farligheter

 

nu är vi hemma hos daniel. sitter vid varsin dator och spelar cs. nej.* Om man blir anfallen av en stor anaconda-orm så ska man inte springa! Ormen är snabbare än dig. Man ska lägga sig raklång på rygg och hålla armarna tättintill kroppen och trycka ner hakan. Det hela kommer att ta ganska lång tid, men ormen kommer att börja med att svälja dina fötter. När han har kommit till knäna tar du fram din kniv och sticker in den i huvudet på ormen och skär snabbt upp huvudet. Sen är du överleven(?) och inte död!* Om du blir kidnappad ska du ta ett djupt andetag. När dom binder dig ska du spänna dina muskler, så att repet kommer att sitta löst sen när du är bunden. Du ska prata så mycket du kan om allt i hela ditt liv: allt du tycker om, din familj, vad som betyder för dig, vad du längtar till osv. Då kommer kidnapparna inse att du är mänsklig och kommer förhoppningsvis ha svårare för att döda dig sen.Daniel från Skilda Världar va ju med i idol ikväll. Han va jättefin och jättesnäll och jättegullig i skilda världar så jag hoppades såklart att han skulle gå vidare, men icke. De va ju synd. Istället gick den andra "kändis-tjejen som egentligen inte va en kändis utan kompis med en kändis" vidare. Hon va ju inte ens bra. SYND!

och till kladdkakan.. den blev inte riktigt som den brukar. inte ens i närheten. Daniel beskrev den som havregrynsgröt, fast han tyckte att den va god också. Philip tyckte att jag hade hällt i "lite" för mycket havregryn, mamma sa: den är inte riktigt som den brukar vara och jag såg den som torr och en havrekaka.
och för er som undrar varför de står så mycket om havregryn när de skulle vara en kladdkaka, är för att jag brukar he i havregryn för det brukar bli jättegott.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0