danskar

det hær ær den mest sjuka semestern jag har varit på. man kan næstan børja undra om det ær dolda kameran eller nåt! ;s

" det bæsta med det hær ær ju att vi slipper svettas jæmt på stranden ". ni kankse fattar hur vi har det. hahahha. hejdå.
jag ska ut och spana om snyggingarna ær kvar!!

Kerstin!

nu sitter jag på ett hotell i göteborg och väntar på att kl ska bli sent så jag kan gå och lägga mig snart för de finns ändå ingenting att göra. mer än att sitta här men man känner sig så stressad för de är så många som vill ha datorn. men nu sitter jag här och jag har den och ska ha den tills jag är klar!
idag har jag åkt bil hela dagen. vi sov i stockholm i natt på europort och idagt har vi åkt bil då. fast vi stannade hos pappas jobbarkompis och åt lunch. de va tacos och jätte gott.
imorrn så går båten till danmark halv 10 på morronen., de ska ju bli lite kul iaf. de verkar vaera ett roligt område vi ska bo på astt jag får väl se till att ha kul då =P :)

jag saknar kerstin så mycket.
jag har inte träffat henne på jätte länge och kommer inte trffa henne på jätte länge heller. :(
hon och jag som alltid har så kul och jag älskar henne <3<3<3<3<3
jag vill vara på gatufesten nu!!!!! de är ju så kul där! 
men nästa år då nui;)

nu ska jag vara med philip å hans kmpisar;:D haha hejdå

hejdåå.

nu ska jag åka! och gf är över i år för min del. jag har haftkul iaf och jag har hoppat bungy jump:D det va allra roligfast. de finns på youtube:  http://uk.youtube.com/watch?v=k8G0XTFw10w kollla:D

aja jag kommer hem om 2 veckor eller nåt:) ni får ha de så bra och deska jag också ha! försöka iaf:) haha.,
070 345 58 45
på bilddagboken heter jag : j0sssan :)


sockervadd.

Hellu där!
Just nu sitter jag vid min lillebrors dator för att göra han sällskap när han sover. han är ju inte till så bra sällskap för han sover ju men de va rätt mysigt att sitta här och de känns bättre för han så de är ju såklart att jag ställer upp eftersom att jag är den "bästa syrran" som han brukar säga. och han är bästa lillebror som finns han med. Såklart!
Idag  gick jag upp tidigt för att åka med pappa och philip till tranviken. pappa vill att jag följer med han ibland när han har semester så de ska kännas som gamla tider för han tycker att jag är för liten för att inte vara med han så då är jag med han. och som gamla tider så åkte vi förbi statoil och köpte mackor/sallader som mat! de är gottttttt.
jag tog med mig jossi också. inte för att jag va så mycket med han för vi la oss på andra sidan stranden av någon anledning. vet inte vilken men någon lär de ju ha vare.
på en gång när vi kiom dit så å vi upp våran matsäck så då va den slut. och då hade vi inget att äta så efter lite pressande i solen gick vi och köpte oss en glass och satte oss i skuggan sen fixade vi oss och tog bussen intill stan. där hittade vi 2 par skor som jag la undan eftersom att jag hade glömt mitt kort hemma och alla pengar förutom en hundralappoch ett present kort. så jag kunde iaf köpa 2 par solglasögon! jag som trodde att jag inte passade i några också helt plötsligt så hittar jag två stycken. de va ju bra! sen gick vi hem till henne i hettan men som tur va kom pappa och hämtade mig där för jag skulle äta middag ( spaghetti & köttförssås). sen kom jossi till mig och vi fixade oss gick och träffade thomas i parken sen satte vi oss där och hade lite picknick innan vi gick ner på stan. eller åkte bil eftersom att mamma var så snäll och skjutsade ner oss. där så va de inte så kul. hände en liten mindre kul grejj! men vi har alltid kul ändå! det va ju ganska mkt folk att kolla på iaf. en ville till och med ta kort på oss så vi ställde os sbredvid han och tog fram vårat finaste smile! haha.. han va en lastbilschaufför som skulle söderut.
en sak som jag inte tycker om det är bajjamajjorna som är nere på stan nu. usch, en sån tänker nog inte jag gå in i mer förutom ikväll då. och om jag känner mig rätt kommer de bli imorrn och på torsdag också för jag måste typ kissa jämt och man vill inte sätta sig ute bland alla. fast iofs så går det och det händer väldigt ofta.
jag vill skriva mer men kan nog inte de nu för jag måste sova.
jag ska ställa kl på 10 och då ska jag och philip springa runt sidsjön! han skulle ta 2 varv men jag tar nog bara ett.. jag lär inte orka mer! sen ska jag duscha, gå ner på stan med jossi! vi ska köpa skorna och shoppa kläder till mig till kvällen. sen kl 1 ska vi på hårbehandling på waterbellis. sen halv 3 ska jag till tandläkaren! jag vill inte ha hål och inte snea tänder. sen ska jag äta å sen till henne sen blir de efterlängtade GATUFESTEN:D

jag saknar Kerstin jag saknar Linnéa jag saknar Sara! Men sara och linnéa får jag träffa imorrn men inte Kerstin :(
nu ska jag iaf sova! sovgott! de ska jag göra.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

just de : jag köpte en stor rosa sockervadd på stan idag. tänkte att de va kul att veta! :D


chiiiiiiiiiiiiiiips..

nu är jag finally hemma efter en vecka hos mormor.  det har verkligen varit avkopplande och skönt! vi badade, sov, träffade bebisar , såg på film och myste! vi var ju i stockholm också. jag kan ju inte påstå att jag fick sova så mycket då men de vare värt. klev upp kl 6 för att vi skulle åkahalv 7 till tåget. väl på tåget så satt vi där tills gävle sen bytte vi till stockholmia. sen gick på gröna lund men tro inte at vi fick bra väder. nej de skulle spöregna hela tiden så jag fick gå runt i en genomskinlig plastpåsgrejj som de stog skansen på och såklart när man åker till stockholm har man ju gjort sig fin i håret och sminkat sig.. men inte höll det. nee allt sminkt rann bort och mitt hår fick jag sätta upp i en hästsvans som de bara rann vatten ifrån. så såg jag ut hela dan/kvällen! jag lär ha vare så niice. jag åkjte iaf mycke karuseller och de va as skoj!
sen dan efter så vaknade vi upp på hotellet och trötta var vi ( eller iaf jag ) éftersom att kl va kvart över 8! fixade mig sen åt vi fruksot! de va ganska gott , som de brukar vara ..
efter ett tag var vi nere på stan och jag va på ett extremt shopping humör men de försvann ganska fort för jag vart på dåligt humör och kunde inte hitta nått. hur kul är det ?? så de vart bara :
ettt par rosa tights
en 2-pac t-shirt
en lång svart/vit kofta
ett svart/vitt linne
och jag som ville shoppa mig en helt ny garderob typ:o  de va ju lite misslyckat. men men . åker ju snart på semester så då hinner jag väl shoppa så jag blir nöjd antagligen!
 men igår iaf så kom jag ju hem vid 6 tiden och precis när jag kliver innanför dörren så ringer telefonen.. och de vajossi, som äntligen hade kommit hem från Italien. så jag duschade fortare än vad jag nånsin gjrot och gjorde mig klar på mindre än 1 timme.jag vet att ingen tror mig nu men ni kan ju fårga jossi eller mamma ( om ni vill ).
jossi och jag gjorrde vårat vanliga och de va lika kul som alltid:D jag tror vi ska göra det idag igen! hon kommer snart hit efter att jag har gjort mig klar som inte kommer gå så fort eftersom att jag fastnade här med en stor chipsskålbredvid mig som jag hittade uppe när jag skulle göra frukost:O men jag ska gå och lämna tillbaka den nu där den stog och sluta skriva här så hon kan komma snart och vi kan ha kul!
men jag måste bara säga en sak först : jossi är en utlänning nu. hon är typ svart!! vi är som svart och vit nu! det är gasnka pinsamt att vara med henne när man är så här vit liksom..
vi ska iaf ner på stan och shoppa skor till mig ( om jag hittar några som jag aldrig gör ) , sen ska vi köpa kläder till gatufesten och boka tid för hårfixning på waterbellis. jag fick de av jossi i födelesedagspresent.

RSS 2.0