torsdag

Vilken mysig torsdag det har varit och bättre kommer den att bli :)
Var till skolan en sväng, lunch med mamma sen har jag varit i Pia&Mia's salong och Therese har färgat håret på mig så nu är jag mörkbrunhårig :):) gillar det ! ! sen hämtade vi Donnis på dagis och nu är jag hemma och Daniel är ute och går/springer. Jag har fått ett jättefint träningsställ av han så jag vill också hänga med men jag kan inte för jag blir aldrig frisk. Jag hade tänkt att duscha nu men det är hantverkare här så det går tydligen inte.
Ikväll ska mamma och jag ut till bänkås på tjejkväll/middag med Therese, Pia&Lena. Ska bli otroligt mysigt och trevligt! frågan är bara. Vad ska jag ha på mig?
Den här färgen har vi utgått från. Men mitt hår är lite "varmare" tror jag.

amerikanska pannkakor

Ikväll har Daniel lagat amerikanska pannkakor till oss till middag. Det är så gott men shit vad mätt man blir!!
Idag har det varit en bra dag! skolan och lunch med Daniel på norrlandskällaren och så träffade jag Donnis ett tag också. Hihi.

södra berget

Kan inte låta bli att sakna back och jibbsis-tiden litegrann! det var en mycket rolig och speciell period i livet.
Jossan&Kerstin.


tisdag

Idag återkom jag till skolan efter ett tags uppehåll. Känns skönt. Nu slipper jag ha en klump i magen över det hela tiden. Allt löser sig bra.
Vi har ätit kinamat och nu ska jag göra bort lite matte sen är det IDOL. Varför längtar jag så mycket till det?
Jag och mitt hjärtegryn Daniel. Bilden ser så mysig och höstlig ut.

fina vänner

GILLAR ER!

min comeback

Det här får bli min bästa och sista comeback. Jag tänker inte vara en fladdermus längre. Om ni tänker på, ja det! nu så tänk om.
Jag har varit sjuk, är sjuk och har ofta varit sjuk. Så är typ min tillvaro och jag har inte direkt kännt mig som en rolig tjej. Andra saker speglar in också.
Sen måste jag också påpeka på att det ibland är fel på mig. Som till exempel det här: jag älskar att köpa kläder och skulle gärna vilja klä mig som jag vill göra i huvudet. Kan inte pågrund av det som sitter fel i mitt huvud. Men till saken. Om jag köper kläder som jag  tycker är jättefint, då kan inte jag använda det sen. Jag vill jättegärna använda det MEN då känns det som att jag inte kan använda det igen. Därför sparar jag jämt på mina fina kläder. Dom får liksom hänga i garderoben. Precis såna här dumheter ska jag sluta med. SLUTA! för nu ska jag vara snygg.

som i en dröm

http://publishme.se/44397/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

tisdag

Hej!
Imorse tog jag mig äntligen i kragen och åkte ner till ego som just nu har gratisvecka och tränade. Skönt var och bra gick det. Men var nog inte så bra med tanke på att jag nyss var sjuk för jag fick så himla ont i huvudet efter och har det fortfarande. Var nyss och kräktes så nu ligger jag nerbäddad i sängen och fryser.
Efter träningen gjorde jag en liten tripp på staden. Kollade igenom många affärer och shit vad längesen det var. Jag köpte iallafall ett par svarta jeanstights, två tröjor och en pjamas för 10 kr på H&M! haha vilket pris.. hello kitty till och med. Min favorit.
Jag har kommit på att jag inte har hunnit använt min byxdress från Spanien än. Lite synd med tänke på att jag vill ha skorna jag har på bilden till den och det är sommarskor.
Brun vill jag också vara. Och vara utomlands.

20:33

Vilken utomlands-känsla jag får när jag tittar på den här bilden. Tänk att springa runt på stranden med en solhatt. Underbart!
Ikväll har mamma och jag varit ute på birsta och fikat och tittat i affärer. Jag hittade 2 par höstskor och 2 par byxor och en halsduk så nu är jag glad.
Nu ska jag gå och pussas med min älskade Daniel som jag älskar så mycket.

Bangkok

Åh jag vill verkligen dit igen.

måndag

Vi har haft ett jättemysigt dygn hos mormor och det behövdes verkligen.♥
Det finns björnar där så vi åkte ut med bilen för att leta. Vi kom inte ens 1 km ovanför mormor och där står det en stor björnhane mitt på vägen och han började gå mot oss.. Usch vilken panik jag fick. Men vi överlevde iaf :) synd att ingen hade kamera med sig.

lördag

Nu är det helg igen! skönt.
Igårkväll var jag och Daniel på Allstar och åt med Johan&Therese, Kerstin&Calle. De va myisigt! jag åt hot cajun chicken med thairis och det var så himla gott. Sen gick vi hem till Therese och åt marängschwiss.
Vi kom i säng innan 1 igår så nu är vi utvilade och pigga. Daniel är i duschen och jag ska börja göra mig klar. Vi och Philip&Julia ska åka ner till mormor en natt. Det ska bli så skönt och mysigt. Älskar att vara där.
Jag&Daniel.
Kerstin&Calle.

Johan&Therese.



dags för sängen

Här var man brun och fin efter Thailand. Åh vad mycket roligare och snyggare man vore om man vore brun nu.. jag har inte solat solarium på över ett år och kommer troligtvis aldrig att göra det igen heller men nu blir jag lite sugen ändå..
Jag solar inte solarium längre för att jag är rädd eftersom att risken ökar till hudsjukdomar. Det är liksom inte värt det tycker jag då.
Nu ligger vi i sängen och ska sova. Sebastian Krantz som var med i idol var så duktig och söt. Jag tror att han blir en stor favorit bland många unga tjejer och killar.
Godnatt.

18:34

Idag var våran skola på en politik debatt på våningen. Jag tyckte att allt var bra gjort och debatten var jätterolig att se. Jag önskar att jag vore mer påläst innan om politik. Det har liksom aldrig intresserat mig, men nu ska jag börja läsa lite om det. Jag har blivit ett stort fan av Magnus Sjödin efter idag. Jag vill att han ska leda Sundsvall.
Nu ser vi på VÄNNER sen är det IDOL :)

15:31

Nu känner säkert många igen sig. Det är otroligt sällan jag bestämmer kläder dagen innan. Vaknar alldeles för sent på morgonen. Tar på mig något som jag tror kommer bli bra. När det väl är på finns det alltid något fel. För mig är det oftast att jag inte tycker att kläder passar på mig. Jag kan nästan aldrig ha på mig något som jag tycker är snyggt för då är det inte snyggt på mig. Tänker jag då. Testar massa kläder flera gånger och tillslut så får man bara slänga på sig något. Därav klädbytet från bilderna imorse. Jag trivdes inte i jeansen då.
Ser ni att nyckelbenen ser helt olika ut på bilderna? haha. Måste vara hållningen.
Glädjeskutt!

torsdag

Nu ska jag gå och se på en politisk debatt och sen ha bild! hejdå

wonderful

Något som jag saknar och verkligen längtar tillbaks till är min och Daniels otroligt mysiga och underbara Thailandsresa. Tack för den mamma. We had the time of our lifes.

skor

Hittills så är det här mina favorit höst och vinter skor. Lite blandade modeller :) Dom som är låga och bruna, såna skulle jag vilja ha i svarta också!

I love you so much

MY My MY My loooooooove

V.Ä.N.N.E.R

Jag måste nästan tvinga er alla där ute att köpa den här boxen. Det är 10 säsonger så den kostar ganska mycket men det är sååååååå värt pengarna. Vi har sett hela men ser den igen nu varje dag och det finns inget bättre än att komma hem från skolan och slå på Vänner. Man blir på så bra humör och man älskar dom allihopa. Andra gången man ser hela serien är faktiskt bäst. Man lär liksom känna dom och då är det mycket roligare att titta sen.
SE DEN!

dagens klädsel

Nu är jag hemma och vi tittar på VÄNNER som är våran favoritsyssla :) jag är jättehungrig.

14:42

Är på skolan men slutar kvart i 4 så då blir det mer uppdatering. datering.

Godnatt

Åh vilken cutiepie jag är.
Nej jag trivs bättre i min rosa morgnorock.

Nu ska vi gå och lägga oss. Daniel jobbar på och kliver upp tidigt så han är som död på kvällarna. Själv börjar jag vid 11 så jag är som piggast nu..
Nästa vecka är jag nog helt frisk i halsen så då ska jag köpa mig ett egokort igen så vi kan kliva upp samma tid.

BabyJossan

När mamma och jag rensade hennes garderob i fredags så hittade vi bland annat den här tröjan. Jag älskar mysiga, långa tröjor man kan ha på sig hemma. Sen tycker jag också att det är så mysigt att ha på sig mammas gamla kläder hon hade på sig när vi var små.
Snuffsan fick också vara med på bild.

song

En fin låt: Chris Rea - Josephine.

tisdag

Idag har jag varit en sväng i skolan. Haft bild som var otroligt roligt. Fikat/ätit med Linnéa♥ och haft matte. Nu är jag hemma och ska snart äta middag. Ikväll blir det nog VÄNNER med älskling :)
Dagens klädsel.

måndag

Jag och Daniel ligger och ser på VÄNNER och har gjort hela kvällen. Mycket mysigt. Min kusin Dennis kom förbi och hälsade på förut. Det var roligt.
Lite knäpp bild men fick inte till det på något bättre sätt..

mina tankar

För vissa är det svårt och jobbigt att acceptera förändringar men det är något man måste göra för med livets gång förändras alla någon gång och säkert jättemånga gånger. Jag själv har genomgått en otrolig förändring det senaste året och den förändringen är mig själv. När jag tänker till nu ibland så känner jag inte igen mig själv. Vart är den där hysteriska tjejen som alltid skulle vara där allt hände och inte kunde vara själv en minut utan att få panik. Jag var otroligt sällskapssjuk förut och ville helst ha jättemånga runt omkring mig. Jag bjöd jämt hem folk och var jämt den som hörde av mig. Nu har jag blivit den tjejen som helst ligger hemma i soffan/sängen med min pojkvän och ser på en film på helgerna eller träffar mina vänner för en middag/tjejkväll och sen går hem och kryper ner under täcket med Daniel. Den tjejen som verkligen njuter när jag har lite egen tid och får lyssna på musik, titta runt på datorn, springa runt i trosor och bara vara med mig själv. Jag älskar att vara själv och nu får jag panik om jag märker att det är för mycket som ska hända. Om jag t.ex. mår dåligt, då vill jag bara ha mig själv och Daniel i närheten för då mår jag bra och då känner jag mig trygg. Jag är inte samma öppna tjej som jag en gång var. Om jag mår dåligt eller bara känner för det så vill jag vill vara ifred.
Det känns så otroligt skönt att jag har hittat mig själv. Som jag mår bra av att vara just nu. Jag kommer säkert förändras otroligt mycket mer med tiden men just nu är det här jag. Daniel kom in i mitt liv för ungefär 1 och ett halv år sen och det är han som har fått mig att förändras. Jag har funnit ro i mig själv och honom och den känslan är något som slår allt. Du och jag är något som slår allt och jag själv är något som slår allt. Nu vet jag var jag har mig själv, mina vänner och allt i min närhet. Jag behöver inte höra av mig till en vän varje dag och vi behöver inte träffas ens varje vecka för att våran vänskap ska vara kvar. Den finns där ändå för som en vän måste man acceptera förändringar. Alla är inte alltid samma person som de en gång var.
Jag tycker att det är jätteviktigt att man accepterar att folk förändras och att saker förändras.

lördag

De enda bilderna jag har från i lördags.
Jag hade på mig ny klänning och nya skor från Nelly.


Where do we go from here with all this fear in our eyes

Den här helgen har varit helt OK. I fredags beställde vi hem goda wraps och burritos med massa såser till från Alberto. Burritos.nu. Jättegod mat! sen såg Daniel och pappa på fotboll så jag hade en helkväll med mamma. Vi rensade lite av hennes garderob och pratade. Sen skulle vi ut och gå men såg en grävling på gatan. Tror jag aldrig har sprungit så snabbt hem förut. Grävlingar biter tills det knakar.
I lördags var jag och Daniel på birsta på dagen. Kollade i affärer och åt lunch. Sen på kvällen var jag hos Angelica på födelesedagsmiddag / fest. Jag fick äntligen träffa min Saris.
Igår åt vi middag ute på alnö sen såg vi bara på VÄNNER på kvällen.
Idag har jag ätit lunch med mamma ute i solen. Mysigt värre.
Jag tycker att min mamma är så fin och jag älskar henne så otroligt mycket.


when we do the things we do


With a touch I completely loose control


gammalt

Gammal bild men så här vill jag se ut i vinter Brunt hår blir det!

egen bil

Nu har vi varit och hämtat bilen och skrivit på kontrakt och sånt dära. Det känns jättebra och den är jättefin :) och vi ska hålla den lika fin som Lars och Susanne har gjort. Nu fattas det bara att jag också kan köra den.. ett körkort skulle sitta fint. Nej jag måste ta tag i det där nu igen. Var ju på riktigt god väg förut men sen bara la jag ner. Dumt gjort!
Nu ligger vi i sängen och Daniel läser igenom lite jobbsaker. Han är så duktig han.♥ Själv så spelar jag spindelharpan. Jag är duktig på det.
Försökte se ut som Snuffsan. Är vi lika?
Jag är mycket piggare nu så imorgon ska jag till skolan och då kommer det fina bilder också. På mig då förstås. Hahah..

torsdag

Ja ni..
Jag är fortfarande sjuk så det är inge roligt att skriva om.
Idag ska jag och Daniel skriva på kontrakt för våran första bil tillsammans. Vi har alltså köpt en bil tillsammans som vi ska hämta ikväll :) det är läckert ju.
Här är en 2 år gammal bild där jag har på mig mina rosa öronmuffar. Dom har jag inte använt sen dess men i vinter tror jag att jag ska börja använda dom igen. Jag tycker att dom är snygg.

video

En liten video från våran mysiga midsommar hos mormor. Här har vi stafett.

16:03

Allt hat och all frustration som jag går och bär på hela tiden måste ut snart innan jag exploderar. Ikväll ska boxningssäcken upp här hemma och jag ska slå och slå tills svetten rinner.


15:31

HHiih hej igen.
Jag känner mig som världens tråkigaste och fulaste tjej när jag ligger här i min säng och tittar runt på alla snygga business flickor i Stockholm. Jag vill vara en business flicka i Stockholm. Jag gillar Glamourama gänget. Dom tjejerna har ett hektiskt och händelserikt liv.
Hungern står ganska stilla och nere när man är sjuk. Man orkar liksom inte tänka på mat för då mår man illa. Däremot så äter man gärna dom där små onyttiga sakerna som chips, godis osv. Någon stor cocosboll kan också slinka ner. Va gott!
Igår fyllde en fin flicka vid namn Angelica Forsmark 18 år. Gratttis på dig stumpan =)
Här har ni ni en gammal bild på oss. Jag har brunt hår och jättestort huvud och Angelica är den fina blonda tjejen bredvid mig.

onsdag

En gammal bild från när jag Kerstin och Sara var i Göteborg. Mysigt var det.
Jag tycker att jag är fin i brunt hår. Jag skulle vilja ha exakt samma färg som på bilden. Chokladbrun. Det är jättefint. Också älskar jag min rosa halsduk. Vart är den nu?
jag är fortfarande sjuk så jag ligger också fortfarande i sängen. Har ingenting att göra.. ska kanske sova lite eller  se på några avsnitt av Glamourama.

RSS 2.0