Cicci's Bday

Nu ska vi åka ner till Therese och hyra med oss en bra film.

Stylesbykate

Jag är med och tävlar om en smaskig goodiebag från NY i grymma KateLee's blogg. Hon är i New York just nu och kommer att ta med en goodiebag hem som hon sedan lottar ut till en av oss läsare.
Hej Kate!
Måste säga att det är jättekul att följa ditt liv och dig i New York.
Jag skulle verkligen vilja vinna din goodiebag, dels för att det är roligt att få saker från NY men mest för att du har så grym stil och personlighet så att få något som du har valt ut vore roligt :)
Min mail är: jossan_18@hotmail.com
http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=39278&beid=1490513
Där är länken så ni själva kan gå in och tävla.
Kate har en otroligt grym look och personlighet.

vilken härlig da'

tjalalallalalallalalala!
Åh jag älskar när vi inte har så många lektioner i skolan men att man ändå får klä på sig och ha hela dagen liksom. Det är skönt och en bra känsla är när man känner sig effektiv.
Fikade med Nelli efter skolan och Liza ett tagis. Nella köpte hårfärg och ska nu också bli brunett. Kommer bli superduper fint. Jag måste också lägga i mer färg så mitt blir lite mörkare. Vill ha så att det nästan ser svart ut. Ska visa bild.
Nu ska jag plugga en stund sen ska vi ner till Therese och se på film.
Här är en bild på mig och Fina Sara från helgen. Här ser mitt hår nästan svart ut och jag tycker att det är så fint.
Bild från mingla.nu

onsdag eller torsdag

Nu ska jag inte hänga läpp längre.
Skolan är det mycket i nu men jag har aldrig trivits bättre. Det är till och med lite kul att gå dit, och då menar jag pågrund av lektionerna. Jag gillar dom, faktiskt.
Men snart är det lov och det klagar jag inte över för det kommer bli skönt och mysigt.
Mamma och jag på gång på Micke Rickfors.
NU ska jag krypa ner i sängen med världen gosigaste Daniel.♥

hos linnéa

Nu är jag hos Linnéa och myser på med Sara henne idol och lite bus.
Här kommer lite gamla bilder dårå eller EN MASSAbada


19:05

Jag är så glad att jag har brunt hår!
Nu sitter jag mamma och Philip och tittar på en film från  Disneyland i Paris. Philip (min lillebror) var där nu i slutet av sommaren med hans girliii och hennes familj. Allt är så vackert där. Det är verkligen ett ställe som är ett måste. Dit ska jag någon gång. Helt sagolikt.

tisdag

Jag är sjuk idag (fortfarande) och det var minnesstund på skolan. Jag känner mig dum som inte var där men jag har tänkt på dig, din familj och dina nära lika mycket här hemma. Jag förstår mig inte på livet. Hur kan det vara så grymt?


söndag

Jag gillar min helg! men idag mår jag inte bra igen och det gillar jag ju inte. Det är faktiskt otroligt jobbigt att aldrig må bra. Det är väldigt sällan jag känner mig jättepigg och frisk.
Fredagskvällen var en perfekt myskväll. Jag tyckte att det var bra att Madeleine åkte ut. Synd att hon åkte in först bara och tog någon annans plats.
Igår badade vi hela dagen och kvällen kom Therese&Johan och Kerstin&Calle hit till oss.
Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem så vi kan ladda upp med chips och dipp och njuta av Tracys hämnd hela kvällen.

fredag

And I'm in love!!!
Skön dag på skolan idag. Jag tycker så mycket om mattelektionerna och matteläraren. Han är superbra och har fått mig att tycka om matte.
Igår var en mysigkväll ute på alnö med jättegod mat och vin :) såna kvällar behövs.
Nu ska jag duscha för vid halv 7 ska jag och Daniel iväg till Johan och Therese. Mat från burritos och IDOL. Mysigt! dessutom måste man ha mjukiskläder.
Såhär ser mitt hår ut.

RSS 2.0