a heart never lies

nu tänker inte jag skriva och försöka ljuga för mig själv och alla att jag mår bra. för just nu, mår jag inte alls bra.. på två olika sätt. de ena är att jag är sjuk. snorig, ont i öronen och feber. de andra, de jobbigaste. de är något som verkligen har bitit sig fast längst inne i mitt hjärta och tydligen för att stanna också. jag orkar inte. så himla jobbigt varje dag. sen när man hör och ser vissa saker så brister allt. tårarna bara rinner. du ska veta att de tar, de tar riktigt hårt. har inte mycket självförtroende kvar nu. allt för länge, precis samma skit hela tiden. usch. mitt fel också, men de spelar ingen roll vem jag skyller de på, mår ändå lika dåligt. kände bara för att skriva av mig lite.. jobbigt att gå med precis allting inne hela tiden.

matteboken väntar..

it feels like a heartache

hej! / en snuvig sjuuuuuk gris

this is my neew looook ;)
känner inte igen mig själv, men man vänjer sig väl. Ibland tycker jag att de är jätte fint och ibland hatar jag det! men gjort är gjort, och nu ska jag ha så här! =)

i fredags när jag vaknade mådde jag as dåligt. orkade inte ta mig upp från soffan, så de blev inget stadsbesök för mig. såg på tv/film hela dagen. och på kvällen åt mamma och jag på o'learys. vi tog jätte goda sallader. underbart gott. sen hyrde vi film och köpte godis. vi såg " Georgia rule " en jättebra film. sen tog vi oss en biltur. min favorityssla. så härligt. speciellt när de är mörkt ute och man kan lyssna på bra musik.
på lördagen åkte vi ner till srtan vid 12, så färgde jag håret. tog ända tills efter 3. sen åkte jag och kerstn hit och fixade oss. och sen kom dom andra. blev en rolig kväll med roliga tjejer:D mycket dans. efter gick vi en sväng ner till Dawda också :) slutade med att jag sara och kerstin somnade ganska utslagna här hemma.
idag va jag först på stan med cecilia, natta, sara och kerstin. blev en kyckling sallad och idol tittning på coffee house. sen åkte jag natta och cicci till birsta och kikade runt!
ikväll har jag sett på film med mormor,. den som mamma och jag hyrde i fredags. sen såg jag mmormor och jossi på coyote ugly :)
ska gå och sova nu, för jag är jätte trött. men näsan lär ju inte släpppa igenom  någon luft som vanligt...


nothing compares to you

snart är det midnatt 00:00.. då blir jag rädd. så jag ska sitta och spela bubbles om precis 7 minutas, och inte alls tänka på spöken.. nu gör jag mig själv ännu mer rädd. för om de är något jag är rädd för och tror på, så är det spöken.. jag blir sur på dom som inte gör det. det är nog de enda jag är drupt troende i. eller nej, jag tror på ödet också och på livet efter döden. men jag är inte hinduism eller buddhism. och jag vet inte om jag tror på gud eller inte. han har inte gett mig något så där vidare tecken på att jag ska det än. ni vet, ett sånt där glädje och lycko tecken, när man bara känner att han finns. men nu ljög jag lite innan, för de finns en till sak som jag tror på ännu mer än spöken, och de är Bubbsan. Hon är my luckystar, fast hon är en hund.
Jag va trött för mer än en timme sen, tänkte lägga mig, men sen blev jag stoppad, av bubble shooter. jag blir beroende. mitt mål är att klara ut det. jag måste bara göra det. annars kommer jag aldrig kunna sluta spela det. fast de vill jag inte heller för den delen, för det är ju så himla kul.
såg på idol förut. tycker att dom flesta valen va bra. men att erika åkte ut, de va inte alls bra! också tyckte jag så sjukt synd om alexander. men vad hade han räknat med? att vunnit? nångång hade han ju åkt ut i vilket fall som helst, så då va de ju bra att han gjorde de nu och inte i final.. men visar ändå lite empati.

jag kommer inte kunna sova inatt. de rinner snor och jag har stopp i näsan fast jag sitter upp. hur kommer de då inte bli när jag lägger mig ner? jag kommer inte kunna andas normalt, med näsan, som man gör när man sover. jag kommer istället få andas med munnnen, bli jätte törstig hela tiden, dricka en massa vatten, drömma att jag kissar och tillslut kommer jag vakna av att jag ligger i någonting som känns varmt.. ett skummbad kankse. de kommer bli kiss i sängen,. vet inte hur jag ska lägga upp det här, så jag ska överleva natten. jag vill ju inte ens bada skummbad, för de ska jag ju göra imorn..
ska iaf börja med att borsta tänderna nu, sen ska jag kissa, LÄNGE, sen ska jag tänka på annat än kiss innan jag somnar.
nej men seriöst , så mår jag inte bra nu. jag är sjuk, på riktigt riktigt. de är ju inte meningen att man ska bli de när man har en rolig helg framför sig.. bakterierna måste ju kunna sköta en någorlunda planering iaf..
nu vill Bubbsan sova, så klart vi ska göra det!
det kommer inte bli någon träning på ego den här veckan. surt! men nästa vecka, då blir de träning plus att jag planerar att bli jättebrun också.
ösnakr att de va som förra året nu, att jag hade en venezuela resa att se framemot. alltså en underbar resa med underbara mammsen. vi hade jätte roligt!
men så är det inte i år..:( men jag har en göteborgs weekend att se framemot med mina två pinglor sara och kerstin, plus allla andra snäckor från malta! de ska ju bli kuligt värre.
men nej, nu ska jag sova.  måste iaf upp klockan 12 iomorrn, rätt tungt. vill kunna ligga kvar hur länge som helst och tjöta., men vissa saker måste ju ibland gå före.
jag vet att jag har sagt det här många gånger.. men på lördag ska jag färga håret! jag ska boka tid imorrn. det kommer nog bli ljusbrunt med mörka och ljusa/guldiga slingor. och förhoppningsvis kommer jag bli söt. jag längtar jätte mycket!
GODNATT
snygging i bil, visst?


just live your own life

ikväll är de en sjuk tjej som skriver i denna blogg. vet inte på vilket sätt ni tänker att jag är sjuk, kan ju uppfattas på många olika sätt. men just nu är jag sjuk, som när man har feber osv.. jag vaknade med världens uppsvullnaste ögon, som om jag hade grinat hela natten. hade inte ens fällt en enda tår. så då trodde jagatt de va att jag hade sovit djupt, för de hade jag också. men sen har de inte gått över på hela dagen. eller jo ögonen ( ögonlocken ) har sjunkit tillbaks till sin normala form. men jag har ont i hela ansiktet. kallas även bihålerna. de rinner snor och mitt huvud dunkar. men tur som jag har, är jag ju ledig imorrn:D eller nej jjusste, man får inte se de som en ledig dag,. för man ska jobba hemma, men jag ser de ändå som en ledig dag. så tänkte sova ganska länge, sen ta mig ner på stan för att fixa diverse things. sen kommmer mamma after work, och då ska vi ut och äta. och på kvällen ska vi bara ha en massa godis och en bra film. sjukt mysigt juuuuuu.
idag har de varit en skööööning dag i skolan. sen liten träff med tjejerna på stan för en snabbare planering av lördagen. 
efter de skulle mamma och jag till birsta för att kolla på skor till mig.. men de är de värsta jag vet. och idag va jag absiolut inte alls sugen på de. så halvvägs ut, kommer jag på att de nog inte va en sån bra idé. efersom att jag redan va på lite dåligt humör pga. av min huvudvärk. men vi bestämde oss för att åka och äta där iaf. väl där, när vi ska bestämma matställe och har gått emellan 2 st i 10 minuter, får jag en ångest attack för jag kunde inte välja ställe.. och vägrar vara kvar.. hahha. så himla stört. ville bara lägga mig ner och skrika. de va riktigt nära. så istället åkte vi ner till stan för att försöka hitta ett ställe där. men ingenting passsade sig för mig idag, så de blev biteline till slut.. nu mår jag illla.
ska gå och lägga mig uppe i soffan och se idol nu. de är inte så lätt att få en plats i den där soffan.. den är uppbokad av två paddor varje kväll.. men dom paddorna är och åker skidor i snöväder, så soffan är fri.
jag har några till rader jag vill skriva, men hinner inte nu.
det får bli sen.
hejs¨





vill ha sommmar och sol, men ändå snö och vinter


it's just how it is

 jag är tillbaka och jag har inte hunnit tagit några kort! I am so sorry. men tv:n fångade mig. fastnade vid idoool. brukar vanligtvis aldrig se de, men de är ju rätt kul ändå. bara att de är sjukt pinsamt för mig om inte vissa går vidare. man håller ju på skäms ihjäl där framför tv rutan.
imorgon är de då torsdag, och förhoppningsvis min sista skoldag innan helgen. vi ska ju kankse jobba fredag och lördag.. men är inte alls sugen på de nu. klart jag ställer uppp om vi ska de, för vem vill inte åka på klasssresa med en härlig klass och partajja! men skulle bli glad om vi slapp de den här veckan. jag är inte på topp om man säger så. är nog ganska slutkörd. så tänkte gå och sova snart. de är så skönt att sova och de blir inte mer spännande än så här ikväll. så är de.
nu säger jag godnatt och sover några sköna timmar!


vet du?!?!?!!? jag ringde Julian igår! - eeeeeeeh, nääääääeeeeeee. de gjorde jag ju inte..........

" Curstand, please ask me something about my weiner. " hahahahahhaha

a heart never lies

 har testat min nya kamera & så här blev resultatet.
idag har jag endast mått dåligt och haft ångest. har bara hatat mig själv hela dage. såna dagar är jobbiga, när man inte lyckas se en enda positiv sak med sig själv.. tur att jag är hemma nu och slipper visa mig för omvärlden.
efter skolan blev de en kyckling sallad på coffee house med sariiis och kerstin! mycket gott
hemma sen, hittade jag en väldigt efterlängtad nyckel och jag kan lova att de va en skön känsla!
ikväll tänkte jag fixa mig lite och knäppa en massa kort, haha. I brist på saker att göra..
Imorgon åker pappa & philip till Juvas. då blir de bara mamma och jag ända tills måndag. :D den tiden börjar och de blir faktiskt väldigt skönt. inte för att jag inte tycker om att ha dom hemma, men allt blir så mycket lättsammare när de bara är mamma och jag! hennes och min semester börjar då, fast egentligen är de deras. på lördag kommer mormor upp hit, så ska mamma och hon bo på hotell, så jag kan ha " girlsnight " här hemma. jag älskar min mamma. helt från hjärtat, så finns de ingen underbarare än henne. och nu menar jag ju inte bara de att hon låter mig få vara ensam hemma och göra en massa bus. jag menar henne i allmänhet. lovar, hon är den bästa som finns! jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, bra för att förklara vad hon betyder för mig. Men ord räcker faktiskt inte till.
hörs sen, och då har jag lite bilder att bjuda på!

:s

den här dagen är inte ens värd att skriva om.  visst, den va rolig. men så HIMLA ONÖDIGT. alltihopa. nu mår jag bara as illa. har sovit hela kvällen. skulle se the notebook, men somnade efter 2 minuter. ganska skönt. speciellt när man vaknade och trodde att man hade bråttom till skolan, sen kom man på att de va kväll.

vet inte riktigt vad jag ska skriva.. känner mig bara så sjukt pinsam så vill inte ens yttra mig här. ska gå och lägga mig och dricka en massa vatten. godnatt......

cause' you dont see me

ne ikväll hade jag svårt att slita mig från just det här stället.
jag vill verkligen bara skriva ut alla mina känslor här, men jag tror att jag hoppar de va? skullle bara bli krångligt. men de
skulle vara riktigt skönt. tror att jag ska börja skriva dagbok på kvällana. bara skruva ner alla sina känslor ochallt man känner. tänk va roligt att läsa när man blir några år äldre. då märker man alla misstag man gjorde och hur man egentligen skulle tänkt och ha betett sig. kanske skulle svaret på frågan finnas i den om några år. vem vet. kankse något att testa. jobbigt att behöva vänta så länge bara innan man får veta vad the big problem is och vad allt de här ska leda till och vara bra för.
när jag mår dåligt så intalar jag mig själv alltid att allt är meningen. liksom de är meningen att jag skriver de här nu. och då känns de så myckert bättre och lättare. för ur allting ont kommer någonting gott, right?
försöker verkligen att se livet från den ljusa sidan. men ibland tar den mörka över. det är då min bebis bubbsan alltid finns där. tänk vad mycket lättare hon har gjort allt och vad mycket hon har gjort för mig. I really believe in her! vet att ingen tar de seriöst, men de gör jag. och nej, jag är inte sinnessjuk.
ibland önskar jag att jag kunde stå emot lite mer och tänka på mig själv. vad mycket lättare allt hade varit då. men inte alls som jag vill. jag kan verkligen inte sluta, du har blivit som en drog för mig. jag är beroende av dig. nu låter jag som en desperat besatt galen tjej, men de är jag inte. det hela kommer inte sluta med att jag söker jobb hemma hos dig eller att jag ska köpa din bostad eller att jag sen dödar din kanin och kokar den i en kastrull eller att du hittar din hund sönder styckad av mig och sen att jag försöker döda din fru! tur för dig, att du varken har hund, kanin eller fru!
nej, jag ska fortsätta att göra allt på impuls och se vad livet ger. kommer aldrig glömma therese bergqvist's ord/råd till oss. de är ett citat jag kommer leva efter. så härlig tjej! jag vill bli som dig när jag blir stor TERRAN
nu ska jag lägga mig och ta igen lite sömn. funderar på om jag ska dra en rövare imorrn och börja halv 1 istället för halv 9. skulle sitta riktigt fint. återkommer mer om allt imorrgon.
godnatt

 

nu är jag här igen

yes, I am och jag har ont i halsen. imorse när jag gick upp för trappen höll jag på kräkas. kankse ett virus som har satt sig i mig
har många dagar att berätta för er om. vissa lite mer händelserika än andra. har inte ritkigt bestämt mig om jag ska ta den censurerade storyn eller den ocensurerade.
skriver nu iaf, sen får ni själva tänka ut vad jag kom fram till för svar på den frågan. en liten mini veckans kluring. om ni gissar rätt, får ni självklart veta alla dom smaskiga detaljerna sedan. face to face med moi!
jag går klockans håll, så jag börjar med
fredag:
tog mig en sovmorgon ( eftersom att fredag oftast är min lediga dag ) sen tog jag mig ner på stan! kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad jag gjorde där.. men antar att jag träffade lite friends och kanske tog mig en fika. på kvällen åkte jag till sara cengis. där fixade sig några medans andra drack. sen umgicks vi bara och hade de lite trevlans dårå. speciellt jag, eftersom mitt intag som man gör genom halsen kanske blev lite för mycket, eller kanske inte. blev iallafall en liten rolig filur av mig . sen gick vi en snabbis till hennes granne och kikade in medans vi väntade på bussen. lite mysko fest va de. va hos någon johan. där jag först låg avdäckad i en säng, sen ställde mig upp och körde en dansshow som innehöll bland annat breakdance och lorenzodans.... HAHA. lite kuligt i efterhand, kanske då med i försej. vad vet jag? precis ingenting om just det! sen satt jag mest i trappuppgången och deppade hahaha.
lite senare tog vi en promenad ner till stan. jag och kerstin tog en snabbis upp till jonas hotellrum och hälsade på han och hans vänner. sen blev de hemgång, hem till sara. efetr lite händelser somnade jag halv 6 i hennes fotölj. vaknade sedan och förflyttade mig till hennes säng. sov, var vaken en timme mellan halv 9-halv 10 och sedan sov jag i soffan. stabil sömn den natten/morgonen.
lördag: vaknade upp hos sara. tog mig på kläder och sen tog vi bussen ner till stan. där lunchade jag på coffee house med sara, kerstin, nathalie, angelica, jossi och cicci. tog mig hem och började fixa mig igen. sen åkte jag till angelica. där va de lite folk och vi förfestade litegranna. sen va vi en karavan som tog bussen ner till stan. sen skildes vi åt. vi tjejer gick iaf till, tangis kompis, men vände i hallen. kände oss inte hemma där. så då istället gick vi till östermalm till en fest. de va mycke folk där, men inte alls drag. no musik liksom. så vi vände där också. gick ner på stan sen åkte jag hem. somnade och vaknade sedan igen... mer fakta om den kvällen får ni inte
på söndagen såg jag på film här med jossi nathalie och cicci. en rktigt dålig film haha. se den inte. den heter " sorority boys " den är inte värd er
idag har jag varit i skolan hela dagen. sen tog jag mig till ego med mina klackadojjor som har odlat blåsor under mina fötter, så nu e de inte skönt att ha dom på sig mera. men de har de aldrig varit. de är nog ganska mycket gooodbajs till dom
men blev ingen träning på ego. sa bara hej till sara och sen kom jag på att jag inte skulle träna eftersom att min hals brännnnnnner. de brinner innuti mig. hann med ett nödvändigt ärende på stan idag efter rundturen på  bibblan med skolan. de är ju bättre försent än aldrig liksom

nu har jag berättat ganska genomgående men ändå censurerat om min helg
nu skajag äta upp min goda kycklingklubba
jag och mamma hämtade kameran idag:d den gick inte att laga så vi fick en ny. äntligen kan jag ta lite bilder igen.
nu saknar jag pizza slajjsarna i malta och allt i malta och alla från malta :(:(:( åhhhhhh,TAKE ME BACK! snart är de reunion iaf
 underbara malta

 fredags hos sara


 lördags hos angelica
byebye


19:28

heej. ska precis åka till angelica för lite fest. kännner på mig att den här kvällen kommer bli rolig!!!
om man ska besrkiva gårdagen med ett ord, blir det nog pinsamt! haha. men de va kul ocksp. blev nog lite för mkt av de goda kanske.
kvällen började iaf hos sara och slutade hos sara. kan skriva litemer inveckölat imorrn eller inatt.byebye


22:46



börjar inlägget med en bild. genast lite roligare..
det är torsdag kväll, jag har ingenting att göra, men jag känner sådan lättnad. jag är ledig imorrn, får alltså sova. de underbaraste som finns. blir nog en sväng på stan sen, efter matte pluggningen.
kvällen är lite oklar än så länge.. men vi har vissa planes.
funderar på om jag ska fixa en film och se den. men vet inte vilken. hittade en bra igår som hette sorority boys, men de blev nåt fel när den hade kommit upp till 93.7 %...

ikväll är jag på riktigt depphumör =((

tänker inte fortsätta skriva nu. ska istället lägga mig och se på en film och sova. lyssna på grinlåtar.
godnatt














please come back
I will hold my arms aound you
feel your heartbeat, beside mine..
tears are falling down, falling from my eyes..

bjooopppi

hahah inte lite less man blev i morse när man precis hade pinat sig upp och vaknat till. då va klockan halv 8. och jag hade ställt klockan på halv 7, men snooosade lite, men tillslut tänkte jag att nej nu måste jag skynda mig. väl vid frukosten så ringer jag tuttan för att höra när vi ska mötas. då svarar en trött tutta som ligger och sover... då visar det sig att vi börjar 10:50 istället för 08:30................. sen kunde jag inte lägga mig och sova igen för då skulle jag vara tvungen att behlva klíva upp ännu en gång och det är de jobbigaste jag vet. jobbigt att leva med vetskapen hela dagen om att man vet att man kunde ha sovit till 09:50 istället för 06:30....


nu är jag i skolan. har haft engelska sen lunch och ätit chokladbollar.
nu har vi gjort intrång i bamse's klassrum. så nu sitter vi här längst bak. ska se om Kee Youn upptäcker oss

 me and my grandmotherS
lite av halva mitt ansikte och sen tuttan
sen en bild på huvupersonen i fråga

igår så tränade jag på lunchen/idrotten, så sen så orkade inte jag träna en gång till. så då fikade jag med malin efter skolan, sen kom jack och sofia. sen va jag med sara och kerstin :) vi åkte till birsta med mamma. jag köpte en skjorta och 2 parfymer. sen såg jag min drömmkille. måste ha
nu har vi samhälle i 2 och en halvtimme. nästan en timme har gått. vi får sitta vart vi vill oóch jobba med en fråga typ en gång i halvtimmen. så nu sitter jag och kelar med datorn
etfer de är slut då, då ska jag gå och träna på egooooooo. I love ego
och ikväll vill jag ju göra något kul... it never happends like I will
nu ska jag leka vidare
uppdaterar nog snart igen. ni vet de är ju svårt att hålla sig borta härifrån när man känner hur fingrarna bara dras till knapparna som skriver på blogg.se och helt plötsligt är man där utan att man vet det. de är som när mammas bil alltid körde till ett ställe när vi va ute och åkte utan att hon tänkte på att hon åkte dit. sen va vi ju där, och glada blev vi ju för det ..
tur att bilen har programerats om. skulle inte uppskátta att den åkte dit längre ,
de är nog ingen riktig engelska lektion dom har här nu, dom sitter och pratar om MÄN i sexiga stringkallingar. och vipps, så är lektionen gone. så blev de för oss i morse, och de va ju bra
puss då


cause you dont see me

This is the place where I sit

This is the part where I love you too much

This is as hard as it gets

Cause I'm getting tired of pretending I'm tough

This is the place in my heart

This is the place where I'm falling apart

Isn't this just where we met

And is this the last chance that I'll ever get

I wish I was lonely

Instead of just only

Crystal and see-through

And not enough to you

Cause you don't see me

And you don't need me

And you don't love me

The way I wish you would

den här låten påminnner bara om dig och alla jobbiga kvällar/nätter... de börjar komma tillbaks. får upp så många tankar som jag alltid tänkte förut. kommer till och med ihåg dofter jag kände just då
kommer ihåg hur jag alltid låg och stor grinade och lyssnade på den här låten och " Per Ohlsson . friend like you "
de är lika jobbigt nu, om inte mer. men jag orkar inte grina. ingenting blir bättre av det .. =(( önskar bara att de kunde vara som förut, fast de sårade..
 it feels just like that. det gör ont i hjärtat när jag tänker på dig


10:30

http://crackfashion.devote.se/
kanske sundsvalls bästa modeblogg. jag får sådan inspration av den. dom uppdaterar inte så ofta pågrund av att dom inte har bestämt sig om dom ska ha kvar den eller inte. dom får dålig backup av allmänheten. men när dom väl skriver, så vill man verkligen bara ha allt dom skriver. Jag är helt besatt av den bloggen. Kär är ordet!

nu har vi bara en lektion kvar. matte va de. sen har vi egentligen idrott och data efter lunch. men på idrotten blir det ego och daniel är magsjuk så då blir de ingen data. så då blir de en lång stund på ego:D mycket nice. känner mig ganska taggad nu liksom. inför allting. nu har vi kommit fram till att det inte blir klassfest ihelgen. det blir för kort tid till att planera.
och nu kommer inte malin och carro upp nästa helg för carro har handboll :(:(:(, de e sååååå synd :(
ska dra nu yao. till soffan och se på " pledge this "
hare bra.

cocosbollskletning, underbart!
nu har vi matte med farzad. har börjat tycka att han är en snäll prick


22:33

nej nu är de ju snart fredag igen. kanske lite fel forumulerat med att börja med ett nej. för de är verkligen inte ett nej. mer ett super ja.  alla tummar upp för fredagar ju! imorrn kväll tänker jag slita med matten så jag slipper fredagen:D
har lite svårt att få fingrarna i styr på tangent bordet,.. va faktiskt riktigt svårt att skriva..
såg nyss på en jätte bra serie som började ikväll. anna wern - en främmande fågel heter den. spännande och läskig. något som kommer följas varje tisdags kväll klockan 21.00 på fouran
idag har jag varit en duktig flicka som har tränat. jag körde nästan slut på mig själv
och imorrn blir de nog dubbelpass eftersom vi inte har någonstans att ha idrott än, så får man gå på ego om man har kort:d ( även om man inte har kort i veckan eftersom att de är fri vecka ) och sen blir de ett pass efter skolan också
de e skööönt att komma igång med träningen igen. även om man går dit med ångest och tror att man inte kommer orka någonting, kämpar sig igenom med tårarna nästan utanför ögonen, så är de så skönt efteråt. okej... de där va lite överdriv. så hårt tränar jag inte. men de kommer, jag lovar. i höstas/vintras körde jag riktigt hårt ett tag. men de känns att de har blivit rätt mycket festande så här på vårkanten och nada träning på hela sommaren. då går pulsen upp i varv efter minsta ansträgning.
ikväll är jag så oooooootroligt trött. så jag ska nog lägga mig och sova nu. eller först måste jag sätta mig vid andra datorn och göra klart en svenska grejj så jag äntligen kan skicka in den. bättre sent än aldrig. hoppas de funkar på gymnasiet också

mina fingrar på den högra handen måste ha fått nåt fel! jag känner mig utvecklingsstörd och dom hänger inte med :s
nu ska jag skriva lite om blondinskämt mm.. de har råkat förekomma  ganska mycket i skolan. ska inte peka ut någon, men jag fattar inte vad han menar ibland.. de första man skriver på tavlan på en engelska lektion är väl inte: yes of course I like you! I'm blonde! jag menar, vad har de med engelska att göra? visst det står på engelska, men de va inte de personen i fråga skrev de för. jag tar inte åt mig, men tycker det är lite konsigt bara. 
folk har en annan syn på blondiner och brunetter och dömer oftast ut en blondin med att vara dum ( i huvet ) innan hon ens har öppnat munnen. och det är inte killar. det gäller alltid bara tjej-blondiner. och jag fattar inte varför. för vem är så dum så dom tror att tjejens IQ sitter i hårfärgen:S? de är ju nästintill omöjligt. de har bara blivit något gammalt som håller i sig ännu. säkert någon som blev dumpad av en blondin som kom på det hela. de får ju blondiner att tro att dom är dum, därför blir vissa det för dom tror på det själv. dom är liksom inlärd med det. de är samma sak som när man får höra tex: du är värdelös, flera gånger. tillslut har hjärnan ställt in sig på det och man tror att man själv är det. så underskatta inte blondiner. osmartheten är inte deras fel, de är er andras fel, som intalar dom att dom är osmarta! men de är kul. jag skrattar jämt åt blondinskämt.
jag ska bjuda på några blondinskämt, för jag är en stolt blondin. Det här har ingenting med att jag vill färga håret brunt. Det vill jag endast göra för att se om jag passar i det, för omväxlingensskull och för att jag tror att mitt hår kommer se mindre slitet ut då. anledningen till att jag aldrig vågar färga är att jag trivs så bra som blondin, och skulle helt enkelt sakna att vara det.
men här kommer det efterlängtade:

Vad döper blondinen sitt randiga zebra-mjukisdjur?
-Pricken

Hur gör blondiner "moonwalk"?
-Drar ner trosorna och drar baken längs golvet


Har du hört om den lesbiska blondinen?
-Hon kunde inte sluta vara med män


Vad är det för likhet melllan tofflor och blondiner?
-De är sköna att sätta på när man är hemma men inget man går ut med



Vad säger man för att få en blondin i säng?
-Hej!



 

Varför knyter blondiner inte sina skor?
-För att få av skorna fort om dom behöver räkna till mer än 10


Vad säger blondinen när hon föder barn?
-Jag hoppas verkligen det är mitt

 
nu ska jossan ( - aaa, den blonda jossan! - jaha) sova
puss och godnatt


electric chock


det här är en bild på mig och mina tjejer som jag tycker jätte mycket om. all kärlek till er

nu har vi hunnit varit på charm och ätit till mig. sen gick vi hit för att äta för jossi. de va de äckligaste jag någonsin sett, hon högg in i sina kycklingklubbor och slurpade i sig en stor lång sena, som va fylld med blåa och röda blodtrådar. det hängde på hennes läpp.. sen spottade hon ett riskorn på mig när hon pratade. sen resten av alla riskorn som va i hennes mun hamnade på golvet....... tuttan är mysig idag
nu börjar vi om 45 minuter. de är så avslappnande när man har break och kan sitta i soffan och vara inne på datorn. man blir en riktig datanörd. de är de enda man gör hela dagarna. sen när man kommer hem är de de enda man gör då med. tur att helgerna består av lite annat skoj!
nu ska expidition destroid börja. hoppas det lyckas för allas bästa och specieltl för en persons bästa. vet inte hur de hela ska gå till väga meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

dagens:

låt:
attention al lupo - lucio dalla
äckligaste: tuttan
sötaste: en katt jag såg
intressantaste: alla karnivaler som hoppade runt på stan
mysigaste: när en hund slickade på mig
roligaste: cacao-creme
godaste: min tacotallrik
måste: träna
vill: ha något mellan fem och sju
soffpotäta: jag och alla andra
frisyr: utsläppt med luggen upp satt åt sidan
klädsel: jeans, svart linne, blå/vit france tröjja och svart jacka
smink: foundation, rouge, ögonbrynspenna och mascara
planer: skolan, träna, the notebook och mitt emellan allt de där ska jag duscha och äta och allt de där nödvändiga

nu ska jag kolla runt på snygga clothes. ser att tuttan bredvid är inne på 4everyoung och dom har skitnsygga kläder
ssses då


cacao-creme cup

hahah tjenaaaaaa-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aaa
nu är jag i skolan. jag och jossi har haft franska en timme, så nu har vi 2 och en halvtimme kvar att busa på innan nästa lektion börjar. vi sitter uppe på fyran. så samlade jag ihop mina sista pengar jag hade i plånboken, så det blev 5 kr. överlycklig var jag över att få en cacao creme ur maskinen. så jag stoppar i mina peningar och står och väntar. sen börjar det spruta ut choklad som till slut hamnar på väggen och golvet.... där flög min choklad förbi. de va nog de mest genomtänka jag gjort..., efter lite städning av nasse jossan har då jossi febrilt letat igenom sin plånbok och utbrister: åhhhh, jag har 5 kronor. då kan jag köpamig en varm choklad ;)
då kommer jag på den smarta idén: du är skyldig mig åtta kronor, så de är jag som kan köpa en ;)
tillslut stoppar jag i miina nykommna pengar och får min cacao creme. då låter jag jossi smaka. och vet ni vad hon gör då. hon snorar i min koppppp. fuck you jossiepossie

idag ska jag äta lunch på charm. jag ska unna mig en tacotallrik. de ska ju kanske bl i ganska gott. de ska jag äta om en timma ungefär.


en bild på slagshjältarna

btw, som alla koola barn skulle ha sagt. igår, blev det inte som planerat. jag kom ut ur duschen för sent pga. vissa omständigheter. så de blev ingen film med Simaaaaaan Och Tuttan. jag satt i min emsamhet och laddade hem " The notebook " , sedan såg jag den efter många överläggningar och grät en skvättt. or two
idag after school, vilken är klockan 4, ska jag träna med mina bästa vänninnor. sen ska vi gå hem till mig och se the notebook igen. snäll jag är som ställer upp på att se den två dagar i rad plus riskerar att få en virusattack på datorn.
nu känner jag att jag har bränt tungan.... känns som en räv som fått rabies + parat sig med en panda. alltså väldig hett.

i helgen, om de inte blir party då,  då dör jag och jag gör det.
nu ska jag måla väggarna och sen dansa. sen ska jag klä ut mig till en clown och gå på stan och dela ut balllonger.... WERY FUNNY!!! =D
PUSSSSSSSSSSPUSSSSSSSSSSSSSSSSSPUSSSSSSSSSSSSSSPUSSSSSSSSSSSSSSSSSPUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
/ en desperat 16åring.................................,.


19:44

nu har jag hittat en ny favvoooo låt, som jag kommer spela sönder i kansek 1-2 veckor, sen glomma bort den. den här gången heter den i alla fall " attention al lupo " och sjungs av Lucio Dalla. den är italiensk
http://www.youtube.com/watch?v=GdthX65CMp4 där har ni en perfekt version av den
träningen gick i alla fall bra. trodde de inte alls skulle gå. för på vägen dit hade jag så ont i magen.. usch
nu ska jag duscha. sen ska jag se film med jossi och simon, vi ska se " Don't mess with Zohan " den e very funny.

duschen kallar på mig. vattnet bara sprutar upp i taket... eller ?
puss hejdå

saknar er!!!!


16:09

tjoooooooBAAAAAAAAAAAAAAAAH!
nu är skoldagen slut. vi har nyss planerat lite saker inom festgruppen och de kommer bli grymt*:D
ska till ego nu med kerstin och jossi. vi ska ta död på oss själva.
hörs nä'r jag kommer hem. då blir de ett långt inhållsrikt inlägg
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


22:30

jaha, då sitter man här uppe i köket. en tråkig och kall höst kväll och försöker plugga. jag bara hoppas innerligt på att jag ska få någonting att göra, så jag har en ursäkt att komma härifrån. har verlligen kört fast. men de är inte så lätt när man inte har varit med på någon genomgång och inte räknat matte på kanske tre månader. de är ju som borta med vinden.
jag tänkte roa mig med en lista. ska se om jag hittar någon rolig, som kan ta upp lite av min tid.
jag lyssnar på italiensk musik och de måste ju vara de finaste som finns. de är underbart. de väcker så många känslor på något sätt

Utseende:
Hårfärg: jag är blond, än så länge
Ögonfärg: blåa, än så länge de med
Längd:  1.66
Skostorlek: 39
Ålder: 16

Kärlek:
Har du en kille just nu? nej
Gillar du någon? de kankse man kan kalla de
Vem? that's not official
Tillåter du din kille röra vid dig? jaja 
Överallt? ja
Har du haft sex? ja
Hur många har du haft sex med? take a guess
Har du haft många förhållande? zero


Smak & Stil:
Vad har du på dig? udnerkläder, adidasbyxor, rosa t-shirt och strumpor
Hur ser dina trosor ut? rosa och vita spets
Har du någon bh? nej, jag tycker att de är sötare utan ju
Hur ser den ut? har ju ingen sa jag
Har du bytt stil någon gång? jag har trott de själv ..
Vem är din förebild? therese bergqvist


Bad Days:
Har du varit full? de har ju faktiskt hänt
har du däckat? nja jag vet inte om de är rätt ord
Har du haft sex på fyllan? ja
Har du rökt? ja
Har du snusat ? ja, men aldrig mer. usch
Har du gjort något olagligt? badgirl


pluggningen gick inge vidare ikväll ..
klarar inte av att hålla ögonen uppe längre, så nu ska jag sova. fast jag hataar att lägga mig på vardagar, för då vet jag att måste upp dagen efter, och att jag kommer må så dåligt, ha de så jobbigt och vara helt medvetslös.
godnatt


sunday, bloody sunday

neeeeeeeeejjjjjjjj, nu är de söndag igen-. jag har 60 tal i matte att göra. jag tcker att de är jätte svårt i år. :/ kankse måste ta extra lektioner, synd bara att de är med Farzad och inte Daniel. för om de va de, hade jag lätt gjort de! ;) han är ju lite små fresch så där;D

igår fick jag träffa Mattis litgranna, men han va sjuk den lillen, så han va inteså glad. men han pussa lite på han iallafall. sen blev de inte riktigt som tänkt.. vi skulle på lagfest ( jag jossi kerstin och sara ) men sen hade dom ingen lokal längre. så då gick vi med nathalie cecilia och sara, till Daoda i stan och festade. blev mest prat och lite dans. ganska skön kväll!
sen gick/rullade jag kerstin och sara hem hit och sov.
har börjat vakna så tidigt på mornarna nuförtiden. de e ju rätt bra. fast idag hade de inte spelat sån stor roll, fölr jag har verkligen inte gjort någonting.
nu ska jag sätta mig och göra dom där talen. de finns facit, så de kan gå snabbt om jag vill! sen ska jag duscha och ikväll får vi se vad de blir =)) jag är så sugen på bio, men tror inte de blir så. får kankse bli nästa helg.


alltid roligt med bilder i inläggen. den här bilden är iallafall från i Spanien i sommras. =))
skriver innan jag lägger mig ikväll!
ha de fint -v-


lördag

är det idag:D
igår var de fredag. skolan en stund. och tro de eller ej, men jag satt kvar 3 timmar extra på skolan. pluggade inte, men vi satt där i sofforna coh pratade:D älskar skolan. haha. sen på kvällen såg vi på film här. jag, sariiis, kerstin, sara, eva, sofia, jack och crippe. sen sov sara här :)
idag har jag varit på stan och lunchat med sara, sariiis, jossi, nathalie och cecilia =)) vi åt på coffee house, mycket gott. blev en kyckling&curry macka och en soft ice drink!
snart kommer bamse hit och våra gäster. så ska ta hand lite om bebisen + äta. sen kommr jossi och sariiis också. så ska vi fixa oss. sen ska vi på partajj :D mycket roligt.
nu ska jag lägga in lite bilder till datorn. sen ska jag fixa mig själv :)
ha en rolig kväll! puss

tomtar i vintras

canot paddling haha


10:37

ny dag. innebär fredag just idag. jag har nyss gått en liten runda ner mot stan.. trodde att jag började tidiggare än jag gjorde. men jossi sa att, så va de inte. blev till att vända
idag mår jag illa. känns som att sitter ett lös kokt ägg i halsen som bara vill upp..
nu ska jag til skola i 1 eller 2 tmmar. ska jobba matte och sen får jag se om jag gör något mer.
efter det så ska jag på stan och ta en fika med min lilla sariiis. det är de som är bestämt. sen skulle jag tro att dom andra hänger på också!
ikväll då! antingnen ska jag på fest. men de verkar itne som att någon är så festsugen. så de kanske blir en mysig hemma kväll. imorrn då ska jag iallafall festa! om de blir som de låter, kommer de bli riktigt nice. får hoppas på de då.

jag skrev halva de här inlägget hemma och sparade på utkast. så nu är jag i skolan. harr nyss varit ner på donken en sväng.. men nu är jag tillbaka. slutar om  en halvtimme ungefär. jag försöker plugga matte, men man har glömt allt under sommaren, så de e ganska svårt
.
so many kisses, so many tastes

19:42

nu har jag kommit hem eftr den här otroligt inte jobbiga skoldagen. även fast vi går ända från halv 9 - 4 varje dag, är de inte jobbigt alls. jag trivs så himla bra. har en jätte bra klass och min mentor daniel är den bästa som finns;D har aldrig tyckt om skolan så mycket. de är liksom inte ens betungande att gå dit.
drack lite saft¨på "afrikanen" efter skolan, sen åkte jag hem.
jag har nyss duschat. så nu sitte jag här och undrar vad jag ska göra med kvällen. jag vill vara med någon mysig kille och se på en film och bara ha de skönt.. önskar man hade någon sån..
just nu är jag väldigt less på mig själv. speciellt på MITT HÅR, som ni kankse vet.

pusss från mig

14:13

den där hårfärgen har jag faktiskt också funderat på! de är är jag har jossis löshår.  vet inte hur jag ska göra nu.. svårt beslut. de hade varit så mycket enklare om jag visste att jag kunde färga tillbaka till blondt när jag ville.. men de kan jag ju inte. det sliter alldes för mycket. men det är när jag känenr just som jag gör nu, jag borde gå till frisören och färga på en gång innan jag ändrar mig. man ska itne tänka så mycket. jag vet att jag kommer nog passa i  brunt. men jag är rädd att jag kommer sakna att vara blond. har ju liksom alltid varit det.
men  jag behöver ju inte göra så mörkt hår. kan ju liksom göra någon mellan färg.
jag får se hur det blir. ska i allafall gå och höra på lite olika ställen vad jag skulle passa i :) om någon har något förslag, så kommentera gärna!
nu ska jag göra ekonomifrågor.
puss

09:22

heeeeej. :D
jag har börjat skriva inlägg lite ofta kanske.. men jag har börjat tyckt att de e e jätte funny
.
sån där hårfärg vill jag ha!!! men vet inte om jag vågar
nu slutar vi om 8 min. då har vi rast ända tils 10:50.
då blir de ettt till lite längre inlägg..

08:01

då va de morgon och jag är redo och klar inför skolan. hhahaha
ska gå om 10 minuter. ska träffa den större delen av trion i parken! lite old times, ungefär
jag har fått veta att jag kommer behöva plugga 65 tal i helgen , i matte.... och jagmåste gå imorrn mellan 9-12 ändå.. surt
imorn ska jag ut och äta med famiiiliiien. sen ska jag på fest. kuligt värre!!!
nu på morgonen har jag lyssnat på världens mysigast och bebigaste låt. man ka riktigt tänka sig kerstin som liten sitta och sjunga " luciiiiiii " och hålla sin låtsas hund i ett koppel. hihiih gulligt . de va hennes favoritsång när hon va liten. han som sjunger den här låten både låter och ser ut som en tjej. och de va kerstins drömkille då.
nee nu ska jag gå!
men måste först bara få säga: jag har alltid velat äta en gås..
idag ska jag försöka ta lite bilder i skolan så de kommer upp någonting nytt här snart
PusssssaaaHhHhh dååååååååååååå
jjusste, jag har fortfarande ONT I HUVUDET

22:07


Vi ser ju rätt smart ut på den här bilden väll?


Nu är det snart läggdags, för imorn ska jag upp till skolan hade jag tänkt. även om de känns som att någon har installerat en sprakande databas i pannan på mig. ska försöka hitta någonstans hur man avinstallerar den.
ikväll har det inte blivit mycket film. istället har jag och philip suttiit brevid varandra i köket som två nördar och lanat. vi spelade bubble shooter och han vann alla gånger... undra om de finns någonting som jag är riktigt bra på? jag kommer ihåg när jag och nathalie diskuterade det. och vi kom fram till att vi har ingen speciell gift, alltså någonting som vi är sådär bra på. som vissa tex. har ju fotboll eller någon annan sport, vissa har uber långa naglar, vissa kan sjunga bra, vissa kan stoppa benen framför ansiktet osv.. vi kan ingenting sånt..

nu ska jag berätta en sak för er. jag ska berätta vad som gör mig riktigt sur..:
när jag är sjuk, sen pratar jag med någon på msn eller telefon. också frågar den: vad har du för sjukdom? på vilket sätt är du sjuk? och då säger jag: jag har feber. då säger dom: jaha, vad har du då? jag: nej jag har inte tagit tempen.. dom/den: nehe... men då kan du ju inte veta att du är sjuk

haha no big deal liksom, men jag blir verkligen lätt irriterad på det! så passa er ( de har inte hänt mig nu, va ett tag sen sist )

nu ska jag berätta en till sak! jag ska berätta den bästa känslan som finns ( förutom lycklig kärlek ). i alla fall, det är när man är med en söt bebis ( alla bebisar är söta ) så när man är med en bebis. och sen kollar den på en, och sen räcker den upp armarna och skrattar. då vill dom att man ska lyfta upp dom. åhhhhhh, de är de bästa jag vet! fast de är väldigt sällsynt.. för oftast när jag går på stan och ser en bebis, så går jag fram till den och leker/töntar mig med den, sen tar jag på den. klappar den på kinerna och tar den på tårna och sånt där.. till en början tycker dom att det är kul men sen börjar han/hon oftast skrika... de är ju tråkigt. för jag ÄLSKAR alla bebisar.
när jag va i spanien i sommras. så hade jag druckit lite en kväll. sen kom vi på ett jätte fint hotell. där såg jag en bebis som va med sin pappa och storebror, då gick jag fram och försökte leka med den. men den bara vände och ignorerade mig. men jag gav inte upp. och tilslut säger pappan: live him alone!!! he wants to be alone!!!
......

ett hår inlägg

åhhhhhhhhh
jag saknar mitt hår...
varför klippte jag mig
jag skiter i om det är slitet
mycket hellre de än att de ska se ut så här
nu är de ju bara ett tunnt litet rått bo
och nu lägger till och med jag märke till att det är slitet
och det har jag aldrig gjort förut

nu ska jag lägga upp en bild på mitt gamla hår.......:'(
de e också en sak som kan få mig attg börja grina och få ångest'
I WANT MY HAIR BACK
fast det va kanske ett halvår sen jag klippte mig nu
eller nej de va de inte
de va några månader sen
mend det växer aldrig ut
det blir bara kortare och kortare
nej,. nu ska jag börja ta hand om mitt hår mer
och jag ska till stockholm och köpa mer löshår
och jag ska färga mitt hår brunt
eller så ska jag göra bruna slingor
nånting måste iallafall göras !!!!!!!!!!!!!!
de håret saknar jag. där hade jag inte löshår
 det här är med löshår! visst det gillar jag också. men de ser inte ut så längre. för nu är mitt löshår så slitet och mycket kortare

jag behöver en REJÄÄÄÄÄL MAKEOVER!
någon som har några skönhetstips att dela med sig av?
puss

15:48

jaha.. de enda jag gör är att se på film! nu har vi sett några skärgårdsdoktorn avsnitt och nu ser vi på " Bare Bea " . en norsk film som handlar om sex. just nu har dom de på en toalett på en flygplats. jag är lite aviiiiiiiis
jag har ont i huvet och håller på att sprängas. ser nog ut som en tomat.. känns som att det har blivit värre.
jag vill träna. bara ut och springa i regnet. fast det regnar inte, men om de skulle regna.
i helgen, då ska jag festa! riktigt festa! och det ska bli som tänkt. dom tiderna ska göra comeback! life is a party

sista helgen i september, kommer förhoppningsvis malin, carro, pemmsan och kerstin och bor hos mig. hoppas verkligen det blir så! FÖR JAG SAKNAR ER
den 25:e Oktokber är det reunion i Göteborg. de är bara över en lördag kväll. men jag och kerstin ska dit från torsdag-söndag. och vi ska ta sariiis med:D en weekend i göteborg med mina babes. hur kul som helst! jag längtar

faktiskt så börjar jag se framemot vintern lite nu. speciellt åre. nyår i åre och åre med malta folk i anna's stuga och en massa mer åre!!!!!
jag känner mig ganska laddad inför allt just nu. sen vilar man en sekund och känner hur de strålar i hela pannan.. mysig känsla...
¨
jag har hunnit med att grina en skvätt idag också. de va så här att jag satt här med philip i soffan. sen läser jag någonstans att jorden ska gå under idag (?) jag fick såklart panik, sen tog vi reda lite mer om det. och sen började jag grina och satt och va livrädd i kanske en halvtimme.. kusen gjorde så att jag blev lite mer påläst och nu känns de som att de finns mer hopp om att vi ska överleva.. I hope we survive. I don't want to die............


jag kan inte hitta hålet........... hahhaha


räkna med ett till inlägg om en liten stund. har ju ingenting att göra

10:42

även idag ligger jag hemma och är sjuk. idag tog jag mig ingen sovmorgon, istället skrev jag två personliga brev i svenskan. så nu är jag nästan klar med det. det jag skulel tro att jag ligger efter i väldigt mycket är matten.. hoppas jag inte behöver gå till skolan på fredag bara för det.. då jobbar jag faktiskt hellre med det på söndag.
nu ligger jag och philip här uppe i soffan. idag är det han som är hemma, inte mamma. vi har nyss sett på noll tollerans. jag hann se nästan hela aquamarine också, innan datorn ficki sig ett spratt och det började ploppa upp en massa konstiga rutor. jag tog bort mina filmer från datorn snabbt. jag tänker inte riskera att få virus igen!
min förra dator är inne på lagning nu, så jag ska kunna ta ut alla mina bilder därifrån. men såklart va ju pappa smart och hade sagt till den där killen att han skulle rensa datorn.... så hoppas han inte har hunnit gjort det. då är bildena helt borta. och jag vill verkligen ha dom! alla venezuela bilder och alla gamla minnen liksom, ingenting man vill förlora!
snart kommer  mamma hempå lunch. jag misstänker att hon kommer köpa hem någon god mat till oss då. vad ska man hoppas på? kanske Mc.Donalds eller kinamat. kina mat vore godast

jag har iallafall hittat väldigt bra filmer. igår kväll såg jag " clueless " & " it's a boy girl thing ", två jätte bra filmer! speciellt den sista!
nu ska jag lägga mig och sova, för så fort jag stänger ögonen somnar jag
godnatt

sjukling

nu va det 4 dagar sen sist.. jag har hunnit blivit siick. så idag och igår låg/ligger jag hemma uppe i soffan coh ser på skärgårdsdoktorn, mamma är också hemma för hon är också sjuk. en aning sjukare än mig...
nu ska vi åka och handla mat..
igår laddade jag hem en jättebra tjejfilm, den heter aquamarine. as bra. också sg¨jag what happens in vegas.
har inte så mycket roligt för mig just nu . kan ju berätta lite om helgen.
ii fredags så va jag med kerstin, vi satt bara vid datorn/såg på film. och i lördags så köpte jag först en ny mobil. de blev en svart denna gång. jag tycker om den. sen på kvällen så var jag med kerstin och jossii. vi åkte till sidsjön till någon fest. men jag och ketrstin begav oss ganska snabbt därifrån. de va inte direkt något drag där och inte vad vi tänkt oss. så vi tog en prommenix ner till stan och mötte cecilia och sara. sen gick vi till en " förfest " hos någon johan. så där va vi hela kvällen. satt bara och spelade kort och drack, och lite dans blev det iallafall. sen åkte jag och kerstin hem och däckade med kläderna och lamporna på. det har börjat blivit en tradition nu.
nu ska jag klä på mig.
skriver sen

11:44

idag är de fredag, och de innebär att jag är ledig:D inte varje fredag, men dom flesta. de är bara om man ligger efter i något man måste vara där på fredagar! jag klev upp för en timme sen, satte mig vid tv:n coh åt frukost. nu ligger jag framför tv:n igen med täcke. as mysigt. ser på skärgårdsdoktorn. och sällskap har jag, av en sjukling till mamma. känns så konstigt när hon är sjjuk, för hon är alltid uppe och springer runt i huset annars och gör allt som kan göras, även om de inte behöver göras. nu bara yrar hon på nätterna om att jag är uppe och springer och sitter på toaletten hela natten. hahaha
idag ska jag ner på stan. ska förbi skolan och lämna in ett papper också. sen ska jag fixa lite andra nödvändiga saker. får se vad vi hittar på ikväll. har faktiskt ingen aning.
igår kväll såg jag på film här med kerstin jossi och nathalie! mamma hade tipsat om en film, så vi såg den! " farlig förbindelse ". en riktigt sjuk och otäck film. men de är värd att se, för den va bra!
nu ska jag fortsätta se tv, sen hoppa i duschen.

jag har alltid varit orolig och vetat att nångång skulle de bli just så här..

23:26

jag läste nyss en blogg. sen efter de bara rann tårarna.. i bloggen stog de om hur dåligt den personen mådde och hur den har förändrats. fast det stog inte men de vet jag för de va en av mina bästa vänner's blogg. om man nu kan kalla oss " bästa vänner " längre vet jag inte. men för mig kommer du alltid att vara en bästa vän. du ska bara veta hur mycket jag saknar allt. jag saknar dig, ditt gamla jag.. de är verkligen jobbigt att se hur dåligt du mår. även om du försöker att inte visa de, så syns det. allt de gamla finns hos dej, bara de att de är täckt av en massa nytt skit. du är värd så MYCKET mer!
jag hatar att se dig så här.. :/
jag älskar dig! och jag menar de verkligen
 


skola

tjabba
nu är jag i skolan. de känns itne som en riktig skola haha. jag trivs jätte bra här. känns mer som att man är nånstans för att träffas . de är skönt
och imorrn är de fredag, så då är jag ledig ;) ganska så bra va
idag hämtade jag ut datorn, så nu kommer lektionerna gå underbart bra .
jag tycker att min klass är jätte bra

vi slutar nu, men jag ska nog invänta kerstinooo. hon slutar kl 4.
ska nog gå på staden en sväng medans med jossi.
hoppas att jag hinner köpa ny mobil idag. jag ivll ha den nu
nu ska jag gå. skriver sen
pusssss

21:28

nu börjar det faktiskt bli lite småjobbigt.. jag kan inte lura mig själv längre att jag inte saknar dig och jag kan inte försöka ignorera att jag tycker om dig så mycket.. för så är det.. hard but true :/ och förlåt om jag har gjort dig något..

idag va första dagen på nya skolan och de känns så bra! är jätte nöjd med bytet. mycket skönare och MYCKET BÄTTRE KLASS. vi hade hål från halv 10 - halv 1 så då va jag och jossi hemma hos henne och såg på OC.
sen slutade vi vid 4, då satt vi på stan ett tag, jag nathalie jossi sara kerstin och cecilia. sen åt jag och nathalie och sara på biteline. gott men efter mår man ju inte alls bra.. sen vid 7 någon gång gick jag och sara till ego och tränade. de va mycket skönt! men sen när vi skulle hem så hade inte mammas bil kommit från lagningen och pappa va inte hemma. så jag fick gå ända hem till jossi i spöregn för att hämta OC avsnitt och sen fick jag gå ända upp till mig. så nu vill jag bara krypa ner i sängen under massa täcken och se på OC. de ska jag göra också, men först måste jag duscha och de är så jobbigt när man inte orkar...
vädret är dåligt och de börjar bli mörkare tider,....... usch
hejdå


idag tog ångesten ett kliv bakåt

och tillslut försvann den nästan helt. jag och jossi bytte skola! vi satt och åt lunch på hedbergska och jag började berätta hur bra allt verkade på Thoren Business School och jossi höll med. så vi slängde i oss pannkakorna och gick raka vägen till Thoren. Sen nån timme efter hade vi bytt. så imorrn börjar jag på Thoren klockan halv 9. skönt!
de kan man kalla impulsgrejj, men jag hoppas de blir rätt iallafall. de känns så nu. trivdes verkligen inte. och idag när jag satt på matte lektionen ( utan jossi ) kände jag hur jag höll på börja grina. orkade verkligen inte. en hel mattebok på BARA engelska. de roliga va att jossi gjorde precis desamma när hon satt på sin samhälle lektion samtidigt. vi gjorde nog ett bra val!
så idag blev de inte så mycket skola. bara franska och matte för min del. sen stan och en massa prat med vuxna.
något som jag blev väldigt sugen på nu, är faktiskt att åka till USA i 2an och gå high school. de som slår emot så  himla mycket är att man måste gå om 2an sen, men de är nog lätt värt det. men jag vet inte om jag kommer klara de. vara iffrån alla och allt så länge.. men fundera på de ska jag iaallfall. de jobbiga är väl att man måste söka snart om man ska få komma dit man vill. och vem vet nu hur det är nästa år.. svårt val! ett halv år skulle vara kul. ska nog kolla upp mer om man måste gå om 2an ändå, eller om man kan läsa ikapp allt på distans eller under sommaren.
nu har jag bestämt mig för vilken mobil jag ska ha tror jag. jag vill ju ha en som jag hade förut, men dom på affärerna rekommenderar inte den för den spricker och går sönder hela tiden. men den är ju rosa och jag bara älskar rosa.
den jag kollar på nu är svart, men den är snygg och den är bättre än den rosa. så blir nog den nångång i veckan. sen hoppas jag att min kamera kommer tillbaks snart från lagningen.

ikväll skulle jag egentligen ut och springa med jossi. men jag känner fortfarande att jag inte är ritkigti frisk, måste ha fått nån kronisk sjukdom.. om jag ska vara ärlig är jag faktiskt väldigt orolig själv. för man känner ju när någonting känns fel..
jag torr att jag ska ta de lugnt ikväll och bara ligga framför tv:en eller något sånt skönt. skulle vilja hyra en film mamam tipsade mig om. den heter " farligt bunden " och jag va bara tvungen att se den, za hon! nu längtar jag till ensamma vinter helger med mamma! jag älskar att först gå på stan med henne, sen åker vi hem och fixar oss, sen åker vi och äter nånstans
och sen går vi på bio eller hyr en film. så skönt och mysigt. hon tror att jag inte tycker om att vara med henne, och tyhcker att jag hellre ska vara med mina kompisar och gå ut men jag älskar att vara med mamma. då vet ni de !
nu ska jag gå upp och se vad hon gör1 

skriver senare. 
pussssssssssssssssssssss*


RSS 2.0