nytt

Nu har jag gjort om här på bloggen och åhhhhhhhhhhhhhhhhhh va de e fint. ELller? nu är de ju vår och snart sommar så jag tänkte att jag kör på lite somrigt, sen tänkte jag också att jag skulle gå efter mina favoritfärger och nu kan de inte bli mer mig.

Jag kunde helt enkelt inte låta bli chipspåsen förut.. fast jag åt inte mycket, bara lite.



Jag hittade en bild på mig i Åre på Daniels mobil :)

ke bab ru lle

Hahahahahahahhahahah, jag älskar Alvin And The Gang. Det finns inget roligare. Pihlip sitter här bredvid och ser på det men jag måste börja på med min krönika nu.
Idag har jag fikat med Cicci och Angelica en stund. Det gick inte så bra med mitt flytande haha. Tog en chokladboll och sen åt jag och Daniel middag ute på Birsta och då åt jag kebabrulle.. jag har börjar tyckt att de är så gott. För någon månad sen hade jag aldrig ätit det innan.
Daniel är hos Gustav men kommer snart hem.

Jag

Cicci


Angelica




torsdag

Hellllu!

Idag är det sista dagen innan imorgon. Roligt va? jag har Svenska. B om man ska vara exakt. Eller nej, jag har Psykoloi A. Det händer ungefär samma sak på dom lektionerna och jag tycker om dom båda för vi har en bra lärare som heter Linnea.

Jag slutar vid och då ska jag fika med Cicci sen måste jag och Daniel ut till Birsta på lite äventyr.
Det hände nåt konstigt nu så det blev fettezxxt. Typioskt också. KErran du kan väl komma ner och hälsa på oss här på ettan.

Det vore också väldigt gott med nåt att äta. Idag ska jag bara äta flytande resten av dagen så jag är FIT imorn. Fast det kan bli problem ikväll när Daniel och Philip säkerligen kommer att äta en varsin Billy's. Ska jag sitta och titta på och dräggla fil då eller?

Linnéa och jag:


bullsar

Här sitter jag med ett paket Delikatessbollar bredvid mig.. jag har redan ätit två stycken ikväll och nu undrar jag om jag ska låta en tredje slinka ner? eller ska jag trycka ner den?
Mamma och jag kom nyss in från promenaden från stan.. jag fick SUPERONT i öronen och de spred sig till illamående, tinningont, huvudont och halsont.. jag låg på matten här uppe med tårar i ögonen ett tag. Det är över nu..
Nu hade jag tänkt att vara kvick som en lärka i duschen. Det är bara mamma och jag hemma och det är så lugnt då. Pappa är borta och jobbar och Philip sover hos Julia och min älskling slutar om 45 minuter. Då ska jag vara nyduschad. Just nu luktar jag hund. Det är för att bollarna jag äter luktar lite hund på nåt sätt..


En Thailandbild mitt upp i allt.♥

Onsdagkväll

Idag har jag suttit och pluggat hela eftermiddagen och jag blev iallafall klar med det som var tänkt och det känns väldigt skönt. Sen nu har mamma och jag varit och storhandlat, blandannat tll min fest på fredag. Mamma håller på lite med maten nu sen ska vi åka ner och lämna bilen till Daniel som jobbar så han kommer hem senare ikväll. Så vi ska ta en prommis hem därifrån. Känns lite jobbigt och stressigt men älsklingen får inte gå hem i mörkret själv.♥ Jag måste också duscha sen och göra dom vanliga tjejsysslorna. Imorgon börjar jag halv 9 och går till efter 4.. jobbig dag.



Jag tycker mycket om min nya hårfärg.

Godmorgon!

Eller Goddag! fast det uttrycket brukar jag sällan använda mig av. Jag gillar inte ord som goddag, godkväll, mor och far. 
Efter några om och menisar imorse så klev jag ner i sängen igen där Daniel låg. Det kändes bäst så och jag var nära på att börja grina. Det är ett tecken för img.
Det verkar vara en solig dag ute idag. Jag får tyvärr inte ta del av den för jag måste sitta inne och plugga litegrann. Åh va skönt det kommer kännas ikväll när jag har gjort det jag ska. Mamma och jag ska också åka och handla mat inför min fest ikväll. Också ska jag ta min dagliga runda i bilen. Det börjar gå bra nu.


Den här pyjamasskjortan fick jag av Therese och den är så mysig. Jag går runt i den hela tiden. Varierar mellan gröna/vita shorts eller mina rosa HelloKittybyxor till. 
Som ni ser är jag fortfarande i mullvadsstadiet eftersom jag vaknade för inte så längesedan.  


Nu ska jag äta lunch!

åre











måndagen

den 27 april börjar nå sitt slut. Eller nej! det är tisdag idag märker jag nu och jag mår inge bra idag alls. Är jättttttttejättttttterädd att jag ska vara sjuk på fredag på min enda 18årsfest jag kommer ha i hela mitt liv. Och om jag ställer in då så måste alla andra ställa in för ingen kan komma på min fest och fira mig medans jag ligger i sängen. What AM I Suppose to do??

Imorse efter att jag bestämde att de va bäst att stanna hemma och inte gå till skolan, då så åkte jag och Daniel och Donna ut till Alnö och köpte med oss Mcdonken Toast på vägen. Åhhhhhhhh va de är gott. Det är en av mina älsklingsrätter. Vi tog hand om Donna, vi sov, hon snarkade som en stor BJERN. Sen åkte vi hem. Ikväll har jag lagat god mat. Snurrade makaroner sen gjorde jag en sås med:

* matlagningsgrädde
* mild ostsås
* Gorgonzola ost
* klippt skinka
* Svartpeppar, salt och paprikakrydda.
De va mums och det sitter som en klump i magen fortfarande.
Jag fick tacka nej till varma mackor nyss när mamma frågade.. :'( det beror inte på att jag inte vill ha för att jag är mätt och inte sugen. Jag är väldigt sugen på det men jag ska hålla mig ifrån det. Det känns bra. Jag kan ju äta Fil..

Nu ska jag och Daniel åka och hyra den nya Wallander filmen.
Jag kan inte koncentrera mig. Jag glömmer allt HELA TIDEN. Och jag menar HELA TIDEN.


Jag är bara så hipppie.

Juste---- Åre var såklart grymt! jag sa de inte för jag hoppades att ni skulle förstå det.
Bra väder, solbränna, vi åkte inga skidor, vi hängde i solstolar och på sittunderlag i backen istället, öl, cider, vin och drinkar, korvgrillning, chips, broken, dahlboms, bygget, dippan, nudelwook, wersens, badning och bastu på holiday. Vi hade de bara bra!


torsdag


holiday club

Vi fick ha kvar rummet en timme till, så efter frukosten gick vi upp och la oss igen och nu ligger vi i sängen och lyssnar på Taylor Swift. Vi ska snart göra oss klar och gå ut och äta lunch och titta runt lite innan vi får nyckeln till stugan.
Inatt bodde vi på Holiday Club. Igår när vi kom upp så badade vi en stund sen gjorde vi oss klar och gick ner till lobbyn och spelade kort och drack en cider/öl. Sen gick vi till Broken och åt god mat sen gick vi runt lite och tittade innan vi gick till rummet igen.
Vi ska hinna handla också innan dom andra kommer upp. Ikväll ska vi laga ädelostsås. Det är så mysigt att vara i Åre. Jag älskar att vara här.



Jag älskar dig så otroligt mycket.♥ Life is a flower..♣


åre

Imorgonbitti åker jag och Daniel till Åre, wihoo:D på torsdag kommer mamma, pappa, philip och julia :):)
Vi ligger i sängen nu. Har nyss sett klart säsong 6 av One Tree Hill och vi har packat nästan allt. Imorgon måste vi upp tidigt och gå på stan och fixa några saker och äta en glass (om det är fint väder). Sen åker vi. Elelr Daniel ska raka sig först.
Ikväll har vi varit hemma hos honom och flyttat ut lite saker. Det känns så konstigt. vi låg i hans säng för sista gången idag. Den sängen har vi så många minnen ifrån. Hahaa.. 
Jag har fått jättefina kläder av Therese, tack så mycket:D glöm inte att säga till om du ångrar dig!!!! 

Idag har inte jag mått bra.
Nu ska vi sova. Snuffsan, Bubbsan, Baby, Magnus, lillninen och Daniel hälsar godnatt.

 
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH, vad jag älskar dig.♥ 


måndag

Jag har känt mig konstig hela kvällen. Jag är nog konstig. Någonting är konstigt.
Idag höll jag mitt nationella tal och det gick bra så jag är nöjd :) det känns så skönt för nu kan jag fokusera på Åre.
Snart kommer Daniel hit.♥

lördag

Den är en ganska rolig lördagskväll och Daniel har åkt och jobbat. Jag ska grilla med mamma och pappa sen ikväll får vi se vad jag och mamma ska hitta på! nåt roligt hoppas jag:)
hon kom hem idag och de va efterlängtat. Det känns så tomt och konstigt här hemma utan henne.
Igårkväll proppade jag i mig dipp och popcorn och gjorde ingenting. Jag fick se på film med Philip och Julia iallfall, de va snällt.
I veckan har jag bara 2 skoldagar sen åker vi till Åre och jag längtar.
Ikväll ska jag också föröska träna på mitt tal som jag ska hållla på måndag. Jag tror mest på improvision.
Nu måste jag duscha innan det börjar lukta bacon..

shitt assooe

vad hände här då

Jag tycker att jag var förtjänt en skön helg eller iallafall kväll ikväll men så är det inte, jag måste plugga ikväll. Jag verkar iallafall ha turen på min sida för internet fungerar och det har inte hänt så ofta den senaste 1 och halv veckan. I 3 dagar nu har jag dansat mig helt svettig i mitt gästrum men inte lyckas få ihop en enda bra film. Eller en duger, men den visar jag min stora rumpa i.. alldeles för nära kameran. De va ju synd. Jag kanske får svettas lite till ikväll och då kan jag äta chips också. och dipp och popcorn. Fast dipp och popcorn har jag redan. Men Philips girl kommer snart så jag hoppas dom vill följa med mig till Statoil och köpa chips..
Daniel jobbar, mamma kom inte iväg till Berlin så hon är i Stockholm, pappa ligger vid TV:n och Philip sa precis hej till mig. =)

Vi åt nyss mat och jag åt SingaporeStyle. Varken jag eller pappa vet hur man får på diskmaskinen.. så den får vänta tills mamma kommer hem imorgon.

Nu måste jag trycka på publicera innan internet slutar fungera igen. Man ska ständigt ha stress inom sig va?
Jag lägger upp nån snygg bild sen.

Jag har lite nya vårkläder/skor som jag har inhandlat nu sen i vintras som jag snart får använda. Va roligt :)

 


18års firande







Nu längtar jag till min 18årsfest!


jag mår illa som en gorilla

Just nu. Det känns som att ett toalettbesök är på gång eller så blev jag precis matförgiftad av min Subwaymacka för de känns som att de sitter ett ägg i halsen på mig nu faktiskt. Idag blev de ingen skola för mig. Jag hade mycket mensvärk imorse, fast jag har inte mens men den är på väg. Efter att jag har bytt P-piller så har jag fått mensvärk och den är inte så skön. Jag ska byta tillbaks piller.
Idag är det fint väder och jag ligger ihopknölad i Daniels säng. Tyson ligger bredvid. Jag har fina kläder på mig idag som jag trivs i.
I lördags kom släkten upp för att fira mig: mormor maria marie farmor och clas. Daniel jobbade som synd var. Vi åt god middag och drack drinkar och hade de trevligt,. Jag gillar verkligen min släkt.

Nästa Onsdag åker vi till Åre och jag längtar som en gris.

 


utan internet

Mitt internet har slutat att fungera hemma så jag kan varken plugga eller vara inne på internet.. det är tråkigt men ändå lite skönt. Jag är inte samma datanörd nu efter nästan en vecka utan internet. Nu är jag hemma hos Daniel. Dom håller på at flytta ur sin fina lägenhet :( känns tråkigt. Ikväll kommer släkten och firar mig!
Jag hade en jättemysig och bra födelsedag. Tårta på sängen, fina presenter, lunch med Daniel, köpte skor med Daniel, åt på ming palace med mamma philipo och daniel coh sen bowlade vi. Sen senare på kvällen kom Therese Cicci Angelica Amanda och Emma och åt tårta och drack vin med mig och Daniel.
Jag har också hunnit med att färga håret blondare hos Pia och en heldag med Angelica som va mysigt!
Nu börjar snart Daniel jobba så vi måste åka!

hej

Till att börja med: en liten mini-lista

Dagens tråkigaste: att mina 2 ägg nyss tog slut

Dagens roligaste: att säsong 5 av One Tree Hill fanns att hyra

Dagens godaste: Soppan på BIM eller äggmackan jag nyss åt..

Dagens äckligaste: Teet jag drack på Charm

Dagens skämt: Linnéa


Sådär!

När jag och mamma var på ICA för att handla sminkborttagning så ringde Daniel och sa att han va hemma. Redan. Jag blev såklart glad. Nu ser han på fotboll här hemma istället och jag sitter i köket och är jättehungrig. Jag skulle kunna äta 15 varma ägg på hårdmacka så att smöret smälter på mackan. Och en Billy's vill jag ha.
Philip är hos Julia så vi ska hämta han snart tror jag. Han svarar inte på sms. Varför? Sen ska vi se på One Tree Hill. 
 


en dag kvar

imorgon är min sista dag som barn, eller egentligen så blir jag väl inte vuxen när jag är 18 heller? jag tycker man blir vuxen när man är mycket mycket äldre.
Jag är iallafall som ett typiskt litet barn nu för det pirrar i min mage och det känns som att någonting väldigt stort ska ske. Ni vet när man var små så kunde man inte sova kvällen före sin födelsedag eller julafton. Jag var alltid så nervös och pirrig och glad och de va verkligen en stor dag. Så har det inte känts på flera flera år, men nu har det kommit tillbaka. Coolt va? jag är ett litet barn som har fjärilar i magen och är väldigt förväntansfull på vad den här åldern kommer ha med sig. Spännande.. enda skillnaden från när man var liten är att jag ska baka min tårta själv, bara för att de är så roligt!

Vi har haft en väldigt bra tid i Grundsjön och i Undersvik. Och vi har ätit och ätit och ätit godis. Och suttit på isen två hela dagar i t-shirt med strålande sol och druckit vin och öl. Sånt är livet. Och nu längtar jag ännu mer till Åre. Jag älskar det stället.

Idag har jag varit på stan och fikat med Amanda och Linnéa. Amanda har varit i Afrika och Linnéa lurade mig att hon va i Brasilien, men där stog hon. Inne på Gina Tricot. Jag drack te på charm och avlsutade med en utsökt soppa på Body In Motion. Åh, va dom är god.

Nu ska jag duscha sen ska jag åka ut och åka/köra bil med mamma och sen ska jag lägga mig i sängen och se på några avsnitt av Glamourama. Snutten är på O'learys och ser på hockey.

Bilder från vårat påskfirande kommer när jag ligger i sängen.

 


en vecka kvar

Idag är det precis en vecka kvar tills jag fyller 18 år. Det ska bli roligt hiih.
Jag har nyss ätit en kycklingsallad från Coffee House. Den tog slut ovanligt fort och jag glupsade nästan i mig hela.. det kändes liksom inte som att jag hade ätit något av den men sen tog den slut. Nu sitter jag och ska göra den sista historiauppgiften men det går inte så bra för ämnet jag ska skriva om vet jag inte vad jag ska skriva för jag förstår inte och jag vet inte vilket nytt ämne jag ska välja. Det är något jag måste fundera på. Igår såg vi klart på den tredje säsongen av One Tree Hill och det är så himla bra. Jag har bokat 4an nu så vi ska åka och hämta den innan vi åker iväg . Vi ska försöka att komma iväg vid 5 tiden.
Jag ska gå upp och pussa på Daniel nu. Han känner sig förmodligen lite ensam där uppe vid TVn.



RSS 2.0