20:15

Nu ska jag pallra mig hem och lägga mig i soffan under en filt och se några avsnitt av One Tree Hill. Förut mådde jag bra så då slog adrenalinet till och jag började fundera på vinkväll men det var tur att det inte blev något för nu mår jag skit. Känns som att jag kan svimma när som helst. Vi får se om det blir någon skola imorgon. Går bara från 08:30-10:30 men sen måste sängen hämtas och monteras också men det känns såklart bara kul. Det ska bli så kul att bädda den med vårat nya fina överkast och kuddar från Indiska och att få fixa inne i sovrummet. Inredningen kommer att skilja sig lite från resten av lägenheten men vara otroligt fint och mysigt. Jag visar bild när det är klart.
Vad mycket lättare det vore att göra något roligt här på bloggen om jag hade haft internet. Har mycket bilder och till och med videosar på kameran som måste in.


Här är en liten smygtitt på sängen från Mios hemsida. Vi har också köpt 2 sängbord i samma serie och madrasserna har vi köpt på SOVA så den kommer bli gudomlig att sova i. Lite roligt att mamma och pappa har precis samma säng. Vi har alltså härmat dom.

lilla hjärtat

När jag såg den här bilden insåg jag hur glad jag är att jag har så fina minnen att titta tillbaka på. Minnen som jag har fått skapat med fina människor. Det gör mig lycklig.
Den här kvällen var en kväll som alltid kommer att finnas kvar, jag kommer aldrig att glömma den. Platsen var parken ovanför mig och Ljustadalen och musiken som spelades var "lilla hjärtat jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig". Vi var små, galna, oansvariga och hade otroligt roligt tillsammans.

torsdag

Imorse mådde inte jag så bra så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Kände mig febrig, hade ont i magen och huvudet. Somnade om och sov till 12 ungefär. Sen har jag sett lite på One Tree Hill tills älsklingen vaknade och nu har han åkt iväg på jobbet igen och jag är hemma i huset. Tänkte äta här ikväll och lite så då. Igår tränade jag på att göra videobloggar haha, va rätt kul.
Nu ska jag stretcha och dansa litegrann så jag kommer i bra form!
Den här lillvovven skulle jag vilja ha.♥
Bild från viewimages.

21:09

Jag har haft en mysig kväll med mamma och Philip. Jag gjorde en kyckling och grönsakswook som jag inte testat på innan och den blev jättegod och stark. Mums! och bra för magen.
Jag följde med dom hem en stund, tänkte försöka få testa Philips nya gåband, sen när jag kommer hem ska jag stretcha och sparkas haha. Ett av mina mål till sommaren är att jag ska kunna gå ner i splitt då och sparkarna hjälper till med det andra målet.

Idag fyller en fin tjej som betyder väldigt mycket för mig år. Grattis till dig.♥

16:13

Jag sitter på skolan nu och har ont i kroppen, huvudet och kallsvettas. Kan det inte bara bryta ut riktigt mycket nångång så jag får 40 graders feber i 2 dagar och sen blir frisk istället för att gå runt och känna mig sjuk hela tiden.
Jag ska snart möta upp mamma, gå hem åka och handla sen ikväll kommer Philip Julia och mamma och äter kycklingwook hos mig. Daniel jobbar den lilla sötnosen.
Daniel och jag när Pia färgade håret på mig.

onsdag

Jag blir så glad och varm i kroppen när det är så fint väder som det är idag. Solen lyser på snön så den glittrar och livet känns underbart. Jag trivs med mitt liv nu väldigt mycket men jag vågar inte rikigt erkänna det för jag har så mycket att förlora. Det känns som att jag har det för bra för att det ska vara sant och att det kommer att tas ifrån mig snart men ibland i smyg tänker jag på hur underbart jag egentligen mår.
Idag fick jag ett samtal från SOVA också att våra madrasser har kommit så då kan vi äntligen hämta dem och sängen på fredag.
Just nu är jag hemma på håltimme. Har ätit lite mat och lite bär. Jag älskar blåbär och hallon. Jag ska snart åka ner igen för en lektion till.
Jag hos farmor på annandagen innan vi skulle ut.

Annandagen


Så här såg jag ut när vi skulle till farmor och äta på annandagen. Gillar verkligen looken.

17:54

Vi hittade en fin och passande spegel, på halva priset dessutom. Mycket bra. Vi var in på Media Markt en snabbis också och jag fick första säsongen av Beverly Hills. Åh det är så bra och fodralet var också fint.
Daniel har åkt iväg på Hockey och jag har nyss avnjutit en god ost och broccolisoppa och lite kalla prinskorvar. Hehe. Nu ska mamma och jag åka och handla litegrann sen hem till lägenheten. Jag hoppas att hon vill stanna där med mig en stund och jag hoppas på att internet finns ikväll också.
Förra helgen åkte jag och mamma ner till mormor och hade det mysigt med henne och moster Maria. Här är en bild på oss fyra från Julafton. Jag har så många fina bilder från julen så jag måste nog ägna ett inlägg åt dom snart.
Mina favorittjejer (damer) och jag.<3

En Fin Tisdag

Det är synd att man är en sån sjusovare en dag som denna när det är så fint och härligt vinterväder. Känns nästan pyttelite som vår, men inte riktigt. Ända till halv 2 låg vi i sängen.. inte bra. Man blir liksom så tjock i huvudet. Nu är vi iallafall uppe på benen, är hemma hos mamma och pappa, äter lunch och sitter vid datorn. Det känns så speciellt att göra det nu när man inte har internet själv. Hoppas vi får det snart.
Vi ska ta en sväng ut på Birsta sen i jakt på en spegel.
Jag är ledig på Tisdagar och det är skönt.
Här är en den av vardagsrummet. Där kommer det att stå ett fint vackert barbord i början av Maj.
Nu ska jag göra inbjudningar till min och Daniels inflyttningsfest som vi ska ha för släkten. Den för våra vänner kommer närmare sommaren så vi inte får lägenheten förstörd :)

17:34

Nu ska vi gå hem till lägenheten igen, beställa hem biteline-pizza, krypa ner i soffan och se säsong 1 av solsidan för kanske 5e gången. Underbart. Man kan säga att vi bor på samma gata som mamma och pappa bara med ett annat namn, för gatan är liksom en fortsättning på deras så det är väldigt nära och lätt att gå hem.
Daniel och jag.
Cecilia och jag.
Bilder tagna från mingla.nu!

måndag

Idag är det måndag och jag är sjuk. Jag och Daniel sov ut sen har vi legat i soffan och sett på One Tree Hill och bara haft det musigt. Nu har vi tagit en promenad hem till vårat andra hem för att se om det finns något att äta. Vi vill äta på Biteline ikväll men det går inte för att jag är sjuk.
Internet dog igårkväll så jag fick liksom ingen tillgång till bloggen då. Här är en bild på matplatsen, vardagsrummet lägger jag upp sen.

avkoppling

Fortfarande i soffan! mycket skönt läge. Solsidan var nyss och det var underbart och nu ser jag på One Tree Hill. Också underbart. Är så himla godissugen nu och jag har inget godis hemma och har ätit upp dom sista chipsen. What Am I Going To Do? borde jag gå ner till OKQ8 eller ta en MARS glass ur kylen.
Om en stund tänkte jag nog lägga ut lite bilder på lägenheten. 


söndag

Efter 3 veckor kan man säga att flytten börjar närma sig sitt slut. Vi är inne i lägenheten, har fått iordning och trivs som fiskar i vattnet. Om inte bättre. Vi har så mysigt.♥ Men vi har inte fått sängen så sovrummet har vi inte fått iordning och vi har inte kommit in i någon rutin. Har liksom inte ätit mat, bara snabbmat men nu till veckan tror jag att vi kommer komma ikapp vardagen och dess rutiner. Jag tränade 5 dagar i veckan i 2 veckor, undvek onyttig mat och mådde så bra som människa men nu under flytten har det blivit svårt att hinna med sånt men imorgon tänkte jag ta tag i mig själv igen. Blir så pigg och glad av träning. Jag älskar det och ego då såklart (gymmet).
Daniel jobbar nästan varje helg så jag har väldigt mycket tid för mig själv. I fredags hade jag ett litet pyjamasparty här men vi alla var ganska avlslagna och trötta (iallafall jag) så ett party blev det inte men mysigt hade vi.
Igår var jag hemma i huset och åt med mamma pappa philip och julia sen fick jag besök av philip och julia som såg på film här med mig. Mysigt!!
Idag mår inte jag bra och Daniel jobbar. Mamma och jag var nyss och handlade och jag har nu lagt mig i soffan och här kommer jag ligga hela kvällen och förhoppningsvis somna här också. Jag har fått feber och ont i huvudet.
Nu ska jag försöka mig på en ny header så jag kan börja blogga igen.

RSS 2.0