extra starka

hejhej! det är tisdag eftermiddag klockan är 14:05 när jag skriver denna mening. jag sitter i mitt klassrum uppe på thorens och lyssnar på min FEKb lärare Caroline som står och undervisar oss i FöretagsEkonomi B. jag finner det oerhört roande och intressant. när jag slutar om 43 minuter så ska jag gå till ego hälsastudio och träna min rumpa av med nathalie och kerstin.

ikväll ska jag dnaiel äta på ming palace. jag längtar
best  att henga med nu ju
pppuuuppppepuss

jag går i första ring

men jag fattar ingenting

sitter i skolan och jag ogillar dey här stället. mestadels för att jag just nu vill köpa en klänning och sen gå och träna. för första gången på tre månader. inte bra de här inför sommaren. måste börja jobba nu
har varit i åre sen torsdags. kom hem igår. vistelsen har varit mycket bra. riktigt härligt väder på lördagen, såå efter ett raceråk som slutade på 127:e plats på skutskjutet så satte sig jag och daniel i snödrivorna med dom andra och solade. annars har vi varit ute och ätit och badat. nu är jag hemma i vardagen igen, men den tar slut på onsdagkväll för är ledig på torsdag och fredag och lördag och söndag! fast har mycket i skolan nu. tunga uppgifter.
listar upp dom här så jag kommer ihåg dom

* novell till måndag
* läsa en roman och göra en romananalys
* analysera "händelsen"
* matte prov x2
* franskaläxa
* nationella engelska uppsats
* göra om fekA upg.
inom en vecka..
har inte haft så mycket sen I dont know when..

dags att planera novellen nu
ska lägga in alla bilder från åre och sälen snart. ikväll kanske

dnaiel är söt

skulle maan doo

nu är jag hemma i sundsvall igen efter 1 vecka och 1 dag i sälen. jag vill tillbaks dit för jag tuckyte att de va mysigt och roligt.
början av veckan var det dåligt väder och jag och dnaiel var ensamma. viåkte skidor ena dagen 1 åk coh andra gången 2 åk.. sen åt vi god mat och såg på film och busade. på onsdagen kom familjen och dom andra familjerna. så då blev de fullt hus och jag slapp vara rädd. jag började torsdagen med en rejäl magsjuka.. trodde allvarligt inte att jag skulle klara mig ur den levande. tur att daniel var där. han var en ängel varje dag. fast de är han jämt.  sen resten av veckan kollade vi på tävlingarna och glassade i solen. mycket skönt. i söndags när vi skulle åka hem fick daniel magsjuka, så då blev han och jag kvar. fick ta in på hotellet.
igår åkte vi hem. stanande i bollnäs på max och käkade,. äckligt. när vi kom hem hade mamma haft en hårdnatt med magsjuka och på kvällen igår började philip kräkas och gjorde de till 8 imorse. de går alltså magsjuka i familjen. bara pappa kvar nu.
har iallafall haft ett bra påsklov.
nu är jag tillbaks i skolan och har företagsekonomi. hade nyss ett litet break så va och hälsade på daniel på charm där han och några fikade.

jag slutar om en halvtimme och då ska jag nog gå och sätta mig där. eller köpa årets första mjukglass. mums


kyckling holiday

nu är det bara 10 minuter kvar innan jag går på lov.
det inleds med att jag ska gå och göra en spraytanning. blir skönt. ikväll kommer tjejerna och daniel till mig sen tar vi oss till marre för lite fest. blir mycket rolit. och imorgon åker jag och daniel till hans stuga och återkommer på lördag för påskmiddag.
min födelsedag var en jättebra dag. jossi sara och natha kom och åt tårta med mig och daniel på kvällen sen åkte jag och daniel hem till honom och sov. och jag har en underbar pojkvän, familj & vänner<3

this time I know it's for real

idag är det min födelsedag. jag fyller 17 år. daniel tycker att jag blir en stor flicka idag. hans stora flicka blir jag
den började bra med lite skönsång från min familj - mamma som inte vågade ge ut några ljud, men vågade inte öppna presenterna så det ska jag göra ikväll. annars har min dag varit bra. har hunnit med att ha matte ich idrott där jag och jossi höll i en gymnastiklektion. eller mer hon för jag kunde ingenting. ikväll ska jag och daniel ut och äta på ming palace. sen kommer nåpgra tjejor förhoppningsvis och äter av  min tårta. sen emot kvällskvisten ska vi ta ett bubbelbad. om nu bubblet fungerar.. 
imorrn är alla skolor förutom min ledig¨, men jag börjar iaf klockan 12. men har ett prov och en muntlig redovisning i engelska så lite jobbigt ändå men sen är det lov och det känns jätteroligt och skönt.
sen jag skrev sist har jag inte gjort något speciellt. varit i skola n och varit med daniel mest.

nu har vi svenska så jag ska hänga med bra

mycket kärlek från mig till dig daniel<3


ahmagad

vart håller loppan hus nuförtiden? ingen som vet..
orkar faktiskt inte berätta om mina dagar som gått. dom har sett ut som så att jag har praktiserat på wayne's och varit med daniel. i fredags hade jag lite förfest här sen gick vi till våningen. hade inte nån lust alls och ångrar faktiaskt att jag ens gick dit. tyckte att de va sjukt tråkigt. fast iförsej blir de vad man gör de till och jag va ju inte på ett sånt humör. så kan ju bero på de.
i lördags var jag med släkten hela dagen. mysigt och kul att träffa dom. sen på kvällen var jag ohc jossi hos simon's kompis en sväng sen kom daniel efter jobb

nu känner jag att jag måste skynda mig. ska blåsa håret sen åka min väg till dnaiel . längtar redan efter han och saknar han mycket fast vi sågs för typ i och en halv timme sen.
bara 4 dagar. sen nån dag i ånge sen sälen nästan en vecka sen åre 5 dagar veckan därpå. underbar5t¨. altl med danekl
hej då


RSS 2.0