onsdag

HEJHEJ!
--idag har jag vaknat. Nu pluggar jag.. Imorgon är det lov och då åker vi iväg. Det är skönt. Daniel är hos sin mormor. Jag måste plugga. Jag är hungrig. Jag orkar inte klä på mig någonting. Kan därför inte gå upp och äta någonting. Vi har en snickare/hantverkare/rörmokare/kakelsättare/glaskille här. Jag får ligga hungrig. Det gör ingenting för det är skönt. Till en viss gräns.
Åh. jag vill se One Tree Hill.
Nu ska jag ta tag i skoljobb. Vad skönt det kommer att kännas sen. Efter det ska jag dansa här hemma i mitt rum. Naken. För det är skönast. Till bra musik. Efter det: alltid en dusch.


hos darling

Nu står Daniel och Pia och kockar och jag kan inte bärga mig tills maten så jag äter chilinötter. Åh nej nu börjar ju mitt favvoprogram. Måste springa..
Efter maten har vi frödingekladdkaka, chips, dipp och popcorn och One Tree hill. Kvällen kan inte bli mycket bättre.










tisdag

Skolan är jobbig! skolan är jobbig! skolan är jobbig! så känns de nu och det är inte pågrund av själva skoltiden för vi har APU nu. Utan det är för uppgifterna vi har. Historia är värst och jag hatar det ämnet. Men ett G ska jag ju ha så det är lika bra att kämpa på!
Amanda är hemma från Afrika nu och bytte av Nella som åkte till Thailand. Det ska bli jätteroligt att träffa henne och höra allt från resan:)
Idag har jag fikat med Sara, Michis och två andra i deras klass. Vi satt på wayne's länge. Jag åt en god kyckling och fetaost sallad sen gick jag och Sara på stan en sväng.
Jag är superhungrig och åt litegrann med mamma men det gjorde så att jag blev ännu hungrigare men jag ska försöka att hålla mig för Daniel och Pia kommer och hämtar mig snart så ska vi äta en god wook.
Sen ikväll är det mitt favoritprogram - Dating In The Dark. Åh., så kul. Klockan 8. Missa det inte! Lite One Tree Hill måste vi ju hinna med också.

Jag måste gå tillbaks till revolutionerna nu.


måndag

Idag har jag haft konstant huvudvärk hela dagen och jag har det fortfarande. Det försämrar pluggningen ganska så mycket och det går inte bra nu.
Jag försöker mig på historian som verkligen är mitt hat ämne. Öronen börjar värka nu också.

Idag har jag och Daniel sett på One Tree Hill hela dagen. Jag tror att jag ska ta mig en dusch nu och se om de blir bättre. Jag är inte så fräsch.

söndag

Åh nej, idag är det söndag. IGEN. fast nu är de egentligen måndag då eftersom att klockan är över 1, men de blir så konstitgt om man ska tänka så. Idag har varit en skön slappdag. Jag och Daniel har sett på One Tree Hill mest hela tiden. Vi va och vaktade Donna också ett tag och då var piipii med.
Nu ligger jag i sängen med Daniel och Snuffsan. Jag mår väldigt illa..
Igår var jag och mamma på birsta och shoppade och fikade och de va jättemysigt! på kvällen kom cicci och angelica till mig så tog vi några goda drinkar sen åkte vi till alnö till daniels kompisar. Vi skulle egentligen vara hos Lukas allihop men de blev där ute istället. Daniel var där och de är det bästa jag vet. Daniel alltså. också va de jätteroligt att vara med cicci och angelica för de va så längesen.

Nu ska vi sova. Den här veckan är kort och bra fast med mycket skolarbete. På torsdag åker jag och Daniel till hans stuga där hans farmor och farfar är och det ska bli jättemysigt. Vi blir där till lördag och då åker vi ner till mormor där min familj är. Också jättemysigt. Det finns inget bättre än att vara med familjen och släkten.

Söta mormor får vara kvällensbild :)

01:43

Jag ligger i sängen och lägger spindelharpan och har lyckats satt ihop en liten film.. de är ganska roligt de där med moviemaker. De ända dåliga just nu är att Daniel inte är här och juste, att trosorna känns lite för små..(??) dom åker in i stjärten hela tiden och det är inte THONGS. Jag inväntar ett samtal från BABY. Kanske de kommer snart.. Snuffsan ligger här och tittar på mig som om jag inte brydde mig om henne så nu ska jag ge henne en stor puss och en kram. Då är hon glad sen och kan sova för natten.
Jag borde också sova för natten men natten är inte kommen när inte darlingen är kommen..
Imorgon blir det återigen ett besök nere på staden. Mamma ska inhandla en parfym. Den luktar så gott och det är så mysigt att vara på stan med mamma. Hon tycker att det är mysigt att vara där med mig också.      :)
 

Shit vilken dålig kvalité de blev nu då..

fredag

HEJ PÅ ER!
Den här veckan har gått väldigt fort och smärtfritt fram. Jag har mest glidit omkring. Hahah.. och shoppat lite och ätit goda luncher och sett på One Tree Hill och självklart varit med Danielbus.
Idag fyller världens bästa mamma år och då menar jag världens bästa mamma. Hon och jag åt lunch på BIM och den här gången blev de soppa och den va så otroligt god. Jag älskar att äta där. Ikväll har vi ätit god mat och efterrätt. Grattis mamma.♥ Nella gick nyss. Hon har varit på besök så hon och jag har sett på film och pratat. Mysigt! hon åker till Thailand på söndag. Jag är väldigt avundsjuk, men jag hoppas att du får de jättebra:) Amanda kommer hem på söndag och de blir roligt:D

Igår va de 2 veckor kvar tills jag fyller 18. Det känns härligt och väldigt efterlängtat. De är svårt att hänga på dom stora barnen nu = Daniel, Therese & Johan.

Daniel är och jobbar och kommer inte hem förran vid 4 inatt. Så nu har jag 2 alternativ.
1. Jag gör som mina föräldrar och somnar i soffan eller i sängen utan eller med smink.
2. Jag gör mig klar för natten. Bäddar ner mig i sängen så jag sitter otroligt bekvämt och har allt jag behöver nära mig och sätter mig vid datorn. Spelar spindelharpan, ser på Glamourama, sätter ihop en film av videos eller spelar PacMan.

Alternativ 2 känns just so me.. haha
Vi hörs om en stund efter min tandborsting MM.


tisdag

Idag vaknade jag upp tidigt till en solig dag. Fast jag var trött men blev snabbt ganska pigg. Har varit ute och gått med Daniel och Somket runt Sidsjön men jag fick så ont i öronen så jag gick hem efter 1 varv. Nu har jag och Daniel nyss ätit havregrynsgröt som han har lagat. De ska jag börja göra varje morgon.
Nu ska jag plugga. Igårkväll var mamma och jag ute och övningskörde och det gick bra. Men sen blev jag så kissnödig så då gick de inge bra. Jag ska köra mer ikväll för i sommar kommer jag ha körkort. Jag ska gå en intensivvecka.


Kerstin

Idag fyller en fin vän år, Kerstin fyller 18 år. Jättemycket grattis till dig!! Alltså det blir idag fast igår då eftersom att klockan är över 24.

Första gången vi träffades :) datum och tid står på bilden.

En favoritbild från Åre en dag när vi skulle åka därifrån.

Jibbsisters.. en kväll när de va Rail Session här i Sundsvall.

Här har vi också jibbsisters.. I åre.

I åre..

Vi i en park..

Här va vi på Neverstorekonsert..



söndag

Idag har varit en slapp och skön dag. Vid halv 12 åkte vi och tog hand om Donna hemma hos Daniel. Hon är så söt och mysig men också busig.
Ikväll har jag, Daniel, Johan & Therese varit och ätit på Allstar sen på Shutter Island på bio. Den va läskig och lite svårfattad men bra! en tänkarfilm.
Nu ligger jag och Daniel i sängen. Imorogn har jag studiedag så vi ska åka ut till Ingrid och Gunnar och äta våfflor och hämta Tyson :):) också ska vi försöka att träna.
Imorgon ska jag lägga upp lite bilder/videos.
Och fylla på min facebook med fler Thailandbilder.

 


lördag

Nu sitter jag i Philips säng med en filt och chips dipp och popcorn och ser på sanning eller konsekvens. Älskar såna gamla ungdomsfilmer. Nu saknas bara Daniel som jobbar ikväll också. Vi får mysa på imorgon.♥

Mamma och pappa har haft lite "afterski" här på eftermiddagen och kvällen och pappas syster med familj kom också förbi.
Igår firade vi ju Kerstin hemma hos henne och jag tyckte att de va jättetrevligt och roligt:) vi åt tacos, tårta, spelade spel, charader och såg på film.
Bilder kommer upp imorgon eller kanske filmer för de finns nog flest sånna.
Nu ska jag fortsätta se på filmen.


jag älskar dig


bilder






fredag

Idag har jag: varit på skolan, ätit lunch med mamma, tagit hand om Donna med Daniel sen köpte jag preesent åt Kerstinooo med Linnéa och Sara.
Nu har jag precis fixatr mig och ska åka ner och hämta Nella. Jag dricker en god drink
Ikväll ska vi til Kerstin coh fira hennes 18årsdag:):):)
Bilder kommer snatr


torsdagkväll

Nu är de bara 40 minuter kvar till en sak som jag och säkert många andra tycker är väldigt roligt och det är Bella&TyraShow. Glamourama är också bra men det här är lite mer spännande. Jag sitter i sängen nu med datorn i knät och ska försöka att göra en uppgift innan det börjar så jag kan känna mig lättad sen. Det är bara imorgon kvar sen har vi prao i två veckor. Jag ska praoa hos pappa, hehe.
Idag fyller Pia, Daniels mamma år så när Daniel och Micke kommer hem från hockeyn ska dom hämta upp mig så ska vi till Daniel och äta tårta och varma mackor. Mamma och jag var iväg förut och köpte en jättefin blomma!
Idag på skolan såg vi på en film som jag blir så sur över. Jag kan inte se den för de vred sig inom mig hela tiden. Jag ville sparka in huvet på nån.


Nu ska jag ta en bild på mig och lägga upp. Haha!

torsdag

Nu är jag uppe och vaken, inte bara uppe. Jag är klar och ska snart gå ner och äta lunch med Cicci på stan sen ska jag till skolan.





Jag funderar på att bli blond snart igen.

film

Nu ligger jag och Daniel nyduschade i en nyduschad snö och ser på Reine och Mimmi i fjällen. Har länge letat den och nu fanns den att ladda hem.
Idag va vi ut på birsta en stund och köpte lite presenter och fikade på Charm. Sen åt vi på biteline och var hos Johan och Therese med Emma och Donna och såg på Äntligen Midsommar. Den va rolig men sjuk haha.


onsdag

Våran promenad i solen förut blev inte så lång men de var skönt ändå! jag kommer säkert ha träningsverk imorgon för jag har redan ont i rumpan, haha. Vi åt en jättegod frukost/lunch med ägg, mackor, a-fil bär och bananer. Nu ska jag läsa lite i en bok sen ska vi åka ut till birsta runt 3.
Jag har nästan lagt upp alla Thailandbilder på facebook nu.


Godmorgon

Idag är det soligt väder igen och det är så uppfriskande. Jag vaknade nyss och ska ta en promenad med Daniel också ska vi hämta mammas bil på stan. Sen ska vi äta många ägg och en väldigt god frukost. Hopppas jag på.
Efter de ska jag ta tag i mitt plugg och ikväll ska vi äta middag på Biteline! skön dag.

 
Vi saknar härliga Thailand.

lördag








det tar tid

Det tar verkligen tid att lägga upp alla Thailandbilder på facebook men nu har jag börjat. På något konstigt sätt känns de fel för de är våra bilder och jag vill helst ha dom för oss själv men de är samtidigt roligt att lägga ut dom så nu gör jag det

Daniel och jag har fullt upp med alla våra serier vi ser på. De är så roligt och jag vill bara titta hela tiden

ne nu får jag fortsätta imorgon för nu ska vi se på OC




fun

JAG KOMMER FRÅN: Bollnäs som är utnämn till Sveriges fulaste stad. Fast jag gillar den!

JAG SOVER: I min säng eller i Daniels säng med Daniel såklart

MIN FRITID: är ganska rolig

OM SEX MÅNADER: Har skolan börjat igen och jag går i trean.

JAG SAMLAR PÅ: Minnen

JAG BLIR GLAD AV: När jag passar i någonting

JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ: När jag inte passar i någonting

GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: Dom röda är mycket godare om dom är hård. I like it hard

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN: Mamma eller Daniel

GILLAR DU GOLF: Nej, men jag önskar att jag gjorde

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: Ett tuggummi

VAD HAR DU NU: Bajssmak

SENASTE FILM DU SÅG: O.C.

VAD STÖR DU DIG PÅ JUST NU: att jag är trött

VARFÖR: för att jag är trött. Har sovit för lite

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: klockan 09:00
HAR DU ÄTIT FRUKOST IDAG, I SÅ FALL VAD: Jag åt en tallrik A-fil med frysna mangobitar i.Ont i tänderna.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Ja vi sov i den

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG : Daniel. Snuffsan, Bubbsan, Baby och Magnus och en niin.

VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Hockey

HAR DU STRUMPOR PÅ DIG NU: Ja, va tråkigt om jag har de

HUR SVARAR DU I TELEFON: Hej hallå hej de är josefinE

VAD LÄNGTAR DU MEST TILL: Åre och sommaren

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: Jag ska plugga och pusas

VAD SKA DU GÖRA IMORGON: Gå i skolan och plugga och pusas

VAD SKA DU INTE GÖRA IMORGON: Äta chips med dipp och popcorn. ÅHHHH

VAD ÄR DU BÄST PÅ JUST NU: Äta chips med dipp och popcorn. De är de godaste jag vet och jag slukar de

VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR STOR: Jag vet inte än och de känns stressande

VAR VILL DU BO NÄR DU BLIR STOR: MEd Daniel någonstans. I Stockholm eller Göteborg.

HÅLLER DU DIG TILL NÅGON SPECIELL KOST: Nej men jag försöker äta nyttigt men chipsen och de kommer ofta emellan..

EXAKT HUR MYCKET GILLAR DU ATT BADA I HAVET: Exakt 86.7 % av 100. Fast när de är stora hav med fiskar och mörkt vatten så hatar jag de= 100 %

ÄR DET OKEJ ATT GRÅTA: I lördags för att jag är en mes

VILKEN ÅRSTID TYCKER DU BÄST OM: Sommaren och våren men mest sommaren.

LADDAR DU HEM MUSIK & FILM FRÅN INTERNET: ...

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VANN EN MILJON: Jag skulle ut och resa med min familj och köpa en hemligsak i form av mat och köpa lite fina kläder till mig och andra. Elelr nej, jag skulle nog spara mest.

VAD ÄR DET BÄSTA MED JULAFTON: Det är såklart maten och sällskapet och paketen kommer sen

TÄNKER DU MYCKET PÅ DITT UTSEENDE: Ja det gör jag

ÄR DU SKYLDIG NÅGON PENGAR: Ja just de ja! jag är skyldig Linnéa 45 kr.

BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER: Ja, linser men jag bär dom inte

TYCKER DU DET ÄR VIKTIGT ATT HA MÄRKESKLÄDER: nej det tycker jag inte, men det är väldigt fint om det är rätt kläder.

NÄR GÅR DU UPP UR SÄNGEN EN TYPISK HELGMORRON: Mellan 11-14

PÅ VEM/VAD AVREAGERAR DU DIG OFTAST: Mig själv kanske

HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU FUSKAT PÅ ETT PROV: prick 3

HAR DU PIERCING: Nej

VILKA ÄR DE VIKTIGASTE PERSONERNA I DITT LIV: De allra viktigaste är såklart min familj och Daniel men mina vänner är också viktiga.


lördag






Jag älskar dig Daniel, mest av allt..♥

 


torsdag

Sådär! nu har mamma och jag varit och handlat mat, men någon övningskörning blev det inte eftersom att det regnade också kom jag ju på att jag måste sitta bänkad vid datorn nu kl 21:00 till Tyra&Bellashow. Så nu ska jag skynda mig ner i sängen och se det. Jag tycker faktiskt att det är riktigt kul.

Sen kommer Daniel hem och då ska vi se bröllopsfotografen och den nya Camilla Läckberg.



hemma

Nu är vi hemma efter våran vistelse i bollnäs-gävle-undersvik-grundsjön. Vi har hunnit med mycket och hunnit träffa på många släktingar och det gillar jag vekrtligen! Piipsen va med han också.

Nu har Daniel åkt iväg på hockey och jag sitter i min pyjamas. Mamma och jag ska ut och övningsköra tillsammans ikväll för första gången men det blir bara på parkering för mer vågar jag inte än och inte hon heller. Också ska vi handla mat och hyra en film tills Daniel kommer hem. Vi ska se på Bröllopsfotografen.





Jag och Piipsen, Daniel kom tyvärr inte med på någon:(  

lördag

Hej hej halllllå!
Nu har vi sportlov och de känns så skönt fast jag har 2 restuppgifter som ligger eftersom att jag inte har hunnit plugga nu när jag har varit sjuk. Jag får se till att göra dom ikväll eller imorgon innan vi åker.
Igårkväll lagade jag och Daniel fisksoppa med vitlöksbröd och åt med Johan och Therese. Mysigt :)

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle ha middag här med Sara och Evelina men de blev ändrade planer pågrund av sjukdomar och sådär, så nu blir jag bara hemma med Daniel ikväll.Vi ska äta god mat och bara se på film och äta godis. Det känns bra ändå för mtit huvud är fortfarande igenproppat så jag borde nog bli frisk innan jag gör saker egentligen.

Mamma och jag har varit hemma hos Daniel och duschat och varit ut med Tyson och snart ska mamma och pappa iväg på middag och jag ska börja med middagen.


fredag

I'm still sick.. så idag har jag legat i sängen hela dagen och sett på Glamourama. Tycker det är väldigt kul att titta på faktiskt. Också kom Therese förbi med Donna så hon har varit här med mig sedan halv 2. Nu ligger hon och snarkar bredvid mig i sängen. Mycket gulligt!
Nu kom Daniel hem och jag ska snart ner och fika med Sara, tror jag? Om hon ringer :)

Snoret rinner och jag luktar bacon. Det spelar ingen roll hur mycket jag än duschar..
Appropå dusch så är det precis vad jag ska göra nu.


torsdag

Nu ligger jag nerbäddad i Daniel's säng efter en tacosmiddag här hemma. Jag är ganska slut och mår inte så bra men lite bättre än igår, förtillfället iallafall. Johan, Therese och Donna är här också och Donna busar runt fast nu är hon tröttis. Idag har vi tagit hand lite om henne och varit en sväng ut till daniels farmor och farfar med Tyson.
De är hockey på TVn nu och jag är inte de minsta intresserad men jag tror att det kommer nog tidsnog när jag har hamnat i en familj som är hockeygalna (danielsfamilj). De vore ju roligt om jag också blev det så jag kunde varamed framför TVn nu. Hehe. Jag hoppas på en film efter hockeyn sen.

Jag ligger och titttar på våra Thailandbilder och längtar tillbaks hur mycket som helst. Också får jag lite ångest över att jag inte har lyckats lagt ut dom bilderna än.. men bättre sent än aldrig är det väl.

På söndag åker jag och Daniel och kanske Philip ner till Bollnäs och de ska bli så skönt och mysigt!


Ne nu vill jag till Thailand ooch vara brun :(

21:23

1. VAD HETER DU? Alexandra Josefine Larsson
-

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? hudfärgade är mina ben och jag har inga byxor på mig nu
-

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Mamma och pappas prat men kanske borde lyssna på mysic
-

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL? Jag såg på en film med Daniel
-

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT? A-fil med djuptfryst mango i, supergott!
-

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU? Kallt och mycket snö är de
-

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED? Min Daniel
-

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET? Jag brukar inte fokusera så mycket på det manliga könet nu förutom Daniel men de är väl kanske om dom pratar mycket..
-

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG? de va ingen som skickade de till mig
-

10. HUR MÅR DU IDAG? inte så vidare bra
-

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? Hallonsoda och Orangina
-

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK? jordgubbsvin eller bacardi breezer
-

13. FAVORITSPORT? eh.. dans är kul att dansa, alpint är roligt att titta på och fotboll skulle jag vilja vara proffs på.
-

14. HÅRFÄRG? jag är brunett för tillfället
-

15. ÖGONFÄRG? blåååa
-

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG? jag vet inte
-

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER? piipii är 16 år
-

18. FAVORITMÅNAD? juli är de väl
-

19. SENASTE FILMEN DU SÅG? Sammansvärjningen med Julia Roberts och Mel Gibson. Den va bra så se den.
-

20.TUR NUMMER? 1, 8 och allt som de är 1 och 8 i..
-

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN? fredag eller lördag
-

22.FAVORITHOBBY: vara med daniel
-

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON? neeeeee de är jag inte
-

24. FAVORITLÅT(ar)? Friend like you - Per Ohlsson
-

25. SOMMAR ELLER VINTER? sommar helt klart
-

26. KRAMAR ELLER KYSSAR? båda tillsammans. Jag älskar att kramas och jag älskar att kyssas.
-

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA? Ja. Jag vill att Mina vänner gör den här och lägger ut på deras bloggar.
-

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR? Kerstin eller Amanda fast Amanda har nog inte tid så Kerstin!:D
-

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR? dom som inte har någon blogg
-

32. HUR BOR DU? I ett hus på Södermalm och hos Daniel på repslagarevägen
-

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER? inga böcker men jag har en som ligger och väntar
-

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT? jag har ingen musmatta men min mus e söt
-

35. FAVORITSPEL? Våghals, och Finans med Michis och chicago med Daniel
-

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN? Neeee de kan jag inte men den är faktiskt lång men inte när man tar den uppåt
-

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN? jag kan inte testa nu. De är för ansträngande.
-

38. ÄR DU ROMANTISK? Jaaaa, faktiskt så är jag det ibland eller jag vill vara det ialllafall.
-

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG? Jag är jättelycklig!
-


40. VAD SKA DU GÖRA IMORGON? Antingen gå till skolan om kroppen tillåter eller vila och vila
-

41. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU? 21:22


frozzien

Åh nu ligger jag äntligen i sängen och de va väldigt välbehövligt. Jag mår inte som en prima ballerina och jag tror nog att även denna natt kommer bli ganska sömnlös. Jag har nyss duschat och de va inte så skönt. Vi håller på att göra om badrummet uppe och byter ut alla dörrar i huset, förutom min dörr för den tyycker jag om som den är! så jag fick duscha nere i badkaret och de fanns ingen dörr att stänga och de va kallt och de va jobbigt för mig som är sjuk. Badrummet kommer iallfall bli jättefint så man får stå ut med lite smuts och ofungerande saker just nu..
Jag och Dainel har sovit hos honom 3 nätter nu men ska sova här inatt. Han slutar jobba 11.
Jag är hungrig hela tiden och när jag har ätit mår jag så illa. Jag mår illa fast jag är hungrig. Vad gör man då? äter man eller inte? jag äter iallafall och mår illa.
En sak som känns bra är att jag har en helt oanvänd klänning, väldigt fin skjorta och två par skor att ta på mig när jag mår bättre! sånt är roligt
Nu ska jag göra de jag gillar att göra: spela spindelharpan och pacman.

b o i g

Nu måste jag duscha snart för jag luktar ... illa. Daniel är och jobbar och jag måste göra geografi. vad kul:)
Jag mår bättre nu men imorse och inatt mådde jag inte bra. Usch va jobbigt.

Jag vill åka bil med mamma också och de ska ju hinnnas med.
Jag är så tråkig nu...

congratttz

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG HAR AMANDA TAGIT KÖRKORT:D:D:D:D GRATTTTIIIIIIS!!!!♥




PS. Jag tycker om mina vänner :):)::):)


tisdag

Något jag stör mig så otroligt mycket på och blir irreterad över är när folk skämtar om att man mår dåligt.
Och nej, de va ingen ironi i de där och de fattar nog dom flesta.

Just nu ligger jag i Daniels soffa. Vi är båda sjuk så vi ska snart åka och hyra film. Igår låg vi inne och såg på Eva&Adam hela dagen. Natha, du ska få tillbaks Eva&Adam =D

Det händer inte så mycket mer.. Jag skulle göra en god wook igår men den smakade bajs, fast Daniel gillade den.. att den aldrig ska bli som den är tänkt att bli!

RSS 2.0