02:08

Jag har haft en skön helg med mig själv mestadels. Daniel har jobbat och jag har bara legat i sängen och spelat seterra hela kvällarna långa. Var världens tråkigaste vän men en fin syster och valde bort en hemmafest mot film med lillebror vilket var ett bra val. Någon gång måste jag också avvika.
Igår bakade mamma och jag lussebullar. Jag älskar lussebullar och smeten och jag älskar julen och jag älskar mamma. Det var en mysig stund. Idag på eftermiddagen var mamma och jag ute på birsta och bara strosade runt. Dock inte i klädbutiker.


Smörjer in mig med brun-utan-sol så att jag inte kan gråta, kryper ner i sängen och biter ihop allt jag kan men tårarna bara rinner.

födelsedag

Idag fyller min kusin Frida 10 år. Ett stort grattis till henne :)

18:57

När jag ser den här bilden så vill jag både ha sommar och blont hår. Jag tycker att jag ser så naturlig och fin ut också älskar jag byxdressen från Spanien och väskan.

fredag

Va skönt med fredag. Synd att Daniel jobbar hela helgen bara, för då känns det inte riktigt som helg.
Vi är hemma hos mig nu och han ska till jobbet om en timme och då tänkte jag träna. Sen ikväll ska jag se idolfinalen hemma och sen bara mysa på i sängen med datorn. Tredje kvällen i rad.
Jag har på mig min älsklingströja idag. Jag köpte den i Spanien i somras och jag älskar den så mycket så jag gillar inte att ha den på mig.
Här är en bild där jag har på mig min favorit-mössa. Ingrid har stickat den till mig. Ingrid är Daniels supersöta farmor
Jag har en tendens till att göra pussmun nuförtiden.

torsdag 17:51

Igårkväll fatsnade jag i Seterra och låg i sängen och spelade konstant från 24:00 - 03:30 då Daniel kom hem sen somnade vi inte förrän halv 5 så nu efter en lång skoldag är jag så himla trött. Ligger i soffan i pjamas. Ikväll blir det en tidigare sänggång. Daniel åkte nyss till jobbet och mamma kom hit så nu har hon en västerbottenostpaj i ugnen och så ska vi äta kräftor. Jag blev så glad när jag hittade dom på affären. Trodde inte att det fanns den här årstiden, men det ska bli så himla gott.
Idag fick jag långa Therese fina jacka :)

22:53

Nu har jag krupit ner i sängen helt själv efter en mysigkväll med mamma. Daniel är och jobbar och slutar inte förrän halv 4 inatt, så mamma kom hit efter jag varit på Zumba. Vi har druckit glögg, ätit kycklingklubba och kollat vid datorn.
Jag känner mig verkligen redo för att flytta hemifrån nu. Väntar bara på att vi ska hitta en fin lägenhet. Har hela inredningen klar för mig i huvudet och det kommer att bli så fint och mysigt. Ett riktigt Jossan&Daniel-hem. Men dom tiderna kommer så småningom dom också, man kan ju hoppas på snart.
Jag tänkte lägga in dom enda bilderna jag har nu från när jag och Daniel var i Stockholm förrförra helgen. Vi hade en supermysig långhelg.

fina vänner

Linnéas 18årsfirande.

17:58

Helt slut!
Tog en dusch förut och kröp ner i sängen. Fryser och är så trött men här är det skönt.
Mässa hela dagen men vi stod inte ut så vi rymde. Jag måste säga att vi har då en bra idé, snäll är den.
Vi åt nyss risgrynsgröt och äggmackor till middag och ikväll ska vi hyra en film och bara mysa på och sen somna tidigt.

I can tel by the look in your eyes


daniels jossan


23:29

Trött som en gris är jag. Min kropp är inte van vid träning, därför vill jag bara sova nu men istället myser vi på med Kaspar. Jag och Daniel har nämligen flyttat in hos Therese nu över en liten tid. Två veckor tror jag, men det är mysigt så nu är min rosa resväska här med kläder. Var och handlade massa nyttig mat förut. Jag och Therese var på Zumba förut. Det är nog den roligaste träningsformen. Man blir svettig, har kul och lär sig att dansa sen får man ju snygg kropp också om man kör på. Nästa Zumba-pass på Onsdag!

Jag och älskling i Thailand förra vintern.♥ Vilken underbar tid vi hade där, bara du och jag.♥

00:00

Andra advent har det varit idag och det innebär att det bara är 2 veckor till söndagen innan jul. Det är snart jul och jag ska till mormor. Vill vara med mormor nu. Och jag älskar att se på Kaspar med min älskling.
Nu är det spöktimme..

Fin helg

Vilken fin helg det har varit tycker jag. Saknar lite Daniel-mys med det blir det nu tillsammans med kaspar i nudådalen. Det såg vi förra året innan jul också.
Idag är det andra advent och det känns så konstigt att det snart är jul, men jag längtar jättemycket. Ingen riktig jul om det inte är hos mormor.
I fredags firades Linnéa hemma hos henne. Mycket trevligt. Sen memento. Inte mitt favvoställe direkt. Tror inte jag kommer entra där någon mer gång.
Igårkväll bakade mamma och jag dubbla knäck-flarn. Den smeten måste vara den godaste som finns. Sen låg jag bara i sängen och jäste hela kvällen tills Daniel slutade. Sånt uppskattas väldigt mycket.
Idag har vi varit ute på bänkås med therese hos micke och pia och ätit lite julmat och gått promenad med vovvarna.
Nu kaspar sen ming palace mat sen troligtvis bubbling ikväll.

00:55

Vilken otroligt skön lördagskväll jag har haft. Daniel fattades dock men om dryga timmen kommer han hem igen och jag längtar som ett litet barn. Jag är mer än kär.

00:39

Daniel, tack för att du är du.♥

RSS 2.0