onsdagkväll

det har börjat blivit riktigt kallt nu på dagarna. det är mysigt, men också kallt. speciellt när vinterjackorna fortfarande ligger i förrådet. jag blir faktiskt lite sur på den där solen som ska vara så varm och titta fram ganska så ofta. när det är kallt ska det vara kallt. det får gärna vara sol, men isåfall ska det vara en kall sol, inte en varm! en kall vinterdag, strålande sol och mycket vit snö på backen, det är jättefint! och mysigt

idag hade vi orientering i skolan. de va roligt! fick springa litegrann. och det är inte min kropp van med just nu så jag såg det som ett träningspass. svettig blev jag ju faktiskt.
när jag kom hem så städade jag lite på mitt rum och nedervåningen. tog undan några väskor som bara står framme med en strumpa i varje ungefär. sen dammsög jag, och då följde inte bara dammet med in! det gjorde också min skåpsnyckel och band. jag får öppna och gräva fram den imorn!

ikväll hade jag en liten "suprise" för daniel. när han kom hem till mig hade jag tänt en massa ljus och gjort ordning med "love-music" på mitt rum. och gjort mig själv lite söt hihi. sen fick han ett paket av mig. biljetter till "Rumble of the kings" på hovet den 20 November. Det är folk kampsportare som slåss och vi sitter på tredje raden. kan ju bli roligt! hihi

Nu är vi hemma hos daniel och ska se tredje avsnittet av gossip girl säsong 3. Sen sova.♥
 


ordinary

börjar snöa in på engelska nu. önskar jag att jag gjorde. håller nämnligen på att göra min läxa! som är just på engelskaaa

idag har det varit en helt "vanlig" vardag. skola, träna, duscha, äta, idol och daniel. kryddade denna tisdagskvällen med en god hallon/blåbär paj till idol också. mest för piipii's skull, som har så mycket plugg ikväll. då behöver man en sockerkick. och de kan jag med säkerhet säga att de va rätt mycket av i min paj! pappa kom nyss in efter en powerwalk och frågade: är den tjock eller smal? svar: den är tjock. riktigt smör i den och en massa socker. gissa om han gillade de eller inte? nej.. han tyckte att jag ska börja göra nyttiga pajer. får väl försöka leta reda på ett sånt recept dååråå. fast jag är ju rätt säker på att han kommer älska den nu när han väl äter den! det är fettet han är rädd för. det är faktiskt jag med!

nyss va idol. erika selin är min favorit. tycker att de är lite konstigt att idol sänds sen igen 22:40.. det är ju ganska sent? det är ju faktiskt vardag och folk ska upp och jobba och gå i skolan. 

de va skönt att träna förut. kerstin va också med. det går mycket bättre när man är två!



älskar dig daniel♥..


helgen

kan jag summera som jättemysig, trevlig, rolig men ganska jobbbiga bil-resor åt rumpisen.
på fredagen i västerås hann vi shoppa lite. det blev en klänning och ett par jeans för min del. jag hann också träffa johanna och maria över en fika:D roliiigt. när jag kom tillbaks va daniel inne på bodyshop och köpte en box med body butter, shower gel och massage olja till mig. det är sånt man verkligen smälter av. du är världens bästa. kinabuffé till lunch sen begav vi oss vidare mot tjörn! deras nya hus var verkligen jättefint. ett sagohus såg de ut som på utsidan och väldigt fint därinne!
nu är helgen summerad som väldigt bra!
när vi åkte hem åt vi middag hos farmor. va så längesen jag träffade henne. jag och daniel ska åka ner och hälsa på någonting!♥

idag va de en sådan dag då jag va lite dålig i magen på morgonkvisten, så det blev ingen skola. då va de skönt att krypa ner med daniel igen.

ikväll har vi lagat och ätit tacos hos daniel med hans familj! nu ligger vi i sängen och ska sova. jag ska bara gå och tvätta av mig!

FREDAG-VÄSTERÅS:



Vi har de bra! vi här bak i bilen..

LÖRDAG:
det är fint i Skärhamn :)

Åsa's kontor
<3
Åsa och Fredrik i köket. Superfint!
Fina Mammsen




Godnatt!♥


västerås-göteborg

nu åker vi! roligt roligt roligt!♥





piiic

jag är inte så sur som jag ser ut =)

torsdag

nu är jag på skolan. har nyss varit och ätit en god lunch på kina-buffén med daniel. kollade lite på stan också. hittade en fin blus jag vill ha. funderar också på om jag ska köpa hårfärg och färga på hotellet ikväll. vet inte vilken färg jag ska ta.

igår va de en jättemysig kväll. fler såna vardagskvällar vill jag ha!

slutar vid tre. då ska jag skynda mej hem och packa, sen åker vi. vi har hyrt tre filmer som vi ska se på vägen. Johan falk - GSI, Johan Falk - Vapenbröder och Wallander - Cellisten! då går bilresan fort!


onsdagsmys

den här onsdags kvällen har jag och daniel gjort lite speciell. lite mysig. det va så längesen han och jag, alltså bara vi, gjorde någonting! vi har varit och handlat mat, sen lagade vi en jättegod spaghetti och köttfärssås! nu har jag tagit mig en dusch och vi ska se på " the wedding date " sen ska vi se på idol och äta hallon/blåbärs paj som vi ska baka! mysigt. hans föräldrar är i fjällen.

imorgonkväll åker jag, daniel + min familj till västerås, sen på fredag åker vi vidare till göteborg/tjörn för att hälsa på våra kära vänner som vi brukar vara i Spanien med. det kommer bli en jätemysig lång-helg:)

jag är lite rädd att jag ska få magsjuka. det verkar gå det nu..
nu ska vi se film!
Jag älskar dig så mycket gubben!♥


trött

jag är trött, trött. sover lite då och då. just nu är jag vaken. ska nog vara vaken tills efter idol.
det börjar om 3 minuter.
daniel säger nu att han älskar sin pluttan mest av allt. hihiihihi de är så mysigt att höra sånt.

det har hänt nåt med mig. jag är hungrid för jämnan. alltså jag vill äta hela tiden också har jag börjat att verkligen inte tycka om mig själv. det är ett problem faktiskt. jag kanske behöver hjälp av ett proffs som blondinbella? ja, faktiskt..

Linnéa, lycka till imorrn! det kommer gå bra.

det är så tråkigt när det inte finns något att skörda på farmville. åhhhh
Vad sägs om lite vinter? jag kan inte bestämma mig.. eller jo. det vore fint med vinter nu. ett tag iallafall!
nu börjare idååååål

farmville

nu har även jag gått med i farmville-gänget. det är kul. men man måste vänta så länge på plantorna jämt. sånt är jobbigt. jag skulle skaffa till daniel nyss, men då ser jag att du redan har farmville och du har till och med planterat litegrann? varför har du inte sagt något?

nu är jag i skolan. imorse va jag en riktig surpuppa. grinade halva vägen till skolan. heheh. det är inte lätt när det är svårt. nu känns det bättre.
det blev en chips-påse igår. då va jag överlycklig. men nu, kan ni ju gissa hur de känns... hatar mig och mat


sovdags

jag önskar att jag hade samma tränings-motivation som jag hade förra hösten. jag tränade varje vardag och åt nyttigare. ska gå och träna imorgon och se om jag kan få tillbaka känslan av att det är roligt att träna! också blir man ju lyckligare av lyckofjärilarna som skjuts ut. jag vill bli smaaaaaaaaaaaaaaaal.

nu ska vi åka hem till mig för att se heroes och sova. ska försöka få daniel att vilja ha chips. jag har varit sugen på de hela dagen igår och hela dagen idag. då måste man väl få lite, eller?



filmtips!

dom här tre helmysiga filmerna har jag och daniel sett dom senaste dagarna. det är familjekomedier med John Travolta och Kirstie Alley i huvudrollerna. jätte roliga/härliga filmer. ni hittar dom på komedi-hyllan under T för endast 15 kr.
Här ligger dom iordningsföljd:


21:16

något som jag tycker är jättemysigt är när man är helt slut i huvudet efter en skoldag och vill bara hem och vila, så kan man gå hem till sin älskling och mysa. ett stort plus för det. fast nu när jag är frisk ska ju jag börja gå och träna efter skolan, så då va de slut på dom mysigheterna.

ikväll har vi bara sett på film och sovit en stund sen va vi ut på en liten mini promenad runt kvarteret för att få frisk luft in i nosen

 



nu är vi hemma hos daniel. är så mysigt när man har två hem att vara i! ska snart åka härifrån och ta med oss heroes och se hos mig!

Imorgon har jag äntligen spanska för första gången i mitt liv. känns bra och spännande

 


mina ögon


hemsö-bus

♥♥♥

måndag

de va inte så hemskt att kliva upp imorse. jag är så glad att jag inte längre är medvetslös på mornarna. de va svårt att komma upp när man somnade så fort man råkade stänga ögonen.
idag mår jag ganska illa. vet inte vad de kan vara. men de gick över litegrann efter mina 5 potatisbullar jag åt. det är jättegott.

jag längtar tills ikväll när jag får se "titta hon snackar också" och jobba matte och mysa med daniel!♥

 


söndag

den här söndagen är precis lika hatad som dom flesta andra söndagarna.
jag har varit på fotboll. sett giffarna spela. tyckte att dom ramlade på varandra och fälldes mest. de andra laget vann ju tydligen. vet inte hur jag kunde missa de målet. jag gick hem och trodde att de blev 1-1. men nono

jag har också tagit hem mat från ming palace. de va gott men jag blev mätt efter 4 bollar.
om 2 minuter börjar trollkarlenshemligheter och det är ett av mitt och daniel favoritprogram, så de ska ses. ska bara försöka väcka han. han ligger och sover så sött i philip's soffa. han säger att han mår illa. det gör jag med. hoppas inte på matförgiftning eller magsjuka. fast man går ner i vikt av de, så lite bra vore de ju ändå.

ikväll har vi också två filmer att se. jag ska jobba lite matte också sen kanske. fast just de, jag körde ju fast. måste alltså ha hjälp av farzad.

ilördags vid två-tiden efter att mina gäster hade gått hem, så satte jag mig och pluggade matte. de är väl ett bra tecken att man är på väg åt rätt håll?

nej, nu börjar de ju..

lördag

nu är vi hemma från en trevligkväll! maten va jättegod förutom att vi fick vänta på den i 1 timme och 35 minuter så vi sen fick slänga i oss den på 10 minuter.
filmen va bra. inte riktigt lika bra som den första men man ska ju se den.
nu ska vi lägga oss och se andra filmen av "titta han snackar" och den här andra heter "titta hon snackar" :)

 I love you.♥

fredag

jag ska summera min fredag: skolan, jag var ambitiös, fika med cicci, subway med daniel, tacos med familjen. 
sen runt 8-9 kom mina gäster för kvällen! de va en jättetrevlig kväll. vi satt nere i mitt uterúm och pratade. :)










klockan är halv 4 och jag sitter fortfarande i pyjamas. vi sov länge idag eftersdom att daniel slutade jobba halv 4 igår.
ikväll klockan 7 ska vi möta upp therese och johan för middag på Jop's, sen ska vi gå på bio "flickan som lekte med elden". ska bli roligt! hoppas filmen är lika bra som man tror den ska vara.

nu ska jag och daniel se på film.♥


farligheter

 

nu är vi hemma hos daniel. sitter vid varsin dator och spelar cs. nej.



* Om man blir anfallen av en stor anaconda-orm så ska man inte springa! Ormen är snabbare än dig. Man ska lägga sig raklång på rygg och hålla armarna tättintill kroppen och trycka ner hakan. Det hela kommer att ta ganska lång tid, men ormen kommer att börja med att svälja dina fötter. När han har kommit till knäna tar du fram din kniv och sticker in den i huvudet på ormen och skär snabbt upp huvudet. Sen är du överleven(?) och inte död!



* Om du blir kidnappad ska du ta ett djupt andetag. När dom binder dig ska du spänna dina muskler, så att repet kommer att sitta löst sen när du är bunden. Du ska prata så mycket du kan om allt i hela ditt liv: allt du tycker om, din familj, vad som betyder för dig, vad du längtar till osv. Då kommer kidnapparna inse att du är mänsklig och kommer förhoppningsvis ha svårare för att döda dig sen.



Daniel från Skilda Världar va ju med i idol ikväll. Han va jättefin och jättesnäll och jättegullig i skilda världar så jag hoppades såklart att han skulle gå vidare, men icke. De va ju synd. Istället gick den andra "kändis-tjejen som egentligen inte va en kändis utan kompis med en kändis" vidare. Hon va ju inte ens bra. SYND!

och till kladdkakan.. den blev inte riktigt som den brukar. inte ens i närheten. Daniel beskrev den som havregrynsgröt, fast han tyckte att den va god också. Philip tyckte att jag hade hällt i "lite" för mycket havregryn, mamma sa: den är inte riktigt som den brukar vara och jag såg den som torr och en havrekaka.
och för er som undrar varför de står så mycket om havregryn när de skulle vara en kladdkaka, är för att jag brukar he i havregryn för det brukar bli jättegott.

 


kladdkaka

nu har jag satt in en kladdkaka i ugnen. hade väldigt svårt att välja om jag skulle ha mjöl eller inte i. brukar man ha de? jag brukar bara jätte ofta men nu kom jag verkligen inte på. tog i mjöl tillslut iallafall. hoppas den smakar lika gott som vanligt.

om 1 minut börjar idol och det ska jag självklart se på. med daniel, philip och mamma.
ikväll tog vi hem pizza från Jop's. de va gott, tillslut. dom hade gjort en av fyra pizzor rätt.. haha. och en hade dom inte ens gjort så alla andra hann bli klara. men jag är nöjd och belåten!

imorgon är det fredag och det brukar innebära ingen skola. men jag ska gå alla fredagar nu så jag kommer ikapp i matten och det känns faktiskt inte så jobbigt. fast lite såklart.
nu efter idol ska jag skriva en uppsats/uppgift i företagsekonomi. ska föröska skynda mej så vi hinner med något avsnitt av heroes.

måste kolla kladdisen nu.


här sitter vi på ett jättemysigt ställe i Nerja. det är en buddah bar på tre våningar. här uppe är takterassen. i mitten är det en disco/spegel bar och längst ner är det en buddha bar.
jag dricker min favorit drink, strawberry dauqiri. är inte ritkigt säker på stavningen där.

7 månader

idag har jag och mitt pluttbarn varit tillsammans i 7 månader! vad tiden går fort.♥

nu sitter jag i skolan. vi har haft filosofik och nu har vi matte. slutar om en timme.

haha




här är den!

min älskade korvost som egentligen heter rökt ost och inte alls är en korv. men den ser ut som en. du hittar den på mataffärer vid sharken där du kan ta själv. du behöver inte fråga om den!

köp och skär i skivor tunna eller tjocka och lägg på din hårdmacka

den finns också i vanlig "ostform" som man kan hyvla av. men den här är mycket godare. jag gillar skivorna tjock!!!


New World

efter den trötta skoldagen gick jag hem till daniel sen åkte vi hem till mig. såg ett avsnitt heroes, somnade och vaknade efter 5 minuter bara för att jag skulle kunna sova ikväll. va på världens urhumör. hatar när man blir så äckligt trött. jag blir som en treåring som bara är vrång och gnäller. skulle försöka mig på potatisbullar och steka bacon men daniel fick ta över. tur för daniel att jag blev mig själv efter ett tag igen.

när jag gick i 7an och 8an som jag kan minnas hade jag ganska mycket finnar. sen började jag äta p-piller och alla gick bort. nu först nu har jag fått några igen. jag förstår inte varföööör. trodde bara man hade en sån period i sitt tonårsliv. fast iförsej kan det bero på den hela korvosten jag åt. men de är de ju värt. det är nästan det godaste som finns. jag lovar att jag ska försöka hitta en bild på den så kan jag beskriva den mer!

jag har nyss sett på idol och sitter i piipii's rum nu. daniel sitter kvar uppe. han blev fast vid fotbollen.
undra vad jag ska hitta på dom här timmarna då hehe. vi ska åka och köpa godis i pausen har han lovat. (jag kommer få ännu mer finnar). jag kanske ska ta tag i matten då. It might be destiny..
jag vill ju se heroes.
sen har vi 5 filmer vi ska se också. fast inte idag


roligt

listor är totalt underskattade. ellller?!?!?

1. Vädret utanför mitt fönster: lite soligt, lite moln

2. Lyssnar på just nu: Space Cowboy - falling down

3. I går gick jag och lade mig: det blev för sent för en skoldag, klockan 1 ungefär

4. I dag vaknade jag: 7 men drog mig till halv 8

5. Jag har på mig: tights, linne, lång kofta och skinnjacka

6. Senaste person som ringde mig: mammsen

7. Senaste person som jag ringde upp: kanske var mamma det med

8. Senaste person som skickade sms till mig: sweetheart

9. Senaste person som jag skickade sms till: sweetheart

10. Senaste vän jag addade på Facebook: daniel's systers pojkvän johan!

11. Som addade dig: Sebastian Hedblom

12. Senaste person som mejlade mig: mammsen

13. Senaste sajt som jag kollade på: facebook

14. Ska göra idag: ska hem till daniel, plugga matte och se heroes sen ikväll

15. Bra eller dålig dag idag? en trött dag men den blir bättre och bättre

 


I wish

jag önskar att jag låg i sängen nu. jag önskar att jag va med dig daniel. jag längtar efter dej.

jag sitter på skolan nu och spelar "westlife-every little thing you do" om och om igen. den här dagen känns jobbig och jag är jättetrött. jag vill inte vara i skolan nu.

snart är det iallafall mat. sen engelska sen idrott-teori. sen slut på skoldagen. det ska bli skönt

sariiis. om du ser det här, sök kontakt med mig då! where R u?

min uppgift just nu är att skriva hur det var för företag innan internet och den kraftiga globaliseringen???? Ca 1-2 sidor.....

jag längtar till den 29e december.♥

jag 1986..


hos doda

idag efter skolan kom daniel och hämtade mig sen bestämde vi oss för ett birsta-besök. vi va först inne på Arken Zoo och jag hittade jättesöta dvärghamstrar. MEN jag får ingen:( mamma vill inte ha något mer djur. vi hade tre dvärghamstrar förut som hette Bibbi, Busan & Blissy. dom va sötast.
sen gick vi till en skivaffär som kan ha hetat rocks och köpte säsong två av heroes. vi såg klart första förra veckan.
sen en snabb visit inne på MONKI. jag hann köpa en beige kofta och en senasgul halsduk. de va höstligt och fint.
det spritter i hela mig. helst av allt vill jag bara shoppa hela tiden. och jag vill få en fin kropp så jag kan hitta ännu mer som jag passar i!

jag har nyss ätit en god ädelost och skinkpaj och nu ska vi sätta oss framför TV:n och se heroes tills idol börjar, för då ska vi se de! igår va inte idol. tror att de va för att Laila Bagge's mamma dog? R.I.P. :(
mamma frågade idag: duschar ni aldrig längre? jag ser er aldrig göra det!
och då kom jag på. gör vi det? duschar vi nuförtiden? jag minns inte
eller jo, i förrgår duschade vi här hos daniel.
ikväll får det iallafall bli en  dusch.

nu ligger daniel och väntar på mig i soffan så jag ska hoppa dit jag med. spännande att se andra säsongen!

första avsnittet av tredje säsongen har ju kommit idag också. så det ska också hinnas med att ses ikväll!

 


matte

det blev ingen uppdatering igår sen som jag hade tänkt. jag och daniel hyrde fyra filmer. vi hann se en sen var det taken på tv så då såg vi den istället.

nu sitter jag i skolan. dagen har gått bra. har matte nu så ska försöka jobba några tal. det är så svårt, speciellt när man inte har ron till att sätta sig och koncentrera sig.
jag slutar om en timme.

there's is not much more to say.

måndag morgon

okej, det blev inte riktigt som planerat igår. vi tog nacho chips med ost dipp till och godis som fanns hemma. men vi blev trötta och somnade innan klockan 2 då de började. ångrar det lite idag när jag ser att Nate va med. vi såg iallafall seventeen again och den va bra. rolig faktiskt.det är den med Sac Efron. se den! det finns en till med samma namn som handlar om en utländskfamilj. också kommer farmorn och farfarn till dom och då blir dom 17 igen pågrund av sonens experiment försök. sen blir dom kära på nytt. den är också rolig!

nu är jag i skolan. min morgon va bra men ganska stressad. det tog en halvtimme att få i linserna. mitt kaffe hann bli lite kallt. men med en bra morgon blir dagen bra. och min morgon va bra för daniel va uppe med mig.
jag är pigg idag och vi har filosofi.
nu ska vi samlas!


MTV VMA

läste nyss kenzas blogg och såg att det är inatt VMA sänds. där blondinbella är med. jag har fått med mig daniel på idén också. nu ska jag bara försöka att intala han att vi ska åka på statoil (de enda som har öppet den här tiden) och köpa lite godsaker. det stog i kenzas blogg att hon hade laddat upp med mycket saker och det blev svårt att få bort godissuget.

det här blir alltså en uppe-sittar-natt. innan det börjar ska vi se seventeen again me Zac Efron.
Jag tror att jag ska börja skriva om filmtips i min blogg. jag ser så otorligt mycket film nu förtiden så det känns som att jag och daniel skulle kunna ge lite tips.


när vi två blev en!♥


mår illa som en gorilla

det blev en jätte trevlig och roligkväll igår! tiden bara flög iväg. vi åt godmat, drack gott vin, spelade "jag har aldrig" spelet och pratade. det va rätt så intressant att spela det med sina föräldrar. heheheh
på vägen hem till mig tog vi ettt stopp på statoil för korv och mos-ätning. eller pappa och daniel år. inte jag och mamma.

idag sov vi länge. sen åkte jag och handlade mat med mamma.lagade en jättegod spaghetti och köttfärssås! det är så roligt  när man börjar lära sig att laga mat. jag kan faktiskt en hel del nu. mitt mål är att en dag laga lika god mat som mamma.

nu är vi hemma hos daniel. jag sitter i sängen och halv-ser på notting hill och daniel sitter vid datorn och försöker leta en bra film.

pappa, mamma och micke.
daniel och pia.
pia, pappa och daniel.
jag, mamma och micke.

pia, pappa, mamma och micke.
josssakosssa

 

nu ska vi duscha!♥


middag

idag har jag och daniel sprungit runt på stan och letat skor till mig. tog hjälp av mamma också. tro de eller ej, men jag hittade 3 par hötskor som jag köpte. jättefina är dom! :)

har precis kommit hem till daniel nu! jag mamma och pappa är här för att äta middag med han och hans föräldrar! jättetrevligt:) har precis fått ett glas jordgubbsvin! mummmmms

äntligen fick jag med mamma på bild. de va till och med hon som ville ta ett på oss.
älskar dig mamma. du är jättefin!
min nya skinnjacka


återkommer imorgon eller senare ikväll med mer bilder:)



23:21

nu är jag hemma igen. sprang faktiskt hela vägen tills jag mötte linnéa och precis när vi slog på tv:n började idol. de va ju ett roligt avsnitt men va de bara jag som tänkte på att dom nästan inte hade med några unga tjejer ikväll.
mamma och jag har varit ute och åkt i nästan en timme. det är så skönt att åka bil med henne och prata. också älskar ju jag att åka ut och åka bil. speciellt på kvällen. när philip och jag va små så tog vi på oss pyjamaserna sen körde mamma runt oss i bilen och vi skulle blunda och sen skulle vi gissa vart vi va.

det är jobbigt när man är halvsjuk. man är för pigg för att bara ligga ner och vila. men man är egentligen för seg för att göra någonting. den här kvällen passade mig bra. nu ligger jag i philip's säng och ska se på mina två filmer jag hyrde: my girl's best friend och bring it on again. skulle vilja att daniel kom hit nu. jag har ont i nacken, halsen och huvudet. 

imorgon ska jag och daniel ner på stan och kolla på höstskor.

philip kom hem nu så de blev ändrade planer. han och jag ska se på rosa the movie istället! sen ska nog jag sova så går tiden fortare tills plutten kommer hem.


som jag älskar dig.♥


fredag

äntligen är de fredag! som jag har slitit med skolan den här veckan är jag väl jätte välförtjänt den här fredagen. nej, de där va faktiskt ett skämt. jag har haft fullt upp med att sova och ligga i sängen den här veckan. ibland måste man det med. men nu känner jag mig ganska pigg. när jag gör något anstrgängande blir jag varm och får ont i huvudet. mer än så är inte kvar.

det va så dumt att jag just skulle bli sjuk nu. för i våras gick jag inte mycket i skolan. något som inte gjorde så mycket i efterhand, för det påverkade inte något annat ämne än franskan och den ska jag ändå sluta med nu satt. men jag kom överens med mig själv och med mamma att nu ska jag verkligen gå varje dag och jag ska ge järnet. och de va precis vad jag tänkte och tänker göra förutom när jag är sjuk.. jag har alltid haft dåligt immunförsvar och det är inte så konstigt att man blir sjuk just när skolan början för de är på skolor och dagisar som förkyulningar och sånt smittar mest eftersom att de alltid är nån som går och bär på de.

jag är nyss hemkommen från jop's. har ätit där med familjen (- daniel) och pappas jobbarkompis familj. jag åt en pizza och de va jättegott. nu har daniel åkt och jobbat och jag sitter inne på philip's rum. har laddat upp med två filmer, godis, popcorn och chips och lite matte. men allt de där sparar jag tills inatt. daniel jobbar till halv 4 så jag har lite tid ensam tid att fördriva.
nu ska jag springa hem till linnéa så jag hinner se idol där. sen ska vi ut och gå.

 en sommarbild


Sara







Sara är en fin fin fin fin vän på alla sätt och vis!
Jag älskar dig.♥

onsdag

nu har jag hittat en ny favoritlåt. den heter rich girl - generation. om man bara lyssnar från början ( den brukar vara med i filmer ) så tror man inte att den är bra. men ge den en chans och fortsätt att lyssna. jag gillar den!


igår när vi kom hem till mig spelade vi lite chicago. det är verkligen roligt och det har blivit en av våra favoritsysslor. jag har en sån mysig matta på mitt rum nu som vi kan sitta och spela på :)
en foto-paus


Imorse steg jag upp vid 7 ihopp om att ha tillfrisknat under nattens gång. ända sedan jag har börjat skolan har jag i alla år när jag har varit sjuk, gått upp och försökt att gå till skolan. det som får mig att inse att jag inte är redo för en sån ansträngning är att jag börjar grina. imorse åt jag frukost, tänkte börja sminka mig men jag började grina. det är sättet för min kropp att säga ifrån. min älskling vet att jag älskar Mcdonald's toastarna tog med mig i bilen så åkte vi och köpte såna. det är sådär jätte mumsigt enligt mig. sen somnade vi om.

jag strejkade från barnvakts-positionen idag. det löste sig för dom ändå för jag kände att jag inte orkade och det vore väldigt dumt att smitta barnen.

nu har jag varit och handlat med mamma. daniel ser på fotbollen. vid 9 ska vi kvällsfika och se på idol.
sen ser vi nog något avsnitt av heroes också. det är så konsitgt att man blir fast i alla serier. jag trodde inte att heroes va något för mig, men de är ju faktiskt jätte spännande och bra. det bästa är att Hayden Panettiere är med. Henne gillar jag verkligen.

 jag i min mysiga Betty Boop dress.
 mitt och daniel's mys-rum där vi ser på heroes, gossip girl och alla filmer vi hyr. vi måste vara stans största kunder på både hemmakväll och videoteket.


tisdagkväll

barnvakten är över. fast de va iförsej några timmar sen. jag är väldigt glad att jag hade daniel med mig, annars hade det inte gått och viktor tykcte de va jättekul att umgås med en storpojke. hehe. jag glömde ta bilder på dom. martin har blivit stor. han är ett år nu och viktor är 5 och tove är 7. mycket söta är dom! ska dit imorgon också från 3-6.

ikväll har jag inte gjort någonting alls. fått i mina brunalinser, tillslut.
nu är vi hemma hos daniel och har kvällsfikat. jag har fått bort min rädsla för leverpastej. äntligen! när jag va liten åt jag de jämt och älskade de men sen kom jag in i en av många perioder och fick för mig att de va jätteäckligt att äta de. sen dess har jag inte tänkt på de så mycket förran daniel åt de för någon vecka sen. nu är de jättegott igen! speciellt med hårdbrödet som finns här och med saltgurka. en ny matvana.

passade på att ta lite bilder på mina ögon och på mig själv förut...


jag gillar mig själv i brunalinser.

nu ska vi åka hem till mig och sova.


what's happinin with me?

idag är det tisdag och här sitter jag, inne på min lillebrors rum iklädd daniels stora skjorta. det är ett väldigt bra mysplagg och fin plagg för den delen också. efter en natt full med endast hostattacker hela tiden valde jag att stanna hemma igen och de va bra för jag känner mig inte frisk. ska nog åka och kolla upp de ikväll.

har gjort lite te som jag ska gå upp och smutta på när de har svalnat lite. daniel kommer snart hit så jag ska försöka göra iordning något ätligt. sen vid halv 4 ska jag vara barnvakt. det bestämdes för 2 veckor sen och jag va helt säker på att jag skulle hinna bli frisk så jag har inte sagt att jag inte kan så det är bara att bita ihop. men daniel ska hjälpa mig som tur är!♥

ikväll ska jag ta tag i matten. är riktigt efter nu men finns inte mycket att göra åt.

jag försökte dra till med ett litet skämt (ocensurerat) här i förrgår, men de gick inte riktigt hem hos alla. jag fick höra att jag var så äcklig jämt och betraktades som smuts och en bitch. ojojoj. kanske ska fortsätta på en stenseriös bloggning. det är ju så mycket roligare  :)


 Meee in Palmaaa


måndag

tänkte bara förmedla här om att jag är sjuk, PÅ RIKTIGT. och NEJ, jag har inte heller slutat skolan.
är fortfarande sjuk. idag ska jag inte göra något annat än att ligga och vila som jag har gjort resterande dagar.




söndag

det är femte dagen och jag mår fortfarande inte bra. vet inte om jag har feber idag men jag är jättetung i huvdet.
de va skönt med en mysighemma kväll med daniel igår. båda va trötta och vi såg på heroes. hyrde första systrar i jeans också men den va så hackig. sen åkte vi ut och åkte. hämtade micke och pia och åkte hem och sov hos mig. vi gillar att vara i mitt rum.

idag har vi inte gjort någonting alls. sett på heroes och slöat bort dagen precis som man ska göra en söndag. nyss åt vi jättegod kinamat från sveaägen. ett bra ställe och man får riktigt mycket mat. ett nummer skulle räcka för 2-3 personer om man inte är alltför matglad.

ikväll ska vi antingen på bio, om det går någon bra eller så ska vi hem till daniel och se på film och äta kladdkaka som pia har bakat.






Den här klänningen hittade jag på gina tricot för 79 kr. Det kommer nog bli min nästa evenig-dress.♥


21:54

nu är vi hemma hos daniel. fisksoppan var outstandning. vill äta varje dag! tyson har fått gått ut och kissat och bajsat.



när jag fyllde år fick jag dom här 18 rosorna av daniel för att 1 och 8 är mitt turnummer. jag älskar dig så mycket och du är den sötaste som finns.
nu ska jag pussa på dig


lördag

igår blev de som jag trodde. en trevlig och rolig kväll med tacos, goda drinkar och lite spel.
idag gick jag och daniel ner till stan och fikade med parrraa. jag åt en god kyckling och pasta sallad. de va gotttt.

nu är jag hemma. har hjälpt världens bästa mamma med maten och det satte sina spår. jag är jättevarm, har ont i huvudet och resten av kroppen. nu har jag haft feber sen i onsdags. tänk om jag har svininfluensan.. lite oroande faktiskt. mormopr gillar att prata om sjukdomar så hennes tips till mig var att om jag hade det i 4 dagar ska jag kolla upp det. det är den fjärde dagen idag. får se om det har blivit bättre tills imorrn, annars får jag väl kankse göra det då.

nu ska jag och mamma åka och hämta daniel och philip på hockeyn sen ska vi hit och äta fisksoppa med vitlöksbröd. det om något är kanske min favoritmat. sen ikväll ska jag och daniel vara med tyson och se på film och äta godis hemma hos han.



småplutt bilderna kan man trycka upp!
nu ska vi åka!♥

klar!

 så här blev det!

nu har jag tagit en ipren och känner mig superladdad för en trevligkväll!

fredag

jag har precis tagit en lång och kall dusch och det behövdes. mår lite bättre nu.
igår gjorde vi klart mitt rum iallafall. äntligen. och det blev precis som jag hade tänkt mig  (: jättemysigt. nu är det bara krokar, en sänglampa och bilder som fattas. ska försöka ta tag i de i helgen.

inatt har jag inte sovit särskilt lugnt. vaknade av att jag inte kunde andas, hostade, halsen verkligen värkte ut till öronen och tårna och jag hade en gås i huvudet.
idag har jag och daniel bara njutit av mitt nya rum, sett på heroes och ätit pasta carbonara.

nu ska jag vila lite sen ska jag börja fixa mig inför kvällen. var egentligen meningen att jag skulle till cicci först så
skulle vi fixa oss tillsammans men jag har synd nog fortfarande feber så jag tar den chansen till att vila lite.
ska hämta upp henne sen ska vi till daniel. där är han och en som heter gustav B och lagar tacos tills vi kommer. det kommer bli en mysig kväll känner jag på mig.

det är så svårt att välja kläder. speciellt när det regnar för jag gillar inte att ha byxor på mig. inte för tillfället. det går väldigt upp och ner det där. jag hade tänkt att bara köra på " ridar-looken " som jag la ut en bild på i ett annat inlägg. jag tror faktiskt att de blir så ändå även fast regnet vill nåt annat. men vi ska ju bara sitta inne så varför inte.

nu tänkte jag lägga ut lite bilder på mitt rum. blixten förstör ju verkligen allt de mysiga på bilden men ni kan ju försöka att tänka hur de ser ut när de är mörkt.






överkastet ser svart är men det är i bruntsammet. jättemysigt. där alla saker ligger i dom vita "hyllorna" där kommer det att vara dörrar för där nere så man inte ser allting. de va dom som ikea inte hade skickat med.
det här rummet är perfekt en höstkväll när man vill koppla av och bara ligga och njuta. det finns en massa doftljus i hela rummet som man kan tända.




mitt rum

hemmakväll Ray hade utförsäljning på VHS-filmer och jag hittade "Casual sex?" idag kändes som en bra dag för att se den eftersom att det är en VHS i danielsstuga. den va ju inte sådär jättebra direkt.. men lite underhållande!

nu är vi hemma hos mig. håller på montera en hylla från IKEA och såklart ska de alltid vara något som är fel och den här gången va de att vi hade fått med felsaker. men de går att göra klart resten av rummet utan iaf så det är det vi ska syssla med ikväll.
daniel's storakofta är ett väldigt bra klädval för en dag som denna när man är sjukis.


sickness

jag valde att vara hemma idag. känner mig jättevarm och har ont i halsen.
så jag har inte hunnit med så mycket. sov länge sen har jag gjort och druckit en kaffelatte. den blev god faktiskt. ska köpa till vaniljsmak så man kan he i de. då blir de jummmie!

nu kom daniel. han ska åka ut till sin stuga och hjälpa till att gräva och jag ska lägga mig i sängen och se på en VHS film. Eva och Adam kanske. det är något dom borde visa på TV igen. varje söndag klockan 7. för det har ju faktiskt kommit en ny generation barn nu och Eva och Adam vore ju bra för dom så dom fick lära sig att kyssas och se hur de går till att komma in pubereteten.

nu måste jag åka!
lägger upp en bild på mig sen några veckor tillbaka.

lite suddig bild men jag gillar den.  rakt slickat hår, höga orangea-shorts, vitt linne och en marinblå kavaj med guldknappar. ser stirent ut på ett häftit sätt. ridar-looken.

ett försök till att modeblogga.


onsdag

när mamma och jag satt i bilen förut hade vi lite svårt att komma på vilken dag de va. de känns som tisdag men till och med onsdag är över. kommer närmare och närmare helgen.
igårkväll kände jag att jag hade ont i halsen men jag gick upp idag ändå och gick till skolan. daniel klev upp med mig klockan 7 istället för att sova. jag älskar dig så mycket gubben.
efter lunch kände jag att jag inte orkade vara kvar. va alldeles varm och hade ont i halsen. så jag gickhem till daniel och sov 2 och en halvtimme sen såg vi lite på john tucker must die. nu är han på hockey och jag hemma hos mig. mormor och hennes syster gärd är här så vi har ätit middag och nu väntar jag på mormors äppelpaj med vaniljsås. mums.

ikväll orkar jag inte göra något så jag ska hyra en film med philip och mysa ner mig i soffan i daniels storakofta.





de e kvel


här i sundsvall nu. jag är hos min gosfis.
det blev iingen sväng på ego och de ångrar jag inte för jag har ont i halsen och om jag hade gjort de hade jag haft jätteont i halsen vid de här laget nu. mamma hämtade upp oss after work så åkte vi och åt på sibylla. sen vidare ut till SIBA där piipii-fåkel skulle köpa playstation 3. jag förstår inte anledningen till såna köp som är dyra när man redan har playstation två men sen påminde dom om att åskan slog ju ner i de så de är bara et norskt, begagnat harrypotter som fungerar. nu förstår jag köpet mer.
sen vidare till jysk där vi köpte nya gosiga vintertäcken. sen till ikea och sakerna hade kommit in. sen hämtade vi ut mina bruna linsor.
vi gjorde lite på mitt rum men hann absolut inte klart med allt. den största utmaningen blir nog att rensa min garderob. fast då kankse lilladaniiii blir glad så han kan få några dressar. hihiihi.

nu ska jag tvätta mig och testa dom nya linserna och sen ska vi se en film och eh äta på varandra.

tyvärr går de inte att lägga upp bilder just för tillfället

 


gummipuffar

tänk om man kunde ligga uppe på puffar uppe i himlen så som att puffarna vore molnen och molnen vore puffarna. jag vore luften som bara fanns

imorse så hade jag ställt klockan på halv 9. sen vaknar jag kvart i 1.. av att mobilen ligger öppen mellan mej och daniel. det är svårt att kontrollera sina handlingar när man sover.

igår började vi se heroes. har sett ett avsnitt. det är ju bra men det är inte riktigt det jag gillar. ska ge det en liten chans till.

nu håller jag påatt överväga om jag ska gå ner och träna på ego. vet inte riktigt om jag hinner. ikväll är kvälle här då jag troligtvis äntligen kommer få hem alla saker till mitt rum så det kan blio någon ordning där inne.



 det här va en jätteunderbar weekend i palma med världens bästa familj.


RSS 2.0