söndag

Helgen går jämt så fort och det är alldles för fort men just nu känns det ändå som att det är bra att helgen är över så vi går närmare mot sportlovet. Men samtidigt då kommer sportlovet snabbt vara förbi. På lovet ska jag och Daniel iallafall mysa på hos både hans och mina mor och far föräldrar. Det är så himla mysigt och jag längtar verkligen.
Helgen har varit väldigt trevlig! i fredags var vi hos Nella och firade henne. Åt god mat, drack och körde lite lapplekar och sånt där. Och det avslutades med nattmys i köket med tända ljus. Sen slutade Daniel jobba och jag åkte hem.
Igår var jag, mamma och philip på stan. Det blev en del inköp. Jag hittade skor på rean. Ett par på DNA och ett par på Scorett. Jag gillade verkligen båda. Sen köpte jag en ljusrosa lång väst som också var ett väldigt bra köp. Vi åt också en god lunch. Mysiiiiiigt.  
På kvällen åkte jag, Daniel, mamma och pappa på Thereses 20årsfest. Jättetrevligt och roligt med god mat osv. :) Jag tycker att det är så roligt när det är blandade åldrar och att dansa och sjunga med mammsen. Sen på natten tog jag och Daniel hand om Donna lite medans Therese och Johan var på Casinot. Sen åkte vi hem  till mig och sov och Daniel fick jättehög feber och låg och yrade hela natten. Lillgubben.♥ Idag har vi ätit pizza och bara legat vid TVn. Ett film tips är Tracys Hämnd. Se den! 5 timmar lång mini-serie. Hur bra som helst.

Nu ligger jag i sängen hemma hos Daniel och han och Micke ser på hockey. Vi har ätit rester sen igårikväll. Väldigt mummsigt.

Fredag

Lördag



Tyvärr så blev de inga fler bilder.. Jag kanske kan sno någonstans..


onsdag

Nu sitter jag i köket med tända ljus och försöker att komma igång med geografin/historian. Jag måste se till att bli klar ikväll så det är väl lika bra att köra på och göra sitt bästa. Daniel har åkt till jobbet för en stund sen.
Imorgonkväll ska vi äta tacos och sen ha myskväll med film och kanske något gott till. Det är väldigt efterlängtat efter såhär mycket pluggning.








här igen

är jag! Nu har vi varit och ätit hos Daniel. Jag åt wooken sen igår för att de är så gotttt. Nu är jag hemma på en snabbvesit för att plugga sen ska vi bege oss till Daniel igen och sova och äta wienerbröd.
Idag träffade vi på Tomas Di Leva. Mitt ute på stan.. Nej, men på Noliamässan! vi fick ett kort med honom och hans snygga utstyrsel. Bilden blev såklart suddig eftersom att den är tagen med min mobil som har så bra kamera

Linnéa, Tomas och jag.



tisdag

Idag fyller Therese 20 år, grattis till dig:)

Idag hade vi somsagt inga lektioner utan vi gick på Noliamässan och på förmiddagen höll vi på med lite idé övningar och gick på en föreläsning hos Susanne Fellbrink på våningen. Den var otroligt bra och hon inspirerade mycket!

Daniel och jag har tränat idag också. Nu är jag verkligen helt slut i kroppen och helt slut i huvuvdet. Sitter och skriver på en uppgift/ett prov som ska vara inne imorgonkväll. Den hamnar om Stormen Gudrun och är hyffsat jobbig..

 

Snart ska vi hem till Daniel och äta!


måndag

Jag blev alldeles nyss klar med psykologin och har nu lämnat in den. Det känns väldigt skönt och jag är nöjd med den.
Idag är det måndag och jag har varit i skolan hela dagen. Efter skolan hann jag träffa Donna en stund sedan åkte jag och Daniel och tränade. Det var så otroligt skönt och jobbigt och det känns så bra att vi har kommit igång och att jag tycker att det är så kul! jag kommer däremot inte kunna gå imorgon.
Ikväll har vi ätit Wook hemma hos Daniel med Pia och Micke och de va utsökt. Starkt och gott. Efetr Thailand har jag kunnat äta väldigt mycket starkare mat än innan jag åkte dit. Jag har alltid varit super känslig mot starkt och inte tyckt om den smaken men nu känner jag knappt det starka.

Nu ska vi gå och sova. Imorgon har vi inga riktia lektioner och det är skönt. Jag hoppas på att få sluta tidigt så jag och Daniel hinner åka och träna. Han är en perfekt träningspartner och en perfekt partner. Allt blir så mycket roligare när vi gör det tillsammans. Du och jag mot världen!♥
Donna måste också ha passning imorgon! :)

 


Jag förra året.


söndag

Idag vaknade vi ganska sent. Halv 3.. det blev ingen hundvaktning heller för den tiden var vi död. Vi åkte och tränade när vi hade vaknat och de va jobbigt och jag har fortfarande lock i öronen såhär 3 timmar efter.
Nu ska vi snart åka ner på bio. jag fattar ingenting. igår va de fullt i salongen och nu när jag tittade fanns det hur många platser kvar som helst.. hoppas jag inte bokade på fel dag..



Godnatt

Jag har hunnit med halva uppgiften ikväll.. Tack så mycket för hjälpen mammsen. Resten får jag göra imorgon.. tråkigt men ikväll gick de bara inte. Somnade lite halvt till Beck förut uppe med mamma och pappa. Det är väldigt skönt med lugna och mysiga kvällar med familjen. Synd att Daniel jobbade och att Philip var ute på äventyr.

Nu ligger jag i sängen och är helt klar med alla pysslor som måste göras innan man ligger här. Jag ska spela lite spindelharpan och Ghost Man innan jag somnar. Tiden kanske hinner bli så mycket att Daniel kommer hem till och med.

Imorgon ska vi upp i hyffsad tid för vi ska passa Donna från kvart i 12. Jag har bokat bio för mig och Daniel ikväll inför imorgon. Vi ska se Valentines Day och efter vi hade bokat fanns de bara 3 platser kvar.. helt fullt i salongen. Hoppas att den är bra! det borde den vara.




Jag längtar efter min babe.♥


humör

Jag är på världens segaste och tröttaste humör och är den tråkigaste personen som finns för tillfället. Förlåt Linnéa och Sara men jag kan inte rå för det haha.
Nu har jag druckit en massa vatten och ska sätta mig med psykologin och jag orkar verkligen inte. Det kom inte lägligt den här gången

Vi skulle ju fika på barista förut men de va stängt så vi sprang till waynes i kylan och de va stängt men vi hann in på Mcdonald's i en kvart innan dom stängde sen kom mamma och hämtade oss.


Jag är ett monster.

evening

Nu är jag hemma efter en god och väldigt mättande middag hemma hos Daniel. Jag ska alldeles strax åka ner och fika med Linnéa och Sara på barista sen ska jag krypa ner i sängen med datorn och en film. Ska ladda inför pluggningen!
Jag vann nyss en budgivning på Tradera. undra hur man betalar..




lördag

Idag har vi inte gjort annat än att sovit och slappat och snart är klockan 4. Vi ska hem till Daniel och äta middag innan han börjar jobba vid 6. Kvällen ska jag tillägna pluggningen och så ska jag väl se någon film. Jag orkar verkligen inte göra något annat..

Nu har jag faktiskt börjat längta riktigt mycket till sommaren och Spanien.




En fin rosa klänning.


kjol


Nu är jag övertrött och snart kommer Daniel hem.♥


estsouoni

Nu ligger jag i sängen alldeles själv och inväntar min mens.. känner i magen att den är påväg!
Jag ligger i min gamla säng som står inne i Daniels och mitt TV rum som också fungerar som gästrum här hemma. Vi ser alltid på film här! jag har ätit upp en halv popcornpåse och en liten mini chips också har jag precis sett klart Wallander - Byfånen! mamma och pappa sitter uppe och ser på Let's Dance och Philip bporta. jag är ensam
jag funderar på om jag ska lägga över alla Thailandbilder till en CDskiva så dom är säkrade och sen se på Eva och Adam - fyra födelese dagar och ett fiasko som jag har hyrt eller om jag ska gå upp och vara med mamma och pappa en stund innan jag börjar med sysslorna.
Så får de bli!
magen måste vattnas med vatten också
mycket vatten

fredag

Vad skönt med fredag. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar fredag nu för så mycket som jag har pluggat dom senaste dagarna har jag nog aldirg pluggat förut. Med helg innebär det nu inte heller att jag slipper plugga för jag ska börja ikväll och fortsätta imorgonkväll. Daniel jobbar ikväll och imorgonkväll och jag känner mig så trött och seg så jag ska bara vara hemma och vila och se på filmer och plugga då.

Idag åkte vi ner och var hundvakt åt Donna ett tag sen gick jag till skolan och lämnade tillbaka matteboken. Vad skönt det kändes :) Jag funderar nästan på om jag ska läsa matte C ändå.. så jobbigt är det inte och det sägs vara lättare än matte B också är det ju alltid bra att ha i framtiden! vi hann också med en lunch med Therese ute på birsta och sen köpte jag en ny Card Reader så jag kan lägga in bilder.
Nu har vi ätit middag här hemma hos mig, en nyttig middag: sallad, ägg, lax och tonfisk! och fetaost. Mycket gott!
Nu ska jag åka ner och hyra några filmer och kanske köpa lite godis.




torsdagkväll

Oj så skönt! ikväll har jag skickat in 2 uppgifter och jag är helt klar för veckan. Ligger inte efter med någon och har allt i kontroll. Hur skönt är inte det?? Jag är i fas!

Nu ligger äntligen jag och Daniel i sängen med en varsin godispåse och ser på Sällskapsresan på Mallorca. Imorgon ska jag till skolan en sväng, men inte förran vid 11.

Nu ska jag mysa på med min gosplutt.♥





I'm feeli'n kind of funny

Tjabaaba! jag är hemma idag igen för de va en väldigt jobbig och mystisk natt och jag mår inte helt bra. Jag och Daniel har varit hundvakt åt Donna en stund idag. Hon är så busiiig. Bara bitts och busar på ihihi.
Nu sitter jag hemma i köket och har just druckit 5 STORA glas vatten. Fråga mig inte varför men jag fick för mig att det skulle sitta bra men det gjorde det inte för mitt huvudkänns som en piggelinglass och jag fryyyyser. Det positiva är att vatten är nyttigt.
Daniel kommer snart och hämtar mig efter han har hämtat mamma. Då ska vi åka och handla mat. Vi sla laga spaghetti och köttfärssås idag. Det var längesen.
Vet ni en sak! jag tycker inte om köttbitar längre. Usch jag kan inte äta en sån nu. Knappt hamburgare. Men köttbullar och köttfärssås går bra som tur är=D

Vet ni en till sak. Jag saknar mina vänninor i skolan. Jättemycket faktiskt och jag tycker om er jättemycket!





J F C D P D

Skönt, riktigt skönt att jag är klar för idag igen. Jag har gjort ett eget schema för mig själv den här veckan och så ska jag alltid göra från och med nu för det var riktigt bra! man får mer motivation.
Nu väntar jag bara på att störtloppet på OS ska gå och att vi inte ska se så länge så vi sen kan mysa ner oss i sängen och se på RUNAWAYBRIDE. Chipsen står i skålen, popcornen är poppade och dippen är i kylen och väntar på att bli helt klar. Det är väldigt svårt att låta bli att äta upp det men ska försöka att hålla mig till filmen.

Ni kan klura på vad rubriken står för.

knepigt

Mina fingrar luktar korv, jag stinker mat OS, Noblesseasken är tom och jag har kört fast! kan någon komma och dra mig upp ur diket? kan inte linnéa amanda eller nella logga in på msn och hjälpa mig. Nu lossnade kommateckensknappen på datorn också. Tur att dom går att göra ändå ,,,,,,,,,,,,,,, TItta

Näääääääääääeeeee nu ska jag tänka på allt det fina som väntar mig när jag faktiskt snart är klar för ikväll och GÖRA DET!
men snällal help

En snepuss som skulle vara rak, FRÅn MiG

Onsdag

Ännu en pluggdag är idag men det är också en sjukisdag och en Ettårsdag för mig och Daniel. Det känns väldigt fint. Vi ska inte fira det något speciellt idag förutom mys och ljus, för att vi firade det i söndags när vi bodde på hotell.
Jag vill bara säga att jag är så lycklig med dig och om jag fick en enda önskan, så vore det att det skulle vara vi föralltid. Jag tror på ett föralltid för jag tror verkligen på dig och mig. Jag älskar dig.♥

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med Noblesse och skoljobb. Jag är sjuk idag så jag stannar nog här. Daniel är ute och skottar. Jag ska göra klart det här innan ikväll så vi kan åka ner och köpa chips, popcorn och dipp och mysa till RUNAWAYBRIDE tillsammans sen.

Fina Alla hjärtansdag presenter av min Daniel.

Jättefina underkläder från Twilfit.


klar

Nu är jag äntligen klar med kvällenspluggning. Vi har varit ner på Statoil och köpt Ben&Jerry's och nu ska vi lägga oss i sängen och se på film. Jag mår inte sådär hundra.
Det är en sån skön känsla när man är klar med det man ska. Iallafall för ikväll för imorgon väntar andra uppgifter att kämpa sig igenom.

tisdag

Jag orkar inte. Vad jag än gör så finns inget annat än skola i mitt huvud. Alla uppgifter som bara ligger och tynger och man hinner inte få bort dom heller för vi får nya hela tiden!!!! ge er nångång
Jag vill ha ett liv. 

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Känns meningslöst som vanligt för jag skulle få mer gjort hemm. Nu har vi nyss ätit en god middag hemma hos mig och ikväll ska jag plugga.. jag ska försöka skynda mej så jag och Daniel hinner se en film sen. Igår hade vi en mysigkväll hemma hos Johan och Therese med Pia också. Vi åt hemmagjord pizzza och den va godast hittils!



Det är bäst jag sätter igång.

måndag

Imorse vaknade vi upp på rummet vid halv 9, gjorde oss klara och gick ner och åt frukost. Det är så mysigt! jag bestämde mig för att ta en pluggdag hemma idag för jag kände att det skulle ge mer, så så blev det. Vi har också varit hos Johan och Therese och passat Donna ett tag. Vilket vilddjur hon har blivit, haha. Bits hela tiden men hon är supersöt.
Nu sitter vi hemma hos mig och äter jag mamma daniel och philip. Eller jag äter inte för jag och Daniel ska till Johan och Therese ikväll och äta hemmagjord pizza och se på film. Blir mysigt.

Nu ska jag fixa i ordning mig och göra klart det sista på matteprovet.
Det kommer en video på Donna såsmåningom. Min kortläsare jag köpte i Thailand gick precis sönder.. och de va ju synd för då kan jag inte koppla kameran till datorn.


sidsjön

Här kommer en video när vi var i Sidsjön

söndag

Idag firar jag och Daniel både alla hjärtansdag och våran ettårsdag som är på onsdag. Vi bor på hotell här i stan och har ätit middag på ming palace ikväll. Nu har vi precis kommit till hotellrummet så nu ligger vi i sängen och dricker champagne också har vi hyrt med oss några filmer och köpt lite gott. Senare ska vi ta ett bad. Vi älskar varandra jättejättemycket(L)





lördag

Tjoohjo!

Dagen i sidsjön blev en rolig och mysig dag med Daniel. Vi åkte ganska många åk och jag tyckte att de va riktigt kul.
Sen gjorde vi oss klara och åkte ut till hans farmor och farfar ute i Nyhamn och åt middag och sov där. Väldigt mysigt har vi haft! vi kom hem idag runt 2. Nu har vi nyss ätit en god middag här hemma med mamma och philip och om en kvart kommer mina gäster hit för tjejkväll!
måste gå

torsdag

snart fredag! den här fredagen och helgen har jag sett framemot länge. Dels för att det är skönt med helg men också för att det kommer bli en väldigt mysig helg. Fast nu är den mysiga helgen förstörd litegrann eftersom vi har ett matteprov över helgen och måste träna till ett stort prov över helgen. Just nu hatar jag bara skolan. Det är omöjligt att tycka att det är det minsta roligt eller lärorikt när man har alldeles för mycket. Vi har ju trots allt ett liv utanför skolan vi elever också.. som lärarna jämt tjatar i att dom har.

Igår var vi hundvakt åt lillbebis Donna som är så söt. Det gick bra! Sen åt vi på Allstar och maten var god. Bion som var Wolfman, var inte ritkigt i min smak. Jag satt mest och blundade och höll för öronen. Man blev yr av alla plötsliga scener som gjorde att man flög upp.. jag ska aldrig mer se en skräckfilm på bio. Kanske inte ens utanför bion. Jag mår ändå bara dåligt av dom och det är så mycket mysigare att se en rolig och romantisk film. Nästa film ska jag få bestämma och då blir det helt klart Valentines Day. Den verkar helmysig.

Nu sitter jag och skriver svenska. Ska snart göra ett uppehåll när Daniel kommer hem från sin mormor för då ska vi åka och handla inför imorgon. Vi har friluftsdag och jag har valt skidåkning i Sidsjön och då valde jag också att Daniel ska åka med mig! hoppas han tycker de känns lika kul som jag, för jag har faktikst längtat hela veckan.. det ska till och med bli sol imorgon. Jag ska iallafall göra väldigt goda matsäckar åt oss..

Nu ska jag fortsätta med antiken


Therese och Johan har en otroligt fin och mysig lägenhet tycker jag!

onsdag

Igår fyllde världens bästa pojkvän och person år, 22 år fyllde han! Grattis älskling, du är värd det allra bästa.♥

Det firades här hemma hos dom igårkväll med godmat, tårta, hans familj och min familj.

Therese&Johan har äntligen fått hem sin lilla Donna. En otroligt söt liten mopps. Jag och Daniel ska snart åka dit och vara hundvakt tills klockan 7. Hon får inte vara ensam för hon är så liten. Sen ska vi äta på Allstar och sen gå på Wolfman på bio.

Solen skiner idag och det känns skönt, men som vanligt lär det väl bli snö igen.

Nu ska jag göra mig klar.

Mina två tårtor till Daniel.



nytt

Det blev ändrade planer inför kvällen, för det blir ingenting med mina vänner. Tråkigt men ganska skönt ändå för jag är så himla trött. Vi får ta en fika eller så imorgon istället och ta upp det vi har missat!
Jag kom precis ut ur duschen och istället för att göra mig iordning ska jag istället lägga mig vid TVn och vila och prata med mamma och inte lämna pyjamasen på hela kvällen!
Nu längtar jag efter mat.

För er som vill se något bra på TV ikväll så går "Shall We Dance" klockan halv 10 på 4an. Det är en romantisk drama med Jennifer Lopez och Richard Gere. 



förlovningsmiddag

Igårkväll hade vi förlovningsmiddag här hemma för Daniel och mig. Det var så himla mysigt :) Vi har verkligen underbara familjer/släkter. Tack så mycket allihopa för presenterna och kvällen :) den var underbar för mig.





Nu har vi vinkat av släkten, lite tråkigt känns de för jag vill att dom ska stanna! Daniel är på hockey och jag ska vila en stund sen ska jag fixa mig lite innan maten. Ikväll ska jag umgås med några vänner sen ska jag hem och se på "Shall We Dance" med familjen och Daniel :)

Det är så skönt att det bara är lördag idag, för det känns verkligen som söndag.

 


pang

Där stod satt jag i lugn och ro och blåste ballonger och kände mig duktig för att jag var den enda som kunde, när det helt plötsligt sa PANG. Rätt i ansiktet. Man ska passa sig för ballonger när man har för mycket luft i sig, för det gör ont! fast det är kul också

Nu ska jag och Daniel ner på stan och titta lite åt honom. Han är på jakt efter ett par jeans och ett par skor tror jag. Tur att de tär han och inte jag, för annars hade vi inte hunnit och jag hade inte varit ett bra sällskap ikväll, för jag blir på så dåligt humör när jag testar jeans och jag tycker om skor.

Sen måste jag göra klart tårtan, blåsa ballonger och fixa mig.
Innan vi åker ner måste jag borsta tänderna!

HAHA Daniel i bakgrunden..


smeeet

Nu har jag nyss bakat en sockerkaka, eller en tigerkaka för att vara exakt. Den ska vara som tårtbotten. Okcså har vi lärt oss en sak, man ska inte handla på en ny affär när man ska handla mycket´. Det tar alldeles för lång tid och är alldeles för jobbgt. Vi sprang runt som yrhönor och jag fick ont i halsen. Från och med nu håller vi nog oss till vårat kära Ica Kvantum. Det tar hälften så lång tid.

Nu ska jag göra mig klar och krypa ner i sängen. Jag har ont i huvuvdet och halsen och tänker därför försöka slå rekord i GhostMan som också kallas PacMan.  

Jag har inte tandborsten i munnen. Det är smetsleven!

mat

Ikväll ska mamma och jag ta oss ända till citygross och prova på den affären. Hoppas att den har ett bra utbud..

Linnéa spelar jämt Ghost Man och nu har jag också fastnat i det.. det är så roligt!
Nu har jag verkligen tappat all min brunfärg och blä vad de känns trist. Så därför ikväll ska jag nog smörja in mig med BUS. Jag som älskar BUS. på riktigt alltså..
Nu gjorde plogbilen nyss jättestora vallar här utanför. Det är egentligen inte snön som är problemet. Det är plogbilen som gör att vi som bor i hus får skotta oss ut ur husen. Jag kanske ska dra på mig täckisarna ikväll och ta bort snön?
Om jag orkar.
Också är det faktiskt inte så bra att bli kall när man har ont i huvuvdet känner sig sjuk och har en stor dag att se framemot imorgon. Men jag får mukkler om jag skottar.

Ikväll har jag mysigakläder på mig:



16:51

Nu ligger jag i min sköna säng med huvudvärk och vill äta något. Mamma kommer snart hem och lagar pasta med carbonarasås. Underbart! Daniel åkte till jobbet för en stund sen.
Vi somnade om imorse och sov ganska länge, sen köpte vi Subwaymackor och låg och kollade på OC. Det är något som är väldigt skönt och väldigt uppskattande.

Nu fick jag nyss reda på en sad sak. Min faster Marie har fått vinterkräksjukan så hon och hennes kille Clas kan inte komma imorgon och det är jättetråkigt:(
Jag önskar att min släkt flyttade hit så vi kunde umgås mer för jag gillar dom allihop! men tråkiga saker händer och det är ju.. tråkigt!

Nu ska jag iallafall försöka få någonting gjort innan maten för sen ikväll ska mamma och jag storhandla och jag ska baka halva tårtan!



Nu ska jag gå upp till Philip. Vi ska förhandla om något..

08:10

Jag är uppe med tuppen men har inte kunnat sova på hela natten och mitt huvuvärker som en luftballong som håller på att sprängas, så jag tänker lägga mig igen.
Godnatt.

23:05

Nu har jag och Snuffsen krypit ner i sängen. Snuffsen ligger på min plats och jag ligger på Daniel's. Jag ligger och tittar på alla Thailand bilder och det gör verkligen ont i magen.. Jag saknar allt så himla mycket och vill bara tillbaka. Ingen kommer någonsin förstå hur underbart vi hade det där tillsammans. Jag är otroligt glad för det och det är verkligen ett minne för livet. Nu rinner tårarna.. som tur är har vi ju fortfarande varadra och bara det är ju det bästa som finns. Men så att alla vet så var den resan tillsammans med Daniel det bästa jag varit med om och vi fick chansen att starta det nya året förlovade, tillsammans i Thailand.

En låt som är väldigt skön att höra när man vill tänka och vara lite ledsen är The Perishers - Pills.

 Imorgon börjar jag halv 9 med matte så jag ska försöka att sova lite innan Daniel slutar jobba kl 2.  

21:25

Gossip Girl kunde ersätta OC men Daniel kunde det dessvärre inte ersätta. I miss you :( och allt känns så tomt  utan dig. Ikväll har jag hunnit roa mig lite med att ta kort på mig själv.. gick ganska bra ha ha

Dom här fina sommarkläderna hittade jag på Indiska väldigt billigt.

Siam Square

Fina underkläder jag har köpt på Siam Square i Bangkok.

GG

Nu när Daniel jobbar ikväll och imorgonkväll har jag börjat sett första säsongen av Gossip Girl igen. Vi är ju mitt i OC och just därför känns det så tomt utan både serier och Daniel, så Gossip Girl får försöka att ersätta dom båda.
Nu är det bara imorgon kvar innan fredag och jag blir bara nervösare och nervösare.. på fredag är det förlovningsmiddag/fest här hemma för Daniel och mig. Det kommer bli otroligt spännande, roligt och allt men också lite nervöst:) allt känns så bra och det är roligt att vara nervös.

Ikväll efter jag har sett lite till ska jag göra lite skoljobb som bara ligger och trycker.
Idag har jag fikat med Nathalie :) annars har det inte hänt så mycket. Daniel och jag har sett på OC väldigt mycket, nästintill hela tiden. Juste, igår tog vi oss ut. Vi gick på basket med Therese och Pia men bänkarna är så hård, så vi gick efter halva.

 Daniel med sin tigerblick.


RSS 2.0