myskväll

det här får bli ett snabbt inlägg. jag och daniel ligger i soffan inbäddade i täcken hemma hos honom. vi ser på idol och är sjuka så vi tar hand om varandra. pizzorna vi beställt kom nyss så nu ska vi mysa påännnu mer.
skriver merimorgon
hejdå

söndag

lovet har inte ens börjat än. jag blir så glad och lättad när jag tänker på att jag har en hel vecka lov nu. jag får sova ut och vara uppe sent på kvällarna och jag får vara med daniel. underbart. och de bästa är att vi ska åka ner till bollnäs nu. Om ca en halvtimme när jag har duschat och gjort mig klar. Jag har nyss skricit klart min filosofi och jag känner mig jätteduktig och nöjd också har jag gjort 200 tweets som va målet för den här veckan. SKÖNT ÄR DET! nu kan jag njuta av lovet.
igårkväll hade vi de jättemysigt hos amanda. jag får lägga in bilder från helgen och veckan när jag kommer hem på onsdag eller torsdag. hejdå. hoppas att ni alla får ett bra och skönt lov.
Jag funderar på brunt hår igen..


cocktailparty

igår fyllde cicci år och hon hade cocktailparty hemma hos sig! det va trevligt och jag hade roligt. det är alltid kul att träffa människor.
nu är klockan snart 5. jag sitter i pjamas. känner mig blekfet och är jätteful. hehe. ska snart börja med min makeover. ska åka innan sex så jag måste skynda mig ganska mycket nu kom jag på.
jag, sara petronella och emma ska till amanda och ha myskväll med pizza, kareoke och tejejsnack. ska försöka få med johanna och hennes kiompis elin.

jag sitter på skoldatorn och kan tyvärr inte lägga in bilder då, så jag gör nog det imorgon. nu måste jag dressa mig.


jag älskar dig daniel. mest av allt.♥


torsdagkväll

nu är jag trött, väldigt trött fast inte sådär trött så ögonen bara stängs. mer trött i kroppen trött och vill ligga ner trött. så jag tänker lägga mig ner nu och se på gossip girl med daniel. jag har suttit och skrivit min engelska nu i 4 timmar, men jag är äntligen klar! det känns jättebra och jag tycker att jag skrev bra också.
imorgon har jag bara en lektion på två timmar, matte. så det känns ändå okej. kommer nog inte vara så svårt att kliva upp klockan 11.
jag vill inte riktigt sova för jag tycker att det är så jobbigt för jag drömmer jämt så konstigt saker och daniel är en helt annan person i mina drömmar. han är dum och bryr sig inte så mycket om mig. sen när jag vaknar av att jag grinar eller skriker så ligger han där bredvid och sover så sött och jag påminns om att han är världens snällaste som bryr sig jättemycket om mig. jag blir alltså lyckligt kär igen.
nu ska jag lägga mig ner.
godnatt.

torsdag

1, bara 1 dag kvar till lovet! den enda dagen som är kvar, alltså i morgon, känns inte jobbig alls. men ikväll känns de faktiskt ganska jobbigt. jag ska skriva min engelska uppgift och den verkar rätt jobbig. vågar inte titta på den..
ikväll har jag och daniel varit ut på birsta en väldig snabbis. jag va tvungen att köpa lite nödvändigheter. nu sitter jag på golvet och ska försöka skriva. kom på att jag måste göra många tweets ikväll också. daniel kommer och hämtar mig efter hockeyn.
nu mår jag bra. har bara ont i huvudet. igår mådde jag skit. iförrgår mådde jag skit och bra och i förrförrgår mådde jag också skit och bra. allt går så upp och ner hela tiden. kan de inte bara vara svart eller vitt. att jag är helt frisk eller helt sjuk. det blir så jobbigt annars. och att man jämt ska gå runt och må dåligt på något sätt i kroppen. om jag tänker efter har jag alltid ont någonstans eller mår illa. oftast är det huvudet som spökar.
¨
min helg är fullspäckad och rolig. det är bra. till veckan ska jag och daniel åka ner till bollnäs och hälsa på.
igår hämtade jag ut mina bikinisar som jag har beställt på rean på H&M. jag gillade allihopa, men en gillade jag mest. den va vit, ljusrosa och guld.

nu måste jag rappppapppapa på med mina homew0rkzZzz..




natt

ikväll har jag och daniel sett två filmer, varit ute och åkt bil och pussats. nu ska vi gå och lägga oss och sova. mysigt.♥


onsdag

nu uppdaterar jag från sängen! mamma hämtade mig efter lunch idag för jag mår fortfarande inte bra. har tagit en ipren och nu ligger i sängen. jag har hittat en internetsladd som tydligen funkar på den här datorn. jippi för de! daniel va nyss här. vi låg och såg på gracie. men han klommer snart igen, så då ska vi se klart!

filosofi uppgiften är uppskjuten till efter lovet och det är så skönt. då kan jag jobba lite mer med den och nu känner jag att jag kommer hinna med mig själv den här veckan.
jag hoppas verkligen att jag blir frisk till fredag! ciccilina fyller år!♥
mitt huvud gör väldigt ont, så jag ska försöka att sova en stund nu.

filmen vi såg igår heter sova med fienden originaltitel sleep with enemies. den va jättebra och Julia Roberts var i sitt finaste jag. jag rekomenderar den! det är en thriller.

jag älskar mitt rum och min säng. jättemysigt!♥

 


tisdag

nu när vi tvittrar på engelska på twitter med skolan, så glömmer man liksom bort sej här och när man skriver vill man nästan skriva på engelska. det är ju ganska bra ändå. min drömm med skolan, det är att jag en dag ska tänka på engelska. liksom komma på mig själv med att jag gör det. det vore rätt coolt.
idag har jag och daniel sett på den nya bring it on. den va roligt och fakttiskt ganska bra.
nu ska jag föröska skynda mej att skriva på mitt filosofiska problem.  jag har satt som mål att jag ska ha skrivit 2 sidor ikväll och nu är jag uppe i 1 och en halv, så en halvsida till ska jag bli klar med innan 9. för sen ska jag lägga mig i soffan med daniel och se en film jag har hittat. jag tror den kommer vara väldigt bra. jag tipsar om den sen isåfall.

jag mår iallafall bättre nu, så imorgon ska jag på skolan. nyss har jag ätit en pannkaka här hemma hos daniel med blåbärssylt och grädde. innan de åt jag korvstroganoff och ris hemma. gottgottgott.

ska skriva på nu så jag inte blir besviken på mig själv. jag skriver om lycka&olycka.



It really turns me on

Nu har jag verkligen hittat en låt som jag tycker är så otroligt fin. You are not alone - Michael Jackson. Den som Rabih sjöng på idol i fredags. det var verkligen likt. Rabih måste vara väldigt duktig.

det är så tråkigt väder ute nu. kallt och regnigt. men faktiskt så gör det ingenting, för jag sitter och drömmer och längtar till daniels och min thailandresa vi ska göra efter jul. tre veckor, bara vi två♥. så himla underbart. och det bästa är att det redan är bokat. det känns mer verkligt då. Tack älskade mamma.

idag har inte jag varit i skolan. jag har jätteont i huvudet, öronen och mina kinder känns som storahamsterkinder. jag vet att dom är stora, men så här stor har dom då aldrig känts.
daniel kommer till mig sen. hoppas vi kan se en film då.
innan de ska jag försöka börja med min filosofiuppsats. tycker det är så svårt att komma igång bara, sen brukar det faktiskt gå jättebra när jag ska skriva.

sexig or what? hahah


söndag

nu är helgen slut och jag har inte gjort mycket. bara slappat och väntat på att daniel ska sluta jobba ungefär. också har jag ju varit med min familj. det gillar jag! igår när han kom hem så hade jag fyllt upp badkaret, tänt ljus, satt på love music och bakat en kladdkaka med glasyr och ett hjärta på och köpt grädde och Tom&Jerry kex. vi hade de jättemysigt. sen såg vi en väldigt bra och rolig film. den hette "breaking down the house" och va med Queen Latifah! se den!

idag var vi på giffarna. dom förlorade. de va ju synd.. sen har vi sett en film och ätit tacos med daniel's familj.

nu sitter jag i daniel's säng. har ont i huvudet och känner mig varm. undra va de är som spökar? har jag kanske blivit smittad? det visar sej nog imoron eller framöver.

nu ska jag gå ut och ta ett glas juice sen ska vi se en till film i sängen. Godnatt.♥

här va vi unga och oskyldiga. visst då babyneeea?


lördag

hej hej hej.
min gårdagskväll såg ut så som att jag  va med daniel tills han började vid 9, sen såg jag på idol med familjen. varför åkte inte niklas ut? hjag tycker verkligen inte att han är bra. sen hade jag hyrt magiska systrar med sandra bullock och nicole kidman. så jag såg den, men den va inge bra så jag spelade spindelharpan till halv 3 iställlet. klarade faktiskt ut två färger väldigt många gånger. kanske 8 st:D sen kom gosen hem så sov vi

nu har han åkt och jobbat igen. men han jobbar bara till 12. när han kommer hem ska vi ha lite mys i badkaret. jag har köpt flytande ljus också ska jag baka en kladdkaka och köpa jordgubbar. vi har nämligen 8 månader idag. dom bästa 8 månaderna i mitt liv! det finns ingenting bättre än det här, än oss.♥

mamma och jag va nyss ute på birsta en sväng. jag blev jättenöjd med mina köp. kanske visar dom sen.
nu väntar jag på maten. det blir tagliateller med ostsås och bacon. de är jättegott!





fredag

hej! just nu sitter jag i köket och dricker en god milkshake och äter mandarin. man får gå på toa så mycket av dom hehe.
igår åt vi en jättegod middag hemma hos daniel med hans föräldrar och en granne. pasta med pia's kyckling sen ananaspaj till efterrätt. sen åt vi Ben&Jerry's och såg på dom senaste gossipgirl avsnitten.
Idag är jag hemma. min lillebror är sjuk så jag ska inte vara i skolan. ja, ni fattar! ikväll tänkte jag ha lite pjamas mys med skräck och tjej filmer här hemma med några vänner. men nu är de ju som de är så nu  ska jag bara vara hemma. äta pizza och kika på¨idol med familjen. det är ju väldigt mysigt de med. de som är synd är att daniel jobbar.
nu är det bara en skolvecka kvar innan höstlovet. jag ska försöka få bort allt jag kan. alltså inte ha några restuppgifter. så idag ska jag jobba matte. börja på kapitel 3. sen ska jag börja på min filosofiuppgift och skriva företagsekonomin. hänger inte riktigt med på vad de är vi ska göra. tycker att de har framstått lite luddigt..

mamma är också hemma idag! de är mysigt. så vi ska väl göra något lunchaktigt snart.

jag lägger in bilder på något sen ikväll. sitter vid min skoldator och min kamera går inte att kopplas till den.

nu ska jag plugga på!

här kommer en bild på mig och sara från sista april:




hei

nu är jag på skolan. Imorse va jag trött. väldigt trött. men här är jag nu och de är väl bra. jag sitter med spindelharpan. klarade ut de för första gången igår:D mer gånger är de på väg att bli
snart är det mat. det blir gott gott gott.

bättre sent än aldrig





De här var min lördagkväll i bilder! =)

Nu ligggeer äntligen jag och Daniel i hans säng. Klockan 4 började våran bilfärd mot Sandviken och sen hem igen. Jag, Daniel och daniels pappa Micke åkte dit för att köpa en bil till Therese. den va jättefin och de va faktiskt en mysig bilsväng.

Jag ska stänga av datorn nu och mysa litegrann med min sötnos innan vi ska sova. Imorgon börjar jag halv 9! det som glädjer mig är att vi har teori på idrotten.

♥Vi är så söta...


20:41

hejheeeeej. jag har helt glömt bort att skriva. kan bero på att jag inte har haft min kamera och det är inge roligt att skriva utan bilder. jag har några från helgen jag ska lägga också. ska snart åka och hämta kameran hos linnéa. jag är sjuk. precis som jag trodde att jag skulle bli. så idag har jag och daniel hyrt film och bara varit hemma hos han. jag kom nyss hem från giffarna. såg första halvlek. sen åkte mamma och jag och handlade sallad. ska hjälpaphilip med hans engelska nu. sen ska daniel hämta mig nä'r matchen är slut så ska vi göra en god sallad där hemma. mummms

jag lägger in bilderna när jag är hos daniel sen.


20:41

hejheeeeej. jag har helt glömt bort att skriva. kan bero på att jag inte har haft min kamera och det är inge roligt att skriva utan bilder. jag har några från helgen jag ska lägga också. ska snart åka och hämta kameran hos linnéa. jag är sjuk. precis som jag trodde att jag skulle bli. så idag har jag och daniel hyrt film och bara varit hemma hos han. jag kom nyss hem från giffarna. såg första halvlek. sen åkte mamma och jag och handlade sallad. ska hjälpaphilip med hans engelska nu. sen ska daniel hämta mig nä'r matchen är slut så ska vi göra en god sallad där hemma. mummms

jag lägger in bilderna när jag är hos daniel sen.


sova

nu ska jag sova en stund innan daniel kommer hem. vet att jag kommer vara en jätte surpuppa som kommer tycka att allt är jobbigt men jag kommer ändå bli så glad när han kommer hem. jag vet liksom inte hur jag ska kunna fördriva tiden annars. så den går fort. och jag är ju trött.
jag har hemskt ont i huvudet. har varit tjock i bihålorna hela dagen. jag kanske håller på att bli sjuk.
min kväll har varit trevlig. jag återkommer imorgon.
hejdåååå

night

nu sitter jag i min lillebrors rum. jag lyssnar på "The Perishers - Pills" och tittar runt på datorn lite.
Ikväll åt ju vi på Allstar. dom hade god mat och de va trevligt där. fast jag tycker nog ändå om gamla O'learys bättre. tror jag..
sen gick daniel och jobbade, philip åkte till kompisar och mamma och jag hyrde sex and the city filmen och köpte crunches ostbågar och popcorn. sen åkte vi lite bil. det är så mysigt. sen såg vi utslagningen på idol och jag tycker de är väldigt synd att Karolina åkte ut. jag tycker att hon har jättebra röst. sen såg vi 20 minuter av filmen innan vi bestämde oss för att se den imorgon istället. vi skulle ändå somna!
nu kom philip hem. vi ska se den tredje Johan Falk filmen, som jag såg igår. den va jättebra så den kan ses två gånger. hiihihi.

jag längtar tills daniel slutar.♥

mamma och philip!
i väntan på bord


fom försöker att gömma sig för kameran

fredag

ÄNTLIGEEEEN HELG! fast det är ändå inte så roligt när det är helg för daniel jobbar varje kväll så vi hinner knappt träffas under helgen! :(

igårkväll var jag och daniel ut och åtpå biteline. de va fullt på dom andra ställerna. sen va vi hundvakt åt tyson hemma hos johan och therese så då hyrde vi film och myste där. såg dom två nya johan falk filmerna - 3an och 4an. 3an va riktigt bra. den heter internationell target tror jag.

idag hade jag matte i två timmar. sen har jag suttit på charm och fikat med gossara. nu klockan 7 ska jag mamma daniel och philip ut och äta innan daniel ska jobba. vi ska äta på den nya sportbaren all star! sen ska mamma och jag se på idol och hyra en tjejfilm. philip ska vara med kompisar och pappa är borta med jobbet.

nu måste jag duscha och göra mig klar!

jag älskar dig daniel. så mycket!♥

hej

nu sitter jag på skolan. pratar med mamma i telefonen! Idag har det varit en skön skoldag. den började kl 11 ute på birsta. vi gick igenom alla affärer där. sen har vi haft orientering nu!
kerstin slutar kl 4 så då ska vi hem till mig. klockan halv 8 ska vi på pass. ska bli roligt.
nu är jag trött. skulle vilja sova litegrann. ska gå och möta daniel på stan. längtar efter honom!♥

Jag försökte se läskig ut igår. jag tycker jag lyckades..




nu ska jag gå och köpa en fin halsduk

tröttttt

nuär jag trött. längtar efter att få krypa ner i sängen med daniel och se en film!♥
jag känner mig jätte duktig efter den här dagen! vet inte riktigt varför men jag har haft sån energi! jag och kerstin och eva va på spinning efter skolan. jajg va jätte nervös och de va jättejobbigt och jag klarade inte igenom allt MEn nu är jag jättesugen på att gå dit igen! vi ska dit imorrn igen på fat burning spinning! hihhiiii.
jag och daniel har nyss varit ute hos ingird och gunnar, daniel's farmor och farfar för ingrid fyller år! de va mysigt. vi fikade och tittade på gamla kort.


måndag

nu är jag henmma hos daniel och sitter och äter min middag, pasta carbonara. skolveckan är igång igen! idag har jag och min grupp som består av jag linnéa petronella amanda och emelie varit ute i birsta och frågat runt i affärer. roligare än skola. hann med kladdkake fika också!
ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. ta med mamma på en promenad kanske.





lördag




 


pärrti

is here with me! we are sitting in a classrom. It's a small room on three kvadratsmeter! pärrti is trying to kill me with me chair. I'm sitting on it and she pulls it back, all the time.. :( I'm afraid of her..
When you read this, you're going to read with a babyvoice. It gets better then.
I'm going to try to write all this on English so I get good on it. I want to talk floating, but it's hard when you can't
:( Poor little babyjossan.

SATURDAYYYYYNIGHT, was a good evening and a beginning of the night. Actually I slept on the night I wasn't awake as it sounded. 3:00 PM. We started on biteline, it was jummie. Then we took a taxi to my place. We started to drink, and drink and drink. We played some games. We wrote on papers and gaved it to person who had or was it on the paper. It was a great night, I think, with sweetand funny girlfriends.

SUNDAAAYYYY. I didn't do so much except for my English homeworks. Then we ate fish-soap and garlicbreads, me, my mum and my daniel. then daniel and me rent two movies, but we just saw one of them.

I'm a babygirl.


lördag

är hos daniel nu. internet fungerar ju inte hemma hos mig på min dator och philip har tagit med sig sin.
igår va de mysigt. åt först jag och mamma på saffran. jättegod mat! tapas! sen gick vi hem och såg på "confessions" med Jennifer Love hewitt och åt chips och popcorn.





ikväll ska jag och några tjejer från klassen först på biteline, sen ska vi hem till mig!

älskar dig!♥

fredag

= helg! de va efterlängtat!
igår va jag en duktig flicka som pluggade matt från 7-1, men jag vet inte om det räckte.. märkte på matteprovet idag att det inte gick så bra. men vad gör det? en sovmorgon mindre möjligtvis. jag är nu hemma hos daniel och har varit de sen halv 11. köpte med mig mat hem så vi lagade pasta carbonara! de är så gott. sen såg vi på "the proposal". jag älskar den filmen. det är ett film tips från mig till er! med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. det finns ingen dålig film med Sandra Bullock.

Nu sitter jag ute i vardagsrummet, kollar ut över den fina staden och äter en mandarin. min pojkvän ligger i sin säng och sover som en söt liten hundvalp. Han ska jobba både ikväll och imorgonkväll.
Jag funderar på om jag ska ta mig till ego och träna. orkar jag eller inte?

Ikväll ska mamma och jag ha myskväll. de va längesen. vi ska äta på saffran, sen ska vi se på Sex and the city. vi måste vara dom enda som inte sett den filmen än. och äta godis och chips såklart. hon kommer nog somna runt 11-12 så då har jag planerat att sätta mig med min engelska.

nu vaknade plutten. ska gå och pussas.♥



tända ljus



 så mysigt såg mitt rum ut igår!♥

idol-tittning

hej hej hej

nu är det idol och jag ser på det. tycker att juryn är lite dumma mot dom som sjunger :(
hoppas att tove är bra. hon är min favorit. Erika också.
ikväll har jag pluggat. kom en bit sen fastnade jag och satt och gjorde om en uppgift i 40 minuter utan att få fram rätt svar. frågade nu min saknade kusin dennis om hjälp på msn. och de fick jag. efter idol ska jag se om de funkar:D hoppas! är ju prov imorgon. kommer misslyckad men de gör ingenting. får mer tid på mig då och de är precis de jag behöver.

daniel kommer hem vid 10 efter hockeyn, då ska vi gosa.

när klockan va fem idag på skolan  kändes de som att den va två.
ser förresten Karolina på idol nu. kanske att hon är min nya favorit. riktigt snygg och dukltig på att sjunga är hon iallafall

ska ta något att smaska på nu

torsdag

vilken skön morgon det här har varit! sov till halv 12. klev upp gjorde mig klar och nu har jag precis ätit upp min frukost-lunch som bestod av wookade nudlar och kyckling by Piiia!
börjar om 45 minuter. idag tror jag att vi går ända till klockan 5.. kan bli lite jobbigt.

nu känner jag att jag vill ha helg. jag längtar efter helg. vilken tur att det är fredag imorgon!

RSS 2.0