25 mars 2011

Just nu i skrivandes stund så rusar det ett lyckorus genom mig. En väldigt härlig känsla som känns i hjärtat, magen, benen, armarna, kinderna och fötterna.
Jag tycker inte om att säga att jag är lycklig för det känns som att det ger otur då, som att någon ska ta allt ifrån mig, men nu måste jag nästan säga att jag är lycklig och det är på många olika sätt.
Idag är det fredag och Daniel har precis åkt iväg till jobbet och jag ska tillbringa min kväll i soffan med en engelska bok och kanske lite beverly hills. Det känns kanske inte så himla kul men det behövs och jag gillar att vara här hemma så mycket så det är helt okej. Ska ju hem till mamma och pappa och äta våfflor innan så helt ensam blir jag inte hela kvällen.
vi har äntligen fått internet hit hem och det fungerar på min VAIO också så nu kan jag äntligen lägga in bilder direkt till datorn istället för att behöva krångla så mycket som jag nästan alltid har behövt.
Jag och min fina mamma.♥

Torsdag

Wiie imorgon får vi nog internet! det är på tiden. Då tänker jag börja ta massa kort och lägga upp här och skriva mycket. Roligt va?
I helgen hade vi inflyttningsfest och det var jättekul tycker jag och extra roligt när så många hade gått in för temat och tack så mycket för alla fina saker. Våran släkt är bäzzt.♥ :)
Den här veckan måste ha varit den snabbaste någonsin och den mest "olevande" någonsin. Det känns inte som att jag riktigt har funnits. Jag har varit utanför den offentliga civilisationen men jag har haft min själsfrände med mig. Gissa vem? Daniel. Jag är sjuk eller vad man ska säga men jag hoppas jag är på bättringsvägen snart för annars blir det nog en liten sväng till vårdscentralen. Jag har haft ont i njurarna, äggstockarna och resten av magen och huvuvdet sen i söndagskväll då det bara kom som en poff.
Nu ligger jag i soffan och svettas och ser på Beverly Hills. Jag älskar den serien och jag älskar kläderna och kropparna. Riktigt kvinnligt med slank midja och former och kurvor.
Min baby jobbar torsdag, fredag, lördag och söndag. I am all alone.
Här äter jag glass i Milano. Halsduken är från Joy och jag hittade den för 29 kr. 29 kr är en underbar summa.

lördag

Vi har inte haft internet i lägenheten än så det är så svårt att uppdatera. Nu i veckan har vi däremot haft turen och fått ha Thereses internet och dator. Förra veckan var jag i Milano med skolan. Boendet går inte att beskrivas med andra ord än råtthål men shoppingen, fotbollen och vännerna var bra sen var det såklart kul att få resa lite också. Det bästa med resen var att få komma hem. Hem till min älskade pojkvän och våran underbara lägenhet och veta att jag hade sportlov hela nästa vecka. Alltså veckan som nu har varit. Jag har haft världens bästa sportlov med Daniel. Vi har gått på promenader, ätit god mat, ätit massa onyttigt och sett på one tree hill och fixat lite i lägenheten och sovit i våran säng. Tack älskling.♥
Ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa och ätit och gjort efterrätt tills imorgon och färgat och klippt mammas hår och nu håller hon på att klippa mitt. Daniel jobbar.
Imorgon har vi våran inflyttningsfest med Hawaii/Medelhavs-tema för släkten. Jag tror att det kommer bli väldigt roligt med tanke på att vi har några partyglada med oss. Jag är lite orolig för att få lägenheten riven.
Nu ska jag snart åka hem och sova . !! !
En bild från Milano när vi skulle se Milan-Napoli. Det var grymt.

RSS 2.0