påväg till bollnäs

Nu sitter vi i bilen påväg till Bollnäs och ska snart göra ett stopp på Sibylla. Jag ska äta korv med mos. Åhh va gott.
Ikväll är det grillnatta :)

Jeansbyxdress från Spanien.

söndag

Igår var vi hos Therese på inflyttningsfest. Sara var med också! det var trevligt men jag ångrar att jag gick ut sen för det är inte kul. Inte alls kul. Eller, det är jätteroligt när jag och Daniel går ut och dansar i flera timmar och blir jättesvettiga. Då älskar jag det. Men hos Therese va de bra :)

Idag har vi haft en riktig slappdag med massa mat och VÄNNER-tittande.
Nu ska vi sova och imorgon åker vi + pappa ner till Bollnäs i 2 nätter. Vi ska bo hos Marie vilket ska bli supermysigt och ruligt. :)

Jag känner mig alldeles för pigg och dum för att sova. Om jag försöker tänka så är det låtar som kommer upp hela tiden. Tell me why.


hej lördag

Igår hade vi en mysig dag och kväll här ute på alnö. Jag var i pyjamasen hela dagen och sen kom Ingrid Gunnar och Therese ut hit och åt middag. Mycket god middag. Sen efterrätt och sen myste jag och Daniel ner oss här nere i lillstugan och såg på snabba cash, VÄNNER och åt popcorn och dipp. En godare blandning än popcorn och dipp får man leta efter.
Nu har vi precis vaknat så jag ska klä på mig och ringa till Kerran. Vi skulle egentligen på tranviken men vädret är inte så vidare bra så det får bli birsta tror jag.
Ikväll ska vi + Kerstin och Calle till Therese på inflyttningsfest :) roliigt!

Ett gulligt rött linne som jag köpte i Spanien.


byxdress




Mina nya fina byxdress.

borta bra men hemma bäst

eller?

Jo, det är faktiskt skönt att vara hemma men jag skulle gärna vilja ha varit kvar längre. Det känns tråkigt att det är över för den här gången för vi har haft det braaaa! och tiden har gått så fort..
På vägen hem igår så åt vi mos och korv i Månkabo. Det är verkligen sånt man saknar när man är utomlands. När vi kom hem åkte vi direkt ner till videoteket och hyrde film och köpte goda saker sen va de väldigtr skönt att sova och slippa vakna av en spansk kärring som börjar skrika klockan 7 på morgonen och sen slår sina barn så dom också börjar skrika......

Idag åkte vi ut till Ingrid&Gunnar och hämtade Tyson och fikade och myste på där, sen åkte vi ut till alnö. Handlade mat och ikväll har jag och Daniel varit ensamma här ute så vi lagade jättegod mat-grillat.

Nu har vi hämtat Pia&Micke i stan och ska gå ner till lillstugan och lägga puzzel. Vi ska vara här ute tills på lördag. Mycket mysiiit.










Nerja

Heej!
Imorgonnatt aker vi hem sa det ár bara 2 dagar kvar nu. Jag ar sjuk. Orkar knappt sta uppe so jag och daniel ar inte pa stranden idag. vi sitter pa ett internet cafe och innan va vi och at en god lunch.
Vi har det valdigt bra har nere och det ar valdigt varmt. Jag vill inte hem!

Nagra blandade bilder.








Spanien

Nu är allt packat&klart. Hoppas jag..

Nu ligger vi och ser på VÄNNER och längtar tills imorgon.

Jag älskar dig så otroligt mycket.♥

dina färger var blå

Nu är alla mitt uppe i packningen här hemma och jag tycker att det är så kul. Vi åt lunch på Sibylla och jag åt korv med mos och räksallad och de va så himla gott och nu håller mamma på med middagen som jag också tror kommer bli väldigt god.



Bild från Trappenevent.se

måndag

Heeeeeeej!

Igår hade vi en mysig dag ute på alnö men lite promenad med hundarna, sen åkte vi till birsta, jag köpte en bikini från gina i en fin röd färg och sen åt vi en jättegod middag med allihopa. Pia färgade mina ögonfransar också så nu slipper jag ha mascara i Spanien:) väldigt skönt.
Sen åkte vi in till stan och badade i sidsjön med Therese, Johan&Donna och sen hem till dom och såg på en film. En väldigt bra film som verkligen var bra, överraskande och läskig. Den heter Orphan. SE DEN!

Jag och Daniel har såklart precis vaknat.. så nu ska vi åka ner på Sibylla och äta lunch sen ska vi ner på stan en pyttesnabbis sen måste vi hem och packa för vi åker imorgonbitti. Jag tänker inte glömma någonting.




VÄNNER

Ikväll blev det inte som tänkt men det har varit en jättemysigkväll med mamma. Vi har suttit i fotbad ute på baksidan, peelat fötterna och målat naglarna. Också har jag bakat kladdkaka. Daniel kom hem för en stund sen så nu ligger vi och ser på VÄNNER och äter kladdkaka med glass och chips.




Imorgon ska vi ut på alnö.

sporthallen

Idag var vi på sporthallsbadet en stund. Dom hade stängt av så mycket av gräset så man fick ju nästan inte plats men skönt var det ju och vi badade litegrann.=)
Nu efter det har jag och mamma varit ute på birsta en stund och köpt lite nödvändigheter inom hygien-fronten sen tog vi hem pizza och kebab så det har vi nyss ätit.
Nu ska jag fixa mig litegrann. Jag vet inte vad som händer riktigt ikväll men Kerstin kommer hit iallafall så vi ska väl kanske gå upp till sidsjön medans våra älsklingar tittat på fossball.




lördag

Det blev en fin kväll igår på Invito med goda drinkar :) inte så sent heller men ändå så sov vi tills typ nu.. hatar oss ibland.

Vi har bara schwisscchhaat om till badisar nu för Kerstin och Calle är påväg. Dom ska plocka upp oss så ska vi till sporthallsbadet.

♥♥

fredagkväll

Nu har vi njutit av en utsökt middag ute på altanen!
Snart kommer Calle och Kerstin och då ska vi plus mamma och pappa bege oss ner till en uteservering. Vilket härligt väder vi lever i nu!
Jag dricker Rosé coh Fanta. Jummiiiy!



Det är så skönt nu när man har fått lite färg så man kan gå runt osminkad hela dagarna!
Fast nu ska jag fixa till mig lite inför kvällen!


DE E SOMMAR

Nu är de verkligen sommar här i Sverige och det känns helt super. Jag och Daniel har otroligt svåra problem med att ta oss upp ur sängen nu. Vi ställer klockan men somnar om hela tiden, ställer om den och kliver inte upp! men idag kom vi upp vid 12 iallafall och det är ganska bra endå. Hann med två timmars pressning uppe på balkongen, men det är ju så himla varmt så man skulle ju vilja svalka sig.
Nu har jag duschat och ska klä på mig litegrann. När mamma kommer hem så ska vi åka och handla mat. Det är jag och Daniel som ska laga ikväll och det blir spanskpotatis i ugn, grillad lax i knyten och någon god sås. MuMs!!

Som det ser ut nu så blir det lite cider och vin hemma sen någon mysig uteservering. Inte för att det finns sådär jättemånga att välja på men.. alla duger för mig!
¨
Igårkväll var det tänkt att vi skulle bowla med Kerstin och Calle men den har nog gått i konkurs så det blev inget av med det. Istället var jag och Daniel bara hemma. Jag hjälpte Philip lite sen såg vi på "som man bäddar..."
Den är så bra och jag tycker att Lisa Werlinder är så fin!


favoritskor



Mina favoritskor! jag ska försöka få med mig allihopa till Spanien.


torsdak

Idak är jak klad som en fåååkel! jak har fått hem mina fina skor :):):) och nu ser vi på VÄNNER. En fin morkon alltså. Om en stund ska vi snart kå ut och kå och sen ikväll så ska vi bowla med kerran och calle. Jak kommer att vinna!
Jak vill sola nu!!

Förra året i Spanien med en god Mojito och en god Strawberry Daiquiri.♥

RSS 2.0