söndag

NEJ! söndagen den 31 januari 2010 har kommit till oss och det är vi inte glada för. Inte jag iallafall för jag skulle vilja sova imorgon, se på OC, äta lite chips och bara mysa på med Daniel. Istället för den uttjatade skolan som hela tiden ska äga rum. Fast jag skulle inte, inte vilja gå i skolan. Så lite glad är jag ju. Det är bara det att OC har kommit in i mitt liv och jag suktar efter att få se på de hela tiden.

Igår hade vi trevligt tycker jag. En rolig kväll. Synd bara att jag glömde bort att ta kort. Det är inte kyl. Y=U.
Också gillade jag det jag tillslut fick på mig igår och då såklart lyckas man inte hamna på bild. Jag bytte kläder och frilla ett antal gånger innan det verkligen klickade.  

Nu är vi hemma hos Daniel och har ätit en god middag som Johan och Therese har lagat. Tack för maten!

Vi ska vara här en stund nu, äta lite godis och sådär, sen ska vi åka hem till mig och se på OC. YES!

 

Nu har ni precis sett en bild från Malta på Carro, Kerstin och mig. Bakgrunden är awesome.

lördag

Idag har Daniels mamma Pia färgar håret på mig och klippt litegrann och jag är jättenöjd. Också fick jag med bra hårprodukter. Så snällt. Det är verkligen bra att ha en frisör i familjen:)
Hårfärgen då, den blev brun! och jag gilllar det jättemycket faktiskt. Jag åt också kebabrulle för första gången i mitt liv.

Ikväll ska jag till Liza och vi ska fira Nella litegrann. Det kommer nog bli mysigt och trevligt :)

Nu har jag satt på mig nattsärken igen och jag och Daniel sitter och ser på OC uppe i soffan.
Jag funderar på att äta lite av gårdagensmat för den var jättegod.


kläder

Här är tre tröjor jag köpte i en fin affär i Thailand. Tyget är jätteskönt.




Bio

Nu åker vi iväg på bio och vi har med oss våran favoritblandning - smörpopcorn&sourcream & onion chips.


Svart lång huvtröja och gråa jeanstights!

fredag

Sköna fredag är äntligen här! Nu är det inte heller vilken fredag som helst för, för det första fyller Nelson 18 år idag :) så grattis jättemycket till dig pluttis<3 också är det så att för precis ett år sedan var det här den första kvällen jag och Daniel träffades. Vi hade pratat på msn tre dagar innan och den här kvällen kom han hem till mig. Då fastnade vi för varandra och sedan dess har det varit vi. Det känns verkligen underbart tycker vi och vi skulle inte kunna ha det bättre på något sätt. Jag älskar dig så mycket.♥

Idag sov vi till 11, sedan har vi kollat på OC och jag har varit nere på Waynes och ätit lite med Sara :) Daniel har klippt sig och det blev jättebra och nu har vi precis kommit hem. Daniel står och lagar mat och jag ska hjälpa honom alldeles snart. Pappa och PHilip äter också med oss. MAmma är borta med jobbet.

Ikväll ska jag och Daniel på bio och vi ska se Sherlock Holmes. Jag hoppas att den är bra.

Jag är helt inne i OC nu igen.





Jag har trippellockat håret idag och har på mig en T-shirt från Thailand.


kväll

Nu är jag klar med min sista engelska grejj. Jag har väldigt svårt att komma igång med saker men om jag får lite hjälp på traven så går det hur bra som helst sen.
Jag trodde att vi var ledig imorgon som det står på schemat för veckan, men ikväll när man kollar in på progress så står det att det är vanlig lektion imorgon. En timme, från halv 9-halv 10. Där försvann min sovmorgon och lite av mitt glada humör. Man kan ju hoppa över den faktiskt också utan att det händer någonting, men jag är lite nyfiken på hur mitt matteprov gick men jag antar att om jag kommer dit så är det ännu inte rättat.

Ikväll åt vi tacos och det var väldigt gott. Sen har vi bara sett på O.C. och nu ska vi lägga oss för att se något/några avsnitt till.

GODNATT

Torsdag

Nu ligger jag och Daniel och ser på O.C. i soffan och det känns väldigt skönt. Vi hade bara skola från 9-12 idag och sen åt jag och Daniel lunch på Coffee House och nu ligger vi somsagt i soffan som vi nog ska göra hela eftermiddagen. Sen ska vi hem till mig och äta Tacos ikväll. :) Mysiiiiit





Jag börjar gilla Ryan och Marissa litegrann nu också.. Men Seth är klart roligast! och Summer är också rolig.

mysiii

På fredag är det precis ett år sedan jag träffade henne för första gången, min drömtjej. det visste jag direkt, eller efter några gånger vi hade setts iaf. och tiden har gått sååå fort, det beror nog på att det varit den bästa tiden i mitt liv. jag vet att vi kommer ha det så här bra föralltid och kommer vara tillsammans förevigt, det vet jag. Älskar dig gumman, du är världens bästa flickvän!

// din doda


Godnatt

sovdags

Nu är vi hemma hos Daniel och det är snart sovdags. Synd att jag känner mig så busig bara :( Jag vill inte sova nu men jag vet att jag verkligen kommer vilja sova imorgonbitti. Jag tog nyss en behövlig dussch. Jag hann inte våffla håret ikväll heller. Jag måste alltså kliva upp tidigare imorgon och göra det för jag känner att jag vill trivas.



Sådär skulle jag vilja se ut imorgon, minus hållningen och häxleendet. Det går inte för det är för kallt ute. På bilden var det ju trots allt en sval sommarkväll.

hemma

Idag har jag och Daniel legat och sett på OC. Han är ute och skottar nu och jag har ont i huvuvdet. Jag funderar på vad vi ska äta till lunch. Ska vi kanske köpa en Subaymacka eller ska jag göra nudlar? eller ska vi bara värma någonting som finns hemma..
Det har blivit mycket snö och det är nu i senare dagar, som idag, som jag har upptcäkt en väldigt dålig sak med snö och det är att det måste skottas bort. Och just idag är det Daniel som skottar bort det och jag vill bara hjälpa honom men jag ska inte rulla runt i snön idag för då kanske någonting bryter ut. Vem vet. Lite hjälp måste jag väl ändå kunna bidra med..
Jag tycker iallfall att han är jätteduktig och jag har aldrig riktigt förut tänkt på att snön måste tas bort och att det faktiskt är ganska så väldigt jobbigt.

Jag bara längtar tills den här Case-veckan är över för jag tycker inte om den..

Ikväll efter duschen ska jag våffla håret så jag blir lite finare.



I OC. tycker jag att Seth och Summer är dom roligaste att följa. Såhär i början liksom. Jag tycker att Ryan är för tråkig och det gör Marissa tråkig. Marissa är väldigt fin men ibland får TVn henne att se övernaturligt bred ut fast hon inte är det. Det kan inte vara kul.

http://www.coolstuff.se/ här kan ni hitta roliga saker, som t.e.x. Borat's Mankini.

kicki'n

Jag förstår inte riktigt vad jag tänker med.. igårkväll var jag och daniel ute och gick en långpromenad och ikväll gjorde vi det igen, så vi kom in nyss. Men problemet är det att jag nyss tryckte i mig en popcornpåse, chips och dipp.. jag åt ju inte hela popcornpåsen själv utan Daniel också och jag åt inte så mycket chips. Men det dumma var att Daniels förslag var att vi skulle äta morötter och det gjorde vi iförsej också, men liksom bara morätter skulle ha suttit bättre. Jag ska börja lyssna på han mer! för nu mår jag illa och är tjock i magen och träningen ger väl antagligen ingenting. Det misstaget ska jag inte göra om igen.

Nu ska vi duscha och sen krypa ner och se på OC.
När vi var ut och gick var jag klädd som Snowboardåkare.
Synd att kameran missade mig.



Billy's

Jag fryser, jättemycket. Jag ligger i soffan med en stor sammetsfilt runt mig och det är jättekallt. Jag sov en liten stund förut också och gjorde äntligen min träningsdagbok. Daniel är hemma nu och Philip vi med. Vi ska dela på en panpizza innan maten för vi är så hungriga. Eller jag är väl sugen som vanligt.
Daniel har hyrt första säsongen av OC. så nu ska vi se den ikväll. det är så mysigt att se serier tillsammans.
Det skulle ju vara gott med chips och popcorn också.. får se vad som händer då.. men jag kan inte vara så onyttig..


to poop

Ibland blir jag så less på mig själv och idag är precis en sån dag. Nu är jag ialalfall hemma. Dainel var snäll och skjutsade hem mig. Han och Therese är hos deras mormor. Jag hade gärna följt med, men jag ska göra klart lite skoluppgifter nu istället, så vi kan lägga oss tidigt ikväll.
På lunchen träffade jag på mamma precis när jag tänkte att jag ville träffa henne. Vi hann titta runt en liten snabbis! min mamma är bäst.

Nu har jag tagit av mig alla kläder och satt på mig sköna trosor och ett linne. Jag sitter uppe i soffan och har ätit nudlar och dricker te. Nu ska jag försöka göra de jag ska göra. Det vore skönt om det gick.


Jag gillar den här bilden på oss.♥


Här är en sida med väldigt söta men små skor. http://www.petitfeet.co.uk/

gurkor

något som luktar så gott, känner jag nu! Det är gurkmackor. Åh, va de luktar gott. Det spelar ingen roll vad det är på mer tror jag, bara det är den där godluktande gurkan som luktar färsk och så luktar det faktiskt ostmacka med gurka på fast han äter utan ost med leverpastej. Konstigt.. Det är Daniel som äter den och jag vill också ha en men han tog sista mackan.. Fast han frågade faktiskt om lov och jag är ju faktiskt snäll så jag sa: Jaaa, men självklart kan du ta den! och nu sitter jag här hungrig.. men om Daniel är glad, är jag glad. Så om Daniel är mätt, kanske jag också är mätt?  

Vi var ute på en långprommis förut jag och Daniel. Det var skönt och jag gömde mig under min luva i mina anonymakläder. Nu har vi precis varit ner och hyrt en film hos våran kompis Ingela och köpt en varsin Ben&Jerry's. Vi köpte två små.. så man skulle få den man ville ha liksom. Från början åt vi alltid Ben&Jerry's. Ni vet sådär första veckan. Men då åt vi ur en stor och vi år jämt Coockie Dough. Med skedar ur samma. Det kändes så speciellt och det känns det nu med, men Daniel vill inte ha Coockie Dough längre. Jag körde däremot på den såklart.

Vi hyrde View From The Top och den är bra! tycker jag och hoppas Daniel tycker det med. 
Nu ska vi se den. Synd att min kvällströtthet har försvunnit igen. Jag som var helt säker på att jag alltid skulle vara så från och med nu..  


Gurkor, Gurkor.. Kan också användas som?

Escalade

Det är så oerhört snyggt med en stor svart jeep. Tänk att kliva in i den och sätta sig högt upp och köra iväg. Den känslan vill jag känna.

De här är den snyggaste och häftigaste och den önskar jag att vi kör runt i i framtiden!

Tänk om den vore min..


 


rush

Jag kan inte riktigt påstå att jag gillar skolan en dag som denna. Jag gillar den verkligen inte. Riktigt lite gillar jag den.
Men som tur är, är jag hemma nu och som tur är har jag världens bästa pojkvän på alla mögliga sätt och vis. Nu menar jag inte bara för att det låg en otroligt fin skjorta från Gant på min säng när jag kom hem. Utan också bara för han är den han är. För den personen, är den jag älskar så mycket. Jag älskar dig så mycket. Och tack så jättemycket för skjortan. :)

Nu har vi nyss ätit en Subwaymacka och jag är jättemätt. Vi ska snart åka och hämta Therese på jobbet. Ikväll vet jag vad jag har att göra och den sysslan är den roliga sysslan där man gör sina skoljobb utanför skolan. Det låter inte så rimligt egentligen om man tänker efter. Och det är det inte heller.
Nu ser vi på I love you man. Se den ni med för den är riktigt skojjig.


Det här är en fin bild på oss.

kväll

Nu är den här dagen över. Det är ganska skönt ju för jag vill verkligen sova.
Maten på Ming Palace var jättegod och sällskapet va jättebra. Vi har nyss sett på Wallander - Dödsängeln och ätit marängschwissss här i soffan. Nu ska jag och Daniel se slutet av Johan Falk filmen sen ska vi sova.








bääd

Nu mår jag dåligt. Jag ligger som en efterstekt gråsäl här i sängen och mår jätteillla. Jag längtar efter Daniel. Han är och spelar poker.
Igår va en roligkväll, men inte sådär jätterolig, men jag hade trevligt iallafall:)
Ikväll ska vi äta på Ming Palace med Daniels familj sen ska vi nog hyra med oss den nya Wallander filmen och se på den.
Jag har ätit chips och popcorn hela dagen. -USch,.
Min kamera är hemma hos Daniel, så bilder sen igår får jag lägga upp senare. Det är så jobbigt när man inte kan göra det i samma inlägg.
Nu vet jag inte vadf jag ska göra. Kanske sova och kräkas?
Tur iallafall att min mage kommer igång av alkohol.


redo

NU är jag redo för kvällen. Nu ska vi ha roligt!! och det kan nog inte bli nåt annat :)


oreda

Jag hatar att jag jämt råkar stöka ner så himla mycket på mitt rum precis efter att mamma har städat. Det är bara hon som kan städa mitt rum. Hur mycket jag än försöker så blir det aldrig lika bra. Jag tycker inte det är ett sånt problem när det är stökigt men samtidigt får jag lite småttpanik och kan inte liksom slappna av. Så jag väljer städat.

Idag har jag fått gå på toa efter nästan en veckas lidande. Grattis till mig.
Daniel är hemma hos han och ser på hockey och jag ska duscha litegrann nu. Men jag vill inte duscha för min brunfärg försvinner helt, men jag måste för mitt hår är fett. Riktigt fett och hela jag luktar mat.



lördag

Igår var ju vi somsagt och åt först och sen såg på Snabba Cash. Det var trevligt :) Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen. Den var bra men jag tycker inte om när det är sådär hemskt och verkligt. Jag börjar tänka för mycket..
Idag vaknade vi redan vid 10 och var pigg. eller jag va lite småtrött så vi låg kvar i sängen och myste ett tag. Nu sitter vi i soffan och ser på Into The Blue 2. Jag tycker att den är lika bra som ettan. Dom har ju ingen sammhörighet alls men handlar nästan om samma saker.

Ikväll ska vi äta middag här hemma hos mig med mina föräldrar sen ska vi ha en liten fest hos Daniel ikväll.
Klockan är ju bara lite efter 2, så vi har hela dagen kvar. Nästan iallafall.

jag ikväll



blöt


Jag fick handduken av mormor i julklapp och den är så himla mysig. Jättestor och skön är den, också är den ju faktiskt i min favoritfärg - rosa.


Let's just do it


Det är ganska så väldigt skönt att det är helg nu för jag är trött och har fått en otrolig mensvärk för första gången i mitt liv. Den kom mitt under matteprovet idag och det var inte så skönt. Igårkväll kom den också och jag trodde jag skulle spy. Jag har aldrig haft problem med mensvärk så jag har aldrig trott att det har varit så jobbigt, MEN DE ÄR DE! det vattnas i munnen hela tiden (ni vet som det gör alldeles innan man ska spy, eller iallafall jag..) också är jag svettig, heheh. Och magen känns som den ska sprängas och de känns som att jag ska bajsa på mig, men det är ju ingen fara eftersom att jag är förstoppad. Men det känns så iallafall.

Idag åt jag och Daniel en mysig lunch på Källarkrogen och det var jättegott.
Sen åkte vi iallafall ut till Birsta och kikade runt lite. Jag köpte en tröja jag ska ha på mig imorgon också köpte jag en fin väst till mamma och hon blev jätteglad. Hon är värd allt.

Jag har en rolig helg framför mig. Halv 8 har jag Daniel, Johan och Therese bord på The Mercat Cross och sen ska vi på Snabba Cash. Vi har biosupé. 
Nu sitter jag och myser på uppe i köket, iklädd min sköna HelloKitty pyjamas. 

Vi ska mysa på lite nu innan vi börjar göra oss klar. 
 Min läckerbit på KällarKrogen.
Såhär sitter jag nu.
Jag börjar tappa min brunfärg. Inte bra. Inte roligt.



God morgon

Jag är förstoppaddddddd.

Vill gå på toa.


för sent

klockan är snart 10 och det känns jobbigt för jag tycker det är för sent. Jag vill sova tidigare och jag har velat sova hela kvällen men jag har inte kunnat för att jag har pluggat matte inför provet imorgon och duschat. Nu, äntligen, ligger jag i sängen, nyduschad och lyssnar på fin musik. Min lillebror skickade hans kompis spellista och den var verkligen bra!

Nu ska jag orka mig upp och kissa litegranna sen ska jag sova. Daniel kommer hem runt 11 och jag längtar. Då tänker jag vakna för jag älskar att ligga och prata och mysa med honom. Det är det bästa som finns. Vi förstår varandra så bra och det är så roligt att diskutera saker. För er som vill veta så vann Timrå mot Derby ikväll. HAHA.



prinskorv

Nyss åt jag middag. Prinskorv, stekt potatis och stekt ägg. Tänk va gott de kan vara ändå och den här gången var det väldigt gott.

Nu ska mamma och jag åka ut och åka lite bil och prata. Det är så skönt och det var väldigt längesen vi gjrode det sist. Daniel är på hockey i Övik så han  kommer inte hem förrän sent ikväll. Jag sover nog troligtvis då för jag tycker det är så skönt att lägga mig tidigt. Igår somnade vi innan 10 och kvällen innan halv 9.
Ikväll ska jag plugga matte, duscha och bara ta det lugnt. Det är ju inte så många timmar kvar till sovdags.
Här ska jag krypa ner och vila en stund sen. Filten är underbar.
min älskade mamma, världens finaste.


tjäänna

TJO!
Igår gick jag min första dag i skolan på ett tag och det gick väl.. bra! inga större problem liksomm och det är roligt att träffa mina snuttizar tycker jag för jag har faktiskt saknat dom!
sen efter skolan åkte vi (kerstin linnéa jag och daniel) hem till mig för lite mellanmålsätning sen åkte vi ner på Gold's och mötte upp sariisen och nella och hennes chompis Liza men de blev ingen träning för de kändes alldeles för jobbigt på något sätt så jag sara och kerr begav oss till barista och drack TE! och pratade
på kvällen åt jag och daniel middag hos daniel med hans familj, det var mysigt och gottt och vi åt min favoriträtt: pasta med Pia's kyckling!

Nu har jag håål så nu sitter jag hemma hos D*aniel. Jag har nyss ätit två utsökta mackor. Det var GI så det kändes ju sköönt. vi ska upp och äta våfflor på norra snart med pia, johan och therese sen ska jag tillbaka till skolan ige.n..
ikväll ska jag plugga matte och det känns inte det minsta jobbigt, fakitskt. jag är glad.

Här kommer jag och söta Snuffsen som jag hittade på Siam Square




mysiii

Älskar dig såå mycket, och kommer alltid att göra!  Här myser vi på för ett tag sen
Nu åker jag och hämtar dig:D

trötta barn

Nu är vi så trötta så vi ligger redan i sängen och ska sova, eller ja, Daniel sover nästan redan. Jag ska gosa ner mig här breedvid honom i våran stora och sköna säng som det faktiskt känns skönt att sova i. 
Jag tänkte bara lägga upp lite bilder sen våran 11 månadersdag som var i söndags. En jättemysig kväll och även våran sista kväll i Thailand. 
 









Min leoparddress köpte jag på PhiPhi dom första dagarna! Jag har bytt kläder efter halva kvällen for jag åt för mycket så jag fick en stor matbebis och det passade inte så bra till klänningen, haha.
Godnatt.

i mitt rum

sitter jag nu på golvet i nattsärken och mina sköna tofflor som jag har fått av Daniel. Jag är jätte insmörjd med Baby Lotion så jag inte ska flagna och nu har vi precis varit och hyrt tre filmer, köpt chips, popcorn och dipp, så nu ska vi ÄTA!
Ikvälll har vi beställt mammas goda fisksoppa och det ska bli så mums och det ska bli roligt att träffa våra nära och kära.
Nu är dippen klar så hejdå=)
Jag lägger in bilder senare.

arlanda

nnnnnnnnej! vi är hemma nu eller vi sitter på Arlanda och tåget till Sundsvall går om drygt en timme. Jag vill inte vara hemma=( vi har haft det så hilma bra. Helt klart dom bästa 3 veckorna i våra liv!
Imorgon ska jag till skolan igen och då börjar verkligheten..

I Bangkok har vi haft två fina nätter på Radisson Hotel som ar 24 våningar högt och jättefint. När vi kom fram i lördagskväll så beställde vi en varsin Sandwich och jättegoda friteradepotatiskringlor. På söndagen var vi på MBK och shoppade hela dagen och på kvällen firade vi 11 månader tillsammans och det var perfekt att göra på det hotellet. Vi började med buffé på första våningen som var jättegod och mysig med live music och en massa BBQ. Sen givk vi upp till sky loungen på 24 våningen och tog en varsin drink och lyssnade på dom som spelade. Supermysigt! Igår (måndag) låg vi vid poolen en timme och solade och badade men sen mådde vi illa så då fixade vi oss och åkte till Siqam Square. Jag hittade jättefina underkläder och en stor, fin nalle som jag har tagit med mig hem, hihi!

När vi kommer hem nu klockan 12 ska vi hem till mig och värma potatisbullar sen sova litegrann.

Resan har gått jättebra och helt felfritt iallafall så det känns skönt!


nej~

nej nu kanns det inte sa bra. Om tva timmar aker vi till flygplatsen har i Krabi sen kl 7 till Bangkok och landar 20 over 8. Sa nu ar sista soldagen nastan forbi och jag vill inte hem. jag vill verkligen inte for vi har det sa bra har. och nu gar det inte att gora smileysar heller men vi ar iaf ledsna-. Fast vi kommer ha det bra i Bangkok ocksa saklart med shopping. Vi har pool pa hotellet i Bangkok ocksa men det brukar inte vara sa bra vader dar men om det ar det ska vi sjalvklart sola och bada dar med. 
Har ar nagra bilder fran idag. Hejda Ao Nang. SAD
 






Nu ska vi sola den sista timmen innan vi aker.

hej

Nu ar den sista kvallen har over och vi har haft det mysigt! jag madde lite daligt efter jag hade sovit lite men det gick over med en ipren sa vi gick och at pa en restaurang vid stranden. Vi at en varsin pizza och jag tog en drink och daniel en beeer! De va verkligen jattegott.
Sen gick vi vidare och jag kopte ett par skor till Philip sen gick vi till en bar och spelade Biljard och drack lite! Nu ar vi hemma pa hoteellet och klockan ar bara halv 11 men det ar sa skont att somna i tid. Det ar verkligen superskont att sova har! vi ska ga upp pa rummet och se om det ar nagon bra film pa TVn.
jag har sa manga myggbet. Myggorna verkligen alskar mig har och dom ger mig stora flackar som kliar precis hela tiden!! det ar smalbenen som ar vars5t drabbade och jag far klia mig dygnet runt=(


har lyckades kameran ta fina bilder pa poolen!






Hejda alla nara och kara! vi saknar er faktiskt dar hemma.


GRATTTIS PIIPEN!!!

Idag fyller min lillebror 16! Dom har bilderna ar tillagnade dig fran dina knasiga baztizzzar! we miss you









fredag

Idag var vi ut til PhraNang Beach nagon timma idag. Man orkar inte med solen sa lange sa vi akte in mot land vid halv 2 tiden och at pa McDonald's. Jag traffade ocksa pa lilla sotvovven for tredje och troligen sista gangen. Han ar valdigt gulllig och han ar en valp och idag kliade det i hans vaxande tander sa han bet mig hela tiden, hihi.
Vi har varit och badat lite i poolen och nu ligger Daniel uppe pa rummet och jag ska snart ga dit och vila lite sen ska vi gora oss klar for kvallen. Det ar sista kvallen har i Ao Nang och vi ska ata och kolla i lite affarer och sadar.
Imorgon ligger vi i poolen tills 4 da vi aker till flygplatsen.








Han ar den sotaste!!

Nu ska jag ga upp ocksa ska vi sova en stund innan kvallen.
Jag kommer tillbaka med en halsning till min lillebror sen!
Jag har inte glomt dej=D

torsdag

shiiiit de ar redan torsdag.. dom sista dagarna bara flyger forbi har borta! Nu ar klockan 22 00 har och vi har bara myst pa i sangen med lite godis, nudlar och filmer pa TVn ikvall. Ingen av oss orkade gora oss klar for att ga ut och ata. Vi at en sen lunch vid 4 och efter godis nu ar man proppmatt.

Idag tankte vi bege oss ut till Chicken Island for vi har inte hunnit vara dar an. Sa vi satte oss i en bat med 4 andra svenskar. Tyvarr kom vi bara till Poda Island for det borjade blasa sa mycket och blev valdiga vagor och alla blev dyngsura och jag borjade storgrina och skaka, men det var faktiskt hemskt och daniel som aldrig ar radd var ocksa radd for det lat som att baten skulle ga sonder nar den slog upp och ner och at sidorna. Men har sitter vi alive iallafall men det blev bara 2 timmar pa Poda for det blaste sa mycket sa det var liksom bara jobbigt att vara dar. Vi fick tag pa en bat hem som nagra hade hyrt och va snall sa vi fick aka med dom och fran borjan da med var det vagor sa jag borjade grina igen.. men sen blev det mycket lugnare innat land, som tur var! \

Imorgon kommer vi nog bara mysapa hae vid poolen eller kanske aka till Railey Beach sen ska jag fixa naglarna och daniel ska ta massage och pa kvallen ar det varan sista kvall har i Ao Nang, trist! Jag kan inte ta massage for jag ar for skittlig. Jag har blivit fruktansvart kittlig pa senaste tiden och det forstor en hel del, haha.
Ikvall har thailandarna party har pa hotellet sa nu sjunger dom karaoke och dansar for fullt, ganska kul att se, hehe. Alla ar sa glada och skriker hela tiden.

 Efter varan utekvall matade vi hundarna med cheeseburgare. Dom gillade det.

Har bor vi nu.
Har ar poolen fran varan balkong.
PhraNang.













Det ar synd att vi inte har en bra kamera nar man ar har i Thailand for min kamera tar inte upp nagra fina farger pa bilderna vi tar ute och det ar ju valdigt synd for det ar sa mycket finare an vad det ser ut pa vara bilder. Nu vet ni!

Nu ska vi ga upp pa rummet och kolla om det ar en till film eller sa spelar vi kort men forst och framst ska vi duscha av varandras kroppar och snoppar.

tisdag

Om en vecka nu ar vi hemma, buhuhuhuh=(((((( vi har det sa underbart har.

Idag har vi gatt i varmen och gatt annu mer, vi var namligen tvungna att ga till banken idag igen och vi valde att ga for att det ar faktiskt valdigt skont. Det bara rinner svett av en, heheh. Vi at lunch pa McDonalds ocksa. Jag ater Double Cheese Burger varje gang, och ja, vi har atit dar ganska manga ganger men det ar sa himla gott. Det ar mycket godare an i Sverige och det beror inte pa att vi ar utomlands utan att dom gor dom nar man bestaller dom sa dom ar alltid jattevarma och saftiga. Mums! jag vill ha en nu.
Vi har ocksa hunnit med nagon timma vid poolen idag och nu har vi gjort oss klar for kvallen och ska snart ga och ata pizza pa en god restaurang har som alltid ar full och den heter Tanta's. Sen ska vi nog ga hem till hotellet ganska tidigt for det ar sa mysigt att lagga sig i sangen, ata lite chips och se pa en bra film pa StarMovies.
Imorse sov vi over frukosten men det tanker jag inte gora imorgon for jag ar sa sugen pa dom goda pannkakorna dom hade pa det har hotellet.
Har kommer nagra bilder









Hejhej!

Nu har vi precis en vecka kvar har i underbara Thailand innan vi aker hem till Sverige. Pa lordag aker vi till Bangkok for 2 shoppingdagar och fina restaurangbesok.
Igarkvall var vi sa trotta efter dagen innan sa vi orkade inte gora nagot annat an att ata sen gick vi hem innan 8 och sag pa en film som gick pa TVn.
Nu ar klockan halv 7 har och jag sitter fortfarande i bikinin, fast  vi har legat inne i sangen ett tag och sett pa en film. Idag var vi pa PhraNang Beach och vadret har varit kanon. Daniels bankomat kort ar i en maskin sa efter stranden fick vi ga till den banken och sen till hotellet och det var en valdigt jobbig och lang tur och vi kunde inte ta taxi eller kopa nagot att ata for vi hade inga pengar med oss, haha. Vi hade pengar till en vattenflaska som tur var. Nar vi kom tillbaka till hotellet runt 3 slangde vi oss i  poolen och sen bestallde vi tva hamburgertallrikar till poolen, valdigt skont!\

Nu ska vi ga upp och gora oss klar for att sen ga och hamta ut Daniels kostym och skjorta han har bestallt och ata mat! Jag ar ocksa pa jakt efter ett par ljusa slitna jeansshorts ikvall!

Pa en restaurang har i Ao Nang bor varldens sotaste varelse och den har jag lyckats hitta. Det ar en liten mini sotvovve som jag bara alskar. Jag har gosat med den 2 ganger nu och jag hoppas pa att traffa den ikvall. Jag ska lagga upp bilder! min lilla gosplutt.

Det tar san tid att lagga upp bilder har och det hinner jag inte ikvall men jag ska forsoka att gora det ikvall.

Utcheckning

Helllla!
Idag ar det sondag och vi ska byta hotell idag till Ao Nag Buri och dar ska vi bo i 6 natter men vi byter rum efter tre natter. Jag skrev ett inlagg inatt men det kom aldrig upp ser jag. Vi hade iallafall en valdigt rolig och sen kvalll med mycket dans igar med nagra andra svenskar. Det blir tyvarr ingen riktig middag for oss for vi satte oss pa en restaurang som heter Eden och vaantade pa maten i 30 minuter och drack lite drinkar sen nar maten val kom gick den typ inte att ata och det var den dyraste restaurang vi atit pa sa de va bara at betala och ga.. onodigt!!! sa vi gick till ett mexikanskt stalle dar vi traffa nagrea svenskar vi hade delat boat med ut till Poda Island pa dagen sa da satte vi oss med dom och bestallde in en Nachos och lite drinkar.
Daniel och jag matade hundar inatt ocksa huihi med cheeseburgers. En va jatteknubbig och avlang. Dom va supersota och ville ata! Idag ar Daniel lite seg. Vi skulle egentligen upp kolockan 7 men nu ar klockan 12 istyallet men det gor inget. Nu ska vi lagga oss vid pooolen i 2 timmar sen vid 2 beger vi oss mot det andra hotellet.








Sadar!! bilderna sen igarkvall lagger jag upp ikvall. Hejdo=)

Poda Island

Hejhej! Nu ar klockan 9 har och vi ska precis ga ut och ata middag. Vi har legat lange och spelat kort i sangen. Idag har vi haft en superharlig dag pa Poda Island fran 11 - 15. Det har varit valdigt fint vader och vi har badat mycket. Jag har brant mig i ansiktet. HIhi.
Vi kommer tillbaka med bilder efter middagen!

mer bilder

det ar inte en tavla i bakgrunden. Det sag ut sa, valdigt fint.

fint nere pa stranden.



GODNATT


fredag

Idag har det varit nagra fa timmars sol och da lag vi vid poolen. Ikvall har vi varit och atit pa varan favorit restaurang har som heter Blue Mango. Vi at bakad potatis med skagenrora och friterad banan med glass. Efter det gick vi runt och tittade lite. Nu ar klockan 24 00 och vi har spelat lite kort och myst pa bara och nu ska vi lagga oss och sova. Vi ar sa trotta har och det ar verkligen superskont att sova pa kvallarna ocksa ar vi faktiskt hyffsat pigg pa mornarna.




Godnatt






torsdag

hej!! nu ar klockan nastan 12 pa natten har och vi ska ga och lagga oss efter att vi har lagt upp lite bilder har! Ikvall har vi atit pizza och gatt runt och myst pa bara. Nu ar vi trotta och langtar efter sol som forhoppningsvis kommer fram imorgon.




regn

Den har dagen borjade med regn och det ar ju inte so himla kul, men ganska skont anda att fa bara slappa en dag. Vi sov ett tag, spelade kort, lyssnade pa musik sen gick vi till Starbucks och fikade, sen kopte jag 2 par Converse och sen at vi en stark men god lunch. Nu ar klocckan nastan halv 4 och det har borjat spricka upp. Daniel ligger nere vid poolen sa jag ska ga dit nu sa vi hinner busa lite i poolen.
Igar var det iallfall superfint vader sa da lag vi po stranden och solade och pa eftermiddagen var vi vid poolen en stund. och igar kvall drack vi en drink har vid en bar vid hotellet sen gick vi och at pizza pa en italienskrestaurang, sen gick vi till ett mexikanskt stalle och kopte en nachotallrik och drack litegrann.






det tar sa lang tid att lagga upp bilder sa jag lagger upp fler ikvall istallet! hejdo=)


cocktails



Klockan blev for mycket so nu gar vi och lagger oss sa att vi kommer upp i bra tid imorgon. Vi saknar vara underbara familjer hemma!=) supermycket♥PUSSPUSS FRAN OSS!!!

chang

Heej! Ikvall har vi kopt en USBgrejj so nu kommer det lite bilder =) Idag akte vi ut till Phra Nang Beach och det var fint och vadret var bra i tva timmar sen blev det sporegn.. hehe. vi gick po MCdonalds och at! Ikvall har vi atat middag po en god restaurang som heter Blue Mango och ags av en svensk! Vi at forst vitloksbrod, sen till varmratt en varsin bakad potatis med skagenrora, 1 vatten, 1 stor beer och 4 goda cocktaildrinkar och allt  det gick po 317 kr. Billigt!!! =)
Daniel har bestallt en kostym och skjorta som ska bli uppsydd och blir klar om nagra dagar! jag har shoppat lite sma saker.
Nu kommer bilderna sen ska vi ga och spela Biljard har bredvid hotellet. Vi hoppas po stralande sol imorgon!













Ao Nang

Nu ar vi i Ao Nang och bor po ett superfint hotell som heter Ao Nang Orchid Resort. Idag har det varit fint vader med sol so vi har antligen brant oss litegrann hehe jag vill branna mig for da kanns det att man ar utomlands. men sen vid 4 borjade det regna och aska, lite laskiigt tyycker jag!
Vi har hyrt en DVD och kopt tre filmer, so nu ska vi go upp po hotellrummet och lagga oss i varan underbart stora sang med riktiga tacken, det ar jatteskont! Ikvall har vi att\it middag pa en Thairestaurang har och det var mycketgott och sen at vi en varsin dessert po Swensen's (stor glass som va goood).
Vi har det iallafall mycket mysigt och bra, so bra man kan ha det! Imorgon om det ar bra vader ska vi aka ut till Poda Island.
Pa den har datorn har po hoitellet finns det ingen grejj som passar till mitt minneskort so vi kan inte lagga ut bilder, men vi kanske gor det imorgon pa nagot cafe.
En apa satte sig paa mig ikvall och jag ar in love.
HEJDA =)))

saturday

hello!! ikvall ar det sista kvallen po PhiPhi for imorgon aker vi till Aonang och stannar dar tills vi ska till Bangkok den 16e! det har inte varit so bra vader idag. lite sol och den tar ju soklart enda men sen regnade det ett tag. lite trist men vi har varandra och det gor oss valdigt lyckliga anda. det kommer hinna bli fint vader och vi har blivit lite bruna och vi har det so underbart och roligt tillsammans! det ar bra att det finns datorer po hotellet, so jag ska lagga ut lite bilder nu so ni dar hemma for se lite hur vi har det. mamma och pappa och philip, ring mig mer!! det spelar ingen roll vilken tid for jag vill ju prata med er =)
idag skulle vi egentligen ut po en segelrunda med Captain Bob men vi tog fel stalle och sen sa vagade inte jag nar det var morka moln. hehhe.. nu kankse ni tror att de ar jatte daligt vader men det ar det inte. solen kollar fram hela tiden och ar valdigt stark bara de att de ar moln ivagen ibland. iallfall so var det lite synd med segelrundan for den skulle ha tagit oss till Maya Bay(the beach) och monkey beach so vi kunde mata alla apor ockso skulle man fo hoppa fron klippor och snorkla och sedan se den fina solnedgangen mellan 2 berg ockso fick man lunch dar och fick dricka so mycket alokhol man ville ockso skulle man ha med sin Ipod som dom skulle koppla till hogtalarna. so de var lite synd att vi missade men i Aonang ska vi aka ut till alla fina islands.
nu ar klockan halv 7 har och vi ska ga ut och titta runt i affarer och sedan ata en mysig middag. nu vantar en drink po mig so jag gar nu!
VI HAR DE SUPERBRA!!!

sa har ser det ut inuti varan Bungalow som vi har bott i tills nu.
 sa har ser den ut utanpa.
sa har ser jag ut idag. Jag ar allergisk mot mina solglasogon.. so jag har fatt stora roda uppsvullna flackar pa kinderna..
mysigt i poolen.
det finaste jag vet.♥

Phi Phi

HEjheje! Nu ar vi framme i Thailand eller vi har varit det i 2 dagar. Vi ar valdigt trotta och har sovit bort 2 kvallar. Igor var det nyar och det var the best new year aven om vi sov hela tiden forutom 1 timme. Men den timmen slog allt, for da forlovade vi oss po tolvslaget nere po stranden. Supermysigt och allt kanns so underbart. Vi ska fira det ikvall istallet eftersom att vi var so trotta igor. Nu har vi nyss atit en god lunch som bestod av pizza. Po formiddagen har vi legat vid poolen. Varat rum(bungalow) ar jatte fin och poolen ar jatte fin och hotellet ar frascht. Vi byter hotell po Sondag och do ska vi nog aka till AoNang. Vadret here har varit ganska disigt och de bloser mycket so jag hoppas po en vaderforandring!
Vi har det iallafall jattebra. Hejdo

RSS 2.0