malta

nu är dagen här. idag åker vi till malta. eller om man ska vara exakt så åker vi till stockholm ikväl vid 11-12 tiden, sen går planet till malta vid7 imorgonbitti. mn äventyret börjar ju idag/ikväll! har redan sagt hejdå till philip och pappa. dom åkte tiell bolnäs imorse. kommeer sakna dom jätte mycket! jag kommer grina som en gris sen när jag ska säga hejdå till mamma. :/ kommer bli jätte jobbigt.. :/
men vi kommer iaf ha det jätte bra där. det jag är orolig över är att planet ska störta eller att jag inte ska överleva elller att någon ska dö här hemma. dom tankarna bara snurrar runt. också är jag orolig att du ska glömma mig och hitta någon annan... dont do it..... nu låter jag deprimerad.
men när jag kommer hem sen kommer jag vara brun och jag kommer ha så mycket att berätta coh så många roliga saker som nhar hänt. det kommer bli en kanonresa med en kanontjej vid namn pärrtan!
i lördags hade jag ett litet party här hemma. de va skoj men de är jobbigt att vara hemma hos sig själv. vi började ganska sent så de blev ganska sent. sov 1 timme den natten. och inatt kommer jag sova 0 hours. kommer vara övertrött imorrn eller övermorrn.
igår på dagen var jag på tranviken med sara fredrik olle och erik. vi åkte olle's epa ut. haha de blev en liten roadtrip med country musik till.. sen igår kväll gick vi ner och tog en snabbfika på barista med angelica och hennes tremänning, sen gick vi på bio " All the boys love Mandy Lane ". den va bra men de va inget bra slut för man fattade ingenting. kanske värd att se ändå. jag vet inte
'eftersom att jag inte har börjat packa eller någonting än så borde jag göra det nu. ska hinna duscha och fixa mig innan mamma kommer hem också.
det här blir nog antagligen det sista inlägget innan jag beger mig bort på äventyr. men antar att vi sitter vid datorn en stund på arlanda i natt.
jag kommer verkligen sakna allting och vara så orolig. gör inget dumt...

har upptäckt att Bambi låtarna är dom finaste låtarna som finns. ni borde lyssna om ni inte redan gör det
nu ska jag packa och göra mig klar så jaghinner med mig själv och allting som ska göras idag.
hejdå :) -v-

lördag

PARTY TIME!!!!!

lick it now, lick it good

halllooj
andra dagen i rad de kommer en jossi på rymmen till mig hahah. fullpackad väska med allt som brhövs
nu h¨ller vi på att fixa oss inför kvällen. ska ut tilll sariiiiiiiiiiiis! =)
idag har jag varit på stan med mamma. blev inte så länge men de hanns  med mycket: 5 par skor, 1 par shorts, 1 och en halv bikni smycken och ett linne. sen åt hela familjen på Jop's.  Piipii klippte sig också och de blev jätte bra!
jossi hade två presnter till mig:D ett par röda hjärtglasägon och ett par kaninöron:D nice
nu ska jag packa min väska'
höres imorrn

cry



Bambi - I Will Carry You, de måste vara världens finaste låt! man blir tårögd bara man lyssnar på den..

idag sov jag ända till klockan två, men de va nog ganska så behövligt! sen satt jag bara hemma vid datorn, solade lite och så där.

ikväll har jag varit med jossi linnéa och kerstin. vi gick tilll hamnen och satt där ett tag sen inte så mycket mer!

nu ska jag snart lägga mig. imorrn ska jag på stan med mamma och fixa de sista inför Malta. inte måga dagar kvar nu. sen så blir de att åka till sariiiiiis för lite festligheter :)

den här kvällen förde en väldigt bra sak med sig. en VÄLDIGT bra sak!
godnattt

I schoulda never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us apart
I didn't give on you to purpose
Gotta figure out how you stole my heart


my neck and my back

hej!
nu är jag med jossi och kerstin! ikväll ska vi hitta på något kul!

HEMMA

nu är jag hemma. eller jag kom hem i lördags, men har tyvärr inte haft någon dator ellertillgång till dator ( förutom hos sara ) för att alla datorer jag har närmat mig har inte fungerat av olika skäl. men äntligen nu idag så va vi ute och köpte en laptop. de va på tiden!! de som är väldigt synd är att jag har mina bilder på min andra dator och sen går inte ens att få på innan den skär ihop. så vet inte hur jag sa lyckad méd att överföra dom :/ måste göras!
jag kom hem i lördags. dagarna som gått har jag inte gjort allt för mycket. har umgåtts med sara linnea och kerstin. varit och badat för detmesta :)
ikväll kom jossi hem! underbart att träffa henne! så imorrn ska vi tilll henne och få höra alt om hennes resa.!
i spanien hade jag det bra. de blev mest stranden hela tiden. förutom en dag då vi åkte till Gibraltar och kollade på aporna. sen blev de lite party ocksså på tuttuifrutti. underbart ställe!
nu om mindre än en vecka så åker jag och kerstinooo malta. de ska väl bli för skönt ovh för kul. men känns ändå lite jobbigt att vara borta i tre veckor till. men sen är man ju hemma i ett helt år, så jag tror jag klarar det! kommer nog bli´ett minne för livet.de som händer i malta stannar ju i malta, så de kommer vila många hemligeheter hos mig och kerstin, och kankse några andra........
ikväll innan va jag på bio också förreten. såg MAMMA MIA!! kankse inte sån jätte bra film. om man älskar ABBA och  Grease är de nog de. man kan säga att de va som grease fast ABBA. men handlingen var bra. och de va egentligen musiken också..!!
nu har tiden runnit iväg här ser jag. men jag vill inte lämna min nya dator!!
men vi höres


This is the place in my heart
This is the place where I'm falling apart
Isn't this just where we met?
And is this the last chance that I'll ever get?
I wish I was lonely
Instead of just only
Crystal and see through and not enough to you


jag tycker om dig ...

gatufesten


                                                            <3

12:05

inatt åker jag till spanien!!! känns både bra och dåligt. långt med två veckor och tråkigt att missa gf och kommer ju sakna alla..
gårdagen va as kul iaf och natten jätte mysig!.. hopppas den här kvällen blir lika.
kommer nog uppdatera någon gång i veckan skulle jag tro.
kisses

bus

de har hänt en sådag busig grejj i morse hihihiihihihh
idag blir de ännu mer bus. och för att inte tala om ikväll. buskväll?!
busifer kommer ju
2-pac!
kisses /dogs


jag och söta olivia!<3

a long long time ago

jag märkte just att jag har ont i halsen och svårt att svälja. jätte bra tajming! (Y)
idag blev de en en snabb runda på stan sen birsta med jossi nathalie och angelica. middag blev de också. sen kom mamma dit och jag gick med henne. jag gjorde lite inköp. två stycken bikinisar, en bikini överdel och en bikiniunderdel och ett linne från gina tricot. nu måste jag bara köpa en sak på¨indiska, sen har jag nog allt jag behöver
ikväll va jaghos nathalie med henne angelica eric och john. vi såg på boooooombaaaaaaaaay dreams. sedan manikengade dom för mig hahaha
ingen idé jag skriver nu för de kommer bara bli mer nördigt än vad de redan är
om pappa hade rätt i de han sa, som han har, så är min hjärna som bortblåst
pussssssssssssssssssssssssssssssssss

RSS 2.0