Zeeeeb!! <3


nu är jag hos dennis,och Zeb är här!! =)
så jag har varit ute och lekt med han på studsmattan och njag förstår inte ritkigt varför jag satte mig här nu för jag vill ju vara med han men de va väl för att säga att han är här!
så nu tänker jag gå ut och leka med han sen kanske jag kommer in och berattar vad jag har gjort under veckabn :) tjaoo!

hejdååå!!!

nu är jag på mycket bättre humör igen! :D
jag har nyss proppat i mig en hel barn pizza från gonzalos. mamma sa att bilen går om en kvart och jag har inte ens packat och inte sminkat mig. fast iofs så har jag lagt fram det jag ska ha med mig så de bara är att stoppa ner in the bag ..
jag träffade nyss kerstin nnere på stan också, så vi sa hejdå. :'(
men som sagt så måste ni ringa mig, skicka brev och sånt annars kommer jag ju bli lite ensam. men sånt går ju också :D ibland trivs man ju som ensam varg om de inte sker allt för ofta.

nu är jag klar för att åka iaf!! har packat och gjort mig helt klar! så nu säger jag hejdå på en vecka! ;(
hoppas ni saknar mig. jag kommer iaf sakna er <3.
070 345 58 45!


and I will be strong ..

.. even if it all goes wrong ..


det är nästan ingen ide att jag skriver idag. jag vet inte vad jag ska skriva fast jag har hundra saker att skriva om. allt går trögt och jag känner mig väldigt ner deppad och ensam. jag tror att det beror på att dom har åkt nu och att jag ska åka till mormor och vara utan kompisar och dator i en hel vecka. liksom helt öde. men jag kommer ju ha det bra ändå. jag kommer bada, vara med min kusin och lillebror, träffa bebisar, sitta och prata med mormor och mamma och sådant. man får hoppas på bra väder och lite björnar.
jag har börjat packa lite smått. det är så svårt att veta vad man ska ta med sig så de är bäst att bara slänga ner en massa saker.. så tror jag att jag ska göra iaf.
jag kommer inte träffa kerstin på 5 veckor ungefär. hur tror ni det känns ?! inte vidare bra .. ;(


photographiiiieees


jag var bara tvungen att lägga upp dom här hemskt fula bilderna. godnatt=D



     grönalund                     alnö                             åre



       östersund                mormor                     mormor











hallontårta.

min dag har gått alldeles enligt schema. vad stolt jag känner mig !! ikväll har jag då alltså varit och storhandlat med mamma, sen åkte vi hem och jag började med tårtan som jag blev klar med nu ;O tog hela kvällen. sen har jag hunnit städa mitt rum också. jag är ju så duktig och söt:D ihihih.
mamma tjatar på att jag ska gå och lägga mig nu för jag måste upp kl halv 11 för dom kmr typ mellan 12-1 :P så jag måste hinna ta mig en härlig dusch och om jag hinner och har tur så kankse jag ska få äran att klippa min lillebrors hår. det blir ju ett adventure, riktigt häfigt liksom.
min tårta vart iaf väldiiigt festlig. men receptet det ger jag inte ut! får bara hoppas att våra gäster tycker om hallon!
och framförallt min tårta. fast om man ska kunna tycka om den så måste man nog älska hallon.
jag hann inte ta en bild på den gula bilen men kankse hinner göra det innan jag åker på söndag. så förmodligen är det här mitt sista, näst sista eller tredje sista blogg inlägg. kankse hinner blogga lite imorrn bitti och berätta om nattens ögonblick eller så hinner jag blogga på söndag efter dom åkt och innan jag åker. ska försöka med det. för jag måste ju ge ut mitt mobil nummer så någon ringer mig och så måste jag skriva mormors adress om någon vill skicka kort eller så. och om de nu skulle vara så att någon skulle vilja faxa något så säg till så ska jag försöka leta fram fax adressen ..;P 
Jag får väl höra av mig till folk om ingen hör av sig till mig då.. och jag kankse till och med kan få en stund framför datorn hemma hos min kusin. jag hoppas verkligen att vi ska åka till han någon dag för jag har fått reda på att lillaZeb och hans mamma bor hemma hos han och Maria nu för att hon och hennes man har skjilt sig ;P ;( tråkigt för dom men bra för oss. om man nu får säga så?!?!?!
jag måste också tillägga att om någon har ont om musik eller inte vet någon mer bra låt, så fråga mig. jag har otroligt bra stajl. jag lovar er. 
 
nu ska iaf lilla söta jag gå och borsta mina små gaddar och tvätta mitt ansikte. och gå på toaletten, såklart!!
om ni har tur hör ni av mig imorrnbitti annars blire som sagt på söndag! :)
Good natt på er (a)<3

gulbil.

här sitter nu en nyduschad och fräsch josefine!
jag har hunnit med precis allt jag skulle hinna med under dagen.
jag gjorde mig klar jätte snabbt, sen så skjutsade mamma mig till nacksta där jag hämtade moppen och körde hem. väl hemma så packade jag väskan och begav mig ner på stan där jag solade. jag vart inte så värst brun, men lite yao:D sen då gick jag på stan. jag hittade en blå klänning på vero moda som jag köpte och ett halsband på glitter aa och 4 hårlkämmor ;P hehe. sen så tittade jag runt lite mer men hittade ingenting , och förresten så va de bra för jag ska shoppa mycket i stockholm och det är rea precis när jag är där:D vilken tajming alltså! sen så drog jag och moppen hem till mig. han väntade utanför och jag gick in, satte mig här en stund sen kom jag på att jag skulle skynda mig så den slapp vänta så länge så då satte jag på mig träningskläderna, fyllde en vattenflaska och brummade iväg! jag skulle till rygginstitutet och springa och på vägen träffade jag Olle. men sen när jag kom dit så va de så mkt folk där så jag vände och då tänkte jag att jag skulle springa vid NTO men pappa sa att det fanns mkt ormar där så då vågade jag inte springa där själv. sen kom jag på att jag kunde springa vid sidsjön men då kom jag också på en stund efter att där är de alltid så mkt folk och jag vill inte komma springandes som en flåsande tomat. så då bestämde jag mig för att åka hem och trampa på min trampmaskin! så det gjorde jag. sen åt jag macaroner och korv med ketchup, tog mig en dusch och nu sitter jag här i rosa pjamas med en turban på huvudet. så fin är jag!
men så långvarigt vart det inte för att nu måste jag göra mig klar så jag hinner med resten av schemat. ska ju nämligen åka och handla och det ska jag och mamma göra i en jätte snygg gul bil som pappa vill att hon ska köpa så han lånade hem den. jag kan ta kort på den och lägga in så får ni se hur grymt snygg den är.
tjaaråå.

tjoho

jag vaknade faktikst tidigt idag och det har jag min lillebror att tacka. inte för att jag vill tacka han för att jag är sur på han för att han väckte mig. men jag försöker ju se det possitiva, så nu kankse jag hinner med att göra det jag måste göra idag. jag har nämligen en väldigt lång lista på sådana saker.. jag ska gå till nacksta för att hämta min gulliga moppe som har varit på serviice, sen ska jag köra den ner på stan där jag ska sola och sen gå på stan för att köpa ett halsband, hår klämmor mm.. sen ska jag åka hem och byta om och sen ta en till runda på min moppe upp till skogen där jag ska springa. sen förhoppningsvis är klockan middagsdags så då ska jag äta sen ska jag åka och handla med min mamma för jag gillar att vara med henne. vi ska handla jätte mycket mat, jag gjorde listan igår! sen efter det ska jag hem och baka en tårta sen ska mamma och jag städa huset. vilken hektisk dag. jag ska ju förstås hinna med att duscha nånstans där emellan också.
om jag har lite tur nu så kommer mamma hem på lunch och kan skjutsa mig bort till moppen. det känns som att de skulle sitta bättre med skjuts dit.. och de ska jag få av min bästa mamma <3
det är bäst att jag skyndar mej att göra mej klar nu så hon inte behöver stressa allt för mkt på sin korta lunch.


piices.

Goodnattttt, peace and love <3








1. Lillebror & Zeb i sommras.
2. Sigrid & Olivia i julas.
3. Philip, Victor, Ludvig, jag & Gustav i Spanien i sommras.
4. Dennis ( kusen ) hos mormor.
5. Jossi & Linnea.
6. Linnea, sara, Kerstin & jag hos sara.


Helt galen, galen i dig!

I ditt himmelska leende, i ditt skratt.


ikväll har inte jag någonting annat för mig än att sitta här så då kan jag ju försöka göra det bästa av situationen och de gör jag genom att skriva blogg.
jag kan skriva om att när vi va i linnéas stuga så gick vi till hennes grannar som har en kennel, alltså massa hundar. eftersom att jag inte är någon expert på hundar så vet jag ju inte vad just dom här hette men söta va dom iaf. eller dom 2 valparna va söta. dom andra va man ju rädd för.. ^^ så vi satt och gosade med dom. dom va jätte gosiga. jag och linnéa tänkte att vi skulle köpa en av dom tillsammans och ha hos henne ;P de skulle vara kul, men säkert inget som kommer bli! man säger ju så mycket hela tiden men gör inget. som mamma brukar säga när pappa ska göra något : mycket snack och liten verkstad. de ligger faktikst en hel del sanning i det.  de är nog mycket ironi i de när hon säger det till pappa, men i andra fall it's true, perhaps..
hahaha..
nu har äntligen duschen blivit ledig efter att Philuip har varit där i minst en halvtimme, så de är väl bäst att jag hoppar in i den då. Efter det ska jag lägga upp några soeta bilder här på min fina blogg.
CIao dåå.




jordgubbar

min älskade mamma har varit och handlat och hon köpte 1 liter jordgubbar till mig som jag nu har ätit upp på 10 min. mummmmms! jordgubbar e verkligen sommar även om man äter dom inne framför datorn med igendragna gardinder ;P haha.

I'm hoooomeeee

Jag har varit i Linneas stuga med henne, Sara och Kerstin. Själv tycker jag att vi hade det jätte bra. Jag har provat på saker jag inte tycker om att göra och faktiskt lärt mig att tycka om . Som tex : att fiska, och jag fick en fisk till och med! sen så har jag lärt mig att tycka om att cykla, och att cykla. vi skjutsade varann 1.2 mil, de ni!!
De dåliga är att en sak jag tycker om att göra har jag inte fått gjort på 2 dagar. Nämligen att sova länge på morgonen/dagen. Igår fick jag kliva upp 8.22 och idag 10.15. Iofs så är de inte så jätte synd om mig, men jag tycker iaf synd om mig själv! Men man kan ju se de possitivt. Vi har tagit vara på dagarna och haft det jätte bra med varandra liiiikksssooommmm. 

framför mig ligger det just nu en engelsk bok som jag funderar på att läsa under sommaren så jag är i gott shick ( eller hur det stavas ) till hösten! jag ska också börja prata engelska ist för svenska för jag har planerat att höja mig i engelska och i alla andra ämnen.. om jag får säga det själv så tror jag att jag kommer lyckas, iaf med lite ansträngning!
jag ska också bli ännu trevligare än vad jag redan är. Då kommer alla lärare att älska mig och jag kommer kankse till och med att få ett stependium på skolavslutningen nästa år för god kamratskap, de kallar jag bra! hihhihihhi.. inte för att jag har tänkt det innan. det pluppade bara upp i mitt chicka huvud just nu. en till sak som är rätt så chickt är att på fredag får vi främmande av några som jag inte har träffat på ett år. det är ju rätt så spännande faktiskt.

nääää, nu ska jag sluta skriva och ta i musen ( alltså datamusen ) och klicka sen söka på youtube sen söka mig vidare till något mer intressant därifrån. som kankse Dr Majk eller kjell Bergqvist.. Prova de ni med!

Pussspussss loppppan

STULEN

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
 "striped thigh-high stockings, and her" .. sen står resten på raden 3 och 5!!

2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?
Mitt skut-skjutet diplom (H).

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Oprah Winfrey Show hemma hos Linnéa.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
18.09

5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Lyssnar på musik och sjunger till.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag låg ute och solade för nån timme sedan.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här utmaning?
www.kerstinsondell.blogg.se

8. Vad har du på dig?
Rosa siden-trosor, vit bh, vita shorts och en svart inter-sport tröja.

9. Drömde du något inatt?
Jaa, de är klart jag gjorde, har bara svårt att minnas vad.

10. När skrattade du senast?
När jag åt min egna hemlagade middag med min lillebror.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
lampor, fotografier,rosa, vitt, svart och speglar.
 
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jaaa!  Mig själv som fiskare.. :S och tro det eller ej.. men jag var en bra sådan, jag fick en fish 8-|

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Den e sysselsättande och roande.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
The holiday .. ensam :(

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Kläder, pool, en cab, en stor svart jeep, en utomlandsresa, en apa !!!

16. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle ha fred och rättivsa på jorden!! hihi(a)

17. Tycker du om att dansa?
MMMMMMMMMMMM, dance makes me go Mmmmmmm.. ;)
18. George Bush?
SNYGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

19. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka.
Min flicka skulle heta Rachel Stevens, så jag väntar på någon med det efternamnet?!?!?!

20. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Jag SKA bo utomlands. I L.A !! ;)

21. Vilka tre personer vill du ska svara på dom här frågorna?
Dom som absolut inte vill det.

snart tystnar musiken

jag är en jätte dålig bloggare. men när jag väl bloggar så blir de ju rätt så niice:P haha. idag så har jag hunnit sova väldigt länge, åkt med moppen på service och suttit här:D intressant dag. men den är ju inte slut än. jag ska hinna med mer. som tex att träna, duscha, göra mig klar ( det tar låååång tig ), packa, handla och åka till Sara. Där ska jag sova med mina älsklings kompisar, laga och äta tacos, bada ochmysa :D sen ska vi sova tidigt, för kl 9 imorrnbitti kommer linnéas pappa och hämtar oss! då ska vi till linnéas stuga i stöde och bo där en natt :D jag har aldrig varit där så de blir ett äventyr som jag ser framemot. :)


i fredags så gick jag på stan en stund, sen åkte jag kerstin och sara till jossi och sa hejdå för hon har åkt till italien:'( åh, jag saknar henne! men hon har det nog bra:D
sen så tog vi cyklarna till gonzalos och åt efterlängtade pizzor, yummmiiiieiew!
sen hemmtill mig och fxade oss och linnéa kom. sen grillade vi i petersvik med fredde, erik, hallvede och rickard (o) :) . de va mysiiigt. 
efter det så skjutsade mamma hem oss. då gick vi upp till killarna som skulle tälta i parken och tältade.  den tältningen önskar jag faktsikt att den va ogjord. visst de är kul, men inte när det blir så.
i lördags så gick jag och sara hem till mig och sov, sen åkte hon hem. då åkte jag med min familj till en annan familjs stuga där vi skulle sova. jag gick och la mig kl 3 och vaknade 6, sen åt vi middag å sen så satt vi ochspelade mario kart och såg på harry potter.hehe .. de va jätte mjysigt att vara där. sen åkte vi hem på söndagen och jag såg på 3 filmer, sen sov jag tils 3 timmar sedan


!   

kerstin

min kväll vart bra ändå, jag ska sova hos kerstin , som har kommit hem nu. (:  hon hade köpt dom chipsen som vi älskar med en dipp till, lillan<3
vi ska sepå film och mysa antar jag. man kan inte göra så mkt mer med det dåliga vädret.

haha idag har jag inte gjort nånting alls. suttit här och suttiht här,nej just de jag ha r suttit i soffan också :D såå kul.
men det är nog bäst att jag tar en snabb dusch så jag inte är allt för ofresch. sen ska jag packa, hyra film och åka till my kerst. goodbye lover.

en bild på gullan.                     vi för 2 sommrar sen:D
                    


makes me go mmmmmmmm

just nu så har jag nog så tråkigt som man bara kan ha.. jag sitter här och väntar på bättre tider, som aldrig verkar komma .. ! igår så var jag med några, såg på film, åkte moppe, försökte hitta olje hålet och satt på max. sen sov sara här.
Idag vill jag vara med kerstin, men de går inte. för hon är i uppsala hos martin. hon har det säkert jätte bra just nu, så det är bra. men jag villl att hon ska vara med mig!! hon kommer hem idag tror jag, eller inatt. JAG LÄNGTAR<3
och nathalie och angelica dom är i grekland och har det jätte bra, och jossi ska till italien på ferdag. kommer sakna henne såå.
nu låter det som att jag sitter här varje dag och inte ska göra nått annat på sommarlovet, men de ska jag faktiuskt. nästa söndag så åker jag mamma å philip ner till mormor, å sen til stockholm å sen till mormor igen. det ska bli mysigt. sen ska jajg till danmark med familjen, och sen till tyskland eller nånstans. men jag vill utomlands, men det ska jag i oktober. med bara mamma :) i'm happy..  sen så är det ju gatufesten och första året jag är hemma när det är det. jag brukar alltid vara i spanien då, men eftersom att mamma ville prova på nåt annat än de vi gjort i snart 7 år så vart jag hemma då och det va ju bra =)

nu ska inte jag sitta här och skriva mer, för jag ska förflytta mig antingen till sängen eller upp för trappen och sen till soffan och se en mysig film. HÄRLGIT LIV!!!!!!!!!!!!! hejdå

första dagen på sommarlovet

börjar med att jag sover till kl kvart över 2, har jätte ont i huvet och ögonlocken, utan någon anledning. för jag tog det ju jätte lugnt igår kväll. var hemma hos sara på alnö och åt tårta, såg på OC och pratade, sen åkte jag hem med moppen halv 10 för att jag va så trött och då satte jag mig vid datorn. jag mår iaf väldigt konstigt. har hosta också:( jag vill inte bli sjuk på en gång . jag är alltid sjuk. fast nu va de ett tag sen iförsej., men sjuk ska man ju bara vara när de är skola och jobbiga regniga dagar.
idag hade jajg tänkt att gå ner på stan eller gå och bada, men jag tror faktikst inte att jag orkar. ska nog kanske gå ut och gå, eller så tar jag mig ner på stan ändå=P
sen ikväll vill jag ha kul, men de lär jag inte heller orka. vilken jobbig dag :(
fast nu har jag lite småkul faktiskt.. pratar med linnéa i telefon och lyssnar på ISMEN; DR MAJK!! och vi har bestämt oss för att bli som Kjell Bergqvist, så nu får ni passa er!! och jag menar allvar dittt jävla ny duschade pissluder! dra åt helvete med din jävla kötttransport, rulla iväg!! JÄVLA BALBINOGORMÉ.

love from jossan.


sommmmmmmar ;D

jag kan inte fatta att de är sommarlov nu .. känns liksom som att det inte skulle ha blivit riktigt än för sommaren kommer gå så fort . det är roligare att känna pirret i magen och veta att de snart är sommarlov och längta riktigt mycket. men så va de inte i år. konstigt . .
aja på skolavlutnings kvällen så var jag först hos angelica sen nere vid ån och hamnen. jag hade det riktigt bra :D det var en roilig kväll.
på lördag dag så gjorde jag ingenting alls. satt vid datorn och planerade lite inför kvällen, som kankse inte vart sååå lyckad då. lite kul hade jag förstås men man önskar ändå att den va ogjord.
jag drar inga detaljer men kan säga att min mamma å pappa har fått städa hela huset hela morgonen och mamma håller fortfarande på och det har itne gått bort. och så kan jag säga att ramlade med en moppe och grinade och såg ut som ett miffo.
haha.
linnéa va så sööt igår:D hahaa. ni skulle sett henne. och jossi sen med hennes "pojkfester" hahaha. de va nog lite kul igår ändå:D

iaaf, idag så fylllllllllller sara år:D så mycket grattis till dig älskling. jag ska göra mej klar sen gå på stan med jossi linnnea å fredde å köpa presnter till sara, sen ska vi åka ut till alnö till henne :) kerstin kommer hem ikväll också:D hon har variut i östersund och tävlat. hon åker alltid bort :(:( så hon kommer också till sara.

det är ju så mysigt väder nu också. och även om de inte känns som sommar så ska min sommar bli bra. de har jag bestämt och den blir ju som man gör den till. så nu ska jag göra den bra.

åh, idag så åkte nathalie och angelica till grekland, så lyckos dom !! jag villockså. =)

nu ska jag gå och duscha så jag kommer ner på stan idag =)
love



vänskap


Kerstin, Josefine & Sara
 


wiiho

eller inte riktigt.. helgen vart inte som jag hade tänkt mig alls . men den vart bra ändå :)
i fredags: 
började jag kl 1 nere på åkersvik med att se vårshowen, alltid lika kul! sen slutade vi 2! då gick jag linnéa och jossi hem till jossi och åt rabarberspaj ute och lyssnade på musik. vi är alltid hemma hos jossi efter vårshoowen, å de är då de blir sommar :D sedan på kvällen så kom kerstin också så såg vi på film och ´var bara inne. eller vi var ute och gick en stund också. åt masssssa godis, chips, kakor och popcorn:O sen sov vi.
i lördags:
då vaknade jag hemma hos jossi halv 11 av att pollan ringde och ville gå på stan. de va ju så fint väder så vi låg ute och solade lite först sen gick jag ner på stan och träffade pollan. vi gick runt och provade klänningar. pollan skulle ha till sin bal och jag till skolavslutnigen. men jag hittade ingen alls. jag köpte ist en blå tunika/klänning på gina tricot & la undan ett par shorrts.
sen på kvälllen ville jag ut!!!! men så vart det inte. eller jo jag va utomhus men inte ute.- haha.. jag jossi å linnéa hade vöfrst picknick i sidsjö bäcken, de va fiiint där. sen cyklade vi ner till hamnen, satt där en stund, sen upp på södermalm. där vi satte oss på flubbers hahahaha.. jag vart hånad av 5;or och "storboda rockers". hahahaha..
sen gav vi upp på att kvällen skulle bli nå mkt roligare så då åkte vi hem till jossi. när vi precis hade satt oss ner i soffan med popcorn, dricka och chokladmousse så ringer Beran och ville att vi skulle med på fest i granloholm och de va såklart att vi ville. men när han ringde så va klocokan halv 10 och vi skulle hem halv 11 för linnea hade match på morronen därpå:P men vi fixade oss och va där ute kl 10. så då hann vi vara där i en halvtimme. men de va roligare än att sitta hemma iaf :) sen åkte jag hem och sov.
idag : så vaknade jag runt 12, satte på mig bikini och gick ut i solen. sen duschade jag å åktener på stan med mamma där jag hittade en blå bikni :) hittade en rosa och en som var vit och guild också, dom ska jag köpa nån annan dag :)
nu sitterjag här och lyssnar på tomas ledin låtar.. det är ju sommar !!
ikväll så tänkte jag träna och se på film bara. de är så sköönt.  men helst vill jag ha partyyy men de går inte .


imrorn börjar jag  halv 1 sen på kvällen har vi vernissage för föräldrarna, ska ju bli lite kul:P man får iaf fika!!

skriver mer soooooooon..

RSS 2.0