something stupid

kerstin gästbloggar idag i josefines blogg. vi har nu blivit ansedda till att vara syskon. jag trivs med en till syrra. kvällens planer e ganska planerade och det bär av till emil. där ska vi träffa lite av varje och de blir nog skojj.
jossan har idag inkasserat lite av varje, ny mobil, en tunika, en balklänning och nya skor. fettt.

det ska bli skönt att sova hemma för en gång skull har inte gjrot det på mycket länge och jag har saknat mina andra familjemedlemar mycket.

en sak om josefine som ni borde veta är att hon är seg. och nu pratar vi inte om seg, utan seghet. galet seg är hon. även om hon själv konstaterar att hon blivit snabbare så kan jag knappt merka det. well de e väl bra att hon själv tycker det i alla fall.

något annat är att hon knappt klarar sig utan ett eller fler rosa klädesplagg på sig varje dag. rosa är en del av josefine. man kan nästan säga att det är hennes personlighet.

diskrethet existerar inte hos josefine. hon är den mest Odiskreta person jag känner till. men jag lovar, man vänjer sig med tiden. hon är dock inte heller rädd för att skämma ut sig och det är mycket skönt.

varje gång josefine får syn på en bäbis ropar en röst innom henne " TAAA BÄBISEN" så man måste nästan dra henne bort från bäbisar. visst är det kul att hon gillar bebisar, men det tar 45 minuuter att gåförbi ett dagis med henne. det kan vara lite frustrerande när man har tider att passa.

image271
josefine har en tendens till att tappa halva benet ibland.. det är jobbbigt för henne så skriv en tröstande kommentar


peace out /kerstin

kommer du ihåg mig???

då är de torsdag kväll igen då. den här veckan har slagit redkord på snabbhet. jag har klarat av nästan allt. och franska provet idag gick nog rätt bra, kändes det som. men sen fick jag tillbaka mitt biologi prov. och de gick ju mindre bra. så då fick jag ett hemprov. men de har jossi redan gjort åt mig;D
sen imorrn har vi lands redovisningen, så inatt är de väl jag som får vara sinnessjuk.
sen imornr när skolan e slut ska jag ner på stan och fika med mina tigrar. bara kerstin som fattar, och mamma.. grrrrrrr!!!
på kvällen hade vi tänkt oss att ta de lugnt hemma hos nån.
men på lördag händer de saker: ny mobi!!! ska ta hål i naveln ( om jag inte fegar ur, igen.. ) sen på kvällen ska vi ha picknickmys i en park, sen blir de party!!!! veckans höjdpunkt!
och min syrra kommer hem i helgen. underbart =) We have miss you. de va en vecka sedan vi sågs. till och med en dag mer än en vecka. hur har detta gåttt tilll

mamma tycker att jag har varit duktig den här veckan. med pluggningen. och de har jag också. så nu förtjänar jag en skööön helg med massa festligheter. fast kerstin familj undrar om jag har inlärningsproblem.. hahaha

känner mig rätt tråkig nu, så ska inte skriva mer här! d¨å kommer ingen ändå orka läsa. men om man har kommit hit ner borde man kunna läsa dom sista raderna.
dom kommer inte innehålla något viktigt och int4ressant. inte vad jag vet ännu.
bara ett hejdå
hejdå

justee. har hittat lite ny bra sommarmusik. de ska brännas tills på lördag.
de känns underbart att få träffa alla mina gooa vener imorrn. de va sååå längesen och jag saknar er!
it feels empty


hellre ensam än lycklig med någon annan

den roligaste meningen jag någonsin hört är den här : I'm always by  your side. Om man vet sammanhanget och varför det sas är de verkligen hur kul som helst. tror jag måste berätta historien någon gång. kanske en aningen pinsamt!

de är ju väldigt kul att man finns med på google på sökordet mongolid också..
nu invänter jag ett samtal från en galen pökärrta. klockan 04:04 inatt fick man ett sms från henne där de stog: jag kanske är lite sinnersjuk just nu. jag har suttit uppe och pluggat tills nu! de är inte sånt man gör. speciellt inte om man ska upp klockan 6. you are crazy
nu ska hon ringa mig, så ska vi prata ungefär en timmehoppas jag. och dom sista fem miunterna kanske jag ska sjunga lite godnattsånger för henne. hon tycker om det.

för en sekund hade jag glömt hur jobbigt jag har det i tillvaron. mitt arbetsliv just nu är på högsta stressnivån och jag har inte den rätta ambitationen för detta. imorrn är det två prov. ett kan jag så jag skulle kunna rabbla upp det en måndag morgon 07:00. men de andra, de är ett prov med all grammatik vi har lärt oss sen sexan, i franska!
men efter de, då är de bara landet kvar och hinduismen. sen går jag jhu nästan på sommarlov. det är underbart.
imorrn måste jag då alltså suitta precis hela kjvällen cho skriva om SO. jag har haft ett sånt roligt liv den senaste veckan...
och vädret är kanon, men de får man inte ta del av!
för datorn sitter fast här inne, och den behöver jag.
nu har jag tänkt om lite och har börjat fundera på en annan mobil ist. den är rosa ist för lila och den e bättre.

hon ringer aldeeerig till mig =(

just nu fördriver jag tiden med att titta mig själv i spegeln. och jag ser hemsk ut. jag är så satans ful just nu! världen går under och jag hamnar i en deprission

jag har börjar skriva så långa inlägg. jag kan bara inte sluta skriva. men nu sr jag att klockan e 10 i 11 och jag vill sova. så nu tänker jag göra det. för att invänta ännu en dansdag + provdag!
godnatt


bungyjump!

nu när jag äntligen har lärt mig hur man får in videoklipp från youtube på bloggen, så kan jag ju passa på att lägga upp en på mig när jag uppfyllde min drömm och hoppade bungyjump på gatufesten förra sommaren! that was awsome och de påminner väldiugt mycket om sommaren. något man skullevilja göra igen!







jag kan ju kanske avslöja att jag inte alls har lärt mig hur man gör. jag är smartare och frågar kerstin om hon kan göra det åt mig!

17:46

jag tog en liten paus från pluggandet och satte mig här. fast anledningen till att jag egentligen satte mig här var för att jag skulle fråga en sak om franskan. jag har faktiskt pluggat ända sedan jag kom hem. och det var vid halv tre någon gång. jag slog inte ens på datorn! sen har jag hunnit ätit också. och jag känner att jag börhjar fatta lite av franskan nu:D har bara ett tjockt häfte kvar. sen ska jag repitera allt igen också.. men jag är ju ute i god tid fgaktikst.
idag har jag dansat hela dagen igen. har varit jättekul och gått bra!

nu ska jag lägga upp en video på kerstin bara för att hon är så bra, söt, underbar, snygg, snäll och bäst.
här kommer den:


ne, nu ska jag inte bli fast här!
skriver senare ( om jag har tid )

sist men inte minst...

... en bild på världens bästa mamma & pappa innan Rod Stewart!
image270

lite picccs från min soliga eftermiddag

image268image265image266image269
pusssssssssssssssssssssssssssssss' godnatt

bilder från helgen

image264image262image263

avslutningsbilder

image259
image260
image261
jossi och jag var skräp

KOM IGEN NU JOHNNY!

nyss ringde man linnéa och ville samtala lite, men hon hade fullt upp. hon den lilla grisen låg och hade sex!
själv så sitter man här och skriver så att fingrarna nästan går av. har lyckats åstadkommit en fysikrapport om våran rättefällebil. den skiter jag fullstängdigt i hur den blev. huvudsaken jag skrev en, så jag får G. men sen för at t jag ska få G i det ämnet måste jag göra två ritningar ockspå. en ritning av bilen  och en av en träkloss med ett hål i mitten.och de är inte vanliga ritningar. man ska rita som man gör inom fysiken.. jag kan inte sånt och att mamma trampade sönder bilen nyss, gör ju inte saken lättare.
idag har jag dansat hela dagen. jag har nästan lärt mig alla danser nu. så nu ska vi bara träna in dom så vi gör det bra! showen är på torsdag på åkersvik. check it out! jag har längtat flera år efter dettttttttta,. men någon kommer aldrig kunna slå 89:ornas vår show. den va grymm!

nu funderar jag på att byta dator så jag kan lägga upp lite bilder i bloggen. för de går de tydligen inte att göra här. de ska alltid vara nåt fel vart jag än går och gör! också måste jag lägga in lite fina piccs på cameran så jag kan framkalla dom imöööra.

 
nu längtar jag efter mina kompisar.  vore undebrart att ligga på en brygga, dricka drinkar och prata massa skit om en massa folk! eller de spelar ingen roll vart vi är eller vad vi gör. de är alltid underbart

idag när jag kom hem från skolan la jag mig direkt ute på baksidan i en solstol i bikini och solade. där låg jag i nästan tre timnmar och lyssnade på music. jag blev faktiskt lite brun.

nu ska jag switcha
tjao


23:14

jag måste vara den dåligaste som finns på att plugga. jag kan verkligen inte. på helakvällen har jag lyckats att skriva en bokrecension. men den blev faktiskt bra. men jag hade tusen saker till jag va tvungen att göra också. jag måste hitta en bra studieteknik under sommaren, annars kommer jag aldrig att klara mig i höst. fast nu när jag testade om jagkunde kartprovet, så kunde jag nästan allt. känns brao!
nu ska jag äntligen få sova. och imorrn börjar jag 45 minuter senare än vanligt, wiho.
som vanligt är de måndag idag och jag och nathalie har redan börjar planerat helgen. de kommer bli mysigt. längtar! spec. tills lördag, för då får jag ju min söta mobil. de koommer jag tjata om varje dag nu.
i övermorgon ska jag försöka hinna ner på stan, så jag kan träffa lite vänner och framkalla lite nya bilder så jag nångång kan förnya min vägg.
jag lyckades iaf komma in på min dator nu och jag hann ta bort all musik innan den skar ihop.

jag saknar min syster :( mamma undrar vart du har tagit vägen. kom hem!!!!!!!! <3
nu ska jag sova
gonatt

förresten. imorse provade jag den nya idén jag kom på under helgen. när lamrmet gick så studsade jag uppur sängen och satte på musik istället för att ställa om klockan en halv timme för att sen vara helt död nästa gång jag vaknar. och de funkade!! en ny morgonvana som gjorde att till och med jag hann plugga imorse. de måste ha varit rekord. hoppas de funksr imorrn igen
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


take your chance to recognize that this could be yours

jag har glömt en väldigt viktig sak. eller till och med två stycken. de är så här att i fredags när jag va i stockholm så fyllde pappa år. hur mycket vet jag inte riktigt, men tror att de va 48 år! han har blivit rätt gammal ändå. fast jag tyckerinte att han ser så ganmmal ut. sen igår va ju morsdag. så jag vill säga grattis till världens bästa mamma och pappa.- jag skulle aldrig önska mig några andra. etfersom att jag 'är i skolanb nu så kan jag inte lägga upp någon bild på dom. men jag gör detnär jag är hemma.
igår kväll skulle jag testaatt sätta mig vid min dator. jag hann sitta där i unhgefär fem minter. sen kommer de upp enskylt där de står att de är 0 MB ledigt diskutrymme kvar. sen skar datorn ihop. jag tror deär dags för en ny dator?? eller en hel rensning., men jagvill inte ta bort alla mina bilder =( de är minnen som måste vara kvar.
jag måste köpa cd-skivor och lägga över bilderna där. sen köpa en ny dator. kanskeblir en mac.
om en veckafår jag min nya mobil. den är världens snyggaste.

idag haar vi haft biologi-prov! de gick inte så bra =/. blir nog bara ett G och deär synd eftersom att jag äntligen lyckades få ett MVG på förra biologiprovet. då tänkte ju jag att jag hade chans att få VG i slutbetyg. men tror de sprack nu..
sen hade vi avslutningsfoto. linnéa är sjuk så då kunde vi inte ha våran idé. men jossi och jag blev snygga ändå! vi målade anbsiktet grönt med målar färg. tog av osskläderna och satte¨på oss svarta stora sopsäckar och klippte hål för benen. sen hade vi ett sidenband i midjan. och hyper toperat hår. och jag rosa vingar och jossi blondperuk!
vik fick alla bilderpå en cd-skiva så jag lägger in dom sen ikväll. en blev riktigt snygg!

ikväll måste jag verkligen plugga ihjäl mig. jag måste skriva en bokrecension. om intenågonär så snäll och vil dela med sig av en dom har ?!
sen måste jag skriva hur mycket som helst om venezuela, skriva en fysik rapport och två fysikritningar och träna på mitt kartprov. de känns som att skolanhållerpå att tar över mig nu! stressen bara flödar genom kroppen.
men idag är ju sista skoldagen:D:D:D:D imorrn börjar projektet.då ska jag lära mig danser till två låtar!
kommerbli en tuff vecka.

nubörjar viom 10 minuter.hoppas vi får tillbaks våran saga och får gå sen. vi har ju ändå ingenting att göra!

byeeeeeeeeeeee

22:40


de har hänt en hel del sen jag skrev sist.
jag har varit i stockholm. de va en rolig dag. speciellt mosköövan.
på lördagen gick jag upp ganska tidigt och sen åkte jag med mamma ner på stan för att leta balklänning, de slutade med att vi konstaterade att jag skulle på stan varje måndag och torsdag! sen gick jag med sariis nathalie och angelica. eller vi splittrades och sprang åt olika håll. jag och sariiis letade morsdags present till hennes mamma och vi hittade fyra saker på fem minuter. sen åkte vi hem och så sminkade och fixaade jag mamma.
vid kvart i 4 tog vi en taxi ner på stan med mamma coh pappa. sen mmötte vi upp nathalie angelica och nathalie. sen va vi på pappas jobb till klockan 7 ungefär och serverade. eller vi gjorde ingenting. sen tog vi en taxi hem till mig och började fixa oss och ha kuuuuul
sen kom de lite folk. tråkiga folk. sen gick dom. då kom de lite roligarefolk. sen gick dom och sen kom dom roligaste. så då dansade vi hela natten lång. eller iaf tills halv 4. måste påpeka att mina föräldrar var med i dansen också.. sen under natten fick man ligga intryckt mot väggen med en armbåge i ansiktet. men de va rätt ju rätt mojjsigt ändå!
idag har jag gjort absolut ingenting! förutom att läst sammanfatttningen i biologi boken tre gånger.. duktigt gjort av mig! jag fattar  inte vad de är för fel på mig! jag kan verkligen itne plugga. ohc imorrn sitter jag där och kan ingenting. och nu känner jag bara stressen över allt annat jag måste göra imorrn kväll, som jag säkert inte kommer göra! men de är sista veckorna, så nu får jag faktikst kämpa på! plus att imorrn är våran sista dag på höglunda skolan med lektioner.. de känns konstigt. sen ska vi ha projektveckor inför vårshowen och balen och allt de där roliga som väntar innan de roligaste.

jag har nog den konstigaste familjen tror jag.. lyssna på de här :
jag och piipii sitter uppe för att plugga. jag är lätt irriteerad och blir sur och börjar skrika för att han tuggar på sina flingor för högt.. mamma blir sur när vi inte pluggar. sen när vi väl sitter och pluggar sätter sig mamma vid bordet för att äta sina flingor. då kollar jag på henne och ser att hon gör väldigt kosntiga anstikstuttryck., då sväljer hon flingorna istället för att tugga dom för att jag blir så sur annars. sen kan hon inte andas och ser jätte rolig ut. så då pluggar vi inte. då kommer pappa in i köket och ställer sig och letar i kylskåpet. sen säger han:  " jag funderar på att släppa en prupp jag kanske "sen drar han ner kallsongerna och går därifrån. de tytcker alla är as kul förutom mamma. så hon fortsätter att äta sina flingor och jag och piipii skrattar. sen blir papppa sur för att vi inte pluggar och mamma sitter och stör oss och leker utvecklingsstörd. sen när vi börjar skratta åt henne blir hon sur för att vi inte pluggar. då börjar vi spela in roliga filmer. sen när vi filmar henne så går hon därifrån. så ställer honsig fem meter därifrån. sen börjar hon tokhosta och kan inte andas. till slut flyger en stor hel flinga ut ur hennes mun och flyger fem meter fram och landar där vi sitter. hahaahah de va de roliugaste jag sett. då låg vi på golvet och skrattade och mamma sprang ner och pappa blev ´sur för att vi lät för då hör han inte TV:n!

nu va den sagan slut.
min dag också snart.
jag ska lägga mig i min säng och läsa i min biologibok som jag tycker så mycket om. sen ska jag drömma om hur bra jag kommer må imorrn när jag kliver upp och hur lugn och sansad jag kommer vara!
godnatt

22:43

jag fördrev denna kväll med att kolla på TV: next, ghost whispers och sen beck-annonsmannen. har haft en fin afton!
nu ska jag sova. skriverimorrn kväll :)
image257
pussssssssssssssss
den här bilden kallas " the grudge - bilden " so you know ;P

19:00

tjao!
nu sitter jag äntligen här och känner lugnet i kroppen. nu har jag en hel och underbar tre dagars helg framför mig. fast uppstigningen imorgon kallar jag inte för helg. den är 05:00 och det är inte något som passar mig så bra.
kommer hem vid halv 12 eller nått i den stilen imorrn. så de hinns nog inte med några planer för morgonkvällen.
vi missar kartprovet imorrn och de kan ju kännas lite jobbigt för de betyder att man har ännu en till sak som måste göras¨på en omprovstid.
idag hade vi fotbolls DM. jag va så peppad så jag till och med drömmde om de inatt. men de gick tyvärr inte lika bra som i den. då gjorde jag 3 mål så vi vann med 3-0. nu mötte vi en 7a.. och förlorade med 6-0... ni fattar nog själv.
men jag tycker jag kämpade på bra och kul vare. för alla som inte vet kan jag avslöja min största och innersta drömm: att vara fotbolls-proffs! nån gång ska jag bli de! en fotbollsbrud

lördagen kommer bli en bra dag! först stan för att fixa lite och ge pengar till en söt och snäll nattis. sen ska vi servera på pappas jobb inför Rod Stewart. sen hem till mig och fixa oss och ha lite party. sen hoppas vi på riktigt party!
sen är de söndag och då antar jag att lugnet upphör. om de inte redan gör det på lördag natt. när nånting har brusat ut i blodet brukar de bli så jag kommer på allting jag måste göra och får ångest.
söndagen blir full med pluggning i vilket fall! ska skriva en bokrecension och plugga inför ett biologi prov som jag bara har fått en genomgång på 1 timme. också måste jag skriva om mitt land också. känns som att min söndag kommer bli mycket rolig och händelserik.

nu ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på. är så satans trött så tror att jag ska sova eller se på film.
något som vore roligt vore ju om jag och linnéa spelade lite fotboll. men jag tror inte jag har orken till det.

jag längtar tills våran vår-bal eller " vår fest " som de nu mera kallas för att man inte ska känna ett måste på att ha en balklänning. men jag tänker minsann ha det. och den ska vara rosa! ska kolla om jag hittar nån i Stockholm  imorrn, annars vet jag tre andra jag kan välja mellan!
är så kul när man får fixa sig hur mycket man vill utan att man ska känna sig " för fixad ".
nu ska jag gå och leta någoit roligt att göra
jag återkommer väl om jag inte hittar nått
pussssssssss

minnena av dig

tjao
sitter hemma nu och väntar in muntliga matte natinonella. ångrar verkligen att jag inte har sovit iost för att ha sutte här medans jag va hemma. ska nog gå och sova nu ist en stund. börjar snart, men hinner nog en snabbis.
sen ska jag nog på ego. om jag orkar. är så trött!
har varit en väldigt skön dag annars. på HK:n gjorde vi rababarberpaj och pasta med carbonara. jag och jossi har blivit mycket bättre i år. Ann tror att vi har mognat på oss. de tror jag med! sen hade vi engelska coh då gjorde vi mesta dels ingenting, sen på svenskan så gjorde jag klar min framsida till min saga.
nu är de abara en halvtimme kvar :( måsste gå
pusssshejdå

23:23

nu är jag äntligen klar med min saga som jag har suttit med hela kvällen. jag är as nöjd med den. kerstin håller på att läsa igenom den nu, så hoppas hon tycker den e bra! sen har jag tränat lite på seterra på alla länder också. jag kan iallafall alla världens stora länder och vart dom ligger. men sen kom jag på att de behöver man inte kunna.. så jag tränade på fel.
idag gjorde vi klar våra rättfällebilar på skolan. haha. våran kom 10 meter till slut och gick rakt. de är VG de hoppas jag. men sen ska de in en rapport och en ritning också.
Bara onsdag och Torsdag kvar nu, sen åker vi till Stockholm över dagen på fredag med franskan. kommer bli as kul. blev tyvärr inte så att jag stannade över helgen hos jonas. de får bli en annan gång. sen är de ju den efterlängtade helgen igen. jag behöver den nu. är så trött! kommer inte orka upp imorrn. och varje morgon är hemsk. jag hatar mornar nu. går bara att tänka allt negativt och man vill bara dö

nu ska jag gå och dö i min säng, önskar att jag hade batteri på min mp3, så jag kunde lyssna på lite music.
nu är de bara 10 eller 11 dagar kvar tills jag får en ny mobl. JAG LÄNGTAR!
gonatt

18:05

Men nu så har du fastnat
långt här inom mig.
Och jag behöver bränsle
som kyssar ifrån dig.
Men hur hanteras kärlek
i en dålig konjunktur?
Det här är sjuka dagar
och det finns en enda kur.

Det är ju du som mig kan hela
men du ger mig också men.
Med ditt hår som är av guld
och *med* din hud så vackert len.
Jag kan då inte hjälpa
att du ler som Venus själv.
Varför är det bara jag
som sitter ensam här ikväll?

Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng
i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng.
Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till
men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill.
För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest
och gissa vem som tänker bli den som dricker mest.
För jag vill ärligt talat inte alls ens vara där
för kärleken hos vissa ställer bara till besvär.

Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

Det är svårt att leva
när man vet vart hjärtat vill.

image256


konversatino

J & K : du, kan vi inte ses snart?
E : Joo, visst
J & K: kan du kankse tredeje helgen i augusti?
E: eeeh, joo.. kankse de
J & K: okejvad bra! men vi måste tanka på vägen till dig, men det går nog rätt fort!
E: okej.. :S

SATAN VAD JAG SKA SOVA NU ALLTSÅ
JAG ÄR SATLIGT TRÖTT
OCH SATANS LESS
pusssssssN


no weed

image255

nu är ännu en måndag avklarad och de betyder en dag närmare sommarlov! jag längtar satans mycket men vill ändå inte att det ska bli lov. de kommer gå för fort.,. men kommer bli sjukt kul! det vet jag
imorse när jag vaknade va jag riktigt ledsen och de kändes som att hela världen hade gått under.. tur att de mesta försvann under dagen.
vi slutade efter lunch., vilket innebär runt 12.
då gick jag ner på stan med michis jozy och sen mötte vi kerstin ( som alltid slutar den tiden ).
kikade runt lite. inte på något speciellt. eller kerstin köpte en as snygg t-shirt på carlings! hon kommer bli steekig med den och sina steekar-brills i sommar!
sen gick jag direkt till ego och tränade och solade. de va ju mycket skönt och jobibgt
sen fick jag gå ända hem eftersom jag kom på att mamma jobbade över. hemma lagade jag mat till familjen. de blev makaroner och korv. sen kom pappa hem som har varit i New York. Han följde inte mitt råd att inte köpa något till mig. jag fick en jätte god Jennifer Lopez parfym. han gjorde ett bra val!
nu har jag duschat och sutitt lite vid denna
ikväll ska jag skriva min saga! tror jag har komit på vad den ska handla om. sen ska jag träna lite på länderna också. ska försöka hinna med en film också. känns behövligt!
jag längtar som vanligt till helgen. men nu är ju de ett tag kvar..

ska skriva på nu så jag blir kklar snart!
puss

=(


är bara så less
allt känns tungt
och matte nationella gör det inte mycket bättre
inte sagan heller
inte kartprovet
inte hinduism provet
inte landsredovisningen
inte franska provet
inte bokrecensionen
på 1 vecka
..............................................................

like the sadest girl in the world

min mardröm har nyss slagit in...............................

:'(

saturday

wiie
nu är de lördga
och de är snart kväll
klev upp tidigt idag, så hann åka och handlamed mamma. sen åkte vi ner på stan. de blev lunchy på coffee house sen en avslutningslkänning från zara. vi kollade ockmså upp när mitt abonemang gick ut. och de är 1 juni jag får byta mobil. har  hittat en as snygg lila jag ska köpa! blir nice!
sne kom jossi. vi köpte lösnaglar och nagellac,k.
nu ska jag hoppa in i duschem. sen ska jag fixa både mamma oxh mig inann mina gäster kommer! brukar jämt vara så attjag står i pjamas och osminkad då. men nu ska jag överraska med att vara helt klar.
 höres imorrn

waiting

baby+baby=babybaby

jag tycker om mina vänner!
puss

chili

this is sooooooo boring!
fast har haft de rätt skönt ändå. middag på biteline. sen film + godis. men de är ju nu man bara vill ut!
men funderar på att lägga mig och sova snart. så de blir imorrn:D:D kommmmer bli siiiick fun!

nu pratar jag med kerstin i fonen. hon hälsar till er " alla " !
hon sa just JESUS och jag äcklades
idag på skolan redovisade jag min sekt.. har nog aldrig blivit så hånad förut hahha. och inte fått så många frågor! blev nästan sur på riktigt. plus att de visade sig att jag hade missat själva grejjen med sekten. de farliga. inte blev de nått VG där inte! ( skulle jag inte tro )

nu har jag ingenting alls att göra... kanske ska plugga?! de vore nog väldigt bra om jag gjorde det . jag ska nog göra en mind map på min saga. sen läsa om hinduism! troligtroligt

ne nu komjag på en rloligare sak jag ska göra. jags ka fråga piipii om jag får gästa vid hans dator coh bränna en skiva tills imorrn! skriver sen då
bye

roligt

Personlighet:

Vad heter du: Josefine, (uttalas inte med e:et på slutet)

Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: mamma kände på sig att jag va en josefine, så josefine, bara

Vart bor du: södermalm

Hur lång är du: hemma är jag 164.5 fast på UM va jag 1.66

Ögonfärg: blåa

Hårfärg: jag är blond med utväxt

Skulle du vilja;

Krama någon nu? jaaaa!!!

Hålla handen med din älskade? har ingen älskade

Pratar du fortfarande med;

personen du kysste senast? tyvärr inte

han som sa jag tycker om dig första gången i ditt liv? kommer inte ihåg

han som fick dig gråta sist? knappt

hon du klappa till senast? haha jag är inte heller den som brukar klappa till folk. bara killar på mina egna fester

Brukar du;

krama dina killkompisar? de är väl inget som händer så ofta, men de har hänt

Strula på fester? om man hittar nån goobit så

snacka i mobilen flera timmar om dan? nee, men hemtelefonen

Har du?

ljugit för dina föräldrar? nej, aldrig!

sovit i samma säng som det motsatta könet? ja

sovit mellan två killar/tjejer? ja

ljugit för en vän? japp

rökt/snusat?: ja

Kläder;

Vad använder du just nu för jacka: olika svarta oftast

Vad använder du just nu för skor: idag; ett par svarta tygskor

Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: kläderna jag ska ha imorrn., fast de jag har på mig nu går också bra

Vad har du för skostorlek: 39

Senaste personen som;

Du pratade med: nea

Du gick på bio med: nea, jozy, sariiiis & baby tror jag

Du gick på stan med: mamma

Du kramade: jag kan inte minnas

Såg dig gråta: jag vet inte.. mamma kanske

Skällde på dig: de kommer jag inte ihåg. men pappa kanske

Har du någonsin;

Bråkat med ditt husdjur: jag har inte bråkat, men Busan har bråkat med mig

Drömt något helt galet och så har det hänt? inte vad jag vet

Är du ensam just nu: neejj

Vill du gifta dig: klart ja vill

Vill du ha barn: JAAAAAAAa

Extra stuff;

Tar du droger: nejjjjjjj

Vad är du mest rädd för: att han jag älskar ska älska nån annan eller att någon jag älskar ska dö eller att bli instängd i ett lakan eller något liknanade. cellskräck grejjer. också är jag rädd för spöken och för att bli överfallen och mördad och att mitt hus ska brinna ner och att jag ska förlora alla mina vänner och min familj och att jag ska göra fel.

Vilka kläder sover du i: trosor och ibland en t-shirt/linne till

Vart vill du gifta dig: på ett underbart ställe

Kör du bil: jag övningskör, snart

Har du ett jobb: barnvakt?!

Gillar du att ha folk omkring dig: oftast

Är du ett hälsofreak: haha, är jag?

Har du någon tatuering: nej

De senaste 48timmarna har du;

Gråtit: nej

Köpt något: jeans och en kofta

Varit sjuk: ne

Sjungit: ja

Sagt - HEJSNYGGING: ne jag tror inte de

Träffat någon ny: noooo

Saknat någon: ja =(

Kramat någon: nee, de har jag inte, tror jag

Kysst någon: nej =(

Vilken;

Tidning läser du: typ ingen

Buss åker du oftast: plus södermalm

Frisyr har du: nu har jag utsläppt

Dag fyller du år: 8 april, vilken dag de är vet jag inte

Senaste;

Film du såg: a walk to remember

Sak du stal: jag stjäl inte

Mat du åt: skollunchen, ganska goooooooood


b*b*i*S

nu äre snart fredag , igen:D underbart liksom
dagen började med bad,. de är ju alltid skönt med de på morgonkvisten. trampa vatten i 12 minuter och simma lite längder när man är som tröttast. funkar jämt! sen blir man ju så dosig efter man har badat. eller ska vi kanske kalla de dizzy?? de är iaf jozy's ord! tycker de passade in rätt bra.
appropå dizzy, så ska vi bli de i helgen! real dizzy! man hör ju bara på ordet. kommer bli en grajjt helg. saturday..
bara å höra av er!

gjorde mitt franska prov idag. och vet ni?! de gick suveränt:D hoppas jag! de kändes som att jag hade koll på läget.
de blev en liten stadsrunda med mamma innan middagen också. två köp blev de! ena ska användas på lördag!

nu är papppi i New York och jag är jätte avundsjuk! han fick tjata på mig att han skulle få köpa något åt mig. men jag sa ändå nej.. tror de kommer bli lite fel om pappa gör det. för de han kommer komma hem med är en dyr piké tröjja som jag inte alls kommer tycka om men inte kommer våga säga att jag inte tkr om, så jag kmommer vara tvungen att ha på mig den ändå! känns bättre att hoppa hela grejjen
har fått ett fint erbjudande av resterande familj om imorrn kväll. mamma och phoilip vill ha med mig på middag på biteline. sen vill dom attt vi ska hyra film och köpa godis. dom har tjatat hela veckan. så jag tror jag ska ge dom äran; en hel kväll med mig! vore ju lite mysigt ändå

nu tänkte jag faktisk gå och fixa mig och dra ut. har hört att de är fest i haga. kommer bli en jobbig dag imorrn..
I'm gonna have a fun evening!
tjao


de e så synd att du e så söt


Top of Form 1

 


 

Ditt namn: Josefine

Födelseår: 1992
Födelsedatum: 8 april
Ditt födelseställe: bollnäs bb
Vart bor du: sundsvall ( södermalm )
Är du singel: yoo :(
Vad heter din morfar och mormor: morfar - morfar hette Carl ( Kalle ) och mormor heter Elisabeth
Vilket land kommer du ifrån: Sverige
Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja: Rachel eller Mea

Din hårfärg o frisyr: blondt, nu har jag hästsvans
Skorna du hade på dig idag: svarta tygskor
Kläder du hade på dig idag: tights, svart linne, rosa t-shirt och lång jacka
Har du rosa kamouflage-kläder: haha ne
Tatueringar du har: noone
Piercingar: ingen =(
Har du glasögon: linser

Höger eller vänsterhänt: right
Vilka sjukdomar har du: inga , hoppas jag

Är du snygg: noppe
Är du sexig: nej
Vem är snyggast: han
Har du varit kär: jag är
Spelar du nåt instrument: hah ane. har spelat klarinett en gång i tiden

Antal timmar sömn inatt: från 23:30 - 07.15
Dina första tankar när du vaknar: jag är medvetslös då, så tänker inte så mycket
Sängdags: runt 23 - 24 nån gång
Är du hungrig: jag är mätt
Ätit sushi den senaste månaden: aldrig
Pepsi eller Coca cola: PEPSI MAX
Mjölk i kaffet: jag är ingen kaffe - drickare
Choklad eller vaniljglass: MIX

Vart befinner du dig just nu: i Piipii's rum
Har du körkort: moppe kör kort (A)
Vilka cigg gillar du mest: jag är ingen smoker heller
Brukar du svara på kontaktannonser: ibland, rätt ofta
Åsikt om jultomten: mammas favorrit
Din mobiltelefon: en dålig en, nästan inte värd att nämnas.
Är du ett hälsogeek: haha, inte riktigt
Kommer du överens med dina föräldrar: ja de gör jag
Hur ser din plånbok ut: en är röd med blommor på och en är silver med glittriga saker på ( paris hilton )
Låt just nu: synd att du är så söt
CD i stereon: min party skiva
Sjunger du: sometimes I do
Dagens låt: SHAKE IT UP
Favorit artist/grupp: doonnoo

Vem vet mest om dig: jag
Vem vet du mest om: mig själv
Vad vill du ha just nu: lördag och hn
Ditt mål i livet: många, är dom

Vill du gå högskola: de är tänkt så
Vad vill du arbeta med när du blir stor: vet inte riktigt
Den starkaste du vet: pippi
Randigt rutigt el blommigt: randigt
Favoritårstid: sommarren
Favoritmat o dryck: hallonsoda eller kaktus cider och tacos eller grillat
Favoritdjur: Bibbi, Busan & Blissy<3
Favoritparfym: escada
Favorit tv program: sunset beach och O.
favoritsysselsättning: festaaaa
Favoritbyxor: jag gillar naket jag

Gillar du när det åskar: ne, de hatar jag
När ska du festa nästa gång: fredag, men om inte så lördag iaf
Vad köpte du senast: en bussbiljett
Hur mycket pengar har du: så mycket som jag behöver
Vem ringde du senast: kommer inte ihåg de, men tror att de va kusen
Vill du gifta dig: ja, när rätt tid e inne
Senast kramat: de minns jag inte
Senast pussat: andreas
Senast hånglat: andreas
Sov du ensam inatt: Yesss I did
Vem sov du hos senast: Sariis tror jag de va
Vem sov hos dig senast: Kerstinooo
Blivit slagen senaste månaden: not serious


giffel

HAHAHAH. jagkollade justmin statistik sen igår.. haha vilket skämt.. varförläste ingen igår för? jag bli förvirrad och detär jobbigt att skriva här för de blir intemellanrum iblkandnärman trycker. life is hard..

nu har vi haft HK och då bakade vi gifflar. sen nu har vi engoch sv. senär de slutpå dagen vid 12.10. mucho sköntii!
pusss från en söt miig
hejdå

in the name of love

Lars åke Mossnelid ( han i två backar läsk ) han e FISHET!!!! what ey hotttttttiiie man
yääääyääääyyäääääyäyäääääää'

Kerstin säger:
åhhhhhhh, åhhhhhhh, jag får sånna här strålar genom hela mig, åhhhhhhhhhhhh, åhhhhhhhhhhhhhhhhhh^^ JAG KOMMEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

men baby då, haha



i helgen blire PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!


babyshambles

haha,sköööön dag kanman nog kalla denna dag
jag huinner inte skriva¨för nu ringde nathalie och sa att hon va vi bussen. så vi måste skynda oss ifrån den här älskade platsen <3skolan<3.
sen ska jag solamed sarriiis och sen träna.
hejdå
kerstin är en baby!


bläääääääääääääääää

Senaste

1. Kompis/kompisar du träffade: jozy

2. Personen du pratatade med: mamma

3. Du fick SMS av: nea

4. Du kramade: kommer inte riktigt ihåg det men tror att de va angelica

Idag

5. Kläder: just nu, så har jag pyjamas

6. Bättre än igår: naa jag vet inte

Imorgon

7. Är det: skola

8. Planer: skolan, sola med sariiis, plugga

9. Något tråkigt som händer imorgon: skolan

Favorit

10. Nummer: 8

11. Färg: rosa, gul, blått, men mest rosa

12. Årstid: sommar

13. Saknar du någon? Saknar är fel ord.. men jo de gör jag

14. Humör för tillfället: stressad

Frågor och svar

15. Det första du gjorde i morse? Gick på toa

16. Vad åt du sist? yoghurt

17. Vad irriterar du dig på? Att det kliar på hela min rygg

18. Tror du på distansförållanden? Jo, om man verkligen tycker om varandra så klarar man allt

19. Vem tänker du på just nu? den jag är kär i

20. Tror du att personen tänker på dig också? Skulle inte tro de va

21. Vart reste du sist? ÅRE

22. Vad gjorde du igår kväll? Jag gjorde ingenting alls har jag för mig

23. Liknar du din mamma eller pappa? Båda lite

24. Ler du ofta? aah

25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet) - kärlek

26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? När jag har sett en, har jag gjort det

27. I vems säng sov du i igår natt? Min egen

28. Vilken färg har din tröja? rosa

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? nej

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Jo.. it happens a lot

31. Gråter du när du skadar dig? brukar inte skada mig så ofta

32. Vad gör dig glad? När jag är lycklig

33. Skulle du vilja vara lyckligare? Aaa

34. Är lycka överskattat? Verkligen inte

35. Kan musik göra dig glad? Mest ledsen, men glad ibland

Kärlek

36. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig": ja

37. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? ja

38. Tror du på kärlek? ja

39. Kärlek eller sex? kärlek

40. Är du kär? JA

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Hitler tror jag, haha

42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Haha ja, senast igår kväll

43. Är du en mobbare? neheru

44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? ja

45. Har du blivit sviken någon gång? mmm

Skolan

46. Gillar du skolan? Inte alls

47. Favoritämne? HK eller bild

48. Värsta ämne? Fysik och Kemi och SO

49. Har du spytt i skolan nån gång? Jag kommer inte ihåg

50. Är skolmaten god? ibland

idag va de en skön dag. stan från kl 11. sen va vi hemma hois jossi coh färgade hennes hår. eller kerstin färgade och jag såg på hitch. älskar den filmen. it reminds me of you..
nu ska jag sova och hopppas på bättre tider...
hejdå


13*38

image249
I'm so happy, I'm so glad, that I've got you!
jag saknar mitt hår :(:(
image250
             pussssssss

piiiiiiieenk

kerstin: ööh
jossan: kna jag ringa dej hem?
kerstin: mmm öhhh
jossan: ööööööööööööhhhhhhhh
*click*
trevligt

nu är de ju så här att jag har inte dom nyaste bilderna på denna dator pågrund av att den är överbelastad. so I guessar på att jag lägger upp dom imööra

kanske tyvärr och vem säger. något man kanske saknar
den 23:e maj ska vi till stockhollm med franskan och kerstinooo ska följa med. och sen ska ho och jag övernatta hos jonas över helgen e de besätmmt. känns rikigt kuligt om man säger så
nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag smörja in mig med bronze

mmmmmmhhheryyy

tjopppppsan!
idag är de ingen vanlig dag., för idag är det en retardag
min helg har varit kuuuuuuuuuuuuulig. den haar innehållt ganska mycket festande fast inte på så hög nivå och fint väder har den ju bjudit på med
till och med en liten bränna. fast de är solariummets och min spray's förtjänst.
imorgon är jag ledig:d bara jag !!! ihihihhiihhi, personliga skäl! och jag hoppas nathalie och angelica kommer ner och äter lunch med mig på stan! annars kanske jossi gölr de?
i veckan blir det mycket pluggning. jag SKA få bort allt. och denna gång är inte det här tomma ord.
nu ska phihlip ha datornb. så jag får väl försöka få på min
och tydligen går de inte att lägga upp bilder heller. de är blogg's fel!
jag längtar till helgen. tror lördagen kommer lbi riktigt bra! I HOPE


hejdå

k sa:

men nu ska ja tvättta däck

HAHHAHAHAHHAHHAHAHAHA

jag ska uppdatera mer sen när jag får låna philip's dator. så ja kan lägga in lite bilder också


hit me with your best shot

nu är snart torsdags kvällen slut =D
jag har hunnit med rätt mkt idag. skolandagen flöt väl på ganska normalt. jaggjorde mitt fysikprov och jag tror de gick!
jossioch jag gick hem till mig efter skolan coh tränade på våran show till vårshowen. sen åkte jag med linnéa ochhennes familj för att kolla på en teater på skvadern som nåni spelade.måste säga att de va de drygastejag sett på länge. men nåni va bra! och sjöng jätte fint
sen har linnéa och jag varit ute och tränat våra bollkunskaper. vi ska bli fotbolls tjejer ( igen ). eller hon ska bli de igen och jag ska bli de. så efter sommaren så.
nu har jag precis kommit ur duschen och ska lägga migoch sova.
imorrn är de skönskoldag sen stan sen på kvällen blir de middag med familjen och sen mys uppe i parken med trevliga tjejer! och efter defår vi se vart vi hamnar! vi kanske till ochmed blir kvar,,
godnatt

now your gone

here I am and I am FOCK you av jossi
imrose va de storbråk hemma. de va alla mot mig. jag hade underläge och gick till och medtillskolan istför att åka bil ( som jag har chansen att göra nån gångper åt ). fast jag brukaråka bilmedjossi ganska ofta. lika så idag. jag och linnea hann inte långt förran hon kom och plockade upp oss.
sen nu ringde jag mammaoch viär vänner.så nu känns det mycjketbättre. plus attjag fick mig en liten tankeställare i morse.så nu när jag kom tillskolan bokade jag in tid fölr alla mina restuppgifter+ skrev upp ett schemaför hur jag ska plugga.
detär bra väder idag och det är lasagne tilllunch. känns underbart just nu, bara för att vi inte harnån lektion. men snatrbörjar franskan. jag skaförsöka vara effektiv.
från och med nu ska jag starta ett nytt livsom pluggis. undrahur länge detkommerhålla sig
istför att sitta vid datorn nu, skla jag göra migsjälv en stor tjänst. jagska läsa imin fysik-bok!
igår kväll tränade jag in hela " now your gone " låten, så nu kan jag den
imorrn är de fredag
jag tycker att det vore lite skönt om tiden gicklite saktare... eller inte saktarre. men attr de va litemer tid kvartills somamrlov. för sommarlovetkommer ju gåännu fortare och senär deskola i ett helt år igen.
och jagkäönnermig väldigt stressadför jag kommer itne hinna vara hemma nånting i sommar nästan.- och deär såmycket jagh ar planaerat att göra. jag måste ta vara på varenda dag.

why

varför gör jag aldrig saker som jag borde göra  ist för att inte göra så...
typ som ikväll tex, eller hela den här veckan skulle jag plugga bort alla mina restuppgifter. nu är det onsdag kväll och jag har inte gjort nånting! jag har gjort ett nationellt matteprov som gick d-å-l-i-g-t, imorrn har jag ett fysik prov och jag har inte ens öppnat boken. jag ska redovisa om min sekt imorrn och de enda jag vet är att en utomjording gav dom ett budskap som dom ska ge ut till befolkningen här på jorden. sen så skulle jag tippa på att jag måste göra mitt franska prov imorrn också. de är de jag kan minst av allt om. och plus detta så har vi engelska och franska glosor imorrn och jag har inte fått dom orden än.................
JAG HAR KONTROLL PÅ SKOLAN! och jag blir så stressad av att de inte alls är lång tid kvar, för jag skulle verkligen behöva mycket tid. och de värsta av allt är att jag är sjuk och jag blir aldrig frisk! så då orkar jag ju inte plugga
vilket liv!
sen har de blivit lite för mkt av de goda på sista tiden också. de märktes ganska så rejält på biologin när vi testade våran reaktionsförmåga...
också måste jag bara få säga att jag är ledsen. I really am ledsen
nu ska jag sova och imorrn ska jag upp tidigt och sen ska jag till <3skolan<3
hej då

trollkarlen-lurifix

nu är min lediga dag slut och endast pluggning återstar :/

idag har jag hunnit med att se på kärlek & fördom och gått på stan. där åt jag tacos till  lunch. jag köpte ett par solbrills också.
har hört att de ska bli vaaaermt till helgen. då blir de nog ett första dopp och kanske en spetsad slush i sidsjön. på fredag ska vi ut!! nice
bye

the thing issss....

" Grejjen är att.. Innerst inne så tror jag du vill " haha äre inte så då kerstin?? att innerst inne vill du verrkligen..
grejjen just nu är att jag bara älskar a walk to remember. typ kanske de finaste som finns. helt äkta, real love
mitt huvudvärker på som alltid och mina ögon tycks vara ur funktion än och + detta så känns de som att ett stort ägg har bosatt sig i min hals. JAG ÄR SPYFÄRDIG.
ojojoj, nu råkade jag komma åt nånting här, så¨nu blev de stort.

känner ju iallafall att de känns rejält skönt med en ledig dag imorrn. den ska jag ta vara på väl!
men jag måste vara en duktig elev, och plugga också
sånt är ju jag expert på! all the time
känner mig i bra fas i skolan.. allt är under kontroll verkligen och jag har inte alls jätte lite tid att göra jätte mycket saker på

jag har gjort en liten ommublering här i mitt rum ikväll. eller om man nu kan kalla de så! jag sitter på en kuddgrejj på golvet och har tangentborrdet på hårddisken och musen e där den med! har ju lite svårt att se upp till skärmen bara.
också har jag kommit på en till sak.. jag tror att min sjukdom är mina ögon's fel. jag måste använda mina linser.
bra att de står här, så jag komemr ihåg det

nu hör jag ett väldigt otäckt ljud innifrån ett annat rum.. de låter som attt piipii är uppe och går i sömnen. I am scared to death.
annars då? vad händer?
- not much at all!
längtar till helgen gör jag! men vem gör inte de?
kanske e bäst att jag går och sover nu.. jag har ändå ingenting bättre för mig! och jag börjar faktikst tycka om att lägga mig på kvällarna
sov gott




show me the way, take me to love

tjoooooooo
imorse va de tungt att komma upp om man säger så. men jag tog mig iaf till skolan för att göra nationella. de gick inte alls bra
sen hemma har jag sett på american dreamz och kärlek&fördom! det är en helt underbar film. jag älskar den!
nu har jag precis varit ner och hyrt a walk to remember, så nu ska jag mysa ner mig i soffan med godis och saft!
en sak som känns väldigt skönt är att vi är ledig imorrn. eller vi har friluftsdag coh då fick man ta eget val. jag valde träning på ego. så om kroppen tillåter så blir det väl lite träning. hoppas på det. vore skönt. måste sola också!
sen blir de nog en stadsrunda med mina babes!

jag skriver sen

still sick

lite nya inköp:
 image247 nu ska jag lägga mig där och sova, godnatt!



jag älskar dig..

slush

sitter på philips dator. älskar att sitta här, för då kan´jag lyssna på musik och inte beöhöva oroa mig aom att datorn ska skära ihop..
idag har det varit en jobbig dag. har mått as dåligt.. sen gick jag ner till stan och träffade kerstin.
igår när jag var hos henne kom mamma ohc philip coh hämtade mig. sen när vi va i stan så sa philip: syrran! är det här sista sommaren som du åker utomlands med oss?!
jag: jag vet inte..
två sekunder senare tvärnitar mamma bilen och både hon och philip börjar stor grina.  hahahah

ikväll måste jag plugga på som bara den. har verkligen hur mycket rest uppgifter som helstt att göra.
franska prov
fysik prov
fysik ritning
SO sekt
SO huinduism
+ allt annat som är i skolan nu
som tex matte nationella imorrn..

rock away

tjtjaoo!!
ikväll har varot den mysigaste kvällen på länge. började med att jag åkteoch hämtade lihnnea och michis. sen fixade vi maten och alla kom. vi var ': jag, linnéa, michis, nathalue, angelica, sara och asal.vi åt och bara satt ganska lämge. sen kom våran efterlängtade " dryck ", så då spelade vi kort och msyet på ännu mer. sen kom frdde och CO. så cvi satt där och spelade klort. hade de jättte  mycigt heka kvällven iaf.- har fått suddat halvma grejjen, så är inte så bra på att skriv.a. nu sakajag sdova. hoppas du har de bra ohc att du ringer. du vet!!! de är så!!!!!
bilder på två kv'ällar kommrt imorrn.
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

missssss

Jag saknar Jossi och Kerstin!!!!!
image239image240
nu ska jag till angelica och grilla coh ha trevligt med några :)
pusssssssss


grilla

hemma från stan! de blev en pasta lunch på charm :) sen hittade jag en så snygg liten silvrig/glrittrig väska som jag bara måstade köpa! men man kunde inte bara köpa den, utan man var tvungen att köpa en paris hilton parfym också. så de va vad jag blev tvungen att göra. men parfym kan man aldrig få för mycket av.
planerna inför kvällen har blivit lite ändrade. det blir grillning och mys här hemma ikväll ist, och hos angelica imorrn. så nu ska jag fixa mig lite, sen kommer middagsgästerna!
nu kom dom!

sick

sista blev väl kanske inte som jag hade tänkt,. men de blev rätt bra ändå!
jag är sjuk, men jag är iallafall uppe på benen. igår kväll såg vi på film hos angelica och myste bara.
idag ska jag på stan och fika och sen hoppas jag på grillning hos angelica.
image238.

breaking down


image236
It's a heartache
Nothing but a heartache
Love him til your arms break
Then he lets you down


It ain't right with love to share
When you find he doesn't care for you
It ain't wise to need someone
As much as I depended on you


RSS 2.0