I'm bad

so over bad.
på att blogga. ingenting annat

det är måndag eftermiddag, kväll? och jag har just klivit ur duschen med ett rinnande sår. jag skar nämligen upp ena ovansidan av fotknölen med rakhyveln. nu funderar jag på om jag ska skynda mig att blåsa håret. sen följa med mamma på ego coh sola. ja de ska jag. efter de ska jag och daniel äta på ming palace. jag har inte varit på praoon idag pågrund av att jag vaknade av att huvudvärken tog över mig. så jag sov kvar bredvid daniel till runt halv 2. ganska skönt va
igår så va de söndag. och jag och mamma var ute och åt på O'learys sen bestämde vi oss för att gå på bio och se män som hatar kvinnor. jag hade ju iförsej redan sett den en gång då. pappa och philip är i björnrike på USM så då kan mamma och jag passa på att leva livet. efter de hämntade vi upp daniel hos robbelibobbsan.
i lördags så var jag barnvakt hos grannarna från 18:30 - 02:00. förts spelade vi spel, sen såg vi på 101 dalmatiner sen va sötnosarna trötta så då sov dom och jag satt i soffan och åt i 5 timmar. hade lite besök av mamma då och då, också kom daniel efter sitt jobb.
i fredags så varj ag på wayne's till 16:00. sen åt jag middag hos daniel. mycket mysigt. gillar verkligen hans familj. och han då.  sen åkte jag till cicciclina på lite fest. var tillbaks hos daniel runt 1 tiden.
nu måste jag blåsa håret och dressa mig.


idag är det absolut ingen vanlig dag

för idag fyller världens bästa mamma år! mot sin vilja. Grattis!
 

JAG ÄLSKAR DIG♥


cod

just nu går inte jag i skolan. inte på dagarna heller. jag praktiserar! på waynes gör jag det. det är rolitgt fast inte så roligt och det är väldigt jobbigt. men då slipper jag träna sen. det är ju positivt. brukar vara där 09:00 - 16:00 men imorgon och på torsdag är jag där från 14:00 - 21:00. då får jag sova imorgonbitti. och de ska jag göra hemma hos daniel. jag väntar just nu på att han ska ringa och säga att han inte spelar poker längre. de kommer nog snart. händer inte lika mycket som fötterna går när händerna pratar är nog bäst att jag klär på mig. kan ju inte åka dit naken. eller?

och jag hittar nästan överallt när stockholm har blivit kallt.

<3


daniel

 han är rätt okej...

happy b.day

igår skrev jag ett inläggg till innan jag åkte men tydligen så sparades inte det. jdet stog iallafall grattis till välrdens bästa kerstin sondell som fyllde 17 år igår. kunde tyvärr inte dela den dagen med henne eftersom att hon är hos sin p0ojkväön i borås. men det vet jag att hon älskar, så det är huvudsaken :)

sitter hos dnaiel så kan inte lägga upp någon bild

igår va vi ju på alnö. började väldigt segt men sen blev vi räddade och de blev en rolig kväll ändå :) daniel hämtade mig och nea runt 12. så nu är jag hos han. ska åka hem snart. ska ta en promenad med mamma sen ska jag parkera mig framför tven klocknan 9 för beckl .

happy birthday

innan jag går skaa jag bara säga gratttis tilll min kerstinooo som fyller 17 år! grattis<3  hoppas du har de bra som du säkerligen har =)


här kommer den

den efterlängtade uppdateringen!
 jag va niyss på en promenix med mamma. nu är jag en kokande tomat. innan de va vi på stan :) och innan de sov jag hos daniel.
igår så åkte jag coh daniel coh handlade mat, sen lagade . satt och åt och drack hela kvällen med mamma och pappa. sen gick vi hem till han.
min vecka annars har varit väldigt slapp. har varit sjuk hela, så har varit med daniel hela tiden. super mysigt.
nu ska jag börja fixa mig. för ikävll ska vi ut till alnö till hääger. ska bli roligt. fast är inte så sugen egentligen.

har ingenting att skriva. hinner inte helleeeeeeeeeeeeeer.


äckliga småtomater

gissa vad! jag börjar bli sjuk igen.
i fredags  va jag så duktig så och klev upp 8 ioch gick och gjorde 2 prov. sen så gick jag hem till daniel så hade vi liet skojjsigt hemmahos han sådär mitt på dagen, sedan begav vi oss ner til charm och fikade med någr av hans och mina vänninor. sen åkte vi hem till mig och åt middag osv med mamma och pappa. va hemma hel akvällen och la oss tidigt. igår så va jag på yanelle's ( natha's lillsyster ) på barnkalas. jag och natha va lekledare.
sen på kvällen så var jag med jossi natha och cicci. vi va först hos daniel's kompis nypan. sen åkte vi ut till alnö till hääger. blev iaf en rolig kväll och sen sov jag hos daniel. idag har vi sovit och nuär jag hemma
ska försöka orka att plugga lite matte sen ska jag lägga mig i soffan med ett täcke och se på beck med piipii. mysigt. hoppas attt klockan blir 9 snart. sen kommer daniel
imorrn bölrjar jag halv 9 =(
 hahahhahahhahahahhaha


Do I Like Ice Cream?


snart är det lunch. om 4 minuter. då ska  jag äta en tacotallrik på charm tror jag. I kind of längtar. fast just nu spänner det i äggstockarna. inte så trevligt.
igår var jag och jossi på bio. vi såg en shopaholics bekännelser. den va ganska bra, men inte så bra. så man kanske inte ska lägga ner pengarna på det för att den når inte riktigt upp till förhoppningarna. men eftersom att vi gick gratis så tycker jag att den var bra. och dom hade fått in stora kryddburkar till popcornen. osten va god
när jag kom hem så färgade jag och mamma håret på mig. kastanjsguld tror jag att jag hade köpt. jag blev ganska nöjd
sen kom daniel till mig och sov hos mig. det gillar jag mest
nu ska jag gå


so hold me tonight

before the morning takes you away.

idag har jag legat i. och då menar jag inte i en säng, ett bad eller något annat skönt. jag gjorde mig först klar på 15 minuter. och daniel skjutsade mig till idrotten. där hade vi basket i två timmar. jag va en krigare. de va lite roligt ändå med basket. sen från navet skulle jag ta bussen tilll daniel så jag slapp gå. så jag hoppar på den jag ser utanatt kolla på den. sen sitter jag där i mina egna tankar ett tag och inser sen att jag har åkt åt helt fel håll och upp för en fetbacke. de blev en långprommis till daniel istället för en busstur.
flitig jag va på morgonkvisten där va?
han låg i sängen och sov så jag duschade och  kröp ner där en stund. mysigt va de ju. sen åt jag deras pasta med kyckling som nästan är de godaste som finns.

nu är jag i skolan och har matte. om vi jobbar bra får vi sluta klockan 16 istället för 20 över. så det ska jag göra.
ikväll ska jag på bio med jossi. vi ska se en shoppaholics bekännelser.
byeee

måndag

jag tog mig till skolan efter att ha sovit två blundar inatt. har varit väldigt orolig och haft de lite jobbigt .
nu slutar vi så nu ska jag hem till daniel.



du om någon borde veta,
du om någon borde se det på mig
det finns inga tvivel, ingen tvekan
jag vill leva med dig.
Du om någon borde veta
du om någon borde se det på mig
det finns inget annat liv ingen annan väg
jag vill bara ha dig.

like a virgin

nu är jag mitt i en storstädning av mina byrålådor. har gjort en helt fri så jag får plats med mina byxor och bh:ar där så det går att stänga garderoben. nu har jag bara sminklådan kvar och den blir inte rolig.. kommer bli kladdkladd. och jag är inte bra på att rensa för att jag vill inte ta bort saker för då känner jag mig dum och som att det ska ge mig otur

ikväll va vi i timrå en stund och kollade på matchen sen åkte jag natha och cicci tilll nordic och kollade på en cup med anton och jocke. jag åkte hem kvart över 8. då tog mamma och jag oss en promenad ner till ICA och shoppade två chipspåsar, en godispåse och sockerdricka. sen hem och såg på wallander med pappa och philip. men tyvärr så blev inte jag kvar där mer än 5 minuter pågrund av vissa omständigheter.. så sen dess har jag städat istället.
tror jag ska sova en stund sen när jag är klar innan daniel kommer och hämtar mig vid halv 4.
snart är de skola......
VILL INTE

nu är jag trött

 when your heart beats

sweet memories

will last for a longlong time.

tjollahoppsannsa!

kom hem från daneil för en stund sedan då, sitter och längtar ihjäl mig efter honom just nu. han ska jobba ända tills halv 4 inatt och jag är sugen på ett och annat satt dettta kan bli en jobbig och lång natt. eller fram tills half past three pm.( tror jag) 
idag vaknade vi här sen åkte vi hem till honom och åt en jättegod lunch/middag hans mamma lagat. hans pappa fyller år idag så dom har lite gäster hemma hos sig. trevligt och gratttis micke!
igår samlades vi tjejer först här hemma hos mig. och vi bestod av mig linnéa natha cicci isabella sofia och sara. sen ner till saasta en stund. sen till granloholm på en fest..... roligt att umgås är det ju iaf. sengick jag och sara hem till henne och åt toast och hade spökprat tills daniel hämtade mig :)
nu kommer jossi och hämtar upp mig. vi och natha och cicciluren ska till timrå och se hockey
tjadåråå

// en söt loppa

fredag

ändring på mitt bloggande var efterfrågat så här kommer ändringen


jag har helt enkelt glömt bort min blogg och jag är inte en datanörd längre. har avsagt mig den tronen. känns rätt okej, för jag får inte dataögon och inte datanacke och sminket försvinner inte  fast det gör det ändå och min näsa blir röd.
i tisdags var jag och jossi i stockholm, det va roligt och jag schoppade litegranna. sen i onsdags så var jag först hos sars osman  med linnéa gabbie sofia och isabella sen jossi med. sen åkte vi in till stan på en fest. blev där hela kvällen. sen sov daniel och gabbie hos mig. igår så va jag och daniel hos hans mormor en stunnd sen på kvällen käkadevi på biteline och gick på bio. vi såg på " män som hatar kvinnor ". sjukt bra denfilmen va. sen sov jag hos daniiiel. idag vaknade vi sent. elelr iaf jag. sen va vi ute och vandrade med tyson i 40 minutas sen åt vi lite luuunch. nu är jag hemkommen och ska hoppa in i duchen och börja fixa mig inför denna evening. den börjar hos cicci's mormor och slutar förhoppsningsvis med daniel och därimellan görvi troligtvis någonting roligt. daniel jobbar hela helgen. inatt ända tills 3 och imorrn till halv 4 :( 
nu måste jag starta med makeovern. 

life is a flower 
som jag tycker om dig.



 


 


its just the way it is s

här sitter jag och har ångest över skolan imorrn men sen kommer jag ju på att de är sportlov men sen fattar jag det inte igen  och har ångest. rätt skönt ändå. hoppas det håller i sig tills imorrn och att jag vaknar halv 7 när de är alldles mörkt och kallt ute och får somna om. men då får jag ändå dåligt samvete för då tänker jag på mmamma och pappa som måpste jobba och som är jättr trötta båda två.
i fredags va jag och daniel ut och käkade på ming palace. sen åkte vi hem hit och såg på film och åt ben&jerry's och chips sen så badade vi och bastade. mycket mysigt. sen sov vi. på lördag så va jag på stan och fikade med nathalie's familj sen så åkte daniel och jag hem till mig. lagade mat och åt. as gott. fixade oss sen kom sara gabbie jossi och natha sen några av hans kompisar. tack älskling för helgen. den har varit jättebra!
idag så har jag mest städat och diskat. handlat med mamma och lagat mat. och nu måste jag in i duschen snabbt för vid 7 ska jag fika på wayne's med natha, angelica och jossi. sen inatt ska jag sova hos daniel.




ciaooo

RSS 2.0