naaaaat yet a woman

jag ligger uppe i soffan och spelar spel och jag kommer inte upp ur soffan. det finns ingen ork. men jag måste dessvärre ta mig upp för mamma coh jag ska snart åka och käka på ming palace. men de känns riktigt jobbigt

igår kom jossi til mig på dagen. så gjorde vi efterrrätterna. as goda blev dom verkligen. förutom natha's hahaha. sen såg vi lite¨på film och fixade oss.
åkte tilll cicci och lagade middag, åt den och de va jätte mysigt. sen drack vi vin och bara pratade på. vid halv 11 åktejag ocih jossi til andreas. där vi va sen så gick jag coh träffade sariiisen på stan ett tag. sen kom daniel och hälsade på mig. roligt att träffa han.

idag kom jossi hit en stund, annars har jag inte gjort nånting och nu ska jag somsagt åka och käka sen ska jag se på film meed daniel.

skriver sen hekjdå jag är sjukt trist just nu

www.mittlivsomdrottning.devote.se & www.mtbabes.devote.se

life is a flower

har hittat en underbar låt nu som på något sätt får mig att må as bra. den heter " life is a flower ".

idag va de skola ända från halv 9 och jag kan säga att de inte var en bra start på dagen alls. men den fortsatte ganska bra iallafall. hade engelska för första gången på jätte länge och jag tycker om engelska. en bra ny lärare har vi fått också som heter petra :)
efter skolan så köpte jag 2 snygga t-shirtar jag hade kollat ut under dagen, sedan gick jag till ego och hann träna styrka ett tag innan mamma hämtade mig. de känns i kroppen och knoppen. sen lagade mamam och jag speghetti och köttfärssås. jag gjord köttfärssåsen och jag lovar att den är supergod. det tycker alla. har faktiskt blivit ganska duktig i köket. det är ju rolgit där lkiksom. sen åt vi brownies, melon och glass som efterrätt och sa hejdå till pappap och philip som åker till funäs för att tävla i störtlopp. jag hoppas mer än allt att det går bra för honom.

sen dess har mamma och jag bara varit ute och åkt lite bil och pratat och suttit och kollat på en massa bilder  som jag har på datorn.

i helgen ska jag lägga in mina gamla tusentals bilder som jag hade på den förra som kraschade:D vi har lyckats rädda dom. de ska bli väldigt roligt. de dyker säkert upp någon här

nu tänker jag förflytta mig ner till sängen och spela crazy taxi. det är några jag måste slå

baabaajjjjjjjj.


förresten så har vi tjejer nu äntligen gjort en gemensam blogg som vi så länge pratat om. den heter : www.mtbabes.devote.se so check it out.

I love you

jag minns den här dagen som om de vore igår. helt oförglömmlig. tårarna ville aldrig sluta rinna när jossi åkte!<3

hårhårhårhårhårhårhårhårhårhårhår

 tänk när jag hade det hår långa håret. varför klippte jag av det :(? ..

dancing in the moonlight

nu är det så att jag håller på att svika blogg.se för ett tag. men det är inget extremt sådär. bara att jag ska testa en ny sida ett tag. kommer säkert att skriva här varje dag också. men den andra känns på något sätt roligare och allt va lättare.
jag heter www.mittlivsomdrottning.devote.se
men glömm mig inte här

imorse så gick jag till ego. va framme kvart i 11. då körde jag styrka i 40 min. kunde knappt gå efter jag hade kört insida lår. sedan så trampade jag i 20 minuter. etfer så mötte jag upp tuttan på stan so var i fullgång med att äta sin skagenmacka. jag blev också sugen så det blev en kyckling och curry macka på coffee house. jag fick as mycket röra och de va supper gotttttt.
hade sen naturkunskap och matte . men jag fixade bara med den nya bloggen. också gjorde jag och jossi en till blogg till vårat " gäng " MT. haha. vi har pratat om de sen sommaren så de va på tiden att vi tog tag i de. tänker inte avslöja riktigt än vad den heter. men kankse ikväll eller imorn.
efter skolan så träffade jag mamma. jag gick och provade en rosa betty boop mysdress som jag köpte också. hur gullig som helst.
och nu har jag hunnit äta och varit ner och köpt en massa hårprodukter på bellis.
ikväll hoppas jag att jag ska på waynes.
annars ska jag se på how to loose a guy in 10 days och såklart spela crazy taxiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

här kommer piff och puff

dom är på sprången..

idag va de en mycket onödig uppstigning.om jag hade tänkt igårkvällpå att jag har skavsårsblåsor under fötterna så hade jag kunnat sova tills 11 istället för 7.. vi har bara idrott innan lunch och de kan ju inte jag vara med på
men men nu är jag uppe och jag är faktiskt pigg. har fixat mig och ätit frukost redan, så jag funderar på att bege mig ner till ego om sisådär en timma och köra styrka så jag inte kan gå imorrn! de vore ju inte helt fel. så, så blir det. sen skola ett tag och efter de ska jag nog ta en fika med natha. mysigt.

igår kom jossi och vi såg på bring it on och åt chokladbollar och popcorn. mycket mumsigt. sen när hon åkt kom jocke. vi såg dr.house och spelade lite data. hahah. den lyckoosten åker ju till thailand om mindre än en vecka. känner mig ganska så avundsjuk

nu ska jag fortsätta att spela crazy taxi. har blivit helt såld i spelet. de e de roligaste jag vet
baaabaajjjjjj.
 en gamling på mig natha och cicci<3

hövding

love is still the same
and so are you

nu är tisdagen klar och vi går mot tiskvällen.. hehe. alltså är de bara två skoldagar kvar tills helg igen. kan inte bli allt för jobbigt och som jag vet så har jag bara franskaläxa.

idag hade vi bara 12:40-14:20 rättskunskap där körde vi teater på olika brott. as kult sätt att jobba på. sen gick jossi och jag på stan en sväng och sen till ego och tränade. älskar att träna där. och nu känns det så skönt när man är hemma och har hela kvällen till att göra ingenting eller allting. jag tänkte ta en dusch snart för jossi skulle bara hem och göra de sen kommer hon hit och vi ska se på bring it on- in it to win it innan hennes cheerleadingträning.

igår så hade jag glömt strumpor så jag fick träna i skor utan strumpor och fick blåsor. och idag såklart så glömde jag strumporna igen fast vi skämtade igår om att de vore typsikt att jag gjorde de idag. så jag fick träna utan strumpor igen och med blåsor. så vissa sprack och nu har jag båda fötterna full med blåsor.. :( hur ska jag göra imorn tro..

nu är de mat.
vad händer? 


hdjBäAnoasbcS

jag sitter uppe i ett mörkt finrum med en kopp te, en filt och spelar crazy taxi på facebook. de har jag gjort konstant i 2 och en halv timme nu. utan framgång. känner mig sjukt trist
va och tränade efter skolan. har nog aldrig gått så bra. vet inte om de är positivt eller negativt pågrund av bakgrunden. men men.

funderar på att snart lägga mig i sängen och se på " how to loose a guy in 10 days " den filmen är ju så bra. rolig, gullig, romantiskt, liksom allt. jag börjar inte förran 12:40 imorrn. de e riktigt skönt. efter skolan ska jag träna. undra vad morgondagen har att bjuda på. känns som att de kommer att komma fler stördaöverraskningar.

jag längtar tills helgen. mamma och jag är ensamma då igen. ska bli jätte mysigt. ut och äta och sen blir de säkert en filmkväll eller kankse bio. och en dag ska jag ju umgås med tjejerna och de är alltid lika roligt. har också planerat att göra en jättegod efterrätt. kankse lite för tidigt för den här planeringen nu. men jossi coh linnéa har redan bestämt vad dom ska ha på gatufesten, så kanske ändå inte
hejdå

stört

det finns inget värre än när folk som inte har något med ens liv att göra som man inte ens känner, bara går in och försöker förstöra och hitta alla fel som går. som tex en viss arbetslös, plastikopererad häxa utan rumpa har gjort. skaffa dig ett jobb och sköt ditt egna liv och din egna dotter. jag förstår inte att du kan ha så lite att göra så du måste sitta och läsa din dotters föredetta kompisars blogg och bara leta saker du kan sätta dit mig för. som sagt, få något vettigare gjort. jag klarar mig bra precis som jag är och du har inte lyckats förstört någonting för mig om de va de du trodde. tycker bara att du är riktigt skrattretande och sjuk.

söndag

och jag hatar söndagar..
morgondagens morgon kommer definitivt inte bli lika skön som dagens. jag vaknade och va helt säker på att de va måndagmorgon. sen kom jag ju på att de va söndag och jag fick sova vidare. SKÖNT! och allt detta tack vare att jag gick ut i ferdags och inte lördags. helgen blir så mycket längre då. jag lovar.

igårkväll så åkte jag ju ut till kerstin. vi såg på taken och käkade chips och popcorn. de va fina tak. sen vid halv 10 kom mamma och hämtade mig. så åkte vi hem och mös ner oss i soffan till den sämsta filmen jag nånsin sett. den heter det sista offret. hyr den aldrig. var 5e minut sa båda två: säg till om du fattar nånting. och så gjorde vi tills slut texten kom.. de måste vara de värsta som finns. kan man ringa nånstans och få en film förklarad? vi känner att vi behöver de, annars går vi nog snart i terapi.
gick iaf och la mig i tid och sov länge idag. as skönt. idag vid halv fem åkte jag ner till waynes och tog en fika med jossi natha och sara. mysigt och gott. sen åkte jag och natha hem till cicci och såg på film. micke och affe kom också! men då fick jag ta plats i hängmattan med en dator, ett ljus och en popcornskål.

och nu ligger jag i sängen. gruvar mig inför uppklivningen.
ska sova nu snart



mu

jag hade helt rätt om gårdagen, de blev en toppenkväll! bästa på länge. den började som sagt hos mig med natha cicci jossi och gabbie. vi vinade ett tag sedan gick vi till någon pontus. as liten lägenhet och as mycket folk. efter en stund åkte vi till amanda där hon hade fest. va inte så himla roligt. sen åkte jag natha och cicci ner till stan där vi sen kom in på stadshuset. de va väldigt roligt. så där va vi och dansade tills stängningsdags sen utanför pratade vi ihop oss med alla med alla killar och jag coh macke begav oss upp till mig. vi va snabbast. sen kom resten som bestod av typ 15 andra. slutade med att macke fille och empa blev våra nattgäster. att försöka sova mellan natha och macke va väldigt varmt. så jag sov inte en enda minut inatt. inte mamma heller för den delen. tycker synd om henne som får ligga med dubbla öronproppar plus två kuddar över huvudet när hon ska sova. hahaha. men om jag e glad. e hon glad:D de vet jag

idag åkte jag och mamma ut till birsta vid 11. sen har vi varit där och på stan ända tills nu. jag är helt övertrött och den töntigaste man kan tänka sej. exakt allt är roligt just nu hahahaha. tårarna bara rinner
nu måste jag gå och make'uppa mina mascarafläckar som är i hela ansiktet.för snatr kommer jossi och hämtar  upp mig. och då ska vi ut tilill kerson och se på film med henne och sariiis och nea. sen ska jag och mamma ha myskväll senare. med film, chips och popcorn. jag lär ju somna tidigt ikväll

idag har jag och mamma shoppat en heldel. jag köpte:
* en jeansjacka på monki
* två linnen på cubus
* två tröjor på fanny
* en vårjacka på sara
* ett par jeans på flott
* en klänning på kharma
* en kjol på indiska

nej nu måste jag skynda mej rejält
later alligater


födelsedagsbarn

feel the sound how it takes place in your heart

idag vill jag hälsa grattis tilll min söta väninna Sara Cengis, hon fyller år idag, så ett stort grattis till dig gumman! hoppas att du kan vara med ikväll förresten!



klockan är tre och precis som alla andra dagar den här veckan ligger jag kvar i sängen och vaknade nyss. så varför bryta den sköna trenden liksom? hihihi. idag e de jätte skönt för mig. jag har inga krav alls och jag känner ingen press på mig själv-. eller jo en liten press.  jag måste stå helt fixad ute klockan kvart över 5. men klockan är ju ändå bara tre och de enda jag ska hinna med idag är ju mig själv. urskönt. vad som händer den tiden är att mamma och jag ska åka ner till jop's för att äta. de ska bli väldigt gott. och grejjen att jag måste vara helt fixad innan är för att klockan 7 så kommer mina girlsgäster hit. och då måste jag vara fit for fight! ikväll ska jag alltså ut. och de börjar hemma hos mig och slutar hemma hos mig. frågan är var vi hamnar därimellan. de är sånt som visar sig tror jag. känns iaf somnatt kvällen kommer att bli en höjdare. jag har inte höga förväntningar, men jag har en stark och god känsla inom mig. en ljusrosa och ljusgul och ljusblå känsla och lite ljusgrön.
jag skulle behöva hoppa in i duschen nu. men jag vågar inte ritkjigt.. jag är ensam hemma och de är högst obehagligt att duscha då. jag tror att jag väntatr tills den sjuka philippen kommer hem. stackars liten. han ska åka skidor och tävla hela helgen fast han är jättesjuk och han blev tvingad till skolan för annars fick han inte åka och om han inte åker på den här tävligen så har han ingen chans att komma vidare på hela säsongen. de kan man också kalla knivigtläge.

jag ska gå upp och äta något iallafall
hola wopa 


easy sound

nu sitter jag i en renbäddad och mysig säng och faktiskt mår jätte dåligt. jag har ont på alla möjliga ställen :( jag vill vara frisk nu.
idag har jag tro de eller ej, rå pluggat och pluggat. jag har gjort ända till talet 57. och tänk att de är 4 upppgifter på varje tal och ett as svårt kapitel. jag har alltså gjort de riktigt bra. så nu tänker jag vara hemma imorrn! kommer ändå inte få dom sista talen gjorda i skolan, utan hemma. sen har jag också hunnit med att vara på birsta med mamma. jag köpte nytt solpuder, tre par skor, en sjal, en pjamas, en kofta och en klänning. och bara fynd alltihopa. jag är nöjd men de va inte den enklaste matchen . höll på dö av svett och huvudont
nu tänkte jag gå och lägga mig och skriva ett engelskabrev om mig själv till våran nya engelska fröken sen ska jag sova och imorrn ska jag soiva länge.
skriver när jag har klivit upp  eller iaf vaknat

SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR
en härlig sommarkväll hos mig är precis vad jag vill ha nu


back in the days

jossi la upp den här bilden på sin blogg www.jossiepossie.devote.se och jag gillar den jag med! de är jobbigt att kolla på blder när jag va blond, för då vill jag vara blond mer än allt annat. men sen när jag kollar mig i spegeln vill jag absolut inte de.. men till sommaren så blir jag nog blond igen! anars blir de ingen riktig sommar ;)

jag klev upp 7 idag. satt på sängkanten till 20 i 8 och funderade på om jag orkade gå till skolan eller inte. hade as ont i huvet och kände att de går inte. så jag blev hemma. vaknade nu för 10 min sen. jag har blivit en riktig sjusovare..
nu ska jag snarrt gå upp och plugga matte. skag öra till upg. 50 hade jag tänkt. också imorrn i skolan kan jag göra till 75. kommer de gå? hahah, tror inte de va .. BUT, you'll never know..

dom här dagarna har jag försökt tänka också. på hur jag ska göra med mitt liv, vad jag själv tycker att jag ska göra och mår bäst av. och igår sa en person en sak till mig som verkligen fick mig att tänka om och må dåligt. de är inte så jag vill vara, de är inte så jag vill att folk ska se på mig och det är inte så jag är, innerst inne. men ändå fast jag tänkte så, så kan jag inte komma på vad jag själv tycker. jag vet vad jag tycker, men jag vet också att jag inte bara kan sluta med vissa saker. också kommer alltid de här upp i mitt huvud när jag tänker: jag lever bara en gång! och då tar de över allt annat och ingenting spelar någon roll, för då känner jag att jag ska passa på att leva, göra allt, för man ska testa på allt. och de är då de blir fel. om de nu blir fel.. de beror på vadjag vill. och jag vet vad jag vill på den biten. men jag vet också att det inte kommer att bli så, så varför ska jag egentligen lägga ner så mycket tid på det och förlora allt annat roligt? de är så här jag har tänkt. och gissa vad? jag har inte kommit fram till ett skit! det får helt enkelt bli som de blir nu. MEN, jag ska börja tänka lite mer innan vissa saker sker. för MIN egen skull.

hahahahhaahahaha jag är inte bra på mitt eget liv. jag behöver en livsterapeut som kan hjälpa mig med vad jag tycker och hur jag ska leva. ska nog börja leta redan nu
men gissa vad som kom upp i mitt huvud bara sådär. DU LEVER BARA EN GÅNG. de måste vara nån mening med de.bubbsan och baby instämmer helt och hållet. och de är mitt liv. jag gör vad jag vill. men jag villl inte uppfattas fel..... knivigt läge. och mina tankar kommer att ändras hela tiden. varje dag, så kommer jag på något nytt.
de här måste vara de mest störiga jag har skrivit.. EVER.

goodbye for some minutas or hours. I'm goning to study mathematic (?) :S



inte bra alls

jag är trött, har ont i huvet, har ont i hela ansiktet, har ont i magen och ska försöka gå till skolan imorrn.. hur ska detta gå. men jag klarar inte av att ligga i sängen längre. känns som att jag växer fast och bara gödar. inte bra. inte bra alls.
jag pratade med jossi förut och hon lockade mig till stan. de är tydligen jätte billigt och jag vill shoppa :( också nathalie tränar hela tiden och de vill jag med göra ... de är jätte synd om mig nu :( de roligaste jag har gjort den här veckan va ikväll när jag handlade med mamma.. eller nej de va nog senare när hon tryckte in mig i kylskåpet hahah

som tur är, är de ju snart fredag och då är man ju frisk i vilket fall som helst! de e man ju  bara då . men jag har också även hört att man måste vara i skolan på fredag om man inte har gjort klart kapitlet i matten som är till uppgift 75.. och jag är ju som sagt på tal noll.. så jag vet ju vad jag har att göra dom kommande dagarna och i helgen.. jätte roligt!

nu tänkte jag sova. försöka iaf. de går lite trögt med de på kvällarna nu. också kan jag ju inte sova på min sovsida pågrund av mitt ben. konstiga saker sker
när jag kollar på den här bilden så kan jag nästan inte göra annat än att grina. de är liksom, oj vad jag saknar allt..


behind the wall

samma hus, samma säng, samma position, samma ställning har jag legat i idag igen.. vad roligt mitt liv känns. jag  är helt off verkligheten.. jag vill bli frisk! eller jag vill vara hes, men jag vill kunna gå i skolan ( faktiskt ) gå på stan, träna, vara med kompisar. HA ROLIGT. 
min sjukdom börjar gå mot bättringsvägen. men imorse så uppstod ett till problem.. vet inte hur jag ska beskriva de.. jag kunde iaf inte ligga på mitt högra ben. de sved och stack och bultade på en punkt. vet inte vad som har hänt.. kan vara en blodpropp, men då skulle de ha synats mer tror jag. har någon en idé?
alla brukar lyssna på ett band/en låt och jag brukar lyssna på nåt helt annat som va inne för 20-30 år sen. idag gjorde jag en musikalisk upptäckt. jag upptäckte OASIS. och jag älskar dom. eller jag har bara lyssnat på en låt, men den älskar jag. hansson e också fin mysic

ikväll måste jag plugga matte. har missat kanske 6 lektioner och är fortfarande på tal noll eftersom att tal 1 är för svårt.. vihåller på med algebra och ekvationer.... behöver inte säga mer
idag har jag sett på en jättebra film som heter tre män och en baby ( three men and a baby ) den filmen e så sjukt fin och bra. och jätte gullig. ni bör se den


nu ropar mamma om mat
ciaoooo


its just the way you do it

I just love it!

idag va det ett sjukhus här hemma igen. både mamma jag och philip har legat på varsin säng/soffa hela dan. pappa har tydligen lyckats hålla sig frisk. men de kan ju bero på att han inte är hemma heller!
så den här dagen har sett ut som dom andra senaste dagarna. jag har sovit, sovit och sett på film.
ikväll har jag också bakatmuffins. dom blev as goda!
imorrn får jag se om jag orkar ta mig till skolan. om vädret är som de är nu, så är de ytterst tveksamt..

inatt när jag inet kunde sova så låg jag och tänkte på att jag skulle sy om en klänning jag har hemma. så de gjorde mamma åt mig ikväll och denn blev jättefin! så den ska jag ha i helgen när vi ska ut :) de kankse till och med blir utgång på ingång. hoppas på de

nu har jag lagt in bilderna ockås hhiihihi
 mycket söta e dom

de här är alltså min helg nerstoppat i några bilder

nu ska jag lägga mig och se på almost famous och försöka somna, som jag aldrig kan.
höres imorrn då

jag hatar hur det är nu

jag hatar att jag inte kan eller vill ändra på hur det är, jag hatar hur jag beter mig, jag hatar hur jag blir, jag hatar att jag vet hur det aldirg kommer att bli, jag hatar hur dåligt och bra du kan få mig att må, jag hatar att du är de bästa jag vet, jag hatar att du är så speciell för mig, jag hatar hur rädd jag är för att förlora dig helt, jag hatar att jag verkligen älskar dig och jag hatar att jag inte hatar det.. jag hatar att du inte finns hos mig..

det sista jag vill är att det här bara ska rinna ut i sanden..

nothing like this

jag är en snorig gråsäl som fortfarande ligger i sängen. har varit upp och ätit en gång och sett på filmet. bring it on och man on fire. dom är bra
jag lär väl ska ligga här hela kvällen.. om jag intefår med mamma ut på en biltur. hoppas på de
ska försöka att fixa in lite bilder sen också
just nu känns de som att huvet ska sprängas. inatt sov jag typ ingenting. vaknade hela tiden och jag drömmer så mycket konstiga och röriga drömmar så jag vet aldrig om det har hänt eller inte när jag vaknar
igår smörjde jag in mig med buskräm.. så idag luktar det tydlugen inte så gott på mitt rum .. bubbsan och baby har blivit smittade dom med.
nu ska jag höra med mamma om vi kan ut och åka bil. jag orkar liksom inte skriva något vettigt. eller jag kan ju säga att jag va på bio igår med jossi. vi såg på bröllopsduellen och den va as bra.  jag älskar bio
pusss hejd¨å


tolate

hej bloggen!
jag ligger i sängen och har blivit sjuk igen innan jag ens hann bli frisk. denna gång är jag igensnorad och igentäppt i hela huvudet. kallas också bihålerna.
i fredags så va jag här hemma med natha cicci kertstint tilda anton och jocke. vi drack vin och skojjade på litegranna. sen vid 10  nångång så åkte vi till timmy, där vi blev hela kvällen. de va en rolig kväll. sen sov kerstin här och jag va mest med fåren....
sen i lördags så kom mormor och gärdan på besök, för philip ahr ju fyllt år. så då blev de andra lördagen irad jag och kerstin fick tårta till frukost. sen så åkte jag ner på stan och fikade med sara och angelica :) mysigt och gott.
på kvällen åkte jag ut till kerstin och va med henne och sara. vi spelade spel med kerstin syrra coh granneoch sen letade vi resor! :) blir troligen alanya :D sen vid 10 så kom mamma coh hämtade mig och så hämtade vi upp jossi och kajsa och åkte till timmy. jag hade blivit sjuk, så va inte så roligt!
sen hem och sov
och idag har jag otne gjort någonting annatän att handlat och ätit.
och nu har jag jätte ont i magen och vill mest bara dö ett tag
ikväll ska jag och tuttan på bio! får se om några fler joinar sällskapet..

skriver när jag kommer hem. då har jag bilder från helgen också

blueberry

jag kan inte kalla mig själv annat än duktig nu! sitter uppe vid köksbordet och pluggar som aldrig förr. det jag har åstadkommit igår och ikväll har jag nog inte gjort på hela året. och de är just när jag gör sånt här, som jag märker att jag faktiskt gillar att plugga ändå! de är bara de att jag har så svårt att ta mig tiden, ron och verkligen sätta mig ner med de! och jag har kommit på att de går mycket bättre också när mama sitter bredvid. hehehe. kankse för att hon ser att jag är duktig då och att jag gör så gott jag kan och att jag gör det bra och att hon hjälper till, så då när jag får tillbaka arbetet kan ingen säga att jag inte har gjort mitt bästa och verkligen ansträngt mig. okej. jag kanske inte gör det som de är meningen att man ska heller. eftersom att jag jämt sitter med det kvällen innan. men det är sånt som jag ska försöka lära mig. man är ju liksom inte bäst på allt här i världen. de är bara lotta som är de!

nu har jag bara kvar att skriva klart min lilla insändare på 10 rader. ska inte bli allt för svårt va! sen tänkte jag lägga mig i sängen och somna. eller jag ska nog se en film först så  jag blir riktigt trött.

idag klarade jag inte av sängliggandet längre så jag tog på mig träningskläderna som visade sig vara alldeles för lite kläder och sedan begav jag mig ut i de -12 gradiga sundsvall för en promenad. jag började med att jogga lite, men de kändes som att de skulle rinna blod ur halsen vilken sekund som helst. så jag tog istället en promenad upp till sidsjön där jag gick runt lite och sedan hem. de va RIKTIGT kallt. och dum som jag är, fast jag är sjuk, tog jag på mig endast en t-shirt och en sommarjacka.. jag får skylla mig själv om jag ligger helt sängfast imorrn och missar alla rolig heter som de andra livet har att erbjuda.
mamma och jag har också varit och ätit ihjäl oss på biteline i dryga 2 timmar. egentligen hatar jga att äta där. man mår ju så dåligt när man kommer hem. kan ju knappt stå. åt en as god efterrätt med blåbärsmuffins, glass och bärsalsa också.
sen ikväll har jag ju somsagt pluggat och pluggat.

imorn är de en hemlis vad jag kanske ska göra. de visar sig någongång om vi gjorde de.
sen vid 6-7 kommer mina turturduvor hit, för då ska vi börja partajja för att sedan bege oss ut på äventyr. jag hoppas på en helnatt imorrn, med allt vad de nu innebär.
tänkte också försöka hinna träna imornr. kanske att jag hinnner! sola vore också trevligt så man kunde smörja in sig sen och uppnå nigggggggaaah
 
hejdå

15 år

Grattis på födelsedagen världens bästa lillebror!

Jag älskar dig!♥


love can touch us one time and last for a lifetime

älskar den texten!

nu har jag nyss gjort klar fek grejjen och de känns så skönt! mamma och jag satt med de i kanske 1 och en halvtimme. tror att vi lyckades lösa allt! känner mig jätte duktig nu. lite för duktig så jag till och med sprang ner och hämtade franskaböckerna och matteboken och tänkte börja plugga de. men sen undrade jag själv vad jag höll på med. så ambitiös är jag ju faktiskt inte. så nu ligger böckerna här bredvid mig. jag funderar faktiskt om jag ska öppna dom ändå! är ju kanske lika bra när man FÖR EN GÅNGS SKULL vill plugga. fast iförsej, om jag vill plugga. då skulle jag ju kunna skriva klart min uppsats som verkligen måste göras klart.
mår inte ritkgit bra, så har bestämt mig för att jag blir hemma imorgon också. jag jobbar mycket bättre hemma än i skolan. så  imorgon ska jag sova ut, sen ska jag skriva en svenska uppgift och skicka in dom. så är jag helt klar med svenskakursen och sen ska jag skriva klart om Samalia konflikten. sen får jag ju min belöning. jag ska åka ner och äta på biteline med mamma. as gott och jag längtar! pappa leaves the townoch philippen gjorde det redan ikväll. appropå philippen så fyller ju han 15 år imorrn! han blir stor. fast de är han redan. riktigt stor. men mer gratulationer kommer till honom imorn här på bloggen!
nu ska jag nog jobba lite matte ändå. hehehe.. sen ska jag lägga mig och se på min nya bästa film som heter The GamePlan.
godnatt
en mysig, rolig och fin sommarkväll! underbart

its easy when its easy

I've got a big hole in my heart
vill du fylla de?

imorse fick mamma det hederliga uppdraget att ringa och väcka varulven. varulven insåg ganska på en gång att DEN inte orkade ta sig upp ur sängen, men de gjorde den ändå. den gick upp och kissade och upptäckte en stor finne på näsan. sen gick den och la sig i den sköna sängen igen och somnade om ända tills halv 2. den sov mycket skönt och drömde en massa sköna drömmar.. hehehe
sen låg den kvar i sängen ända tills nu. fast den har varit uppe och ätit en smula brödbit också. den har varit en väldigt flitig den idag.
ikväll ska den inte göra saker den tycker är kul. den ska göra allt den måste göra för att ta sig någnstans här i världen. men då tänker den hemska tankar om en annan den istället. grova tankar som i vissa tillfällen kan ses som snuskigt av omvärlden.
den måste skriva lite nu mellan allt ståhej som pågår här i djurvärlden.
den will be right back
den vill ha fika
den vill ha roligt på fredag med dens kompisar
kan någon hjälpa den?
den är verkligen en babe ibland

jag vill vara en fjäril

Svar till Sara om kråkfrågan: Jag avslöjar nog aldrig kråkan. men TÄNK efter, så vet du nog vem kråkan är ;) hahahahah. inte så svårt, om man säger så

och tillbaka till mig så vet jag inte ens om jag kan skriva ett inlägg för jag är så sur. jag fattar inte hur vi kan få en så här svår uppgift och en till, på samma vecka som ska vara inne samma dag av samma person.. dom två svåraste uppgifterna under min skolgång och dom kommer nu. som att jag kan allt om hur man startar ett eget företag. isåfall skulle jag väl göra de istället för att gå i skolan. är så grymt skolless nu så de finns inte. efter jullovet har de varit en riktig pain in the ass sak som man bara går och har ångest för hela tiden

idag  va jag i skolan i ungefär 1 timme. klarade inte av att vara kvar. mådde as dåligt och satt bara där och pressade in tårarna som bara pressade sig ut. vet inte riktigt va de är med mig. jag är inte olycklig. men jag känner mig så svag och jag börjar grina för småsaker hela tiden som jag aldrig skulle göra annars. när jag gick hem från skolan grinade jag hela vägen. utan att veta riktigt varför. de är konstigt. men de är skönt att få de ur sig. hoppas att de går över snart iaf.

sen när jag kom hem så la jag mig uppe i soffan där philippen också va , också sov jag en stund och såg på film. sen dess har jag itne gjort annat än att suttit i soffan vid datorn. och nu försöker jag mig på skolan..
va skönt de vore om man hade någon som gjorde skoluppgifterna åt en. är de någon som skulle kunna tänka sig att vara min assistent? jag ger ju självklart ut tjänster som betalning.... de äre lätt värt

jag vill träna men de kan ja inte för jag mår inge bra
nu ska jag skriva om inbördeskriget i Somalia.. de är så roligt alltihopa


will you be my love

klockan börjar närma sig 00:00 och jag känner hur rädslan börjar spridas. jag är så seg på att skriva eftersom att jag måste sudda och skriva om nästan varje mening på grund av något konstigt fenomen som håller på att ta över mitt liv.. så när detta inlägget är klart är nog klockan över 00:00 och nu är den bara 23:54. rolig information

ikväll va de ju meningen att jag skulle plugga som aldrig för. vad har jag gjort? inte nånting. inte öppnat ett dokument eller tagit fram min hjärna. jag fattar inte vad de är för fel på mig? jag vet hur jobbigt jag kommer få när jag som vanligtvis sittter sista kvällen med de och nästintill grinar. och nu v et jag inte ens om jag klarar det här på en kväll. men som tur är har jag tre kvällar kvar. jag borde klara det om jag gör det jag ska

nyss har jag gjort en liten konstig grejj.. hatar mig själv ibland.
och nu sitter jag i sängen och fryser och mårp illa. har nästan ont överalllt om jag känner efter. kanske ä'r de så att en förkylning eller något liknanade håller på att ta plats i min kropp. de kankse visar sig imöra
jag börhjar ju halv 1 då. med företagsekonomi. sen ska jag träna efter de. jag längtar. men som de känns nu, så mår jag inte bra. men det har nog ändrats tilsimorrn kankse . kankse inte. kanske att man hoppas på de sista

nej nu kom jag på attj ag inte har borstat gaddarna och inte kissat och de behöver jag verkligen för jag har druckit en hel jättestor kannavatten ikvääll och de jag har gjort ikväll mer är att jag har kissat . annars har de inte hänt nånting. 
ska försöka att krypa till badrummet nu. extremt jobbigt läge tycker findus att de är
hekdå


sara säger:

god natt pruppgumman

sara säger:

vet du idag

sara säger:

råkade min lärare möka

sara säger:

inför halva klassen

sara säger:

tre pruppar

hahahhahah jag kan inte sluta skratta





 vi va riktiga puddingar i 7an.. dont u think? ;)

I just wish you could die with me

sitter uppe i köket och har nyss käkat god men salt pasta med ost&skinksås. är nyligen hemkommen från ego med natha och jossi. jag kan inte beskriva med ord hur skönt det känns att vara igång med träningen igen! nya livsvanor och ett nytt liv startas från och med nu!

anna kom och hälsade på i skolan idag. väldigt skönt att se att hon mår bra! annars har de inte hänt så mycket då. jag va en flitig myra innan lektionen och gjorde klart min text då! mycket skönt att ligga före för en gångsskull!
så mycket och svåra saker som vi har att göra den här veckan har vi nog aldrig haft nån veecka förut. men de beorr på att 50 p. kursen tar slut nu på fredag och nästa börjar från och med nästa vecka, så då måste vi ju bli kalr med allt nu. och de känns inte kul. inte alls. kommer inte att ha någon fritid på kvällarna. och jag gruvar mig för att sätta mig med det, för de är så svårt så man fattar ingenting. och kusen ville inte hjälpa......... :(

nu ska jag göra armhävningar och sittups och sen ska jag duscha och sen ska jag skriva tills mina fingrar går av. typ..

juste! påväg till skolan idag drog jag en vurpa och landade på datorn.. så den dog men sen återupplivade daniel den med sina magic fingers!

heeeeey macarena

onödigt

jag fattar inte varför vi går i skolan! nu har vi haft matte i 1 timme och jag har inte räknat 1 enda tal och farzad har haft genomgång hela tiden men jag fattar ingenting och nu har vi ingen engelska för att vi har inte fått nån ny engelskalärare än så nu börjar vi halv 1 igen! ... :S varför klev jag upp. varför är jag i skolan?
nu ska vi hem till linnéa och sova
hejdå

om du vore en ko

skulle jag säga MOOOOOOOOOOOO

ikväll så har jag varit hos cicciiien med henne och natha. vi va ute på ett äventyr i den kalla snön också såg vi på när en dumidiot just förstörde sin och alla andras framtida karriär! men jag tyckte att de va ytterst intressant.
nu ligger jag här och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. fallet är så att jag ska upp halv 8 och jag vill verkligen inte! jag ber till gud. snälla hjälp mig. du vet vad det handlar om. Aaaaaaaaaahmen! (a)

Idag har jag kännt mig så konstig. jag har varit så osäker på allt och de ligger en stor klump i halsen. jag vet precis vad de har med att göra och jag kan inte bestämma om jag tycker bra eller dåligt om det. har börjat gråta tre gånger utan anledning. det liksom bara kommer. give me some luck i ett kapitel who is called love..

nu är de nog bäst att jag försöker sova. John Blund, CATCH ME and fly with my high upon the sky.
Phillippen!<3

every world of love I use to say

When you leave, my colours change colour to grey ..

Jag har ångest. imorrgon är det måndag och på schemat står det 09.00 matte med farzad armstig. åh, I just love skolan. egentligen har jag en massa att plugga idag. men idag e de ju en sådan dag när man inte alls orkar plugga. precis som alla andra dagar! så att, de blir nog ingen pluggning. kommer få ligga i som ett rovdjur på sin vakt i veckan istället. att jag alltid ska skjuta upp saker så långt upp i rumpan.
idag har jag gjort lika med noll som är två minus 3 multiplicerat med kvadraten ur 5 adderat med längden av medianen=suttit vid datorn i sängen
Det som står på schemat idag är att jag ska riva ur mina lakan, vädra täckorna och renbädda min säng och städa bort min klädhög som håller på att döda mina gossedjur och sen ska jag gå ut och med mamma. de ska vi nog göra nu. om min tå tillåter! sen täntke jag ta en dusch och få bort den äckliga lukten som har bosatt sig i mitt hår. snusket har inte råd med den dyra hyran så snart är han borta, eller hon eller kankse den/det..  sen ska jag ta mig till cilla och ha tjejkväll med mina tjejor som jag tycker så mycket om! sen tror jag nog att klockan kommer bli så mycket så att jag ska sova. för inatt, fick jag inte tillmycket sömn. de va helt omöjligt och min näsa va förstoppad, jag hade alltså stopp i näsan.
igår på dagen så kom farmor och marie hit. vi fikade tårta för att philippen fyller år på torsdag. sen va jagf med kerson och jossi. vi gjorde not to much. och sen lagade jag och mamma en extremt god middag som vi åt sen då.
sen åkte jag jossi och linnéa till gabbie där hon sara natha angelica och cicci redan va. satt där och drack lite. sen gick vi till joel och jesper. de va fest, men de va inte fest.
i fredags kväll så kom kerstin natha cicci och sara hit. så vi kollade lite på körslaget och spelade kort och bara sånt där. sen gick vi ner till affe där han micke oscar och 3 andra killar va. gjorde inte så mkt. lyssnade på musik och lekte lite lekar bara. sen sov kerson här.
nu ska jag lägga in lite bilder sen igår.





this is when i realize

All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl, not yet a women

There is no need to protect me
It's time that I
Learned to face up to this on my own
Im not a girl dont tell me what to believe


idag blev det inte så mycket sova som jag hade tänkt mig, men de gör ingenting. ingenting alls. de här va mysigare än att sova
nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska ta en joggingtur och sen basta. vore ju faktiskt riktigt skönt. men sen är de ju de där lilla problemet om jag orkar det. och sen kommer min tå in i bilden. jag tror att jag ska göra ett försök ändå! man måste ju bevisa vilken tapper tjej man egentligen är. hehehe. på måndag iaf, då ska jag börja med träningen igen. jag älskar ju ego
jag har fått något fel i ögat. gör jätte ont när jag blundar. tror att de är en vagel som spökar. hoopppas den inte blir större än ögat¨

nu ska jag fundera en stund med mig sjäv på vad jag ska göra med den här fredagen.

en bastu blir de iaf.

höres later

det här stället VILL JAG TILLBAKA TILL!

I'm not a girl

Not yet a women
 


I wanna make love now now now now

idag verkar jag ha lite problem med att låta bli den här sidan. ibland gör de ingenting, men i vissa tillfällen gäller de att man håller fingrarna i styr. det kan hända många konstiga saker annars och ibland kan de ju övergå till äckliga saker och ibland till sköna
när mamma och jag handlade förut så köpte vi Coco's Yoghurt, så har nyss testat en tallrik med de och START NATUREL i. Och ja.. vad säger man såhär i efterhand? mycket delikat mat.
Och vet ni en sak.. Jag har fått ont i halsen. Hur man nu ska se på de, när de börjar nalkas helg och de finns planer för roliga stunder, de är en annan sak. jag står som neutral i den frågan ett tag till. kan hända många olika saker som får många olika konsekvenser som kan leda till många olika saker. så som sagt, neutral va de. som STARTEN. känns bra, för de va en goda flingor!
har också kommit på att på lördag kommer hela feta släkten. nej, inte ritkigt. men några av dom trycker in sig i sina flintabilar och åker upp till den vackra och väldigt exklusiva staden som ligger dämpad som en dal mellan två enorma berg. mycket shopping, fin natur och bra uteliv har vi! eller hur va de ? fanns de verkligen allt som man ville ha här? i vissa texter står de så. men man ska inte tro på allt man läser och hör. de mesta av de är bara rykten. samma sak är de med sundsvallsstad.

Vyssan lull kokar kittelen full, det kommer tre vandringsmän på vägen! Vyssan lull kokar kittelen full, det kommer tre vandringsmän på vägen. Den ena han va tjock, den andra han va ful och den tredje hade vårtor på näsan! Vyssan lull kokar kittelen full, det kommer tre vandringsmän på vägen!
Kerstin vill aldrig att jag ringer och sjunger vaggvisor längre..

Nu ska Maja sova, vara riktigt snäll, annars kan det hända att hon får smisk ikväll!
Den sjöng mamma för mig när jag var liten. Hon kallar mig jämt för Maja och jag kommer alltid att vara hennes lilla Maja och Kattkärring och Pupp-Olga och Olga-Pupp och Laticha.

Nu ska jag sova, men först ska jag lämna en sista hälsning från mig till er alla: Välkomna till det barmhärtiga hotellet på Bleckslagaregatan 19b. Bed and Breakfast. Vanliga " tjänster " ingår, spritflaskorna står på bordet och musiken är i fullgång. Om ni vill köpa till extra tjänster så som ANAL eller SVÄLJNING kostar det 50 kr extra per tjänst.
Bara öppet vissa helger och det finns begrensat med platser, så håll utkik and keep in' touch.
Inträde: 150 kr.
Offert skickas om offert efterfrågas! 
 
MVH. Alexandra Josefine Larsson.

vad gör du med mig otäcka kar, hoppas jag?

jag tror att de va jag som ville vandra genom vågorna tillsammans hand i hand. ohho ohhh ohhh. men du försvann varenda kväll. men du kom hem varje gång på morgonen och jag längtade bara hem igen.
jag vill dit. där måsarna skrattade sig hesa pågrund av du och jag. gissa stället?

hoppas. verkligen hoppas. visar sig imorron!

nu är första skolveckan för år 2009 avklakad. blev ju bara en dag. kanske e de jätte skönt. de e de nog. men känner att  jag har rätt mycket i skolan som jag måste overka! men just nu, lägger jag de långt bak i hjärnan. hehehe.
jag måste säga igen att jag har blivit så händig av mig. idag lagade jag middagen igen. visst mamma också men jag tyckte att jag gjorde det mesta. utan att ens fråga henne om saker. och lika igår. och imorrn ska jag laga middagen. och jag känner att jag bara vill diska och städa! tror jag ska ordna en egen firma och folk får hyra in mig för städning och sånt. säg bara till! de e ju min nya hoby. låter just nu som att jag har ett väldigt roligt liv. men jag har de rätt kul faktiskt. jag börjar bara ta steget in i vuxenvärlden.

nu ska jag åka och handla med mamma! sen ikväll kankse några tjejor kommer och gör mig besök. hoppas de. annars ska jag planera litegranna och bara se på film. håller på att ladda hem 3 superfilmer nu! de måste ju vcara de skönaste som finns. speciellt när man vet att man får sova hur länge man vill imorrgon och inte har några måsten alls

vi hörs senare


dagens kluring

Jag hade en msnkonversation med en person för ett tag sedan och då skulle hon beskriva sin dag för mig:  

ja vi hade haft sex några ggr och så skulle han gå, och då fick han stånd helt plötsligt, han hade väldigt brottom för han hade en tid att passa men ändå så började jag suga av honom. Efter en stund slutade jag för han var ju sen men när han skulle börja klä sig böjde jag mig ner så jag hade raka ben men med rumpan i vädret, han blev ju såklart skit kåt så han tog mig bakifrån och vi såg oss i spegeln. Sen slutade jag igen men gick istället till sängen där jag låssades bädda sängen medans jag svankade med rumpan mot han, då helt plötsligt känner jag att han kommer och kör in sin hehe. och vi körde bakifrån ett tag. Sen slutade jag igen och då frågade han om jag hade nån body lotion till hans mamma medans han började klä på sig, då böjde jag mig ner och svankade igen och började lossas leta i väskan och då sliter han av sig kläderna och sätter på mig igen! Jag slutade även detta efter några min och gick bort mot sängen som jag puttade ner honom i, sen red jag honom när jag satt bakåt en stund. Efter det vände jag mig om och red han åt rätt hål och då kom han efter en stund ;):D
 
GISSA VEM DEN KÅTA KRÅKAN ÄR!!!!!!


korumpa

nu har jag ångest. riktig fetångest. jag vill inte gå och lägga mig , för jag ska snart upp och jag vet hur trött jag kommer vara då och hur outhärdligt det kommer att vara. :(
nu har jag nyss gjort klart min matteundersökning och rapporet och skickat in. tror inte att de där blev rätt. men jag hoppas det. såklart då.
imorrn efter skolan tänkte jag träna. kommer bli så skönt. och jag hoppas att jag är ledig på fredag. för då ska jag plugga lite imorrn kväll och på fredag på dagen tänker jag sova och bara ligga och mysa i sängen och soffan i pyjamas hela dagen. också ska jag fråga om jag får laga tacos till middag. och sen på kvällen vill jag göra någonting. fast någonting lugnt. är helt slut nu. och på lördag ska vi ut! hoppas vi hittar något bara. vi är ju ganska många, så de e svårt! också e vi ju liksom för små för att gå på krogen. hheheehehe.....
ne, nu tänker jag sluta vara ute i sista sekund med allla mina skolarbeten. egentligen sjulle de ha varit mitt nyårslöfte. men såna går aldrig att hålla. eller jo ett ska. nej 2 ska. fast de andra kan jag inte styra över själv. eller kankse lite. men de är bara att hoppas att gud vill ge mig lite tur och lycka i en viss sak.
men jag ska nog bestämma över mig själv nu att jag ska göra att arbeten kanske 2 veckor innan. de vore ju rätt så skönt. men sånt kommer aldrig gå. jag kommer alltid vara den som sitter kvällen innan provet och pluggar och lämnar in alla uppsatser 20 min innan IG.
och nu tänker och måste jag sova.
hålll tummarna för de som står ungefär längst upp i de förra inlägget. de har med saker inom mig att göra som sen kommer utoch gör så att jag blir annorlunda. om ni fattar.
rt

I need some sleep

jag ligger i min säng och håller på att frysa ihjäl. jag har ont i tån och i nacken och i magen, ett ägg har placerat sig i min hals och de går syra från näsan till huvet.. kanske är de så att jag börjar bli sjuk. vore nästan lite konstigt annars för att 3 dagar i rad har jag varit ute i bikini i snön ganska länge.
idag så sov jag till halv 3. riktigt skönt. vaknade av att familjen kom hem. blev riktigt rädd eftersmo att dom sa att dom skulle komma hem på kvällen. sen så har jag bara legat i sängen och lagat middag. nu när jag har varit ensam har jag kommit på att jag älskar att städa, diska och laga mat. göra allt de där som är bra att göra. så nu är vi två husfruar i huset. fast jag är ju ingen fru än-.
ikväll så måste jag göra min matte undersökning. har gjort lite av den, men gruvar mej. känns riktigt jobbigt.
och imorrn är de skola och bara tanken får mig att grina. jag orkar inte blrja halv 9 med franska imorron :( :( :( :( ge mig feber, ont i halsen, en rejäl förkylning och gör så att jag blir riktigt hes. tack!

igår va de en mysig dag. jag och jossi bastade, badade och rullade oss lite i snön. sen fixade vi oss och gick ner till Jop's där tjejerna va. så åt vi. jag älskar pizzorna där. sen på kvällen va jag med christian. vi såg på film.


lite bilder från dagarna som har varit


bambooo


Tjohosan!

nu är de snart skola. om inte imorrn men nästa dag. känns rikrigt bläääigt. men fram tills dess ska jag leva livet.
dom senaste 2 dygnen har inte innehållit mycket sömn. nästan ingen alls.
igår så va vi hemma hos mig, jag cicci gabbie linnéa anton emil och jocke. vi drack vin och bastade! jag slog i min tå och blev en bebis som inte kunde uthärda smärtan. jag låg och gnällde i sängen i en rosa morgonrock. sen kom tomas och några anadr akillar.  dom blevkvar ett tag., och efter de kom timmy och alexander. vi spelade kort och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde hela natten. sen sov anton emil och cicci och gabbie. imorse klev jag upp halv 10 och städade hela huset. knäskurade. och bastun cokså och de va väldigt äckligt. sen åt jag och cicci skink och ost crepes. as gotttttttttt. och nu kom tuttan hit och vi stter och inväntar bastun. de är meningen att den ska bli varm, men den blir de aldrig.
 vi ska  sitta i bastun och  sen ska vi rulla oss i snön. och efter de ska vi bada bubbelbad. sen fixa oss och vid 6 ska vi ner till Jop's och äta middag och firra tuttan som fyllde Sweet Sixteen igår.
nu ska vi fylla i badet och sen njuuuuuta.
ikväll sover nog tuttan här, eller så sover någon annan här.. hoppasjag, så jag inte blir ensam med tomten och grisen för de vågar jag inte
PS. min tå gör ont
pusspuss
(Tuttan är på bilden längst upp. Ochlite jagdå.)

MALTA


blue heaven

hyffsat unbelivable att jag ligger i sängen och skriver blogg den här tiden på dygnet. men, jag kan faktiskt inte sova. kan aldrig göra de längre. igår natt somnade jag runt 5 och jag la mig vid halv 3.
idag hela dagen låg jag bara i sängen och latade mig med en massa filmer. kände ingen press på mig själv alls. mycket skönt. såna dagar borde de finnas fler av.
sedan runt 6 kände jag att jag borde äta nånting och hoppa in i duschen. sen vid halv 8 kom mitt främmande som bestod av: jossi, linnéa, angelica, sara natha, cicci, jocke och anton. vi pratade, åkte bil och sen bastade vi och rullade oss i snön. då hade emil också kommit. sedan så spelade vi kort också bölrjade jag natha och sara dricka vin som vi hade beställt hem. haha, de blev 4 flaskor till ett mycketmycket bra pris. så då drack vi de. sen har vi mest spelat kort och pratat och dansat och lite allt möjligt. ätit har vi gjort också! nu är de bara jag, angelica och sara hemma i huset. dom ligger och sover och jag hoppas att jag gör samma sak inom en kort period
idag fyllller min älskade tuttan år :D:D:D stort gratttis till dig älskling. jag slänger upp bilder på oss 2 imorgon. för nu är jag alldels för trött.
imorrn tänkte jag också ta en inga-måsten-dag och bara slappa. sen på kvällen kommer de nog några på besök. vi har ju lite vin att förbruka.
nu e de.. sängen!

crash

jag har blivit ett trött litetbarn som lider av sömnbrist, järnbrist och vitaminbrist. säkerligen andra bristor också.men de är dom här jag har fått hört att jag har idag. juste, jag fick höra att jag har hjärnbrist också.

idag sov jag länge. til ungefär kvart i 2. innan de blev jag väckt ett x-antal gånger. njag har ju mublerat om och de gör att jag har lite svårt att sova utan att vakna. efter en stund åkte jag och mamma ner på staaan. jag fick tre par jätte söta trosor, sen köpte vi tandblekningsmedel, 2 par skor, lite saker til philippen också hittade jag 1 söt mimmi T-shirt och 1 kofta på carlings och en skojrta. skojrtan fick jag för halva reapriset. as snäll tjej. ( inte jag.. hon som jobbade i kassan )

sen åkte vi och handlade mat till mig , så inte jag ska svälta när jag blir ensam i 4 dagar. och efter det åkte vi och åt jätte godmat på O'learys.

sen kom vi hem. jag tog mig ett glas vin. bytte om och åkte ner till jocke. där såg jag på film med han anton cicci coh sara. sen lekte vi kurragömma. jag vann!


nu tänkte jag snart gå och lägga mig och se på OC och någon bra film. jag är inte alls trött och vill inte alls sova.

mamma lämnar mig klockan 9 imorrnbitti.. somekind of sad.. men jag överlever nog


TOUCH ME

klockan är snart 3 och jag ligger fortfarande i sängen och bara myser på. jag har blivit en riktig latmask! igår gjorde jag om i mitt rum. de blev jätte mysigt. sen åkte jag till cillan och kollade på film med henne sara kerstin och calle.
idag har jag tänkt litegrann.. ochjag har kommit fram til att jag vill ha en för'ndring. på hela min tillvaro, min livsstil och mitt sätt att se på saker. det varierar ganska mycket beronde på vilket humör jag är på. jag vill fylla det stora tommrummet i mig och jag vet precis vad det är som fattas. nej jag orkar faktiskt inte tänka mer. end of this!

idag tänker jag nog bara sitta hemmma hela dagen. dansa och må bra. är ju rätt skönt. sen ska jag äta pizza och ta farväl av philippen och pappa som åker till vemdalen ikväll. och ikväll ska jag vara med jossi. ska höra med mamma om inte hon kan gå med oss på krogen så vi kommer in. hahaha. annars ska vi väl se på en film. men de börjar jag bli lite less på. jag vill ut och ha kul, men de är ingenting som händer här.. och en sak måste jag verkligen bli snabbare och bättre på om jag ska kunna ha kul någon mer helg. det kanske krävs träning.
I WANT YOUR BODY, TOUCH ME, TOUCH ME, TOUCH ME, I WANNA FEEL YOUR BODY.
precis sådär känner jag nu..
Jag gillar min nya hårfärg!

2009

nu är år 2008 över. det har varit ett snabbt år som innehållit de mesta. förra vintern/våren var både den bästa och den värsta tiden i mitt liv. ibland var jag överlycklig och ibland helt förkrossad. men ändå älskade jag den och vill gärna att det ska vara samma det här året. det hände saker hela tiden.
jag har gett mig själv ett nyårslöfte.eller jag gjorde de nu. ochjag ska hålla de och jag vet att jag kan. sen har jag ett tilll också.
igår va de nyårsafton och vi tjejer va först hos angelica och käkade och sådär, sedan kom lite killar. efter åkte vi till hamnen där alla splittradees och de slutade med att jag jossi och sara gick till chritistan på efterfest. rätt lugn och skönt. var en helt okej kväll men absolut inte en av doom roligaste. jag säger som anton, nyår är inte min grejj heller. igår kändes allt bara så hilma onödigt. de gjorde de verkligen.

ska iaf försöka njuta av det hår året och göra de bästa möjliga av mitt liv även om alltl bara snurrar runt och jag har inte en aning om vad jag egentligen vill. eller jo det har jag. jag vet precis vad jag vill nu. men det verkar vara sånt som just jag aldrig kan lyckas med.. ge mig ett svar till, varför?
nu ska jag gå och försöka göra något roligt. undra vad de blir.. verkar svårt


RSS 2.0