I dont wanna waste my time with you

idag är jag sjuk. så jag sov ända till halv 2, det va hur skönt som helst. sen har jag sett på tv och film.
har införskaffat mig lite nya filmer :
*john tucker must die
*miss secret agent
* jersey girl
* good luck chuck
*sleepwalker

ikväll måste jag faktikst plugga. har typ 3o SO frågor att göra. finns inte mycket mer att skriva just nu.
blir kanske sen. puss

I wanna grow old woth you

hallå igen.
nu är kvällen snart slut och jag gör precis samma sak nu som förut. bara attjag har lite andra kläder på mig.
jag känner mig sjuk nu. har haft ont i huvet hela dan sen nu har jag börjat kallsvettas och ser ut som en tomat i ansiktet.. imorrn är det torsdag. och då är det hur sköön dag som helst. om man bortser från att vi slutar 20 i 4.. men brukar ju gå rätt bra och fort ändå.
nu ska jag krypa ner i sängen och somna till en film. jag somnar så mkt  fortare då,
pussssssss

miss bluue

hey där =)
kom just hem från stan. har vait och letat efter julklappar till mig själv med mamma och philip. men jag hittade ingenting som jag önskar mig. vi tog en mysig fika på charm också. allt de hann vi med för att jag inte va med på hälsan för jag har haft ont i huvet hela dagen. och mamma slutade tidigt för hon ska på casino snart.
 
i 2 dagar nu har jag trott att jag har haft ont i ögonen. det har jajg haft också, men detroliga är att det är en finne uppe på ögonbrynet som har gjort attjag har ont där. när man trycker på den gör det liksom ont i ögonen. haha.
annars idag så har det inte hänt så mycket mer. har haft musikredovisning. tror det gick bra. men det blev ju som vi trodde. när vi visade filmen va vi dom ända som skrattade ( åt oss själva ). sen kollar man runt för att se om nån annan skrattar. men ne de gör dom inte..
sen hade vi SO som ä r lika drygt och jobbigt som vanligt. Katrin stog och pratade en hel timme. när vi egentligen ska få jobba. jag fick gå 5 minuter tidigare för att prata med våran syo om gymnasieval. jag har bestämmt mig nu. som första val ska jag ta samhälle internationell sen som andra samhälle ekonomi.
och som alla onsdagar hade vi kemi och fysik också. på kemin hade vi bara frågesoprt om en massa saker sen i 6:an. det är alltid kul. sen på fysiken labbade vi. gick rätt bra.
ikväll är det jag som ska laga mat eftersom att mamma ska äta borta och pappa kommer inte hem än. så det blir makaroner och köttbullar. men det är gott.
sen ikväll ska jag göra lite franska sen bara ta det lugnt. eller kanske träna.
puss

dont tell me to shut my eyes

en otroligt fin låt är väl ändå I'm not a girl, not yet a woman med britney spears.
jag måste säga att vi har ingenting att göra i skolan längre och inga läxor. förstår inte. alla andra säger att dom måste plugga hela tiden. jag har pluggat ungefär 3 riktiga gånger den här terminen. det funkar ändå. aja, jag ska väl inte klaga på att vi har lite att göra. jag har faktiskt beställt mer läxor i franska och engelska, så nu äntlien har vi det. haha.
den här dagen började med att jag klev upp. trött och dum som vanligt. tycker lite synd om pappa nu.  måste nog gå upp och prata lite med han. jag träffar inte han så mycket för han är borta jämt men när han väl är hemma och försöker prata med mig är jag bara dum. så är ju egentligen inte jag.
jag fick skjuts av jossis pappa till skolan idag så slapp gå. dom dagarna är sköön. det  är kanske inte alltför långt att gå, men det blir alltid så stressigt. sen hade vi franska ett liteet tag. där jag trodde att vi skulle ha läxförhör. men det hade vi tydligen på torsdag. jag som faktiskt kunde orden.
sen hade vi en lång rast så vi igck hem till linnéa och åt pasta.
sen spelade vi innebandy dm. vi förlorade.. men det här var kanske våran bästa insats i skoldm. mitt i matchen va jag tvungen att springa ut till toaletten ocoh kräkas, sen tilbaks. haha, usch. men innebandy är roliigt. är bara fotbolls dm och basket dm kvar nu på våran höglunda tid. jag tycker det känns lite tråkigt. men längtar så mycket tills nästa år. hedbergska, wiie. 
efter skolan gick jag ner till ego med kerstin. sen där va olle, backe och deras homies. men dom tränade själv.
nu iklväll så har jag varit och handlat godis med mamma. vi har nämligen som tradition att varje år göra en varsin strut med 24 godisar i. så philp och jag får ta en godis varje dag när december börjar. haha.
sen har vi såklart hunnit med att åka lite bil också. jag älskar att åka bil i stan.
eftersom att jag inte har nåt att plugga tills imorrn så ska jag väl kanske se på en film. she's the man är alltid bra.
puss

make me feel I'm alive

jag har kommit på att i mitt förra inlägg lät jag väldigt deprimerande. och så tråkigt som mitt liv lät där är det inte. de är faktiskt rätt roligt ibland.
idag har varit en skön hemma, slapp - sov dag.
jag har inget mer att skriva nu.. det tog helt stopp i hjärnan. jag kan inte tänka. byeee

hmmmmmmmm

idag är de söndag och jag hatar söndagar. idag är jag deprimerad. hade längtat till helgen och hade värsta förväntningarna också blir det såhär. eller fredags var mysig som jag trodde. men pengarna..
igår var de roligt från början men sen blev de bara tråkigt, jobbigt och katastrof. men träffade ju några trevliga peoples iaf :) tror att jag ska börja sitta hemma varje helg. då blir de ju iaf som man har planerat också kan de bara bli bättre.
nu är de ju skola igen.. :( bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.
fast kom på att de är tjejmässan imorrn. kanske inte blir så jobbigt ändå.
nu kom pappa och philip hem från björnrike så nu ska vi äta middag.

GRATTTTIIIIIS LINNÉA

som fyller å idag!!! <33 ikväll ska vi fira henne. de ska bli najjjjziigt. linnéa är underbar och jag älskar henne.
igår kväll var jag och kerstin barnvakter. förra gången tjänade vi 120 kr var på 2 timmar. igår tjänade vi 150 kr var på 6 timmar ... :o de va ingen höjdare direkt. men vi hade kul. haha. först såg vi på film och åt popcorn med tove coh viktor. sen somnade dom äntligen. då tog jag och kerstin fram våran barnsliga sida och lekte med deras leksaker hela kvällen.. haha. fast vi är rätt barnsliga oftast satt de kanske inte va så ovanligt.
nu måste jag fixa mig om jag ska hinna. ska va där kl 5 =) längtaaaar.
updt. imorrrrrn. pussssssssss
image84 bollnäs med dig var underbart, och du är underbar<3 föralltid säger jag.

fakta om mig


hatar du mer än 3 personer?
ja

har du någon gång försökt ta ditt liv?
nej

hur många hus har du bott i?
3

vilken är din favoritglass?
choklad, hallon, melon och rosa färger

vilka är dina favoritskor?
vet inte

har du fällt krokben för någon?
jag tror det

vilket var det värsta ämnet den här terminen?
kemi, fysik och SO

vilket var ditt favoritämne den här terminen?
idrott eller slöjd

har du någonsin spytt bland folk?
ja

säg något du alltid tänker på?
han

vilken musik tycker du bäst om?
80tal och svenska hits

vilket stjärntecken är du?
vädur

vilken är den pinsammaste CDn du äger?
ingen är pinsam

sommar eller vinter?
sommar

har du någonsin örfilat någon?
ja

favoriträtt?
grillat, spansk potatis i ugn och kallsås

är du för förlåtande?
det beror på

hur många barn vill du ha?
2 eller 2

när grät du senast?
igår

har du kallat din lärare för mamma?
tror inte det

vad är dina smeknamn?
jossan, schossa, laticha, pupp-olga, maja, olga-pupp, kattkärring, josse, räkjävel, puppiluppa och olika räknamn..

är du nöjd med ditt liv?
jaa, för det mesta


friidaaaay

kan inte fler börja läsa min blogg :( jag tänker i alla fall uppdatera minst 1gånger per dag från och med nu.
Right now sitter jag i skolan och svarar på SO frågor om kommunen. Nyss åt jag pizzza till lunch., Men de va köttfärspizza med lök i, så de va inte lika gott som väntat.
Om 2 timmar är det helg =D har längtat hela veckan. Ikväll ska jag och kerstin vara barnvakt sen imorrn kväll så ska vi fira våran älskling Linnéa som fyller år. Först middag hos henne sen ska vi ut!! Yeeeeee.

image85jag längtar till maj.


image81image82


tisday

redan onsdag snart igen. yeah vad tiden går fort. snart är de helg. och så mycket som jag längtar efter helg nu har jag inte gjort på länge. ska blii very nice. vi har planerat sen förra helgen. så nu lär de ju ska bli lite nice iaf:D
en utvärdering av helgen kommer på söndag, alltså om 5 dagar ( om man räknar med söndag ).
idag va jag i skolan as usual. skulle dömma innebandy men de va såå tråkigt så jag gick ner till sporthallen där min klass badade. jag och linnéa kollade bara på. vi är inte fiskar. sen gick vi på stan och träffade våran älskling sara som satt och åt en god macka på subway. henne har jag inte träffat på huuuur länge som helst. sen tillbaks till skolan efter ett snabb stopp hemma hos linnéa. efter skolan gick jag joss í och linnéa till linnéa. sara kom också=) så vi satt och lyssnade på musiiiik och pratade. sen gick vi hem till linnéas pappa på stan. efter de gick jag med pappa på stan och köpte min jacka!! :D och eftersom att mamma jobbade över ikväll så åkte pappa jag och piipii på max och åt.
sen som vanligt har jag suttit här. haha, jag gör inget annat.
nu ska jag sova snart.
imorrn ska vi på hedbergska på studiebesök. jag ska kolla samhälle spin först sen hantverk - mode&design.
nattttiiii, pussssssssssssssssss

åhhhhhhhhhhhhh

jag saknar venezuela. där va allt bara roligt och underbart.
back to reality.
idag svarade äntligen Eli. de kändes så braa. vi hann inte prata länge  och jag hörde nästan ingenitng, men fick i alla fall höra hans fina röst:) jag saknar han så mycket. det här va nog min dag, fölr jag fick ett mejl av chuy också. därstog de att han ville komma till sverige:) nu känns de mycket bättre.
efter skolan gick jag och jossi ner på stan och möttte kerstin. träffade nathalie och angelica också :) sen gick vi och kollade på jacka till mig. tror jag vet vilken jag ska köpa nu. sen gick jag och kerstin till ego och tränade. eller tränade va nog fel ord här. för jag kan inte säga att jag tränade. hehe. men kerstin tränade lite iaf:D
sen tog hoon och jag bussen hem till henne. där åt vi jätte god pasta med kyckling. sen satt vi vid datorn, dansade, tog fula kort och åt glass. jag hade inte varit hos kerstin sen i sommras:O sånt måste ändras!!!
sen nu ikväll har jag bara suttit här. all night long. känns inte som att jag borde gå och lägga mig ikväll. vet inte varför men. hehe.
inatt drömde jag en dröm som jag ville skulle vara sann. åh, jag hatar att drömma sånt. :( de känndes så verkligt och jag sov knappt. va en blandning mellan drömmar och drömmandedrömmar..:(
hoppas att den här natten blir mer deprimerande så man vaknar upp och inser att man har de bättre.
nu ska jag gå... puss:D

quit play'in games with my heart

helloo.
min lördag kväll blev inte som jag hade tänkt mig den heller,. men de va faktikst rätt roligt ändå. den började i bergsåker fortsatte till stan sen upp till södermalm med some trevliga peoples.
idag sov jag längeee, sen satte jag mig såklart vid datorn. fast innan det fick jag frukost på sängen av mamma:D sen så kom olle och linnéa hit, så vi såg lite av heartbreak hotel. men dom fick inte stanna till längre än kl 6 för då åkte jag och tränade med jossi. sen när jag kom hem så va de fullt i huset igen. pappa och philip hade kommit hem. jag bakade en jätteglod kladdkaka som jag ska ha med mig imorn. jossi ska ha med syltkakor också ska vi ha me oss saft. så vi kan ätaaaaa.
man tycker att veckorna går fort. men helgerna går betydligt fortare., fast de kan förklaras med att de bara är 2 dagar + att man oftast har mycket roligare då.
så imorrn är de redan skooola igeeen. sen efter den så ska jag träna med kerstin. hon har varit sjuk hela helgen så jag har inte träffat henne nånting. de kännns inge bra :(
nu ska jag sova:D puss hejdå

saturday night

Olle 17" Moped vinterdäck köpes!! säger:

Ähh Sluta Deppa Det Löser Sig,:D Säg Nått Kuligt Loppan :D ;)

Olle Är En SötPropp Som Man Blir På Bra Humör Av.            :D

idag har jag sovit, suttit vid datorn och varit på stan med mamma. Det är så lugnt och skönt här i huset när pappa och Philip inte e hemma + att man får sova längeee på morgonen.
igår kväll så var jag hos axel med några i min klass och såg på film. jag hade redan sett den filmen så den va inte så braaaa. sen va jag ute och åkte bil med Olle och hans pappa. haha. kuligt värre.
ikväll ska jag göra något roligare.
fast innan det ska jag hinnna duscha och fixa mig och allt sånt där. men jag har kommit fram till att ikväll ska jag inte bli klar sist. jag ska vara klar innan alla andra så de bara är att åka när dom är klar. då blir dom happiiiee.
its time to sluta skriva blogg nu. hejdå¨:)


when the childrens cry

alltså jag förstår inte hur en sån ganska liten sak kunde förstöra något så stort. för om man tänker efter så är det ingenting som ska förstöra 10års vänskap. men nu spelar det ingen roll hur det blir ändå. för det kommer aldrig bli som förut hur vi än gör. men jag saknar allt i alla fall. det vore konstigt om jag inte gjorde det, för det är ingenting man bara kan glömma och strunta i.
 jag saknar oss.


en happy jossan

nu har ännu en till dag gått. imorrn är de redan torsdag, igen!! :D
idag hade vi musik redovisning, trodde vi! vi hade ju spelat in en film som blev jätte rolig. och vi var förberedda, men då säger Heidi att hon inte har nån kanon. så då blir det om 2 veckor. ist fick vi börja jobba på låten : When you say nothing at all. jag ska sjunga och spela trummor samtidigt. hur ska det gå?!
sen hade vi vollyboll dm. som vi förlorade på. men vi kämpade bra och de är huvudsaken. jag tycker faktiskt att vi var bättre. jag tror också att domaren fuskade. :D men sen hade vi lite kemi och fysik. sen spelade vi vollyboll igen på hälsan. sen gick jag ner till stan och träffade kerstin.
sen nu ikvälll har hon och jag varit barnvakt åt mina grannar =) rätt kul.
nu skriver jag franska och sen när jag lägger mig ska jag börja plugga spanska. jag ska lära mig spanska!!

Nu är jag jätteglad. Tack Eli. I miss you.

hejdå:D

let me show you the shape of my heart

de är en annan backstreet boys låt som jag älskar. har blivit ett backstreetboys fan nu.
idag har varit en vanlig dag som alla andra dagar. den började med att jag gick till skolan ( utan linnéa som tog sovmorgon ). jag valde hala skor, så på vägen halkade jag 3 gånger. inte så sköönt. sen franska, vollybollträning och sen den efterlängtade lunchen som inte visade sig vara god alls. bara pastasalladen. efter de hade vi gymnasiebesöksinformation med catharina. sen skulle vi i franskan på bio. den bion va inte bra. bara äcklig och ful. den va 2 timmar och 20 min. så vi fick sluta kl 4 ....  då vandrade jag och jossi ner till stan i snön. vi hann bara gå på gina tricot och jag hann köpa mig en rosa tunika för 49 kr. de va inte dåligt. sen åkte hon hem och jag gick till ego. och där återfann jag min mobil i receptionen:D man känner sig så vilsen och tom utan sin mobil. datorn och mobilen är livet.
jag tränade en timme ungefär sen kom mamma och hämtade mig, så åkte jag hem och åt. sen satte jag mig här och läste massa bloggar, duschade och nu sitter jag här igen. men måste snart dra mig härifrån för jag ska plugga litegranna. de är viktigt!!
sen ska jag väl kanske försöka se en film ( igen ). de är jättemysigt. eller så ska jag nog försöka leta lreda på min VHS med massa gamla kareoke inspelningar. den är alltid kul att kolla på. speciellt om de var ett tag sen.
jag måste skriva ut mina känslor här nu lite. dom består mest av saknad. jag saknar ER!!!!! jag saknar stället och jag saknar allt. känns så tomt. fast det här är ju verkligheten och mitt liv så jag ska väl klara av iaf 3-4 år till här. sen får jag göra det jag själv vill.
jag saknar alltså er jättemycket. I want you to know.
i fredags blev jag väldigt glad iaf. och de är pga av den ena jag saknar.
bäst jag pluggar lite nu. skriver mer seeen. hejdå:D

håååååårt

min mobil är ute på villovägar. den finns inte någonstans .. :O
hoppas den är i mammas bil, annars är den på ego eller ute i snön nånstans...

iaf så blev  våran musik film riktigt kul:D fast de kommer bli att när vi redovisar är de ingen som skrattar förutom vi, åt oss själv. nu ska väl jag gå och sova då antagligen. tror jag slår på en film och somnar tilll den. de är så mysigt. godnatt everybody.
I miss you ..... <33

get you in the dark

jag har inte orkat duscha än. men antar att jag måste göra det nu för linnéa och jossi ska komma hit snart för att vi ska spela in en video där vi pratar om wienclassicismen ( klassisk musik ). visst låter det kul? egentligen vill jag bara se på en film och sova nu. men det får jag göra senare. nu är de duschen.
jag saknar er, jätte mycket!! <33


I want it that way

det är en bra låt precis som backstreetboys alla andra låtar. I love backstreetboys (L)(L)(L)(L)
idag har jag varit i skolan. ingen mer kommentar om den. sen så gick jag ner alldeles själv till ego och tränade. det va jättte skönt. det ska jag göra imorrn med. men då tänker jag ta med mig kerstin, för jag ska vara med henne imorrn. love till henne med (L)(L)(L)(L) I love henne mer än backstreetboys.
jag har ingenting mer att skriva nu ...
de får bli efter min dusch. hejdå:D

idag är det farsdag

och jag älskar dig pappa<3
en till sak har hänt idag. min granne har fått en bebis:D en liten kille kl 1 idag. är så glad för deras skull ( och för min ). hon har redan frågat om jag vill vara barnvakt, och de är jusåklart att jag vill. jag har också varut på besök hos mina andra grannar som jag har fått jobb som barnvakt hos, haha. deras barn ,är 3.5 och 5 år. men dom är jätte söta och snälla. dom heter Viktor och Tove :) så dit ska jag på onsdag kl 5.
idag har jag sovit länge, sen så pratade jag med kerstin i telefon 1 och en halv timme. sen fick jag frukost på sängen av mamma. sen satte jag mig vid datorn, sen ringde jag kerstin igen. sen så åt vi tårta eftersom att de är farsdag. och pappa fick sin skjorta och slips. sen så satte jag mig vid datorn igen. sen gick jag till grannarna, sen åkte jag coh kerstin till ego för att träna. men vi tränade ingenting. vi cyklade lite, men de blev mest baklänges. så då bestämde vi oss för att åka hem och äta eftersom att de ända vi ( eller iaf jag ) tänkte på var mat. så vi åkte hem och åt pasta. sen duschade jag, kerstin fixade mig, vi satt vid datorn., sen gick vi på ica med linnéa och köpte chips. sen lämnade vi kerstin vid bussen sen ringde vi på pappa. han hämtade oss och nu är jag hemma:D vilken otroligt rolig dag va ?????
min helg har inte blivit enligt planerna. den har inte varit rolig alls nästan. fast de är ju alltid kul att vara med gummorna ( och gubbarna då ).
nu ska jag upp och hämta en mandarin, men jag skrver mer innan jag ska sova. bye på ett tagh.

paradise


paradise
image79 <3
Jag vill tillbaks. :'(

>_<

.............................:'(:'(:'(:'(


wweeeej

hello:D
nu är jag in my lovely school. men faktiskt så tycker jag att jag har en bra skola och det är inte så hemskt egentligen att gå i skolan. bara ibland.  det skulle vara hemskt om inte jossi och linnéa skulle gått i min klass. men nu gör dom det och det är jätte roligt för vi har så roligt man kan ha jämt. och det menar jag. ni skulle vara med alltså. nu ska jag gå till matten hejdå:D

........................................................

LESS OCH DEPPAD är  vad jag är för det mesta nuförtiden.


så tråkigt

som jag har nu har jag inte haft på länge. jag har INGENTING att göra, förutom att plugga franska. men det har jag redan gjort. nu sitter jag och målar naglarna coh de brukar jag aldrig annars hinna med att göra och det är för sent att åka och träna. så vad ska jag göra ??
blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
 hejdå

uuuuuuh

jag vill tillbaks!!!!!!!! :'(


RSS 2.0