miss bluue

hey där =)
kom just hem från stan. har vait och letat efter julklappar till mig själv med mamma och philip. men jag hittade ingenting som jag önskar mig. vi tog en mysig fika på charm också. allt de hann vi med för att jag inte va med på hälsan för jag har haft ont i huvet hela dagen. och mamma slutade tidigt för hon ska på casino snart.
 
i 2 dagar nu har jag trott att jag har haft ont i ögonen. det har jajg haft också, men detroliga är att det är en finne uppe på ögonbrynet som har gjort attjag har ont där. när man trycker på den gör det liksom ont i ögonen. haha.
annars idag så har det inte hänt så mycket mer. har haft musikredovisning. tror det gick bra. men det blev ju som vi trodde. när vi visade filmen va vi dom ända som skrattade ( åt oss själva ). sen kollar man runt för att se om nån annan skrattar. men ne de gör dom inte..
sen hade vi SO som ä r lika drygt och jobbigt som vanligt. Katrin stog och pratade en hel timme. när vi egentligen ska få jobba. jag fick gå 5 minuter tidigare för att prata med våran syo om gymnasieval. jag har bestämmt mig nu. som första val ska jag ta samhälle internationell sen som andra samhälle ekonomi.
och som alla onsdagar hade vi kemi och fysik också. på kemin hade vi bara frågesoprt om en massa saker sen i 6:an. det är alltid kul. sen på fysiken labbade vi. gick rätt bra.
ikväll är det jag som ska laga mat eftersom att mamma ska äta borta och pappa kommer inte hem än. så det blir makaroner och köttbullar. men det är gott.
sen ikväll ska jag göra lite franska sen bara ta det lugnt. eller kanske träna.
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0