hos linnéa

hon ohc hennes älskling ligger i hennes söng och jag fick låna hans bärbara dator-:d så nu känner jag mig lite coool med den då.
dom ser ut att h mysigt.
snart ska jag hem iugen. skulle bara hit för att spana. och de är gjort.'
ikvälll har jag varit och ätuit p¨å biteline. de va väldigt gott.'
sen har jag inte gjort nånting mer.'
och imorn är de skola, :/ jag vill inte!!!! '
nu måste jag gå för mamma är här tror jag. skriver mer hemma. bybye

då är man hemma igen

efter en natt hos mormor. de va mysigt men nu har man lagt på sig några kilon tror jag. det blir alltid så när man har varit där. men de är ju nästan värt det för det är så gott. och träffa kusen fick jag ju också göra. men imorse tyckte jag inte om han. såklart vid 10. jag fick ett morgonutbrott och fick bort dom till slut. då lyckades jag somna om en timme. sen kommer dom upp med en present till mig coh säger att jag har namnsdag ( jag har tyudligen de också ). sen efter de va de omöjliugt att sova för då kastade dom sig ölver mig, drog av mig mitt täcke, kvävde mig och petade på mig hela tiden. och på allt de här kommer farmor också. jobbig morgon. 

 mats-ove, kusen, mamma, pappa och philip.
 mats-ove, kusen och mamma.
 mormor och hennes 14-års kärlek.
 på baksidan av tavlan satt det ihopplastade pengar.
 bästa kusen.
 och här är jag. maria fick jag tyvärr inte med på nån bild.

idág ville jag vara med kerstin. men jag tror de ligger en förbannelse över oss. vi ska tydligen inte träffas, för vi får alldrig till det.
jag ska ut och äta med familjen sen ska jag väl antagligen plugga eller ut och springa.

jag har så jobbigt med mina tvångstankar just nu. i förrgår kom jag inte upp för trappen. jag va i hallen och skulle gå upp. då va jag tvungen at ta i mobilen och putta till den mot lampan några gånger tills de kändes bra. sen sprang jag halvvägs upp för trappen, då känndes de inte bra. då fick jag springa ner och ta i den igen. och sen halvvägs upp för trappen, sen ner igeen. och så där blev de fyra gånger.
jag måste ta i allt hela tiden och trycka de mot väggar. och de känns i fingrarna om de känns bra eller inte. de största problemet jag har är mobilluckan. för den måste jag alltid dra upp och ner as många gånger innan de känns bra. sen måste jag mosa in mobilen mot en vägg.
knäppt.....haha

nu längtar jag till:
4:e mars - då ska jag och jossi till stockholm
5:e mars - då ska jag och kerstin på neverstore
22:a mars - då ska jag och kerstin till åre
26 april - då ska vi till åre igen
27 juli - då ska jag och kerstin till malta:D

och just de, idag fyller Eric Ljusner år, så GRATTIS på dej!!

byebye.

come home

Ja, vad kan man säga om min kväll?
Jag Arliz och Carro har varit ute i  - 11 och spanat med inte alltför bra resultat. De jag hade med mig hem, men som ligger kvar i bilen är en röd tullpan!!

Imorgon ska jag upp klockan 10 :/ det kommer inte gå bra. sen ska jag vara ute hela dagen och åka skidor. Kerstin kommer inte förran vid 2, så tills dess får mamma vara mitt sällskap. men de är inte något negativt med det. snarare positivt, för jag tycker om att vara med min mamma.
Sen efter de då ska vi åka till mormor och äta middag. det blir ju jätte mysigt. längtar faktikst lite.
sen kommer jag hem på söndag. då ska jag plugga, och de ska jag verkligen göra!!!

de känns som att de är söndag idag eftersom att i onsdags va de som fredag. Men som tur är, är de ju bara fredag. Eller egentligen är de ju lördag nu.
De är rätt skönt för de känns inte som att de spelar nån roll vad jag gör den här helgen och hela nästa vecka. jag missar liksom ingenting. varför får ni fundera ut själv.

nu har jag inte träffat kerstin på hela veckan nästan. bara en enda gång, och då va de i fem ynka minuter och de känns verkligen konstigt. jag känner mig tom på nått sätt. vi brukar alltid ses typ varje dag. men nu den senaste veckan har de inte blivit så. vi är inte ovänner eller så. de är en annan orsak som ligger bakom det hela. haaahahhaha.. en rätt rolig grejj faktiskt!! men vi har ju iaf pratar med varandra varje dag. vi pratar alltid med varann varje dag. annars skulle de inte gå. de skulle kännas för konstigt.

idag har jag gäspat precis hela dan och gör de fortfarande. jag är så trött. och jag har varit på dåligt humör hela dan också. de är nog fortfarande skulle jag tro. de beror på samma sak som de andra som står några rader upp gör.

nu ska jag gå och lägga mig för som sagt så väntar en tidig morgon på mig.

I want you, soooooo bad......


fredag

Gratttis mormor som fyller 65 år idag!! <3<3

idag sov jag ända till halv 1. hur skönt va inte de då.
sen har jag gjort mig lite lunch.
de blev pasta skruvar, köttfärs, riven ost, turkisk yoghurt och soya. as gott!!
snart ska jag ner och träna med jossi sen ikväll så ska jag kanske se på film med pollan och michis. hoppas det blir så, för det var väldigt längesen alla tre träffades.
jag har inte så mycket att skriva nu. men jag lägger upp en lista:

Dagens låt - Last Night (Feat. Keyshia Cole) - Diddy
Dagens dusch - efter träningen
Dagens frisyr - bara utsläppt
Dagens smink - ingenting än så länge
Dagens klädsel - trosor, linne och en stor kofta
Dagens händelse - har inte hänt så mycket än
Dagens planer - träna
Dagens vill ha - same as always
Dagens saknad - same as always
Dagens drog - harpan
Dagens tråkigaste - jag
Dagens finaste - bubbsan
Dagens måste - träna
Dagens dricka - mjölk
Dagens köp - har inte köpt nånting
Dagens kärlek - jag har inte fått nån kärlek idag
Dagens mående - orolig, trött, less och lite glad


creeepy

jag läste en blogg och hittade en väldigt läskig sak. jag ryser i kroppen.
:
Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!

 1) New York City har 11 bokstäver

 2) Afghanistan har 11 bokstäver

 3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bogstäver

 4) George W Bush har 11 bokstäver

 Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:

 1. New York är den 11 te staten

2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11)

3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare(6 + 5 =11)

 4.Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 +1=11)

 5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 (

9 + 1 + 1=11)

 Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!

 1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 =11)

 2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11)

 3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)

 4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien.

 Nu kommer något som är ännu märkligare:

 Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

 Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:

 "For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace."

 Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.

 Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta och se vad du sedan tror och tycker:

 Öppna Microsoft Word och gör följande:

 1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.

 2. Markera Q33 NY

3. Ändra storleken till 48

4. Ändra typsnittet till WINDINGS (Evt. WINDINGS 1)


de är inte bara en ren tillfällighet.

....................

2 nätter i rad nu har jag drömt om dig och sen vaknat och insett att de bara var en dröm. jag hatar det här. vill bara lägga mig ner och grina


jag hatar alla hjärtdans dag

den visar hur värdelös man egentligen är.image145

igår kväll blev en ganska rolig kväll hos arliz med jossi, arliz, maria coh carro.
imorse kom linnéa hit en stund, så vi dansade och såg på en film. sen gick vi ner på stan och fikade med jossi. sen har hon och jag tränat. skönt!!
nu ska jag till jossi och se på film.
hoppas alla andra har en mysig dag..

Westlife-I wanna grow old with you, det är en jättefin låt!
förresten, i veckan ska jag ta hål i naveln och färga håret!!


sköööööööönt

med helg en onsdag. och eftersom att de är de så ska jag tydligen på partyy ikväll. mitt i veckan. as najjs liksom. ( hoppas jag ).
idag va de friluftsdag coh de va mycket tråkigiare än förväntat. och jag va inte på topphumör om man säger så. de är jag fortfarande inte men de kommer nog snart.
imorse när jag vaknade såg jag ut som en kines. mina ögonlock va så uppsvullna. undra varför....
efter backen så duschade jag och gick ner på stan och fikade med nathalie och angelica. kul att träffa dom:) de blev inte allt för länge men.
nu måste jag iaf fixa klart mig. bye

i mina ögon är du mer än perfect och jag är kär i dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooooh

nu är det slut på den här skolveckan. så nu har jag 5 lediga dagar:d jag räknar då iförsej med dagen imorrn. men de är en friluftsdag och jag ska åka skidor så de är som en ledig dag-. och åka skidor är underbart. jag hoppas vädret också är det.
idag blev en väldigt skön dag. så de är faktiskt 6 dagar utan skola den här veckan. grymt.
ikväll va jag och kerstin i backen. vi va väldigt busiga och jag tycker lite synd om eric som fick stå ut med oss i de tillståndet. äh, jag tror, eller rättare sagt vet att han tycker att vi är väldigt roliga men en aning speciella.
imorrn efter backen tänkte jag träna. de va längesen nu igen. men man hinner ju liksom inte med det så ofta. ska bli ändring!
på lördagkväll ska jag ner till mormor för hon har fyllt år. då får jag träffa älskling'skusén!!!
nu ska jag lägga lite harpan sen lägga mig själv i sängen. hejdå

tutttaan

jag orkar inte plugga. de är de absolut värsta och jobbigaste som finns. de lär inte bli nån skola imorrn inte. hejdå.

i'm waiti'n on a sunny day

i fredags så va jag på stan efter skolan och fikade med jossi, kerstin och sara. vi planerade lördagen litegranna. sen åt jag på kina resturang med mamma. as gott. sen åkte jag hem till jossi och såg på harry potter 5. vi åt massa chips och popcorn och blåbärs/hallon paj så efter ville man typ inte leva,. hehe.
sen åkte jag hem och såg på " kärlek på menyn " som mamma och jag hade hyrt. kanske världens bästa film. sen godnatt.

i lördags va jag på stan med mamma. jag köpte lite underkläder och hudlotion. åt tacos. sen kom jsosi och vi fixade lite. sen kom sara linnéa och kerstin. så vi började med maten. och sen kom koffa coh hans kompisar. blev en rolig kväll. och natten va mysig. morgonen med.
idag har jag varit med jossi en stund. vi åt godis coh såg på OC och pluggade lite franska. vi har ett jätte stort franska prov på tisdag.
nu gör jag ingenting. tänkte kanske lägga mig snart. har nackspärr och är väldigt mycket trött.
finns inte mycket mer att säga nu, mer än att jag tycker om dig.

ÄNTLIGEN

kommer jag in på min blogg.
nu är ett nationellt prov avklarat. de va inte så hemskt som jag hade föreställt mig och de gick nog ganska bra ändå. förutom att jag va nog lite för djup. skrev bara om hur viktigt de va att vara rädd om varandra och tro på sig själv. haha.
imorrn börjar vi egentligen 20 över 9. som man hadfe längtat till. men efter som de andra provet är imorrn så börjar vi halv 9. :( men har iaf laddat upp med lite godis och en knäckrulle..
idag efter skolan va jag och tränade på ego med jossi. hur skönt som helst. sen solade jag efter. och nu har jag smörjt in mig med buskräm, så nu stinker jag busa. heheh. men jag tycker ändå om den doften för den påminner så mycket om förra året när de bara va typ några dagar kvar till skolavslutningen. jag smörjde alltid in mig med den då, så jag skulle vara brun.
jag har också gjort någonting åt mina naglar nu. och de behövdes verkligen. inte för att resultatet kanske blev så mycket bättre då. de ser mer ut som att jag har höllt på klumpvis med blåbärssoppa som jag nyss åt. de är lila/blått.
en till sak som jag har gjort ikväll är att plugga. så nu kan jag halva provet tills på fredag iallafall.
jag måste berätta en underlig sak som hände häromdagen eller härommorgonen/natten kanske passar bättre. jag hade ju bakat chokladbollar som jag skulle ha på provet i tisdags. men sen vaknade jag kl 6 i tisdags morse och va jättepigg. jag kunde inte sova. så då gick jag upp. tog chokladbollarna och slängde dom i papperskorgen. sen tog jag SO boken och satte mig i sängen och läste om andra världskriget i en kvart. sen somnade jag tydligen om och väcktes klockan 7 och då va jag tröttttt, mer medvetslös. va också ledsen när jag insåg att mina chokladbollar inte gick att äta.  förstår inte riktigt hur de här kan ha gått till. jag är absolut aldrig pigg på mornarna, jag älskar chokladbollar och jag tycker inte om att läsa SO. ett mysterium.
nu måste jag lägga mig och läsa lite svenska. byeeeeeee

are you shore you want a piece of me?

as I ( trodde ) så va jag sjuk idag. jag somnade om och sov ända tills 12:09. jag älskar att sova. de tog ett tag att ta sig upp, men sen la jag mig i soffan och såg på tv.
har inte haft smink på mig på hela helgen. eller jo, i försej i lördags. men jag kände att jag va tvungen att fixa till mig lite. så då sminkade jag mig och fixade håret och tog en massa kort på mig själv haha. testade till och med mittbena.
imorrn är de nationella prov och jag har bakat chokladbollar som jag ska äta då!
jag längtar tills helgen och efter att få träna. har inte gjort de på mer än en vecka nu och lär inte få de än heller.

sean hade en väldigt läcker visningsbild på msn när han får autograf av en väldigt het man ( kille ). och jag är tvungen att lägga ut den så ni får se. han heter : pablo pinones-arce. men när man söker på google så är han inte alls lika snygg. förklaringen enligtsean till detta va att de va emil norrmans pappa som hade tagit bilden.
här är bilden:
image143.

jag och jennifer och två killar från 8an har ordnat en friluftsdag i sidsjön för vårat arbetslag. så jag måste göra en inbjudan nu. och de fick inte se ut hur som helst. de skulle vara perfekt. jag har inte ens en fungerander skrivare.
sen kanske jag måste plugga lite också. har SO-prov på fredag och franska prov nästa vecka. och franskan fattar man verkligen ingenting av. och tydligen en fördjupning till SO:n.
men jag ska inte klaga för jag har aldrig någon pluggning att göra. vet inte hur de går till, men jag pluggar verkligen aldrig.
jag kanske ska bjuda på lite bilder på mig själv efter dagen också. :
image144. de här är ingen mittbena-bild. dom hittar ni på: http://j0sssan.bilddagboken.se/.
nu ska jag skriva inbjudan!! tjao

söndag kväll

image142 jag vill tillbaks till venezuela nu!!!!!!!!!!!!

det är wallander - innan frosten på tv nu. det kollar jag på. as bra.
jag har badat ikväl också.
sen ska jag sova. och imorrn ska jag på skolan troligtvis. om jag är frisk. sen backen på kvällen.

update: de va visst paous, så jag skriver lite till.
jag hatar söndagar och jag hatar måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar!
har inget mer att skriva.bye
you will always be in my life, even if i'm not in yours.

Sweeet power

nu har jag och linnéa tillbringat lite tid tillsammans. vi hann baka en kladdkakesmet. äta upp halva. sen skulle vi se på fim men de gick inte för mitt ljud på datorn har slutat fungrerat igen. så då ist pratade vi. och körde lite charader eller vad man ska kalla de. hon låg iaf på mig och visade en sexställning, typ..... det är inte riktigt som de låter. vi pratade minnen.
nu har hon åkt hem för att äta. tror inte hon kommer tillbaks för hon ville bara det om de fanns chips och de gör det inte.
istället är en annan väninna på väg hit. hon heter kerstin. hon smsade nyss att jag skulle gå ner och möta henne och de är precis det jag ska göra nu.
hejdå

gooooooooooo

image138
                                         jozyyy and me en helgalen torsdag eftermiddag.
image139 en bild på mig som inte får visas större än så.................
image140 och en bild på min säng som visar hur mycket jag skulle älska att krypa ner där med någon just nu.............................
image141 iam happy.
nu kommer linnéa och jag sitter toplesssss. så jag måste dressa mig.

morgon på en söndag efter en lugn lördag

idag är linnéa på ett töntigt hyperglatt humör. och jag känner att de är jag med. man sitter och små ler för sig själv. hon har jätte stor anledning till det!! så kul för henne!!! be happy for linnéa.
vi tänkte att vi skulle vara töntar tillsammans idag. iförsej så är vi alltid det. men  de kanske blir extra mycket, eller lite idag.
hon kommer iaf snart med socker. då ska vi baka kladdkaka och fnizzzaa.

igår va jag och min familj på middag hos en annan familj. de va inte så kul. vi såg " blades of glory ", american pie - beta house, house of wax och tv hela kvälllen!! och åt då såklart. 

i veckan är de nationella prov i svenska och jag är nervös. 
men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna för snart kommer den glada tönten! 

friday night fever

kvällens skrivarämne är: hur går kärleken för dej nu josefine larsson?
och svaret på denna fråga är: det går inte bra!!! eller tekniskt sett skullle man kunna säga och tro att de går bra. men som fallet nu är, är de lite mer komplicerat och jag hatar när saker är komplicerade. om du läser de här, så lär du fatta att de är om dig. och då tycker jag att du ska ta åt dig av vad som står. och sen när du har funderat lite på hur du känner att de hela är, så kan du väl höra av dig till mig kanske?? så jag också får veta snart..
än så länge är jag, SPANARE, ÖPPEN FÖR FÖRSLAG & GANSKA LÄTTTILLGÄNGLIG.
SO COME AND GET ME BABY!!!!!

nu har jag sett klart på mina två filmer. " hata göteborg " nådde inte riktigt mina förväntningar. man satt mest och hoppades på att Jonas skulle typ dö och att de skulle bli lite romantik i filmen. Johan, Lucas och, Isac va iaf lite sööta. Sen såg jag "Bring it on - in it to win it"och jag älskar bring it on filmer. har också proppat i mig massa godis plus popcorn så nu vill jag bara gå och kräkas. 
appropå kräka, så luktar mina fingrar det :S varför kan man ju fråga sej!!!!

 

lyllllo dej kerrrst

jag vet att kerstin har läst min blogg nu och hon har inte lagt en enda kommentar om att de som står inte är sant. de är alltså det. jag har till och med tagit reda på vem hennes goding är. är verkligen glad för din skull gommsan!!! du förtjänar han! och ni e otroligt söta tillllsammans. ni har inte visat er så mycket officiellt än. men när ni gör de så kommer ni vara söta tilllsammans iaf!
en bild på kerstins adam: 
       image137
       cuuute couple


kerstin (L) adam = sant???

stämmer detta eller inte? de har jag gått/legat och grubblat över hela dagen.

jag vaknade imorse av att jag faktikst var sjuk. jag tog mig upp och kissade. men sen orkade jag inte mer. så då la jag mig och sov ända till kl 12. sen har jag sett på tv.

jag vill ju inte vara sjuk när de är helg :( då känner man sig bara ensam!!
och jag hade längtat till att fika på stan idag. men de kanske kan bli nästa fredag???
jag har iaf varit nere och hyrt två stycken filmer på videomix nyss. de blev hata göteborg och bring it on - win it to win it. nånting sådant!! sen köpte jag godis som jag trodde att jag va så sugen på. men såklart efter att jag åt några godisar så mådde jag illa och fick chipssuug!! jag har inga chips. vad ska jag göra? jag har popcorn. de är ju lite salt.
jag skulle uppskatta om nån kunde ringa mig ikväll. eller iaf höra av sej på något sätt.
skriver mer sen, för lär inte ha alltför mycket att göra.
byeeeeeeeeeeeeeee


RSS 2.0