frågan är

varför jag ens har en blogg kvar? den enda anledningen är väl att det är så kul att kolla tillbaka på dagarna som redan är förbi och att logga in på den efter en vecka ungefär och se att jag fortfarande har läsare kvar. också kanske jag bara är inne i en svacka nu. helt plötsligt kommer kanske blogg-gnistan fram igen.
ikväll har jag ganska mycket jag måste hinna att göra. ta hand om mig själv och min kropp och allt hår som finns på mig. lite ska bort och resten ska lockas. jag ska också hinna lägga ner lite kläder i en väska. jag åker nämligen till Palma imorgon. pappa mamma philip jag också ska daniel, min älskling med. kommer bli ytterst mysigt och skönt. ska hinna göra köttbullsbaguetter också

i lördags fyllde min pappa år. han fyllde 50 år. ett stort grattis i efterskott. jag älskar dig. och det firade vi med en fest här på kvällen. det kom mycket folk och det var roligt. kvällen. dom sista gick hem mellan 4 och halv 5.. kul att se att vuxna verkligen kan förvandlas till tonåringar ibland. synd för er som missade min mamma. hehehhe
eftersom att jag helt har tappat orken och lusten för nästan allt som har med datorn att göra har jag inte heller lagt in bilder. men det finns. ska visa vilddjuren någon dag.

nu ska jag besöka duschen.


jag älskar dig. ♥


the way you make me feel

kan inte annat än nästan riktigt tycka om läget just nu. jag har gjort matteprovet. sen hur det gick är en annan sak.. men det är gjort för idag iallafall. har bara lunch, idrott och sen svenska. efter det går jag på helg i fyra dagar. mycket skönt. 
i fredags så var jag och daniel bara hemma och lagade tacos åt min familj. sen skulle han på casinot men han fick migrän så han sov hela kvällen istället sen gick vi ner till statoil och hyrde en fiilm. i lördags så var vi tjejer och grilllade hos jossi. det va gott och vi var: jag jossi natha sara sara kerstin cicci linnéa angelica gabbie. sen åkte vi till daniel och festade. roligt.

igår så hyrde jag och daniel "livet är en schlager" den är väldigt bra tycker jag. också åt vi chips och dipp och det känns inte så bra nu. ett ägg i halsen. juste, vi var och kollade på therese och johans nya lägenhet. den va så mysig och fin. 

 
jag har världens bästa kille. jag lovar

inga fler getter i regnet

tack!

I vanliga fall den här tiden på just den här dagen fast inte det här datumet, brukar jag må jättebra och ha gått på helg. men nu är det en stor skillnad. imorgon ska jag vara på skolan klockan 9 för att göra muntliga engelska nationella. sen ska jagj gå och träna och efter det ska jag tillbaks til skolan vid 12 och hålla ett svenska tal. och just för att det är idag just det här datumet så känns det ännu jobbigare, för att jag mår dåligt. har varit hemma och sjuk. bara legat i sängen hela dagen. vill göra det imorrn med för jag orkar inget annat. har ont i huvet och kallsvettas och min hypermens har gett mensvärk den här gången och jag börjar att få panik nu när det bara är ungefär 3 veckor kvar i skolan och bara en skolvecka för jag har hundra saker i skolan kvar. varför ska jag ligga efter nu när det är sommar och sol ute. 
 
så ligger det till.

nu ligger jag i daniel's säng och han kollar på poker. hoppas att han kommer och ger mig massa pussar snart.

jag har det underbart med dig.

pingu

ojojoj vad tiden springer förbi. fick nyss höra att vi verkar bara ha en och en halv riktig skolvecka kvar sen är det FN -veckan, göra klart veckan sen sommarlovsveckan. känns ju rätt .. bra
idag är det ett väldigt varierat väder. ibland solar det, ibland duggar det och ibland spöregnar det. det är ju bra för det tillfredsställer säkert alla på något sätt.
dagen tillära sitter jag i klassrummet och försöker förstå mig på bokföring. det här är första och sista lektionen vi lär oss det. på torsdag är det ett miniprov.
igår kände jag att nu måste jag ändra på mitt liv. jag ska försöka att inte slkjuta allt framför mig och jag ska träna. igår skcikade jag in uppgifter till att döda ett barn, min novell och mitt referat. jag tappade bort min plånbok igår också, men idag fann jag den igen. synd bara att vi hann spärra mitt kort, så nu får jag prova på att leva som pank. jag känner mig halvt hadikappad och just nu behöver jag faktiskt mitt kort. jag är skyldig natha pengar, jag måste köpa en dress till lördag, köpa lite annat till lördag och köpa en almanacka så jag kan planera mina sista veckor effektivt i årskullen 1.
jag slutar 10 i 3 idag och då ska jag och natha gå och träna. jag kommer bli jättesur på mig själv om jag inte gör det.
This is the start of something new and something good. bättre sent än aldrig som man brukar säga
daniel och jag i sälen

hej

Klädsel
Vad har du på dig idag: rosa trosor, gråa strumpor, vitt linne, grå tröja, blåa jeans och rosa/vit bh och rosa jacka
Vad använder du just nu för skor: mina converse
Favoritfärg på kläder: marinblått och rosa tycker jag är fint

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag och Daniel
Du pratade med: Jossi
Du delade en drink med: Hmm.. vet inte
Du gick på bio med: Daniel, Gustav & Stefan
Du gick på stan med: Jossi
Skällde på dig: Pappa

Senaste
Låt du hörde:
Virrevira
Film du såg: Erin Brockovich igårkväll
Mat du åt: två varma mackor
Kram: Daniel
Puss: Daniel
Fest: hos Jens
Känslan: Tandvärk
Ilska: Vet inte riktigt
Resa: Senast jag var utomlans var i Malta i somras, annars har jag rest till sälen och åre nyss
Glädje: Pussarna innan jag snubblade ut ur bilen
Dröm: Inatt var jag på flykt igen, som vanligt
Boken du läste: Änglavakt hette den
Personen du träffade: Sitter i klassrummet nu, så det är väl "klassissarna" 
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Linnéa
Gången du åt en 7-eleven korv: En sån kövas har jag aldrig smakat
Gången du var utomhus: Innan jag gick innanför skoldörrarna
Gången du sov: För 2 timmar och 3 minuter sedan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i lördags
Saken du köpte:
fina pärlor till min mobil och bebismuggar och en tallrik till våran bebis :)

Om dig

Namn: Josefine
Ålder: 17 år
Smeknamn: Jossan, Jössan, Jozer, Maja, Laticha, Älskling är dom som används mest nu förtiden
Syskon: En Piipii
Sysselsättning: Just för tillfället så sysselsätter jag mig med det här
Bra egenskaper: Jag är snäll
Dåliga egenskaper: Orolig
Linje/klass: Business
Hårfärg: Brunt/grönt/grått :S
Ögonfärg: blue eyes
Skostorlek: 39, big feets 

Gör det igen

för oss Markolioo

jag är så dålig på att skriva blogg. vet inte alls vad jag ska skriva längre. jag kan ju berätta om min helg iaf.
i fredags var jag och fikade på charm med kerstin sara malin och nathalie. sen åkte jag och daniel och somket och handlade tacos och åkte ut till gustav där vi åt det. sen kom natha gabbie och stefan också dit. såg på hockeyn, drack vin och spelade kort. i lördags så åt jag och daniel middaghemma hos mig. sen kom hans föräldrar på besök. vi tog en sväng ner till david sen sov vi. de har varit en skön helg iaf. men den kúnde mycket väl ha fått varit längre. men lite glad är jag för imorgon har vi inegn franska så då börjar vi sent.
om ett tag ska jag gå och kolla upp mina problem sen ska jag gå och träna hade jag tänkt. men har så ont i huvudet, så frågan är ju om det går.

det är inte långt kvar av terminen nu och det får jag faktiskt lite panik över. såklart är det jätteroligt och skönt att det är sommarlov, men jag blir så orolig. förstår inte varför
 min daniel


hojhoj

morgonen började med nationella. va där en halvtimme innan. kunde sovit en halvtimma längre.. varje minut på morgonen är guld värd för mig. jag hatar verkligen mornar. specieltl nu när jag måste upp och daniel får alltid ligga kvar och sova. vill bara krypa ner där igen och pussa på honom.  han sover förmodligen än
igår hade vi bad med skolan. de va roligt. efter så fikade jag med natha och maria och amanda på charm sen åktejag och natha hem till henne. såg på Eva & Adam och hoppade studsmatta med Yanelle. jag och daniel har letat runt efter Eva & Adam och äntligen hitatde jag. fick låna en film av Natha. jag åt middag hos daniel sen på kvällen såg vi på filmen och åt cookie dough.
nu är det bara ett tag kvar sne har jag tre lediga dagar och jag får sova hur länge jag vill. hoppas på bra väder i helgen så man kan grilla.

skulle precis lägga in bilderna på datorn som jag trodde att jag hade lagt in på en skiva, men nu fanns ju tydligen inte bilderna där.  

ska fortsätta med Fek nu.


en list

Den/det senaste:
Du åt
? vaniljyoghurt med kanel
Du drack? Green Tea& Lemon
Du kramade? puppe
Du tittade på tv med? daniel mamma och philip
Du satt vid datorn med? jag sitter vid datorn nu själv i sängen men annars var det daniel
Du sov med? min älskade daniel
Du skrattade med? tror att det var daniel de med
Du brottades med? brukar inte brottas så ofta men isåfall ska det väl också vara daniel då
Vad ska du göra imorrn? jag ska till skolan
Vad har du gjort idag?  varit med daniel hela dagen, sovit, sett på tv och tagit det lugnt
Va det kul?  finns inget bättre än att vara med han
Vad vill du ha? en snygg solbränna
Vad har du för mkt av? ogjorda skolsaker
Är du singel? nej jag har daniel
Är du kär? jättekär
Vad vill du göra nu? jag skulle vilja ligga på en sandstrand och sola
Planer till helgen? en lugn och mysig helg vill jag ha
Har du mer än 5 tröjor? antagligen
Har du mer än 2 byxor? ja
Vill du sova nu? om jag hade fått sova så länge jag ville imorgon så hade jag velat det


Kärlek, vänner, familj & liv:
Är du tsm med nån?
tänk för att jag har ett underbart förhållande
Har du varit tillsammans med någon?  inte innan daniel
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? jag har  kommit  iifrån de där med killbasillerna faktiiiiskt
Har du fått nya vänner den hära månaden? jag vet inte. skulle vara att jag har bekantat mig med någon av daniels vänner. gustav möjligen då
Har du för många vänner? det kan man inte ha
Är du ovän med någon? är inte mitt uppe i något bråk men jag tycker att vissa beter sig väldigt illa
Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja det är dom
Har du riktiga syskon? jag har Piipii :)
Trivs du i din familj? mer än bäst
Hur många bor du med? jag bor ju här med min familj. men jag bor ju med daniel också och jag är ju hos han lika mycket som här  
Vill du leva? haha ja, det vill jag
Är du lycklig? har aldrig varit såhär lycklig
Hatar du ditt liv? älskar mitt liv!

guess who

or guess what? nu sitter jag vid datorn för att skriva här. när jag kom in på blogg.se's hemsida så fanns det jättefina gladiatorsandaler. har aldrig hittat såna som jag tycker är så extremt snygg. men de här, de va nåt.
idag mår inte jag så bra. mår konstigt på nåt konsigt sätt. så blev inte så mycket skola. tog bussen hem och gjorde grönt te och duschade. sen dess har jag legat här i soffan med täcke och kuddar och spelat harry potter. jag möter bossen nu. alltså Voldermort. men de överlät jag till Piipii för han va b¨ättre på det. men han är uppe och äter. fast nu är han här igen.- så nu ska vi fortsätta spela.

i lördags så var jag på stan och satt vid ån med natha jossi cicci angelica och sara. tog med oss lite gosaker från coffeehouse. sen var jag med jockle och daniel hos jocke coh sen åkte vi hit och åt middag med familjen. gabbie coh natha kom så vi begav oss till daniel igen. sen kom hans kompisar. satt på hans altan, mycket mysit. vid 20 över 10 åkte jag natha och gabbie till alnö til jens. ganska rolit. träffade en väldigt mysig daneil coh jocle sen hahah
 igår så åt vi på biteline, jag daniel jocke och therese. sen va jag coh daniel på bio med gustav och stefan. såg wolverine. den var bra. brukar inte gilla action filmer annars.

nu kan intejag spela nåt mer harry potter för nu klarade vi tyfdligen ut det...... inte kul. nu börjar jag på ApeEscape istället.
hejdå
 

sommaren har börjat kika fram

känns lite som att jag har dumpat bloggen helt nu. tänker hela tiden att jag ska skriva men sen blir det ändå ingenting för jag har inget att skriva känns det som. det blir ju så när man har en hel vecka att skriva om. för mycket alltså så det blir lika med noll.
igår var det varborg iallafall. jag hade middag här hemma. så lagade tacos och paj sen kom gästerna: natha, jossi, linnéa, sara, sara, kerstin, calle, cecilia, gabbie, angelica, asal och leslie. vi åt och drack sen var frågan vart vi skulle sen. blev en sväng upp till haga sen till södermalm och sist gick jag dit mamam och pappa och philip var på middag.  ingen vidare kväll. middagen var bra, men inget annat. förutom sällskapet såklart. daniel hämtade mig efter jobbet. så vaknade upp hos honom imorse. de blev Big Boy mat med hans kompisar. sen köpte vi en coffeehousesallad åt mig och åkte hem till honom och åt. ikväll grillade daniel och jag till klockan 9 då han började jobba. blev jättegod mat och det är sjukt vad jag tycker om honom. förstår nog inte hur bra jag verkligen har det. har aldrig varit såhär lycklig.
vecckan annars har varit skolan. har hunnit med ett träningspass på ego. och nu har jag verkligen bvestämt mig att fler sådana ska det bli och om inte ska jag försöka att gå ut och gå 1 timme varje dag. det har man faktiskt tid med. 
sedan daniel började jobbet har jag suttit och skrivit min nationella engelska uppsats. eftersom att jag missade nationella på skolan så får jag göra den. den är klar nu och det känns så skönt. tänkte ta mig en dusch nu och fräscha till mig litegranna sen ska jag placera mig nere i tvrummet under täcket med harrypotter spelet. underbart rolit och skönt. daniel slutar halv 3, så då hämtar han upp mig. ska skjutsa hem jocke sen får vi se vart vi sover:)

imorgon tänkte jag försöka ta en heldag ute i solen och kvällen ska tillbringas med natha!
har en hel hög med bilder från den senaste tiden som ligger i kameran och väntar. måste lägga in dom snart.



RSS 2.0