nu är det lördag

HEJ!

Ikväll har det inte hänt sådär jättemycket. Mamma och jag har handlat litegrann, gått hem från Casinot, pluggat och nu ligger jag i sängen. Spelar lite om världen, lägger lite spindelharpan och nu tänkte jag väl som vanligt somna typ en kvart innan Daniel kommer hem. Han slutar halv 4 men brukar få gå vid tre så nu sitter/ligger det en flickvän här i sängen och väntar på dig. Hon tycker om dig superdupermycket!
Imorgon är det viktigt att det är sol faktiskt. På dagen ska jag och mamma på stan, oj va längesen jag va där och så ska vi äta en glass i solen på torget, ni ser, viktigt med solen där! sen på kvällskvisten är det picknick som gäller och vi tänkte picknicka ute i det fina vädret, sol där igen!
Vad gör jag om det inte blir sol? jag måste komma på en reservplan.

Vet ni en sak? jag är så otroligt mörkrädd. Usch. Fy. Det är inge kul. Jag vågar inte ens gå på toaletten själv efter att jag har lagt mig i sängen så Daniel måste följa med och tror han bara att jag vill att han ska de för det blir mindre jobbigt då, men så är det inte. Jag är rädd och jag känner mig typ ständigt förföljd.. är jag det? eller nej, svara inte! jag är ensam på nedervåningen. Jag va nyss på toa och de va inge kúl. Det lät som att någon var utanför och jag smög mig till mitt rum, kollade nog, stängde dörren, hoppade ner i sängen. Det är viktigt att man hoppar.
Efter halva trappen känner jag mig trygg. Om jag är nere och ska upp så känner jag mig trygg när jag har kommit upp för halva trappan. När jag är uppe och ska ner känner jag mig inte trygg förrän jag är på mitt rum.
Jag springer oftast upp för trappan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0