ideologier

grundaren till konservatismen är edmund burk. han tycker att individerna själva har ingen större betydelse, men om man är tillsammans under staten är dom värg något. Individen är som en liten tegelsten i ett stort slott. om en tegelsten försvinner gör det inget och de är jätte lätt att ersätta.
KARL MARX grundade socialismen. socialister tycker att pengar är ondska och att dom helst ska bort. alla ska äga allt tillsammans och alla ska få lika mycket pengar. allt ska vara jämlikt.
THOMES HOBBES är grundaren till liberalismen. dom tycker att man ska göra de man är bra på, för då blir det bäst. och att man ska få och tjäna pengar efter sina egna förmågor.
Kommunism - De tycker att de som har de bra ska hjälpa de som inte har det lika bra. Alla ska vara lika mycket värda.

de här har vi muntlligt prov på nu, och jag och linnéa kan så mycket... vi kan de som står ovan. vi är värdelösa

igår så va jag i skolan. två timmar senare än vad man skulle pågrund av att ja inte kunde bestämma hur jag mådde hhaa. sen så efter gick jag och simmade med natha och sara. de va kul. och på lunchen tränade jag på ego. så jag va jätte duktig. och igår kväll gjorde jag som alla andra kvällar: INGENTING
vi slutar om 2 timmar. men vi får nog sluta efter provet, dvs om kanske 40 minuter om vi har tur. då ska jag gå och träna. sen tänkte jag kankse sola om jag hinner. sen ska jag hem och fixa mig och duscha. sen ska mamma och jag ut och äta. sen ska vi köpa godis till min resa sen ska jag hem och packa och sen åker jag. de ska bli jättttekul!

jag har glömt att utmärka lite födelsedagsbarn här på min blogg. för några veckor sedan fyllde Angelica Forsmark år. och förra söndagen fyllde Nathalie Bard år och idag fyller Cecilia Berglund år. GRATTTIS TILL ER!!! <3<3<3

nu ska linnéa skriva i sin blogg : www.lforsberg.blogg.se
pusspuss, jag skriver kankse ikväll och jag får se om jag vågar ta med min dator på resan. vore ju lite kul och tillfredsställande att kunna se på filmer/porrfilmer på tåget inatt.

// sexy lady, who likes good flow


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0