måndagkväll

nu är det kväll, snart tisdag. känns sisådär. uppstigningen imorgon längtar jag inte till. fast jag kan kliva upp den tiden jag gick igår.

efter skolan idag tränade jag med sara. kerstin kom också dit! treeeevligt att ha tränarkompizar. ' och de va mycket skönt fast jag va inte den flitigaste myran av oss. nån dag ska jag bli det.  jag ska träna varje dag nu och slimma min kropp riktigt mycket. såhär efter bikinisäsongen tror ni. men min bikini säsong kommer till vintern. den 29e december bestämt.

daniel kom hem till mig sååt vi. sen har vi sett på män som hatar kvinnor med pappa och philip. nu har vi just spelat klart ett parti chicago. daniel vann.. han fick fyrtal i ess..
nu ska vi ta bilen och åka hem till honom och hämta serien "heroes". hoppas den är lika bra som gossipgirl.  men de tror jag inte. gossipgirl har förresten gått om sunset beach på min serielista ;)

sen ska vi sova gott. bättre än inatt


godnatt från oss


jobitt

hobitt?

Igår när vi kom till O'learys för en sista måltid där så hade dom redan stängt så vi missade den.. vi åkte till andra O'learys där har dom alla maträtter förutom min favorit. men de gick bra ändå. jag vigdade vyorna? och tog en cheezburger med pommmiiisar. ganska gott men allt funkar om man tar green onion sås till. ett litet tips bara
sen åkte vi hem. kollade på trollkarlens avslöjerier. vissa förstår man innan den ens har varit. typ. sen spelade vi en gång chicago. jag vet inte vem som vann. troligtvis inte jag
sen såg vi på bio. Beck har fått en jättedålig recension på 1.1..... de tycker jag är jättekonstigt för den va jättebra. annorlunda jämfört med dom andra men bra va den. ge den en chans
inatt sov jag jättedåligt om jag ens sov. kollade på klockan nångång och då va den 06:51. jag skulle upp 07:00.. jag va helt säker på att den va runt två tiden.
men min älskade var väldigt snäll och klev upp med mig och gick med mig till skolan. du behöver verkligen inte göra det men jag uppskattar det jättemycket. en bra morgon gör dagen.

idag har vi haft filosofi, lunch, kollat på roliga gamla filmer. dom finns på youtube. nu har vi FEK B sen ENG B. sen slut på dagen och då ska jag träna m ed eller utan sara. beror på om hon är kvar i staden:D

jag längtar så mycket till säsong 3 av gossip girl kommer ut så att man kan ladda hem dom. är det någon som här någon aning? :)

ikväll kommer nog jag bjuda på smaskens bilder ... ihihi...

nu bilder sen i lördags:

















söndag

det är absolut ingen bra dag. oavsett om det man gör på den är bra/roligt så är det ändå en ångestdag no matter what.

igår var jag på trav med daniel och hans familj och min faster och hennes man:) de va första gången jag va på ett trav men de va roligt.
sen åkte jag hem och fixade mig, brände en skiva och inväntade gästerna. det blev en trevligkväll med jätte trevliga/roliga tjejer:) jag lägger in bilder sen eller imorgon för nu har jag inget batteri kvar.
idag när vi vaknade åkte jag och daniel upp till norra där hans familj, farmor och farfar va och åt våfflor. så det gjorde vi med. jättegott. sen nu har vi sett en film. jag ska snart börja fixa mig. runt 7 ska vi äta på O'learys en sista gång innnan dom stänger sen ska vi gå på beck-filmen på bio. den har inte fått bra recension men jag tror på den ändå.


äntligen fredag

I forgot it again.. men men. den första skolveckan har gått. tältningen ute påä hemsö va ingen höjdare. min älskade daniel kom och hämtade mig kerstin och linnéa på kvällen och det är jag väldigt glad över. sen onsdag-torsdag och idag har jag inte gått för det är ändå bara lek så jag passar på att vila upp mig tills allvaret på måndag börjar. halv 9 varje morgon. låter väl helt perfekt. eller hur?
dom här dagarna var jag och daniel ut på IKEA. igen. köpte saker till mitt rum. överkast, ljus och prydnadsgrejjer. hyllorna som vi ska ha hade inte kommit in än så vi får försöka till veckan igen. mitt rum kommer verkligen bli hur mysigt som helst till hösten och vintern. har haft mycket rosa i mitt rum men nu tänker jag köra på lite brunt och mer höstaktigafärger. jobbigt innan allt blir klart bara för det är så rörigt där just nu.
idag har jag varit nere på stan. fikade med cecilia och angelica. ikväll dök det upp planer om fest men tror jag hoppar dom, känns inge roligt ändå så det blir som de va planerat från början. en myskväll med daniel.
idag va daniel iväg och klippte sig. det blev jättefint.
nåt jag har gjort väldigt mycket den senaste tiden är att shoppat, men bara en massa reagrejjer och jag tycker att jag har gjort bra köp. beställde bla. två par trosor från nelly. jätte söta.
nu ska jag göra mig klar. pappa kommer och hämtar oss så ska vi hem till mig och äta middag.

imorgon ska jag på trav med daniel och hans familj men hinner nog skriva sen innan kvällensplaner.

har ingen bild att bjuda på idag

something blue

nu har jag varit dum igen som inte har skrivit varje dag. för hur ska jag nui kommma ihåg vad jag har haft för mig.

i lördags åkte jag och daniel ut till IKEA. jag handlade två väskor och en tröja och han handlade jättefina kläder. På kvällen åt vi middag med Therese och Johan på Stekhuset. sen åt vi efterrätt på ming palace. jätte gott var allting. sen åkte vi hem till dom och spelade pictionary och kvällen slutade med filmen "the beach" för mig och daniel.

i söndags sov vi länge. nästan till tre om jag minns rätt. sen såg vi bara på gossip girl och spelade chicago på kvällen.


idag va de den första skoldagen. den började jättebra med att daniel klev upp med mig. gjorde kaffe och yoghurt åt mig och de va en mysig morgon. och det brukar det aldrig vara för båda vi är trötta och jag kliver upp medans älsklingen ligger kvar och sover. det är jobbigt. och jag brukar skynda mig allt vad jag kan så jag ska hinna gosa med han. men så fort jag kommer in så gnuffar han och vänder sig om. men jag älskar dig ändå. jätte mycket. i skolan hade vi fått jättefina lokaler och det är roligt och jag började mitt  nya liv genom att träna efter skolan och det är också roligt.  det nya livet skulle inte innehålla något onyttigt men det gick inte att undgå i packningen inför en tältning. de slank ner lite olika saker.

jag och daniel åt tacóbuffé på biteline till middag sne har jag bara packat.

imorrn åker vi och tältar med skolan. jag kan ju inte säga att jag är så förtjust.. men det är bara att gilla läget. man får tänka på saker man längtar till och jag har verkligen en sak jag längtar till och tills dess ska jag kämpa med allt som har med skolan och träning att göra.

nu är jag hos daniel. vi ska ut och åka och köpa en korv eller två till han. sen ska vi se gossipgirl och sova.

fredags:



lördags:




bilderna från södra berget kommer..


gg

dom allra sista dagarna som är kvar av sommarlovet är här nu och jag bara sover och slöar bort dom  och det känns så skönt! jag tänker sova så mycket som möjligt på dagarna nu och så lite som möjligt på nätterna. bra inställning
fast igår gick vi hem till daniel runt 1, köpte med oss mat från bagetterian. hämtade tyson och tog alla trapporna upp till norra. jobbb...iiigt. en välförjäntmatpaus kom sen innan vi fortsatte vandringen neråt.  
ikväll har vi ätit god middag hos mig och ni är vi hos daniel för att se gossip girl. han har säsong två på datorn.
nu är de let's seeee it.

jag vill inte att skolan ska börja. det enda som jag ser framemot. och faktiskt väldigt mycket. det är att träna. jag vill göra förändringar, stora förändringar på mig själv

har fortfarande inte lagt upp bilderna sen södra berget och jag vet inte om jag hinner nu för tiden för datorn att leva är inte så länge och jag det är alldeles för långt att gå 5 meter för att hämta laddaren

just a piece of taste:



det kommer mer, men inte nu

som jag har längtat hela dagen efter just denna stund. lägga sig i daniel's säng och se gossip girl hela natten lång

södra berget

igår var vi ju som sagt på södra berget. det var/blev en underbart mysig dag/kväll/natt som började med spa och lite mat. sen gick vi upp till vårat rum som va en minisvit. duschade och sånt sen åt vi trerätters. jättegod mat. sen gick vi upp igen och såg på gossipgirl och spelade kort och myste hela natten. tyvärr så orkade vi inte kliva upp till frukosten så den missade vi. jag älskar min daniel.

idag när vi kom hem såg vi gossip girl så nu har vi bara två avsnitt kvar på första säsongen. tur att den andra kommer ut snart. den 18 september tror jag. då kommer också tvåan av män som hatar kvinnor ut. fast på bio.
ikväll har vi lagat spaghetti och köttfärssås och spelat kort hos daniel

nu är vi hemma hos mig. ska se på den nya wallander filmen som kom ut idag. jag tycker det är jättebra att det kommer ut en varje månad nu ett tag framöver. sen ska vi se dom två sista av gossipgirl. jag är verkligen fast nu. trodde bara att jag skulle kunna bli det i sunset beach.
appropå sunset beach. något som verkligen inte är bra är att det inte har kommit ut och kommer inte heller ut på dvd någongång. plus att den kommer nog aldrig mer gå som repris på TV och det finns att ladda hem 50 avsnitt av 720...

bilder från igår lägger jag upp imorgon men här kommer två på mig från idag:


c


det bästa halvåret

nu har jag och Daniel varit tillsammans i ett halvår. jag är inte bra på att skriva fina saker och jag har verkligen märkt att kärlek inte går att beskriva med ord. jag har försökt ett antal gånger.

jag kan inte komma ihåg hur många kvällar/nätter jag har legat och tänkt att jag vill älska och bli älskad tillbaka. min dröm har alltid varit att bli älskad, för just den jag är. plötsligt fanns han bara där. det var ödet. det  var han som fanns för att älska mig. vi är gjorda för varandra, för att älska varandra. Det här har utan tvekan varit det bästa halvåret i hela mitt liv. han får mig att må som ingen annan. jag har aldrig varit lyckligare och bara jag tänker på honom så brinner hela jag, av värme och kärlek. det finns så mycket jag vill och kan säga. men det som borde räcka är att jag älskar dig. jag älskar dig så otroligt mycket och ingenting, absolut ingenting kan stoppa oss och våran kärlek. Vi trivs så bra med varandra och vårat förhållande. Du är min absolute number one Danielhjärtat.


imorgon klockan 2 ska vi vara på södra berget och gå på en spa-dag som jag fick av Daniel när jag fyllde år. sen ska vi äta middag och sova över där. en kärleksdag som kommer att bli underbar. det kan inte bli annat när man har sällskap av den man har roligast med, kan prata bäst med, trivs bäst med och älskar mest.

nu sitter jag här i min nya säng och jag bara älskar den. det gör daniel med, han ligger och läser sin nya bok. sist jag skrev skulle cicci och några komma hit men det blev bara cicci. en trevligkväll.
igår var jag på IKEA, för ovanlighetens skull. känns som att jag är där hela tiden nu. sen åt vi god middag hos daniel sen gick han och jag på harry potter. den va bra och spännande. mitt internet fungerar inte så bra just nu, så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder.
idag sov vi jättelänge och de va så skönt sen ikväll åkte vi ut till birsta med mamma och philip och pappa och handlade lite saker. bla första säsongen av gossip girl så vi har sett några avsnitt. nu ska vi spela klart chicago sen ska vi se några till och därefter sova så vi orkar upp imorgon.

Daniel Ångström♥Josefine Larsson' är lika med ett föralltid.


hos mormor

nu är jag nyss hemkommen från mormor. jag och daniel va tvungen att åka hem för han jobbar ikväll. har iallfall haft det bra. det är alltid mysigt där.
nu har jag lite brådis. måste fixa mig och försöka hinna ner till statoil. Cicci kommer om en stund och lite senare Anton, Emil och Hugo om jag har fattat allt rätt. Jag tror att det blir en trevlig kväll.

Här kommer lite bilder:
Mamma gör konster
och ramlar
Daniel och mamma
Kusin Dennis, jag och Daniel
Dennis, Philip, jag och Daniel
Här ska jag göra en hjulning

nu måste jag skynda.

Torsdagkväll hemma hos mig:


ciccci och jag
angelica är vig
det skulle jag också försöka att vara
Angelica och Sandra
Sen kom bubi hem
<3

''''''

kvällen igår blev mysig med Angelica, Cicci och Sandra sen sov dom här. vi drack vin och pratade sen badade vi i sidsjön. idag mår jag kiss och bajs.
idag har jag äntligen fått hem min säng men hinnner inte fixa med den för vi åker till mormor nu ochkommer hem imorgon.
så ser jag ut idag. shortsen och jeansskjortan köpte jag på Monki igår.

Nu åker vi och billderna från igår lägger jag upp imorgon.


torsdag

igår på dagen var vi ut på IKEA men då hade dom redan sålt dom två sista sängarna dagen innan och vi va där dagen innan det och tänkte köpa den.. vilken otur man kan ha ibland. men nu idag så har jag fått beskedet att jag kan få köpa en säng ändå, utställningsexet. så den ska jag hämta imorgon för jag ska verkligen ha just den sängen. tänker inte tala om hur den ser ut. det får bli en överraskning när allt är klart som det förhoppsnings blir inom nästa vecka.
Sen gjorde jag några fynd på Monki som jag ska visa upp sen.
På kväll åt jag, daniel, johan och therese på O'learys. jag åt en fajita pita. den va god, men man måste beställa till Green Onion. Pia och Micke kom förbi och MIcke hade en liten surprise. sen cyklade vi och hyde film på Statoil. igår kom jag på något som verkligen inte är skönt och det är att åka bak på pakethållaren.


Som ni ser är den sista bilden en bild man kan trycka upp. Den vita dressen jag har på mig köpte jag på Monki igår.

Nu känner jag lite brådska för jag ska hinna sminka mig, fixa håret och välja kläder sen ska jag baka med mamma och sen vid 9 nångång kommer Cicci, Angelica och hennes tremänning och Michis och Evelina om dom hinner. Vi ska ha en myskväll på min altan och än en gång hoppas jag på nattbad.

spel-kväll

idag har det varit en slappdag. vi orkade inte kliva upp så vi sov till 2 sen satt vi bara vid datorn tills daniel började jobba och jag har beställt bruna linser. hoppas att dom kommer snart för jag tycker det är jättefint med blonda som har bruna ögon. har testat mammas en gång och jag gillade det.
och nu har jag nyss kommit hem från en mysig kväll. den började på barista där vi va några som fikade. jag drack en kaffe latte vanilj och den va jättegod. den tog slut på en gång. sen så gick jag och michis och köpte lite godis och åkte hem till henne och spelade spel som vi alltid gjorde när vi va små. Markoolio och Finans. haha, de va roligt. vårat favvorit spel Mysteriet på Greveholm hittade vi inte och de va ju synd.
nu ska jag se en film tills Daniel kommer hem. Serien "Glappet" som jag såg igår va väldigt annorlunda men jag gillade den faktiskt.
imorgon ska vi försöka komma upp innan 12 så vi kan åka ut och köpa min nya säng och diverse saker så vi kan göra om lite här nere.
jag trodde att jag skulle kunna ta lite kort ikväll för jag hade ju faaktiskt kameran med. men såklart hade jag glömt minneskortet. så det blev inga ikväll heller.

Godnatt!


film-kväll


nu tänker jag skynda mig med att slänga in ett inlägg innan internet lägger av som det alltid gör ibland. internet har aldrig riktigt funkat bra för mig och inte det där med sänglampor heller..
ikväll har mamma och jag varit ute på ÖB där vi inhandlade lite allt möjligt av sånt man behöver som tex. deo,tampoonger, binder, schampoo, balsam, lotioner osv.. sen va vi in på IKEA och nu har jag bestämt mig. jag ska köpa en ny säng och då ska jag göra om mitt rum samtidigt. så imorgon ska jag och daniel dit och köpa sängen och leta annat. min bild i huvudet på det nya rummet är väldigt mysigt. speciellt till en kall höst och vinter.


vi glömde dvd-dosan hos mormor förra veckan så man kan inte ta text så nu har jag hyrt tre svenska filmer som jag ska se ikväll. en serie som heter "Glappet", "Kärlekens sång" och "mannen på balkongen". det ska nog räcka som tidsfördriv tills Puppe slutar sen vid halv 4. Jag har köpt en vaniljcremé som är riktigt god och vaniljmunkar till som vi ska äta sen:)
nu ska jag lägga mig i gästrummet och med passionsfrukter och film.

Linje 1 2 3 kapad

Tacos*Trevligt sällskap*bio det var det som underhöll min kväll igår. tacosen var jättegod, trevligt sällskap som bestod av Daniel, Johan och Therese och bion var sådär så det var en trevligkväll tycker jag. efter bion var alla så seg så vi hoppade över nattbadet.
Idag skulle vi till birsta men jag och daniel valde att sova istället. sen vaknade vi runt ett tiden. sen dess har vi ätit, pussats, pussats, kramats och suttit vid datorn. sen kände jag att jag mådde inte alls bra och han gick sin väg för att jobba. så nu sitter jag här ensam kallsvettig med ett ton till huvud och mina kvällsplaner sprack. michis och sara skulle komma hit också skulle vi beställa hem mat och ha det mysigt, sen bada. men det finns fler kvällar som tur är.
nu tänkte jag lägga mig och se på en film/tv och dricka lite te. sen ska jag försöka orka ta mig till IKEA med mamma. vore skönt om vi kunde köpa sängen så man kan sova normalt snart.
fast innan jag lägger mig ska jag göra om designen på min blogg. eller jag ska göra ett försök, det är inte det lättaste.
jag önskar.. jag önskar.. jag önskar.. att vi vore i Spanien igen.

nyhamn

om två veckor den här söndagen har man just fått sin sista sovmorgon på väldigt länge. undra hur det kommer kännas just då. jag vill inte veta

igår blev det en mysig stugkväll med badning, kubbspelande, filmtittning och god-mat-ätning som avrundades runt ett tiden. vi såg en till film när vi kom hem som heter vinterviken. en jättebra ungdomsfilm som alla som inte sett bör se.
nu ska jag försöka lägga i gasen och fixa till mig lite. jag och daniel ska åka och kolla på en ny säng, så vi får plats bättre och eftersom att den här har gått sönder under vågar man inte röra sig i den.
sen ikväll ska vi till therese och johan och äta tacos, sen se en bio =) jag hoppas att kvällen avslutas med ett nattbad somewhere in Svall.


Jenny och Sara innan gatufesten:)


alexandrajosefinelarsson

nu funkar min dator hemma igen, lyckligtvis, så nu ska jag börja skriva här igen.
under sommaren har jag haft två underbara veckor i spanien med min familj och daniel och dom andra som är där:)  på dagarna låg vi på stranden, på kvällen åt vi och hade det trevligt. precis som det ska vara.
kan inte berätta vad jag har haft för mig sen jag skrev senast så jag börjar om på nytt här och skriver vad som händer från och med nu. igår blev det en mysig kväll här hemma med vänner, middag, vin och en skön sommarkväll.
nu ska jag bara klä på mig sen ska jag och daniel åka ut till nyhamn där mamma och pappa är. ska hälsa på daniel's farmor och farfar Ingrid&Gunnar också:) om vi hittar tältet ska vi tälta där, men annars kommer vi hem ikväll.

här är en bild från spanien, jag lägger ut några fler imorgon för nu väntar daniel på mig.

RSS 2.0