a heart of glasss

in between, what I find was easy, wasn't really mine

en helt vanlig dag, som har varit precis som alla andra. de innebär alltså en lugn och skön dag. har hunnit med lite kung fu. tänk er vad skönt, en kall och mörk vintermorgon. man har orkat sig upp till skolan. väl där, går man till sittt skåp, byter om till pjamas och duntofflor och ha sitt gossidjur. sen sätter man sig i kalssrummet och bara myser vid bubbles. underbart. så ska mina kalla vintermornar se ut iaf.
nu har vi bara datakunskap kvar. jätte skönt. fast de ryktas om att vi ska få en svår uppgift. sen ska jag hem direkt. och jag ska plugga och läsa en massa, så jag är klar tillls kvällen. är så härligt när man  är klar och känner den där lättnaden i kroppen. och imrorn är sista dagen och jag bara njuuuuuuuuuter. helgen ska bli en sån där mysig och helskön helg så man känner sig utvilad på söndag. och intte behöver oroa sig om att man ska må dåligt. jag älskar när jag lägger mig på en helg och vet att nästa morgon jag vaknar upp kommer jag må bra. hur skönt är inte de liksom?
nu kom boel.. jag saknar daniel, men han kommer tillbaka imorrrrn =))) goplutten liksom. bästa läraren någonsin. han är en sån där man riktigt kommer sakna när man går ur trean.
jag undrar vart vi ska ta studenten.. vi kan ju liksom inte tränga ihop oss i hissen och ramla ut genom dörren. och inte helelr kan alla springa ner i trapporna. vi kanske får åka ner för rulltrapporna på IN eller stå och skrika på stora scenen. men man vet ju inte hur sundsvall ser ut om cirka tre år. någon kanske har byggt en massa roliga saker på stan.
imrorn har vi klassfoto! va ganska rädd att vi inte skulle komma med i  katalogen, men de kommer vi som de verkar:D
vi har business tema. men jag funderar på om jag ska klä ut mig till bebis istället. sitta där med napp och blöjja. vore ju ur gulligt. men om mamma skulle visa att hon av min mamma längre, tror jag inte . haha,. hon tycker att jag är töntig när jag tillexempel vill ha en  tröjja med söta ankor på eller när jag dricker ur en nappflaska eller gosar med bubbsan. men de är jag inte. vore ju töntigare om jag inte gjorde jag ville för jag va rädd vad alla andra skulle tycka. så mamma, du har fel!
nu ska jag göra en upppgift här
återkommer sen . ikvälll vill jag göra något spännande
 jag för sekunden


Kommentarer
Postat av: kerstin

" vi kanske får åka ner för rulltrapporna på IN eller stå och skrika på stora scenen."HAHA de va ju bara nått ja skämmtade om ju!!!

2008-10-08 @ 19:57:05
URL: http://kerstinsondell.blogg.se/
Postat av: kerstin

varje gång ja scrollar ner till typ halva bilden tror ja att de e ja

2008-10-09 @ 00:07:25
URL: http://kerstinsondell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0