bänkåsviken






Mysig kväll.♥

Nu ska vi sova!





friends

Nu är vi hemkommen efter en mysig kväll! vi lagade en god wook sen kom Kerstin och Calle och åt med oss. Sen spelade vi lite kubb och gick ner till vattnet och kände. Jag SKA bada innan veckan är slut. Jag måste men kallt var det men det blir typ inte varmare på sommaren heller, så det ska jag nog klara av!! vi planerade också lite inför fredag och jag hoppas det blir av. Hoppas verkligen.

Nu ska jag lägga in bilder från ikväll sen ska jag och Daniel se några avsnitt av V.Ä.N.N.E.R. och mysa :):)


middag

Nu åker jag och Daniel ut på alnö och lagar en god wook sen kommer Kerstin och Calle och äter den med oss!
Ni får den här så länge.



min lördag i bilder











måndag

Idag börjar det! mitt nya bloggliv. Spännande va?

Jag har haft en jättebra helg!!
I fredags då gjorde jag klart de i skolan som skulle in då sen på kvällen såg jag och Daniel på jagad som gick på TV också tog vi en promenad till Statoil och köpte godis, chips, dipp och popcorn. Han var mätt innan så det blev jag som åt allt själv..
I lördags så var jag och Daniel ut på alnö en stund sen åkte vi till Birsta och jag köpte en jättefin klänning. Den kommer bli grym när jag är brun.
Sen åt vi jättegod grillad mat här hemma med mamma pappa philip och julia :) sen fick vi besök av Kerstin och Calle. Så då satt vi i uterummet och spelade lite spel pratade och drack. Supermysigt och sen kom Somket också. Lite senare åkte vi ner till stadshuset och jag tyckte att vi hade de jätteroligt. Vad tyckte ni??
Igår åkte jag och mamma ner till mormor kl 10. Dit kom Moster Maria och min kusin också. Vi åt god mat och hade så mysigt. Jag älskar att vara där!! sen körde jag hela vägen hem och de va så roligt! de är ändå 16-17 mil och de gick bra.
Det blir så mycket sen sen sen sen och sen när man ska berätta tillbaks men hur ska jag annars skriva som liksom+??

Nu idag, så är jag hemma.. det blev så för jag kände mig inte så piggelin på det sättet..

Dainel kommer snart så vi ska väl se lite V.Ä.N.N.E.R. Nu ska jag rinag Kerran!

fredag

Här sitter 2 stycken sjuka i köket och äter lunch. Jag åt tacos från igår och Daniel äter fiskgratäng.
Uppgiften gick bra igår så jag fick tilslut in den. Nu ska jag snart ta tag i den sista uppgiften i geografin. Det känns så skönt att det är den sista för jag tycker att uppgifterna vi har fått har varit en mardröm.

Ikväll ska Daniel och jag bara äta pizza och mysa på. Jag lär väl ska plugga litegrann också.

Senare idag kommer jag visa mina nya skor och klänning.

eazy j

Jag har försökt plugga ikväll men det går inte. Jag söker och söker men hittar ändå inte rätt och jag är så otroligt tröttt på att inte må bra. Det känns som att huvuvdet ska sprängas och som att jag har botox i kinderna.. jag känner mig som en hamster.

:................d


torsdag

TjilleVippen!
Idag är det Torsdag och det regnar ute och det är inte mer än 10 grader. Det känns inte så himla bra när det är juni om 5 dagar. Kan det inte bara bli sommarvärme så man får använda klänning och klackskor snart??
Mina skor och min klänning so jag fick hem var underbara. Åh, jag älskar dom. Jag har intresserat mig mer och mer för skor nu. Jag hatade verkligen att köpa skor förut. Typ förra året.

Imorse var jag på vårdcentralen sen åkte jag hem en stund och gjorde klart språksociologin och såg på VÄNNER med Daniel. Sen åkte jag ner på svenskan och satt hela tiden och tänkte på hur skönt det vore om vi inte hade någon marknadsföring efter. Och gissa vad som händer? det är ingen marknadsföring efter!!!!!!!!!!!!!!! så nu slutade jag kvart över 1 istället för kvart över 4.
Daniel är sjukis så vi ligger och ser på Göta Kanal 3.

onsdag

Hej!!
Idag tog jag mig till skolan för samhälle och salsa och det kändes skönt. Salsan var jätteroligt så jag har tränat lite extra här hemma nu. Jag mår inte bra så det är jobbigt men det går bra ändå. Allt känns mycket bättre nu. Imorgon klockan 9 ska jag till vårdcentralen. Det är på tiden.

Nu har vi nyss varit och handlat med mamma och det blir våfflor med sylt, grädde och glass till middag. Det blir så gott.
Idag åt jag och mamma lunch på BIM och pratade. Jättemysigt.♥

Ikväll ska jag göra klart svenskauppgifter och mysa med Daniel.♥


lördag

Hanna&Michis

Evelina

Cicci&Jag

Cicci

Jag

Min älskling&Jag





Jocke&David



min helg

Nu är helgen över igen men den har varit ganska mysig!
Igår på dagen var mamma och jag på stan och köpte present till pappa, åt glass och kollade runt lite mer. Mycket mysigt. Sen på kvällen gick jag upp till parken ovanför mig för lite picknick. Det blev ganska kallt på slutet så jag och Cicci gick ner till Daniels kompis där dom var som skulle ut sen. Sen gick vi ut och dansade och jag kan inte säga annat än att jag har så himla kul med Daniel. Vi har så roligt tillsammans och jag älskar dig så mycket älskling. Vi avslutade kvällen på kebabcity sen tog vi en promenad hemma.
Natten va inte så kul. Kom hem vid 4. Daniel somnade på en gång men jag fick så ont i magen och bak nere på ryggen och började frysa så jag satt och skakade. Jättehemskt. Trodde jag skulle få åka upp till sjukhuset för det gjorde så ont men tillslut fick jag kräkas jättemycket och sen gick det över.. det händer knasiga grejjer. Jag ångrar att jag satt ute igår för min förkylning är sämre idag och jag känner mig ganska så varm.

Idag har jag och Daniel varit ute på birsta en sväng. Han köpte byxor och skor och jag köpte en klänning som jag testade igår.
Nu ser han på hockey och jag pluggar. Jag tror att vi ska se ett avsnitt av skärgårdsdoktorn innan vi sover.


nu är det lördag

HEJ!

Ikväll har det inte hänt sådär jättemycket. Mamma och jag har handlat litegrann, gått hem från Casinot, pluggat och nu ligger jag i sängen. Spelar lite om världen, lägger lite spindelharpan och nu tänkte jag väl som vanligt somna typ en kvart innan Daniel kommer hem. Han slutar halv 4 men brukar få gå vid tre så nu sitter/ligger det en flickvän här i sängen och väntar på dig. Hon tycker om dig superdupermycket!
Imorgon är det viktigt att det är sol faktiskt. På dagen ska jag och mamma på stan, oj va längesen jag va där och så ska vi äta en glass i solen på torget, ni ser, viktigt med solen där! sen på kvällskvisten är det picknick som gäller och vi tänkte picknicka ute i det fina vädret, sol där igen!
Vad gör jag om det inte blir sol? jag måste komma på en reservplan.

Vet ni en sak? jag är så otroligt mörkrädd. Usch. Fy. Det är inge kul. Jag vågar inte ens gå på toaletten själv efter att jag har lagt mig i sängen så Daniel måste följa med och tror han bara att jag vill att han ska de för det blir mindre jobbigt då, men så är det inte. Jag är rädd och jag känner mig typ ständigt förföljd.. är jag det? eller nej, svara inte! jag är ensam på nedervåningen. Jag va nyss på toa och de va inge kúl. Det lät som att någon var utanför och jag smög mig till mitt rum, kollade nog, stängde dörren, hoppade ner i sängen. Det är viktigt att man hoppar.
Efter halva trappen känner jag mig trygg. Om jag är nere och ska upp så känner jag mig trygg när jag har kommit upp för halva trappan. När jag är uppe och ska ner känner jag mig inte trygg förrän jag är på mitt rum.
Jag springer oftast upp för trappan.

pizza

Nu har vi ätit pizza från Playa Primo och skjutsat Daniel till jobbet. Pizzorna där har blivit mycket godare än förut. Då var skinkan så konstig. Men jag skulle betala mycket för att spola tillbaka tiden till innan jag åt pizzan. Jag mår så illa och ångrar mig så mycket nu så de är sjukt. En tidsmaskin någon?

Mamma och jag ska sätta igång med lite skolarbete nu. Det känns väldigt trist men det måste göras. Egentligen hade jag kunnat vara ute hos Nella och käkat tacos och bastat och badat med trevliga tjejer.... :(:(:(:(:(

Nu ska jag gå på toaletten

fredag

Hejhej! här ligger jag i sängen och hostar. Ska egentligen ta tag i en massa plugg men vart finns egentligen orken? kvällen ska jag tråkigt nog ägna åt det iallafall. Jag bara måste. En fin sommar väntar ju och då har man tid till roliga saker.
Jag läste i Michaela Forni att hon lyssnade på Carla Bruni så nu lyssnar jag också och jag älskar det! gud så skönt.
Fast känslorna man får när man lyssnar på den passar inte riktigt in på den känslan jag har nu. Jag har snor fulla näsan, alldeles torr i munnen och halsen och hostar. Det blir bättre..

Jag ska kanske gå upp och duscha och äta någonting men jag är verkligen inte hungrig.


skor+klänning

Jag brukar aldrig visa saker jag köper men nu tänkte jag göra det. De här beställde jag ikväll och jag får nog hem det på måndag troligtvis :)

Wenona SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Rosie Dress SEK 206, Club L - NELLY.COM


period

Vilken konstig och jobbig period jag befinner mig i just nu. Jag känner mig inte som mig själv alls, men det kommer väl något bra av det här med :):):):)

Jag kom nyss ut ur duschen. Först duschade jag varmt, höll på att dö där inne, duschade is kallt och nu svettas jag ihjäl. Jag ska smörja in mig med BUS men då kommer jag bli ännu varmare och klibbig. Jag hatar att vara varm och klibbig.

Just nu håller jag tummarna för 2 saker. Den årliga Spanienresan är bokad för väldigt längesen faktiskt men det har dykt upp lite problem. Eller inte problem för det är något jättebra men det blir liksom lite av ett problem då man gärna vill åka till Spanien, så jag hoppas hoppas att min älskling får ledigt.

snart kommer mamma hem och då ska vi åka och handla. Måste komma på vad vi ska äta till middag först.
Jag har aldrig varit allergisk mot pollen men nu måste jag vara det annars har jag åkt på en influensa av något slag.


det är tur att man har minnen



Dom finns alltid kvar..

skärgårdsdoktorn

Nu har jag kört, duschat och nu ska jag och Daniel lägga oss i soffan och börja se på Skärgårdsdoktorn. Jag har hela serien och det är så mysigt att börja se det när det är påväg att bli sommar och det är alltid lika bra. Det ska bli en långfilm i höst eller nästa år alltså 10 år efter serien, där Samuel Fröler och Ebba Hultqvist har huvudrollerna igen. Det längtar jag till.



måndag

När ska jag få tillbaka den riktiga livsglöden? jag vill kunna sitta ute med jordgubbar och ett glas vin i handen nu och bara njuta av en fin solkväll, även fast det är måndag. Jag vill vara sommarfin och jag vill att mitt hår ska gå tillbaka till sitt riktiga liv.
Imorse efter jag hade ätit frukost och gjort mig klar så orkade jag tillslut inte stå upp längre och när jag sov va jag alldeles borta. Usch. Nu har jag halsbränna.
Kanske jag ska ta mig ut på en promenad? jag vill bada i havet, det skulle ge en riktig uppfriskning.
Och jag kanske ska ta tag i att färga mitt hår.
Först och främst ska jag gå upp och pussa världens bästa kille som ligger i soffan.



Idag har vi 1 år och 3 månader tillsammans.♥

dans


sommarkväll









söndag

Igår tappade jag ut en cider över datorn och nu är ju såklart tangentera jättesega, speciellt mellanslaget. Synd för mig!!  Igår hade vi en mycket trevligkväll här hemma med grillning och lite spel och sådär! de va ju underbart väder och man kunde sitta i linne ända tills natten. Sen gick vi ner på stadshuset en stund men jag och Daniel kände oss inte så sugna så vi gick till Statoil och satte oss och åt korv sen gick vi hem. Jag beställde en kokt med mos och var såhär jättesugen, sen får jag det och korven är en tjock koktkorv?? vad har hänt med dom goda smala och långa korvarna??

Idag har vi inte gjort nånting alls. Sett på grabben i graven brevid och sorority boys. Båda är bra!
Jag mår inte bra som vanligt så jag ska ta en Ipren och en dusch och lägga mig i sängen eller nåt. Daniel ser på hockey. Eller jag ska fixa in bilderna sen igår och plugga litegrann.

Det märks på mitt hår att jag inte mår bra för mitt hår är jättekonstigt..

Imorgon är det Måndag. Wihpppppooooo


söndag

Igår tappade jag ut en cider över datorn och nu är ju såklart tangentera jättesega, speciellt mellanslaget. Synd för mig!!  Igår hade vi en mycket trevligkväll här hemma med grillning och lite spel och sådär! de va ju underbart väder och man kunde sitta i linne ända tills natten. Sen gick vi ner på stadshuset en stund men jag och Daniel kände oss inte så sugna så vi gick till Statoil och satte oss och åt korv sen gick vi hem. Jag beställde en kokt med mos och var såhär jättesugen, sen får jag det och korven är en tjock koktkorv?? vad har hänt med dom goda smala och långa korvarna??

Idag har vi inte gjort nånting alls. Sett på grabben i graven brevid och sorority boys. Båda är bra!
Jag mår inte bra som vanligt så jag ska ta en Ipren och en dusch och lägga mig i sängen eller nåt. Daniel ser på hockey. Eller jag ska fixa in bilderna sen igår och plugga litegrann.

Det märks på mitt hår att jag inte mår bra för mitt hår är jättekonstigt..

Imorgon är det Måndag. Wihpppppooooo


Fina vänner!









lördag

Vilken härlig och solig dag det verkar vara och är idag. Synd att jag inte kan njuta av den pågrund av min mage.. Ikväll ska jag då se till att njuta av det fina vädret och fina människor.
Vi är tre flickor och tre pojkar som ska grilla och spela spel här ikväll.
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite eller sätta mig på toaletten.. Daniel ska ner och handla jordgubbsvin till mig!!
igårkväll när mamma och jag gick hem var det fullt med svarta skalbaggar fulla gatan.. alltså man kunde inte gå en meter utan att se en och vissa höll ihop 3 och 3 och parade sig. Tre stycken parade sig, dom hade alltså en trekant. Mitt på gatan.

Innan jag sover eller vilar ska jag lägga in och upp bilder från i onsdags.

mu

Nu ligger jag i sängen och är alldeles för mätt och jag verkligen hatar den känslan när man liksom är mätt. Det känns mycket bättre och smalare när man känner sig hungrig. Mätt och svettig är inte bra! man ska frysa och vara hungrig. Eller kanske inte..

Philip hostar och har feber och är snorig och har ont i halsen - en riktig förkylning. Och mamma hon mår illa och kräks - någon magsjukegrej. Lilla jag då som alltid tar åt mig av andras sjukdomar. Ska jag drabbas av både en riktig förkylning och någon sorts magsjuka? samtidigt liksom. Hur ska ja klara av det. Nu är det ju inte säkert att jag ens åker på något av det, men mitt immunförsvar är inte direkt på topp.
Daniel slutar snart. Eller snart är det inte nu men det kommer bli snart för jag tänkte sova för det är så himla mysigt att vakna av att han kommer hem och pussar på mig. Världens bästa.

Något som är viktigt för mig när Daniel jobbar, det är att jag spelar spindelharpan tills ögonen inte kan vara öppna längre och sen försöker jag spela lite till men det går bara inte så jag somnar sittandes men vaknar på en gång, somnar och vaknar och tillslut väljer jag att luta huvudet åt sidan och då somnar jag oftast åt fel håll i sängen. Det är så skönt att sova när man är trött!!





fredag

När man får lediga dagar såhär så liksom hänger inte hjärnan med. Det här känns ju som en typisk söndagkväll tycker jag. Men sen är de ju bara fredag och det är ju kanske hur skönt som helst?

I Onsdags hade jag en trevlig och rolig kväll med braaiga personer. haha.Jjag kom tyvärr inte in på Allstar för de va 20 och vi orkade inte med kön in till Oscars så vi gick hem och sov, men det är ju skönt det med. :)

Igår mådde jag skit. Det liksom gjorde ont i mig bara jag stod upp. Vi åkte ut på Bänkås och sov där. Väldigt skönt :)
Idag har vi inte gjort något speciellt. Busat med hundarna, tittat på båt med familjen och sen åkte mamma och jag och handlade och nu håller hon på att laga fisksoppan. Åhhh! jag ska hjälpa henne med den nu.
Daniel börjar jobba kl 8 och mamma och jag ska vara ute och köra hela kvällen.

Jag tog faktiskt ganska mycket bilder i Onsdags så dom kommer upp här sen!!



Min, bara min Baby.♥


onsdag

Den här dagen har gått väldigt fort. Skola, stan, handla, laga mat, äta, fixa mig och nu är vi hos Lukas. Kvällen börjar här och vi får se vart den slutar men jag hoppas att den blir roliiig :)


Goodnatt

Tidigare ikväll så hittade jag ett par gamla monkibyxor i min garderob. Dom är lite roliga och lite snygga. Jag har också på mig ett loinne från Carlings, jeansjacka från Ginatricot, väska och Converse från Thailand.



Nu ska vi duscha och sedan sova.♥

tisdagkväll

Alltså ibland händer det saker som verkligen är smmanträffanden. Som idag. Philip hade med sig 6 st lådor med chokladbollar hem för att sälja. Då tänker jag "åh, va gott" och vi bestämmer oss för attbehålla en här hemma. Det kändes ju inte riktigt okej att äta en massa chokladbollar sådär men sen ser jag att det är chokladbollensdag. Fattar ni? det var liksom helt tillåtet att äta så många man ville idag. Jag har ätit 3 st hittils. Plus en påse popcorn för det kändes okej det med..
magen mår inte sådär superbra efter det såklart och inte jag heller och ångesten kommer.................

Daniel äter leverpastejmacka och leverpastej är något som går i bergochdalbana för mig. Jag tycker att det är gott och när jag var liten åt jag det jämt, tills jag fick för mig eller fick reda på att de va hästpanna och hästlever som var mosat. Jag vet inte om det är sant men det är det ända jag tänker på när jag äter det. Så då slutade jag sen när jag träffade Daniel började jag igen men nu har jag slutat igen för väldigt längesen men jag funderar på en start igen? en hårdmacka med smör, leverpastej ocg saltgurka är ju faktiskt riktigt gott. Om jag ska börja äta igen så måste jag helt enkelt tänka på annat än hästar.

Nu ska jag läsa på om Manodepressivitet.



Här tänker jag på annat än hästar och ser ganska stolt ut. Det slemmiga på högra sidan av munnen är inte slemm utan läppbalsam.


tisdag

Jag orkar inte må illa mer..

Idag har jag sovit, vilat, spelat yatzy med Daniel, haft ansiktsmask och sett på V.Ä.N.N.E.R! nu ser på på Seinfeld och det är inte alls lika roligt.


Jag är så hungrig och vill bara äta men när jag äter får jag ont i magen. Men jag äter ändå för äta är något jag vill göra för jag är ju så hungrig..


BLÄÄÄÄÄÄÄ


Söndag - Allstar





det är mörkt ute nu

Alltså jag får något fel. Min mage står rätt ut och typ hänger över byxorna och gör ont. Kan den inte bara ge sig någongång? måste den bråka hela tiden? kan den inte liksom dra in sig litegrann? jag har inte ätit sen middagen och ändå är det så. Jag orkar inte ha ont i magen längre nu.. plus att det bränns på mina kinder och pannan dunkar.

Mamma har tagit något lugnandepiller nu för hon ska till tandläkaren imorgon. Det är hennes värsta skräck. Jag ska gå och säga godnatt och se till att hon hamnar i sängen.. haha.


Daniel är hos Luke. Jag hoppas dom gör fina planer till onsdagskvällen. Roliga planer vill jag ha. Jag vill ha en roligkväll. Det är "back to the 80s" på Allstar och jag kände att de skulle passa perfekt och bli skitkul. Fast jag tror inte att alla andra är med mig.. hehe syyynd.


måndag

Daniel ser ganska ofta på V.Ä.N.N.E.R och tycker att det ärs å kul och jag har märkt att det är faktiskt det. Det började precis nu.

Jag ligger proppmätt i soffan efter en middag på Big Boy. Aldrig mer..


söndag

Jag har faktiskt haft en bra Söndag.

Daniel och jag åkte ut till njurunda och kollade på Saras utställning. Hon är så duktig så.♥ sen åkte vi ut till birsta med mamma och kollade på garderob till mig och Daniel.

Jag och Daniel har varit på Allstar och ätit och druckit lite ikväll. Jag tog en stor god frozen daiquri. Sen hyrde vi med oss två filmer hem så nu ska vi lägga oss och se på dom:)


åh nej

tiden är inne.. det är nu jag ska ta tag i mitt rum.
Det är en konstig sak och den saken är att det aldrig blir klart här hemma. Hela tiden kommer vi på något nytt, flyttar om, gör om och flyttar tillbaka:S wwaad är problemet med oss? men de vi ska göra härnäst är bara bra för vi klarar oss inte utan de.

Mamma och jag har skjutsat iväg Philip till Julls=hans flickvän.

Jag önskar.. jag önskar.. jag önskar.. jag önskar sol nästa lördag! please


Kolla in www.kerstinsondell.blogg.se om ni vill veta mer om olika fotovinklar och hur man som bäst gömmer sig bakom saker. Som på bilden här ovan.

På min fest

Fick jag superfina presenter och jag har glömt att tacka för dom här på bloggen så jag gör de nu! TACK SÅ MYCKET!!! jag ska fota det jag fick sen:)::))
och lägga upp dårå

www.kerstinsondell.blogg.se
Den där bloggen är till för alla som mig som inte har något speciellt att göra ikväll. Den kommer att uppdateras hela kvällen.
Varje gång ni klickar in på den är det nya inlägg. Roligt va?



Det är iförsej en psykopats blogg.. men det kan vara roligt ändå:) kanske till och med roligare.
Gör iallafall som mig, gå in och läs hela kvällen! stup i kvarten'


lördag

Jag visste att den härliga dagen skulle nå sitt slut innan den ens hade börjat.. vi skjutsade nyss ner Daniel på jobbet. Där tog den slut!! och den hann inte börja heller för vi begav oss inte ut eller gjorde nånting. Vi åt potatissallad, prinskorv och köttbullar och spela Yatzy. Det är ju mysigt det med! appropå köttbullar, det luktar rejält med fis när man öppnar dom. Varför gör det de? lika när man öppnar färskkycklingfilé. Typ Kronans. Mat ska väl lukta allt annat än fis.. visste ni också att det står att det innehåller potatis i köttbullar?
Nu har vi alla lärt oss mycket idag.

Jag sitter nu på min säng i mitt stökiga rum. Mitt schema ser ut så här den närmaste tiden: ringa och beställa pizza, duscha, äta pizza, städa rummet, klä på mig något mer uppklätt än pyjamas.
Det som är måsten ikväll är: övningsköra, plugga, lämna bilen till Daniel, gå hem med mamma. Sen ska jag unna mig med att se på Glamourama och jag VILL ha choklad till det. Jag måste ha choklad.
Jag har någon sorts mens.





Philip juckar på sin säng..

Nej, han gör om sitt rum
.


Oh, vilken härlig da'

tjalalala lalalalalalala!


Idag vaknade man upp till sol. Underbart! här hemma håller det på fixas inför sommaren. Dom gör ordning altanerna. Supermyyyysiiit!

Bikini, sommarmusik och en drink skulle vara pefekt för en dag som denna. Igår var jag på vårdcentralen. Känns bra!

Nej nu längtar jag så mycket till sommaren. Men den kommer att ta slut fööööör fort.

fredag

Jag vet inte vad jag skriva. Det känns  hela tiden som att jag skriver att jag inte mår bra men jag mår inte bra så jag har inget annat att skriva. Jag och Daniel ligger fortfarande i sängen ute på Alnö. Han ser på fotboll och jag gör ingenting.. vi ska väl åka in mot stan om en stund skulle jag tro. Vi måste ut till birsta så jag får tillbaka pengarna för min jacka och så skulle vi behöva kolla på garderob men jag tror inte att vi orkar det idag.

Igår gjorde vi ingenting. Åkte ut hit på eftermiddagen, lagade tacos.

Nu ska jag sova lite tror jag..


över 23

Nu är klockan över 23 och det innebär att Daniel har slutat eller slutar när som helst :) han kommer snart hem till mig och håller om mig.♥

Jag sitter uppe i köket och pysslar med en fin grej nu som skulle ha varit klar för flera månader sen. Om jag tänker efter så kan den aldrig bli klar och det är det som är det fina med den :)


Jag älskar dig, så mycket.♥


sockerkaka



Det är tanken som räknas..


tid och tid

Vad är det som händer i min mage egentligen? är jag med barn eller? nej jag är inte med barn. Visst vore det gulligt och sådär med mig och Daniel som föräldrar nu, men jag är inte med barn.

Jag har nyss gjort en favoritsyssla som jag gör alldeles för sällan. Jag har bakat och jag har gjort det i mina älsklingsfärger. Fast resultatet blev inte riktigt som de var tänkt i mitt huvúd.

Jag vet inte vart jag gör av all tid egentligen. Min tid går åt att tänka på skolan och tänka på skolan och tänka på ytterst små saker som stör sig så mycket i mig och som gör att jag inte kan tänka på annat och det gör att jag får ont i magen. Jag skulle egentligen kunna baka mycket oftare eftersom att det är något jag tycker om, men jag gör det inte för jag tänker bara på saker som jag måste göra och oroar mig för saker och då hinner jag inte göra det som jag egentligen skulle hinna göra.
Hur länge har mina och Daniels foton och saker till en sak legat i en påse? jo, i flera månader och jag har inte gjort det än..??
Jag ska göra det nu!!!!!! ni får se vad det är sen. Det är inte så spännande som det låter och det är absolut inte att jag har startat en egen Webshop eller ett aktiebolag..
Bilder på kakan släpps också så fort det går.



Jag nyduschad i en Barbie-handduk..

onsdag

Tjoooooo!!!
Daniel har precis åkt iväg för att jobba och jag ligger uppe i soffan och spelar spindelharpan. Jag spelar det hela tiden och har för en ganska lång tid sen bytt upp mig till den svåraste nivån med fyra färger. Jag har lyckats klara det kanske 4-5 gånger. I hela mitt liv. Även fast jag spelar typ allll the time. Men det är svårt och man blir helt fast i det. Testa du med!

Jag är ganska trött på att må som jag gör men det är ingenting att göra åt.
Jag blev hemma idag igen så jag sov ut länge sen åkte vi ut till alnö och åt lunch en stund. De va lite komiskt för imorse när jag sov så hade det varit en kille och fixat med TVn här hemma. Han har varit här för några år sedan också. Sen när vi kom ut till alnö så var det samma kille där och fixade med deras TV plus att andra killen som var där har jag träffat förut. Alltså inte träffat som man kan tro. Jag har varit i samma hus som honom under en kväll.
Ulla och Lena va med ut också och vi åt jättegoda blåbärsmuffins och ädelostpaj. Myyyms!

Nu längtar jag och säkert alla ni andra också lika mycket till sommaren. För visst ska de bli skönt? hoppas att jag får mitt jobb bara.
 


tisdag

Jag ligger fortfarande i sängen ute på Alnö. Väldigt skönt är det. Daniel har varit ute på en långprommis med Donna och nu fixar han frukost. Jag ska gå upp och äta det nu.

Mamma, ring mig om du läser det här.♥

 


fotboll

Tjeeeeena!
Sen sist har jag och Daniel hunnit med att handla, laga mat, äta mat, gått på promenad och spelat lite fotboll. Jag är jättesvettig.. men fotboll är riktigt roligt och jag ångrar att jag aldrig började i det. Fast ändå inte. För vaderna är det enda som är någorlunda smalt på min kropp och det vore ju synd om dom också skulle föröka sig...
Nu ska vi hoppa in i duschen och sen gå ner till lill-stugan och se på en film.
Det är så mysigt här :)


13:47

Det blev ingen promenad ändå till Tranviken, det får bli ikväll istället. Det blåste rätt mycket ute nu och snöade och regnade litegrnan men det är så himla mysigt och avslappnande att vara här ute. Man blir så lugn och harmonisk.
Nu ligger vi och ser på Spider Man 3. Donna ligger och sover så sött här bredvid.




Jag i Daniels brillor (haha) och brunt hår.

bänkåsviken

Idag är inte jag så pigg och alert så jag är hemma. Jag och Daniel har åkt ut på Alnö för att passaTherese hund Donna. Pia och Micke har flyttat ut hit på heltid och det är jättemysigt här. Vi stannar över natten.
Nu ska vi ut på en promenad bort till Tranviken och titta.



Bild sen helgen.

kväll

Jag och Daniel har varit ute på en långpromenad :) väldigt skönt!
nu ska vi duscha och sen krypa ner i sängen eller kanske åka ut och åka litegrann i jamasen.







Resten kan ni hitta på Facebook..


söndag

Åhhh nej, det är söndag. Värsta dagen på veckan liksom. Eller, nej värsta är ändå måndag. Det är det.

Min eftermiddag har jag tillbringat på toaletten.. skulle fika med Johanna och Maria men sen satte jag mig på toa och kom inte därifrån. För en stund sen åt vi mat. Jag blev jätteillamående, måste på toa, sprang på toa och fick sitta ett tag.. Vilka ryck! ont i halsen har jag fått också. Tror de va för jag skrek så mycket i lördags när jag dansade. Jag älskar kombinationen när man dansar och skriker allt vad man kan samtidigt.

Igår åt vi jättegod grillad mat hos Daniel sen kom Kerstin och Calle till oss och vi såg först på en dålig film som vi inte såg så mycket på sen bytte vi till en skräckfilm och den va hemks.t Handlade om barn. Usch. Sen åkte vi och hämtade Therese i stan och sen tillbaks och sov. 
 
Nu ska jag lägga upp bilder.


lördag

Vilken härlig och perfekt helg det här är och kommer att bli! den är liksom festlig, lugn, trevlig, mysig och fartfylld.

Igår var nog den hittilis stressigaste dagen i hela mitt liv men jag gillade att ha det så. Man blir så pigg och alert.
Jag hade min 18årsfest igårkväll och jag tycker att de va jättekul:) tack så mycket allihop.♥ och speciellt tack till Andrea, Johanna och Maria som har suttit och åkt upp hit bara för de:)♥ också har jag världens bästa mamma som alltid hjälper mig.♥

Nu är jag och Daniel ute hos Pia och Micke på Alnö. Det är så mysigt här. Tyson och Donna är också här och nu håller dom andra på att göra mat. Det blir grillat och jag är så hungrig idag.
Ett minus md helgen är väl att jag inte hinner träffa mamma pappa och philip så mycket, men det är en dag kvar!

Efter maten så ska vi hämta upp Kerstin och Calle och se på film. Vi har hyrt en skräckfilm och en svensk.

Nu ska jag kamma håret.. som förövrigt inte är så fint idag.

Jag kan inte lägga upp bilder sen igår nu för att jag tog inte med mig kameran hit för jag trodde inte att de fanns internet. Men de fanns de!!




RSS 2.0