But so what? I'm still a rockstar!

It's SaturdayNight and I'm happy like it was the only right
bra rimm! till och med på engelska

igår va jag ut med några bryyyyyds. kvällen startade hos sara cengis med några äckliga och snabba drinkar och avslutades hos mig med lite efterchillllll yaoooooooo. däremellan va vi på lite olika ställen. inte så rolig kväll. va inget vidare drag.
idag blev de en dag på stada med mammsen. kollade runt efter julklappar. okcså fick jag en jättefin tunika grejj tills ikvälll och köpte en as snygg turkosblå mössa. hel nice. speciellt i skidbacken. kommer bild imorrn
nu sitterjag och väntar på att mina festpolare ska komma till mig, så ska vi se vart vi tar vägen sen! jag hopppas ju såklart på en trevlig kväll.
En liten lista, sedan måste jag göra kvällens makeover!
äääh, blev ingen lista

Sweet Dreams

måste bara säga att imorgon e jag ledig
mitt och jossis phonecall blev en aningen långt
nattti

befrielse

nysss hände de något väldigt overkligt. jag hade en otrolig tur, alltså en tur som inte brukar drabba mig så ofta. jag ligger nästan alltid efter med mina inlämningsppgiftet. och ikväll, troddde jag att fallet va så. jag har läst 120 sidor ikväll för att hinna skriva läsloggen som jag trodde skulle vara inne i onsdags och som jag va tvungen att skriva innan imorrn om jag ville vara hemma imorrn. så nu har jag läst alla dom. as trött och yr. kollar på loggpappret. och vad står de inte:D ??? att den ska vara inne onsdag 3/12, NÄSTA ONSDAG!:D ingen kan förstå den sköna känslan som just nu liggger och simmar i min kropp. nu kan inte mamma säga att jag inte är ute i god tid och skjuter upp alla saker iaf.
om jag tänker efter har allti flytit på ganska bra ikväll ändå. fast hela min dag har bestått av oro och stress. jag måste sluta hålla på som jag gör. det är helg för mig hela veckorna. de enda jag gör är att planera helgen, in i minsta detalj. jag kan inte somna på kvällarna om jag inte har allt på sin plats. och så är de oftast inte och oftast tar jag ansvar för att hålla koll på en massa pengar och saker. men som tur är har jag en väldigt snäll vän som heter jonas :)
imorse tvekade jag på om jag skulle till skolan. hade en bankande huvudvärk men jag tog några iprenios och efter en stund va de bättre:D tog klackisarna, men insåg ganska snabbt att de va ett misstag
efter skolan så blev de en fika med älsklingarna! planerades litegrana inför helgen. just nu är den bra planerat och de ska bli roligtroligt. hoppas de hålller sig
nu pratar jag med tuttan i fonen. så vi hörs imööööra ist. pussssss

There is a few questions that I need to know

 Sweet As Usual.

Idag när jag vaknade, då va jag sjuk! synd att jag itne visste de igår kväll så jag kunde ha sovit länge. men de har varit en mycket skön dag. fast lite tråkig. har bara legat bänkad i soffan och sett på filmer hela dagen. underbart.
nu har jag väldigt ont i huvet och mår illa. så får se hur de blir imorgon. men jag vill gå, för jag ska träffa babbsen på stan över en fika och planera helgen! men vi kan ju kanske ha ett afternoon-teaparty här hemma istället och shaka loss till allas favorit " pokerface " . vore ju inte helt fel med en till film dag och jag har många kanon filmer på lager.
idag har jag sett
- Festivalen
- 10 orsaker att hata dig
- save the last dance
- another cinderella story
- Djungel George

hahahha de finns en historia som jag tycker är så underbart rolig. den går så här:

" Det var en gång en mormor vid Namn Elisabeth Eriksson " Lisa " som va ute och dansade en fin lördag kväll/natt. Tydligen  hade hon skaffat sig ett ragg. en liten yngre modell. hon va väldigt fixad och hade tydligen gett ut nummer och adress till mannen. ungefär en vecka efter, var mormor ute på sin stora gräsmatta och kliptte gräset. hon hade shorts och bh, inget smink och håret hade hon upprullat i rullar uppe på huvudet. då kommer det en bil och stannar. ur kliver mannen från dansen. dom börjar konversera med varandra:
mannen: hejhej! är lisa hemma?
mormor: NEJNEJ! hon är bortrest..
mannen: jaha! hälsa henne att jag har varit här!
hhahahaha min mormor är så skön.
när hon va 15 år gammal bestämde hon sig att hon bara skulle ha hennes pappas bästa kompis som var 42 år gammal. såklart fick hon de hon ville och hon fick sitt första barn ( min moster ) när hon va 17 år, sen kom min mamma nån gång där efter. på den tiden ville hon ha män som va 27 år äldre än henne själv. nu söker hon efter män som är yngre än min pappa och helst ska dom vara mörkhyade ( de där va för din skull kerstin )
de va storyn bakom min mormor. finns fler men dom bjuppar jag på en annan dag, för nu ska lillan sova och vara riktigt snäll, annars kan de hända att hon får smisk ikväll!
But.. Keep this in your mind; I'll be back before you know it..

You'll never know

what people say behind your back

jag sitter här och lyssnar på min  nya älsklingslåt " pokerface " som har spelats i repeat för fjärde dagen i rad. när är de meningen att jag ska tröttna egentligen? den kankse har sjunkit lite i betyg nu senaste dagen, men ligger ändå på 5 av 5 superettor
idag blev de tyvärr inget träningspass för mig. jag fastnade på charm med en tonfiskmacka och mysiga vänner istället! inget jag klagar på hiih. ikväll va de tänkt att jag skulle råplugga. men somvanligt så va dragningskraften till den här manicken väldigt stark. har laddat hem ganska många braaaiga ( :S ) filmer, som jag tänkte se ikväll. tror jag ska ha filmmaraton hela natten. senn nu innan jag lägger mig ska jag göra ett bus.

 tänkte bara visa er hur jag ser ut för tillfället. PUSSSS


singing star

de är precis vad jag är. äntligen, har jag kommit på något jag är  bra på. jag är på bra att sjunga! eller hur då? mamma? idol? here I am
håller på att funderar på hur jag ska lägga upp mitt framtträdande på idol. kommer bli himmelskt. synd att de e så långt kvar. fast de innebär ju att jag hinner träna mer och alltså bli bättre. men går de verkligen, att bli bättre? you never know.
en annan sak. jag är ju anmäld till railsession här i sundsvall som är inte den här helgen,,men nästa..  sitter och funderar och överlägger här med mig själv. ska jag ställa upp eller ska jag inte? de återstår att se, och de visar sig på på torget en mörk och kylig vinterkväll. here she comes: JOSSSSSSSSAAAAAAAAN!!!!! ( everybody clap their hands and shooooout a loud ) nej då, skojjas. ska snart av anmäla mig. inte skulle väl jag vilja skämma ut mig för hela stan plus några mer. icke sa nickepicke. eller ja måste fråga han först.
idag blev de en god lunch på coffee house ( igen ) mamma har rätt.. jag slösar bort mina pengar. men kan ju inte klaga på smaken av maten iaf.
förra veckan till exempel gjorde jag av med 800 kr, på vadå?? de vet jag inte.. jag åkte buss, jag åt lite, jag drack lite och jag va skyldig lite och jag hyrde lite film som alltid iförsej är försenade så jag får betala mycket mer. men ändå? vart tog alllt vägen. fast de va ju inte allt. jag har så jag klarar mig och med de andra BLIR DE INGE AV!!!

idag fick jag tillbaks mitt matteprov. och gissa vad? jag är riktigt nöjd. jag fick VG+:D vad har de blivit av mig? skolan går lite bättre i år än förra, när jag väl vill. men de e ju bara bra!
efter skolan, gick jag och tränade med sariiiisen och guuuud så skönt de va. va inte där på hela förra veckan och man saknade u stället. ska garanterat dit imorn och alla andra dagar med. jag älskar de och varför inte göra de man älskar.
ikväll såg jag på film med jossi, siman, cicci, robin och robban. vi såg " never back down " helt as bra film. äntligen lyckades jag göra ett bra filmval. va ju kanske på tiden
nu sitter jag här och faktiskt är lite hungrig. robin och robban drog och åt, jag skulle ha följt med! ska nog gå upp och käka en banana och kanske leka lite med den först.... onanvsironi
jag börjar halv 1 imorrn, riktigt skönt! men nu kom jag påatt jag måste läsa också. ganska många sidor. ikväll. hard, very hard!
och än en gång, GRATTIS LENNAN!


sanna hello wa yagga miii

okej! here it comes: GRATTTIS PÅ 16ÅRSDAGEN LENNAN!!! I love you



23:31

jag har bajs ont i magen =(( hoppas de håller i sig tills imorrn så jag får vara hemma. jag vill sova och mysa hela dagen. fast jag vill träna och de kan jag inte då
de börjar bli ettt riktigt dåligt väder ute nu och de är inte de minsta kul. man kan inte gå utanför dörren. usch fyyy och bläää
ikväll va jag hos cicci. vi som va där va jag, cicci, sara, sariiis, natha, jossi och anton! sen kom robin och robban men dom hann bara se halva filmen. sorrrryyy..
om 29 minuter fyller min söta nea år. hon fyller 16 år! jag tänker inte skriva grattis här och nu för de ska jag göra imorrn!
nu tänker jag lägga mig och sova.
godnatt

ma ma ma ma ma ma

helgen börjar tyvärr lida mot sitt slut. bläääääää
men de kommer inte bli en deppigsöndag kväll iaf. ska till cicci och se på film med mina älsklingsvänner + några killar kanske.
igår va jag hos cicci med kerstin sara cicic och natha. blev inget festande. sen sov kerstin här och jag somnade på en gång vi kom hem.
idag har jag gått ut och gått med mamma sen bara suttit här!
har inget roligt att skriva. gör de senare. nu kommer de lite bilder från fredagens party:



nu ska jag duscha och fixa mig, läsa några sidor och sedan bege mig mot cecilia berglund's place!
kisses♥

pokerface

alltså de finns så många olika sätt att ha sex på nu. dagens ungdom. herregud! telefonsex, analsex, oralsesx, msnsex, smssex och gud vet vad.
HERREJESUS!

gårdagen vcar rolig. jätte roliog faktikst.
bjuder på bilder imorrn eller inatt.
nu ska jag och kerson iväg till cicci och se på film. sen hopppas vi på fest.
hejdå


bus

linnéa sitter på sitt rum och spelar data
då komemr hennes pappa in i klädd i sin finaste fleecetröja och säger:
- linnéa, vill du ha en sån här ? :)
LInnea: hahahah ne.. ( de är mot våran lag att ha på sig en noppig fleecetröja.
Stefan: men.. jag har köpt en åt dig...
Linnéa: jaha.... den va... jättefin!
AHHAHAHAHAH.  hon fick en röd

jag och lennan för ett år sen

jossankossan

Party på ingång! wihhooooooo
ring if you wanna come
tjingeling

I'm just a girl

who's standing in front of a boy and ask him to love me..

kan inte beskriva känslan som är i min kropp just nu. känner mig så helnöjd som de bara går. fast stressen sitter kvar än. jag har nu gjort klart läsloggen. betydligt tidigare än jag trodde de skulle bli. trodde att jag skulle få sitta uppe till minst 2 iaf. så nu betyder det att jag är ledig imorrn och att de nu är helg för mig:D:D:D underbart. ska möta jossi vid 12 imorrn, för att gå och käka pizza. sen ska jag möta upp natha och cicci på stan, så ska vi fixa lite inför kvällen. sen ska jag träna med sariiisen är de tänkt.
de enda som återstår innan min sänggång är en dusch. sen tänker jag lägga mig och sova för jag ser ingen anledning till att sitta uppe. jag sitter vid datorn precis hela dagarna och jag börjar bli riktigt less på de. de händer inbgenting roligt där längre, för man är inne och kollar varenda sekund på alla sidor flera gånger per dag. Plus att sminket åker bort, man får dålig hållning och mina ögon tar stryk. hahah. de här kanske kommer göra så att jag skiljer mig från datorn. eller iaf separerar eller tar en paus. okej, vi kankse inte kommer träffas lika mycket på kvällarna längre. eller så kommer vi de.. whatevaaaah
nu måste jag göra de jag ska. är överpeppad inför vad morgonkvällen har ett ge, så jag måste ta mig til lugnet och försöka sova.
haha en sak bara. inatt drömde jag att jag blev jagad av en geting på stan. (tilda du va med i drömmen, också hade du en as söt lillasyster som hette Ina, en lillebror och en jättefin ung mamma) iaf så skulle jag rädda Ina från getingen, men jag är ju livrädd för dom och har aldrig blivit stucken och tänker aldrig bli för de är en av mina marddrömar. så istället började jag springa längs storgatan. ( de va vår, alltså, spring, på engelska, årstiden vår i rena ord. och de va sol ) men så sprang jag där och sen kom getingen ikapp mig och jag började vifta undan den. men sen så började den anfalla mtt hår och drog i de och getingen va as stor och tung men lät ingentting tror jag. så då vaknar jag av att jag bara studsar runt i sängen och slänger mig under täcket och täcker hela mig och slänger iväg en kudde på golvet. sen ligger jag där och skakar i två minuter. sen kommer jag på att jag ligger i sängen och gömmer mig under täcket för en geting som jagar mig på storgatan en soligvårdag. hahaha. låg och skrattade ett tag för mig själv när jag hade lugnat mig.

godnatttttt och najjtipajjti som mamma hade sagt! ♥

everyday and everynight

I'll try to fly...
nu har vi alltså kommit till den dagen då sofia åhrman fyller sina sweet sixteen. gratttiiis sötnos! <3 tror att den lilla stackaren är sjuk. så sofia, du får krya på dig nu!
skoldagen har flytit på bra. ganska lång, men inte så värst ansträngande. men jag måste säga att idag har jag faktiskt varit en väldigt ambitiös flicka och jag är riktigt stolt över mig själv. på franskan gjorde jag ingen nytta, kom försent, va trött och kunde inte läxförhöret, men sen hade vi svenska och då så kom jag äntligen in på progress. trodde att de skulle vara pizza till lunch och jag va den hungrigaste vargen, sen kommr man upp och det är gröt.... men eftersom att jag äger världens bästa mamma så fick jag äta lunch på coffee house. blev en god kyckling sallad. sen på engelskan skrev jag hela nationella uppsatsen. så då va den anledningen till att behöva gå till skolan imorrn, BORTA! sen hade vi samhälle och då va inte andreas där så vi fick en uppgift. men istället gjorde jag en svenska uppgift och bara tog de lugnt. men sen va de tydligen väldigt brådis med den om man skulle få vara hemma imorrn. så jag och jossi han göra lite på den innan hon skulle på en datagrejj. sen gick jag och tog en fika med cicci och sara. och ända sen klockan FEM har jag suttit här vid datorn och inte gjort någonting annat än CASET som va uppgiften. min rygg värker, men de kännns väldigt bra att den är klar. tog 4 aktiva timmar, så om jag inte får bra på den vet jag inte vad jag gör. konstigt att humöret fortfarande är nästan på topp! men nu återstår ett problem som inte är så litet. jag måste läsa 100 sidor i min bok + skriva läsloggen som sägs vara den svåraste av dom.. de måste ske ikväll, om jag ska få varra hemma imorrn. skulle egentligen kunna gå till skolan, för jag ska ändå dit och äta lunch eftersom att de är pizza och jag ändå ska på stan. men grejjen är att svenskan är från 9-11 och de orkar jag inte. så jag tänker råläsa nu och sen skriva de bästa coh fortaste jag kan. hahahah
kankse hörs sen
puss från mig


I wanna be a movie

de snöar ute ovch de tycker inte jag är sådär överdrivet roligt men inte åt andra hållet heller. de är faktiskt mysigt och man börjar längta till julen.
idag är de jacks dag, såjag skulle vilja säga grattiis här till han! om en halvtimme är de en annans dag. de är sofias dag. men henne säger jag grattis tilll imorrn istället så jack får känna sig som den speciella han är idag.
jag målar mina nails rosa nu. blir mest klumpar o sådär, men gulligt ändå
imorrn börjar jag halv 9, de känns tungt och jag slutar klockan 4 och de känns också tungt. sen ska jag fika på stan med mina babes. de blir ju däremot inte alls tungt. hiihihiih
problemen till helgen löste sig iaf  och de va ju bra, så på fredag så blir de party med några godingar. sen på lördag ska jag nog utr och käka med mammsen och sen party igen, hoppas jag!
mamma och jag är ensamma i helgen för pappa och piipen är o klävsjö vs vemdalen
väldigt nice. vi ska leva loppan. loppan älskar att leva loppan.
nu ska jag sova.
ha re

because the life is no depressing

de är onsdag kväll och jag är as trött. har så ont i huvet och ögonen hela dagarna för att jag har dålig syn och inte använder mina linser, så orkar inte med att träna efter skolan längre och de är jätte tråkigt :( ska kolla upp ögonen igen tror jag, lär ha blivit sämre.
har legat och vilat ett tag nu och lyssnat på musik. nu måste jag ta fram min bok och läsa i den. cirka 120 sidor och de känns så jobbigt de kan kännas :@
jag hoppas verkligen att jag bara har imorrn kvar , sen helg. måste mejls och höra. jag är sugen på massvis med choklad nu. ska nog kanske baka kladdkakan tilll helggen ikväll. skulle ju vara väldiggt mumsigt.
återkommer sen.

perfection is just a word

jag sitter här och fryser och faktiskt så känner jag mig nöjd över mig själv och min pluggning ikväll. eller de är den senaste timmen som jag har varit väldigt aktiv, har gjort så att jag fattar allt i matten. som de verkar nu iaf. för jag kunde alla uppgifter som är på testerna som sammanmfattar allt i kapitlet så då borde jag ju kunna allt, eller? de v isar sig imorrn
har ju läsloggen tills imorrn också kom jag på nu. men fanns inte en chans att jag skulle hinna med att läsa + skriva en. jag får helt enkelt vara lika ambitiös imorrn som ikväll
har hunnit med en skön kvällspromenad med mamma också.
nu är jag jätte trött och nyser, så ska lägga mig. men måste lyssna igenom hela kapitlet på en skiva också. jbobigt. fast när man fattar matte och de flyter på, så är de faktiskt kul att jobba.
helgens planer ser lite osäkra ut för tillfället. det har dykt upp ett litet problem. men jag hopppas att de löser sig
nu är de time to fall in to sleep
 Mamma&Pappa♥

most of all, yeaaah, most of all

I LIKE THE WAY YOU MOVE!!!!!!!!!!!!!!!  finns ingen bättre partylåt än den. shiiiiiiiiiiiiiiit. en till som e bra är kung i baren. kan inte hålla mig till helgen nuu. längtar som ettt asssshole. brände nyss en skiva för jag kände att jag måste dansa av mig lite. men måste göra mig tid till matten med. de e prov imorrrn förstår ni
den här helgen tänker jag inte förstöra för mig själv. ska ha en helrolig helg och en sida av mig ska inte vara ivägen för den andra. punkt slut

nu ska jag plugga litegranna. återkommer senare!


you better keep on dreamin'

och vad gör man när man inte vet hur man ska göra? när tankar inte hjälper och en lösning inte går att uppnå?

ikväll har jag varit ute och gått med mamma. de va skönt med de va kallt sen va de väldigt varmt och lite blött. jag har hunnit plugga också och de menas att jag har gjort några tal i matten. duktigt! nu ska jag skriva klart Barack Obama grejjen, och jag ska verkligen göra de. så jag kan skicka in den och känna den sköna känslan. jag känner ingen brådska med att sova, för jag börjar halv 1 imorrn ;D

blir inte så mycket mer skrivandes idag nu kanske. vill sova mycket och Obama bara väntar på att bli klarskriven.
nu ett; bajbaj




You were my eyes when I couldn't see

Vi har ingenting att förlora åååååååååååååååå jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora åååååååååå ååååå jag vet att det lönar sig att vänta

jag är inne i en tycka-det-är-jätte-kuligt-att-blogga period nu och mitt armhår är inne i sin-växa-fort-som-gräs period synd att mitt huvud hår aldrig hänger med i svängarna. de måste helt enkelt bli snabbare på gasen

den här dagen va ju nästan mer onödig än alla andra onödiga dagar. först matte där man inte fick ett skvatt gjort because det fanns mycket andra roliga saker att göra " Snurvel gillar hästman bäst " hahahahaha kommer aldrig sluta skratta åt de!  sen hade vi engelska, och faktikskt där då kanske va de nödvändiga, jag gjorde klart ena nationellaprovet. men de är ju inte på riktigt. de är nians prov och vi får prata hur mycket vi vill, ha datorn bredvid och ta med provet hem, så whatevaaaah liksom. sen lunch, jossi och jag åt tillslut på kina bufféen. kunde inte leva sen, men gott vare ju såklart. sen gick jag till tandisen där jag tog bort lite tandsten haha. sen gjorde jag ett besök på um med kerson. sen hade vi svenska och den uppgiften hade man kunna gjort hemma på en 5 minuter typ. varför är vi i skolan iobland egentligen? börjar kännas som att de bara är för att vi-ska-vara-där liksom. nejdå, den e mysig och jag lär mig super mycket saker. som till exempel idag på svenskan va uppgiften att man skulle skride om en taltext till en skrifttext. de va ju jätte svårt. för liksom, de va ju DET istället för DE och NÅGOT istället för NÅT. I am awsome, som klarade de, menar jag..
jag orkade helt enkelt inte gå och träna idag, tog istället bussen hem. jag tänkte nämligen träna ikväll med mamma istället. inte skönare, men just idag va de de.
har faktkst en hel del pluggg nu också to do. har matteprov på onsdag och läsloggen ska vara innne då. så jag ska plöjja mig igenom min bok som jag tycker så mycket om, som är så bra och som jag verkligen fattar någonting av. de blir inte lätt de här
Jag längtar till helgen!!!
de lär ju bli ett till inlägg ikväll. allt bara skriker efter bloggen









Snopp Dogg


MJAAAAAAAAAAAAAO


de som väntar nu en är en lunch på coffee house med jossi. mumsigt

problems

jag har börjat fundera. är de verkligen äkta? eller är de jag som försöker lura mig själv? egentligen, kankse allt är en enda stor lögn, från och för mig själv
who knows




CHARLIES ÄNGLAR
hahah

dizzykrizzy

helgen är redan över AND IT REALLY SUCKS!!! kan inte riktigt summera helgen, alltså vad den får för flygplan. va ju rätt stillsamm, men ändå lite wiiierd.
i lördags blev de bara ettt pass för mig och sariiiisen, för simmhallen va stängd. sen åt vi pizzza med kerson sen på kvällen badade jag och jossi. längeee. sen fick vi för oss att vi skulle vara busiga. så då drack vi en liten kuckelimuck drink som resulterade i en väldigt skakig och lite dizzzzy kropp. sen vid 4 nångång, började vi dricka vin och de va ju inte den bästa blandningen. sen somnade vi vid 6 och sov till 2 tiden. båda va helt förvirrade under natten och drömde konstiga things.
idag så degade vi bara, kollade skolkatalogen o sådäraaaa då sen åkte jag ner till waynes och åt en ceasarsallad med natha & cicci. sen hyrde vi en sexfilm och åkte hem hit. jocke, anton, koffa, oscar och erik kom och såg den med oss.
sen nu, ska jag sova. de är lite bildbrist, men de kommer några bilder under veckansgång.
imorrn äre skola, sen träna och plugga antar jag.
godnatt

I got a soul

jag hade visst inte så bråttom som jag trodde. sariiisen va fortfarande hemma och kollade på den alpina världenskuppen. så jag kan ju alltid sammanfatta gårdagen. mamma och jag hade en helmysig kväll. maten va god och bion vi såg va jätte rolig. amatörer som skulle verka farliga haha. as kul. bla. Brad Pitt va med. den hettte " Burn after reading ". se den!
sen när vi kom hem satt jag vid datorn ett tag. somnade till lite, sen ringde olle och undrade om jag ville med ut på en sväng. och de ville jag. så vi åkte runt i typ 2 timmar. sladdade mest haha. jag fick också testa att köra, på gärde parekeringen. och jag lyckades, utan motorstopp och jag vågade till och med stanna. sen åkte vi hem hit och såg på " monster till svärmor " va så trött så jag sa knappt ett ord udner filmen haha. sen fick han åka hem för jag skulle sova. tänkte ta ett natt bad, men de orkades inte med. och ett stort grattis till han, som förövrigt fyllde år igår. Så grattis olle!<3

idag är det lördag och det innebär att tilda fyller 16 år och wictor 18 år, grattis till er sötnosar! <3
nu ska jag fixa mig, åka och träna sen ska vi bege oss till simhallen och simma. ikväll blir de pizza och spa kväll =))

höres imorgon.

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove

åhhhhhh innan jag åker och tränar måste jag bara skriva att jag har verkligen världens bästa mamma. helt otroligt bra. hon kom nyss hem coh ville överraska mig för hon tcker att jagär så snäll, så hon hade med sig två paket hem från stan och där va de en parfym och en rosa udnerbar morgonrock. vad skulle jag göra utan henne? bara tanken på de, får mig att storgrina och inte vilja leva. jag älskar henne så mycket det bara går och det går absolut inte att beskriva på något sätt. och nu menar jag inte att jag tycker om henne så mycket bara för att hon ger mig överraskingar. jag tyker om henne för den hon är. hon vill alltid mig de allra bästa och finns alltid där för mig. jag vet inte vad jag skrkiva, för om jag skullle skriva de jag vill skulle de kunna bli hur många sidor som helst. så mycket positivit finns de att säga om henne. men nu istället säger jag:

jag älskar dig mamma

baby dont blow me away

måste meddela er, att det är antingen någon som har bytt lösenord på min msn, eller fölrsökt att tagit sig in på den för många gånger, så nu kommer inte jag in. jätte roligt.. har inte hunnit blivit sur än. donnno why, because msn är ju nästan mitt liv. eller?
får väl skaffa en ny. jobbbigt värrre! så om jag skulle skriva till er, något konstigt,, dumt eller vad vet jag, vad personens syfte är, så är de ju inte jag då :)

fredag den 14e november har jossan sovit, ätit, " fikat " på stan med snugga brydar, gjort ett tappert försök till träning som tillslut resulterade till en överenskommelse mellan två flickor, att dom ska köra dubblapass imorgon istället och slippa träningen idag, som absolut didn't work för dom. helt enkelt helt sluta i kroppen. sen lagade hon tacos med sin mamma, sen åt dom det, till dessert den goda Ben & Jerry's med coockies i. Ikväll, om cirka one hour ska dom två damerna gå på bio together. dom ska se en film ingen av dom kommer ihåg vad den heter eller handlar om. efter bion går fredaq den 14e november mot sitt slut. eller? sånt man aldrig vet i förhand. visar sig i efterhand. Önska dom en bra kväll.

jag har ont i magen. glassen/männen satte sig inte bra. måste omplacera dom, tror jag.

LÄS MIN BLOGG FOR GOD DAMN IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


vem saknar höglunda tiderna? jag på sätt och vis. men jag önskar att jag hade haft en klass, som man saknade och som man bara ville ha en återträff med. istället är de så att jag bara älskar att jag inte går i den klassen längre. jag jossi och linnéa mot resterande, typ. tycker vi gjrode de bra som gick kvar  den där skiten i så pass många år. för ärligt talat, så va de en riktig efterbliven klass jag inte alls trivdes i.
kommer aldrig bli " saknar 9c "

i'm on the wrong side of earth

måste hänvisa till min andra blogg www.jossanpics.blogspot.com som imorgon kommer göra igång igen! den kommer återgå till en vild bildblogg, så om ni vill se bilder, så klicka in där. kommer nog uppdateras ganska mycket, men mest under helger. kan även förekomma några innehållsrika rader.
ska skriva klart om Barack Obama vs McCain nu. sen ska jag lägga mig och se på en mysig film. antingen Bratz eller Gracie eller monster till svärmor. sköningar e dom allihopa, allihopa.. har hunnit med de mesta ikväll och jag är en mycket stolt owner till mig själv. imorgon är jag ledig. hehehheheheh. känns som att jag har valt rätt skola va? tror att alla är lite avis. och ja, de borde ni vara, minst ut sagt!
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, gå upp och slå på MTV, shaka some ass och värma pastarätten jag köpte ikväll till lunch. sedan bege mig mot stan där jag ska hooka up with kerson and sara and jossi aj think. kolla some stores. sen ska jag träna med sariiiisen. sen ska jag bege mig hemmåt för att laga en god tacos-middag till mig och mamma, med Ben & Jerry's till dessert och efter desserten ska mamma och jag på bio. let me say " udnerbart skön fredag "
lördagen får ni höra om imorgon, eller på själva lördagen. den är också helt planerad och de känns bra. problemet är att den nog kommer gå för fort. men det kommer veckan också göra och de är bra för jag har hela nästa helg planerad också. den har lite mer svängar och GO i sig. kommer troligen också gå för fort. men så flyter ju allt på, precis som det ska.
godnatt godnatt


women, woman, wimen, wiman, womens, wimans, WIMENS

nu känner jag att de har gått lite överstyr, snäppet för långt, en händelse för mycket, ni fattar. Nu är de slut på jossan-jossan med allt vad det innebär. Jag ska från och med nu, leva upp till min mammas förväntningar om mig. som hon ständigt försöker få mig att gå efter. Jag ska bli en kvinna, utan att något snusk i någon form ska hoppa ur min otämjande mun, och snusk ska inte ens få förekomma i mina taknar. från denna tidpunkt, som nu råkar vaar 22:10 föds det en ny individ, en söttjej, en josefine, en mogen kvinna, en perfektionist i sina bästa år. Jag ska aldrig gå på toaletten och göra tvåan när jag är på besök ( knappt hemma hos mig själv ). jag ska aldrig rapa offentligt, aldrig prata om bajs, aldrig möka, aldrig lukta mig under armarna i en folksamling, aldrig prata i telefon när jag sitter på toaletten, aldrig besvära någon mer med mina speciella och ocensurerade berättelser, aldrig skära som en skoggshuggare och aldrig prata med öppen mun. Nej! Jag ska dricka kaffe med ett finger lite pekandes utåt, alltid sitta med benen i kors, endast använda ordet " bajs " mm i nödfall ( extrema nödfall ) och alltid vara den fixade och perfekta tjejen med klacksjor och sjal!

okej, nu var jag lite taskig. så där vill inte mamma att jag ska bli. och egentligen har de här absolut ingenting med mamma att göra. de uppkomm nyss en händelse på bilddagboken, som fick mig att tänka om och jag skrev de här. mest för att försöka överlägga för mig själv, om hur jag ska bete mig. och jag kom fram till: jag kommer aldrig ändra på mig själv. jag kommer alltid vara jossan, hon den där, som är precis inte som alla andra. har ibland försökt att ändra på mig själv, mest för att vara som vissa som verkar så mycket mer bättre, men vad tjänar det till. ingenting för mig. om man inte tycker om någon för den, den är, är den dömmande inte värd att tycka om.
och mamma e happy anyway. har hon klarat av 16 och ett halvt år, klarar hon nog av resterande också. jag är ju faktiskt hennes lilla maja, laticha, pupp-olga, olga-pupp, kättkärring och allt de andra jag lyssnar till dagligen. OCH, jag bär klackskor och sjal och fixar mig, för de tycker jag är kuligt värre. men sen att jag har en insida som ibland kan verka lite, vad ska man säga, annorlunda, för vissa. är en annan sak. en rolig sak and, that's just me Alexandra Josefine Larsson.
jag vet att mamma älskar mig precis för den jag är och de sista hon nog egentligen skulle vilja, är nog att jag ändrar på mig.
de jag försöker komma fram till nu, är att jag älskar min mamma mest av allt i hela världen och jag lovar att det finns ingen bättre person än henne. snäll rakt igenom. pusspuss
tänk vad mycket konstigt man kan skriva innan man kommer fram till själva betydelsen, som i detta fall var att jag älskar mamma så mycket att  det gör ont, det gör verkligen ont.

made by kerson

en rolig lista kerran gjort åt mig som väckte många härliga och sjuka minnen. Satt och skrattade högt för mig själv medans jag gjorde den
 

jossan Listan:

jag har:
1. klätt ut mig i syfte att skrämma en kompis [x]
2. gjort något mycket intimt med nån från det andra könet medans en kompis legat bredvid [x]
3. slickat på fingrarna efter jag klämt en finne []
4. låsats svimma inför en hel skola [x]
5. öppnat dörren naken, när jag trott att jag haft kläder på mig []
6. använd köksredskap till annat än vad de är till för [x]
7. planerat julklappar på sommaren []
8. gjort inbrott på ett badhus [x]
10. fått en hel hemsida emot mig på grund av olämpligt skriva blogginlägg [x]
11. ropat på hjälp när ja fastnat på en toalett i utlandet [x]
12. sett ett spöke [/]
13. varit nära på att börja grina när du tappat bort din kompis i "kurra gömma" [x]
15. drömt om att vara barbie [x]
16. klippt tånaglarna och sedan sparat ena i en påse för att ta med på skolan [x]
17. sagt att jag älskar en lärare [x ]
18. färgat håret grått [x]
19. kunnat göra vattenkonster från kanten [x]
20. ifrågasatt hur många de 3 visemännen är [x]
21. låtsats att jag varit en groda en hel dag []
22. blivit så snygg på ett kort så jag haft svårt att visa upp de för någon annan []
23. tyckt att mina vänner borde vara mer som mig [x]
24. blivit ner knuffad i en pool av ett litet barn [/]
25. använt pensioner blöja istället för binda [x]
26. blivit filmad av en publik när jag "juckat" på en kille i en pool [x]
27. planerat att spränga en ica affär endast för att få billigare godis regn []
28. blivit kåt i tanken på en potatis []
29. använt samma sovtrosor i flera veckor i rad []
30. gjort ett paddplask [xxxxxxx]
31. tatuerat in en flodhäst på armen endast i syfte att gå emot chihuahua trenden []
32. drömt om att vara blondinbella []
33. somnat med kläder på mig och vaknat morgnen efter helt naken [x]
34. planerat ett framträdande i Idol [x]
35. alltid trott att jag kommer bli den nya guden för kristendommen []
36. varit så törstig så jag druckigt vatten ur en vattenpöl på torget []
37. snubblat på ett löpband []
38. eldat upp mina ögonbryn för att istället rita dit andra []
39. försökt mig på en dubble backflip i backen []
40. blandat ihop norge och finland [x]
41. hört någon skämmta om min hårfärg utan att förstå varför [x]
42. placerat Kerstin på kateorin "jobbiga" på msn [x]
43. svimmat på grund av att du sett en snygg kille []
44. petat i näsan och sedan insett att du har ett hårstrå på tungan som du akut måste ta bort och sedan råkat käka upp snorbusan []
45. blivit attraherad av en äldre man [xxxxxxx]
46. blivit arristerad på grun av att jag stulit en kundvagn på ica []
47. blivit påkommen med att ha druckit alkohol när jag suttit barnvakt [/]
48. spelat in en film när jag bajsar på toaletten [x]
49. suttit uppe en hel natt och spelat CS/ WOW []
50. tyckt att de är helt normalt att stanna mitt på stan för att lukta sig under armarna [x]

ENJOOOOOOOOOOOOOOOY


I dont care what they say

för jag tar inte åt mig. ( bara roligt med en bild eller verklighetsbaserat ).
Veckans sista skoldag är avklarad. och ingen kunde vara lyckligare, om INTE man hade haft lite pluggning som ligger och väntar när man kommer hem. som också fäljer med i väskan hem. men dom problemen sparar jag tills senare ikväll. inga världsproblem eller så. slutet av det här inlägget ska jag göra en lista på det jag måste göra ikväll, så jag verkligen gör det och inte glömmer det, inte somnar med dåligt samvete utan lägger mig i sängen och är belåten med mig själv och mina egna prestationer.
idag hade jag utvekclingssamtal med daniel och mamma. han stolt över mig och alla lärare hade sagt bra saker om mig. wiho. mitt problem som nog alltid kommer kvarstå, är jag och jossi. vi är " två vapendragare " enligt han, haha fattade inte vad han menade, men de va nog något i stil med att vi alltid håller ihop och därför så pratar vi för mycker undet lektionerna, och inte riktigt gör de vi ska. så de jag ska göra, är att göra de jag ska på lektionerna, alltså jobba effektivare. mina kompanjoner sitter nu och kollar på en trädmänniska, dom vill bli hans kompis. iaf jossi.
funderar på att lämna den här byggnaden och bege mig lite mer, västeråt ( tror jag ) i staden, mot ego. snövädret har gått över, och de va väl tur. för inte villl man ju bli blöt i håret.

De jag ska göra ikväll är:
* Läsa 60 sidor i min bok + srkiva en läslogg om en miljöbeskrivning som förhoppningsvis kommer finnas inom dom där sidorna. men de tror jag inte att den gör och då förstår jag inte alls hur jag ska göra.
* Göra klart fråga 3 om presidentvalet.
HAHA. de va allt. inte så överdrivet mycket alltså.
Nu går jag. SeeYaa.

Fighting Over Me

jag blir sur när jag ser kurvorna i min blogg statistik. vad vill ni att jag ska skriva om? för vissa dagar verkar de ju som att de är så mycket roligare att läsa? fast egentligen struntar jag i vad ni vill att jag ska skriva om, för jag skriver endast för min egen skull. för att de är roligt, ibland avkopplande, nyttigt, man kan kolla tillbaks i framtiden och de är skrivträning.

idag va ju jag ledig, så jag skulle sova hade jag tänkt. men nej. de va inte vad alla fula äckliga byggubbar hade tänkt. dom körde igång med grävskopan ALLDELES utanför mitt fönster klockan 07:00 imorse.. inte en chans att de gick att sova då. men ibland övervann min trötthet och jag lyckades slummra in, för en stund. de där va poesi.
sen kom jossi på besök och vi såg på film. åt några popcorn och jag pluggade matte. sen tränade jag och solade med sariiisen. vet inte om de va de bästa jag kunde ha gjort. jag mår inte bra nu och de märks framför allt på mitt humör och mina ögon.
och tydligen här hemma kan ingen förstå att man kan vara SJUK utan att de antingen ska ha något med helgerns bravader att göra eller att någon har varit dum mot en. samma frågor återigen: har de hänt något? vad är de som har hänt? har någon varit dum mot dig? och jag vet precis vad dom tänker och dom tänker så fel och jag blir bara så sur. har försökt få in i deras hjärnor ett x antal gånger att dom har fel och bara gör de jobbigare, men tydligen ska dom inte lyckas fatta. det är ingenting smo har hänt, ingen har varit dum och jag mår inte dåligt inombords. MEN jag har ont i huvet, feber och stör mig lika mycket på er som jag gör på precis alla andra nu.

ska se Gracie och skriva om en miljöbeskrivning ur en bok, som inte ens finns. good jobb.
 

before you loose it all

jag måste säga de här igen, veckorna går fortare än.. fortast.. men de är inget klagomål, de är bara så otroligt skönt! idag hade vi bara en lektion och jag tog mig till skolan fast jag inte alls mådde bra. jag kunde ju inte träna, så ist så unnandde jag och jossi oss en varsin middag på ming palace. goootttt va de ju. så vi satt där i nästan 3 timmar. sen gick vi vidare till waynes, där de blev lite fika. en väldigt mysig eftermiddag/kväll. sen hemma gick jag ut på en kvälllspromenad med mamma. nu sitter jag här och kan itne riktigt bestämma vad jag ska göra. funderar på om jag ska se " Gracie " igen. jag tänker nämligen ta ledigt imorrn. vi har bara matte i 1 timme pga. en massa utvecklingssamtal, så då kan man ju lika gärna jobba hemma. tänkte kliva upp när jag vaknar och känner för de, slå på MTV och göra lunch. sen kommer tuttan, så ska vi se på filmer! och sen ska jag träna. om jag slipper gå på fredag är de bara en skoldag kvar den här veckan:D woooooooooow. va ju liksom allldeles nyss helg. men iförsej så har jag knappt varit levande sen i lördags kväll runt 9 nångång. har vaknat till på riktigt nu ikväll! innan de, har jag mest varit en zombie.
jossi och jag hann planera mycket roliga saker under middagen, så man har lite roligt att se framemot. sen har jag och kerstin planerat en boråsresa, som nog blir av om exact en månad. men de som ser oklart och ganska hopplöst ut än, de är nyår! de blev inte åre, för de va fullt och de blev för dyrt.  =(( och vemdalen är fullbokat. de enda hopp vi har kvar nu, är en sista-minuten-resa till kanarieöarna. och jag kan ju säga, att jag skulle inte tveka en sekund. är någon på, är jag på! de är jag annars också..
näääe, nu blir de nog Gracie ändå. känns väldigt lockande och jag har velat se den hela dagen.
hhahha måste bara säga att jag hade en väldigt äcklig drömm inatt.. de känns inte bra nu alltså
och förövrigt, så har jag inte sett några råttor än. har ni de?
för er som gärna vill se mer bilder, kan jag hänvisa er till min bilddagbok: j0sssan eller till facebook där jag solklart heter josefine larsson
pussspusss



OLD ME
va ju inte så tokigt med rosa och blå mascara ändå! e ju rätt flaschigt liksom
 

07/08

va nyss inne och kiikade i kerrans blogg. och där fann jag den bortglömda promon. åh, jag bara älskar den. snart e de vinter igen, och då är allas hatobjekt tillbaks. it's us. kommer även spelas in en ny promo såklart, men än så länge får ni avnjuta denna:
se & njut * watch & learn

do my quiz

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811110731474269&a=1&
funnyfunny

scaryyyyy

juste.. glömde de viktigaste. mormor rindge förut idag och sa att sundsvall hade drabbats av den största råttinvasionen i modern tid.. råttor som va upp till 40 cm långa har setts idag på storgatan, restauranger, köpcentrum och hemma hos folk. VAD ROLIGT! jag är livrädd. vågar inte gå ut.

vem vill träffa på den här? kankse mysa i sängen?
passa er och tvätta händerna!!!
när kylan kommer till helgen, kommer alla råttor vilja komma in. så ni vet

I know I'll see your face again

I'm never coming down, I'm never comng down no more, no more, no more...


vaknade imorse. hade försovit mig 2 timmar igen. vet inte hur de ska gå. somnar ju bara om. måste nog börja med att mamma får väcka mig igen. pore her. men i morsegjorde det inte nånting iaf, för jag kände verkligen att jag inte orkade gå till skolan. huvudet bara värkte och jag blev yr så fort jag ställde mig upp. kinderna va knall röda och ögonen såg ut att vara på en annan planet. så jag blev hem. rätt skönt. sov lite i soffan, laddade hem lite filmer och såg dom. har hittat en film som jag verklligen har fastnat för nu. skulle kunna se den hur  många gånger som helst på rad. den heter " Gracie ". så himla bra. jag vill också vara fotbollsproffs :(..
hade tänkt att läsa ganska mycket idag, men de orkades inte med.
nu tänkte jag lägga mig. mår fortfarande inte så bra.. men jag börjar halv 1 imorrn och har bara en lektion, så ska försöka ta mig till skolan, för jag vill så gärna träna med sariiisen! ska få träffa hennes niklas till och med.

förra helgen i bilder:

helgens bilder:


de va alllt for tonight
natti

If I we're a boy

de här har nog varit en av de värsta dagarna hittils i mina 16 år och ca åtta månader. jag mår sååååååååååååååå dåligt. spelar ingen roll hur jag sitter, ligger, står eller nånting. nu ska jag sova. hoppas jag mår bättre imorrn, annars blir de nog sjukhuset.
bläääääääääää, de e jobbbiiiigt

You don't care how it hurts..

GODNATT!


fredag gillar vi allra bäst


vilken lätttnad jag har i kroppen nu. har nyss haft muntligt ideologiprov och jag gick från IG till MVG. jag är så glad. de här är nog mitt första MVG :D nu ska jag sitta här på skolan tills kvart i 12. ska nog se en film snart! sen är de företagsmöte och eftter de ska jag äta en god lunch på coffee house. sen stan en sväng, ska köpa en rosa jätte mysig morgonrock som jag har kolllat på i några månader. bara måste ha den till vintern och tills ikväll. sen ska jag träna. skönt.
igår va de verkligen en onödig dag. jag ställde klockan på halv 7 eftersom att jag började halv 9. men sen vaknade jag 20 över 8.. och när jag har försovit mig, så skyndar inte jag mig. istället blir de så att jag känner att jag har all tid i världen på mig. jag kan stå och fixa mig hur länge som helst. slå på musik, dansa, äta en stillsam frukost och njuta av morgonen haha. så jag kom till franskan när de va 10 min kvar av den. sen skulle vi ha svenska, men då hade vi ingen svenska, för alla nior är och kollar på skolan. så då satt vi bara vid datorn. sen lunch och sen åkte jag till tandläkaren. trodde de skulle ta kanske 20 min och attt dom bara skulle kolla på tanden. men dom tog bort halva och gjorde en ny. ihopp om att den skulle bli vitare, men de va tydligen den ljusaste beläggningen dom hade. men lite rakare blev den iaf. sen tillbaks till skolan och då hade vi samhälle, där spelade vi ett riksdagsspel. varför stannade jag inte bara hemma?
igår plugggade jag jätte mycket och jag kände mig så effektiv. jag mår så bra när jag känner att jag hinner med mig själv och allting. så från och med nu, så ska jag sköta skolan BRA. vilken förändring de kommer bli.
de här blev ju ett jtäte intressant inlägg..
kan bnerätta lite om mina helgplaner kanske. för jag måste ju fördriva tiden.
iikväll ska jag linnéa och jossi som sagt till jossi och myyyyyysa bara. ska bli urskönt. oc h iioomorrrn ska vi troligtvis festa. jag kankse fäljer med familjen på middag också. inte riktigt bestämt än hur jag ska göra.
nu tänkte jag se en film,. så vi h örs imorrn elller ikväll



grymt snygg jeans jacka och mössa ála topshop♥


// jossssseeeeeennnnnn ♥

I am not trying to seduce you

*When I dance they call me Macarena* And the boys they say que estoy buena* They all want me, they can't have me* So they all come and dance beside me* Move with me, chant with me* And if you're good I'll take you home with me* 


Jossen här! efter en inte alls slitsam dag i " plugget " jag skulle kalla min skola för lat skola. men hoppas ingen som inte borde se, ser de här. men jag kan ju också säga att, på vissa lektioner får man de RIKTIGT JOBBIGT. och de är inte pågund av att de är jobbigt, ni vet. om jag säger så här, ena benet bara hoppar. JAG HAR EN SNYGG LÄRARE!!!!!!!!!!!!!! men vi har inte han så mycket nu =( han är den bästa och snällaste också. jätte snäll. underbar typ. måste inleda ett förhållande innan vi går ut, annars kommer jag sakna han. haha 
efter skolan tränade jag med sariiiisen, sen åt jag på biteline med mamma och philippppen. har ont i magen... hatar de
den här kvälllen ska jag plugga på lite. sen ska jag duscha och krypa ner i sängen´och se filmm. mycket skönt

Gigi DAgostino - L'Amour Toujours


UNDERBAR

snoppellisnooppppsnopppppp

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG VILL SUGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What am I suppose to do?

jag är tröttttttttttt som ett assshole. ögonen svider, halsen är tjock, pannan värker och ger konstiga vibbar till hela ansiktet.. JOBBIGT LÄGE. ska snart rädda mig ur den här situationen, genom att sova. men först, some news:
kom nyss hem från bio. såg på " låt den rätte komma in " eller något liknande, med nagthalie och angelica. tyckte den va as läskig och äcklig.. vi fick nämligen våran lön sen vi " jobbade " på pappas jobb typ två timmar i sommras. fick 8 biobiljetter. ska ge bort 4. så nu har jag 3 kvar! gick ju ikväll.. om ni fattar
trodde att vi slutade halv 5 på tisdagar. men vi slutar tydligen klockan tre:D så vi har bara en lektion den dagen. efteeer de, gick jag och tränade med sariiis. ego är mitt nya favoritställe. längtar dit. det är enda anledningen till att jag går tilll skolan på dagarna.
imorgon börjar jag klockan 10. de är ju rätt skönt. sen slutar jag 10 över 3. tycker att vårat nya schema som startade i måndags, är as bra. också är vi ju lediga på fredagar, oftast. fast man får inte säga lediga. " vi jobbar hemma! "
ska träna imorgon med. sen på kvällen ska jag plugga, plugga och skriva klart philips novell. jag är verkligen ambitiös när de gäller hans skolarbeten. önskar att jag kunde vara de när de gälller mig själv med.. något jag verkligen måste bli bättre på, om jag ska gå ut med fina betyg och vara nöjd över min prestation..
näääääe, nu måste jag sova.
godnatttt

mina läppar har iaf blivit bättre nu :) men jag funderar starkt på att göra lite läppförstoring. de verkar vara ganska billigt på waterbellis. men inte så smärtfritt:P ääääääänd, I am a Pussssssssy! Så hur skulle de gå? - inte bra ..

jossan

är så söt. tycker hon själv ju
jag har inte skrivit på jättte länge. har faktiskt inte orkat. jag som skulle skriva flera gånger per dag. jag är värd en andra chans. det blir aldrig roliga inlägg-. nu sitter jag i skolan och de är inte alls kul. fast vi började nyss. men slutar halv  fem.. de är lite jobbigt. men vi har bara samhälle och konferens med alla lärare :S va nu de är. etfer skolan ska jag träna. sen ikväll ska jag skriva en novell åt pohilip......  är lite konstigt för jämt när jag ska skriva åt mig själv, går de inte alls bra och är jätte jobbigt. men när jag ska göra åt tillexempel philip, så går de bra. han är den enda som vill ha hjälp av mig..
i lördags va de meningen att vi skulle ta de lugnt. men jag jossi och cicci åkte först til andreas, sen till timmy på fest. blev en rolig kväll. har lite bilder, men dom kommer nog ikväll. Kvällen/Natten blev llite konstig, men de är väl så de ska va. dan efter va jag barnvakt till calle. han är ett år äldre än mig. de är kerstins kille. hon åkte til huddik och lämnade han hos mig. tycker synd om han. han fick hänga med fem stycken tjejer på birsta hela dagen. sen gick han och jag till jossi och såg på film. men jossi blev så trött så hon gick och la sig i sin säng och jag somnade i soffan. sen vaknade jag när filmen nästan va slut och då hade han rymt. vilken bra babysitter jag är. appropå de, den 14e november ska jag vara babyssitter åt mina grannar. har saknat dom faktiskt. och dom har fått en liten beeeeeeebis. han heter martin. har bara sett han en gång och han födddes i augusti.. vad är de för fel på mig. han är ju säkert de bästa jag vet. sen på söndagskvällen såg jag på film med robin. en skräckfilm som visade sig vara ganska rolig. typ amatörer.  i veckan händer det nog inte så mycket spciellt alls. kommer nog se ut såhär: skola, träna, plugga, film, sova! samt äta ossv då.
helgen är så gott som planerad. älskar när jag har planerade helger. på fredag ska jag och linnéa sova hos jossi. också ska vi se massa filmer och äta godis och chips mm. like the old times. och på lördag blir det fest ( KRÖKNING ) haha. nu vet ni nästan allt om mitt liv nu förtiden. fast jag har hoppat ganska många detaljer. på fredag måste jag gå till skolan halv 9 - 10, för jag klarade tydligen inte provet vi hade om ideologierna. :S jag är sur. mest på mig själv. så nu i veckan ska jag plugga. faktiskt.
pusssss hejdå



just some halloween pics.


escape for a while

men varför sjunker mina läsare så fort jag inte bloggar flera gånger per dag? de är jobbigt och de händer faktiskt inte så himla mycket i mitt liv, så de går att skriva om flera gånger per dag. men jag ´ska göra ett försök. men räkna inte med så jättte kuliga inläggg. jag är bara en vanlig VG skribent. eller va iaf.. på söndag ska jag plugga. jag ska plugga en massa. läsa så mycket om ideologier. jag ska klara det.
igår gick jag ner på stan med jossi. äntligen fick man träffa henne. brun och fin. vi åt på kina buffén. linnéa och cicci kom också. jag köpte lite tattoos, som inte funk,ade. sedan tog vi en jorden runt resa för 13 kr. rätt bra pris.
sen hem, där sara och anna väntade. gick upp till mamma som utbrister: men vad har du druckit nu? med sin ledsnaste röst.  klockan va bara 5 och jag hade varit på stan.. inte första gången hon säger så heller. ser jag full ut för jämnan eller? sen kom dom andra flickorna. och vi började festa. vid 8 va väl alla rätt luriga. och vid 9 slutde festandet. hahah.när kvällen egentligen ska börja slutade våran. men dom va kvar här tils 12 typ. också kom fredde, chrille och stenis. så vi bara möööös på lite. sen gick alla och jag städade litegranna. mamma kom hem och vi la oss vid 1... men sen fick jag springa upp på toaletten ett x antal gånger tllls halv 4, för att kräkas. och de va inte lite heller... men de va inte för spriten. jag har nog blivit allergisk mot mjölk eller socker tror jag.. för jag hade ätit ganska mkt godsaker under kvällen, eftersom vi hade lite buffée. och de funkar tydligen inte längre för mig.
nu ligger jag uppe i mammas och pappas säng. funderar på att se på en fim. P.S. I love you. jag och kerstin började se den, men somnade. nu e mamma hemma igen. tycker så synd om henne när hon jämt måste storstäda huset och det alltid är något som går sönder.. börjar bli rätt less själv. vi är liksom jämt här. visst de är kul, men de är grymt jobbigt för mig och resterande som bor i de här huset.
idag ska jag nog ta en promenad med mamma i det fina vädret. sen ikväll ska jag vara med nathalie och cicci. får se om vi får komma och hälsa på hemma hos kerstin, eller om hon vill vara själv med sin calleboy. annars blir de väl kanske bio eller något liknande.
ska försöka få in bilderna jag tog igår. så håll utkik under dagen eller morgondagen. har kommit på hur jag ska få in dom. men de är en jobbig prossedur. buuuuut,  it's worth it.
lunchtime. beybye

RSS 2.0