snart åker vi

Imorgonbitti åker vi, det känns helt sjukt vad tiden har gått fort. När vi bokade i somras kändes de som att det var en evighet tills vi skulle åka och nu har den evigheten bara susat förbi. Jag tycker det är jobbigt att säga hejdå så jag har fällt någon tår ikväll. Det som är jobbigast är att åka när mamma är ledsen för hon saknar oss, då blir jag också ledsen. Imorgon klockan 08:11 går tåget till Arlanda sen klockan 14:00 går flyget till Bangkok och det är väldigt skönt att vi har direktflyg. Sen åker vi vidare till Krabi nästan på en gång och sen ut till PhiPhi där vi ska vara en vecka, sen ska vi vara på Aonang/Krabi och dom två sista nätterna är vi i Bangkok för shopping.
Allt är packat och vi har laddat upp med musik. Det kommer bli tre underbara veckor i solen med min älskade Daniel. Jag kommer inte ha med mig datorn, men jag kommer skriva i bloggen ibland så ni som vill läsa hur vi har det kan ju göra de!

Nu kommer lite bilder från den mysiga julen hos mormor

här skulle vi skiljas åt för första gången sen i sommras.








HEJDÅ ÖNSKAR DANIEL OCH JOSSAN!!!


söndag

Idag har jag bara gått runt i min nya pyjamaströja och tofflor som jag har fått av min gosplutt. fast några gånger har jag fått tagit på mig kläder för en liten biltur. Vi har nyss varit hemma hos Daniel och fixat med musik som vi ska ha med oss till resan i våra nya iPods också åt vi efterrätt. Nu ska vi lägga oss i sängen för en sista myskväll innan vi åker. Vi har hyrt Scream och The Break-Up och köpt popcorn, chips och dipp. Vi äter de jämt nuförtiden tror jag men det gör inte så mycket. Nu ska vi mysa ner oss.

hemma

Nu  är jag hemma hos min Daniel efter 4 dagars mysigt julfirande nere hos mormor. Jag har haft det jättemysigt:) Daniel blev sjuk och kunde tyvärr inte komma ner igår men vi åkte hem idag istället. Ikväll har jag och min familj varit och ätit tacos hos Daniels familj, så jag philip och daniel kom precis därifrån. Nu ligger jag och Daniel uppe i soffan och ser på en Beckfilm och just nu precis så ringde pappa så nu ska vi åka och hämta mamma och pappa. Jag har iaf haft en helmysig jul med mamma, pappa, philip, mormor, moster och kusin.

Nu är det bara två dagar kvar tills jag och Daniel åker, så dom här dagarna kommer gå åt till att packa osv också ska jag hinna med en fika med några väninnor:) jag återkommer med bilder sen

måndag

Godkväll!
Nu är det mycket snö ute och det är trevligt så här till jul tycker jag. I lördags åt jag och Daniel middag hos Johan och Therese, de va mysigt och jag hade en roligkväll som innehöll mycket dans med Daniel också fick jag träffa Cicci!:)
Igår såg vi på film och kläddejulgranen och myste bara och idag har jag varrit i skolan och innan skolan gick jag och Daniel runt lite på stan och åt lunch på Charm! Nu sitter vi på mitt golv som vanligt när vi sitter vid datorn och snart kanske vi ska gå ut och gå om vi orkar. Ikväll har jag också tagit min sista spruta.

Idag mår jag jättebra och är på jättebra humör och det har jag all rätt att vara och nästan ingen vet varför och det gör det hela så spännande och extra roligt!




Det blir nog ingen promenad, klockan har hunnit blivit för mycket!

sångfåkel

Dom sjöng väldigt fint på Julton men det var lite jobbigt.. Nu är vi hemma igen och har ätit Smörgåstårta. Jag och Daniel ska snart åka och handla tills ikväll! Vi ska hem till Johan och Therese och äta ikväll :)





Julton

Idag är vi uppe tidigti igen. Eller det är tidigt för oss, men det kanske är bra att vi vänjer oss. Vi ska äta frukost nu och sen halv 1 ska jag, Daniel, mamma, pappa och Daniels mamma på JulTon. Sen ska vi hem hit och äta smörgåstårta.

Bilder sen igår







mätt

u är vi mätt och vi är till och med för mätt så vi måste ut och gå klockan 12 på natten i -20%.. det känns kallt men vet ni vad skönt det kommer vara när vi kommer in, känner oss mindre mätta och får krypa ner i en varm och nybäddad säng med änglar på!



Såhär ser vårat hus ut i juletiderna








fredag

Det känns verkligen som att det är lördag idag. Tur att det bara är fredag:)
Jag och Daniel var ner på stan en stund förut och tittade runt och tog en fika på 1891 innergården! hann med en julklappsköpning också plus 3 saker till mig själv.
Nu är vi hemma hos mig och har precis ätit en god middag med min familj. Snart ska vi alla slå oss ner vid TVn och se på Tomten Är Far Till Alla Barnen, dricka glögg och äta en massa goda och onyttiga saker. Vad muuuusit.

En ful/rolig t-shirt jag har beställt hem. hehehe





Nu ska vi mysa på!♥


klar

Nu har jag suttit från halv 12 idag och nu är jag äntligen klar! skönt.
Nu ska jag och Daniel ner på stan och kika runt litegrann.

natt

Klockan är 01:30 och jag är långt ifrån klar.. Har suttit utan uppehåll sen jag skrev sist. Det blir ingen skola imorgon, så jag får göra klart den då. Nu ska jag och Daniel lägga oss och sova så vi kommer upp i ganska bra tid imorgon! Sen är det ju faktiskt helg och sen bara 2 dagar kvar innan JulLov. Mysiiiiiit
Godnatt


oh nej

såklart har jag skjutit upp en stor skoluppgift ändå ut till sista sekunden för att slippa göra den och nu är tyvärr den sekunden här och jag kan inte skjuta på den mer. Jag måste göra den nu och det känns bara för jobbigt. Om det hade varit något jag kunde så skulle det inte kännas såhär, men det här kan jag inte! Jag har färgat håret, alltså blekt det och tagit bort min utväxt och det som började likna oranget i mitt hår. Jag trodde de skulle gå snabbt och ta en halvtimme sådär, men det tog en och en halvtimme så nu ligger jag efter lite i tidsplaneringen. Det jag kan glädjas åt är att jag mår bättre idag. Jag saknar Nea, Amanda och Nella efter en helvecka utan skola. Hoppas ni inte har glömt mig..

Nu ska jag blåsa håret för att se resultatet sen vet både jag och ni vad jag har att göra. Jag skriver nångång mitt i sen och berättar hur jobbigt det är.
Hejdå!

En gammal tugga-tuggummi-bild.


oh nej

såklart har jag skjutit upp en stor skoluppgift ändå ut till sista sekunden för att slippa göra den och nu är tyvärr den sekunden här och jag kan inte skjuta på den mer. Jag måste göra den nu och det känns bara för jobbigt. Om det hade varit något jag kunde så skulle det inte kännas såhär, men det här kan jag inte! Jag har färgat håret, alltså blekt det och tagit bort min utväxt och det som började likna oranget i mitt hår. Jag trodde de skulle gå snabbt och ta en halvtimme sådär, men det tog en och en halvtimme så nu ligger jag efter lite i tidsplaneringen. Det jag kan glädjas åt är att jag mår bättre idag. Jag saknar Nea, Amanda och Nella efter en helvecka utan skola. Hoppas ni inte har glömt mig..

Nu ska jag blåsa håret för att se resultatet sen vet både jag och ni vad jag har att göra. Jag skriver nångång mitt i sen och berättar hur jobbigt det är.
Hejdå!

En gammal tugga-tuggummi bild.


kväll




Glögg och ägg - vilken kombination!

shina for you

Ikväll borde jag verkligen ha gjort det jag hade tänkt göra ikväll, vilket var att göra lite skolsaker, men tyvärrr så har det inte blivit så för jag orkar verkligen inte för jag har så ont i huvvudet och snoret bara rinner och jag är jätteful för mina ögon är glansiga och mitt ansikte ser ut som en brändskadas ansikte. Tur att Daniel är snygg iallfall. Nu står han i sin fina morgonrock och dansar som Shakira gör i She Wolf..

Jag åt för mycket sallad nyss och nu ska jag lägga mig i sängen (inte min säng utan våran filmsäng) och se på film med Daniel.




Bild 1: Daniel i sin morgonrock.
Bild 2: Daniels ena tattuering. Han är nyduschad, så det är inte svett ni ser på benet.


zorro

Z_zorro_z_Z???

Här är jag! Jag har precis anlänt till mitt rum och min favoritplats på golvet. Daniel är hos tandläkaren för att kolla om hans tänder har några hål och jag gör ingenting men snart ska jag skriva klart mina två sista uppgifter i skolan för det här året.
Igår såg vi på en väldigt bra film som jag verkligen vill tipsa om. Den heter Thick as Thieves och är med Morgan Freeman och Antonio Banderas. :)

Min näsa är inte den mysigaste men jag känner att jag är på bättringsvägen nu.

Nu ska jag ta en mandarin och sen ska jag spela lite Mulle Meck Bygger Bilar.

Mamma hemma hos farmor förra juldagen.♥

Boka dina resor hos http://www.ving.se/?ad_id=9800


snorkråka

Idag är jag riktigt snorig och det är så jobbigt. Jag kan inte andas!! Till och med tänderna gör ont
Jag va ändå tvungen att kliva upp imorse och göra en sak nere på stan, sen åkte vi hem och la oss och sov igen. Vi har också hunnit med att se Mean Girls.


Ikväll ska vi väl kanske några filmer för omväxlingensskull.. skämt! vi hyr jämt filmer

Idag är det iallafall snömysigt ute.♥

täppt

Usch va jobbigt de är när näsan rinner hela tiden och man blir alldeles torr i munnen för att man har stopp i näsan och inte kan andas med den också får jag inte dricka vatten heller. Eller jo, nu får jag visst göra de. Vilken tur jag har.

Nu har jag lagt över alla bilder jag ska framkalla i ett USBminne så imorgon ska jag äntligen göra det.
Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och borsta tänderna, för det har jag inte gjort idag..


måndag

Imorse när jag vaknade halv 12 fick jag veta att jag inte började halv 1 idag utan klockan 10 och slutade 12, så då va jag alltså ledig och ni kan ju gissa hur skönt de va? och de va precis rätt dag att va de på också för jag är jätte snorig och har ont i bihålorna. Jag och Daniel hyrde 4 filmer och köpte lunch på Subway sen dess har vi hunnit sett två av filmerna! Nu är han hos sin kompis Gustav och jag ska fixa ihop med en massa bilder som jag ska framkalla. Mamma vill att det ska finnas mycket kort på mig och Daniel här hemma medans vi är i Thailand så hon kan kolla på oss ändå också ska jag göra lite annat av korten också. Nu är det bara 15 dagar kvar tills vi åker och tiden går nästan för fort. Jag längtar så mycket men jag vill längta ännu mer. Ikväll ska jag dricka en magmedicin så jag inte får magsjuka eller diarrée där och nästa måndag ska jag ta min sista spruta innan vi åker. Det känns så bra att veta att man har tre veckor med bara sol, bad och god mat framför sig. Vi ska bara ligga på stranden eller vid poolen varje dag och åka på båtutflykter till andra stränder/öar. Jag är inte så mycket för naturen eller rättare sagt så vågar jag inte vara i naturen där, så det blir inga såna utflykter. Sen ska vi vara i Bangkok dom två sista dagarna och shoppa! annars ska vi hålla till på ön PhiPhi och Aonang i Krabi.

Igår va de Lucia så klockan kvart över 6 samlades familjen uppe vid TV:n och såg på Luciaframträndet och åt lussebullar/pepparkakor och drack glögg. Tyvärr så fick jag tillbringa den tiden på toaletten.. sånt som händer liksom

Philip sitter också där, men han gömmer sig.


lördag

Den här helgen känns riktigt skön! Igårkväll kom Sara och Niklas till oss och vi åt gott, såg på idol och hade de trevligt:)





Idag har jag Daniel och mamma varit ute på birsta och ätit lunch och letat julklappar åt Philip.:)
Sen ikväll har vi varit och ätit på Ming Palace med Pia, Micke, Johan och Therese. Jättegott va de juu
Nu har jag och Danilel hyrt 4 st filmer och köpt chips, godis, popcorn och dipp, så de är vad vi ska göra resten av kvällen:D


 


fredagkväll

Idag har jag och Daniel haft en mysig och skön dag. Det känns som att jag har varit ledig fast jag fick kliva upp klockan 8 och jag som älskar att sova.

Vi har varit och handlat mat inför kvällen. Sara och Niklas kommer nämligen och ska äta middag med oss. Det ska bli treeevligt!
Jag har tagit min första drink för kvällen. Daniel gjorde en jätte mummsig åt mig! Hans drinkar är dom enda jag vill dricka för annars hatar jag sprit.

Nu ska jag börja fixa mig litegrann och sen ska vi börja med maten. Dom kommer runt halv 8. Daniels föräldrar ska hem till mina på middag.


fredagsmorgon

Såna här mornar önskar jag att vi hade oftare. Daniel skjutsade mig till skolan vid 9 och så gjorde jag historia prov som gick väldigt bra och det känns väldigt skönt. Nu ligger jag och Daniel i soffan hemma hos mig och ser på Välkommen till familjen. Den är bra! Vi har nyss ätit en god och mysig frukost och jag har nog aldrig ätit så mycket frukost. Nu ska vi mysa på här tills eftermiddagen sen ska vi åka och handla inför kvällen!


my favourite song

Nu sitter jag i vårat kök och lyssnar på den härliga musiken som spelas från min dator. Det som spelas är Taylor Swift. Jag bara älskar hennes låtar för dom passar perfekt på en tjej som mig.
Idag har varit ganska jobbig dag men samtidgt har några saker lättat som att jag gjorde matteprovet idag och att det gick bättre än vad jag trodde iallafall och sen att vi fick uppskjutet på en uppgift, så nu hinner jag med mig själv ikväll! det är ju alltid bra. Nu ska jag plugga historia som jag har prov på imorgon, sen ska jag hyra med mig några filmer till Daniel.
Jag hoppas att min armont sen sprutan går över snart, man får ju problem med allt man ska göra, tur man har två armar!
Imorgon går jag bara mellan 9 och 11 och jag tror till och med att jag bara kommer gå mellan 9 och 10. Helt perfekt start på helgen och den nästan bekymmersfria perioden som är på ingång men sen efter lugnet kommer stormen igen

Jag önskar att jag kunde koppla kameran till datorn så jag kunde ta bilder varje dag för det blir mycket roligare då, men tyvärr har inte den här datorn något sånt passande hål och på min dator så fungerar inte internet här hemma och på den här datorn funkar inte internet hemma hos daniel men på min dator funkar internet hemma hos han. Allt är knasigt

Charlies Änglar?


onsdag

Nu har jag väldigt ont i huvuvdet, är väldigt trött och önskar att jag inte hade en massa jobbiga saker som ska göras klart den här veckan. Jag har suttit och jobbat matte hela kvällen nu, så jag hoppas verkligen att jag klarar nationella imorgon. Nu ska jag duscha, äta något och sen ska jag och Daniel se på I Hennes Skor. Den gick på 3an klockan 21:00 ikväll men jag hann inte se den då.


ballong

Idag är mitt huvud som en ballong och jag är sjuk. Ganska så mycket sjuk. Jag har legat hela dagen och jag mår inte alls bra. Det är sprutans fel. Nu ska jag försöka plugga litegrann för det måste jag göra.

Det är riktigt julemysigt här hemma hos oss nu

Det här var en riktigt underbar dag/kväll/natt med min älskade Daniel. (påbilden)

Jag är trött

Idag och ikväll har jag varit flitigare än en myra och ändå är jag inte klar på långa vägar. Jag har suttit här uppe i köket hela dagen från 10:00 - 12:00 sen sov jag i en och en halv timme. 14:00 - 16:30 satt jag och sen åkte vi ner och åt och sen nu har jag suttit sedan 19:00.. till sent inatt..
Det blir nog garanterat strumporna inatt if you know what I mean

Nu ska Daniel få förhöra mig på historian. Hoppas jag är duktig. Gissa vad jag längtar till? Paradiset=Thailand!


På den här stolen har jag suttit idag


Middag

Jag och Daniel har varit nere på stan och ätit en god middag på Norrlandskällaren. Det blev pizza för oss båda! Sen hann vi också med en sväng på stan innan det stängde och jag köpte mina första julklappar för det här året + ett par trosor till mig själv. :)




Jag tycker om er








uppe med tuppen

Inatt har inte jag fått den bästa sömnen. somnade sent och imorse vaknade jag en timme för tidigt för att min hjärna va för trög för att förstå vad klockan va.. det resulterade i att jag låg vaken en timme och trodde att jag var försenad
Nu har jag varit på skolan och tagit svinsprutan med linnéa och våran skolsyster Åsa. vi tog den på NTI och han som tog den på oss var en läckerbit så det hela gick bra. Min älskade pojkvän väntade på mig i bilen, sen åkte vi och köpte 2 toast var och nu ser hans på James Bond och jag sitter i köket och nu undrar ni kanske varför jag sitter i köket? Jo, för att jag har bestämt att jag ska vara hemma och plugga idag för att annars hinner jag inte med skolan den här veckan. Så plugga är precis vad jag ska göra nu. Jag ska ta en rast kl 12 och sova en timme kanske, sen plugga vidare. Önska mig lycka till!

Bilden är från I Lördags. Jag lägger upp några fler under dagens gång =)

<3


jag älskar er.♥

chingchong

varför gör man aldrig saker man borde göra? varför pluggar inte jag jätteflitigt nu istället för att sitta här och gör absolut ingenting? svaret är nog att jag inte orkar för att det är för svårt och tråkigt och att det är tråkigt gör det ännu mer tråkigt för då är det inte ens roligt.

Jag har nsys varit en stund i duschen. Jag råkade mig, duschade så varmt så bröstet blev alldeles rött också tvättade jag alla kroppsdelar som ska tvättas när man duschar. Efter det så har jag smörjt in mig med min brun-utan-sol kräm. Den skulle vara bra men faktiskt kan inte jag säga att den är sådär jättebra. Man blir lite brun och lite shimmrig av den. shimmer är ioförsej fint.


goda julsillar

Något jag aldrig har vågat smaka är sill och något som jag nästan är helt säker på är att jag inte kommer tycka om det.

Min favoritplats eller mest använda plats här i vårat hus, är på golvet, på mattan, lutad mot sängen. Det är jätteskönt men rumpan värker efter ett tag (nu). Jag är lite rädd att jag ska få platt rumpa bara, för det tycker inte jag är snyggt.

Den här veckan förstår jag bara inte hur jag ska hinna med mig själv och mitt liv. JAG HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA. Jag har iallafall gjort ett schema för mina kvällar som ligger på skrivbordet på datorn, så jag ser det hela tiden eftersom att jag sitter vid datorn hela tiden.
Daniel är på hockey med hans pappa och det jag ska börja med nu är att duscha.
Ikävll ska jag också lägga in bilder!

Den hårfärgen var söt


myskväll

nu har jag och daniel varit nere på vårat favoritställe videoteket och köpt godis, popcorn, chips, dipp och hyrt tre filmer. Så nu börjar våran myskväll!♥

it's easy to survive

heeeej heeeej! nu har helgen nästan nått sitt slut. Det återstår bara en kväll och den kvällen ska jag och Daniel ägna till att se Julkalendern Pelle Svanslös :) och äta såklart.

Igår var jag och Daniel ner på stan en snabbis och kollade på railtävlingen och åt Subway. Sen vid 6 kom Linnéa, Nella, Amanda och Kerstin hit. Jag hade lagat middag, Pia's kyckling med pasta och det blev jättegott. Sen åt vi tårta dom hade med sig, drack, sjöng för Linnéa och hade det roligt! :) sen vid halv 10 åkte vi till skolfesten.. va ju inte så där jätteroligt direkt, men lite kul! Mamma och pappa hämtade mig sen åkte jag och Daniel till Therese en stund och sen hem till daniel och sov! Daniel, mamma, pappa och Daniel's föräldrar var ute och åt på Jop's så det kändes ganska konstigt att jag inte var med. Nu ser jag framemot en helhelg med Daniel med bara en massa mys. Jag känner på mig att den här veckan kommer att bli ganska så jobbig i skolan..

Mina bilder sen igår kommer sen ikväll!


En sån här skulle jag vilja ha. Den är från en mysig liten rosa affär i Göteborg.

låt mig sova

Nu är vi hemkomna, mamma och jag! hon ligger död här bakom mig i sängen och jag sitter här i min rosa morgonrock, nyduschad. Jag vill att Daniel ska komma hem nu, jag vill ha han här. Det är bara 1 och en halv timme kvar som tur är. Kvällen har varit rolig men tiden har gått ganska sakta ibland och jättefort ibland. Jag har fått gjort mina första drinkar i en bar, diskat och städat. Jag fick 1000 kr för det plus 300 i dricks, det är väl bra? :)
Nu ska jag spela lite Julens Hjältar och Kaspar i Nudådalen tills Daniel kommer.

Imorgon ska jag sova ut och gå runt i pyjamasen länge



världens sötaste mamma med pjamasbyxorna och partyklänningen


fredag

Man vill ha mer fredagar och att veckorna ska gå fortare men nu när jag skrev fredag där uppe så kände jag att jag skrev nyss det, alltså var det nyss fredag. Den här veckan och framför allt dagen har varit ganska jobbig. Vi hade engelska nationella imorse så man han med lunch i en kvart. Jag hade planerat en lång mysig lunch med Daniel men istället blev det en kort lunch på 15 minuter inne på Coffee House. men huvudsaken jag får träffa han! Sen hade vi matte i 2 timmar. Nu är pappa, Daniel och Philip på väg ner till Bollnäs (min hemstad) för att hämta ut pappas nya tjänsterbil. Det luktar alltid så gott i nya bilar. Mamma har nyss skjutsat hem mig. Jag ska äta lite, ta det lugnt ett tag och sen kl 5 ska jag vara nere på stan för att jobba på mammas jobbs julfest ikväll. Jag är lite nervös.

igår när jag lagade mat tog jag i en vitlöksklyfta och mina fingrar luktar fortfarande vitlök..

 


sängdags

nu ligger jag och min sötnos daniel i hans säng. vi ska se a walk to remember sen ska vi sova! ikväll har jag lagat mat och det blev spaghetti och köttfärssås, sen har vi inte gjort något speciellt. imorgon börjar jag kl 9 och slutar 3 sen kl 5 ska jag vara nere på mammas jobbs julfest och jobba där. daniel ska jobba.

här kommer bilder sen förra lördagen hemma hos mig





GODNATT


godmorgon

nu sitter jag i skolan och usch va kallt det är ute idag, så här vill man ju inte ha de! nu säger jag som nästan alla andra, kan inte snön komma iallafall, så det blir lite julstämning. fast det är det redan med all den fina belysningen på stan här i Sundsvall.

när man städar som jag gjorde igår så hittar man saker man inte trodde skulle bli funna. jag hittade min kamera laddare och så tänkte jag att äntligen ska jag ladda kameran men då var ju såklart kameran hos daniel. ikväll ska jag iallafall ta med minneskortet som ligger hemma hos mig till honom så jag kan lägga in bilder sen lördag.
jag hittade också mitt papper om skolfotona, som jag hade gett upp hoppet om att få, men då va jag snabb och loggade in på hemsidan och klickade in mig, så nu kommer dom snart hem =D

nu ska vi jobba på här, jag ska jobba på effektivt hela dagen och efter skolan ska jag och daniel gå en runda på stan i mörkret och så ska vi fika på 1891. det är så mysigt där!


nerbäddad

Nu är jag nerbäddad i sängen med en godispåse, fast jag tror faktiskt att jag ska låta bli den nu för jag börjar må lite illa. Jag hoppas att Daniel kommer hem snart.. Jag duschade nyss och då råkade jag riva ner en prydnadsdocka som mamma fick när hon var 15 år och jag har jättedåligt samvete.. Förlåt mamma :'(


en liten paus

Nu har jag en liten paus i mitt hektiska schema för den här onsdagskvällen. Jag har nyss städat mitt rum och då menar jag verkligen städat. Det har tagit mig nästan tre timmar men nu är det fint och rent och jag ska försöka att hålla det så. daniel har precis åkt iväg för att kolla på innebandy med några vänner så jag ska plugga matte en timma alldeles strax. problemet är bara de att jag är varm och har ont i huvvudet, men jag ska göra mitt bästa. sen ska jag duscha och lägga mig i sängen och spela Julens Hjältar. Jag har sånna minen av det spelet sen jag var liten, att det var så roligt så jag hoppas att jag tycker det nu med.

MADICKEN


hon är vacker
(bilder från google)

onsdag

idag är det onsdag, alltså är det torsdag imorgon och fredag dagen efter det. hela min helg är uppbokad och den ska bli rolig. något jag vill ha nu är en hemmahelgskväll med daniel och hemma hos någon av oss. det hade vi sist för kanske 2 månader sen. han harjobbat varje helg, men snart kommer det nog någon sån helg med god middag, filmmys och äta en massa gott och sen åker man ut och åker lite och spanar. en till sak jag vill ha är en helg i Grundsjön. det skulle sitta helt perfekt nu. men något som jag längtar mest till det är ju såklart Thailand. nu är det mindre än en månad kvar tills vi åker.

idag försov jag mig. alarmet på mobilen ringde faktiskt inte och de är väldigt konstigt.

ikväll ska vi äta en god laxmiddag hemma hos mig. det ska bli mumms. sen ska jag faktiskt sätta mig med matten för de är något som verklige behövs. vad skönt de vore om jag gjorde klart alla mina uppgifter ikväll. jag vill också spela Kaspar i Nudådalen och börja på Julens Hjältar. hur ska jag hinna med mig?
också skulle jag vilja följa med daniel och gustav på innebandy också..

jag har jätteont i huvudet idag faktiskt och pappa ligger på ett hotell i stockholm och är jättesjuk

jag har några bilder sen lördagkväll som jag hela veckan har försökt att publicera här på bloggen eller ens lagt in på datorn, men som sagt så fungerar inte jag och datorer ihop.. alltid är de något fel!


hej igen

jag längtar lite smått tills Blondinbellas klädkollektion kommer ut. jag tror att jag kommer gilla dom
http://www.bubbleroom.se/


ett hjärta av sten

jag har lyckats hitta alla koder till julkalenderspelen så nu kan jag spela Julens Hjältar och Håkan Bråkan också. de känns jättekul

daniel och jag ligger i sängen nu. jag håller på att fixa med en sak och snart ska vi se på sunset beach och sen ska vi sova. jag har alltså lyckats få daniel att vilja se sunset beach som är min favoritserie.
för er som undrar varför jag satt på golvet i f örra inlägget så undrade jag de med sen så jag satte mig i sängen istället

godnatt

här får ni en julpuss av mig för två år sedan

tisdag

nu sitter jag äntligen här på golvet på en kudde, lutandes mot sängen och klar för att spela Kaspar i Nudådalen =) jag va så godissugen förut så då köpte jag en viktväktarpåse med smörkola med choklad i. de är faktiskt väldigt gott. jag va nyttig till middag också för jag åt bara ägg, tonfisk och gurka. duttttiiiiiiiiii
dainel är på hockey så jag har en liten egentid så nu ska jag bara mysa på med spelet. längtar tills han  kommer hem så vi också kan mysa på
mamma och jag var och handlade förut

och de är ingen mening med att jag säger hur jag FAKTISKT MÅR för mina vänner bryr sig inteEEEEEEEee..

mina nallar har kafferep och tar hand om varandra.♥


RSS 2.0