yeee you make me feel

SHINING AND BLUUUUUUUUUUE
Jag känner aldrig för att blogga längre. vet inte vad de är. de är ju itne de att jag inte vill att folk ska veta om mitt liv. för de spelar ingen roll. bara ingen lägger sig i, som inte borde de. och jag bloggar ju inte om mode eller nåt speciellt tema. jag bloggar ju bara om de jag gör på dagarna. så de är väl upptilll er som vill hålla koll på mitt liv, att läsa! :)
göteborgsresan är avklarad,. de va en mycket mysig och rolig resa. blev inte alls mycket festande. vi va helt slut varje kväll efter heldagar på stan. men shopping blev de. :) och fick ju träffa några godingar från malta. jag kom iaf hem i måndags natt med lite nya saker plus 1 cm större läppar.. ser ut som Olinda nu.. :S
sov till halv 4 dagen efter och de va mycket skönt.
idag har jag bara tränat med sara och tagit en fika med mamma på waynes ikväll. hon i kassan försökte verkligen förgifta mig:S blev as sjuk när jag satt där. jag be
ställde en varm choklad med grädde. drack upp hela. sen va de massa pulver i botten som inte hade blandats. och efter ett tag va de ett ägg i både halsen och lite snett ovanför högra ögat. måddde så satans dåligt. vart as yr och ville bara kräkas.. fick feber och blev till och med snuvig hahahah. men klarade mig igenom min dödsfas efter några rapar, sen begav vi oss till bilen igen. där tryckte jag i mig några mandariner och när jag kom hem så drack jag citronvatten, sen gick allt över. tack gode gud. tvål i munnnen'
imorrn ska jag träna med sara, och på kvällen hoppas jag på systrar i jeans med mysiga bruttor. får se vilka som ställer upp.
på fredag är de halloween och då ska jag förfesta här med några snugga brydar:D bufffe och en masssa mysigt och gott. sen drar vi vidare på fest. vart, är än så länge oklart! skaiaf bli jätte roligt
nu ska jag kleta in läpparna med massa olivolja som jag har i en kopp, så de blir ordning på dom snart,.. sen ska jag lägga mig och se på djungel george. har P.S. I Love You också. men vet inte om jag vågar se den själv på kvällen. jag blir ju rädd för såna där mystiska saker.

jag tycker inte om textsnittet och storleken på min text i min blogg. de blir liksom jobbigt och tråkigt att läsa. så om de e nån som vet hur man ändrar, hör av er!

PussPuss / Olinda


marias och johannas bilder är dom enda jag har tillgängliga från resan. för mitt internet funkar bara på min skoldator och de funkar bara om jag sitter med datorn i fönstret i gästrummet. och på den här datorn går de inte att få in bilderna från kameran för inget uttag passar. sen på min dator har internet slutat fungera (?) och där går de att få in bilderna. kan någon snälla komma och fixa mitt internet???????
de funkar aldrig som de ska
för lite mer utförligare information om vad vi gjorde i göteborg kan ni läsa kerstins blogg : www.kerstinsondell.blogg.se PS. hon e ny kär ;) så cute
 där e en bild på dom. jag sov 2 timmar den natten. PGA visssa hänsynstagande sötnosar (a)

I get weaaaaak

ska bara lämna några få rader här innan jag åker och handlar med mamma. för nu är de så att jag saknar min jossi jätte mycket!! men imorrn kommer hon hem =D=D=D=D==D=D=D=D äntligen.
ska skriva mer ikväällll.

GÖTEBOOOOOOOOOOOOOOOORg

nu är allt färdigpackat och jag har med mig lika myckdet som jag hade när vi va borta i  3 veckor.. min rosa väska är as stor, men ändå helt full. men de gör ju såklart inte nåt. vet inte hur jag ska få hem alla mina shoppingpåsar men... hihii
philip och pappa åkte till östertrike imorse. och nu åker jag. tycker synd om mamma som blir lämnad :( och förra året imorrnbitti åkte vi till venezuela.... vilket minne de är alltså. svårslaget. men mormor och mammas syster kommer och hälsar på. så dom får en girlsweekend. sen kommer jag ju faktiskt hem på måndag natt.
nu är jag as laddad. ska bli så himla kul! är en till sak med.... HAHAH. jossi är nog den enda som fattar kanske. de brukar ju hända att hon med blir det. mest blir de på lektionerna för oss.
pusspuss nu åker jag. och jag tänker faktiskt skriva mitt mobilnummer här. men jag tänker inte skriva " ring om de e nått " för de är de mest nerverande jag vet. får slagsmålskänsla då.
070 345 58 45 vare =))
pussspusss

luslelle i egen hög person// loppan


ideologier

grundaren till konservatismen är edmund burk. han tycker att individerna själva har ingen större betydelse, men om man är tillsammans under staten är dom värg något. Individen är som en liten tegelsten i ett stort slott. om en tegelsten försvinner gör det inget och de är jätte lätt att ersätta.
KARL MARX grundade socialismen. socialister tycker att pengar är ondska och att dom helst ska bort. alla ska äga allt tillsammans och alla ska få lika mycket pengar. allt ska vara jämlikt.
THOMES HOBBES är grundaren till liberalismen. dom tycker att man ska göra de man är bra på, för då blir det bäst. och att man ska få och tjäna pengar efter sina egna förmågor.
Kommunism - De tycker att de som har de bra ska hjälpa de som inte har det lika bra. Alla ska vara lika mycket värda.

de här har vi muntlligt prov på nu, och jag och linnéa kan så mycket... vi kan de som står ovan. vi är värdelösa

igår så va jag i skolan. två timmar senare än vad man skulle pågrund av att ja inte kunde bestämma hur jag mådde hhaa. sen så efter gick jag och simmade med natha och sara. de va kul. och på lunchen tränade jag på ego. så jag va jätte duktig. och igår kväll gjorde jag som alla andra kvällar: INGENTING
vi slutar om 2 timmar. men vi får nog sluta efter provet, dvs om kanske 40 minuter om vi har tur. då ska jag gå och träna. sen tänkte jag kankse sola om jag hinner. sen ska jag hem och fixa mig och duscha. sen ska mamma och jag ut och äta. sen ska vi köpa godis till min resa sen ska jag hem och packa och sen åker jag. de ska bli jättttekul!

jag har glömt att utmärka lite födelsedagsbarn här på min blogg. för några veckor sedan fyllde Angelica Forsmark år. och förra söndagen fyllde Nathalie Bard år och idag fyller Cecilia Berglund år. GRATTTIS TILL ER!!! <3<3<3

nu ska linnéa skriva i sin blogg : www.lforsberg.blogg.se
pusspuss, jag skriver kankse ikväll och jag får se om jag vågar ta med min dator på resan. vore ju lite kul och tillfredsställande att kunna se på filmer/porrfilmer på tåget inatt.

// sexy lady, who likes good flow


Now the drugs dont work

här sitter jag här and I smell like SOYA. har förgiftat soffan
idag va de lite ganska väldigt jobbigt att ta sig uppp. försov mig, men hann före läraren iaf. snabb tjej de har blivit av mig. sen hade jag dubbelpass i franska, där jag först va as pigg men sen höll på somna all the time. efter de såg jag lite på film i soffan. mycket skönt. sen kom sofia och då gick vi till coffee house, där åt jag god sallad med snugga brydar, sen hade jag engelska. jag va jätte duktig. översatte en hel engelska text. har inte jobbat så bra på nån lektion sen jag vet inte när. sen samhälle. då gjrode vi ingenting. några i klassen hade muntligt prov, men ja ska göra nästa gång. så i drygt 2 timmar planerade ja hallooweeen med snugga brydar. sen efetr skolan gick jag på stan med snugga brydar, sen efter de tränade jag och solade med snugga brydar. ( de e från solningen min soya lukt härstammar från ). har inte orkat duscha än.
imorn ska jag på skolan. sen efter ska jag simma med snugga brydar, sen ska jag träna med snugga brydar och sen ska jag plugga. en resumé av två hela dagar på mindre än 11 rader.
nu e de bara två dagar kvar! wiiiiiiiiiiiiie. de är både göteborg med snugga brydar och lov. längtarlängtarlängtar
nu ska jag åka och hämta piipen med mamma, sen ska jag duscha av mig brända-skinn-lukten.
ska försöka lägga mig tidigt ikväll. man blir ju så trött.

Här kommer lite låtar som jag älskar. Vissa får en att bara flyga fram, vissa får en att se alla i ett helt nytt perspektiv, vissa är de finaste som finns och vissa får en på bra humör!
 here they comes:

Pachanga - Calienta
S Club 7 - Don't Stop Moving
Starclub feat Dr.Alban - Chiki chiki
Jennifer Lopez - Lets Get Loud
Corona - Baby Baby
Guru Josh Project - infinity 2008
Helene Rask - Get On ( Lil Wolf's Pop Tartar Remix )

Bodyrockers - I Like The Way You Move
80s - Belinda Carlisle - I Get Weak
Madonna - Give it to me
Paris Hilton - My BFF
John Mayer - Your Body Is a Wonderland
My Chemical Romance - Teenagers
Coldplay - Viva La Vida
Britney Spears - Everytime
Britney Spears - You Drive Me Crazy
S Club 7 - Never Had a Dream Come True
Britney Spears - Im Not A Girl, Not Yet A Women
Christina Aguilera - Hurt
Per Ohlsson - Friend Like You
Paris Hilton - you dont see me
Elliot Smith - Say Yes
S Club 7 - Brint It All Back
Gavin Degraw - Follow Through
Gavin Degraw - Chariot
Martina McBride - Concrete Angel
Enrigue Iglesias - Escape
Blondie - Heart Of Glass
Studio 54
The Verve - The Drugs Dont Work
Westlife - I Wanna Grow Old With You

här råkat kommit åt K knappen, och nu går de inte att trycka av den. så texten blir kursiv...
pussspusss

cool rider

åhhhhhhhhhhhhh. ringde nyss jossi och hon stog ute på balkongen i hawaii och de va 30 grader varmt. klockan va 9 på morronen och hon ska bara steka på stranden idag hela dan. ¨åhhhhhhhhhhh vad ja vill vara henne nu . är jätte avundsjuk, men såklart roligt för henne! :) men skulle inte ha något emot att vara där med henne.
själv sitter man och kollar ut över en död stad i höstmörkret. tänker på vad jag gör här egentligen. har chansen att ta ett utbytesår nästa år, till USA eller Hawaii eller nånstans. och nu slår de mig, varför gör jag de inte för? träffa helt nya människor och leva i sol hela året. skulle vara ritkigt skönt att bara komma härifrån just nu. jag vet inte hur jag ska göra.. jag vill verkligen åka, men är rädd att sakna och förlora allting här hemma.. om ja visste att mitt liv skulle se ut såhär om ett år, då skulle jag åka på en gång. jag har underbara vänner och en underbar familj. men jag vill ändå härifrån och jag vill ha nåt mer. de är vissa saker som fattas. som tydligen inte går att hitta här i sundsvall..
ska tänka lite mer på de där och kolla upp lite saker. men just nu, känns de verkligen som att jag villl åka!
jag är så himla trött idag. har bara gnällt hela tiden. nu vill jag lägga mig i sängen och se en film. sen vakna vid 12-1 imorn och bara slöa. men jag måste sätta mig och läsa på om idologier för vi har tydligen något slags prov om de imorrn.. bläääääää!!!!!!!!! godis vill jag ha också
tränade iaf idag, och de va lika skönt som vanligt. jag älskar att träna på ego.
alla tjatar om de där SBN. och jag är faktiskti riktigt glad att jag itne är hemma och inte kan gå på de. skummdiscon har jag väldigt svårt för. tycker knappt de är roligt alls.

näääääääääääe, 'är väl bäst jag pluggar på nu då

sen väntar nog tandkrämstubenwhatever you like

heeeeej
har inte orkat bloggat någonting under helgen
i lördags så va de lite fest hemma hos mig. de va trevligt de lilla man minns.. kan ju säga att på natten blev de väl mindre trevliga saker. hHAHAHAH. lite rymmningar och utbrott. tror jag va ett monster. men nu e ja lite ledsen för jag kommer¨inte få ha halloween fest, för de är nån idiot som har dragit bort dörrhandtagen till toaletten och skrubben. ganska onödigt? jag som hade planerat jätte mycket inför den och de skulle bli as kul. kommer nog aldrig mer få ha fest ens. men men, livet goes on
igår ( söndags ) gjorde jag ingenting. handlade med mamma och förklarade vissa oförklarade saker.
nu har jag nsys gjort klart dataprovet och de gick bra:D:D:D är så glad
veckan kommer se ut som alltid. skola, träning och lite pluggning. men på torsdag, åker vi äntligen till göteborg. åhhh.  vad jag villl dit nu.
tog tyvärr inga bilder i lördags, bara några på mig cicci & natha. dom kommer kanske. men sofia tog några, så får ta av henne. bilder kommer alltså att synas på min blogg ikväll eller imorrn.
nu håller jag på att hungra ihjäl, hoppas de är god mat och att de e snart .
pusssssssss

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiits raining men

absolutly soft

heeeeeeeeeeeeej :):):):):)
igår så va de fredag och jag va ledig. de va skööönt som tusan. sov ganska länge, pluggade en stund och sen tränade jag! på kvällen så åt jag på biteline med natha & cicci. sen tog vi oss ut till alnö, till viktor där jocke också va. dom åt tacos och viktor satt och myskrökte hahah. så vi såg på tv hela kvällen, sen kom de några till grabbar. sen hem och sov.
idag tänkte jag sova till 12. men pappa & philip kunde ju självklart inte vara tyst så de blev till halv 11 ist. men ändå as skönt att ha klivit upp i bra tid. åkte och handlade lite saker inför kvällen med mamma. sen tog vi oss en långpromenad och nu har jag duschat + blåst håret. jag är ute i väldigt god tid idag :D ska fixa mig själv nu, sen fixa mamma. de e så kul och hon blir så nöjd! sen halv 5 kommer mammas och pappas gäster. dom ska förfesta här hemma! natha & cicci kommer vid 5, så ska vi keka sallad coh fixa lite inför kvällen. sen kommer ngo dom andra runt 7-8-9 tiden :) kommer bli as roligt! och jag är så grymt sugen:D
nu ska jag bränna lite skivor.
ha en bra kväll ni med, för de kommer jag definitivt ha!


 MOROTSTJEJ HAHAH

ikväll ska de tas mycker bilder iaf! så håll utkik


skål jossan

tjobbalobba
nu är skolveckan gjort :D inga större farligheter. ¨
imorse försov jag mig en kvart och när jag känner att jag inte kommer hinna börjar jag ta de jättte lugnt och ser på tv. så jag orkade helt enkelt inte fixa mig också kände jag mig faktiskt febrig. så kvart över 8 skickades de iväg ett mejl till dannnne att jag blev hemma idag. vi slutade ändå vid 12 och hade ju bara onödiga saker. plus att de regnade. så jag satte mig vid tv:n. laddade hem lite filmer. såg 1. den hette " forgetting Sarah Marshall " as bra film.
annars idag och ikv har jag inte gjort mer än att suttit vid den här tomburken och vid tv:N. eller jo, har hjälpt piipii med läxor också. och glömde mina egna.. like usual
nu ligger jag och pratar med kerran i luren. har gjort de mer än en timme. fast nu pratar vi inte. nu skriver jag och hon väntar, hehe.
ska snart slå på high school musical 2. myyyyysigt. och imorrn är ju jag ledig, så ingen brådis med att sova liksom. as skönt. ska plugga på dan, sen ska jag träna. och på kvällen hoppas jag de blir biteline, sen blir de filmkväll!
på lördag blir det fest! hos moi. mycket roligt. längtarlängtarlängtar
nu e nog jossi framme i USA. åhhhh.  vad jag vill vara henne nu. sen när hon kommer hem, så väntar en underbar pojkvän. det vill jag med ha.. de är faktiskt något som jag verkligen vill ha nu! känns som att en pusselbit inte liksom har fallit på plats. de är ett tomrum som bara väntar på att bli uppfyllt...
nu ska jag vara lite social med kerstin så hon inte lägger på
hörs imorrn!
godnatt

21:39

onsdagen börjar närma sig sitt slut. så nu e de bara imorrn kvar:D bara tills halv 12, hoppaps jag!
idag har jag nog hunnit med det mesta. skolan. sen fick vi sluta 2 timmar tidigare bara för att daniel e den bästa som finns. så då gick jag på stan en stund med cicci och nathalie. sen ego och tränade. och ikv har jag gått med mamma. nu ska jag lägga mig och läsa., jobbbigt. sen ska jag försöka hinna med lite dataupgifter också. lär ju gå.
imorrn blir nog samma som idag. fast mer plugg på kvällen.
jätte roligt inlägg blev de ju
pusspuss
ska hinna med spindelharpan ikv också. de är hur kul som helst. och svårt om man har 2 kortlekar och de har jag. och jag tror man blir smartare av de

KEJKEJ

I can see the love in your eyes, yeeeaah¨
jag har gjort om min design lite granna sjelv nu:D blev mycket gulligt. har inte lyckats med att förstora texten än, men jag lyckades trolla bort den. stort!
igår såg dagen ut som alla andra dagar. skolan, ego, promenad med mamma. men sen började dagens anfall.. skulle skriva läslogg och jag fick något slags anfall. panikångest eller något liknande. mycket jobbigt för mig och min omgivning hahah. men sen tog jag mig i kragen och skrev 500 ord på en halvtimme. så ambitiös är jag när jag sätter den sidan till serrrrrööö
 har matte en halvtimma nu. sen ska jag luncha med pappa, hans snygga jobbar kompis och jossi. mamma är lite avis på mig, hon vill också täa med snyggingen!
efter skolan ska jag nog troligtvis på ego. är så skönt att springa och känna hur man bara inte orkar mer.
ikväll ska jag läsa och skriva ännu en läslogg.. blir nog ett trevligt tillfälle
och imorrn tänker jag sluta halv 12, för vi har ingen lärare så då kan man lika gärna jobba hemma. de ska bli mucho skööönt. ska nog träna + sola då! kankse till och med sola dubbel,
och juste de här har jag glmöt att beräätta. imorrn åker jossi till USA och Hawaii och blir borta i 2 veckor! hon kommer ha de så sjukt bra! :) men jag hade gärna följt med. hon lämnar mig här hemma i höstmörkret. och jag lovar att hon kommer vara neger när hon kommer hem, för hennes piggment är kanske världens bästa. och ljushårig kommer hon bli också.jätte snygg och fräsch:D men hon är upptagen. hon har en pojkvän som heter Simon, och nu överdriver jag inte när jag säger att dom är världens sötaste par. så himla gulliga mot varandra. ett super förhållande alltså, som kommer hålla forever and ever. de e jag riktigt säker på. sorrrryyy guys. jag kommer iaf sakna henne jätte mycket :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
min tuttttan, crackie och possie
nu ska jag plugga på så jag itne hamnar efter. sen keka en goood lunch för en gångs skull. fast den igår va god den med.
ska uppdatera lite mer, så skriver ikväll! :)LOVE YOU

I cant stand it

nu ligger jag i sängen och halvsover. ser nog ut som toker och är trötter.
skrev ett inlägg idag på skolan men märkte ganska snabbt att de va de tråkigaste, längsta och mest onödiga blogginlägg jag någonsin skrivit. de försvann lika snabbt.
de här verkar ju bli mkt roligare. men en sak som är rolit är att jag börjar halv 1 imorrn. jag är överlycklig som jag alltid är på månda kvällar. vi fick tillbaks matteprovet idag. för er som är intresserade av de, fick jag G+ och jag är nöjd. sen tränade jag med kerstin och ikväll har jag tagit en långprommis med mamma. mycket skönt. jag hade på mig knallrosa jacka, rosa pannband och höga pippilotter hahha. trior mamma skämdes
jag pratar med kerstin på msn nu. och hon pratar med daviddarling från frankrike. han vill skada henne, med ass sex.
- it hurts and i dont want to have it
- yes. why not?
- do you wanna hurt me?
- yes, dont u want?
hahahah psyk. och han vill att dom ska gifta sig. en kvinnomisshandlare.. nejdå, han är super gullig och de va jag som va hitch och fixade ihop dom nere i malta!

jag vill sova nu. men då måste jag släcka lamporna som är tända i rummet och jag orkar inte :(:(:( jobbigt jag har de nu. så synd om mig
ikväll har jag också hunnit laddda ner en massa låtar + lagt över dom på min mobil. och ÄNTLIGEN lyckades jag med nåt sånt. de måste vara första gången i mitt liv som jag har många och bra låtar på min mobil som man kan lyssna på

idag åt jag lunch på coffee house, en kyckling sallad och de e super gott!

sleeeptime NU

puss


kerstin et david. man riktigt ser ju hur kärleken glimmar mellan dom. dom är ganska så..... söta

what am I waiting for

nu ikv är jag på ett sånnt ur uselt humör och jag vet inte varför. eller jag vet vad de grundas på, men jag vet inte varför de slog ut så här mycket just nu.
ikväll har jag haft så mycket funderingar och tankar. min hjärna har gått i helspinn och jag har kommti på och planerat en massa saker. när jag hade berättat allt jag kommit fram till, för kerstin i telefon, säger hon: men jossan.. har du tänkt för en gångsskull?...

en tråkig sak, är att vi har kollat lite djupare på de där med åre på nyår, och tyvärr kommer nog de bli för dyrt för oss småttingar som inte tjänar egna pengar än. eller kerstin har ju ett jobb. och jag håller på att fixa ett. så snart ni! men så istället, har vi tänkt om. och nu lutar det åt vemdalen hållet. tycker inte alls att de känns lika frestande, men jag tänker inte vara hemma iaf. en kryssning vore också kul, men man vill ju ha snö . och jag som är rädd för stora båtar, har nog ingenting på den att göra om jag nångång skulle våga mig på en ens. ett annat alternativ är väl kanske sälen. där har jag aldrig varit, men vill jätte gärna åka dit. får väl se hur de blir. orkar inte tänka mer nu
jag mår jätte illa nu och hoppas faktiskt innerligt på att jag ska vara sjuk imorrn. riktigt sjuk så jag inte ens orkar ta mig upp ur sängen. såhär helt död så man bara slipper vardagen ett litet tag. när jag väl är där kommer jag antagligen önska mig hit igen, meeeeeeeeeeen.
igår va jag som sagt på bio. de va jag jossi och sara. vi såg mirrors. den va jätte läskig. kollade nog mer på när jossi spelade quadropop, än filmen. men den va faktiskt bra. hade en handling. sen när man skulle sova, va de ju inte så kul.....
mina fingrar känns sne och jobbiga. dom hänger inte med närjag skriver. vill inte flytta sig.
den här helgen har varit väldigt lugn. för första gången på en evighet. och tro de eller ej, men de har tråkat ut mig nåt så oerhört. visst, de har varit skönt. men de är verkligen inte så här mina helger ska se ut
nu har jag 3 riktigt roliga helger framför mig. dom innehåller fest och resande, mycket roligt:D

nej, nu har jag tänkt ännu mer och nu har jag kommit på vart vi ska på nyår! de är min drömm nu och den ska verkställas!vi ska till venezuela. de enda vi behöver betala är flygstolar. för vi kan bo hos chuy och leva på frukt. och taxi där e super billligt.
nu ska jag verkligen lägga ner hela min själ i de här.
 den där stranden har jag varit på, och jag tänker återvända dit. underbaraste stället som finns
 my babyboy
nu ska jag lämna er.
hejdå

kul.

Bläddra slumpvis i din inkorg och skriv in svaren..Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
kör ikväll.

Vad säger du alltid till din kompis?
vad bra :) det är vodka från tyskland ;) haha

Vad är det första du säger till din kompis när hon blivit påkörd?

e i stan nu jag


Vad
säger din mamma innan du går och lägger dig?
                              säger imorrn måste sova nu :) hörs imorrn godnatt o sov gott:)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ok:) johns ex anna :)


Vilka ord skulle du säga till gud om du visste att han fanns?

ha ha vet inte ;) hon va blond iaf ;) ja just ja, nu är jag hemma:)

Vad vill du höra mest av allt?
ok:( men jag kan komma till dig haha;)

jag riktigt enjoyande denna korta men roliga stund


here we comes
dom efterlängtade bilderna, visst:D?

triing to recall

jag verkligen hatar de här! man har världens underbaraste drömm. och vaknar och tror att de är sant, för man är så trött. sen när man piggnar till lite fattar man att de bara va en drömm. sen ligger man där helt confused typ en halvtimme och fortfarande funderar på om de är en drömm eller verklighet. min drömm innehöll precis de jag önskade mig nu:(  BAJSBAJSBAJS! alltså.. inte bajs då men. hopppas ni fattar mitt förvirrande sätt att skriva på. men jag är ingen poetisk människa som får till sådär fina texter. kommer inte på så avancerade ord heller.. de ligger inte i min nature. tur är väl att jag skriver på datorn, och inte förhand, för då kan jag lova att ni inte hade sett eller fattat något av vad jag skriver.. har ju inte den sötaste handstilen direkt heheheh

idag har jag bara myst på. sov ända till klockan halv 1. och de va under morgonen som jag drömmde. jag drömmde alltså samma tid som de egentligen va. för drömmen va precis dom där timmarna. så verkliiiiigt. tycker synd om mig själv nu och jag räknar med lite empati från er andra..
tog mig nyss en liten svängom här i hallen till a-teens idag igen. har kommit pä att de är nog de roligaste man kan göra när man är ensam hemma. för de är ju svettigt med. och man kan spela hur högt man vill och dansa hur man vill.
nu funderar jag på att kanske ta mig en löparruna eller en sväng ner till ego. men vore skönare att springa ute. de känns somatt jag har fått astma.. fåt jätte svårt att andas. men de kan ju bero på helgernas konsekvenser också!
ikväll ska jag på biooo =)) med jossi och sara. sen kanske simon och olle hänger med också

nu ska jag sluta skriva en masssa ord här. de e inte så intressant. jag återkommer sen. för nu ska jag äta fisksoppap
mumms

dream up, falling in love

har hittat en till sån här gammal låt som jag bara älskar. den heter : S Club 7 - Bring it all back
igår sov kerstin här. :)) vi hyrde film " snygg, sexig& singel ". myyysigt. sen imorse vid halv 12 gick hon till skolan, men jag sov till typ 1. as skööönt. och vi la oss kanske 12-1 igår, så de blev mycket sööömn. efter lite degande, pluggande & dansande till a-teens, så gick jag ner till ego och tränade med sara. blev ingen hård träning direkt haha, men lite iaf.
nu har jag nyss ätit världens godaste fisk&räk soppa med vitlöksbröd. älskar när mamma gör den maten. så nu ska jag fixa mig, sen ska jag vara med michis & evelina =)).
en snabb updt. men hörs sen! har lite bilder från klassfotograferingen jag tänkte lägga upp.


What can I do

klockan är nästan 12 och jag önskar att den vore 9. vore så bra och skönt om jag hade lagt mig då iställer för nu... :( men har varit lite bisssyyy ikväl! de började med att jag gjorde de ja skulle. jag läste 60 sidor ur en vuxenbok på 1 timme ;o fast jag fick läsa om raderna några gånger pga. av mina tvångstankar HAHA. men jag blev stolt över mig själv. och boken e faktiskt bra.. handlingen utspelar sig i sundsvall. och handlar om att de sprids knark hos ungdomarna. de är en mordgåtaa tyyyyp. sen eftersom jag hade varit duktig, så såg jag på film med natha, jocke och ante. vi såg " shutters " & " skojar du, eller ? " . jag trodde att jag skulle hinna plugga klart resten efter.. men de är nu, och jag orkar inte :( får skriva klart franska grejjen imorrn på franskan. eller innan och läsloggen får jag lämna in imorrn ist.. lär ju ändå gå ganska snabbt att skriva.
men så nu ska jag sova och DE SKA BLI SÅ SKÖNT!
pussspusss godnatt.
avslutar med en bild som vanligt;
de va sommar och gatufest! sariiis aaand me .

mummmmmmmmmmmmmmmmmmmmms

hahah. jag är redan tillbaka. uppgiftenn vi fick va inte så svår.. är redan klar-. vi skulle bara ändra textsnitt och storlek på en text och göra radbrytningar.
nu ska jag spela bubbles tills jag slutar. och skriva lite på franska brevet så jag slipper de sen.

hur go är han inte? en riktig mummsbit. man får ju abstinens

a heart of glasss

in between, what I find was easy, wasn't really mine

en helt vanlig dag, som har varit precis som alla andra. de innebär alltså en lugn och skön dag. har hunnit med lite kung fu. tänk er vad skönt, en kall och mörk vintermorgon. man har orkat sig upp till skolan. väl där, går man till sittt skåp, byter om till pjamas och duntofflor och ha sitt gossidjur. sen sätter man sig i kalssrummet och bara myser vid bubbles. underbart. så ska mina kalla vintermornar se ut iaf.
nu har vi bara datakunskap kvar. jätte skönt. fast de ryktas om att vi ska få en svår uppgift. sen ska jag hem direkt. och jag ska plugga och läsa en massa, så jag är klar tillls kvällen. är så härligt när man  är klar och känner den där lättnaden i kroppen. och imrorn är sista dagen och jag bara njuuuuuuuuuter. helgen ska bli en sån där mysig och helskön helg så man känner sig utvilad på söndag. och intte behöver oroa sig om att man ska må dåligt. jag älskar när jag lägger mig på en helg och vet att nästa morgon jag vaknar upp kommer jag må bra. hur skönt är inte de liksom?
nu kom boel.. jag saknar daniel, men han kommer tillbaka imorrrrn =))) goplutten liksom. bästa läraren någonsin. han är en sån där man riktigt kommer sakna när man går ur trean.
jag undrar vart vi ska ta studenten.. vi kan ju liksom inte tränga ihop oss i hissen och ramla ut genom dörren. och inte helelr kan alla springa ner i trapporna. vi kanske får åka ner för rulltrapporna på IN eller stå och skrika på stora scenen. men man vet ju inte hur sundsvall ser ut om cirka tre år. någon kanske har byggt en massa roliga saker på stan.
imrorn har vi klassfoto! va ganska rädd att vi inte skulle komma med i  katalogen, men de kommer vi som de verkar:D
vi har business tema. men jag funderar på om jag ska klä ut mig till bebis istället. sitta där med napp och blöjja. vore ju ur gulligt. men om mamma skulle visa att hon av min mamma längre, tror jag inte . haha,. hon tycker att jag är töntig när jag tillexempel vill ha en  tröjja med söta ankor på eller när jag dricker ur en nappflaska eller gosar med bubbsan. men de är jag inte. vore ju töntigare om jag inte gjorde jag ville för jag va rädd vad alla andra skulle tycka. så mamma, du har fel!
nu ska jag göra en upppgift här
återkommer sen . ikvälll vill jag göra något spännande
 jag för sekunden


sleep tight

kvällen är slut och jag har inte gjort något av de jag egentlign skulle. jag tog en prommis med mamma. iskallt och ont i öronen men skönt. sen såg jag på maria wern-främmande fågel med philip. as bra serie. synd att den tog slut idág.fast jobbigt när serier är för långa.som tillexempel prisin break. de gick ju omoch om hela tiden k'ändes de som. bara komplicerat och man vet hela tiden att dom aldrig kommer lyckas.
sen tog jag en dusch. och nu sitter jag här och har ont i ryggen. spelar spel på msn, sanning och konka haha. men de verkar inte vilja funka. jag som ville få reda på en massa hemlisar och snuskisar.
känns som att de snart är sängdags för mig. är jätte trött och vill sova. men villl inte upp imorrn. de är de värsta som finns in the hole world
nu har jag bestämt mig och jag ska vara en duktig flicka och göra de här nu: jag ska  plugga imorrn kväl. göra bort allt i franskan och läsa. de är och har alltid varit mig att skjuta upp saker till sista kvällen. men nu gör jag inte ens de . nu skiter jag tydligen i de. nu är de skärpning på riktigt. de är ju faktiskt inte alls jobbigt i skolan nu, så de lilla man ska göra borde jag klara. de är ju liksom nemas problemas! och nu måste jag ju leva upp till min hårfärg, så ingen genomskådar mig.
jag har lyckats gjort så att mina öronsnibbar är stora som bollar och varar så de är sårskorpor på dom... de är lite kul att dra bort ibland, men de sviiiiider.

nej, nu är de natttinattti för mig.


hejdå!


19:30

maaaa baker - de är en grymt bra låt som jag helt hade glömt bort. festade alltid till den förut. och i helgen började linnéa sjunga på den och då kom de upp minnen, så nu finns den här igen! lär ju bli sönder spelad innan veckans slut iallfall.
nu gör jag ingenting. sitter och planerar nyår. de kommer bli åre, men vilka som ska med är oklart ännu, men innan helgen ska vi försöka boka!
ska snart ut och ta en prommis med mamma tror jag. jag kommmr fryyyysa ihjäääl. men hon vågar inte gå själv, så de är klart jag ställer upp.
sitter och funderar på hur jag ska hinna läsa 1 5tedel av en bok ikv... lär ju inte klara de heller för ögonen kommer ju sprängas. lika så pannan. jag har ju synfel, men orkar aldrig sätta i linserna. jag har faktiskt aldrig haft dom i ens. bara testat dom.. så nu har de jju blivit värre. jag måste nog gå och kolla upp de igen och få nya. vill ju ha bruna linser. men de va när jag hade blondt hår och nu har jag ju brunt.
åhhh, skönt. nu är de bara 2 dagar kvar tills helg igen. tror jag kommer kunna vara hemma på fredag, för jag har ingenting som  jag måste göra :)) soo bra


JAG VILLL VARA BRUN IGEN :(:(:((:(:(:(:(:(:(jag kommer aldrig glömmma


rolig rubrik

tänkte bara berätta för er, att nu, ska jag gå och sova och de så bli SÅ SKÖNT! och jag ska sova ända tills halv 11. de finns ingenting skönare än att sova på mornarna. men nupå helgerna, när jag får sova, har jag börjat vakna så tidigt.. nej, nu til helgen ska de bli en lugn helg, men mycket sömn! jag ska låtsas att de är vardag, och ställa klockan på halv 7. sen sova till minst 12. gamla goda tider.
jag är verkligen överlycklig över att jag ska få sova nu. och jaghar inga läxor tills imrorn. men de är väldigt sällsynt med läxor i våran klass. så bra de kan bli. och efter skolan ska jag ha nyårs möte med babearna. håll tummarna för åre! annars vill jag ha en kryssning. men helst snö.
åhhh , nu vil jag ha snö. och åre. coh skidåkning., och after ski. och broken och alllt. de jag vill komma framtill är att jag vill ha vinter! en ROLIG vinter, annars kan de va. men är ju i försej så här: de blir som man gör de till. så jag får väl göra den rolig.
nu är de bara två veckor och 3 dagar kvar till göteborg, om mina beräkningar stämmer:D de är något, som kommer bli roligt. 3 yra norrlänningar i göteborg liksom. kan de bli bättre? plus. carrro å malin å johannan å marre å lollo å alla godingar. ¨åh vad jag saknar er.
nu är de slut på skrivandet, för jag blir bara töntigare och töntigare..
" godnatt, älskar dej, sov så gott ses imorron " så säger vi jämt i min familj. hahah
 en hippie 

these are the words

klockan är bara 9 och jag håller på dör! vill bara gå och lägga mig och sova. men samtidigt vill jag göra något kul. eller iallafall se en film. kollade nyss tv:n, de finns ingenting bra att se. inte ett enda program/film. och en promenad vill jag inte ta, för de är riktigt kallt ute. och jag fryser inne, så ingen bra idé. nu längtar jag efter helgen. ska nog ta en riktig myshelg, med film, vänner och godis. helgerna nu förtiden tar ju kål på en. fast de är ändå de roligaste jag vet, så skulle adrig falla mig in att börja ha tråkiga helger.
brevid mig ligger de en hög med 4 böcker.. jag ka välja en av dom som jag måste läsa. jag har inte läst en bok på säkert 3 år. och de absolut värsta jag vet är att läsa. eller ibland kan de vara kul när man väl kommit in i boken. men jag tänkerinte ta mig den tiden. usch. men jag är  välllllll tvungen..

idag  hade vi svenska redovisning och matte prov. och båda gick bra. ttill och med mattten. jag hade inte pluggat nånting nästan och trodde att jag inte skulle klara nåt, men klarade nästan allt. skön känsla. sen när jag gick hem va de ännu härligare, för då kom jag på att jag har sovmorgon tills klockan halv 1 imorrn! sova längeeeeeeee.
känner mig som världens tråkigaste tjej just nu.. skriver tråkigt, gör ingenting och bara är sur.
allt är så förrvirrande. vet inte vad och hur jag ska göra.. känns bara så meningslöst alltihop, men det betyder så mycket för mig. när jag är van vid en sak, har jag väldigt svårt att bara liksom släppa och gå vidare. de är varken något jag vill eller kan.. man påminns hela tiden om hur det brukar vara, och hur mycket man vill ha det så. jag vill ha de som de brukar vara. faktiskt så gillar jag och ha de såmycket bättre än att ha de som de är nu. bläääää för de som är nu


love is a hugh pain in the ass!

pices

de har var vad helgen hade att bjuda på, i bilder:
inte alla bilder, men några =))


11:02

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
de va längesen jag skrev. men jag har faktiskt inte haft tid! nu sitter jag i skolan och har datakunskap, har spelat bubbled i en timme nu!
i lördags så va vi 13 st tjejer som åt på biteline. sen tog vi oss upp till mig. där började vi förfesta litegranna. sen när jag troddde klockan va minbst 10 cva den bara kvart över 8. så vi drog ner till stan runt 9, till alexanders lägenhet. as fint vare där. så vill jag också bo när jag flyttar hemifrån! men iaf, där dansade vi och hade kul! sen blev de kebabcity en stund och efter de åkte vi till granloholm. men där va ju festen såklart slutl, så blev mest bara en vändning. de blev en taxu hem för mig cicci och natha. jag tycker iaf att de va en jätterolig kväll!
på söndag så gjrode vi mest ingenting. sen pluggade jag. och på kvällen så åkte jag och kerstin till joel och jesper ett tag. hann bara vara där i 40 min. och de va inte kul!
slänger upp lite bilder ikväll elelr senare idag, för nu ska jag keeeeeeka.
ciao
 
gammal bild : olle jag linnéa och jossi

like the stars in the sky


In the still of the night
I can almost feel you lying next to me
Like it used to be
And it's hard to let go
When there's always something there remiding me
How things could be

I've tried to get you off my mind
I've tried to play my part
But every time I close my eyes
You're still inside my heart


what a girl needs

äntligen helg:D har jobbat idag, och de vainte as lika jobbigt som jag hade förväntat mig. fick till och med vara på stan. så jag och jossi gick runt och ställde lite frågor. ska göra samma sak imorgon en stund också. sen måste jag försöka att hitta mig en snygg outfit tills saturday night också. ikväll blev de mys hemma bara! först va jag och mamma och hämtade piipii som kom med tåget! en söt prick. sen hyrde jag en film och åkte hem. kom 3 styckna gäster: michis cicci och sara. vi såg på " skojar du, eller? " jag lyckades med de jag aldrig brukar, jag valde en någorliunda bra film iaf! starkt jobbat.
nu fiunderar jag på artt lägga mig i soffan med ettt täcke och kolla om de är nåt bra på tv:n.
trist inlägg, ja!
skriver kanske ett lite roligre sen när jag är trötttttttttttt
pusssssss
 bruntott, is so hott


Heartbreak Lullaby

jag känner hur jag bara vill skriva här. jag vill dela med mig av precis allting som händer i mitt liv. men de e så dammmmmmmmmmmnn  tråkigt just nu, så om jag skulle skriva skulle de bli typ så här:
jag är en trist tjej just nu. ja ritkigt trist. de enda jag gör hela dagarna, när jag inte läser mellan raderna, är att spela BUBBLES! ett spel har tagit över mitt liv.. jag behöver ju inte ens actrissa i filmen vi ska spela in, för jag är en datanörd nu. en spelnörd. har iaf lyckats klara ut spelet 1 gång. och de va ju bra det. resterande av klassen sitter och spelar nåt som heter winterbunnys eller nåt sånt. alla bara älskar de, men jag vågar inte testa för jag vill inte sluta spela bubbles..
min lillebror va borta från torsdag - söndag förra helgen. hann träffa hani 1 och en halv timme ( vara i samma hus ), v pratade knappt. sen på måndag ¨åkte han till bollnäs för att prao. han kommer hem imorn. och jag  saknar piiipiii. man vaknar inte av att någon skriker " MaMmMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! " för att han vill ha mjölk och är törstig. han är ju den underbaraste lillebrodern man kan ha. jag älskar han! och vi bråkar aldrig längre. jo ibland.. för han är lite hormonig av sig sometimes och då blir han på ett väldigt konstigt och vrångt humör. då kan man inget annat än att bråka med han. men de visar vi våran syskonkärlek till varandra. hihiihih. I feel empty now. också sover ju jag ensam på nedervåningen, och de tkr jag är läskigt. igår va de bara mamma och jag hemma på natten, så då sov jag i mammas och pappas säng, för jag vågade inte sova här.. jag tänker inte berätta här om mina illusioner jag får på nätterna samtidigt som jag ligger och nyper mig själv för att dom ska försvinna.. men dom försvinner inte, så dom är ritkiga. men no one believes me. därför e jag rädd. kan ta allt de i nästa inlägg om jag inte har bråttom. för nu börjar ju klockan närma sig 00:00 och då vågar ju inte jag sitta och skriva om sånt här... som jag tydligen redan gör.
jag har fortfarande inga planer inför imorn kväll. känns konstigt. men kanske ska ta en hemma kväll med familjen. titta på idol, hyra film och umgås. vore nog på tiden. tror dom skulle bli mer än överlyckliga om jag kläckte ur mig nåt sånt.
men lördag, den planerar jag mycket':D älskar när man har någointing att se framemot.
men har många såna nu. speciellt göteborg med sariiis och kerstin:D den 23e-27e oktober:D sen till våren ska vi på eurotrip. för mer information om den, läs http://www.kerstinsondell.blogg.se/, hon har skrivit mina tankar. så då behöver inte jag de.
klockan börjar bli seeeent. men pappa har inte kommit hem än och jag lovade mamma att säga till han att han skulle smyga och lämna henne ifred för hon ville sova hahhaha. så hoppas han kommer. han är nere på O'learys med sina vänninor, homies, dudes, polare eller vad man nu ska kalla de och roar sig. dom äter, ricker öl och ser på hockey. fast vad jag vet, så är den slut nu! dom kankse hittade några puddingar som dom drog på efterfest med. Who knows?
juste, jag ser framemot alla åre-trippar vi ska göra också. hopppas innerligt på att de blir åre på nyår. vore fulländat.
nu ger jag upp, ska sova. eller innan ska jag spela bubbles, så han hinner nog komma hem innan jag är klar med det. ska kankse höra om nån vill lana med mig imorn? ha ha ha
pussss godnattttt
ni ser, de blev precis som jag sa, ettt trist inlägg.....

JUMP! AND FEEL THE TOUCH*


I will hear you're spirit calling!

I am a sick chick today. Like all the other days. precis när jag tror att jag har blivit frisk, slår de till igen! sick...
den här veckan har nog gått fortast av alla skulle jag tro. fast de som tynger ne, är att jag inte är ledig imorgon. först klockan 11:4 ska jag på företagsmöte. deni, de är stort. sen ska jag vara ute på birsta klockan 13:00 för att jobba. jag ska marknadsföra åt ett företag. inte bara jag då, utan hela min business klass. men de ska faktiskt bli rätt skojj!
sen imorn kväll har jag ingen aning om vadjag ska göra. har faktiskt inte ens tänkt på att fredagskvällen kommer existera. och tro de eller er, men på lördag ska jag jobba igen:d vilken proffessionell kvinna dehar blivit av mig. vi ska jobba med samma sak då, fast vi ska använda luren. sen blir de hem för atrt fixa sig en snabbis, och på kvällen är vi några tjejer som ska käka på biteline och sen förfesta här! sounds very nice.
dom senaste dagarna har jag ingenting att berätta om faktiskt. nothing at all. dom flesta dagarna har sett ut så här: vaknat, trott att jag varit frisk. gått till skolan. sen kännt att jag inte är frisk. hem. lega vid tv:n.. juste, igpr va den lite annorlunda. åkte till birsta med mamma. köpte en jacka, två klackadojjor och smink.
it's no more to say. nu ska jag spela bubbles! OCH så måste jag jobba  matte...... kan inte
byebyebyebeybyebyebye

hur mycket saknar man inte MALTA?
ALLT FÖR MYCKET


RSS 2.0