onsdag

Om en vecka har vi haft våran första dag i Spanien och är förhoppningsvis inne på en rolig kväll. Jag längtar så mycket men ändå vill jag att tiden inte ska gå för fort dit för jag vill ha kvar resan!! jag längtar tills jag kan börja packa för det är så roligt.
För någon natt sedan drömde jag att jag glömde alla mina nya skor och klänningar och jag blev så glad när jag vaknade.


Vi firade ju somsagt midsommar nere hos mormor sedan på lördagen var vi ute i Daniels stuga med lite kompisar. Rolig kväll!
Det har också varit några fina soldagar nu och jag har hunnit fått lite färg. Det är så härligt att sola.Fast idag har det spöregnat och åskat och jag hatar åska..
Ikväll har vi varit på bio med Kerstin och Calle. Vi såg den nya Beck och åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh va bra den va. Men läskig.
Nu ligger jag och Daniel med uppsvullna magar och ser på VÄNNER.



midsommarafton

Jag hade en jättefin och mysig midsommarafton nere hos mormor med familj och släkt. Fint väder hade vi också.







midsommar

Nu är det midsommar och vi ska alldeles snart åka ner till Undersvik!



it's just a true lovestory




hamburgare

Idag låg jag och Daniel först och solade en timme ute på altanen sen åkte jag ner på stan för körlektioner men vi fick punka så vi kunde inte köra hela tiden så jag gick på stan en supersnabbis för att leta träskor åt min moster men jag hittade inga bra. Daniel och jag åkte hem och jag trodde jag skulle kräkas och visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Sen fick jag mat - grillade hamburgare och strips och nu är det över. Åh va skönt. Jag mår ganska bra och jag slapp kräkas.
Vi tänkte åka upp till sidsjön och sätta oss runt en brygga med Kerstin och Calle men det kommer bli kallt snart så vi ska hyra film istället. Dom kommer snart och hämtar upp oss tror jag. Hoppas på lite cheese cruncherz också.

Imorgonbitti åker vi ner till mormor för att fira midsommar. En riktig midsommar är i Hälsingland. Det ska bli supermysigt. =)


sommar och sol

Idag verkar det vara sommar och sol. Synd bara att vi vaknade nyss och jag ska iväg innan 3..
Jag har gjort en smoothie och nu ska vi smörja in oss med olja och ligga och sola ute på altanen.
Lite färg hinner man kanske få och i stereon spelas Tomas Ledin.

stranden

Daniels syster har en liten mopps som heter Donna och är väldigt söt.







sängen

Nu har jag lite picknick i mammas och pappas säng medans Daniel ser på VM. Det känns som en picknick för att jag har mycket saker här i sängen men ingen mat, så det är ingen mat-picknick.
Vi var ner på stan en sväng förut. Det var tur att vi gick ner fast jag egentligen inte orkade och skulle men jag hittade två par klänningar och ett par shorts. Så det var tur!!
Vi köpte med oss sallad hem och nu är jag proppmätt och jag mår som en fiskmås.=inge bra. Jag kan inte beskriva känslan men det är så jobbigt. Det gör ont överallt och huvet känns som en sten och jag fryser och svettas.

Den här klänningen har jag på mig idag. Med ett par kilklackar och jeansjacka till.


min klädsel for yesterday




onsdag

Idag sov vi länge.. ungefär såhär länge!
klockan ringde halv 12, jag ringde ett uppringtsamtal, somnade om och vaknade för en stund sedan.
Antingen är det översömn som spökar eller så mår jag fortfarande dåligt. Jag är lite krasslig i halsen idag också.
Jag ska iallafall ta mig upp ur sängen och ta med mig Daniel ner på stan en stund. Jag måste in på H&M och titta och sen ska vi köpa coffee house sallad till middag.
Vi tänkte Ming Palace men alla kinarestauranger verkar ha sommarstängt just nu.

Om 2 veckor är jag daniel mamma pappa philip och julia i spanien :) i 2 veckor. Och såklart vårat andra resegäng. Man kan inte bryta traditionen med att åka dit för det är så underbart där. Alla mysiga smågator och allt är perfekt.

Här Frida har du bilder på Philip innan han skulle på balen :)



soliga dar








20:26

Det blev inte riktigt som beräknat ikväll för efter min och Daniels lilla stadstripp efter alnö så fick jag så otroligt ont i huvet och jag känner mig febrig, så det blev ingen fika för mig =/. det är nog gårdagens badnings fel.

Daniel fiick en jättefin skjorta av mig från Stenströms men den var för stor så vi bytte den till mindre och sen var vi in på rean på gina tricot. Jag hittade en stor blus, en stor t-shirt och en grön liten jacka. Vi får fortsätta stadstrippen imorgon.

En liten hälsning här till Frida, min kusin! jag har tyvärr inga bilder =( men nästa gång vi ses får vi ta så jag kan lägga ut dom här sen :) Kram




tisdag och sommarlov

Oh no! mii so sorry

Hej MariE! så ska det nya bli. Marie är min faster och jag skriver till henne :)
Sommaren verkar bara schwisssa? förbi utan några egentliga sommartecken. Sommaren kommer vara över innan man gör allt man säger att "man ska göra i sommar". Vadå det är ju sommar?
Min första sommarlovs vecka var mysig och rolig. Det var förra veckan och jag och Daniel var nere i Bollnäs och bodde hos Marie och Clas. Hann träffa farmor mycket också. Jag älskar att vara där nere. Tyson var också med!
Jag hann med lite körkortsgrejjer där så det är skönt att ha lite gjort.

Vi kom hem i fredags och då var vi på Spa med Therese och Emma på södra berget sen på kvällen mjyste vi bara på, på alnö. I lördags var vi ut och vi började hos Therese. Sen stadshuset och jag och Daniel hade lika roligt tillsammans som vanligt.

Just nu är vi ute på alnö och det har vi varit sedan i söndags. Igår fixade Pia mammas hår och mamma blev jättefin.

Idag har jag och Daniel varit ute på en långpromenad runt Vindhem med Tyson och sen har vi varit på tranviken och ätit god lunch.

Nu är han ute och kör ris. Fråga mig inte vad han gör då men det har med granar att göra iallfall. Om en stund ska vi åka tlill birsta. Ikväll ska jag fika med Cicci och Sara!

 

Justtte, igår tog jag mitt första dopp i havet. dEt var skönt men fötterna gjorde ont. Ska se om jag vågar lägga ut filmen. Jag känner mig lite töntig då









lördag

Nej vad jobbigt för nu har jag jättemycket att skriva om så det kommer att bli liksom jättelite..
Veckan har gått väldigt fort och nu är skolan över.
I torsdag åkte jag daniel philip och mamma ner till bollnäs för att gå på Dennis student och vi kom hem runt 11 på kvällen. Det var en mysig och varm dag. I torsdag fyllde också Sariiis år. Grattis på dig.♥
Igår, fredag, hade vi avslutning med skolan på Våningen. Det är synd att det är sommarlov nu när det inte är fint väder och sommar. Jag hade kunna gått i skolan ett tag till och vänta in solen. Vi fick jättegoda snittar där och "minglade" lite. Sen gick jag till kyrkan och mötte upp daniel mamma farmor och marie och tog emot Philip när han kom ut därifrån. Så åkte vi hem till oss och åt smörgåstårta och tårta. Synd att farmor och Marie och hem så tidigt men jag åker ner till Marie imorgon och Daniel på måndag så vi träffas snart igen. :)
Vid 5 kom Linnéa Amanda och Nella till mig så beställde vi upp pizza och kebab och drack. Först satt vi ute på altanen uppe och då kom solen på oss sen gick vi ner till uterummet. Hade jättetrevligt. Sen åkte vi till Charlotte för poolparty och de va skojj. :)
Idag är jag och Daniel hundvakt åt Donna så nu är vi ute på alnö, har ätit pizza, daummsugit och snart ska vi in till stan igen. Jag ska ut och äta med Sara och Cicci och sen ska jag och Daniel ut hit igen och sova ikväll. Kommer bli supermyyyysigt.

 


Jag har kommit på en sak

Och det är att jag får sån panik när jag lånar ut kläder så nu vet alla här att jag inte vill det! jag är jätterädd om mina kläder och lånar helst inte ut dom. Alla har vi saker vi blir stressad över och inte mår bra av. =)

måndag

shiiiiiiti! så hungrig eller kanske snarare sugen som jag är nu,  har jag inte vait på JÄTTELÄNGE. Jag och Daniel åkte nyss ner till MAX för att köpa mat men jag köpte bara mozzarella sticks för jag trodde de räckte. skit, de blev ju bara värre av dom. Bajs. Jag vill ha chips. DEt finns uppe i skåpet.

Jag ska sammanfatta mina senaste dagar:

Torsdag: jag och Daniel köpte pizza påväg ut till alnö, åt pizzan, gick ut och gick, åt popcorn och dipp och såg på film och myste.
Fredag: Sov länge, tog hand om Donna, åt grillat hemma hos mig, jag åkte ut till Amanda och var med fina vänner. Vi pratade, kollade på kläder, amandas dansvideo, flätade hår, såg på cast away och spelade BUZZ. Daniel såg på film hos Lukas.
Lördag: Jag, Daniel, mamma och Philip gick på stan, åt sibylla, jag fixade mig, johan och therese hämtade oss så åkte vi ut till alnö, åt middag, hade trevligt och sen åkte vi in till stadshuset en stund. Jag och Daniel gick hem ganska tidigt.
Söndag: Daniel var hos Somket, jag var med mamma, vi åt kebab och pizza hemma hos oss sen. Jag älskar kebab. Daniel och jag såg på film på kvällen och åt ungsbakade chips med Sourcream och Sweet Chili smak.

Idag valde jag att avstå från vatetnbrännbollskrig för de va kallt ute och jag va trött imorse så jag och Daniel har inte gjort nånting speciellt. Mest sett på VÄNNER som vi också ligger och gör nu.





Daniel skulle precis hämta sin godispåse så han fick hämta chips till mig också. Wiiii


onsdag

Idag har det varit en solig och fin dag. Det blåser fortfarande väldigt kallt och det är kallt i skuggan också men jag har gått i korta shorts hela dagen! vi åkte ut till alnö runt 11 med Donna sen har vi mest varit ute med henne hela dagen :) nu kom vi nyss in från senaste promenaden. Daniel är ute och håller på med ved och jag gör ingenting. Väntar på mat.
Efter maten kommer Kerstin och Calle hit och ser på skräckfilm med oss. Mysigt!

Det är verkligen skönt att vara här ute och Donna är supersötis.


Den här hatten gillar jag!

4

♥♥♥♥

det är soligt ute

Nu är äntligen skoldagen över. Jag har varit så himla trött idag. Lunchen med Daniel var iallafall mysig men min mat var inte så vidare god. Vi är på Charm. Jag slutade vid 2 och då gick jag och Daniel hem från stan sen åkte vi och handlade middag tills ikväll. Det var så varmt i solen så jag hade shorts :):) nu ligger vi i soffan och ser på V.Ä.N.N.E.R. Det är så roligt!
Jag längtar otroligt mycket till mat nu.




Jag älskar min nya blus från H&M.

tisdag

Idag är det en solig dag och jag känner mig faktiskt ganska pigg och glad. Det var nog den lilla pratstunden med mamma imorse som gjorde susen. Annars skulle jag inte heller ha kommit upp.
Vi håller på med ett hälsocase och de är väl ganska okej ändå. Just nu brainstormar vi och om lite mer än 1 timme är det lunch. Då ska jag träffa Daniel så ska vi gå och äta någonstans.



Skorna är mycket snyggare i verkligheten!

RSS 2.0