mina tankar

För vissa är det svårt och jobbigt att acceptera förändringar men det är något man måste göra för med livets gång förändras alla någon gång och säkert jättemånga gånger. Jag själv har genomgått en otrolig förändring det senaste året och den förändringen är mig själv. När jag tänker till nu ibland så känner jag inte igen mig själv. Vart är den där hysteriska tjejen som alltid skulle vara där allt hände och inte kunde vara själv en minut utan att få panik. Jag var otroligt sällskapssjuk förut och ville helst ha jättemånga runt omkring mig. Jag bjöd jämt hem folk och var jämt den som hörde av mig. Nu har jag blivit den tjejen som helst ligger hemma i soffan/sängen med min pojkvän och ser på en film på helgerna eller träffar mina vänner för en middag/tjejkväll och sen går hem och kryper ner under täcket med Daniel. Den tjejen som verkligen njuter när jag har lite egen tid och får lyssna på musik, titta runt på datorn, springa runt i trosor och bara vara med mig själv. Jag älskar att vara själv och nu får jag panik om jag märker att det är för mycket som ska hända. Om jag t.ex. mår dåligt, då vill jag bara ha mig själv och Daniel i närheten för då mår jag bra och då känner jag mig trygg. Jag är inte samma öppna tjej som jag en gång var. Om jag mår dåligt eller bara känner för det så vill jag vill vara ifred.
Det känns så otroligt skönt att jag har hittat mig själv. Som jag mår bra av att vara just nu. Jag kommer säkert förändras otroligt mycket mer med tiden men just nu är det här jag. Daniel kom in i mitt liv för ungefär 1 och ett halv år sen och det är han som har fått mig att förändras. Jag har funnit ro i mig själv och honom och den känslan är något som slår allt. Du och jag är något som slår allt och jag själv är något som slår allt. Nu vet jag var jag har mig själv, mina vänner och allt i min närhet. Jag behöver inte höra av mig till en vän varje dag och vi behöver inte träffas ens varje vecka för att våran vänskap ska vara kvar. Den finns där ändå för som en vän måste man acceptera förändringar. Alla är inte alltid samma person som de en gång var.
Jag tycker att det är jätteviktigt att man accepterar att folk förändras och att saker förändras.

Kommentarer
Postat av: EmiliaEmilia

Det är nog många tjejer som kan känna igen sig i en del av det du skriver. Jag tror att livet består av många episoder och förändringar sker med dem.Må väl!

2010-09-06 @ 15:57:22
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: ELLEN

grattis till lyckan!!

2010-09-06 @ 16:09:05
URL: http://ingenspeciellen.blogg.se/
Postat av: Ingrid

vacker bild!!Ha en fin måndagskväll!kram Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

2010-09-06 @ 17:54:13
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/
Postat av: LOWA - En musikblogg

Hej! Och välkommen in och anmäl dig till veckans-blogg-tävlingen inne hos mig.

Mer info hittar du här:

http://musiklowa.blogg.se/2010/september/chansen-kan-bli-din.html#commentoxox Musikbloggen

2010-09-06 @ 18:53:08
URL: http://musiklowa.blogg.se/
Postat av: sara

du är underbar och perfekt som du är

2010-09-06 @ 19:47:38
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

SV; Tack så mycket :D

2010-09-06 @ 20:23:16
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Cicci

Du är bäst!

2010-09-07 @ 09:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0