måndag

hej hej.
nu har en ny skolvecka börjat och den förde med sig en casevecka.. jag gillar det inte!
jag är jättetrött och seg så ikväll ska jag och daniel bara ligga och se på Kasper I Nudådalen (julkalendern) som vi har hyrt. vi har också hyrt Pelle Svanslös julkalendern men den ska vi se efter den här. Vi måste också åka och köpa godis till våra godisstrutar. jag philip och daniel har inte bara en varsin chokladkalender utan strutar också. =)

bion igår va jättbra och jag vill se meeer! men nu finns de ingen mer film. men jag har faktiskt hört att de finns en fyra, någonstans men att den kanske inte ska utges.. vilket mysterium.

 
jag och daniel dansar och min bh syns

söndag

nu ligger två mätta grisar=jag och daniel i soffan och ser på en prinsessas dagbok. vi har nyss ätit middag och innan de bakade vi lussebullar och åt DEEEEEEG muums sen innan de va vi nere en stund på julskyltningen. och innan de sov vi!

igårkväll kom cicci, angelica, sara och amanda hit till mig. vi drack och pratade och de va roligt.:)

efter den här filmens slut så ska jag fixa mig för sen ska jag daniel therese och johan på bio. vi ska se luftslottet som sprängdes och jag längtar jätttemycket


jag vill ha brunt hår :(

she looks like she don't care

heejheej

nu är jag utan daniel igen men ikväll jobbar han bara till 1. :( mamma och jag skjutsade han till jobbet nyss sen har vi varit och handlat. vi ska snart äta middag=sallad. jag och mamma är ensam för pappa och philip är i Vemdalen. sen ska vi baka lussebullar sen där nångång imellan ska jag hinna fixa mig för sen kommer några tjejer hit för tjejkväll! det blir mysigt.

nu måste jag duscha, peela mig, raka mig, smörja in mig och allt de där jobbiga som man egentligen som tjej ska tycka är jätteroligt men det tycker inte jag för jag får alltid så ont i huvudet och blir varm när jag böjer mig ner och speciellt när jag smörjer in mig. efteråt är det iallafall roligt så det ska göras

heeejdå:)

är det här kanske mitt riktiga jag? hahah

love story

Vet ni! Något jag önskar är att jag någon gång ska bli bra på att uttrycka mig i ord för jag vill att hela världen ska veta hur mycket jag tycker om dig Daniel, hur mycket jag verkligen älskar dig och vilken fin människa du är inifrån och ut. Jag ljuger inte när jag säger att det inte finns någon som dig, när jag säger att du är det bästa och finaste jag vet och när jag säger att jag älskar dig.
Du och jag har blivit ett och vi matchar varandra så bra. Aldrig någonsin ska jag låta något eller någon ta ifrån oss det vi har, för det vi har, är äkta.


since you been gone

jag är så otroligt trött efter simningen så nu är jag hemma igen och den här gången är jag ännu mer mätt.. jag har haft en mysig kväll med nathalie, idol, popcorn, godis, chips och julmust. nu ska jag snart våldgästa i philips rum för att se idolutslagningen. håll tummarna för Toooovoe! sen ska jag faktiskt göra mig klar, klä av mig och krya ner i sängen med lite spindelharpan, taylor swift, blondie, bloggtittning och någon mysig serie.

ikväll har jag haft på min min nya bebisblå mjukisdress från BIKBOK

 


fredan

nu är fredan äntligen här men daniel jobbar så det är ingen bra fredag:(:(:(:( men just nu sitter han och håller om mig här men vi ska snart skiljas åt. fast bara tills 03:30.
jag ska till nathalie och se på idol ikväll. jag vill att mariettte ska åka ut och jag blir jätteledsen om Tove åker ut :'(

idag hade vi matteprov som gick som förväntat så jag är varken glad eller ledsen. :) sen skjutsade daniel mig till sporthallen så simmade jag i 40 minuter sen skyndade jag mig hem till han. duschade håret sen fanns de ingen hårblås så då åkte jag ner på stan i blötthår och fikade med cicci, angelica och sara på charm.
sen dess har jag coh dnaiel hunnit med en sväng till birsta för att hämta Therese och sen har vi sett halva JallaJalla och ätit Pia's kyckling och pasta. jag är jättemätt men det gör ingenting'

hejdå

plingplong

nu kom min gosboll hem. vi ska se klart på tillbaka till eden nu.

Sara jag har ett bra tag om mig själv och jag kommer inte släppa så du behöver inte vara orolig snuttgullan! :)


det finns en risk att jag och daniel kommer dö inatt. iallafall krossas..

GODNATT

 


fool of love and fool of fier

jag kan inte plugga ikväll för min miniräknare har frusit. hahahah

synd för mig faktiskt. men I gotta feeling that jag kommer klara omprovet för den här kvällen verkar vara till för något annat som jag inte riktigt vet vad det är än. jag har inte åstadkommit så mycket. haft en ansiktsmask så att hela stramade och de blev en mask man kunde dra av (se bild nedan) sen har jag skuttat runt med en toffs på huvudet, kissat, ätit chokladmuffinssmet, dansat, spelat spindelharpan och prtatat med kompizar på msn :):):)

.. jag är inte så arg som jag ser ut ..


you gotta see her

nu tvingar jag er att  lyssna på den här underbara låten: Blondie - Maria.

jag är hemkommen med väldigt mycket energi i kroppen. jag skulle helst vilja åka ner och träna på ego men jag hinner faktiskt inte det. för jag har så mycket mycket matte att göra så egentligen känns de lika bra att inte jobba någon matte alls. jag tycker inte om matte

idag hade vi engelska nationella och jag hoppas att de gick bra. jag har också hunnit med en fikabuffé på charm med nathalie. gott och trevligt =)

nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra i helgen. jag vet inte vad jag ska göra riktigt och jag har ingen riktigt bestämt och jag hatar när det är så för jag är en sån som vill ha allt sånt planerat in i minsta detalj annars kan jag inte slappna av. jag kanske ska göra ett försök på att bara ta allt som det kommer? daniel jobbar och det är mindre roligt :(

mitt försök på att "ta allt som det kommer" kommer spricka. jag kan inte hålla mig. ska ringa cicci och planera något nu


 


här är några sötisar som sover med mig och daniel

Baby, Ninen, Bubbsan och Magnus.♥


tips

tips nummer 1: jag vet en underbar låt som faktiskt kan vara den bästa som någonsin gjorts. ja de är den bästa som någonsin gjorts! den heter Maria och Blondie sjunger den.
tips nummer 2: nyss såg jag och daniel på en väldigt bra film med Vince Vaughn (han med den heta rösten) och Reese Witherspoon som är Legally Blonde. Filmen heter Anywhere but home och Borta bäst, hemma värst (på svenska).
tips nummer 3: det här är inget tips. det här är en varning. Jag åt nyss Enmentalhjärtan från Mcdonalds. dom va jättegoda från början men ät dom inte för man mår jätteilla sen.

nu ska vi börja och se Tillbaka Till Eden (Return To Eden)




det har hänt något stort

gissa vad?
JAG KLARADE UT SPINDELHARPAN MED 4 FÄRGER! jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma :')
jag ska fira de genom att se på film. daniel har hyrt hem 2 bra filmer och en serie "tillbaka till Eden".

det jag verkligen måste göra är att plugga matte men jag har för ont i huvudet för de. jag orkar inte. har bara legat i sängen hela dagen


vilken jobbig morgon

jag har haft.. jag vaknade, gjorde mig klar, kände mig som en liten flicka som bara måste grina och så blir de jämt när min kropp säger ifrån. det slutade med att dnaiel skjutsde hem mig så åkte han och therese och tog svinvaccin. usch va jobbigt va att sova. vaknade hela tiden coh visste inte om jag ahde gjort de jag drömde eller vart jag va. drömde att jag gick upp och så bombades ett ställe i stan sen gick jag ner och hittade inte lyset och somnade om och jag vet inte om jag gick upp på riktigt eller inte. sen vaknade jag jätte orolig flera gånger.
nu är jag vaken iallafall. daniel skjutsar sin mormor Ulla sen kommer han hem med subway mackor. jag undrar om jag kommer vilja äta eller inte..

nu ska jag slå på lite sunset beach.



trötter

nu är jag mycket tröttare än vad Trötter är i Snövit. Därför ligger jag och daniel i hans säng coh ska sova nu. jag skulle plugga matte ikväll men vi somnade istället. jag tror vi va så slagna efter vårat simpass vi gjorde förut som va väldigt skönt och jobbigt. 

Gratttis till Linnéa som fyller år idag! :) love you


några bilder sen helgen:




















de där va lite jobbigt


my blue eyes shine

heeeeeeeeeej
jag har missat några dagar här i blogverlden och har därför mycket att berätta! at the moment så sitter jag i Doda's kitchen. vi väntar på att PIaaa ska komma hem och mata oss med henne kycklingwoook. jag va jätteduktig nyss för jag va på specialkliniken och tog en twinrix spruta inför Thailand. jag va jättenervös men hon mutade med ett rosa hellokitty plåster så då gick de bra. nu känns thailand så nära, så underbart. igår bokade vi ett till hotell som vi ska bo på dom två sista nätterna i Bangkok. ett fyrstjärnigt Radisson hotel mitt i Bangkoks hjärta. och jag har bestämt mig för en resväska istället för ryggsäck eftersom att vi okcså har bestämt oss för att inte resa runt så inte tiden ska gå så fort

tillbaka till helgen: i fredagskväll lämnade mamma, pappa och phiip av oss vid vårat hotell ( dom kunde inte bo där för de va fullt ) sen fixade vi oss, tog taxi till hovet, såg på K-1 galan som va jätteroligt, vi satt på tredje raden, runt 10 tog vi taxi hem, köpte mat på seven eleven, la oss i sängen och såg på idol utslagningen, sen såg vi på baksmällen.
lördag: klev upp kl 10, åt frukost, mötte upp mamma,pappa och philip, ut på stan, åt lunch på Friday's, gick till båten, gick ombord, drack drinkar, åt julbord, drack mer drinkar och ännu mer drinkar, dansade, sov!
söndag: klev upp 13:20, åt lunchbuffé, shoppade i taxfree:n, packade, åkte hem.

jag har haft en jättemysig med världens bästa människor (min familj)


no matter what you d0

nu är jag nyäten av en QP cheese och nyhemkommen från utvecklingssamtal och det gick jättebra! :)

igårkväll klippte jag mamma och färgade hennes hår. klippningen blev jättebra och färgningen också förutom att de blev mörkare istället för ljusare!

jag har packat klart så nu om en stund åker jag min familj och daniel till stockholm. ikväll ska jag och daniel på Hovet och se K1 coh imorgon ska alla på stan coh på kvällen åker vi med Birka Paradise tills på söndag. det ska bli jättemysigt.

jag ber inte på bilden


snoppar

vet ni hur många snoppar ormar har? SJU:o

ETT FAST INLÄGG

jag och daniel ligger redo för att sova, vi ska bara se en film först eller en halv iallafall. kvällen harvarit jättemusig med god mat. pasta carbonara va de rätta svaret. vi lyckades bra med den fast vi inte hade svartpepar. vi brukar göra de enkla genom att köpa en färdig och värma och he i lite ham men nu gjorde vi allt själv. duttia. eller jag kanske inte ska ta på mig så mycket berömm. jag hann inte riktigt med där i köket för jag hade fullt upp med att fixa mig själv också vågar jag inte göra vissa saker där för att jag är rädd för värme/eld.

her er kvelen i bilder












GULLNOSAR E VI ALLIHOPA, ALLIHOPA..


our song

nu är det bara en dag till innan helg och det är något som jag tycker är jätteskönt + att jag tyker att jag har varit duktig den här veckan också så då förtjänar jag en rolig helg :D

nu sitter jag i underkläder i daniels soffa. väntar på att hans pappa ska komma hem.. nej, daniel är ute med tyson, jag ska duscha och fixa mig lite smått sen ska vi laga en god middag tillsammans som vi nyss va och inhandlade. den innehåller ägg grädde fettucini bacon skinka och parmesanost. gissa vad de är?

min sockerpärla, sara.♥

9 månader

hade jag och daniel igår. tiden går så fort och vi båda trivs så otroligt bra. It's amazing how I love you. vi kom att de va den dagen igår lite sent på dagen så vi ska fira den lite idag i form av lunch nu om 40 minuter och matlagning med tända ljus ikväll.♥ igår hade vi också en mysig kväll. vi såg heartbreak hotel och åt godis/popcorn. sen såg vi på gossipgirl och de blev inte två lesbians av vanessa och olivia som jag hade hoppats på.. :( de borde hända mer såna saker och saker som sex! och lite lycklig kärlek som varar lite längre än någon minute kanske...,


blöt

nu är jag blöt. gissa vad jag har gjort?
jag och daniel har duschat. hett.
innan de har vi varit och handlat och jag va en trött och gnällig bebis sen gick vi ut med tyson och sen har vi ätit.

nu ska vi dressa oss och åka och hyra heartbreakhotel och köpa lite godis av något slag. det blir alltså en myskväll utan plugg, som det är tänkt.



it's never enough

taylor swift - teardrops on my guitar - väldigt fin låt



nu är jag på skolan och jag är väldigt tröttt, seg och har ont i nacken. skolmaten va äcklig idag men det gör ingenting för min morgon började med två toastar från Mcdonalds, då kan nästan inte dagen bli dålig! daniel va så snäll och åkte och köpte de imorse sen skjutsade han mig till skolan. jag vet inte hur jag ska visa hur mycket jag uppskattar dig och älskar dig.

jag har en fråga. går det ens att klara ut spindelharpan med 4 färger? är det någon som har lyckats med de?


du&jag.♥


trött

nu är jag verkligen trött. de slog ner i mig som en blixt. jag har lyckats duscha och nu ska jag lägga mig och sova tills daniel kommer hem och de ska bli jätteskönt. jag har ju min mens fast jag inte har mens.. (;S) och jag är ju jätte chokladsugen så han ska köpa med sig en marabourulle till mig. ÅH VA GOTT!

jag försökte mig på matten förut och de gick inte så vidare bra.. måste ha hjälp av den bästa..=farzad

mamma tror att jag lider av en stor sömnbrist och det gör jag också
huvudlöse-jossan..



godnatt
älskar dig
sov så gott
ses imorgon.♥

så har jag sagt sedan jag var liten flicka


hehe

philip har börjat med sex och samlevnad och allt det där i skolan nu så nu sitter mamma och han på hans rum för att försöka göra hans uppsats. philip skäms nog ihjäl.

nu säger mamma: josefine nu ska du komma hit och beskriva daniels snuppp och vad som händer med den när du har stay-ups
..... allt man hör nu är mammas häxskratt,
haha ganska rolligt


I'm strong enough

jag vill ha choklad.jag vill ha daniel här nu.jag vill ha den 293 december 2009.jag vill ha en massa godis.jag vill ha allt färdig pluggat.JAG VILL HA MITT LIV SÅHÄR FÖRALLTID♥


ibland surar jag ner mig över så töntiga saker som alla andra också gör. det som händer oftast är väl att jag gör det för att jag känner mig ful och tjock och sen blir jag så sur på mig själv för att jag har tänkt så. jag är en jättefin tjej. hahahha de va kul att skriva. nej men jag har ett bra liv. ett väldigt bra liv som är fullt av personer jag älskar och som jag vill ska vara där. det är nästan bara jag som kan påverka mitt liv förutom när gud ibland gör sina bra eller dåliga ingrepp. det jag ville säga var att jag trivs faktiskt väldigt bra med att vara mig själv även om jag skulle vilja gå ner några kg. se där kom det igen



golllet

 


Din favoritmat? pia's pasta och kycklingsås eller mammas fisksoppa med vitlöksbröd eller spaghetti coh köttfärssås på en speciell restaurang i Nerja

Vilken är din favorit-CD för tillfället? cher! men den är ute på vift somewhere

 Favoritmacka? en riktigt frasig och färsk fralla med ost skinka och gurka på

 Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? mannen i sova med fienden

 Om du fick åka vart du ville på semester? malibu
 Var vill du dra dig tillbaka? I SÄNGEN

 Favorittid på dagen? klockan 07:00 om man får vakna och sen somna om

 Var är du född? i böllnäs

 Några spännande nyheter att berätta för oss? jag ska få barn om 7 månader, 2 veckor och 4 dagar :)

 Vad ville du bli när du var liten? åklagare i MIAMI

Har du någonsin rullat in någon i toapapper? nej bara mina bajskorvar till en strut

Har du varit med om en bilolycka? nej som tur är verkligen

Favoritdag i veckan? fredag

 Favoritrestaurant? på taket i Nerja där min spaghetti Bolognesa lagas

 Favoritblommor? mina 18 rosor jag fick av daniel

 Favorit-snabbmatsrestaurant? toast på Mcdonalds!!!!!!!! 

 Äger du en cykel? nej, jag har såltdn

 Vad lyssnar du till just nu? taylor swift

 I vilken situation är du helst ensam? när jag o*a*e*a*

 

UNG OCH GALEN♥

 


törrt

som mormor skulle säga. idag har jag ont i läpparna. jag är torr om mina läppar. dom blir röda då så man slipper ha läppstift/glans. dom kan också tas för en läppförstoring om det går för långt

nu komjag på en sak. jag saknar mormor och maria och alla mina släktingar. kan dom inte bara vara här lite oftare? den här bilden va i ett inlägg igår men jag lägger upp den igen och berättar för er att det är mormor och jag då på bilden:) och jag har fått en konstig fläck i ansiktet. det är blixten inget annat


it looks like a vimmelbild men det är det inte för mormor har nattsärken på sig:)

daniel jobbar ikväll. det är tråkigt men jag tänkte ta den tiden till att plugga men då fastnar jag ju såklart här

mina trosor åker upp i stjärten hela tiden och jag är mätt men vill ÄTA

 


godmorgon

nu sitter en pigg-jag i daniels kök och dricker min frukost/lunch brunch. en mexican soppa har jag värmt på spisen och så hedde jag i en massa cayennepeppar. gott men varmt. lillgosen ligger fortfarande och sover och jag har hunnit vara på skolan och gjort ett matteprov. jag klev upp, tog påmig tihghts, lät nattlinnet sitta på, bortstade tänderna och gick till skolan. provet gick ju faktiskt bättre än förväntat och jag hoppas verkligen att jag kommer klara det. håll tummarna!(Y) jag börjar sen igen halv 1 så fram tills dess tänkte jag avnjuta tid vid datorn. jag ska försöka klara ut spindelharpan med 4 färger men de är nästintill omöjligt. har försökt i några dagar nu.
hoppas att mamma ringer snart så jag har något att göre. jag kanske kan stoppa upp en gurka i min rumpka

den här veckan ska jag försöka banta lite. hehe. jag ska ha bikini i helgen och vill vara snygg.




gladare

heje nu är jag gladare. daniel och jag har tagit oss ända ner i sängen, under täcket, helt klar. det är många steg dit. filmen vi såg ikväll var väldigt bra trots sin otroliga längd. den skapade ju en viss oro i mig då men.. jag fällde en tår lite då och då. jag är ganska orolig att jorden ska gå under nu. jag vill leva mer, jag vill få barn. om vi skulle få det bevisat att jorden skulle gå under då så skulle jag och daniel skaffa barn genast. det har han gått med på för det är min drömm. men nu får vi ju hoppas på de bästa: att den inte går under:D

här är lite bilder från helgen. först; fredag





lördag



söndag



GODNATT.♥


söndag

jag hatar söndagar och jag hatar speciellt den här söndagen. jag har mens eller va de nu är fast jag inte ska ha de. de är alltså blod i mina trosor fast jag är mitt uppe i pillerna och inte har missat någon för daniel är så duktig och matar mig. jag har värk i min mage och rygg som man brukar ha när man har mens.
innan höstlovet började vi halv 9 varje dag nu har vi ny period och börjar HALV 1 på måndagar. våran enda sovmorgon alltså. men inte för mig imorgon för imorgon måste jag komma och göra ett matteprov klockan 9 1 timme och sen sitta och vänta på skolan eller? bara för att jag inte får göra de på lektionstid fast jag hinner. jag hatar alla lärare som bara säger nej för att säga nej.

de briNNNNer i mig nu

jag åt nyss en pizza. vill gå ner i vikt. vill inte äta pizza så jag blir tjockare.

en bra sak är att jag och daniel ska på bio ikväll. vi ska se 2012.

matten går inte att få in i huvudet hur jag än gör.
igår tog jag och mamma oss ner på stan tillslut och mötte upp mormor och maria. jag fick ett fint rouge, ett läppglans, hårnålar, body lotion, två örhängen, ett halsband och en rosa silkes kofta från gina tricot. TACK MAMMA!♥

sen kom jag hem. gjorde mig iordning. natha kom. vi gjorde tacos. drack lite cider/vin och pratade. sara kom sen också sen kom daniel och vi såg på hans och hennes trevlig kväll!

nu måste jag keep uppppa med matten


godmorgon

jag är så trött. så jättejättetrött. huvuvdet är alldeles tjockt. men jag är iaallafall uppe nu. min älskling åkte på jobbet klockan 11 och mormor och maria är nere på stan redan så nu ska jag skynda mej så mamma och jag kommer ner. jag har slagit på Paula Abdul på stereon så de ska nog gå bra.

maten igårkväll blev väldiigt god så jag har fortfarande en stor mage. eddie åkte ju ut och de va jättetråkigt:(:( varför?!?!? har att allt är förutbestämt, för de är de!!!!! de va en mysig kväll.


mamma och jag i Venezuela.♥

pias

hej alla fredagsbarn. det är fredag. jag ahr varit i skolan idag. varit ganska duktig. åkt ut till daniel's farmor och farar i nyhamn och hälsat på, fikat med cicci, storhandlat och hyrt film! och nu sitter jag i köket och tittar på medans daniel lagar mat. jag ska också hjälpa till alldeles snart. pappa och philip har åkt till fjällen så mormor och maria ska komma upp till oss, så ikväll ska jag och daniel bjuda dom och mamma på middag här hemma! vi lagar pia's goda kyckling grejj med jättebred pasta. GOTT! therese kommer nog troligtvis också och äter och ser på idol med oss.OJ, idol som förövrigt börjar om 5 minuter... eh, vi måste skynda oss nu coh jag måste hjälpa till




höööör av mig sen


maybe they were turning down

internet har inte fungerat för mig på hela kvällen så jag har inte kunnat sett någonting på internet och sånt är jobbigt!!

nu ligger jag iallafall i sängen hos daniel efter en lång dag. vi har ätit tacos här med hela hans familj och nu ska vi snart se klart på tomten är far till alla barnen. efter skolan idag fikade jag med nathalie. de va roligt, trevligt och skönt och jag är glad:)
jag har ätit väldigt mycket idag. en halv subwaymacka, en chokladboll, tacos och kladdkaka med grädde. usch. inte bra alls :( jag klarade spanska provet mycket bättre än vad jag trodde. jag hittade en kofta idag också för bara 149 kr. den är rosa och fin enligt mig.

jag har överträffat mig själv. jag spelar spindelharpan med 4 färger och jag har lyckats fått bort 2 rader. det är väldigt svårt och de behöver min tid nu.




in the middle of the night

heloooo!! just nu ligger jag i sängen utan min älskling, för hon borstar gaddarna för tillfället. Ja juste det gör hon, för det är faktist en hane som skriver nu. Så ni kan ju gissa vem det kan vara???
Iaf så är klockan mycket så vi ska snart släcka lampan. Men först vill jag säga att jag har världens bästa flickvän, jag älskar henne så otroligt mycket. Vi har det så underbart tillsammans och jag trodde allvarligt att man inte kunde tycka om en människa så mycket, men nu har jag fått det bekräftat. Och snart åker vi till thailand och myser på i hela TRE veckor, kommer bli ooooootroligt härligt. Bara du och jag gumman:)

hundtricket

dagens inköp


jag hann duscha och allt de där men jag hann inte med bakningen för nu är min älskling här! han hade köpt med sig min favorit chips och dipp och lånat hundtricket. gullnos. så nu blir de soffan.♥


it feels like I'm dreamin'



nu ska jag in i duschen och sen ska jag försöka baka något innan daniel kommer hit!♥

de ligger i luften

maah jag vill ladda hem låtar och göra en massa olika skivor som jag kan spela på olika tillfällen. måste köpa tomma skiiiiivor.

igårvkäll somnade jag såhär(jag skrev de där ordet fort) fort. daniel pratade tydligen med mig direkt när vi hade lagt oss men jag hade redan somnat. JAG SOV SOM EN STOCK. sen iimorse vaknade jag inte av klockan. den ringde var 10:ende minnut i en timme och jag vaknade på den sista 10 minuterna. alltså klockan 08:30 och den tiden började skolan. och de som va jobbigt de va att jag trodde att de va helg coh att daniel's mobil ringde :(:(:(:(:( de va jobbigt.. jätte jobbigt. men jag kastade mig upp och gjorde mig klar. men kände att jag hade så ont i huvet och va fortfarande borta för jag va så trött. så jag la mig igen efter jag hade fixat mig och gick på sista lektionen som började 10 i 3. när jag slutade kom daniel ner på stan så då bjöd han mig på fika/middag på 1891. jättemysigt var de! jag hann med att köpa en BUS-kräm=BRUN UTAN SOL. och den här gången unnade jag mig en lite dyrare och lite bättre. jag köpte också en bh och två par trosor som daniel fick välja ut!

nu är han och spelar poker och jag sitter hemma. jag ska duscha, peela mig och smörja in mig. jag kunde inte göra de igår för att jag hade ju ingen....

de va en trekant i gossipgirl igår. hihiihih roligt. trodde inte de skulle bli mellan Vanessa, Olivia och Dan. trodde mer på chuck serena och blair eller nate.


vi kom på efteråt att vi kanske skulle ta kort på maten innan vi åt upp den..


glad/ledsen/sur/kärleksfull?

kan inte avgöra vilket/vilka av ovanstående påståenden som stämmer in just nu. det är blandade känslor va! jag är kärleksfull för att jag är hos min älskade kärlek. jag är glad för att det är en ganska bra dag och jag är jag. jag är ledsen för att jag är jättehungrig men jag vill inte äta, för jag blir tjock-are. jag är sur för att jag tänkte lägga in bilderna jag tog på mig, så jag tog med mig min dator + skoldatorn till daniel, men nu hade jag ju glömt laddaren hemma tydligen. åhhh. jag hatar mina dataproblem!!! de finns så många och dom är oändliga. men djuptsett så funkar mitt liv väldigt bra

ja, nu missar ju ni bilderna då men jag får lägga in dom imorgon då istället


vi ska fika/äta något nu. I can't stand my hunger, sen ska vi se på de senaste avsnittet av gossipgirl. jag har läst att en trekant ska förekomma. kan de vara sant?

I helgen blir de vi 4. vilken GIRL-POWER!

hemma

nu är jag hemma i mitt eget hem. eller ja, jag delar det ju med min familj. SOM TUR ÄR! jag har nyss ätit jasmineris och korvstroganoff med tillmanskorv. de är goda saker de.
idag har jag varit flitig i skolan tycker jag. sen hann jag med en sväng hem till gogrisen. vi pussades lite och sådära. nu är han på hockey med hans paPpA. jag funderar på om jag ska göra mig lite snygg tills han kommer hem. lite extra snygg då. jag beräknar att hans hemkomst kommer vara runt halv 10-10. så innan dess ska jag hinna med mattepluggning, duscha bodyn, smörja in den med BUS och sen bli lite snygg då. jag vill ta kort på mig själv också

tror jag måste börja om jag ska hinna med mig själv ToNight.
puss

more

nu tror jag att lärarna ber elever att sätta på chill och häng music här i matsalen på skolan ocksåö. bara för att impaaa på niorna liksom


in da school

som ni läste i mitt tidigare inlägg så låg jag nerbäddad i sängen klockan 21:25, helt klar för att sova. ni trodde väl att jag somnade sen då, men nej!!! jag och daniel såg lite på the new guy, men den va inte bra. lite rolig men inte tillräckligt. sen hittade vi tårta i kylskåpet så då tog jag en bit hhhe. och jag borstade inte tänderna efter. undra om tandtrollen kom
sen undrar jag vad jag och daniel gjorde i 6 timmar. jag somnade inte förrän efter 3!!!! och jag skulle sova innan klockan 11. vad är de för fel
varför ska man inte kunna få sova för :(:(
imorse va inte tyson hemma. de är så mysigt när han är de, så man får gosa lite när man vaknar. men istället idag fick jag gosa med daniel. de är ännu gosigare. han klev upp med mig, tog fram frukost, tog på sig skjorta och gick halva vägen till skolan med mig. hur undebar är han inte.. jag är såld


vi har haft spanska och nu har vi hål till 12. det är tacos på skolan och nior ska komma och kolla så skolan har tagit fram saft/juice, salta pinnar och nachochips i olika smaker. hahahah.




tyson e så sööööööööööööööööööt. (från igår)


nerbäddad

nu ligger en nyduschad primadonna nerbäddad i daniel's säng.lyckos honom=) hon har till och med borstat tänderna redan. daniel har fått valt bland mina två nya filmer här på datorn och han valde att se the new guy. den sägs vara bra, så nu ska vi se!! sen ska jag sova.. hihiihihih skönt

jag ber om ursäkt för mitt inlägg om gossipgirl, men faktiskt så förvarnade jag ju?!?!?! jag skrev att ni kanske inte ville läsa och man behövde ju inte läsa klart när de stog att jag visste vem de va för de framgick ju inte på en gång efter. men som jag också skrev så kunde ni inte låta bli:D ihihiihi. men man vet ju aldrig om det är en luring eller inte! jag gillar att luras jö
godnatt till er alla från mig




tårta

nu sitter jag i köket med en tårtbit, igen. den va ju så god och det är inte alltid man får tårta så det är lika bra att passa på och äta =)

vi har nyss ätit en god kyckling och pasta sallad här hemma med lite till behör. väldigt gott! daniel's tv program han ser på är snart slut. då ska vi åka hem till han. det ska bli en tidigkväll ikväll så vi ska nog bara lägga oss i sängen och se på en film.

idag klockan 2 gick jag och mamma äntligen till körskolan på övningskörningskursen så om två veckor får jag ut och köra! hehehehehhe. kan bli kul. det fanns så att mamma kunde köpa en extra broms som fungerar jättebra så hon också kan bromsa. det känns mycket säkrare då


tävling

När jag var inne på Fokis blogg för ett tag sedan, så såg jag en så otroligt fin och söt väska som hon hade. Den är från www.mihi.se. jag har varit inne där flera gånger och tittat på väskan. Nu gick jag in på fokis blogg (www.fokis.se) där hon hade skrivit om en tävling. Man kan vinna en produkt från den här sidan. Foki är en jättesöt tjej med cool och gullig stil. Jag önskar att jag vinner! :)

här är den underbara väskan.


that's a secret I'll never tell

nu ska jag avslöja en hemlighet. det kanske är något som ni har undrat över jättelänge och fortfarande undrar, eller så började ni nyss undra eller så kanske ni nyss fick reda på hemligheten eller så har ni vetat den länge, hur som helst. här kommer den. jag kan inte garantera att alla vill läsa den. men jag tror inte att ni kan låta bli nu va?så rätt, så rätt. jag vet vem själva gossip girl i gossip girl är!!!! ni vet den personen som skriver på gossipgirl, hon som kommer med allt skvaller och försökte få alla osams i slutet av tvåan. det är en hon!!! hon har blondt hår!!! hon är sara marshall i en film och hon heter KIRSTEN BELL!


don't get mad...

kalla öron

nu är jag och daniel hemma hos honom efter en kall men mysig promenad hem. men om man ska gå ute nu på kvällarna så tipsar jag om mössa. jag fick jätteont i öronen och det värker överallt där omkring. det får mig att må illa. illamåendet kan också bero på att jag åt en minimal middag (nästan ingenting) och sen nu åt jag popcorn och nonstop. inte så där för mycket. jag och daniel delade på en liten popcorn och en nonstop påse. från början åt han av nonstoppen och  jag av popcornen sen bytte vi på slutet och daniel åt upp det sista av popcornen och jagd de sista av nonstoppen. jag köpte också en cheddar krydda för 19 kr. inte dåligt! den rekomenderas.
filmen då! först trodde jag att de skulle va en superfilm som nästan slår allt eftersom att malin åkerman och han med heta rösten är med och så sara marshall (kirsten belt). men sen så läste jag att den inte skulle va bra alls. så mina första förväntningar blev inte uppfyllda, men mina andra blev det. alltså va den sämre än vad jag trodde från början och bättre än vad jag trodde sen. de va så mycket segt prat med i den. de ska bort bort.

nu ska vi ladda ner en film. jag hoppas att wedding crashers finns. också ska vi se den filmen.


Godnatt alla!


roliga saker


söndag

idag är det farsdag! pappa har fått två fina presenter som han blev nöjd med. vi har också ätit en god tårta:) jag tar nog en bit till senare.
daniel åkte precis.
jag har ingenting att göra så jag ska väl sitta vid datorn bara tills klockan 9. då ska jag och daniel på bio. vi ska se trubbel i paradiset. jag hoppas att den är bra.

imorgon börjar jag halv 1, så det är skönt. då får man som en extra helg-kväll där man kan mysa på. sen ska jag på körskolan med mamma klockan 2, så då det blir inte så mycket skola för mig imorgon.

pappas favorit tårta, bakad av mamma!

love story

ikväll har jag känt mig så ensam. ensammast i världen. jag har inte gjort någonting. varit nära på att börja grina ett antal gånger, spelat spindelharpan, suttit på mattan, fått ont i rumpan, gått upp och sagt några ord, åkt lite bil med mamma, pratat med kerstin på msn, läst bloggar, skrivit i min blogg och tänkt. det har varit skönt. jag har kommit fram till några saker och det känns väldigt bra. jag orkar inte älta i gamla saker längre. varför ska jag göra det och varför ska jag krångla till det för mig? ingenting ska väl behöva kännas jobbigt egentligen? inte något som absolut inte ska vara det iallafall. jag tänker göra mer som jag själv vill och jag är så trött på drama. drama som aldrig tar slut. här tar mitt liv slut och här börjar mitt liv. så är det. bestämt! allt som är sagt och gjort är förbi för mig och jag ska sluta krångla till allt så mycket. det jag alltid har hatat mest av allt, det är tjaffs och bråk. varför har jag nu satt mig i en situation där allt är upp och ner? det måste bara vara till för att lösas.  

daniel slutar om 40 minuter. då ska jag och mamma åka och hämta han. det finns ingenting bättre än att älska han som jag gör och veta att han älskar mig. han tycker om mig jättemycket, precis för den jag är. för mig finns det ingen mer underbarare person. jag älskar allt med dig och jag tycker så himla mycket om oss tillsammans.


teardrops on my guitar

jag är inte så stark som jag tror att jag är. jag är en känslig person, en väldigt känslig person som inte vill något dumt och bara försöker göra det rätta. men alla är inte perfekt och saker går inte bara att ignorera, allt kommer ikapp en. tidsnog..

what a wonderful world..

hej
jag sitter på golvet i mitt rum. har nyss ätit tacos. min faster marie och hennes kille clas är här på besök över natten. det känsn mysigt! jag gillar min släkt. dom är roliga och snälla och lite speciella. precis som de ska vara.
igår åt jag och daniel på allstar. vi satt med mamma och pappa och deras kompisar, för dom va också där. de va gott och mysigt. sen åkte vi hem. jag hann in till grannarna en stund och hälsa på:) sen kom gustav sara och jenny och jocke och såg på idol med oss. mysigt! jag röstade fyra gånger på RABIH, på slutet. men det hjälpte tydligen inte..

ikväll har jag ingenting att göra om jag nu ens orkar göra någonting.. känner mig ledsen faktiskt. lite bortglömd. daniel är och jobbar. jag vill att klockan ska bli 1 så mamma och jag får åka och hämta han. vi är perfekta för varandra.♥

min lillebror philip tänker inte vara hemma ikväll. han ska vara med kompisar. han vill inte vara med mig heller. hoppas han får rolligt iallafall.

nu ska jag fråga mamma om hon kan skjutsa mig och hyra en film.


21 guns

nu är det en helg men de är en helg som jag inte är välförtjänt av och den kommer att gå så fort så jag vet inte om den är värd att kallas helg. isåfall är  hela min tillvaro en helg

jag gjorde mig klar imorse men va för svag för att gå till skolan så jag la mig i soffan med täcke och såg på om en pojke med hugh grant. sen somnade jag. vaknade alldeles blöt. torkade av mig va de nu va.(svett troligtvis) sen gick jag in till daniels säng och kröp ner med han.
nu har vi vaknat och ätit lunch och pussats och allt de där.
vi vaknade klockan 1. tyson har rastats och nu ligger han så sött i sin hundlåda. gosig vovve

jag lyssnar på beds are burning med midnight oil,. jag älskar den låten!

nu ska jag raka benen och dom övriga kroppsdelarna som behöver rakas. sen ska mamma hämta mig, så ska vi fixa oss. dom ska på fest och jag ska på dejt;) hehe. daniel hämtar upp mej kl 6. vi ska äta på allstar sen ska vi tillmig och se på idol. då kommer även nån/några fler och tittar med oss:) jag hoppas de slinker ner någon cider eller så. de känns rätt för tillfället

behoven kallar, hejdååååååååååååå

en gosfis


mer

här kommer bilder från en trevlig kväll hos amanda





jag älskar daniel jättemycket.♥

blä

jag ligger hemma hos daniel i hans säng. jag har pluggat matte sedan klockan 7 och jag får ändå inte in det sista i huvudet. snällla gud ge mig ett G imorgon. det är allt jag ber om. jag går från 9-3. jag mår inte sådär jättebra men jag är tvungen att gå känns det som.

nu har jag min dator så nu kan jag ju passa på att lägga upp lite bilder också.
cecilia's födelsedagsfest:






torsdag

he j hej jehj
jag ska plugga nu. matte ska jag plugga för jag har omprov imorgon och det måste jag klara annars kommer jag aldrig att klara matte b kursen. jag ska försöka plugga spanska också

jag mår bättre idag men blir fortfarande slut så fort jag rör på mig lite för mycket. en bra sak med att vara sjuk är att man inte äter så mycket. även fast jag är hungrig finns det ingenting jag vill äta. jag har alltså inte det där suget efter mat som jag alltid brukar ha. hoppas man kan droppa några kg pga av det här. då blir jag glaaaaad!

när daniel kommer hem sen ska jag bjuda han på te. Love Tea for Two.. romantiskt va?


a short moment of time

mina köp från Gävle

Från Diiza Stockholm.
från MQ.
Från Cubus och Diiza Stockholm.
Från Scorett.




jag ser ingen geting

hejhejhej! här sitter en trött och sjuk jag och twittrar. det är faktiskt kul. min gos ligger i sängen och gosar sig som bara han kan. han väntar väl på sin hund som ska komma och slicka honom över hela kroppen. jag är hunden.

ikväll har vi gjort chokladbollssmet som vi har ätit. vi sket i bollarna. jag förstår mig inte på recept. det står att de skulle bli 30 bollar. om vi nu hade rullat dom hade det nog max blivit 10 bollar. 10 små bollar.

vi har sett dom två sista Johan Falk filmerna. hoppas verkligen inte att det inte kommer ut fler. dom är ju så braaa. sen har vi sett L.A. Gigolo. den va jättebra, trodde vi och tyckte vi fram tills den va slut. som vi inte trodde att den skulle va. fast vi hade våra aningar. men dom va mer såhär: hoppas inte filmer tar slut nu.. den kan ju inte ta slut nu?!?!? isåfall är den jättedålig!! sen "THE END". ni kan se den ändå för de är så snygga personer med i den. jag kände mig ful och tråkig när jag såg den

fast bättre att vara jag än en hora. faktiskt är de jättebra att vara jag. jag älskar att vara jag.

nu ska jag till grodan. (jag försöktte lägga in bilder förut men det går inte för att det är alltid nåt fel på mina datorer. hur jag än gör och beter mig). nu är det så att man kan inte koppla min kamera till skoldatorn för det finns inget sånt uttag till en sån USB. och på min dator finns det inget internet här hemma. då brukar jag i vanliga fall kunna lägga över dom först på min dator, sen över till en cd-skiva som jag sen stoppar in i den här. så tänkte jag göra ikväll, men det gick inte att få upp cd-skivan på datorn då. såklart..

de va ett problem. kan börja med att skriva om ett dataproblem varje dag. de kan vara min nya grejj

nu ska jag krypa ner hos grodanBULL


en skönhet ur filmen


 


I have nothing to do

min sallad och daniel har kommit hem. jag åt litegrann av salladen. den va god. daniel sitter på toa och försöker klämma ut sina korvar. jag ligger och nyser så hela skärmen är full av snor. daniel kommer nu. kanske att han ger mig en puss.

nu vart det mycket bättre. de va bara lite från början.. hörru? - så sa daniel om sitt toabesök när han kom. det istället för en puss. inte bra........
nu fick jag en!:D hehei

 


onsdag

hejhej. tidigt jag är uppe va? jag ligger i sängen och snorar. idag har jag jätteont i kroppen. har jag fåt nåt feL?
daniel är nere påstan och lunchar med pia och therese och johan och jag kan inte vara med för jag är sjukis fortfarande. trist. han ska iallafall köpa med sig en sallad till mig hem:)

nu ska jag se på någon serie. kanske blir the bigbang theory.

igår när håret va blött trodde jag att vi hade misslyckats helt med min hårfärgning. de såg väldigt orange och grått ut. men det blev rätt snyggt när de va torrt ändå. inte oranget alls. hihi roligt!!

jag längtar efter mat nu..

why can't we sleep while the beds are burning

jag är så trött på mitt hår. det är råttfärgat innuti och på utväxten så att der ser fett ut hela tiden och det är en jättetråkig färg. nu är iallafall daniel nere hos pia och hämtar en härfårg åt mig:D undra vad han kommer hem med! och undra om jag ska färga löshåret eller inte också. oavsett blir det bra. det kan inte bli sämre än nu iallafall.
jag har inte använt mitt löshår mer än 1 gång på hela lovet och fram tills nu. det är bra jobbat!(Y)

hör av mig efter färgningen!

 
den här bilden gillar jag =)


med mjölk

just nu är jag riktigt dålig på det här. det är kanske för att jag är sjuk och mina dagar ser likadan ut varje dag. ungefär såhär: sover till klockan 2. jag och daniel ligger kvar och myser ett tag. tar oss upp. känner oss friskare/sjukare. sätter på en film. jag är känslig pga mina p-piller så jag gråter ofast en skvätt till filmen. sen äter vi middag. sitter vi datorn. nu är vi vid den punkten på dagen. daniel läser tidningen och dricker k affe. jag sitter vid datorn. jag lagade nyss maten förresten. jtätegott blev de då. sen slår vi på en till film coh en till. åker ut och åker och hyr film och ser dom filmerna. spelar lite chicago. sen sover vi efter några pussar och kramar och goda visdomsord till varandra.

jag behöver inte säga vad jag ska göra sen va? se film.. juste. vi ska åka och hälsa på hos daniel också. jag hoppas tyson e där.
nu ska jag dricka upp mitt kaffe. jag ska också skriva en engelska grejj och jobba matte ikväll. sen skulle vi försöka lägga oss vid 10 för imorgon ska jag orka upp till skolan. mår mycket bättre idag. som de känns just nu iallafall.

jag ska lägga in bilder hemma hos daniel. bilder sen förra helgen och veckan.
 n ej nu vill jag ha brunt fint hår igen
heheh dom rosa öronmuffarna på bilden köpte jag där.


söndag

hejsannn
jag har nmsisat några dagar här och inte bara här.  jag har missat några dagar ute i världe beroende på att jag är sjuk

i söndags åkte vi ju ner till farmor. kom till henne runt 10, de tog ett litet tag när vi skulle äta på vägen och jag blev en liten prosterande bebis som vägrade äta på något annat ställe än restaurang.. men jag fick ge mej och de blev sibylla tillslut.
på måndagen hämtade vi upp philip och dennis hos dennis och åktetill mormor och sov där. philip blev sjuk. vi spelade cs. jag skulle kunna spela cs hela tiden nu. farligt.. på tiasdagen åkte vi tiull farmor igen, och lämnade en sjuk philip coh en dennis hos dennis. på kvällen åkte jag daniel och famor till min faster marie och clas och kollade på film. enough och muriels bröllöp. också åt vi chips och daimtårta och dumleklubbor. på onsdagen klev vio upp klockan 7 och åkte till gävle med farmor och marie.farmor skulle klippa sej hos en släkting och vi hämtade upp min kusin frida. hon är 9 år. så åkte vi till valbo. när klockan va 12 hade vi hunnit med allt. jag hade köpt en jacka, ett par skor, en mössa, ett linne, en tröja och en foundation hem och daniel ett par skor, frida ett par skor och marie massa chips haha. så då åkte vi hemtill frida och åt lunch. mona hade gjort jättegod lasagne. sen åkte vi hem och jag och daniel kände oss lite sjuka. på kvällen såg vi på film ohc åt godis hos marie igen. frida följde iockså med till bollnäs. sen när vi skulle sova va vi jättesjuka. så vi kunde inte sova. vi vaknade vid 6 och bestämde oss för att åka hem då.. så klockan 7 på morgonen på lovet satt två sjuka i bilen på väg hem. klöpte en varsin toast på mcdonalds sen direkt i sägen när vi kom hem till mig. skönt! sen dess har vi legat.

nu är vi hos daniel och serpå fotboll. ikväll ska vi ta hemkinamat hos mig. de ähär bara hakar upp sej. orkar inte mer nu hejdåp
vi hade de jättemysigt i bolllnäs. jag önskar att vi vore där oftare.


RSS 2.0