negerdickar

fick vi till lunch och dom va sjuuuuuukt goda. jag och tuttan åt 4 styckna var plus en massa moskövas fast inte mosade utan i fast form. ketchup och tzatsiki sås till så nu är jag mättmättmätt och funderar på att gå på toa.. 
min spray tanning igår tyckte jag va rolig att göra och det blev rätt bra. men inatt så såg jag ut som en smutsig flyende niggah som var på villovägar på sundsvallgator iklädd endast trosor, täcke och philips stora skor. men idag är detbättre. idag är jag en business woman igen.
stackars daniel har´gjort väldigt myycket för mig det sista dygnet och jag vill bara att du ska veta att jag gör allt för dig.

nu är det bara drygt 1 och en halvtimme kvar till sportlov. feels so wonderful. funderar på om jag ska träna eller inte efter skolan. jag vill verkligen det men då kommer färgen att försvinna fortare eftersom att jag måste duscha igen då. jag går nog till daniel istället. om jag får de såklart hehe

nej nu ska jag på toa
tjarå
bild tagen efter spray-tanningen. en all in natural jossa i sina bästa daaaaaaaaaaaaaaaaaar


cant stop the beeeeet


jag vill ha en sån här kvällen nu

snorkfröken

hey you!
det var ett tag sedan jag besökte min sida men jag tror inte att tiden har funnits till.

jossi coh jag kollalr genom bilder nu. de enda som kommer upp är mat och fula ankungar och avrakat  spindelhår
gottttttttttttttttt
vad jag har gjort sen sist är att jag har sovit hos daniel. daniel har sovit hos mig. vi har ätit ocih inte ätit och haft det mysiiiiiit . sen har jag varit i skolan och tränat. hunnint med några statsbesök också och några inköp.
idag slutar vi 16:20, då ska daniel hämta upp mig sen sk ajag hem och peela mig och sen åka ner och ta en spray tanning. hoppas att den blir bra.

ska keeep on lookin' at beautiful pictures nu.
 


trött

imorse va de j-o-b -b-i-g-t att kliva upp och sen lämna daniel. fast han klev ju iförsej också upp. annrs hade det aldrig gått. nu är jag i skolan. har nyss tryckt i mig en fet macka från charm. till frukost då. idag ser jag ut som en knarkare.. sliten och äcklig
efter skolan tänkte jag gå och träna. va ett tag sen jag gjorde de nu och jag är ju faktiskt inte sjuk längre.
och ikväll måste jag verkligen plugga ikapp.

vi har rättsskunskap


14;55

hej/ josa

 idag är de söndag. jag villl inte de :( hoppas veckan går fort
iförrgår sov jag hos daniel . igår så myste vi bara hela dagen fram tills han skulle jobba. sen på kvällen så va jag natha cicci jossi gabbie och rebecca ute hos viktor på alnö och förfestade lite sen åkte vi till granloholm. vilken djungel. så där blev jag inte klar länge. åkte hem och åt en massa. va så hungrig. hann inte med middagen. sen vid 2 kom daniel. han åkte för en stund sen.
nu ska jag slå på lite musik och dansa

only you


honestly

jag har lite tid att fördriva nu, så hej
idag sov jag till 12, va tvungen att gå upp då för jag höll på att hungra ihjäl. så går det när man har töjjt ut magsäcken haha. så jag gjorde varmamackor. mumsigt. sen diskade jag litegranna eftersom att vi bor i ett stenåldershus och inte har någon diskmaskin. nej men den är faktiskt ur funktion för tillfället. kände därefter att febern började ta plats ganska rejält. men jag va ett lejon så jag dammsög hela huset sen tog jag mig en dusch och smörjde in mig noga. hoppas mina torrfläckar går bort snart. fast jag vet att dom gör det när jag pilar kroppen. men jag vågar inte göra de, för då kommer jag att bli vit som vitt. hur ska jossa  göra?

jag sitter nu och inväntar att jossi ska äta upp en billy's pizza och sedan ringa mig så att vi kan gå ner på stan och hooka upp med natha och cicci för att planera helgen. daniel jobbar både ikväll och imorrn så de är ju lite tråkigt då.
ikväll ska jag iaf ut och käka på biteline. vet inte riktigt vilka som ska med. blir ju säkerligen väldigt gott.  

GRRRRRRRRRRRRRRRRRR


ahmagaaaaaaaaaaaaaaad

jag har ont i huvudet. ja de har jag. har varit hos daniel nu i två dygn. oerhört mysigt är ju de då och jag älskar att vara där. va hemma från skolan idag och halva dagen igår och hela måndagen och tisdagen. jag är alltså sjuk. men ska ju inte direkt klaga på tillvaron just nu. de som kankse har gått lite för långt är ätandet... haha. äta gör vi alldeles för mycket just nu och träna går ju inte när man är sjuk
men på söndag har jag bestämt mig för att då ska jag äta nyttigt och träna MYCKET.

nu ska jag nog ta mig en liten dusch. sen kommer dnaiel
roligkväll va ju de här.

fall to sleep

I lay in my bed, feelin' horrible sick and miss D.
nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag sova. imorron får jag sova hur länge jag vill för jag är sjuk. så jag ska bara mysa på hela dagen i sängen eller soffan.

inatt sov daniel hos mig och idag är jag sjuk och de visste vi så vi sov länge. sen har vi sett på skärgårdsdoktorn och käkat negerbollssmet.. och ikväl va vi i backen en stund och kollade på piipii när han tävlade.

är nog bäst att jag kryper ner in bed nu, så jag kankse mår lite bättre imorrn. jag känner mig inte som ett bra och roligt sällskap när jag måste sova hela tiden
så, hejdå :)


Every moment with you is a moment I treasure
I just wanna hold you close
and stay in this moment for the rest of time..


sexi

hej

tre styckna grisar och två hundar är placerade i min säng. brummelisa, bamse, jossan, bubbsan & baby heter dom. den ena grisen som heter jossan ( jag ) är sjuk. ser hemsk ut. mamma sa att jag ser ut som en handikappad '- gulligt sagt a hennne

i fredags kom tjejerna till mig som bestod av jossi cicic gabbei sara sara kerstin roxanna och erika. vi spelade lite spel sen begav vi oss till timmy. blev mycket dans och de va funnyfunny . men åkte tydligen hem vid 11. om inte tidigare. ellerjga åktertill daniel, men jag bor ju där lika mycket so. de e så mysigt där
igår mådde jag pytonorm. inte rolit alls. gick ner till stan och lunchade med sara angelica natha och cicci. blev en tacotallrik på charm. sen vid 7 åkte jag coh daniel och handlade och sen hem tll han och lagade mat och åt och hadedet mysigt. en bra alla hjärtansdag var det.
idag har vi gjort lite käk, sovit, sett på fillm, duschat och gosat. sen upptäckte jag att jag va ganska sjuk.

nu ska jag ut och åka lite med mamma. sen kommer nog hineybunny och sover med mig.

close your eyes

clear your heart

jag känner att min tid inte räcker till för min blogg längre. jag har ju liksom så mycket annat roligt för mig . hiih
har inte hänt så mycket sen sist. har hunnit med en fika med n atha och jossi sen varit med daniel mest hela tiden och det tycker jag är jättemysigt. imorse sov vi länge sen så såg vi på lite film och käkade. sen ikväll va vi på birsta med mamam en stund.

nu funderar jag på att snart gå och lägga mig. jag börjar halv 9 imorrn. med franska och nej jag vill inte säga mer än att de känns som en stor pina att gå dit! och vad är de för idé, när jag tydligen varken nånting eller har någon intelligens för att lära mig. fuck off, and die..


 no more to say.


snoppar är så håriga och hår det är ju äckligt

idag började jag halv 9 och idag vaknade jag halv 9. kände mig rätt körd. och jag är sjuk tror jag. ont i halsen, svettas, de bränner innanför kinderna ocskå mår jag illa och har ont i huvet. men jag ska ta mig till skolan ändå. får se hur länge jag blir kvar. sen ska jag gå till daniel och gratulera han för han fyller år idag, så grattis till dig bubi.

de blev en rätt skön helg. i fredags va jag ut med natha jossi cicic och gabbie. vi va hos marcus. va kanske inte så kul, men alltid roligt att umgås. sen åkte vi in till stan till erik. sen sov natha här och daniel och hans kompis kom. sen sov daniel också här.
i lördags gjorde jag ingenting på dagen. bara handlade med mamma och lagade tacos. sen åkte jag till daniel och såg på film, drack vin, åt ost&kex. sen sov jag där. mysigt
igår blev de en sängdag. vi blev kvar i den ända tills 6. sen åkte jag hem. spelade, käkade och såg på beck. tycker att han den där utveklingsstörda killen i flickan i jordkällaren är så sjukt rolig. skulle vilja ha en sån hemma. ibland. sen träffade jag dnaiel en stund också.

och nu är de måndag och de känns inge vidare kul. ska gå till skolan nu.
babbajj


wicked

dagen har funkat fint. helt ok. ska fixa mig nu sen invänta brudarna. helt ok. kvällen kommer helt enkelt bli helt ok.

no more to say.
have a fucking nice evening fuckers.

life is a mystery

sometimes I just dont believe it

egentligen när man sover längre blir man tröttare. iaf jag blir väldigt yr och har svårt för att resa mig upp och mitt huvud känns som en 10 kg sten. denna dag har jag också ont i halsen och är förkyld. ärligt så gör det mig nadaaaaaaa. har bara lite svårt att sova.
igår så tränade jag efter skolan. as skönt. sen åkte jag hem till linnéa och såg lite film med henne. vi kom fram till att de va nog 1 år sen vi var med varandra själv.. tänk hur konstigt det kan bli. sen åkte jag till daniel och va med han

nu känner jag en liten brådska. jag ska vara nere på stan senast halv 4 och jag vågar itne gå upp för en snygging lagar våran diskmaskin. fast han har ju redan sett mig nästintill naken eftersom att det plingade på dörren när jag sov och jag orkade inte gå upp och öppna men sen så ringde det och då tänkte jag att det va något viktigt så jag springer in till gästrummet och hopppar i soffan som jag jä'mt gör. sen kollar jag ut och där står han och kollar..
men nu gick han  så nu ska jag gå upp coh äta någonting sen ska jag ner på stan och göra lite ärenden. sen hem coh fixa mig och vid halv 7 -7 kommer natha jossi cicci och gabbi hit. så ska vi vara här en stund sen åka till marcus på fest

lateeeeeeeeeeeeeer.

Puss Jossan.♥


it cant be wrong

take my heart and make it strong

maa maa va länge sen
hej hej

iförrgår va jag i skolan sen så åt jag på stan med tuttan natha och cissa och sen va jag med daniel
igår så va jag i skolan sen så pluggade jag sen va jag med daniel
idag så hade jag idrott sen skolan sen matte prov som gick bajs ( förlåt mamma ) sen ego. nu åt jag för en  stund sen mat och så har jag spelat litegranna. de har jag gjort alla andra dagar med d¨å. jag tänkte bada nu och ikväll är de donno what happends
imorrn får jag sovmorgon föringet språk-. de vaen skön vecka de här
fast idag fick jag ett besked som jag HATAR.  och absolut inte fattar ............
jag känner mig skitkul så därför så ska jag gå och hjula nu
jag saknar dej nea.. :)

carry on smili'n

det är måndag och klockan är 17:33 och jag ligger fortfarande i sängen. det är nästan för skönt. hade tänkt göra det ett tag till sen ska jag plugga matte.

igår så va jag på waynes med natha jossi och cicci, jättte mysigt va det. sen bestämde vi oss för bio. så vi såg på " i taket lyser stjärnorna ". den va riktigt bra. sen kom daniel och hämtade mig så åkte vi hem till han och såg på film. mysigt. kom hem vid 4 och då spelade jag lite crazy taxi för annars kan jag inte somna.

den här skolveckan måste ju gå fort. vi va ju lediga idag och imorrn börjar vi 12:40 sen är vi ju ledig på fredag med satt. i helgen är jag medbjuden till åre, men konsitgt nog så är jag inte de minsta sugen. kan inte fatta de själv. för jag brukar jämt längta dit. så jag kan itne riktigt bestämma mig om jag ska åka eller inte. faktiskt rätt jobbigt.

nu ska jag se klart på tiptoes
babajjjjjjjjjjjjjjjjj.
philip sumo-mamma och jag

RSS 2.0