inatt

drömde jag en dröm, som jag verkligen INTE hoppas händer i verkligheten. guuu va hemskt de va :/ vaknade och grinade. jag hatar att drömma om dig!!
nu ska jag iväg på cheerleading fotografering =D sen ska jag och jossi fixa oss och vara med olle, simon och CO. hoppas på en trevlig kväll!
kanske blir en lite update inatt färsk och fräsch liksom!! ciao

i amn in ore

jag ar i ore nu och har det bra med marcus oc kerstin. vi ska snart po tottttt, de ar fucking wooww dooooo/. byeyey & oss


ÅRE

nu åker jag coh kerstin till åre. kommer hem på torsdag. ska bli så FUCKING WOW!!!!!!
0703455845, always on
image163
byeeeeeeeee

den bästa's dag idag

FUCKING WOW

idag fyller kerstin sexton år. liksom hon blir en sweet sixteen istället för en ugly fiveteen.
så måste ju säga grattis till henne:D grattis! hon sitter här bredvid men.. jag har inte köpt nått till henne än, men jag vet precis vad jag ska köpa. om de uppskattas är ju en annan sak. jag skulle i alla fall bli glad. och det kanske är något som påminner henne om mig. typ när nån är borta från den andra kan hon kolla på min presnet och liksom tänka på mig. jätte praktiskt.
jag älskar hennes tangentbord och jag älskar henne. så bra!!
nu sitter hon och " knäpper " på gitarren. kan inte riktigt säga vad det är hon spelar. lite svårt att höra kanske.. men de va visst en håkan låt. och det förklarar ju saken direkt, för jag lyssnar ju aldrig på håkan, SO.
men det här är så fucking wow så nu ska jag sluta skriva.
ska snart hem sen ska jag på part. men jag orkar egentligen inte för jag är så trött. blev liksom inte allt för mycket sova inatt.........:D
pusshejdå
image162
det här är min bild! bara min! för den tog jag när vi var i åre! och det är min kerstin också!
ps. hon sjunger fint!!!

I'm so exited

tjohoppsan! sitter och lyssnar på en as fin låt. den är italiensk och heter " Strani Amori - Laura Pausini ". en stark rekommendation av låt val.
nu har jag vare hemma i två dagar. eller i tredagar för i söndags gick jag ninte utanför dörren. känner mig borta från omvärlden nu. tur att de finns datorn och telefon. men imorrn kommer jag ut. då ska jag till skolan. sen efter hoppas jag att jag ska träna. lär ju itne få för mamma eftersaom att jag har vare sjuk. sola vill jag ocskå göra. mycket jag vill. vill vara hes, vill ha .lov. men lovet e ju om 1 och en halv dag. på söndag åker jag till åre :D och på fredag fyller min kerrrrr år<3. appropå henne, så ska jag gå och tvätta mig så jag kan ringa henne sen:). måste ju sjunga lite godnattvisor för henne så hon somnar. hiihhi. mysigt. natttii.


älska mig då

den här låten är så unerbart fin. när refrängen kommer ryser det till i hela kroppen och tårarna kommer
aldrig skall jag sluta älska dig - helena begström.

har inte så mycket på hjärtat idag som jag vill skriva ner. jag gör nog en lista:D


Minimorötter eller pommes frites: måste ju ta pommes frites


Vad längtar du mest till just nu: åre:D


Vilken tv-serie är bäst: sunset beach, skilda världar och OC, nya tider är också bra och redderiet


Har du varit kär i en kändis: haha ja. jag var kär i björn kjellman för två år sen. tänkte jämt på han och de pirrade i kroppen när jag såg han. och jag mådde jätte illa när jag tänkte på han. haha


Läser du på baksidan av mjölkpaketen: njaa de brukar inte hända alltför ofta


Vad ska du döpa dina barn till: Rachel iaf :)


sol eller snö: Sol såklart!


Snyggaste läraren: lars, per och stefan är en drömm


Är du mörkrädd: aa de är jag


Ljust eller mörkt när du ska sova: mörkt


Godaste drickan till frukost: lättdryck


Duscha eller bada: beror lite på


Kan du ditt mobilnr utantill: men såklart kan jag de


Sjunger du på toan: haha njaa asså de blir lite svårt ibland


är du mörkrädd: jaaaahaaaruuu


Vilket land vill du åka till: USA och Venezuela


Vad var det senaste som fick dig att skratta? haha en väldigt ful bild på mig


Vad tänker du göra nu: surfa vidare:D

pusss hejdå


pull-fia

jag märker att det har blivit lite missuppfattningar över ett visst blogginlägg som är döpt till : jag kanske ska börja ta på min puppiluppa. de va liksom väldigt mycket ironi i det. och hallå, tål ni inte lite onani?? det gör i alla fall jag. och jag kan ju säga till er som undrar: ja, jag pullar ofta!! det var väl allt då.
vill att fler ska kommentera min blogg. annars är de inge kul att skriva. och mina läsarsiffror varierar väldigt mkt. läs varje dag, för ska börja uppdatera mer nu:).
pusspuss från puppilupp-jossan.
 
image161

Hello world, this is me!

Jag heter josefine larsson och är snart 16 år. det finns en sak jag tycker är roligast i världen men det får jag inte skriva här för mamma. Det börjar iallafall på M och slutar på R.
jag ska plugga ikväll. det tycker jag inte alls är kul och jag kan inte plugga.
jag har varit duktig i veckan för jag har tränat tre dagar i rad. och inte nog med det, efter imorgon blir det 4. jag har hittat en snygging som jag hoppas är där imorrn! man kanske ska lägga in en liten fliiiiiirt. han log ju faktiskt till mig idag .. " smile " :D..^^..**.. den 4:e april, återkommer jag och kerstin mer om i senare inlägg. lägg det på minnet, är ett tips från mig till er.
pussssssssssssssssss från jossan
image160

lovet e slut :(

If it makes you happy, it can't be that bad, if it makes you happy, then why the hell are you so sad?

jag är lite confused över vissa saker i mitt liv nu. jag fattar inte...
igår kväll va jag och kerstin barnvakt. dom litade tydligen inte på oss så dom hade säkrat alla våra tillgångar, de va tråkigt. men vi fick ju iaf ganska bra betalt:D sen kom linnéa och lite senare bengan och hans 3 kompisar. vi gick till simon men dom fökjde inte med. och där va de inte så som man trodde de skulle va. vi trodde de va fest, men alla satt coh kollade på fillm och klagade på aytt vi va för högljudda. jag, kerstin, linnéa, kalle och olle hade iaf rätt kul., sen gick vi ner på stan en sväng och kollade.
idag så vaknade jag coh kerstin vid typ halv 1, sen bastade vi och rullade oss i snön. de va kul:) efter de har jag inte gjort n¨ånting. eller jo vi åkte ut och åkte lite med mamma, samt åt mat.
imorrn är de skola:/ tråkiiiiiiiiigt. men de är ju inte långt kvar tills nästa lov och eftyer det är det inte långt lkvart till sommarlovet:D känns som att de kankse går lite för fort ändå. föfr tänk när sommarlovet börjar, då är de nästan lsut på en gång, sen ska man gå ett helt till år innan det kommer igen.
nu måste jag gå och göra mig klar för sängen. bye :)

turn around

idag har jag verkligen gjort nytta. mamma och jag har rensat hela garderoben och städat/renssat hela rummet. känns mycket freeeschare nu.
igår slingade vi håret på jossi. men hon vågade inte göra så många så då blev en massa färg kvar, så jag gjorde ockspå några. vet inte om de syns, men lite ljusare blev de nog. kerstin kom dit också. och vi åt en massa onyttitgt. chips, godis och dricka. :/. kerstin åt middag här och senmpå kvällen va jag med jossi elina och linnéa. vi gjorde ingenting så jag fixade mig verkligen i onödan.
ikvbäll ska jag ncoh kerstin vara barnvakt:D de är as kul när man är två men annars en mardröm. dom är så jobbiga.
igår testade jag jossis löshår, vill också ha! fast jag har ju, men vet inte om jag ska behålla det för vet int eom de kommer bli samma färg. men jag kan ju färga de i samma färg så jag lär ska behålla de för de är fint till sommaren:D men de är så blondt och nu ä r jag mest sugen på att färga håret brunt.
image158image159
nu ska jag gå och fixa mig:D hejdå!!!
'



glass-glass-glass-iiiiiiiitttttttt

men halllå??? vad händer???? varför har alla slutat läsa min blogg???? inte bra...
men jga ska inte vara ledsen för jag och kerstin är känd på freeride. och det är grymt.
jag mår som en gud och min plånbok är fet och det är ??????

nu vill jag ha sommar. inte en massa brunsnö och dåligt väder:( fast iförsej är det sol idag. men graderna går nog inte över nollstrecket.
nu ska jag och linnéa gå och köpa chips sen ska vi gå till jossi och slinga hår.
min och linnéas gårdag va väl lite speciell. man kunde nog kalla oss lodisar. vi åkte tilll nacksta och köpte tre luter vin, sne satte vi oss i linnéas källare med vårat vin, en halv kladdkaka, två gröna överlevnadskosor och en kräkhink. hahaha. men sen fick vi ett fint erbjudande. så vi sprang över stan till oscar och freedde, sen hände de typ ingenting mer.
man kna ju hoppas arr den här kvällen blir mer händelserik.
nu skulle linnéa låna min gamla deo. den va tydligen lite för gammal. den va iaf fylld med vit gegga som spre3tte på golvet. hahah. undra va de va då.
nu måste jag dressa mig. jag lovar, jag skriver sen!!! ( om jag har tid )................

image156

jag kanske ska prova att ta på min puppiluppa

en gång så slickade min katt mig på min puppiluppa, och då så rös jag till. är det samma sak som att pulla? och tror ni att jag vågar göra det? en kille sa till mig att det är skönt. och att han skulle runka och tänka på mig. och när man runkar så drar man sin hand fram och tillbaks på sin penis, sakta men säkert.

goodmorning

nu uppdaterar jag för linnéas skull och för alla er andras skull.
ikväl har jag vartiy på neverstore. jag har blivit en ny individ. en rockgirl. och nu ska jag börja skriva härr oftare så ingen tröttnar. om inte ala reedan gjort de. men de finns ju en till blogg som sagt. kerstin är här nu. ochb imorrn ska vi åka skidopr'. igår va jag iu stiockholm med jossi över dan. de va kuyul. och vi köpte förlängnningshår. men jag kan inte sätta i mitt än för de är hyper blondt ohc jag vte inte om jag vill ha de än för jag vill va brunett nu. svårt val.
nu ska vi gå och ringa  lite. hare bra dåååååå. bitch

RSS 2.0