fredag

Med det schemat jag har nu så är mina fredagar GUDOMLIGA, rent ut sagt! jag har en lektion som iförsej kanske är en väldigt jobbig lektion men jag gillar den av någon konstig anledning. Den håller på mellan 08:30 -10:30, sen är det helg. Det perfekta tidsupplägget på en fredag. Man vill inte sova bort dagen och det gör man inte nu. Det känns till och med härligt att gå till skolan när det bara är en lektion. Det är liksom bara en hinderbana man ska ta sig igenom så är man i mål sen och får göra vad man vill. Jag valde att äta lunch med mamma på Biteline. Vi åt pizzabuffé och nu är jag hemma. Daniel duschar och när han är klar så ska vi åka ut till birsta, som vanligt. Vi ska beställa skåp och förmodligen mitt favoritbord.
Ikväll jobbar han och jag tänkte ta en promenad med mamma, äta spenat och fisk, hyra en bra film, tvätta av mig sminket med en skön rengöring, byta om till något skönt och lite töntigt och KRYPA NER I SÄNGEN. Vänta in min älskling och sen sova.♥

måndag

Man tycker att det är så hemskt att kliva upp tidigt men hur skönt är det inte när man väl är uppe och igång då? Imorse hade jag skola halv 9 och nu pluggar jag hemma tills kvart över 3. Daniel sover så sött så jag försöker att inte föra något oväsen. Jag ligger i soffan med myskläder, äter mat och ska se på Gossip Girl.
Imorgon är jag ledig så jag klagar inte alls. Fint väder var det idag också. Fast ändå fick jag superont i öronen efter min promenad hem.
I lördags drack jag först lite vin här hemma med Sara och Angelica. Mysigt! sen begav vi oss ner till Jop's till dom andra som var där. Det var överraskningsmiddag för Sara C. Sen gick jag och Sara på Invito och tog en varsin drink.
Känns tråkigt att Daniel jobbar nästan varje helg. Tycker synd om honom men jag tror han tycker det är rätt okej men vi saknar varandra.
Jag tog några bilder av Sara som hon har tagit. Så Sara är alltså fotografen till dessa.

Jag och Angelica.

Sarisen.

Sara C och Cicci.
Jag med min goda drink - Blueberry Smile.

lördag

Fina lördagen börjar tappa sitt ljus.
Sen sist jag var här har jag och Daniel varit på middag hos Calle och Kerstin i deras nya lägenhet. Jättemysigt och den var jättemysig. Vi såg på Solsidan sen.
Igårkväll var jag ute hos Amanda och firade att hon har blivit 19 år. Vi firade på ett lugnt sätt med middag, tårta, salta pinnar, prat och massa skratt. Det var superbra. Jag tycker så mycket om er tjejer.
Nu har vi nyss ätit lunch. Daniel börjar snart jobba och mamma och jag ska ner på stan.
Förhoppningsvis blir kvällen rolig också.

17:28

Som ni vet så tillbringar jag mycket tid ute på Birsta och det har liksom blivit harmoniskt att vara där ute. Mest för att vissa affärer står inne med 70%. Mamma ville följa med mig så nu ska jag fixa om mig. Jag är väldigt förväntansfull vad jag ska få med mig hem. Jag älskar påsar. Fulla alltså.
Åt nyss blomkål och broccoli soppa till middag. Jag hedde i Cayennepeppar också och det är så himla gott. Lite för starkt men det funkar. Magen får sig en rejäl omgång.
I love you.♥

en solig onsdag

Åh idag är det fint ute. Det är mycket snö och solen lyser på så det ser alldeles glittrigt ut. Man skulle ha varit i Åre.
Ska snart åka ner på stan med Daniel och titta runt litegrann hade jag tänkt. Får hoppas på att han också vill. Nu är jag jättesugen på avokado och det är bra för nu ska jag inte äta chips mer. Inget mer onyttigt, okej? jag vill ha ett sunt liv. Igår åt jag chips, godis och 4 kakor.
Du&Jag älskling.♥

00:26

Ikväll gjorde jag och Daniel ett bra val och gick på "säkra filmer" när vi hyrde film. Notting Hill och Hotet Inifrån. Helt i min smak. Idag var jag ledig så vi sov ut och sen åkte vi till IKEA där vi storshoppade nödvändigheter som vardagsbestick, glad, tallrikar osv. till lägenheten. Det börjar närma sig och jag längtar så mycket. Vi åker förbi där varje dag och kollar in. Hihi.
Nu ska vi snart krypa ner i sängen. Jag börjar klockan 12 imorgon så det känns skönt. 
Bilder från i lördags. Jag älskar dig så mycket gubben.♥

måndag

Internet har inte fungerat på hela dagen igår och idag men nu fick Daniel igång det. Vilken tur :)
Lördags kvällen blev bra. Ungefär som jag hade tänkt mig. Igår söndags var det säsongs premiär av Solsidan. Jag börjar bli lite orolig att det inte är lika bra som första. Är det bara jag som tyckte att de hade tagit bort lite av Mia Skäringer? alltså, det var inte lika mycket hon och hennes röst nu. Sen filmade dom inte på hennes ansikte på samma sätt som de gjorde förra säsongen när hon pratade. Men det var ju bara första avsnittet så jag ska inte döma något än. Får hoppas på att det blir lika underbart som första. Mickan var ju lika snygg om inte snyggare iallafall.
Jag har tjatat om chips och dipp hela kvällen men Daniel är inte sugen och jag kan inte äta det själv. Jag skrev ett gulligt kärleksbrev och höll för ansiktet som ett litet barn. Så nu äter han det med mig.
Wiie.

lördag

Igår var en hektisk men kul dag så jag hann inte med mig här. Skolan sen åkte jag och Daniel till hans farmor och farfar och åt gomiddag. Fick med mig resten av potatisgratängen hem. Jag älskar potatisgratäng. Sen började Daniel jobba så jag schwisade om och åkte ner till Therese där det var några trevliga prickar.
Idag fyller min lillebror Philip 17 år. Gratttis!!!♥ så nu har släkten varit här hela dagen och ikväll också. Vi dricker vin och äter mat. Daniel och jag ska bege oss dit Therese är för en förhoppningsvis rolig kväll. Jag älskar Daniel.♥
Jag hittade en bild från igår på mingla.nu

23:52

Nu har jag pluggat på mitt hyllningstal som är skrivet till mamma litegranna så det ska nog gå bra imorgon.
När Daniel har sett klart på sin krigsfilm så ska vi åka ner och sova hos Therese. Det är alltså Daniels syster för er som inte vet :) Jag är så hungrig så jag måste få i mig något mat också.
Gotnatt!!

20:26

När jag ser den här bilden så vill jag så gärna färga tillbaka till blont. Jag tycker att den är jättefin.

torsdag

Bestämde mig nyss för att jag ska bli blondare. Det börjar gå mot ljusare tider och jag har aldrig varit mörkhårig på vintern annars så varför vara det nu. Mellanblondt blir fint.
Idag hade jag skola i 10 minuter och det var ju rätt skönt då. Daniel har åkt iväg på hockey-tittning och jag inväntar middagen. Efter den blir det storpluggning. Har ett matteprov att göra imorgon och ett tal att hålla. Kommer detta verkligen hålla? frågan det
Nu tänkte jag visa lite söta bilder från i lördags. En jättebra Girls Night Out.
Finfina Cicci

2 fina flickor, Anna och Sara

Jag

bebisar

<3


nattitime

Klockan är snart halv 12 och jag känner mig supertrött men är ändå på mys-mood så vi känner för en dusch och sen mysa ner till Pretty Woman. Tänk vad mysigt om vi hade haft våran lägenhet nu. Bara Daniel och jag. Kan inte bli bättre.
Har varit på birsta ikväll igen som jag har varit på kanske 10 ggr den här veckan. Jag har nog faktiskt varit där så mycket. Verkar som att jag älskar birsta.
Imorgon har jag skola i en timme och 20 minuter och sen ska jag och Daniel ut till.... birsta!
Bild på mig och mamma från julafton. Har mycket fina bilder sen dess som jag måste visa.
Älskar dig mamma♥

onsdag

Jag sov så dåligt inatt och kände mig febrig så jag somnade om imorse. Daniel däremot var tvungen att gå upp och besikta bilen.. men den tog sig igenom och även han fick somna om. Så vi vaknade tjugo över ett och när man har sovit så länge så mår man inte bra. Jag känner mig som en igenstoppad mussla.
Nu ligger vi uppe i soffan. Jag tittar runt på bloggar och ska plugga och Daniel tittar på ett haj-program på TVn. Vi ska göra oss klar och åka ut och köpa en sak på birsta. En sak till våran lägenhet som jag inte har sagt att vi har fått.
Vi fick den igår och jag är så glad. Vi flyttar in den 1 februari.
Så länge som jag har planerat min inredning så är det på tiden. Jag älskar inredning men är lite töntig av mig så jag kan inte skriva om inredning här för jag HATAR om någon skulle ta efter mina egna idéer. Haha..
Men iallafall så är vi överlyckliga och bara så ni vet så trivs vi så bra tillsammans. Fast det visste nog alla redan.
Bild från nyårsafton

23:24

Jag måste bara visa min fina nya päls som jag köpte för ungefär 2 veckor sedan. Det blev som min julklapp från Daniels föräldrar. Tack så mycket.
Den är så fin med hög krage och jag älskar den.

22:53

Äntligen är jag tillbaka efter lite längre än en månadspaus. Jag har haft ett jättebra jullov som är över och som också var mitt sista. Julen hos mormor var fantastisk. Min Daniel fattades men det där var sista julen utan varandra. Nyår hade vi varandra och det var ett bra nyår med start med champagnefrukost hos Sophie och kvällen ute hos Gustav i Kvarsätt.
I lördagskväll umgicks jag med mina två fina vina vänner Sara och Cecilia och en fin ny vän man kan väl säga, Anna. Det var en väldigt trevlig och rolig tjejkväll med mycket skratt, prat, vin, drinkar och dans.
Daniel slutar jobba om en halvtimme så jag tänkte hoppa in i duschen nu innan.
Bild från mingla.nu
Från vänster: Anna, Cicci, Jag och Sara.

RSS 2.0